VRIJHEID IN PRINTEN. Océ Colorado 1640 #UNLEASHPRINT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VRIJHEID IN PRINTEN. Océ Colorado 1640 #UNLEASHPRINT"

Transcriptie

1 VRIJHEID IN PRINTEN Océ Colorado 1640 #UNLEASHPRINT

2 ONTDEK EEN NIEUWE WERELD Océ Colorado 1640 De Océ Colorado 1640 is de allereerste grootformaat printer uitgerust met de revolutionaire UVgel-printtechnologie van Canon, en levert een ongeëvenaarde roll-to-roll productiviteit met minimaal onderhoud en buitengewone printkwaliteit op veel verschillende mediatypen. Grafische prints: een veranderend gebied Grootformaat grafische prints vormen één van de meest opwindende gebieden binnen het hedendaagse printen, en bieden het breedste bereik voor de grootste en meest ambitieuze ideeën. Maar deze snel veranderende markt zorgt ook voor nieuwe uitdagingen. Omdat er steeds meer wordt geprint, en er constant nieuwe applicaties worden ontwikkeld, groeien printvolumes zeer snel. Ondertussen komen aanbieders van printservices onder toenemende druk te staan om te voldoen aan de steeds kortere doorlooptijden. Ontdek de Océ Colorado 1640, de eerste 64-inch productieprinter, waarmee u de concurrentie voor kunt blijven.

3 ÉÉN TECHNOLOGIE, GEEN CONCESSIES CANON UVgel In het verleden had ieder roll-to-roll productieproces zijn beperkingen, zoals obstakels rondom productiviteit, kwaliteit, veelzijdigheid en operationele kosten. Daarom besloot Canon om alle ervaring en expertise toe te passen om een manier te vinden om u te helpen deze barrières te doorbreken. Hoe het werkt: het onmogelijke mogelijk maken In het unieke UVgel-printproces van Canon transformeert vloeibare inkt in geldruppels op het moment dat het op de media landt. Dit voorkomt dat de inktdots fuseren, zodat de printer meer inkt kan afgeven in minder bewegingen. Dit betekent een snellere productie. Het innovatieve proces van het scheiden van de aanbreng en het drogen van de inkt levert afbeeldingen op met een glad en gelijkmatig oppervlak die gemakkelijker te lamineren zijn. De UV LED prints zijn onmiddelijk droog en geurloos, en direct klaar voor afwerking en gebruik. Er wordt minder inkt afgegeven bij iedere beweging, waardoor inkt niet samenvloeit. Gel voorkomt dat inkt samenvloeit en zorgt ervoor dat er meer inkt kan worden afgegeven tijdens iedere beweging voor een snellere uitvoer.

4 ONGEËVENAARDE PRODUCTIVITEIT De Océ Colorado 1640 maakt optimaal gebruik van de voordelen die Canon's UVgel-printtechnologie biedt, en is tevens uitgerust met automatiseringskenmerken die ervoor zorgen dat de printer meer dan tweemaal zo snel is dan iedere andere printer in zijn klasse, met een topsnelheid van 159 m 2 /uur. De enige printer in zijn klasse met twee actieve mediarollen, een automatische schakelaar en een automatische media-invoer Configuratie met twee rollen De Océ Colorado 1640 is de enige printer in zijn klasse die twee actieve mediarollen biedt. U kunt twee dezelfde of twee verschillende soorten media gebruiken, en het overschakelen van de ene naar de andere rol kan automatisch worden gedaan. In combinatie met het inbegrepen mes van industriële kwaliteit, dat door dikker materiaal snijdt, was het printen van verschillende toepassingen nog nooit zo gemakkelijk en productief. Haal iedere deadline De Océ Colorado 1640 is ontworpen met de hoogst mogelijke standaarden, heeft toonaangevende robuustheid, kan de productiepieken van bedrijven van elke omvang aan en produceert grote volumes grootformaat afbeeldingen binnen de krappe doorlooptijden die de consument vandaag de dag eist. SNELHEID SPECIALISTISCH TEGENLICHT HOGE KWALITEIT PRODUCTIE HOGE SNELHEID MAX. SNELHEID m 2 /uur 20 m 2 /uur 20 m 2 /uur 40 m 2 /uur 57 m 2 /uur 114 m 2 /uur 159 m 2 /uur

5 UITSTEKENDE KWALITEIT De duurzame, kleurechte en technologisch geavanceerde UVgel-inkt van Canon levert direct droge prints van uitstekende kwaliteit met een breder kleurengamma en haarscherpe dots. Geautomatiseerd onderhoud Dagelijkse onderhoudswerkzaamheden worden automatisch door de printer zelf uitgevoerd*. Dit zorgt voor een optimale printkwaliteit, zonder handmatige tussenkomst. * Handmatig onderhoud wordt een keer per maand aanbevolen. De volledige procedure duurt minder dan 10 minuten. Media Step Control Het Media Step-systeem maakt gebruik van een optisch feedbackcircuit om voortdurend de materiaaldoorvoer te bewaken, zodat de trajectgrootte automatisch wordt aangepast om streepvorming te voorkomen. Continue bewaking van de nozzle-kanalen Aan het einde van ieder traject wordt een kleine geluidspuls verzonden naar elk nozzle-kanaal in de printkop. Als de echo die terugkomt niet van de juiste bandbreedte is, worden corrigerende acties automatisch uitgevoerd voordat er fouten verschijnen op de prints. Dit betekent minimale verspilling en maximaal vertrouwen voor onbeheerd printen.

6 MEER TOEPASSINGEN ONTDEKKEN De Océ Colorado 1640 geeft u de vrijheid om een ruime keuze aan media en toepassingen te ontdekken. De veelzijdigheid van de UVgel-printtechnologie van Canon stelt u in staat om te printen op dunne en warmtegevoelige substraten en zorgt voor de precisie en kwaliteit die nodig is voor illustraties binnenshuis en de nodige duurzaamheid voor gebruik buiten. PRINTEN VAN OUTDOOR-TOEPASSINGEN BANNERS VOOR BUITEN PRINTEN VAN INDOOR-TOEPASSINGEN VOERTUIG ILLUSTRATIES ETALAGE POSTERS PRINTEN VAN FOTO'S EN KUNST CANVAS PRINTS Lage temperatuur De UVgel-printtechnologie van Canon is een proces zonder dampen en met lage temperaturen waarbij vrijwel geen vervorming voorkomt, zelfs niet bij het printen op zeer hittegevoelig materiaal. Dat maakt de Océ Colorado 1640 ideaal voor toepassingen die een hoge mate van geometrische nauwkeurigheid vragen, zoals wandbekleding, en ook voor toepassingen met lagere kosten die gebruikmaken van dun, goedkoop materiaal. Geen watergehalte De UVgel-inkt van Canon bevat geen water. Dit zorgt voor een verbeterde consistentie van afmetingen, doordat specifieke problemen met het opzwellen van bepaalde typen media uitgesloten worden. POP-UP BANNER PRINTEN VAN INTERIEURONTWERPEN WANDBEKLEDING VERLICHTE RECLAME PRINTEN VAN POS-MATERIAAL EN POSTERS POS-POSTERS SOFT SIGNAGE LANGDURIGE ADVERTENTIES VLOER GRAPHICS Duurzaamheid De duurzaamheid van de UVgelprinttechnologie met LED gedroogde afbeeldingen van Canon maakt het ideaal voor toepassingen buiten. De afgewerkte prints bieden hoge niveaus van lichtbestendigheid voor UV-licht buiten, slijtbestendigheid, wasbaarheid en schuurbestendigheid. Geurloze prints De UVgel-inkt van Canon is geurloos na het drogen, zodat de inkt kan worden gebruikt voor toepassingen binnenshuis, waaronder in omgevingen die gezondheidsgevoelig zijn.

7

8 VERLAAG UW KOSTEN De Océ Colorado 1640 heeft lage operationele kosten, met tot 40%* minder inktverbruik en tot één derde minder arbeidskosten, wat een sneller rendement op uw investering betekent. Verbeterde productiviteit Met de toonaangevende printsnelheid van de Océ Colorado 1640 kunt u meer afgewerkte opdrachten opleveren met een enkele printer zonder een verhoging van de personeelskosten. Minder inktverbruik en -verspilling UVgel-printtechnologie van Canon vermindert het inktverbruik tot 40%. De akoestische monitoringstechnologie van het nozzle-kanaal vermindert ook de verspilling van inkt door de noodzaak om de nozzle-kanalen te testen door inkt af te geven te elimineren. Minder routine onderhoud Geautomatiseerd onderhoud en ad hoc compensatie van de nozzle-kanalen vermindert de noodzaak voor routinematige onderhoud van de printkoppen, waardoor medewerkers tijd hebben voor andere taken. Optie voor het gebruiken van minder dure media Met de UVgel-printtechnologie van Canon zonder dampen en met lage temperaturen kunt u werken met dunne en warmtegevoelige media, zodat u minder dure substraten hoeft te gebruiken en de kosten van consumables kunt verminderen. Verdampende processen vereisen hittebestendig materiaal. Processen zonder verdamping en met lage temperaturen zijn geschikt voor goedkopere media. * Labmeting gebaseerd op drie verschillende media: polymeer-vinyl, linnen banner en polypropyleenfolie

9 HOOGTEPUNTEN VAN DE Océ Colorado Zeer hoge standaarden voor kras- en UV-bestendigheid. Beperkt de noodzaak van laminering 2. Glad en gelijkmatig oppervlak. Maakt diverse lamineringsmodi mogelijk 3. Zeer lage VOC's. Maakt directe installaties in gezondheidsgevoelige omgevingen mogelijk 4. Technologie zonder verdamping met weinig warmte. Beperkt het risico van vervorming, zelfs op dunne en warmtegevoelige media. Ideaal voor tegelafdrukken. Ongekende automatisering van mediaverwerking met functie voor twee mediarollen en geïntegreerd mes van industriële kwaliteit. Droogproces met LED UV met lage temperatuur voorkomt vervorming van media. Proces van eerst printen en daarna drogen voor een soepel bedrukt oppervlak dat makkelijk te lamineren is. Intuïtieve touchscreeninterface geeft de gebruiker direct feedback over de printer- en opdrachtstatus. Inktsysteem voor het bijvullen tijdens het printen voor ononderbroken productie. Automatische aanpassing van mediatraject om streepvorming te voorkomen. Gecontroleerd in- en uitvoersysteem voor nette aflevering van de prints.

10 Technische specificaties Océ Colorado 1640 PRINTEN Printmethode Printmodus Canon UVgel piëzo-elektrische inkjet 159 m 2 /u - Max. speed 114 m 2 /u - High speed 57 m 2 /u - Production 40 m 2 /u - High Quality 20 m 2 /u - Speciality 20 m 2 /u - Backlits CERTIFICERING VOOR MILIEUVRIENDELIJK EN VEILIG GEBRUIK INTERFACE AFMETINGEN Printer (b x d x h) Binnentoepassingen AgBB (algemeen) GREENGUARD GOLD (behang) EN15102 (decoratief behang) Ethernet (100/1.000 Mbit/sec.) x x mm Printresolutie Inkt type Inkt kleuren Tot 1800dpi Canon UVgel inkt CMYK GEWICHT Printer 740 kg Inkt verpakkingen 4 inktflessen van 1 liter Inktreservoir bevat 2,5 L per kleur Bijvullen tijdens het printen WERKOMGEVING Bedrijfsomstandigheden C (20-27 C aanbevolen) Printkoppen Piëzo-elektrische drop-on-demand 20-80% RV (geen condensatie) printkoppen met hoge frequentie (30-60% aanbevolen) (2 per kleur) Océ PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology) detecteert en verhelpt ENERGIEVERBRUIK Verbruik Maximaal 4 kw tijdens printen problemen die tijdens het printen bij de Bron 2 ingangen van V +/- 10%, Onderhoud Drogen MEDIA Rol breedte nozzle-kanalen kunnen ontstaan Volledige geautomatiseerd onderhoud Door middel van UV-LED Tot mm WETTELIJKE CERTIFICATEN Verklaring van overeenstemming 50/60 Hz, 16/6 A. Printer is gedeclareerd onder de richtlijn betreffende radioapparatuur (RED)- #UNLEASHPRINT Print marge 5,3 mm* 2014/53/EU Rol gewicht Tot 50 kg Radio Voldoet aan EN 62479, EN , Rol diameter Maximaal 220 mm EN , EN Media dikte Tot 0,8 mm FCC deel 15 en gecertificeerd volgens Aantal invoerrollen 2 (automatische invoer en wissel van rollen) RSS-210 (module) Media-invoersysteem Geautomatiseerd oprol-systeem Veiligheid Voldoet aan IEC/EN/UL/CSA UVGEL- PRINTTECHNOLOGIE Canon UVgel-printtechnologie - directe vergrendeling en dot gain control Drogen op lage temperatuur - geschikt voor EMC Toepasselijke markeringen: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM Emissie: voldoet aan klasse A volgens CISPR 32, FCC deel 15 en ICES-003 dunne en warmtegevoelige media Immuniteit: voldoet aan CISPR 24 Uitstekend bestand tegen krassen Toepasselijke markeringen: CE, FCC, Makkelijk te lamineren IC, VCCI, RCM, CETECOM Zeer nauwkeuring kleurbeheer en hoge kleur Milieu WEEE, RoHS-richtlijn 2011/65 EU, consistentie REACH, CE Geurloze en direct droge prints SOFTWARE Ondersteunde RIP's ONYX Graphics, Caldera * marge 11,0 mm als Media Step Control is ingeschakeld (aanbevolen voor printmodi tot 40 m 2 /u voor optimale uitvoerkwaliteit) ** wanneer de 2e media erg strak moeten zitten, moet dat handmatig gebeuren. Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd

11 Canon Nederland canon.nl Dutch edition Canon Europa N.V., 2017

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker.

Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker. Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van digitale printers.

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie Ontwerpproductiviteit op harde media Océ Arizona 6100 serie you can Aanbieders van grafische printdiensten streven naar het verhogen van hun inkomsten en het laten groeien van hun bedrijf. Hierbij krijgen

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Nauwkeurig printen zonder grenzen

Nauwkeurig printen zonder grenzen Nauwkeurig printen zonder grenzen OCÉ ARIZONA SERIE UV-FLATBED PRINTERS you can Uitzonderlijke beeldkwaliteit op harde en flexibele media Breng uw grafische mogelijkheden naar een hoger niveau met de Océ

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie

Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie Persbericht Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie s-hertogenbosch, 8 mei 2017 Canon Europe, marktleider in imaging solutions,

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken HP toont kracht van digitaal decoratieprinten op Heimtextil in gestileerde ruimtes Introductie van HP Indigo behangoplossingen transformeert de behangmarkt

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules

Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules ML13.027 2013-01-31 FHI Future Technology Today 2013 1 Waar staan wij voor? intelligente elektronica voor meet- en regeltechniek fysica in hard en software tot uiting

Nadere informatie

Canon viert 10 de verjaardag van Océ Arizona flatbedserie op FESPA 2017

Canon viert 10 de verjaardag van Océ Arizona flatbedserie op FESPA 2017 Persbericht Canon viert 10 de verjaardag van Océ Arizona flatbedserie op FESPA 2017 s-hertogenbosch, 8 mei 2017 Canon viert op FESPA 2017 de tiende verjaardag van de digitale flatbed-printers in de Océ

Nadere informatie

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Specialty / Industrial Sign & Display Direct Textile Indoor & Digital Transfer Sign & Display Indoor & Digital Transfer Onze grootformaat-printers

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

3D-printerpen v3 Slimline Handleiding

3D-printerpen v3 Slimline Handleiding 3D-printerpen v3 Slimline Handleiding Gefeliciteerd! U bent nu in het bezit van de nieuwste generatie 3D-printerpen. Hiermee heeft u het creëren van unieke 3D-tekeningen, miniaturen en accessoires zelf

Nadere informatie

TECHNISCH BULLETIN 5.3. Aanbevolen combinaties en duurzaamheid van de Avery DOL Serie en Avery MPI Serie uitgebracht: 29/01/2008.

TECHNISCH BULLETIN 5.3. Aanbevolen combinaties en duurzaamheid van de Avery DOL Serie en Avery MPI Serie uitgebracht: 29/01/2008. Aanbevolen combinaties en duurzaamheid van de Avery DOL Serie en Avery MPI Serie uitgebracht: 29/01/2008 De belangrijkste redenen voor het gebruik van overlamirfilms zijn: Verlenging duurzaamheid. Bescherming

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

Staat altijd voor u klaar

Staat altijd voor u klaar Océ TDS100 Staat altijd voor u klaar Océ grootformaat kopieerapparaat, doordacht ontworpen Gemakkelijk voor iedere gebruiker Gemakkelijk voor uw werkplek Gemakkelijk te behalen topresultaten Gemakkelijk

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

3D-printerpen Metallic Handleiding

3D-printerpen Metallic Handleiding 3D-printerpen Metallic Handleiding Gefeliciteerd! U bent nu in het bezit van de nieuwste generatie 3D-printerpen. Hiermee heeft u het creëren van unieke 3D-tekeningen, miniaturen en accessoires zelf in

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

UVGEL- TECHNOLOGIE WITBOEK. #CanonUVgel

UVGEL- TECHNOLOGIE WITBOEK. #CanonUVgel UVGEL- TECHNOLOGIE WITBOEK #CanonUVgel 00 Inhoud 1. Voorwoord 4 2. Behoefte in de markt 5 2.1 Trends in de markt 5 2.1.1 Groei in de markt 5 2.1.2 Druk op doorlooptijden 6 2.2 Beperkingen van huidige

Nadere informatie

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen

Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek. Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Watergekoelde koelmachines met toonaangevende regeltechniek Koelmachines met een hoog rendement voor High Performance-gebouwen Til het rendement, het comfort en de zuinigheid van uw HVAC naar een ongekend

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

ELECTRA FL. Fiberlasersnijmachine LVDGROUP.COM OVERSTIJGT UW VERWACHTINGEN

ELECTRA FL. Fiberlasersnijmachine LVDGROUP.COM OVERSTIJGT UW VERWACHTINGEN Fiberlasersnijmachine ELECTRA FL OVERSTIJGT UW VERWACHTINGEN LVDGROUP.COM 2 # ELECTRA FL ELECTRA FL OVERSTIJGT UW VERWACHTINGEN Toptechnologie en hoge laserstraalkwaliteit stellen de Electra fiberlaser

Nadere informatie

- Welcome to our next generation -

- Welcome to our next generation - Al sinds de oprichting, bijna 70 jaar geleden, zet Epson de standaard voor de print technologie. Dit geldt ook nu, voor onze nieuwe generatie inkjetprinters. In deze generatie lopen de Epson Stylus Pro

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES De Zephyr paarden droger is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line paarden droger kunt u uw paard behandelen met warme lucht na een wasbeurt De droger

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

Domino G-Serie i-tech thermische inkjetprinters

Domino G-Serie i-tech thermische inkjetprinters Domino G-Serie i-tech thermische inkjetprinters De modulaire oplossing voor lastige ondergronden Flexibel printen met innovatieve inkten. De intelligente codeeroplossing waarmee u uw productie efficiënter

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen

Nadere informatie

ColorWorks C3500. Verbeter uw bezoekerservaring

ColorWorks C3500. Verbeter uw bezoekerservaring ColorWorks C3500 Verbeter uw bezoekerservaring Transformeer uw bezoekersbeheer Verbeter de veiligheid van bezoekers, versterk uw merknaam en voeg persoonlijke reclameboodschappen toe met de ColorWorks

Nadere informatie

Het TEKNOS-model van de machine is standaard met TECOI's belangrijke technologische ontwikkelingen zoals:

Het TEKNOS-model van de machine is standaard met TECOI's belangrijke technologische ontwikkelingen zoals: TECOI TEKNOS Maximale werkbreedte tot 16 meter. (630 ) Positioneringssnelheid 40 m/min Verhoog de productiviteit tot 70% Categorie: Plasma snijmachines Product beschrijving De TEKNOS plasmasnijmachine

Nadere informatie

Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand. Print & Apply-labelapparaat. Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie

Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand. Print & Apply-labelapparaat. Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand Print & Apply-labelapparaat Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie Een revolutie op het gebied van Print & Apply labeling waar conventionele

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. Waarom kiest U voor een

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo Voor is het rijtje hybride Anapurna s nu compleet (2.05m, 2.5m and 3.2m) met deze nieuwe Anapurna H3200i LED. Op SGIA pakt

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

NAUWKEURIG PRINTEN ZONDER BEPERKINGEN

NAUWKEURIG PRINTEN ZONDER BEPERKINGEN CNL190164 NAUWKEURIG PRINTEN ZONDER BEPERKINGEN Océ Arizona serie UV-flatbedprinters See the bigger picture UITZONDERLIJKE BEELDKWALITEIT OP HARDE EN FLEXIBELE MEDIA Breng uw grafische mogelijkheden naar

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl Full Color 3D printing en 3Dpro Printservice is een toonaangevend leverancier van 3D-content-to-print oplossingen. Voor professionals en consumenten met materialen zoals kunststoffen, metalen en keramiek.

Nadere informatie

G30 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort

G30 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort G30 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort Maak kennis met het brein achter de de nieuwste technologie die uw poort aandrijft. De broers Primo, Dino en Renato Florian, ingenieurs die

Nadere informatie

3D-printerpen 2016 versie Handleiding

3D-printerpen 2016 versie Handleiding 3D-printerpen 2016 versie Handleiding Gefeliciteerd! U bent nu in het bezit van de nieuwste generatie 3D-printerpen. Hiermee heeft u het creëren van unieke 3D-tekeningen, miniaturen en accessoires zelf

Nadere informatie

De eerste keer. En elke keer weer.1

De eerste keer. En elke keer weer.1 De eerste keer. En elke keer weer.1 Maak kennis met HP STITCH Opnieuw uitvinden. Dat is wat wij doen. Dus toen het tijd werd om aan de slag te gaan in de wereld van textieldruk, is dat precies waar we

Nadere informatie

HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC

HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC made in Belgium With the future in mind HeatMaster 25 C 25 TC 35 TC 45 TC 70 TC 85 TC 120 TC Condenserende gasketel met dubbele functie HeatMaster condensatie op CV HeatMaster condensatie op CV en sanitair

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

for Business Overzicht Afmetingen en gewicht 1 Specificaties Room Systeem met Skype for voor extra grote ruimtes

for Business Overzicht Afmetingen en gewicht 1 Specificaties Room Systeem met Skype for voor extra grote ruimtes Specificaties SMART Room Systeem met Skype for Business voor extra grote ruimtes Model SRS-LYNC-XL met twee SMART Board 8084i-G4 interactieve displays Overzicht Het SMART Room Systeem met Skype for business

Nadere informatie

HP Sprocket 200 printer

HP Sprocket 200 printer Datasheet HP Sprocket 00 printer Print direct foto's van 5 x 7,6 cm ( x 3 inch) vanaf je smartphone. Let's get this party printed. Laat anderen direct meegenieten met foto's van nu van 5 x 7,6 cm ( x 3

Nadere informatie

Stroomlijn uw workflow

Stroomlijn uw workflow Stroomlijn uw workflow Océ ProCut Software you can 1 Stroomlijn uw workflow Océ ProCut Software is een softwaresuite met vele opties die u uren aan voorbereiding (prepress) bespaart en snijden eenvoudig

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Van verbeelding tot creatie

Van verbeelding tot creatie Factsheet Inkjetprinter/snijplotter met zilverkleurige inkt Van verbeelding tot creatie Productoverzicht Zilverkleurige inkt produceert prints met een hoge toegevoegde waarde Nieuw ontwikkelde SS21 zilverkleurige

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

Overzicht. Afmetingen en gewicht 1. Specificaties SMART Room Systeem met Skype for Business voor gemiddelde ruimtes

Overzicht. Afmetingen en gewicht 1. Specificaties SMART Room Systeem met Skype for Business voor gemiddelde ruimtes Specificaties SMART Room Systeem met Skype for Business voor gemiddelde ruimtes Model SRS-LYNC-M met een SMART Board 8084i-G4 interactief display Overzicht Het SMART Room Systeem met Skype for business

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

R30 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort

R30 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort R30 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort Maak kennis met het brein achter de de nieuwste technologie die uw poort aandrijft. De broers Primo, Dino en Renato Florian, ingenieurs die

Nadere informatie

"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."

Onderscheidend in coderen en etiketteren... "Onderscheidend in coderen en etiketteren..." Primaire verpakkingen Voor het coderen en/of etiketteren van primaire verpakkingen hebben wij verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, eisen

Nadere informatie

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT.

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. GA VOOR DIGITAAL EN VERHOOG UW WINST Met de SurePress L-4033 digitale inkjet-etikettendrukpers wordt

Nadere informatie

Domino M-Serie printen en etiketteren

Domino M-Serie printen en etiketteren Domino M-Serie printen en etiketteren Flexibel voor al uw etiketteer wensen Ons compacte modulaire ontwerp biedt alles wat u nodig heeft voor het printen van etiketten. De M-Serie van Domino is de meest

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

Voor al uw kleurrijke ideeën

Voor al uw kleurrijke ideeën Océ CS2224 CS2236 CS2236MF Voor al uw kleurrijke ideeën Grootformaat kleurensystemen voor perfecte ontwerptekeningen De groene knop van Océ Uitstekende scherpte en leesbaarheid Betrouwbaar en op tijd Consistente

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design

UNICO. De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design UNICO De revolutionaire oven met onafhankelijke bakvloer en fascinerende design Getuigd van flexibiliteit van de oven, kan de UNICO een veelheid bakken van producten tot in de perfectie. De onafhankelijk

Nadere informatie

Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand. Print & Apply Labeling. Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie

Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand. Print & Apply Labeling. Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie Slim ontwerp: minder kosten, storingen en geplande stilstand Print & Apply Labeling Videojet 9550 Intelligent Motion -technologie Een revolutie op het gebied van Print & Apply labeling waar conventionele

Nadere informatie

Ultra High Speed inkjettechnologie creëert nieuwe mogelijkheden om verpakkingen te verbeteren

Ultra High Speed inkjettechnologie creëert nieuwe mogelijkheden om verpakkingen te verbeteren Whitepaper Van wettelijke codes tot markeringen met toegevoegde waarde Ultra High Speed inkjettechnologie creëert nieuwe mogelijkheden om verpakkingen te verbeteren Innovatie in de codeer- en markeerbranche

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt.

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt. Paradiddle-drums Drumstokken Zo worden drumstokken gemaakt. 1 Bij stokken fabrikanten komen complete boomstammen binnen die in kleine langwerpige blokjes worden gezaagd. De blokjes worden op pallets gestapeld

Nadere informatie

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A)

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) Overzicht Print net zo makkelijk 5 x 7,6 cm foto's van je smartphone als je ze op social media post.[1] Met de HP Sprocket fotoprinter kun je net zo makkelijk foto's van

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line HOGE productiviteit VOOR INDUSTRIËLE productie Mercury line Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Productblad: MaGMa (paardenvrachtwagen solarium)

Productblad: MaGMa (paardenvrachtwagen solarium) Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q- line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500 EPSON AIO PRINTER XP-8500 Artikelcode : ITEPXP8500 Epson Expression Photo Expression Photo XP-8500. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Watergekoelde koelmachines met schroefcompressor en water/water-warmtepompen

Watergekoelde koelmachines met schroefcompressor en water/water-warmtepompen Watergekoelde koelmachines met schroefcompressor en water/water-warmtepompen Duurzaamheid AL UW WENSEN IN ÉÉN PRODUCT kw Capaciteit Rendement Flexibel Betrouwbaar MILIEUVRIENDELIJK KLAAR VOOR EEN DUURZAME

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

GraphicJet 18P, 18PT en 35P

GraphicJet 18P, 18PT en 35P GraphicJet 18P, 18PT en 35P Uw beste keus voor printen op elk poreus materiaal merk met voorkeur GraphicJet P Een wereld van verschil Een betrouwbare printer is voor ons niet genoeg Printen op poreuze

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW Brother MFC-J6930DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie