Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in."

Transcriptie

1 1 Karweg Escharen Tel Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg PC GRAVE Escharen, juli 2017 Training In september starten we weer met de tennislessen. Deze worden weer gegeven door Paul van Nistelrooy van de organisatie Sport Events en TOGO De training bestaat uit een cyclus van 10 tennislessen van één uur. De training wordt gegeven aan een groep van maximaal 8 personen, welke een gelijk tennisniveau hebben. Op verzoek is er ook een mogelijkheid om individueel in kleine groep te trainen. Zijn er vragen neem dan contact op met de organisatie. Bijgevoegd is een inschrijfbiljet voor de training. Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in. Data (dinsdagen) 5, 12, 19, 26 september 3, 10, 24, 31, oktober (17 oktober niet i.v.m. vakantie) 7, 14 november (21 en 28 november reserve data) Indeling en tijden worden tijdig bekend gemaakt. Heb je een verhindering voor een bepaald tijdstip, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. We proberen hiermee rekening te houden. Kosten Het lesgeld bedraagt voor 10 lessen 70,- per persoon voor senioren en 45,-- voor junioren. Individueel is dit voor 2 personen 10,-- pp/½uur 3 senioren 14,-- pp/uur, voor 4 senioren 12,-- pp/uur

2 2 Competitie Voorjaarscompetitie KNLTB Tennisvrienden, de voorjaarcompetitie ligt inmiddels een aantal weken achter ons. Ook dit jaar hadden we 14 teams in de competitie, waar er twee teams kampioen zijn geworden! Het team van Wilfred Zwaans en Ans mulders. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Waar er winnaars waren, zijn er ook teams in de onderste regionen geëindigd. Deze wensen we de komende zomerperiode veel rust toe om e.e.a. te verwerken en zich weer op te laden voor een volgend seizoen. Najaarscompetitie KNLTB Dit jaar is de vrijdagavond weer vrijgegeven voor de najaarscompetitie. Vier teams hebben zich hier weer voor aangemeld. Te weten twee gemengd dubbel teams met teamcaptains Willy Gerrits en Martien Peeters, een dames team onder leiding van Anja Seinstra en een heren dubbel team waar Wilfred Zwaans captain is. Winteroutdoorcompetitie KNLTB Ook dit jaar is de vrijdagavond weer vrijgegeven. De inschrijving voor de Wintercompetitie uiterlijk 20 augustus a.s., inleveren via: of bij Rob Cruysen, Andoornweg 46, Grave. Het inschrijfbiljet vindt je hier. Winter Grasbaan Competitie op zaterdagmiddag Ook dit jaar is er gelegenheid om mee te doen aan de Wintergrasbaan competitie. Deze competitie start eind oktober. Aantal wedstrijden en indeling wordt bepaald na opgave en zal 8 of 10 zaterdagen in beslag nemen. Het is een leuke competitie gedurende het hele winterseizoen. Er wordt gespeeld met gemengde teams zoveel mogelijk op sterkte 5, 6, 7, 8. De speeldag is zaterdagmiddag aanvang of uur en je speelt tot max of uur. De inschrijving voor de Winter Grasbaan Competitie op zaterdagmiddag Uiterlijk 20 augustus a.s., inleveren via: competitie@tvesteren.nl Het inschrijfbiljet vindt je hier.

3 3 Van de jeugdcommissie Ook de tennisjeugd heeft zich de afgelopen periode prima weten te vermaken. Een aantal jeugdleden heeft meegedaan aan het jaarlijkse high-five toernooi dat dit jaar door tennisvereniging De Raam in Wanroij georganiseerd werd. Het is een toernooi wat loopt van november tot en met maart. Naast Wanroij en Escharen, hebben Mill, Haps en Wilbertoord meegedaan. Er hebben zo n 10 jeugdleden meegedaan met het high-five toernooi. Merlijn en Stijn wisten zelfs 1 e te worden in hun categorie. Van 7 t/m 17 juni vonden de clubkampioenschappen dubbel plaats. Iets minder deelnemers dan vorig jaar maar wel stukken beter weer ;-). Alle wedstrijden hebben dan ook gewoon plaats kunnen vinden. Er is door een ieder flink gestreden om de titel CLUBKAMPIOEN! De uitslag is als volgt: 13 jaar en ouder poule A: 1. Giel & Tom Z. 2. Jens & Timo 3. Tom G. & Joeri 4. Tijn B. & Tijn H. 13 jaar en ouder poule B: 1. Hidde & Jorg 2. Sieb & Sven 3. Max & Sil t/m 12 jaar: 1. Merlijn & Stijn 2. Joyce & Puck 3. Thijs & Sal Woensdag 28 juni hebben we een uitwisseling georganiseerd met tennisvereniging De Raam uit Wanroij. Er kwamen maar liefst 16 kinderen uit Wanroij naar de Esterse banen. Er deden 7 kinderen van ons mee. Ondanks het wat druilerige weer was het een zeer geslaagde middag die afgesloten werd met een lekker ijsje en een leuk presentje voor alle deelnemers. Nu gaan we met z n allen genieten van een welverdiende vakantie. De echte tennissers zullen echter ook op hun vakantieadres een balletje slaan om in vorm te blijven. Na de vakantie staat er namelijk ook al het een en ander op de planning. Zo is daar in september de clubkampioenschappen enkel en starten in het najaar ook weer de tennislessen. Ook vindt er junior-senior avond plaats in het najaar. Nadere info hierover volgt nog maar het belooft een leuke, sportieve en vooral gezellige avond te worden voor jong en oud. Kortom houd de site en je mailbox goed in de gaten zodat je niets hoeft te missen en je je op tijd op kunt geven! Allemaal een hele fijne en zonnige vakantie!!!

4 4 Van de TWC Onder een ietwat waterig zonnetje zijn de finales van de clubkampioenschappen voor de dubbels gespeeld. Het aantal deelnemers viel helaas niet mee, maar desondanks hebben we toch een aardig programma kunnen maken. Er werd zowel bij de heren als bij de dames in 2 sterktes gespeeld. Bij de heren 7, wat traditioneel de grootste groep is, werd er in 2 poules gespeeld, met halve finales en finales op de afsluitende zondag. De overige groepen hadden 1 poule met 4 of 5 koppels, waarbij de sterkste 2 uit de poule op zondag in een extra finale mochten uitmaken wie zich kampioen mochten noemen. Met 7 wedstrijden op de zondag liep het met 5 3-setters toch nog aardig uit. Bij de dames mochten Anne Marie en Marion zich als winnaar uitroepen in de DD8 door zich weer te ontdoen van Tonnie en Anja. Algeheel DD kampioen werden dit jaar Cindy en Marga. In een spannende finale werden Henriette en Miranda net verslagen. Bij de heren kon vader Johan in samenwerking met Willy zoon Jan en Jan Willem er nog onder houden en werden algeheel kampioen in de dubbel. Een niveau lager vochten Jan en Jurgen een verbeten gevecht uit met Bas en Wilfred, waarbij Jan en Jurgen na 3 sets aan het langste eind trokken. Na het zomerreces mogen we weer de baan op voor de van Haren Open, om vervolgens de volgende clubkampioenschappen te houden. Dit keer zijn de Enkels en de Mix aan de beurt, van 11 t/m 24 september. We hebben dit toernooi uitgesmeerd over 2 weken, zodat, wanneer je aan 2 onderdelen meedoet, niet automatisch meerdere wedstrijden op 1 avond moet spelen. Toch zullen we, afhankelijk van het aantal deelnemers, het toernooi wel zo compact mogelijk maken, zodat we hopelijk geen avonden met slechts 1 of 2 wedstrijden krijgen. Inschrijven voor dit toernooi is al mogelijk via tot en met zondag 3 september. Tenslotte hebben we ook nog 2 gezelligheidstoernooien gepland. Op 3 november proberen we het Eikeltjestoernooi weer op gang te krijgen. Hiervoor kan iedereen zich aanmelden en worden er wedstrijdjes dubbel en mix gespeeld van ca minuten. De koppels worden zoveel mogelijk zo gevormd dat er altijd leuke wedstrijdjes ontstaan. Bij voldoende deelname kan het zijn dat we al in de loop van de ochtend beginnen, eventueel een lunch verzorgen en tot het eind van de middag doorgaan. Er kan ook een voorkeur opgegeven worden voor een dagdeel. Hoewel het op de baan er soms fanatiek aan toe kan gaan, is het doel van het toernooi een gezellig samen zijn van alle leden van deze vereniging. Dit geldt ook voor het Nieuwjaarstoernooi welke gehouden wordt, ijs en weder dienende, op zondag 7 januari. Dit toernooi is de laatste jaren, indien de banen het toelieten, zeer goed bezocht. Zo blijven we binnen de vereniging nog volop aan de gang en is er voor iedereen wat te doen. Mochten jullie toch nog nieuwe ideeën hebben, laat het ons weten. Zo hopen wij de club zo levendig en fris mogelijk te houden!

5 5 Van de OTC Van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september 2017 organiseert TV Esteren weer haar jaarlijkse open toernooi. Voor de 13 e keer wordt het Open van Haren georganiseerd. Inschrijven is nog mogelijk en houdt er rekening mee: vol is vol. Net als voorgaande jaren zal er weer hard gewerkt worden in Esteren. De kantine wordt op zijn zomers opgefleurd. Het thema houden we nog even onder ons om de nieuwsgierige te voeden. Vrijdag is de feestavond met het overheerlijke buffet van De Brouwketel. Elk jaar weer worden er partijen gespeeld, waar de vonken van af spatten. Spektakel is gegarandeerd. Net als vorig kan er ook in de categorieën 3 en 4 wordt ingeschreven. Mocht U niet mee kunnen doen, kom dan gerust langs om onder het genot van een drankje de wedstrijden te volgen.

We hebben TV Esteren ingeschreven voor een LVC-net glasvezel aansluiting.

We hebben TV Esteren ingeschreven voor een LVC-net glasvezel aansluiting. 1 Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, juli 2016 In deze nieuwsbrief vind je informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 13 TV Esteren

Nieuwsbrief april 13 TV Esteren Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, april 2013 Beste mensen, Het Open Mixtoernooi en de gemeentekampioenschappen

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie)

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) Inschrijving sluit op 27 november 2017 In het voorjaar van 2018 is er weer een nieuwe competitie. Komend voorjaar zullen er weer enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer:

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer: Nieuwsbrief 12 December 2018 In dit nummer: Interne dubbelcompetitie tennis en padel 2019 Senior Plus toernooi Tennisvereniging TOZ is weer bij de tijd Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Brochure: activiteiten informatie OGTB.

Brochure: activiteiten informatie OGTB. Brochure: activiteiten informatie OGTB. Inleiding Voor u ligt informatie van de activiteiten van OGTB. Deze informatie is voor het eerst uitgegeven in 2006, ook wel bekend geworden onder de naam: het groene

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van het Bestuur 3 Van de dinsdag-indeelavond Joop 3 Van de Technische Commissie 4 - Clubkampioenschappen dubbel/mixed

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 AANMELDING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2017 Beste leden van tennisvereniging Juliana, Competitie spelen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2013

Najaarscompetitie 2013 Van 13 september t/m 28 oktober wordt in de regio Utrecht ook dit jaar weer de KNLTBnajaarscompetitie gespeeld. Wijzigingen De senioren 50+ spelen voortaan op de vrijdagochtenden Jeugdcompetitie van 10

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 21 aug 2015 editie 7 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen 4 Teams van Volharding hebben deelgenomen aan de Voorjaarscompetitie van de KNLTB. Het gemengd dubbel team eindigde op een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2013

NIEUWSBRIEF nr juni 2013 NIEUWSBRIEF nr.33. 1 juni 2013 Bestuurlijke zaken Afgelopen dagen heeft u een persoonlijke pas met begeleidend schrijven mogen ontvangen van Focuskapper Alex Eding, waarbij u tegen inlevering van uw pas

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 13. T.V. Esteren

Nieuwsbrief september 13. T.V. Esteren Nieuwsbrief september 13 Karweg 2 5364MZ Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, september 2013 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Voor 2012 gaan we weer uit van minimaal 4 spelers per team en is er een maximale inschrijving mogelijk van 6 teams per competitiedag/-avond.

Voor 2012 gaan we weer uit van minimaal 4 spelers per team en is er een maximale inschrijving mogelijk van 6 teams per competitiedag/-avond. Voorjaarscompetitie 2012 inschrijving uiterlijk dinsdag 22 november 2011! Aan alle leden van LTVO, Na een succesvol en bijzonder plezierig zomerseizoen gaan we starten met ons winterseizoen. In november

Nadere informatie

VCL vergadering Noordoost Welkom in Zwolle

VCL vergadering Noordoost Welkom in Zwolle VCL vergadering Noordoost 2015 Welkom in Zwolle Agenda Opening Evaluatie Voorjaarscompetitie 2015 Competitiedata voorjaar 2016 Najaarscompetitie Wintercompetitie Project Competitie nieuwe stijl Rondvraag

Nadere informatie

Najaars ALV We gaan de goede kant op! Tegen de 500 leden en een goede sfeer, ook al in 2013.

Najaars ALV We gaan de goede kant op! Tegen de 500 leden en een goede sfeer, ook al in 2013. We gaan de goede kant op! Tegen de 500 leden en een goede sfeer, ook al in 2013. Competitie: 33 teams! 6 kampioenen Zondag teams: Mix: Eerste team promoveert naar 2 e klasse, andere teams blijven in hun

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van de Secretaris 3 Van de Technische Commissie - Clubkampioenschappen dubbels 2009 4 - Competitie eten 2009 6 - Racket

Nadere informatie

VCL vergadering Zuid Welkom in Best

VCL vergadering Zuid Welkom in Best VCL vergadering Zuid 2015 Welkom in Best Coördinatoren Competitie Maarten Lijftogt m.lijftogt@knltb.nl Regio Zuidwest Regio Noordwest Landelijke competitie Maikel Adriaanse m.adriaanse@knltb.nl Regio Noordoost

Nadere informatie

Naar aanleiding van het bovenstaande heeft de technische commissie de volgende

Naar aanleiding van het bovenstaande heeft de technische commissie de volgende Beleidsplan Technische Commissie 1. Inleiding In de statuten van de vereniging vinden we bij de algemene doelstelling onder artikel 3 de volgende zinsneden: - het deelnemen aan de door de KNLTB georganiseerde

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 In deze nieuwsbrief informatie over de volgende onderwerpen / activiteiten: Van de Communicatiecommissie Activiteiten ETV Volley september en oktober Van het bestuur Amjoy Nieuws

Nadere informatie

VOORJAARSCOMPETITIE 2014

VOORJAARSCOMPETITIE 2014 Reglement voorjaarscompetitie 2014 1) Om aan de competitie deel te nemen, moet een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier worden ingeleverd bij de verenigingscompetitieleider. Voor junioren

Nadere informatie

Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016

Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016 Opgave najaarscompetitie TV Napoleon senioren 2016 De technische commissie (TC) van TV Napoleon moet voor 1 juni 2016 de opgaven voor de najaarscompetitie opsturen naar de KNLTB. Om dit zo goed mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbulletin mei 2011. Kampioenen

Nieuwsbulletin mei 2011. Kampioenen 1 van 5 09/06/2011 13:45 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuwsbulletin mei 2011 Kampioenen 21 mei was de laatste wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 1. INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN a. Gemengd dubbel 17+ op zaterdag Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1

Nadere informatie

Tennisvenster oktober 2015

Tennisvenster oktober 2015 1 Tennisvenster oktober 2015 Tennisvereniging en bestuur van TeVeR... 2 Samenstelling van de diverse commissies... 3 Bereikbaarheid van TeVeR op internet en via e-mail:... 5 Opzegging lidmaatschap... 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Februari 2016 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 februari: Troostfinale wintercompetitie 26 februari: Finale wintercompetitie 26 maart t/m 3 april: 20 e Rabo Open Jeugd Toernooi 10 april:

Nadere informatie

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw Beste tennisvrienden, Het tennisseizoen 2015 is weer begonnen. Veel leden doen weer mee met de voorjaarscompetitie. Het lijkt nog heel ver weg maar toch is men bij de KNLTB al weer bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juni 2017

Nieuwsbrief MTC juni 2017 Nieuwsbrief MTC juni 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je veel informatie over de verschillende competities, foto s van het Oranjetoernooi van de jeugd en een oproep om alle e-mail

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Beste leden van NNPV-tennis, Bijgaand treffen jullie de jaarcirculaire 2013 van NNPV tennis aan. Met zo n 200 leden (2014) zijn wij een grote en actieve NNPV-sportafdeling.

Nadere informatie

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden van LTV Best,

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden van LTV Best, digitil - mei 2015 In deze digitil: Woord van de voorzitter Longhorn Open 2015 Inschrijven najaarscompetitie voor 17/05 Interne wintercompetitie Afsluiting interne wintercompetitie Like ons op Facebook!

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 De Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) gaat in november 2014 weer van start en wordt gespeeld in de maanden november, december

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek april 2015, 15 e jaargang, nummer 4

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek  april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

Clubblad TV Esteren Maart 2017

Clubblad TV Esteren Maart 2017 Van de redactie Afgelopen winter hebben we regelmatig wedstrijden moeten verzetten. Niet alleen door sneeuw of vorst, maar er zijn ook regelmatig wedstrijden uitgevallen vanwege harde wind en storm. Evenals

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 8 e jaargang augustus 2010 nr 23 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Voorwoord Bestuur Algemeen Activiteitenkalender Algemene Ledenvergadering (ALV) Digitale Nieuwsbrief...

Voorwoord Bestuur Algemeen Activiteitenkalender Algemene Ledenvergadering (ALV) Digitale Nieuwsbrief... Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Bestuur... 3 Algemeen... 4 Activiteitenkalender... 4 Algemene Ledenvergadering (ALV)... 4 Digitale Nieuwsbrief... 4 Inhangsysteem... 4 Activiteitencommissie... 6 Gezelligheidsactiviteiten...

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar

juli 2015 Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar juli 2015 Evenementenoverzicht Tennisintensief week V&P Rood/oranje event met andere verenigingen Davis Cup met diverse verenigingen vanaf 11 jaar Tussen de Rivieren in Woudrichem Halloween Pietentennis

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie