OneXS Business Pro. Advanced Training

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OneXS Business Pro. Advanced Training"

Transcriptie

1 OneXS Business Pro Advanced Training

2 Programma 09:30 10:00 Aanvang 10:00 10:30 Recap basis training 10:30 11:30 Zelfstandige Opdracht in tweetallen 11:30 12:00 Advanced Features 12:00 13:00 Ruimte voor uitloop, vragen en Lunch 13:00 14:30 Advanced Features #2 14:30 14:45 Pauze 14:45 15:15 Receptionist 15:15 16:00 Vragen en Opmerkingen 16:00 16:15 Afsluiting

3 OneXS Business Pro Recap Basis Training

4 Nummerlengte intern nummer Nummerlengte partitie Voordat er users met een intern nummer aangemaakt kunnen worden dient eerst de lengte van het nummer te worden ingesteld. Deze is te wijzigen onder: Utilities->Extension Dialing De lengte die gekozen kan worden is 2,3,4,5 of 6 cijferig intern nummerplan. Indien een lengte is gekozen kan deze niet meer aangepast worden naar een korter nummerplan. Eventueel vergroten van bijvoorbeeld 3 naar 4 is wel mogelijk. De interne nummers kunnen bij de user gekozen worden. En hoeven niet vooraf afgestemd te worden.

5 OneXS Business Pro Credentials

6 Aanmaken van een gebruiker Ga hiervoor naar Profile -> Users en klik op Add Het formaat van User ID is uniek en moet aan het volgende formaat voldoen User ID = Groepsnaam_Voornaam_Achternaam Voor gebruiker Marvin Kroonenburg in de groep 1XS_ONEXS leidt dit tot de gebruikersnaam - 1XS_ONEXS_Marvin_Kroonenburg Het Wachtwoord dient minimaal uit 6 karakters te bestaan, het dient een combinatie te zijn van cijfers en letters. OneXS adviseert uit veiligheids oogpunt om een moeilijk wachtwoord te kiezen van minimaal 8 karakters. Die niet gelijk is aan telefoonnummer en/of gebruikersnaam. De reseller is verplicht om veilig om te gaan met deze gegevens. Indien niet zorgvuldig wordt omgegaan met de login gegevens is fraude mogelijk.

7 Aanmaken gebruiker Voor het aanmaken van een device profile moet je het juiste profiel dat bij het toestel van deze gebruiker past selecteren, hieronder is een overzicht waarin te zien is met welk toestel welk profiel word gebruikt. Type Toestel Polycom 321/331/335 Polycom 450 Polycom 550/560 Polycom 650 Polycom 670 Polycom IP5000 Polycom IP6000 Polycom IP7000 Polycom VVX1500 Linksys SPA2102 Bria Softphone (iphone,android) Profiel Polycom Polycom Polycom Polycom Polycom Polycom Polycom Polycom Polycom-VVX1500 Linksys SPA-2102 Counterpath Bria

8 Aanmaken device profile Intern nummer Na aanmaken van user dient zijn toestelprofiel te worden aangemaakt. Ga hiervoor naar: Profile-> Addresses Device Profile Name dient gelijk te zijn aan het formaat: Groepsnaam_Extensie. Devide Profile type dient gelijk te zijn aan het te gebruiken toestel. In geval van een polycom toestel kan het generieke polycom profiel gebruikt worden. Line/Port dient gelijk te zijn aan het formaat: Groepsnaam_Extensie. De lengte van het interne nummer kan ingesteld worden op het groups niveau. Voorbeeld:

9 Aanmaken device profile credentials Instellen van een username en password waarmee het toestel zich kan aanmelden. Ga naar: Profile-> Users > Selecteer de juiste gebruiker-> address ->Configure Identity/Device Profile. De User Name dient gelijk te zijn aan het User ID. Voorbeeld: 1XS_ONEXS_Marvin_Kroonenburg (Max 30 karakters) Let op: Dit wordt ook als username gebruikt in het toestel, het is mogelijk om de username in te korten, zolang deze maar uniek blijft en begint met de Groepsnaam. Ik zou dus ook een van de volgende voorbeelden kunnen gebruiken: 1XS_ONEXS_Marvin 1XS_ONEXS_7913 1XS_ONEXS_MKR Wachtwoord dient minimaal uit 6 karakters te bestaan, het dient een combinatie te zijn van cijfers en letters. OneXS adviseert om wachtwoord te kiezen met letters en cijfers hier een te kiezen van minimaal 8 karakters welke niet gelijk is aan telefoonnummer en/of username. ( om fraude te voorkomen) OneXS adviseert om verschillende type karakters door elkaar te gebruiken.

10 Toekennen van een licentiepack aan user Kies bij users de juiste gebruiker. Onder de kop Assign Services kunnen de licentie packs toegevoegd worden. Losse Services zijn voor Virtual users tbv huntgroepen/ivr/callcenter/ software applicatie.(virtual User Power Pack) Door de licenties naar rechts te plaatsen worden de licenties toegekend aan de gebruiker. Indien het niet mogelijk is om licenties te selecteren kunt u contact opnemen met OneXS. Features van users worden pas zichtbaar na toevoegen van het licentie pack.

11 Aanmaken gebruiker Authenticatie Instellen van een username/ wachtwoord waarmee het toestel zich kan authenticeren. Ga naar: Users -> Selecteer de juiste gebruiker -> Utilities -> Authentication Daar dient de username en het wachtwoord te worden ingevuld. Deze dient gelijk te zijn aan de User ID. Deze hoeven niet in het toestel te worden geconfigureerd, de Authenticatie settings worden automatisch opgehaald in de Device Profile settings. Gebruik een maximum van 30 karakters voor de User Name.

12 Groep Voic naar Voic is beschikbaar icm elke licentie. Voic is geïntergreerd met een Standard en Executive user, bij een Basic user moet je nog een extra service pack toevoegen, namelijk Unified Messaging. Wanneer de juiste licentie is toegewezen, kun je onder Messaging -> Voice Management de Voic aanmaken. Om een Groep Voic aan te maken, maak je als het ware een dummy user aan. Deze gebruiker bevat geen Device Profile omdat er geen toestel aan zit, hierbij hoef je dus ook geen Authentication in te vullen voor het beveiligen van uitgaande gesprekken. Ga na het aanmaken van de dummy user, naar Messaging > Voice Management en vink vervolgens de boolean Forward it to this address: aan en vul een adres in. (Vergeet niet Send All Calls to Voice Mail aan te vinken, sinds de gebruiker geen toestel heeft kan deze ook niet Busy zijn.)

13 Tijdschakelingen Het is mogelijk om tijdschakelingen te maken op basis van Schedules. Het is mogelijk om een tijdschakeling te maken op een Huntgroep of een User. Voor tijdschakelingen is de feature Call Forwarding Selective vereist. Deze is beschikbaar met een Executive licentie of een Virtual User Power Pack Maak eerst een schedule aan (dit kan zowel onder een groep als een gebruiker) Dit doe je onder Profile > Schedules Vervolgens druk je op Add en kies je voor een Time of Holiday schedule. Time schedules worden gebruikt om Buiten kantoor uren te defineren, of weekenden. Holiday schedules worden gebruikt om Vrije dagen/vakanties te defineren.

14 Tijdschakelingen Onder een Schedule defineer je events, dit zijn de tijden/datums welke actief zijn binnen de schedule. Maak een event aan onder een schedule, hier kun je kiezen voor een bepaalde tijd of gehele dag. Selecteer bij Start Date de begin datum waarop je wilt dat het event actief is, en vul hierbij de Start Time in. Vul bij End Date en End Time de datum en tijd waarop het specifieke event eindigt. Onder een event kun je kiezen voor de herhalingsperiode (Dagelijks, Wekelijks, Maandelijks, Jaarlijks).

15 Tijdschakelingen Het is mogelijk de tijden aan te passen van 12uurs klok naar 24uurs klok. Ga hiervoor naar Group > Administrators Selecteer je Admin ID Kies onder Language voor Dutch Druk op OK. Log opnieuw in en de events zullen niet meer om AM of PM vragen maar bijvoorbeeld 17:30 accepteren.

16 Tijdschakelingen Voeg vervolgens de schedule toe aan Call Forwarding Selective. Dit kan onder Incoming Calls > Call Forwarding Selective. Druk hier op Add om de schedule toe te voegen. Je kunt per schedule een ander nummer opgeven of een standaard nummer instellen. Je kunt alle calls forwarden of een specifiek nummer. Je kunt tot 12 nummers defineren, deze kun je tevens gebruiken als soort Black list

17 Tijdschakelingen Druk hierna op OK Zet hierna Call Forwarding Selective op On Druk op Apply en

18 OneXS BusinessPro Basis Zelfstandige Opdracht

19 Basis: Zelfstandige Opdracht Maak nu de zelfstandige opdracht Wanneer je klaar bent, meld dit dan word deze nagekeken.

20 OneXS BusinessPro Advanced Features

21 Advanced Features IVR/Auto Attendant OneXS Remote Anywhere Voiceportal Shared Call Appearance Hotdesking Password/Passcode rules

22 IVR/Auto Attendant Hoe maak je een IVR aan. Hoe gebruik je de schedules. Hoe defineer je keuzes. Hoe koppel je de groep voic . Wat zijn de mogelijkheden in een keuze. Video manual.

23 Hoe maak je een IVR aan Ga naar Services > Auto Attendant Druk vervolgens op Add Gebruik bij het ID het volgende formaat: <groepsnaam>_<naam> Zorg voor passende namen Druk op OK Druk bij de volgende menu s direct op OK totdat de pagina van Auto Attendant weer te zien is.

24 Hoe gebruik je de schedules De schedules die je defineert onder de groep, kun je toekennen aan de Auto Attendant, zodat er een onderscheid worden gemaakt tussen Business en After Hours. Dit houd in dat je 2 IVR menu s kunt configureren in 1 Auto Attendant. Om een schedule toe te voegen, ga naar Auto Attendant, selecteer het IVR menu en druk vervolgens op Profile. Hier kun je onder Business Hours: een Time schedule koppellen en onder Holiday Schedule een Holiday schedule koppellen. Voorbeeld: Time Schedule van 09:00 t/m 17:00, dan is de After Hours IVR actief buiten deze tijden.

25 Wat zijn de mogelijkheden in een keuze "Transfer with prompt": Plays the message, Your call is being transferred, please hold, and then transfers the call to the specified number "Transfer without prompt": Transfers the call to the specified number, without playing a transfer prompt "Transfer to operator": Plays the message, Please stay on the line while your call is transferred to the operator, and then transfers the call to the specified operator number "Name dialing": Brings the user into the automated name directory "Extension dialing": Prompts the user for an extension, and transfers the user "Repeat menu": Replays the Auto Attendant greeting "Exit": Terminates the call

26 Hoe defineer je keuzes Om de verschillende keuzes in te stellen, ga naar de Auto Attendant en klik op Profile Vervolgens zie je 2 Menu s beschikbaar, Business Hours Menu en After Hours Menu Wanneer je op een van deze klikt kun je deze configureren.

27 Hoe koppel je de groep voic Om de groep voic te koppellen aan het IVR menu, kun je bijvoorbeeld bij keuze 0 een Actie instellen om door te verbinden naar de voic . Voorbeeld: Hierbij is 9000 het nummer van mijn groep voic .

28 IVR/Auto Attendant: Video manual Bekijk nu de video.

29 OneXS Remote Wat zijn de mogelijkheden? Hoe stel je deze in?

30 OneXS Remote: Mogelijkheden Gratis App voor iphone en Android Bedienen van features vaste telefoon One Number OneXS Anywhere Kantoor op afstand

31 OneXS Remote: Configuratie Om de OneXS Remote te configureren dien je eerst de applicatie uit de appstore of market te installeren. Wanneer de applicatie is geinstalleerd dien je een account toe te kennen. Voor het gebruiken van de App is een Executive licentie vereist. Of de add-on MobileApp. Ga hiervoor naar Instellingen > Account en vul de User ID van de gebruiker in welke je wilt beheren. Dit zijn dezelfde credentials als waarmee de gebruiker de webportal kan bereiken en waarmee de toolbar word geconfigureerd.

32 Anywhere Wat zijn de mogelijkheden? Hoe stel je deze in?

33 Anywhere: De mogelijkheden Met één telefoonnummer bereikbaar op meerdere toestellen Locaties eenvoudig toe te voegen Via OneXS Remote App Via OneXS Toolbar Met één druk op de kop activeren/de-activeren

34 Anywhere: De mogelijkheden Kantoor Mobiel Beller belt uw vaste nummer Kantoortelefoon, mobiel en thuistelefoon gaan rinkelen Naam / nummer van beller wordt getoond Gesprek kan op alle toestellen worden aangenomen Gesprek kan worden doorverbonden (via OneXS Toolbar) Thuis

35 Anywhere: Configuratie De Anywhere kun je configureren vanaf de OneXS Remote App, de OneXS Toolbar en via de webinterface. Via welke je het ook configureert, de configuratie kun je terugvinden in de webportal onder Call Control > Broadworks Anywhere. Hierin kun je een Lokatie toevoegen, hierbij moet je een nummer opgeven, bijvoorbeeld je 06, en vervolgens op Enable this Location drukken. Hierna kun je je vaste nummer ook aannemen op je mobiel en ben je dus Anywhere bereikbaar.

36 OneXS BusinessPro Lunchpauze

37 OneXS BusinessPro Advanced Features

38 Voiceportal Wat kun je met een voiceportal? Hoe stel je deze in?

39 Voiceportal: Mogelijkheden Met de voiceportal kun je het toestel beheren op afstand. Een voiceportal is vereist voor het goed functioneren van de voic . In de voiceportal kun je: - CommPilot Express Profile wissellen - Voic beluisteren - Call Forwards instellen - Oproep plaatsen

40 Voiceportal: Configuratie Je kunt de voiceportal welkomstboodschap zelf vervangen door een ingesproken tekst, dit kan onder Utilities > Voice Portal Branding. Om de voiceportal aan te maken, ga naar Services > Voiceportal, vul vervolgens een extentie in of selecteer een nummer. Selecteer hierna On en druk op OK De voiceportal kun je instellen in het Nederlands, je zult dan ook een Nederlandse boodschap horen.

41 Shared Call Appearance Wat kun je er mee? Hoe configureer je het? Verschil tussen SCA en BLF? Video manual.

42 Shared Call Appearance: Mogelijkheden Met Shared Call Appearance kun je twee toestellen aan een nummer koppellen welke op een gebruiker staat toegekent. Hierbij kun je dus zonder pickup codes een inkomend gesprek beantwoorden. Je kunt ook uitbellen met het toegewezen nummer. Als het ware deel je jou toestel met een ander.

43 Shared Call Appearance: Configuratie Ga naar de gebruiker welke je wilt delen Ga naar Call Control > Shared Call Appearance Druk op Add Selecteer het Device Profile van degene waarmee je jou nummer wilt delen. Vul een uniek line/port ID in, bijvoorbeeld: <nummer van de persoon waarmee je

44 Shared Call Appearance: Configuratie Druk op OK Vink Allow Call Retrieve aan zodat gesprekken ook overgenomen kunnen worden tijdens een gesprek. Herstart het toestel waarmee je jou nummer hebt gedeeld.

45 Shared Call Appearance: Configuratie Let op dat onder de gebruiker(s) welke gebruik gaan maken van Call Retrieve wel de optie In-Call Service Activation moet zijn ingeschakelt.

46 Shared Call Appearance: Verschil met Busy Lamp Field Met Busy Lamp Field, kun je alleen iemand anders Monitoren en opnemen dmv Pickup. Met Shared Call Appearance, kun je het nummer opnemen zonder dat daarvoor een Pickup actie plaatsvind. Met Shared Call Appearance kun je uitbellen met het nummer van een andere gebruiker. Met Busy Lamp Field, kun je naar iemand toe bellen welke je Monitored als zijnde een speeddial.

47 Shared Call Appearance: Video manual Bekijk nu de video.

48 Hotdesking Wat zijn de mogelijkheden? Hoe te configureren? Video manual.

49 Hotdesking: Mogelijkheden Met Hotdesking kun je je toestel instellingen meenemen naar een ander toestel. Hierbij maak je gebruik van Hosts en Guests Voor de Host is een Executive licentie nodig. Voor de Guest is een Standard licentie nodig. Je kunt geen sneltoetsen meenemen naar een ander toestel. Je kunt een leasetijd instellen, hoelang een Guest gebruik kan maken van een Host.

50 Hotdesking: configuratie Je maakt 2 gebruikers aan, 1 Host en 1 Guest. De Host heeft een device profile, en ook een toestel welke verbonden dient te worden. De Guest heeft geen device profile nodig, en kan dus op elk toestel gebruikt worden (zolang dit een Host is.) Wanneer de guest is ingelogt op de host, komen alle gesprekken van de guest binnen op het toestel van de host. Uitgaande oproepen worden ook via de instellingen van de guest geplaatst, dus als deze een eigen nummer heeft, word deze ook meegestuurd.

51 Hotdesking: configuratie Ga op de host naar Call Control > Hotdesking Host Druk op On en vul een limiet/leasetijd in. Indien Enforce Association Limit niet aangevinkt is, kan de guest ingelogt blijven zolang hij wilt. Ga op de guest naar Call Control > Hotdesking Guest Druk op Search en zoek een beschikbare host, selecteer deze, druk op Add. Druk op On en vul een limiet/leasetijd in. De leasetijd van de guest kan nooit groter zijn als die van de host, dan zul je ook een error te zien krijgen.

52 Hotdesking: video manual Bekijk nu de video.

53 Password/Passcode Rules Password Rules kunnen niet aangepast worden maar wel ingezien, dit zijn de eisen die gesteld worden aan het wachtwoord. Deze kun je vinden onder Utilities > Password Rules Passcode Rules kunnen wel worden aangepast per groep, dit kan onder Utilities > Passcode Rules Passcodes worden gebruikt voor de voic en voiceportal, indien een klant een aantal maal het verkeerde wachtwoord gebruikt word dit automatisch naar g d, dit is verstandig te wijzigen naar jullie eigen support .

54 OneXS BusinessPro Receptionist

55 Receptionist Verschillende Licenties Koppeling met Queue Video manual. Zelfstandige opdracht.

56 Receptionist: Licenties Er zijn 3 soorten receptionist licenties: - Receptionist Office User - Receptionist Small Business User - Receptionist Enterprise User

57 Receptionist: Queue Het is mogelijk om in de Receptionist Enterprise applicatie een queue te monitoren/beheren. Hiervoor is een Call Center met queue vereist. Hiervoor is ook een extra licentie vereist, namelijk een Call Center licentie. Voor configuratie voorbeeld, zie video manual.

58 Receptionist: Video manual Bekijk de video.

59 OneXS BusinessPro Receptionist Zelfstandige Opdracht

60 Receptionist: Zelfstandige Opdracht Maak nu de zelfstandige opdracht Wanneer je klaar bent, meld dit dan word deze nagekeken.

61 OneXS BusinessPro Vragen & Opmerkingen

62 OneXS BusinessPro Afsluiting

OneXS Business Pro. Technische Training

OneXS Business Pro. Technische Training OneXS Business Pro Technische Training Onderwerpen Algemene Informatie Gebruiker instellingen Groep instellingen Applicaties Support en documentatie OneXS Business Pro Algemene informatie OneXS BusinessPro

Nadere informatie

Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding

Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding CBG Connect B.V. Graanmarkt 3s 1681 PA Zwaagdijk-Oost Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Connect 1 ipad Telefooncentralebeheer Handleiding Versie: 1 Maand: april 2015 Versie:

Nadere informatie

VAMO. Dienstbeschrijving

VAMO. Dienstbeschrijving VAMO Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie voor HIP. Configuration Guide

I AM. Totaalcommunicatie voor HIP. Configuration Guide I AM Totaalcommunicatie voor HIP Configuration Guide Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 12-02-2015 1.1 Update Custom Tags RoutIT B.V. 17-03-2015 1.2 Extra

Nadere informatie

Vodafone One Net Enterprise 2014

Vodafone One Net Enterprise 2014 Beheerder Handleiding Self Service Portal Vodafone One Net Enterprise 2014 Versie 1.0 / oktober 2014 Vodafone power to you Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Webportal inleiding... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Uitloggen...

Nadere informatie

Handleiding. One Net Selfservice portal Telecom Manager / Administrator

Handleiding. One Net Selfservice portal Telecom Manager / Administrator Handleiding One Net Selfservice portal Telecom Manager / Administrator Versie 1.1 08-03-2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Webportal inleiding... 5 2.1. Inloggen... 5 2.2. Uitloggen... 5 2.3. Group

Nadere informatie

Licenties Connect 1 Voice over IP

Licenties Connect 1 Voice over IP Uitleg licenties Connect 1 (Voice over IP) Licenties Connect 1 Voice over IP HIP IP-PABX Group HIP HIP IP-PABX Group Enterprise HIP Base user Business user Premium user Licentie SIP Trunk user HIP Alive

Nadere informatie

Voorbeeld handleiding SIP configuratie 3CX in combinatie met Bria softphone app.

Voorbeeld handleiding SIP configuratie 3CX in combinatie met Bria softphone app. Voorbeeld handleiding SIP configuratie 3CX in combinatie met Bria softphone app. Er zijn diverse andere platformen die SIP compatible zijn, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: 3CX

Nadere informatie

Business Pro Configuration Guide Spa 2102

Business Pro Configuration Guide Spa 2102 Business Pro Configuration Guide Spa 2102 Schiphol-Rijk, Jun, 2011 OneXS Nederland BV Cessnalaan 33 1119 NJ Schiphol-Rijk www.onexs.com Tel: 020-6580800 Fax: 020-6580899 OneXS Business Pro User Guide Pagina

Nadere informatie

VERSIE V AVENTEL B.V. BEKNOPTE BROADSOFT HANDLEIDING

VERSIE V AVENTEL B.V. BEKNOPTE BROADSOFT HANDLEIDING VERSIE V1.7-2016 AVENTEL B.V. BEKNOPTE BROADSOFT HANDLEIDING Inhoud Inleiding... 3 Telefoonnummers waar vind ik mijn telefoonnummers?... 4 Users... 5 Doorschakelen permanent doorschakelen... 5 Permanente

Nadere informatie

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

Technische handleiding. Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS

Technische handleiding. Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS HIP Express Technische handleiding Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS HIP Express. Technische handleiding 2 Inhoudsopgave 1. Instellingen randapparatuur 3 Codecs...3 2. Geteste randapparatuur 4 2.1

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

handleiding polycom soundpoint ip

handleiding polycom soundpoint ip handleiding polycom soundpoint ip Maak uw Polycom SoundPoint IP gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave

Nadere informatie

BEHEERDERSHANDLEIDING. Algemene introductie voor de Beheerder

BEHEERDERSHANDLEIDING. Algemene introductie voor de Beheerder BEHEERDERSHANDLEIDING Algemene introductie voor de Beheerder ALGEMENE INTRODUCTIE VOOR DE BEHEERDER Als zakelijke klant heeft u toegang tot T-Mobile Beheer, daarnaast kunt u voor het instellen van diverse

Nadere informatie

Handleiding. innooperator. ipad wachtrijapp voor innovaphone PBX centrales

Handleiding. innooperator. ipad wachtrijapp voor innovaphone PBX centrales Handleiding innooperator ipad wachtrijapp voor innovaphone PBX centrales april 2015 2 Welkom bij innooperator! In deze handleiding laten wij zien hoe gebruikersaccounts kunnen worden aangemaakt en ingesteld

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

Fax Linksys SPA-2102. Handleiding. Datum: 5 juli 2010. Copyright RoutIT 2010 www.routit.nl info@routit.nl

Fax Linksys SPA-2102. Handleiding. Datum: 5 juli 2010. Copyright RoutIT 2010 www.routit.nl info@routit.nl Fax Linksys SPA-2102 Handleiding Versie: 1.0 BD Datum: 5 juli 2010 Pagina 2 van 7 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Fax Linksys SPA-2102... 3 2.1. Configuratie BroadSoft... 3 2.2. Configuratie

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

OpenScape Mobile (Android) = UC app voor Android smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips

OpenScape Mobile (Android) = UC app voor Android smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips OpenScape Mobile (Android) = UC app voor Android smartphone Beknopte handleiding & praktische tips pag. 1 Waarvoor dient het? OpenScape Mobile highlights: UC gebruiken zonder PC (Meeste UC functies beschikbaar,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

One Net Enterprise. Beheerder Handleiding Self Service Portal. Vodafone power to you

One Net Enterprise. Beheerder Handleiding Self Service Portal. Vodafone power to you One Net Enterprise Beheerder Handleiding Self Service Portal Vodafone power to you Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Webportal inleiding... 5 2.1 Inloggen... 5 2.2 Uitloggen... 5 2.3 Group Hoofdscherm... 6 3.

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Handleiding. SPA504G toestellen. Versie 1.0

Handleiding. SPA504G toestellen. Versie 1.0 Handleiding SPA504G toestellen Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Gebruik van de telefoon... 3 2.1 Gebruik van handenvrij bellen... 3 2.2 Gebruik van de headset (optioneel)... 3 2.3 Schakelen

Nadere informatie

RUCKUS DPSK + ZERO-IT. Technote. Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125

RUCKUS DPSK + ZERO-IT. Technote. Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125 RUCKUS DPSK + ZERO-IT Technote Versie: 1.0 Auteur: Thomas Snijder Datum: 17-02-2014 Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125 Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Configuratie... 3 2.1 CAPTIVE

Nadere informatie

Index My VoiceKingdom login Naam van een extensie/telefoontoestel Wachtmuziek Weekschema Failover...

Index My VoiceKingdom login Naam van een extensie/telefoontoestel Wachtmuziek Weekschema Failover... Handleiding Index Index... 1 My VoiceKingdom login... 2 Naam van een extensie/telefoontoestel... 3 Wachtmuziek... 4 Weekschema... 6 Failover... 8 Sneltoetsen of BLF (Busy Lamp Fields)... 10 Gesprekken

Nadere informatie

inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie / 9 gebruik /

inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie / 9 gebruik / handleiding snom M3 Maak uw Snom M3 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie

Nadere informatie

Secure File Sync - Quick Start Guide

Secure File Sync - Quick Start Guide Secure File Sync - Quick Start Guide Secure File Sync Quick Start Guide 1. Installatie van de applicatie op een computer; 2. Gebruik van de applicatie; 3. Bestanden delen vanuit de applicatie; 4. Gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Mobile Call Connect-app

Gebruikershandleiding. Mobile Call Connect-app Gebruikershandleiding Mobile Call Connect-app Welkom! Heeft u de Call Connect-app geïnstalleerd en is hij klaar voor gebruik? Dan gidst deze handleiding u door alle functies van de Mobile Call Connect-oplossing.

Nadere informatie

Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2010

Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2010 Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2010 Deze handleiding is op het volgende van toepassing: Vodafone Mobile Broadband Systeemvereisten: Microsoft Outlook 2010 Microsoft Windows Xp

Nadere informatie

Frequently Asked Questions: Eindgebruiker

Frequently Asked Questions: Eindgebruiker One Net Enterprise - 2014 release Frequently Asked Questions: Eindgebruiker Vodafone power to you Release 2014 - V1.3 Inhoudsopgave 1. Woord vooraf... 4 2. Eindgebruiker basis... 5 2.1. Inleiding en werking

Nadere informatie

KPN ÉÉN Telefooncentrale. Verkorte handleiding

KPN ÉÉN Telefooncentrale. Verkorte handleiding KPN ÉÉN Telefooncentrale beheer Verkorte handleiding Inhoud 1 Inleiding 3 2 KPN ÉÉN Beheer installeren 4 3 Inloggen 5 4 Wachtwoord wijzigen 6 5 Functionaliteiten 7 6 Algemeen 8 7 Keuzemenu 9 8 Belgroepen

Nadere informatie

Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2007

Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2007 Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2007 Deze handleiding is op het volgende van toepassing: Vodafone Mobile Broadband Systeemvereisten: Microsoft Outlook 2007 Microsoft Windows Xp

Nadere informatie

HIP Call me now. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 7

HIP Call me now. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 7 HIP Call me now Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 1.1 Call me now scenario... 3 1.2 Misbruik risico... 3 2 Configureren...

Nadere informatie

Handleiding. Tiptel IP 286 toestellen. Versie 1.0

Handleiding. Tiptel IP 286 toestellen. Versie 1.0 Handleiding Tiptel IP 286 toestellen Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Introductie... 2 2 Gebruik van de telefoon... 2 2.1 Gebruik van handenvrij bellen... 2 2.2 Gebruik van de headset (optioneel)... 2 2.3 Schakelen

Nadere informatie

IAAS HANDLEIDING - SOPHOS FIREWALL

IAAS HANDLEIDING - SOPHOS FIREWALL IAAS HANDLEIDING - SOPHOS FIREWALL Contents IAAS HANDLEIDING - SOPHOS FIREWALL... 0 HANDLEIDING - SOPHOS FIREWALL... 2 STANDAARD FUNCTIONALITEITEN... 2 DNS... 2 DHCP... 2 BASIS INSTELLINGEN UITVOEREN...

Nadere informatie

LINKSYS SPA 9xx series

LINKSYS SPA 9xx series LINKSYS SPA 9xx series SPA901 SPA921/922 SPA 941/942 CONFIGURATIE HANDLEIDING Maak uw Linksys SPA toestel gebruiksklaar door de inloggevens die u heeft ontvangen van Raffel Internet in te voeren in de

Nadere informatie

Frequently Asked Questions: Beheer

Frequently Asked Questions: Beheer One Net Enterprise - 2014 release Frequently Asked Questions: Beheer Vodafone power to you Release 2014 - V1.3 Inhoudsopgave 1. Woord vooraf... 3 2. Enterprise functionaliteit en instellingen... 4 2.1.

Nadere informatie

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015 Mitel User Group Mitel-licentiestructuur Jan Jansen Account Director april 2015 De concrete vraag Kan iemand van Mitel de licentiestructuur uitleggen? 2 Agenda Waarom licenties Basis Mitel-licentiestructuur

Nadere informatie

Handleiding SPA509G en SPA514G

Handleiding SPA509G en SPA514G Handleiding SPA509G en SPA514G Document: Handleiding SPA509G en SPA514G Datum: 6 juli 2015 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 4 1.1 Gebruik van de telefoon (SPA509G en SPA514G)...

Nadere informatie

Instellen op Outlook. Stappenplan

Instellen op Outlook. Stappenplan Instellen op Outlook Deze instellingen zijn getest met de Outlook-versie van Microsoft Office Standaard 2013. Als je beschikt over een andere versie kunnen sommige schermafbeeldingen er anders uitzien.

Nadere informatie

bria voor iphone versie 1.2.8

bria voor iphone versie 1.2.8 bria voor iphone versie 1.2.8 Altijd en overal bereikbaar op uw Belcentrale VoIP account? Registreer een extensie op uw iphone (3G, 3GS, OS 3.1.2 +), ipod (Touch 2nd Generation +) of ipad met de Bria iphone

Nadere informatie

handleiding fanvil C56

handleiding fanvil C56 handleiding fanvil C56 Maak uw fanvil C56 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie

Nadere informatie

handleiding bria voor iphone versie 1.3

handleiding bria voor iphone versie 1.3 handleiding bria voor iphone versie 1.3 Altijd en overal bereikbaar op uw Belcentrale VoIP account? Registreer een extensie op uw Apple iphone of ipod Touch met de Bria iphone Edition. Uw account instellen

Nadere informatie

Snel aan de slag met Elastix

Snel aan de slag met Elastix Snel aan de slag met Elastix Deze handleiding laat de meest voorkomende handelingen zien in het PBX onderdeel van Elastix. Het is niet de bedoeling om een Nederlandse tegenhanger te maken van de uitgebreide

Nadere informatie

xxter Mobotix T24 configuratie

xxter Mobotix T24 configuratie xxter Mobotix T24 configuratie Setup / instellingen voor VoIP De Mobotix T24 kan in samenwerking met xxter als video intercomsystem werken. De configuratie zoals beschreven in dit document is getest. Andere

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Business Communicator

Business Communicator Business Communicator Soft Phone voor PC (Windows, Mac) Gebruikershandleiding Versie: 1.0 Datum: 09-05-2012 Pagina 2 van 21 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installeren... 4 3 Inloggen... 5 4 Instellingen...

Nadere informatie

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 5 Configuratie Mac Mail... 8 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens:

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Gebruikersnaam, bijvoorbeeld: et001 E-mail adres, bijvoorbeeld: tjebbe@exchangetest.nl wachtwoord, bijvoorbeeld: 89Kotahe

Nadere informatie

TARIEVEN PER MAAND EENMALIG PER MAAND EENMALIG

TARIEVEN PER MAAND EENMALIG PER MAAND EENMALIG VERGELIJKING IP ONE KPN ALGEMEEN Naam Managed Voice ÉÉN Contractduur per maand opzegbaar per jaar Minimale/Maximale afname 1 tot onbeperkt vanaf 5 medewerkers Ondersteuning bureautoestellen Aastra/ Gigaset

Nadere informatie

bria voor androidversie 2.0

bria voor androidversie 2.0 bria voor androidversie 2.0 Met Bria voor Android is het mogelijk uw Belcentrale Voip account te registreren op uw smartphone en hiermee uit te bellen en gebeld te worden. Uw account instellen Installeer

Nadere informatie

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 4 Configuratie Mac Mail... 6 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

Handleiding Aastra 57i

Handleiding Aastra 57i Handleiding Aastra 57i Inhoudsopgave Account Informatie opvragen... 2 Web interface van het toestel openen... 4 Aanmelding Controle... 8 12Connect Support... 9 Begrippenlijst... 10 NB: Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Hoe stel ik Mail op Apple Mac OSX in?

Hoe stel ik Mail op Apple Mac OSX in? Hoe stel ik Mail op Apple Mac OSX in? Dit artikel legt uit hoe je een nieuw e-mailaccount aanmaakt in Mac Mail, hoe je wijzigingen aanbrengt in je e-mailaccount en wat een mogelijk probleem kan veroorzaken

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

Handleiding. SPA525G toestellen. Versie 1.0

Handleiding. SPA525G toestellen. Versie 1.0 Handleiding SPA525G toestellen Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Gebruik van de telefoon... 3 2.1 Gebruik van handenvrij bellen... 3 2.2 Gebruik van de headset (optioneel)... 3 2.3 Schakelen

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

Configuratiehandleiding

Configuratiehandleiding Configuratiehandleiding Inleiding Comelit beidt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen, wordt verwachte de installatietijd

Nadere informatie

handleiding snom 870

handleiding snom 870 handleiding snom 870 Maak uw Snom 870 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale en ontdek de vele functies van dit toestel. inhoudsopgave / 3 inleiding / 5 configuratie

Nadere informatie

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Configuratie New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Inleiding Deze training is opgesteld om resellers te helpen om Workspace 365 succesvol te configureren. Deze handleiding laat zien hoe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Contact Connect

Gebruikershandleiding Contact Connect Gebruikershandleiding Contact Connect Inleiding... 2 Introductie... 2 Installeren en in gebruik nemen van Contact Connect... 3 Downloaden... 3 Installeren... 3 Inloggen... 3 Contact Connect Configuratie...

Nadere informatie

LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series

LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series Tiptel b.v. Camerastraat 2 1322 BC Almere tel.: +31-36-5366650 fax.: +31-36-5367881 info@tiptel.nl Versie 1.2.0 (09022016) Nederlands: De LDAP server

Nadere informatie

Handleiding Meet-Me Conferencing

Handleiding Meet-Me Conferencing Handleiding Meet-Me Conferencing Document: Handleiding Meet-Me Conferencing Datum: 28-3-2017 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Inloggen... 4 2.1 Inloggen als gespreksleider...

Nadere informatie

Softphone Installatie Handleiding

Softphone Installatie Handleiding Softphone Installatie gids Softphone Installatie Handleiding Specifications subject to change without notice. This manual is based on Softphone version 02.041 and DaVo I en II software version 56.348 or

Nadere informatie

RUCKUS GUEST ACCESS. Technote. Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125. Versie: 1.0 Auteur: Thomas Snijder Datum: 20-01-2013

RUCKUS GUEST ACCESS. Technote. Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125. Versie: 1.0 Auteur: Thomas Snijder Datum: 20-01-2013 RUCKUS GUEST ACCESS Technote Versie: 1.0 Auteur: Thomas Snijder Datum: 20-01-2013 Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125 Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Configuratie... 3 2.1 GUEST

Nadere informatie

Simmpl configuratie-handleiding voor Yealink T4x toestellen

Simmpl configuratie-handleiding voor Yealink T4x toestellen Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Simmpl configuratie-handleiding voor Yealink T4x toestellen v090715mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

Zoip click-to-dial integratie

Zoip click-to-dial integratie Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Zoip click-to-dial integratie v270416mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl In deze handleiding

Nadere informatie

OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips

OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone. Beknopte handleiding & praktische tips OpenScape Mobile (iphone) = UC app voor iphone smartphone Beknopte handleiding & praktische tips pag. 1 Waarvoor dient het? OpenScape Mobile highlights: UC gebruiken zonder PC (Meeste UC functies beschikbaar,

Nadere informatie

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone Versie: 1.1 Status: For review Om de camera beelden van de DVR op de smartphone te zien zijn er een aantal eisen vooraf. Binnen netwerk Voor binnen het netwerk

Nadere informatie

Hoe de 2N EasyRoute te configureren

Hoe de 2N EasyRoute te configureren Hoe de 2N EasyRoute te configureren Joffrey Kater In opdracht van com8 NV Versie 1.0 21 juli 2010 2N EasyRoute Configuratie Download de laatste firmware vanaf: http://www.2n.cz/en/products/umts/easyroute/downloads/

Nadere informatie

Snelstart handleiding ZPEAK

Snelstart handleiding ZPEAK Snelstart handleiding ZPEAK Deze handleiding bevat A. ZPEAK: opbouw en werkwijze Opbouw Werkwijze B. Inloggen op ZPEAK Je telefoonnummers voorzien van een belroute 1. Hoe voeg ik een gebruiker met toestel

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Quickstart handleiding MS Outlook Account instellen Rechten geven offline werken www.pimbox.nl/support a hosted zarafa product Inhoudsopgave Installatie van de Zarafa Outlook Client 3 Aanmaken van een

Nadere informatie

Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding

Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding Configureren van een VPN L2TP/IPSEC verbinding Inhoudsopgave 1. Voorbereiding.... 3 2. Domain Controller Installeren... 4 3. VPN Configuren... 7 4. Port forwarding.... 10 5. Externe Clients verbinding

Nadere informatie

Handleiding Instellen Account In Microsoft Outlook 2007

Handleiding Instellen  Account In Microsoft Outlook 2007 Handleiding Instellen Email Account In Microsoft Outlook 2007 Deze handleiding is op het volgende van toepassing: Vodafone Mobile Broadband Systeemvereisten: Microsoft Outlook 2007 Microsoft Windows Xp

Nadere informatie

Standard Parts Installatie Solid Edge ST3

Standard Parts Installatie Solid Edge ST3 Hamersveldseweg 65-1b 3833 GL LEUSDEN 033-457 33 22 033-457 33 25 info@caap.nl www.caap.nl Bank (Rabo): 10.54.52.173 KvK Utrecht: 32075127 BTW: 8081.46.543.B.01 Standard Parts Installatie Solid Edge ST3

Nadere informatie

handleiding bria voor android versie 3.1

handleiding bria voor android versie 3.1 handleiding bria voor android versie 3.1 Met Bria voor Android is het mogelijk uw Belcentrale Voip account te registreren op uw smartphone en hiermee uit te bellen en gebeld te worden. Uw account instellen

Nadere informatie

Meet Me Conferencing. Gebruikershandleiding. Versie: 1.0 Datum: 5 januari 2012

Meet Me Conferencing. Gebruikershandleiding. Versie: 1.0 Datum: 5 januari 2012 Meet Me Conferencing Gebruikershandleiding Versie: 1.0 Datum: 5 januari 2012 Pagina 2 van 14 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Introductie... 3 3 Conferences beheren... 4 3.1 Toegang beheerder...

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Gigaset pro T300/T500 V5.1

Gigaset pro T300/T500 V5.1 Gigaset pro T300/T500 V5.1 Release notes gratis update Gigaset pro T300/T500 V5.1 APPs (Modules) APPs automatisch updaten De gratis meeleverde APPs kunnen via de webinterface van de Gigaset pro T300/T500

Nadere informatie

CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt... 1. Inhoudsopgave... 1. Toelichting... 2

CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt... 1. Inhoudsopgave... 1. Toelichting... 2 Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E mail@callvoiptelefonie.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Configuratie Handleidng. Twinkle Softphone

Configuratie Handleidng. Twinkle Softphone Configuratie Handleidng Twinkle Softphone Barbara Strozzilaan 201 Postbus 9314 Rotterdamseweg 183c gntel B.V. 1083 HN Amsterdam 1006 AH Amsterdam 2629 HD Delft KvK 02084234 T + 31 (0)20 24 000 00 www.gntel.nl

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT Dienstbeschrijving HIPPER RoutIT Datum: 16-09-2016 Versielog RoutIT Startdocument RoutIT 05-10-2011 Aanpassingen door RoutIT 16-09-2016 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Installatie... 5 2.1 Installatie

Nadere informatie

innovaphone Pickup calls

innovaphone Pickup calls innovaphone Pickup calls E. Lievens & J. Kater In opdracht van Com8 NV V1.0 Augustus 2010 Versie 8.00 Deze case is uitgevoerd in een testomgeving van com8. Hierbij is gebruik gemaakt van een innovaphone

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

Net2 Anywhere - Installatie

Net2 Anywhere - Installatie Anywhere - Installatie Wat is Anywhere? Anywhere is een reeks van applicaties die gebruik maken van het internet om extra functies toe te voegen aan uw toegangscontrolesysteem. De beveiligde webserver

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem (Vox DaVo Small IP of Vox DaVo Large IP) Installatie en gebruikershandleiding Vox DaVo iphone App Handleiding Veranderingen aan de specificaties zijn voorbehouden.

Nadere informatie

My Vodafone account aanmaken POP-block Uitgaande mail server eigen provider

My Vodafone account aanmaken POP-block Uitgaande mail server eigen provider Inleiding Deze handleiding beschrijft de stappen waarmee u e-mailaccount kunt configureren in Eudora 6, bijvoorbeeld als u een een Mobile Connect Card of Wireless Web gebruikt. Bij het maken van deze handleiding

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Net2 Entry Configuration Utility (SIP compatibiliteit is beschikbaar vanaf V2.10.1812)

Nadere informatie

My 12Connect Handleiding. My 12Connect Handleiding

My 12Connect Handleiding. My 12Connect Handleiding Handleiding My 12Connect Handleiding Inhoud Voorwoord Welkom! 3 Contact 3 Support 3 12Connect Account Hoe aan te melden? 4 My 12Connect Overige Inloggen 5 Wachtwoord vergeten 5 My 12Connect pagina 6 Instellingen

Nadere informatie

Introductie Xelion. Inloggen op de Xelion tenant

Introductie Xelion. Inloggen op de Xelion tenant Introductie Xelion Inloggen op de Xelion tenant We beginnen met het inloggen op de tenant hiervoor gaat u naar http://bellen.annabellen.nl/tenant/(tenant naam)/admin.html Hier klikt u op de steeksleutel

Nadere informatie

Installeren van het programma:

Installeren van het programma: Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp.net Datum: 20-2-2011 Inhoudsopgave Installeren van het programma:...3 Configureren van het programma:...7 Mappen aanmaken:...9 Groepen

Nadere informatie