Deze informatiebrochure is een uitgave van: Illustraties en omslag: Wendie Duin

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze informatiebrochure is een uitgave van: Illustraties en omslag: Wendie Duin www.wendie.info"

Transcriptie

1 Deze informatiebrochure is een uitgave van: Stichting Vakantiespelen postbus EA Hoorn tel mail: leidingsite: info-site: Illustraties en omslag: Wendie Duin Alle informatie uit deze brochure mag kosteloos worden overgenomen in welk verslag dan ook.

2 Inleiding Met deze informatiebrochure hopen wij een globaal beeld te kunnen schetsen van wat de stichting doet en wat je kunt verwachten als je mee gaat doen als leiding. Daartoe worden een aantal onderwerpen beschreven en is een aanmeldformulier opgenomen. Mochten vrienden en/of vriendinnen ook geïnteresseerd zijn, dan kun je ze deze brochure ook laten lezen en kun je het aanmeldformulier voor ze kopiëren. Voor nieuwe aanmeldformulieren en/of vragen kun je ons bij voorkeur even mailen of eventueel bellen. De Stichting Vakantiespelen In 1964 startte het Streekcentrum Binnenwijzend in Westwoud de eerste Vakantiespelen voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool. De spelen verplaatsten zich in 1967 naar het bos waar deze nu nog plaatsvinden: het Dijkgatbos in de Wieringermeer. De organisatie heeft zich in 1974, begeleid door de Regionale Stichting Jeugd- en Jongerenwerk in Hoorn, omgezet in een werkgroep. Uiteindelijk werd in 1980 besloten de spelen onder te brengen in een stichting: Stichting Vakantiespelen. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en bestaat uit een bestuur van circa 15 leden dat een keer per drie weken vergadert. Deels met weer andere vrijwilligers vormen zij subgroepjes welke allerhande praktische zaken regelen. De stichting organiseert de vakantiespelen voor plusminus 1400 kinderen uit een deel van West- Friesland en een deel van de Wieringermeer.. Verspreid over 4 weken doen er per week dus drietot vierhonderd kinderen mee. Er zijn, voor een week begeleiding van de kinderen, circa 55 vrijwilligers nodig en die werft de stichting over het gehele land. Het Bos Het Dijkgatbos, in de gemeente Wieringermeer, is na de tweede wereldoorlog aangeplant op het zand dat achterbleef na de overstroming van het IJsselmeer door het opblazen van de dijk aldaar. Het bos beschikt over een aantal open plekken, waar de leiding met de kinderen verblijven en van waaruit verschillende activiteiten worden ondernomen. Ook kan er gezwommen worden in het IJsselmeer. De omgeving is dus bij uitstek geschikt voor vakantiespelen. Halverwege het bos, aan de Noorderdijkweg, wordt jaarlijks voor zes weken groepskampeerterrein de Snippenwei betrokken. Er staat een accommodatie welke als gemeenschappelijke zaal is ingericht waarin wordt gewerkt aan de spelprogramma s, gegeten en s avonds gezellig kan worden nagezeten. De accommodatie voorziet verder in een keuken, douches en toiletten. Een container is ingericht als spel- en materiaalhok. Er wordt geslapen in een viertal grote tenten. Voor slaapspullen als een luchtbed, slaapzak en kussen zul je zelf moeten zorgen.

