BERLIJN. 9 t/m 12 juni Beste collega,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BERLIJN. 9 t/m 12 juni 2016. Beste collega,"

Transcriptie

1 BERLIJN 9 t/m 12 juni 2016 Beste collega, Na het grote succes van de reis in 2015 met 65 personen naar Praag heeft het bestuur van de NHTV het plan opgevat om weer een korte buitenlandse (studie)reis voor haar leden, partners en hun assistenten/mondhygiënisten te organiseren en wel naar Berlijn. Berlijn is niet alleen een multiculturele stad met een gezellige sfeer, maar heeft ook een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het belangrijkste symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen. Berlijn heeft meer dan 3 miljoen inwoners maar het is ook een groene stad. Zelfs in het hartje van de stad ligt er een reusachtig groot park, de Tiergarten. Met zoveel Berlijners zijn er natuurlijk immens veel shopping mogelijkheden waarvan de Kurfürstendamm als muziek in ieders oren klinkt. En als je de stad en de massa beu bent, ga je gewoon naar het park om even tot rust te komen en van de natuur te genieten.

2 Aan musea ontbreekt het zeker niet in Berlijn. Er zijn meer dan 150 musea te zien en ze bieden je tentoonstellingen aan over allerlei thema's. Aan kastelen, historische gebouwen en monumenten kom je in deze stad ook zeker niks tekort. Berlijn is een metropool en geldt in Europa als een van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra. De stad is ook bekend vanwege het hoogontwikkelde culturele leven (festivals, nachtleven, musea, kunsttentoonstellingen enz.) De beroemdste straat in Berlijn, Unter den Linden, werd reeds in 1647 ontworpen: een laan met zes rijen linde- en notenbomen. De Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche is één van de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn. De toren van het oude deel van de kerk staat ook wel bekend als "de holle kies" (der hohle Zahn). Over de verdere bezienswaardigheden later in deze folder meer. Deze reis biedt voor ieder wat wils: u kunt in Berlijn geheel naar eigen inzicht uw dag invullen, maar voor wie dat wil kan deelnemen aan een prachtig pakket bijeenkomsten en excursies. U bent niet verplicht om aan zaken deel te nemen maar bepaalt de inhoud dus zelf! De NHTV heeft deze reis samen met de VvAA georganiseerd en het is dankzij het feit dat de NHTV een subsidie op de reis geeft dat het een prachtige aanbieding is geworden. Daarover leest u verder meer. Maar: Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht u niet te lang met inschrijven!

3 Uw reis: Donderdag 9 juni 2016 Op deze donderdagochtend vertrekt de KLM vlucht voor een vierdaagse reis (3 nachten) vanaf Schiphol en brengt ons na een vliegtijd van iets meer dan een uur naar Berlijn, waar wij al vroeg op de dag arriveren zodat we de hele dag nog voor ons hebben. Op het vliegveld staan twee luxe touringcars klaar om ons naar de binnenstad te brengen. U geniet onder leiding van 3 gidsen van een rondrit door Berlijn. Deze rondrit is gecombineerd met een wandeling door een deel van Berlijn, waardoor u niet alleen in de bus zult zitten. In de loop van de ochtend maken wij een stop in café-restaurant The Oxymoron voor koffie met gebak. Dit café ligt in het 1 e art nouveaux hof van de Hackeschen Höfe van Berlijn. Het restaurant is qua stijl begin 1900 ingericht en voorzien van grote kroonluchters. De Hackesche Höfe bestaat uit een reeks van acht binnenpleinen die met elkaar verbonden zijn die een groot complex met winkels, cafés, appartementen en kantoren vormen. De pleinen werden gecreëerd aan het begin van de jaren waarschijnlijk tussen 1905 en toen dergelijke binnenpleinen de norm waren in Berlijn. Het Hackesche Höfe complex wordt beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van Jugendstil architectuur in Duitsland.

4 Na hier genoten te hebben vervolgen wij onze weg door dit prachtige deel van Berlijn en eindigen de tour voor een eenvoudige lunch (salade met hoofdgerecht) in restaurant Zur Nolle. U vindt hier een rijke historie in een restaurant dat 100 jaar geleden door bierbrouwer Der Franziskaner is geopend in de overwelfde galerij van de S-bahn. De stijl van het restaurant is jaren 20/30. U vindt hier de sfeer van het oude Berlijn terug in veel marmer, spiegels en artdeco schilderkunst. Het restaurant heeft daarnaast een prima keuken en een sfeervolle ambiance: terwijl u van de lunch geniet rijden de treinen boven het restaurant! Zur Nolle bevindt zich bovendien direct naast de Berlijnse antiekmarkt. U vindt hier souvenirs, collectors items en geschenken in alle prijsklassen. Intussen zal uw bagage met de touringcar naar het hotel gebracht worden en zullen de VvAA medewerkers voor u inchecken en uw bagage op uw kamer laten plaatsen. Na de lunch gaan we naar het hotel waarna u zichzelf kunt opfrissen en de rest van de middag vrij kunt besteden. U logeert deze reis in Motel One Hauptbahnhof

5 Dit moderne hotel met 505 kamers ligt heel centraal direct tegenover het centraal station van Berlijn. Het biedt geluiddichte kamers met een flatscreen-tv, een trendy lounge, een ondergrondse parkeergarage en gratis WiFi. Het rookvrije Motel One Berlin-Hauptbahnhof beschikt over stijlvolle kamers voorzien van lits-jumeaux bedden met aparte dekbedden. Kingsize matrassen en weelderig beddengoed zorgen voor een luxueuze slaapbeleving. Elke kamer heeft airconditioning. Sfeer, ontspanning en behaaglijkheid zijn hier van toepassing! En uw badkamer? Uw kamer heeft geen gewone badkamer, maar een kleine en exclusieve spa met een regendouche van Hans Grohe, verfrissende bio-citroen-douchegel en fluweelzachte handdoeken van topkwaliteit. De stijlvolle One Lounge van Motel One Berlin-Hauptbahnhof fungeert als ontbijtruimte, bar en 24-uursreceptie. Word 's ochtends wakker met een verse cappuccino en een uitgebreid ontbijt. En 's avonds aan de bar kunt u na een lange dag genieten van een 'sundowner', heerlijke snacks en een voortreffelijk glas wijn. Het hotel is heel centraal gelegen: de Rijksdag en Brandenburger Tor bevinden zich op 10 minuten lopen van Motel One Berlin-Hauptbahnhof. Vanaf het naastgelegen centraal station van Berlijn kunt u alle vormen van vervoer nemen en bent u heel snel overal in Berlijn. Booking.com waardering: 8,7!

6 Aan het eind van de middag verzamelen wij ons in de lobby van het hotel en lopen dan naar restaurant Hopfingerbräu voor een welkomstdiner. In dit restaurant worden typisch Berlijnse gerechten geserveerd. Er wordt een eenvoudig 3 gangen menu geserveerd; bier/wijn/water/frisdranken en koffie of thee zijn inbegrepen. Het restaurant ligt midden in de stad op A locatie. Het kenmerkt zich tevens door een gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Vanaf het restaurant is het slechts kort lopen naar uw hotelkamer.

7 Vrijdag 10 juni 2016 Na van uw nachtrust genoten te hebben staat er vrijdagochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Aansluitend lopen wij allen in ongeveer 15 minuten naar de Potsdamer Platz alwaar wij de beschikking hebben over een fraaie, lichte vergaderzaal met mooi uitzicht op de stad. De Potsdamer Platz is een van de bekendste pleinen van de stad. Hier bevinden zich b.v. veel theaters en bioscopen en een heel groot overdekt winkelcentrum. In de vergaderzaal worden wij welkom geheten door een medewerker van de Zahnärztekammer Berlin. De Zahnärztekammer vertegenwoordigt alle tandartsen in Berlijn en bestond in jaar. Er zijn in Berlijn overigens meer dan tandartspraktijken. Aansluitend vindt hier een lezing plaats door collega Teun Rietmeijer: de Richtlijn Infectiepreventie en de voorgestelde wijzigingen voor de nieuwe richtlijn Teun Rietmeijer is tandarts sinds Hij heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tot 2010 heeft hij een solopraktijk in Laren gehad. In 1995 was hij mede auteur van de richtlijn infectiepreventie en als voorzitter van de Werkgroep Infectie Preventie Tandheelkunde in 2007 medeverantwoordelijk voor de laatste aanpassingen van de richtlijn. Ook voor de nieuwe richtlijn van is hij wederom voorzitter van de werkgroep. Hij verzorgt veel bij- en nascholing op het gebied van infectiepreventie. In de nieuwe -concept- Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken, die nu in de autorisatiefase is, worden een aantal wijzigingen met betrekking tot infectiepreventie en patiëntveiligheid in mondzorgpraktijken voorgesteld ten opzichte van de huidige richtlijn. Teun Rietmeijer geeft een preview van de voorgestelde wijzigingen in de nieuwe richtlijn Hij zal met name ingaan op de achtergronden van de totstandkoming van de WIP richtlijn, de infectiepreventie-maatregelen, ook v.w.b. de tandheelkundige apparatuur en de verschillen tussen de huidige en de nieuwe richtlijn en wat dit betekent voor de praktijk. Na de lezing is de rest van de ochtend en middag ter vrije besteding.

8 s avonds hebben wij een rondvaartboot gehuurd voor een drie uur durende privé rondvaart door Berlijn. Aan het begin van de avond gaat u aan boord en tijdens de rondvaart kunt u genieten van een diner in buffetvorm. Hier zijn bier, huiswijn, softdrinks, vruchtensappen, water en koffie/thee bij inbegrepen! Geniet naast het diner ook van de adembenemende metropool. Het MS Sanssouci vaart langs de meeste bezienswaardigheden van Berlijn welke prachtig verlicht zijn. U vaart ook onder de verschillende karakteristieke bruggen door en zult uw ogen uitkijken! Als u de boot verlaat is het nog maar kort lopen naar het hotel.

9 Zaterdag 11 juni 2016 Ook deze ochtend staat het ontbijtbuffet weer voor u klaar. De hele ochtend en middag is ter vrije besteding in Berlijn. Om uur wordt u verwacht in het fraaie Friedrichstadt-Palast. Daar zijn voor u plaatsen gereserveerd voor de show The Wyld. Om uur begint deze fantastische show die inmiddels door meer dan een half miljoen mensen is bekeken. Op de 3 grootste beoordelingsplatforms wordt de show met o.a. 93, 95 en zelfs 96% bijzonder gewaardeerd. Anders dan bij musicals kennen shows geen rode draad. Het typische spel van adembenemende showbeelden is een liefdesverklaring aan Berlijn. En THE WYLD voert u door de wonderbaarlijke en bijzondere wildernis van deze grote stad. Met meer dan honderd artiesten op het grootste podium ter wereld (!) en een productiebudget van 10 miljoen euro is het de grootste show buiten Las Vegas. De Parijse meesterontwerper Thierry Mugler ontwierp ook de spectaculaire kostuums. De gerenommeerde The New York Times zegt: "THE WYLD doet het meest begeerde podium van Berlijn stralen". Zij beveelt het Palast aan als één van de top 10 "must see" plaatsen dat beslist op het programma moet staan tijdens een bezoek aan Berlijn. De The Sunday Times in Londen beschrijft het als "Las Vegas in Berlijn". Onaards mooi en niet van deze wereld.

10 Een van de gastenbeoordelingen: Deze productie loopt ondertussen 6 maanden en brengt een moderne, 21ste eeuw versie van de klassieke revue. Op één van de grotere theaterpodia van Europe krijg je een Las Vegas waardig spektakel met vooral veel dans, live muziek, acrobatie en circusacts. Verder knappe technische staaltjes qua decor, belichting en special effects,. Een mooi spektakel! Na de show is ons op korte afstand gelegen hotel weer snel te voet te bereiken. Zondag 12 juni 2016 Na van uw nachtrust en het ontbijt op zondagochtend te hebben genoten breekt de laatste dag van het verblijf in Berlijn aan. Er is zoveel in deze stad te zien en te doen dat we gelukkig een latere vlucht terug hebben en u dus nog een groot deel van de dag Berlijn in kunt gaan. Uw bagage kunt u na het uitchecken in het hotel laten. In de loop van de middag brengen de touringcars u van het hotel weer naar de op korte afstand gelegen luchthaven waar de KLM u weer terug naar Schiphol vliegt en deze mooie reis weer ten einde komt.

11 BERLIJN Wij hopen samen met de VvAA voor u een mooie reis en programma te hebben georganiseerd. De NHTV sponsort de reis waardoor de onderstaande prijs kan worden aangeboden. Uniek aan deze reis is dat er vele zaken inclusief zijn, ook de genoemde excursies De reissom bedraagt: Cursist op 1 persoonskamer: 810,-- Cursist op 2 persoonskamer met partner: 810,-- (cursist) en 570,-- (partner) 2 cursisten op 2 persoonskamer: 690,-- p.p. Inbegrepen in deze reis / cursusprijs: Vliegreis met KLM van Amsterdam-Berlijn v.v. Luchthavenbelastingen Groepstransfer vanaf de luchthaven van Berlijn-Tegel naar motel One Hauptbahnhof v.v. Drie overnachtingen in motel One Hauptbahnhoft Lokale (hotel) belastingen Begeleiding van de reis door team Quality time van de VvAA Donderdag: Stadsrondrit / wandeling door Berlijn o.l.v. 3 gidsen Koffie met gebak in café-restaurant Oxymoron Lunch in restaurant Zur Nolle Welkomstdiner in restaurant Hopfingerbräu Vrijdag: Ontvangst door Zahnärztekammer Berlin Lezing door Teun Rietmeijer incl. certificaat van deelname; u ontvangt ook KRT punten Privé rondvaart door Berlijn met gids inclusief dinerbuffet Zaterdag: Bezoek aan Friedrichstadt-Palast en show the Wyld Uw vluchten: Datum vluchtnr van naar vertrek aankomst 9 juni 2015 KL 1821 Amsterdam Berlijn (Tegel) uur uur 12 juni 2015 KL 1830 Berlijn (Tegel) Amsterdam uur uur Niet inbegrepen in deze reis: Alle hierboven niet genoemde zaken en uitgaven van persoonlijke aard Kosten voor ruimbagage KLM: euro 20 per enkele reis voor 1 stuks ruimbagage tot 23 kg (flying blue euro 10) Reis- en (aanvullende) annuleringsverzekering Vervoer van en naar luchthaven Schiphol

12 Omdat wij veel belangstelling voor de reis verwachten en het aantal plaatsen beperkt is, verdient het aanbeveling snel te reageren als u mee wilt. Inschrijven is alleen mogelijk door het inschrijfformulier per post op te sturen naar: postbus 260, 1800 AG Alkmaar. Formulieren worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Leden van de NHTV krijgen voorrang. Na plaatsing krijgt u verdere informatie. Annuleringsvoorwaarden: Kosten bij annulering tot 1 februari 2016: 40% van de reissom Kosten bij annulering tot 1 maart 2016: 50% van de reissom Na 1 maart zijn de kosten van annulering 100% van de reissom Vanzelfsprekend kunt u zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

13 Enkele bezienswaardigheden: Berlijnse muur: 3,6 meter hoog en meer dan 160 km lang. Na de val van de muur in 1989 bijna geheel gesloopt. Op sommige plekken staat nog een klein stukje muur Rijksdag: Het parlementsgebouw van Duitsland. Het bezit een unieke glazen koepel welke te bezichtigen is (vooraf aanmelden!) Checkpoint Charlie: Tijdens de scheiding van Berlijn waren er enkele doorgangen waar je tussen West- en Oost Berlijn kon reizen. Checkpoint Charlie was de derde en meest beruchte doorgang (C is 3 e letter van het alfabet). Er staat o.a. een wachthuisje en het naastgelegen Mauermuseum is een bezoek meer dan waard Brandenburger Tor en Unter den Linden: De zeer statige toegangspoort staat aan het einde van de praalweg Unter den Linden. Vele ambassades, het beroemde hotel Adlon en de Berliner Staatsoper zijn hier gevestigd KaDeWe: Kaufhaus des Westens. Na Harrods het grootste warenhuis van Europa. Neem de gratis plattegrond mee anders verdwaal je er! Schloss Charlottenburg: Het prachtige paleis stamt uit de 17 e eeuw en is zeker een bezoek waard! Wel met het openbaar vervoer en een stukje lopen want het ligt buiten het centrum Het Museuminsel: Prachtige musea, vlak naast elkaar gelegen. Het Pergamon museum is de topper De gendarmenmarkt: Met de Deutsche en Französische Dom. Vergeet overigens ook niet elders in het centrum de Berlijnse Dom te bezoeken met op de achtergrond de 365 meter hoge Fernsehturm Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche: Eens een enorm grote Kerk welke in de oorlog ernstig verwoest is en waarvan slechts een klein deel van de ruïne nog staat. Rotes Rathhaus: Een zeer groot bouwwerk wat opvalt door de rode kleur. Gebouwd rond Het stadhuis is helaas slechts 2x per jaar van binnen te bezoeken. Maar er is nog héél veel meer te zien en te doen in Berlijn. Een reisgids is een must, want om veel te zien kunt u beter vooraf een keuze maken in het enorme aanbod!

14 Noord-Hollandse Tandartsen Vereniging Postbus AG Alkmaar

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant,

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Dit jaar organiseren we terug een 4daagse reis. Ditmaal richten we onze schreden naar prachtige stad BERLIJN. We nodigen jullie zeer hartelijke uit om deel te

Nadere informatie

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur M & MORE Berlijn anno 2009 20 jaar na de val van de muur Groepsreis van 18 tot 22 juli 2009 Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Nederlandstalige professionele gids ter plaatse M & MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven

Berlijn. 5-daagse reis. Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam. De tijd van uw leven r e i z e n De tijd van uw leven Berlijn 5-daagse reis Rinteln, Lübbenau, Berlijn, Dresden Potsdam GRATIS exclusieve haal- en brengservice Comfortabel reizen naar de mooiste bestemmingen Dit arrangement

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

BERLIJN REIS. Tessenderlandt

BERLIJN REIS. Tessenderlandt BERLIJN REIS Tessenderlandt 2016 Maandag 18 april t/m Donderdag 21 april 2016 Voorwoord Beste ouders / verzorgers en leerlingen, Hartelijk welkom op deze informatieavond die in het teken staat van de reis

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN

CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN Welkom bij de cultuurreis naar Berlijn! In deze korte reisgids vind je alles wat je moet weten over wat we de komende dagen gaan doen. Iedereen die voor Londen

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Uitnodiging Beste collega, Na een geslaagde en goed beoordeelde editie van Bernhoven Breed op de SS Rotterdam in 2018, was het weer een

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014. 4E KLAS Compaen VMBO

INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014. 4E KLAS Compaen VMBO INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014 4E KLAS Compaen VMBO (VOORLOPIG) 1 PROGRAMMA Maandag 6 oktober 2014 Ochtend: Avond: - vertrek vanaf school - aankomst jeugdherberg, inchecken - avondeten in jeugdherberg -

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

BERLIJN. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus een slimme zet

BERLIJN. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY BERLIJN Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus 2016 Berlijn kent een rijke en bewogen geschiedenis. De restanten hiervan vind je er nog steeds. De voorbije tien jaar ontstond

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Uitwisseling met Oekraïne

Uitwisseling met Oekraïne Overzicht van de diverse reizen Twickel College locatie Woolderesweg juli 2013 Uitwisseling met Oekraïne De Oekraïnereis is de enige uitwisseling van het internationaliseringsprogramma. In Oekraïne logeer

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum

Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Infoavond 6 april 2016 reizen Atheneum Programma Inleiding Algemene informatie Reizen Vragen? Algemene informatie Reisperiode: De week voor de herfstvakantie Reisverzekering: Begeleiders: Via school GEEN

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Dentale Studiereis naar Bologna Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Al 4 jaar organiseert Direct Dental Supplies een jaarlijkse KRT/KRM geaccrediteerde studiereis naar verschillende fabrikanten. Al enige

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

Met Deo Juvante naar BERLIJN. vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016

Met Deo Juvante naar BERLIJN. vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016 Met Deo Juvante naar BERLIJN vrijdag 30 september t/m maandag 3 oktober 2016 Huizen, september 2015 Beste koorleden, medereizigers en belangstellenden Hierbij treffen jullie de eerste informatie aan over

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Havel-Radweg standplaats 8 dagen per trein

Havel-Radweg standplaats 8 dagen per trein Havel-Radweg standplaats 8 dagen per trein individuele standplaats hotelfietsreis vanaf 632 Havel-Radweg & Brandenburger meren Het meestal vlakke en soms zacht glooiende landschap rondom Berlijn is heel

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

BERLIJN. Vlak daarbij is er het Europa-Center waarvan de bouw in 1963 begon en veel winkels en restaurants bevat.

BERLIJN. Vlak daarbij is er het Europa-Center waarvan de bouw in 1963 begon en veel winkels en restaurants bevat. BERLIJN Toen ik student was ben ik in 1963 voor het eerst in Berlijn geweest. Er was nog geen muur maar om naar Oost-Berlijn te gaan moest je langs de Vopo s die het geweer op de mensen hielden. Geen prettig

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018

Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Exclusive Group Special 3-daagse reis Warschau 5 maart t/m 7 maart 2018 Bestemmingsinformatie Warschau ligt in het midden van Polen in het landsdeel Mazovië. Polen bestaat in totaal uit zestien bestuurlijke

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle Presteren op het hoogste niveau D 13/14/15 juni EEG 2013 DEEG 2013 in het Michelin sterren restaurant van Librije s Hotel, een uitzonderlijke locatie. DEEG is een bijeenkomst met een besloten karakter

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 Beste vrienden en ladies hierbij het defintieve programma voor Brussel. Vrijdag 23-09-2011 Check-in in het hotel vanaf 16.00 u. Charlotte en ikzelf zullen

Nadere informatie