3 Kinderen De kinderen worden in een week naar leeftijd verdeeld over ongeveer 10 groepen met ieder een eigen kleur: van jong naar oud is dat meestal roze, lichtgroen, geel, oranje, rood, donkergroen, lichtblauw, donkerblauw, paars en wit. Elke groep, met plusminus 40 kinderen, heeft tenminste vijf leiding waarmee zij de hele week optrekken. De kinderen komen s ochtends met bussen naar het bos en worden rond vijf uur weer naar huis gebracht: zij blijven dus niet slapen. Bij hun aankomst op maandagmorgen weten zij, door de kleur van de ontvangen deelnamekaart, al in welke groep ze zitten en door de gekleurde herkenningstekens op het aankomstveld zien zij waar ze heen moeten. De maandag wordt er veelal kennisgemaakt, het bos met speurtochten verkend en worden er hutten gebouwd. De volgende dagen worden er vele spelen gedaan, gezwommen, pannenkoeken- en stokbrood gebakken enzovoorts. Op woensdag komen de kinderen niet, dan kunnen zij een dagje uitblazen. Leiding Als leiding kom je op zaterdagavond al aan en maken we kennis met elkaar. Op zondagmorgen wordt bekend gemaakt met welke leiding je in een groep zit, welke groepskleur je krijgt en waar in het bos je eigen plek is. De rest van de dag wordt gebruikt om samen met je groep de grote programmalijnen voor de week en het gedetailleerde maandagprogramma te maken. De volgende dagen wordt s avonds het programma voor de volgende dag gemaakt. De woensdag wordt vooral gebruikt om te knutselen aan attributen voor grote spelen, de afscheidscadeautjes voor vrijdag en het thema. Voor het thema, een verhaal dat door je groep zelf wordt bedacht en als een rode draad door de week loopt, wordt veelal een staflid of leiding uit een andere groep gevraagd om in een bepaald rolletje een wending aan het verhaal te komen geven. Woensdag is voor de leiding van groep wit vaak een drukkere dag aangezien de kinderen uit groep 8 van donderdag op vrijdag als enige wel mogen blijven slapen en er donderdagavond dus niet meer aan programma s kan worden gewerkt. De vrijdag is de dag van het afscheid; er wordt ijs uitgedeeld, thema s worden afgerond, afscheidscadeautjes worden gegeven en de plekken in het bos worden opgeruimd.

4 Weekindeling Zaterdag: -aankomst tussen en uur -eten tussen en uur -na uur kennismaken - s avonds dansen/kampvuur Zondag: -'s ochtends bekendmaking van de groepen -bos verkennen -programma s maken (globaal week-, gedetailleerd maandag- en regenprogramma) Maandag: -rond 9.15 uur komen de kinderen -het bos in -om uur vertrekken kinderen eten, daarna corvee Dinsdag: -als maandag Woensdag: -iets langer in bed -ergens tussen en ontbijten, daarna corvee -vanaf uur maken van donderdagprogramma e.a. knutselwerk uur lang diner, meestal gemaakt door vrijwillige kookliefhebbers Donderdag: -als maandag Vrijdag: -grotendeels als maandag -voor het eten groot corvee in het bos en rond het kampeerterrein Zaterdag: -corvee op en rond het kampeerterrein uur vertrek naar huis uur aankomst staf voor aankomende week

5 Staftaken Naast leiding is er ook een aantal mensen dat geen kinderen begeleidt maar de hele week andere werkzaamheden verricht. Deze mensen doen dan een staftaak. Staftaken zijn: Administratieve krachten (AK s): Tijdens de week nemen twee personen de administratie over, houden absentie en annuleringen van kinderen bij, onderhouden contact met de buitenwereld, regelen financiën, houden voorraden bij en zijn verantwoordelijk voor het in- en uitstappen van de kinderen. De coördinatoren (coi s): Materiaalteam (materio s): Het keukenteam (keukies): Deze twee personen zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op en om het kampeerterrein en het begeleiden van de leiding. Zij vangen zaterdag de leiding op, maken het kennismakingsprogramma voor de zaterdagavond, dragen huis- en bosregels over, kunnen helpen bij het programmeren, helpen bij het oplossen van problemen binnen of tussen groepen, overleggen met de groepen en de rest van de staf, stemmen de kook- en zwemprogramma s op elkaar af, regelen het corvee en zorgen dat alles op tijd plaatsvindt. Aan de hand van de materiaallijsten die leiding s avonds inlevert, zorgen deze twee personen ervoor dat al het benodigde (spel-) materiaal én de koffie en thee voor de leiding op de juiste plek in het bos terechtkomt. Zij rijden daarvoor per dag ongeveer zes rondjes met de materiaalbus door het bos en zijn dus vaak (bijvoorbeeld in geval van nood) het eerste contact tussen de groepen en de staf. Drie personen zorgen voor het ontbijt, de koffie en thee, de warme maaltijden, de avondhap, deeg voor het stokbroodbakken, beslag voor de pannenkoeken en de inkoop van alle benodigde spullen. Zij zorgen ook voor een goede en snelle organisatie van het keukencorvee dat door de leiding en hen wordt gedaan.

6 Kennismakingsweekend Voor de leiding die nog niet eerder heeft meegedaan wordt er van vrijdagavond tot zondagmiddag een kennismakingsweekend georganiseerd waarin leiding en staf kennismaken met het bos, de accommodatie en elkaar. Er worden spellen gedaan en informatie gegeven, zodat je een beeld krijgt van wat je te wachten staat. Dit kennismakingsweekend is verplicht; hiervoor ontvang je voortijds de nodige informatie. Dijkgatskost De Stichting Vakantiespelen stuurt drie keer per jaar aan hen die zich hebben opgegeven en meegedaan een krantje toe: de Dijkgatskost. Daarin staan stukjes en wetenswaardigheden over de stichting of de spelweken. Iedereen die meedoet aan de spelen kan daar iets in schrijven. In de uitgave voor de spelweken staat beschreven waar je moet zijn, hoe je er komt, wat je mee moet nemen en nog vele andere dingen. Je ziet deze vanzelf in de bus verschijnen. Financiën Huur van de bussen, van het kampeerterrein, stroom, de tenten, het materiaal, eten voor leiding, de administratie enzovoorts, zijn bijeengenomen hoge kosten welke grotendeels uit de opbrengst voor de kinderdeelname, dus door de ouders worden betaald. De overige inkomsten komen van subsidiegevers, fondsen en giften. Het is al een hele opgave om de financiën ieder jaar weer sluitend te krijgen en dus kunnen we de leiding geen vergoeding geven. Wel betalen wij de voeding, het onderdak en de koffie, thee en koekjes voor de leiding. Voor de andere consumpties betaalt leiding natuurlijk zelf. Verzekeringen De WA-verzekering van de stichting dekt schade die jij tijdens de weken zou kunnen oplopen of veroorzaken. Wij gaan er echter vanuit dat je zelf ook WA en tegen ziektekosten verzekerd bent. Voor andere denkbare schade kun je bij je verzekeringsmaatschappij zelf een reiskostenverzekering afsluiten. Zorg dat je noodzakelijke (zorg-) verzekeringsbewijzen meeneemt, want je weet maar nooit.

7 Digitaal aanmelden: Mail vraag naar aanmeldformulier voor nieuwe leiding naar Aanmeldformulier Leiding Vakantiespelen 2013 naam : adres : postcode : woonplaats : telefoon 1 : telefoon 2 : leeftijd : geboortedatum : man/vrouw Stichting Vakantiespelen Postbus EA Hoorn Maatschappelijke stage? Zo ja, welke school & klas: plaats: Heb je bezwaar tegen plaatsing van je naam, adres, telefoonnummer en adres in de Dijkgatskost welke na de spelen aan leiding wordt toegestuurd? Voor welke week of weken geef jij je op? Het is niet mogelijk twee aaneengesloten weken mee te doen! week 1 : zat 13 juli t/m 20 juli week 2 : zat 20 juli t/m 27 juli week 3 : zat 27 juli t/m 3 aug. week 4 : zat 3 aug. t/m 10 aug. Ik geef het liefst leiding aan: oudere kinderen (10, 11 en 12 jaar) middengroep (8 en 9 jaar) jongere kinderen (6 en 7 jaar) ik heb geen voorkeur Wil je EHBO-er van je groep zijn (pleisters plakken, teken uithalen, zwachtelen en kinderen naar de dokter doorsturen)? Heb je een EHBO-diploma? Heb je EHBO-ervaring? Heb je een rijbewijs? Heb je een auto? Neem je die eventueel mee naar t bos (dit omdat er soms vervoer naar een dokter nodig is)? Kun je iets melden over je opleiding, studierichting, werk en/of interesse, misschien dat de stichting daar eens een beroep op kan doen: Als het je eerste jaar is dat je mee wilt gaan doen, via wie of hoe ben je bij de Stichting Vakantiespelen terechtgekomen: Voor mensen die voor de eerste keer meedoen wordt er vrijdag 5 t/m zondag 7 juli een kennismakingsweekend georganiseerd. Deelname aan dit weekend is verplicht! Je ontvangt hier tijdig informatie over. Vergeet niet ook de achterkant (de vakantiespelen in het Dijkgatbos samengevat) te lezen en je handtekening te zetten. rekeningnr info@stichtingvakantiespelen.nl

8 De vakantiespelen in het Dijkgatbos samengevat: Tijdens de zomervakantie worden er elk jaar vakantiespelen georganiseerd in het Dijkgatbos in de Wieringermeer. Gedurende vier weken komen er zo n 1400 kinderen van 6 t/m 12 jaar uit West-Friesland naar het bos om hun vakantie te vieren. In een week doen er kinderen mee, die begeleid worden door ongeveer 50 vrijwilligers. De Leiding Kinderen zijn er genoeg, maar nu nog voldoende vrijwilligers die de kinderen begeleiden. Elke week komen er andere kinderen naar het bos en er is dus ook elke week een nieuwe leidingploeg nodig. Misschien is het iets voor jou om een week mee te gaan als leiding, dan kun je meehelpen om voor de kinderen en voor jezelf er een onvergetelijke week van te maken. Ervaring is niet een eerste vereiste, dat doe je vlug genoeg op. De vakantiespelen kan niet als stageplek fungeren, maar bijvoorbeeld wel als maatschappelijke stage. Verder kunnen ambtenaren als ze meedoen in aanmerking komen voor betaald verlof. Hoe draait een week? Je blijft als leiding de hele week van zaterdag tot zaterdag in het bos. Alle leiding logeert in grote tenten. Verder staat er een accommodatie waar gedoucht, gegeten en gezellig gezeten kan worden. De kinderen komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. s Morgens worden ze met bussen vanuit hun woonplaats opgehaald om in de namiddag moegespeeld weer huiswaarts te keren. De kinderen blijven dus niet slapen. De leiding werkt in groepen. Elke groep bestaat uit 5 tot 7 personen, die tijdens de week ongeveer 40 kinderen begeleiden. Iedere groep heeft in het bos een eigen plek van waaruit tal van activiteiten plaatsvinden zoals bosspelen, zwemmen, pannenkoeken bakken, speurtochten en wat je allemaal al niet meer kunt verzinnen. Letterlijk, want de leiding maakt het programma zelf in het weekend voorafgaand aan de spelweek en in de avonduren. Vrijwilligerswerk Als je besluit om mee te doen moet je ook nog weten dat je geen financiële vergoeding krijgt. Uiteraard komen de kosten voor voeding en onderdak voor rekening van de Stichting Vakantiespelen. Meedoen aan de vakantiespelen is vrijwilligerswerk, maar vrijwillig vrijblijvend! Er zijn een aantal zaken waar we vanuit gaan op het moment dat jij je hebt opgegeven. We gaan ervan uit dat je de hele week aanwezig bent en dat je echt meedoet als je je hebt opgegeven. Daarom de oproep om je goed te bedenken als je je opgeeft dat wij dan op je rekenen! Dat is voor ons erg belangrijk. Vrijwilligerswerk is zeker niet vrijblijvend. Check dus goed je agenda en blokkeer deze zodra je je hebt opgegeven. Voor jezelf en voor ons! Verzekeringen Dan komen er nog een aantal zaken waarvan wij graag willen dat je daar vooraf kennis van hebt genomen. Het is de bedoeling dat iedereen die zich opgeeft de gehele week in het bos aanwezig is. De stichting heeft een collectieve WA-verzekering. Mocht je het nodig vinden dan kun je een reisverzekering afsluiten. We gaan er in ieder geval vanuit dat je zelf ook WA verzekerd bent en dat je een ziektekostenverzekering hebt. Neem je zorgkaart o.i.d. mee, dat voorkomt in geval van nood een hoop geregel achteraf! Opgeven Leidingopgaven worden periodiek verwerkt. Een bevestiging van ontvangst of deelname kan, zeker in het vroege vakantiespelenjaar, even op zich laten wachten. Na uiterlijk 4 weken zul je in ieder geval een ontvangstbevestiging moeten hebben ontvangen. Zo niet, informeer er dan naar of je opgave wel juist is binnengekomen. Handtekening:

Informatie voor nieuwe leiding

Informatie voor nieuwe leiding Informatie voor nieuwe leiding Fijn dat je je aangemeld hebt om leiding te worden bij Kindervakantiewerk (K.V.W.) Zand-Wandelbos! Misschien heb je als kind meegedaan aan het K.V.W. en weet je al een beetje

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer AANMELDFORMULIER LTC Boost Naam : man vrouw Voorletters en roepnaam : Straat en huisnummer : Geboortedatum : BSN nummer Telefoon privé/mobiel : Telefoon werk : E-mail : Werkgever / bedrijf : Ik ben verzekerd

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT!

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! De Swaai is een samenwerking tussen GGZ Friesland en Talant en biedt jongeren met zowel een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking J.M. Mudde-van den Berg Papaverstraat 9 2821 VT Stolwijk (0182) 34 30 29 cvb.gasten.iw@vakantiewekenvbgg.nl Stolwijk, november 2015 Geachte deelnemer,

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

WIJ-Wet Investeren in Jongeren

WIJ-Wet Investeren in Jongeren WIJ-Wet Investeren in Jongeren Afdeling Samenleving Bezoekadres: 1 e bezoek: Publiekscentrum Raadhuisplein 2 Krimpen aan den IJssel Openingstijden: Maandag; 08.30 12.30 uur Dinsdag; 08.30 12.30 uur Woensdag;

Nadere informatie

Activiteiten programma Boomhut Dieren

Activiteiten programma Boomhut Dieren Activiteiten programma Boomhut Dieren 11 juli t/m 19 Augustus 2016 Week 1 11 t/m 15 mei Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie staat voor de deur en zoals altijd hebben we weer een leuk, uitdagend

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

PAG. 1. INFOBOEKJE LEDEN, versie Aug 2014

PAG. 1. INFOBOEKJE LEDEN, versie Aug 2014 PAG. 1 PAG. 2 1. 4CONTRIBUTIE Betaling van de contributie vindt plaats middels automatische incasso; een andere betalingswijze is niet mogelijk. Indien de betaling van de contributie niet op tijd geschiedt,

Nadere informatie

Vermetten Pupillenkamp 2019

Vermetten Pupillenkamp 2019 Vermetten Pupillenkamp 2019 Aan alle pupillen van de voetbalvereniging GILZE en hun ouders/verzorgers. Het 26ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Dit jaar is het kamp de afsluiter van het voetbalseizoen.

Nadere informatie

VOOR WIE IS DEZE FOLDER?

VOOR WIE IS DEZE FOLDER? WIE BETAALT WAT? VOOR WIE IS DEZE FOLDER? > Woon je in een huis van BinG!? Heb je een indicatie verblijf inclusief behandeling? Dan is deze folder voor jou. Weet je niet welke indicatie je hebt? Vraag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier gastouder

Aanmeldingsformulier gastouder Aanmeldingsformulier gastouder Persoonlijke gegevens Naam gastouder:. Voornaam:. Geboortedatum:. Sofi-/ burger servicenummer: Naam evt. partner:.. Adres:.. Postcode:.Woonplaats:.Wijk:. Telefoonnummer privé:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Vermetten Pupillenkamp 2017

Vermetten Pupillenkamp 2017 Vermetten Pupillenkamp 2017 Aan alle pupillen van de voetbalvereniging GILZE en hun ouders/verzorgers. Het 24ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Dit jaar valt het kamp als vanouds weer tijdens

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING

STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING Vijf daagse -VIPASSANA-MEDITATIERETRAITE o.l.v. Chris Grijns & Peter Baert woensdag 30 oktober zondag 3 november 2013 Liobaklooster Egmond Binnen VIPASSANAMEDITATIE

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

Informatie Rotterdamse Vrijwilligersverzekering

Informatie Rotterdamse Vrijwilligersverzekering Informatie Rotterdamse Vrijwilligersverzekering PAGINA 2/5 De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk dat Rotterdamse vrijwilligers goed verzekerd zijn. Daarom is er de Rotterdamse Vrijwilligersverzekering:

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP

WONEN IN EEN BEHANDELGROEP WONEN IN EEN BEHANDELGROEP Open behandelgroep Informatie voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen Voor wie? In een open behandelgroep wonen kinderen en jongeren in de leeftijd

Nadere informatie

Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers

Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers Bijlage 2 bij de uitnodigingsbrief medewerkers Praktisch Concept Motivatie voor de keuze van de data (27 juni t/m 4 juli) Laten we eerst iets over de keuze voor de data (27 juni t/m 4 juli) zeggen. Die

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018!

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! Hallo allemaal! Voor je ligt het draaiboek van de spelweek 2018. We zijn erg blij dat je mee doet als vrijwilliger deze week! Zoals je weet is de spelweek dit jaar van maandag

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 ROEMENIË TIMULAZU Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 Vaststaande periodes (open voor groepen internationale vrijwilligers) 17/07/2016

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Nieuwe A Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Mixen in Mokum Nieuwe Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Volwassen Amsterdammers met verschillende culturele achtergronden ontmoeten

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl www.cli.nl

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

3: Inhoudsopgave Duidelijk overzicht. Strakke lay-out. Eerst lettertype, tab, pagina beschrijving?

3: Inhoudsopgave Duidelijk overzicht. Strakke lay-out. Eerst lettertype, tab, pagina beschrijving? OPZET DRAAIBOEK: Alle onderdelen waaraan gedacht kan worden nog eens op een rijtje gezet. Te gebruiken voor alle evenementen en activiteiten binnen de opleiding. 1: Voorkant - flyer evenement Dag + datum

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63

Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63 Ons adres is: CKG Koningin Fabiola Glorieuxlaan 81 9600 Ronse Tel. 055/23 37 63 Welkom, Welkom in het CKG Koningin Fabiola, te Ronse Hallo, Ik ben Floddertje! 1. Wat is een CKG? CKG is de afkorting van

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus Té Gek! Witte tent - De Groene Scheg 2013 18 tot en met 29 augustus Kom jij ook? Dit worden fantastische weken! Er staat weer een té gekke zomer voor de deur, want de witte tent komt weer in de Groene

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Voor wie is deze folder?

Voor wie is deze folder? Wie betaalt wat? Voor wie is deze folder? > Woon je in een huis van BinG!? Heb je een indicatie verblijf inclusief behandeling? Dan is deze folder voor jou. Weet je niet welke indicatie je hebt? Vraag

Nadere informatie

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard

ZOMERKAMP AARDSTRAAL KAMP. Y~JJo~~ \!'-lee::; osl.f~je. Biohazard ZOMERKAMP 2003 AARDSTRAAL KAMP \!'-lee::; osl.f~je. Y~JJo~~ Biohazard Kampverhaal 2003..-... augustus Te Riethoven Er is een aardstraal waargenomen in Riethoven. Deze aardstraal heeft invloed op de tijd.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016

Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016 Dus wil je graag mee??? Geef je dan op: Via de onderstaande link, zo krijgen wij al jullie gegevens meteen digitaal. Oud en Nieuw Kamp 24, 25 en 26 juni 2016 http://goo.gl/forms/jn40du8oll Je kunt je opgeven

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen

INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus Per kind één formulier helemaal invullen INSCHRIJFFORMULIER BOUWDORP MAYERSLOOT-WEST 11 t/m 15 augustus 2014 Per kind één formulier helemaal invullen Naam :... Adres :... Postcode + Woonplaats :... Telefoonnummer :... E-mailadres :. Geboortedatum

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal Vrijwilligerskrant Eenmalige uitgave voor alle leden van AVC Heracles Vrijwilligers gezocht V erenigen doe je met elkaar AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage.

Inkijkexemplaar. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Dit deel gaat over de opdrachten tijdens de stage. Je kunt een woordenlijst aanleggen. Je kunt een evaluatie invullen. Je weet wat formeel en informeel betekent. Je kunt een interview op je stageplaats

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Postcode en woonplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burger Service Nummer:

Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Postcode en woonplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burger Service Nummer: Pagina 1 Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Adres: Postcode en woonplaats: Nationaliteit: Burger Service Nummer: Telefoon (vast): Telefoon (mobiel): E-mail: Rijbewijs: Auto ter beschikking:

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder

Formulier kennismakingsgesprek vraagouder / gastouder Algemene gegevens Naam ouder(s) Adres Postcode Telefoonnummer Emailadres Huisnummer Woonplaats Mobiele nummer Samenstelling opvang Kind 1 Kind 2 Kind 3 Kind 4 Kind 5 Opvang Volledige naam Geboortedatum

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Inschrijfformulier Gastouder Welkom Kind Amsterdam

Inschrijfformulier Gastouder Welkom Kind Amsterdam Uw gegevens Voornaam: Achternaam: Geslacht: man vrouw Burgelijke staat: gehuwd ongehuwd gescheiden alleenstaand Nationaliteit: Geboortedatum: Bank / Ing rekeningnr: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie