HTC Superfloor. It s brilliant!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HTC Superfloor. It s brilliant! www.htc-floorsystems.com"

Transcriptie

1 HTC Superfloor It s brilliant!

2

3 HTC Superfloor Haal het beste uit uw vloer! Een betonnen vloer mag best gezien worden. Met een HTC Superfloor merkt u direct de voordelen van een betonnen vloer in veelbelopen ruimtes. Een grauwe, vuile vloer verandert in een glanzende, makkelijke, milieuvriendelijke en duurzame vloer. En het onderhoud? Dat is te verwaarlozen. Dat beton een sterk materiaal is, is al duizenden jaren bekend. De vroegste sporen van dit materiaal gaan zo n jaar terug in de tijd en veel bekende gebouwen uit de Romeinse tijd, waaronder het Pantheon, zijn van beton. Op de een of andere manier raakte de techniek voor het maken van beton in de vergetelheid om pas in de 19e eeuw te worden herontdekt. Inmiddels is het een van de meest gebruikte bouwmaterialen van onze tijd. De Latijnse naam concretum is in de loop der geschiedenis synoniem geworden met kracht en duurzaamheid. HTC Superfloor is een revolutionaire nieuwe vloermethode die beton sterk en duurzaam maakt. De methode is eenvoudig maar geniaal. Door de betonnen vloer met machines en diamantschijven van HTC te schuren en te polijsten wordt de toplaag van het beton verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte. Dankzij dit proces wordt de vloer sterker en duurzamer. Bovendien krijgt de vloer een prachtige glans. De vloer is ook beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

4 Type vloer: beton Plaats: internationaal vliegveld

5 Type vloer: beton Plaats: grafische industrie

6 HTC Superfloor Meer dan een mooi oppervlak Schoonheid komt van binnenuit Uw vloer is een belangrijk deel van het dagelijks leven. Dit geldt zowel voor bedrijfspanden als privé-woningen. De vloer moet er echter niet alleen maar mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. Daarom zult u laaiend enthousiast zijn over HTC Superfloor. De glanzende toplaag van de betonnen vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook allerlei andere voordelen. Betere vloer, betere financiën HTC Superfloor is financieel gezien een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor allerlei soorten activiteiten. In vergelijking met traditionele methoden voor betonnen vloeren of bijv. epoxy krijgt u met HTC Superfloor een unieke duurzaamheid. Het veredelde constructiebeton krijgt een onbeperkte levensduur, d.w.z. een levensduur die gelijk is aan die van het gebouw zelf. De initiële kosten zijn gelijk of zelfs lager dan die voor traditionele vloeroplossingen, maar de lage onderhoudskosten en de langere levensduur maken HTC Superfloor op de langere termijn tot een rendabel alternatief. De life cycle costing is ca. 60% lager dan die van traditionele vloeroplossingen. In combinatie met de reinigingsmethode Twister krijgt u een financieel aantrekkelijke en een eenvoudig en milieuvriendelijk te onderhouden vloer. Voor een beter milieu Beton is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Coatings op het beton beïnvloeden het milieu vaak negatief. Voor HTC Superfloor is tot 30 keer minder energie nodig dan voor traditionele vloeroplossingen. Het onderhoudssysteem Twister is tevens de enige, geheel milieuvriendelijke reinigingsmethode. Twister gebruikt gewoon water en is het enige reinigingssysteem dat wordt aangeraden door Naturskyddsföreningen, de Zweedse vereniging voor milieubescherming. Een vloer die bij iedereen in de smaak valt HTC Superfloor is verkrijgbaar in vier concepten: Platinum, Gold, Silver en Bronze. Dit maakt het mogelijk Eenvoudig en goedkoop onderhoud Tomas Mattsson, DynaMate Na het vervangen van onze oude epoxyvloeren door HTC Superfloor is het arbeidsmilieu een stuk beter geworden en beter schoon te houden. Ook zijn de onderhoudskosten voor onze vloeren een stuk lager. Het bedrijf DynaMate is volledig in handen van Scania.

7 om voor een vloer met een mat of met een hoogglans oppervlak te kiezen. Alle vier de concepten voor HTC Superfloor hebben met elkaar gemeen dat het resultaat functioneel, economisch, milieuvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk is. Een vloer voor de elektronica-industrie Weerstandsmetingen op een betonplaat direct op de grond en op balken tonen aan dat de HTC Superfloor voldoet aan de eisen in de Zweedse standaard SS-EN De gemeten waarden liggen zelfs binnen de grenswaarden van de internationale norm IEC en de Amerikaanse ANSI/ESD. Bij de WalkAround-test met ESD-schoenen treden over het algemeen lage of geen ontladingen op. In geen enkel geval heeft HTC Superfloor de grenswaarden overschreden zoals vastgelegd in de standaard voor de verwerking van elektronica. Geef uw vloer kleur! Met HTC Superfloor krijgt u niet alleen een duurzame vloer met een fraaie glans. U kunt het beton bovendien precies de kleur geven die u wilt, zonder dat de goede eigenschappen van de vloer negatief beïnvloed worden. U kunt de gehele vloer kleuren of kleine details aanbrengen, zoals bijv. uw eigen bedrijfslogo. Gebruik alleen water Met de HTC-methode Twister kunnen alle typen vloeren met een minimale inspanning worden schoongehouden. Er zijn geen chemicaliën of polijstmiddelen nodig, gewoon water is genoeg. HTC Twister ontziet de vloer om die reden beter en geeft een glanzend resultaat. De diamantschijven passen op de meeste schrobmachines die op de markt zijn. Kijk voor meer informatie over het Twister-reinigingssysteem van HTC op Beter arbeidsmilieu Christer Lind, senior projectmanager, BT Products AB In ons geval betekende de overstap van traditionele epoxyvloeren naar HTC Superfloor dat wij geen trucksporen meer op de vloeren hebben. De hygiëne is een stuk beter en het onderhoud aan onze trucks is afgenomen. De chauffeurs voelen minder trillingen in de trucks nadat de vloeren bij de overstap naar HTC Superfloor zijn genivelleerd. De medewerkers van BT vinden de vloeren fraaier en een stuk eenvoudiger schoon te maken BT Products AB maakt deel uit van Toyota Industrial equipment.

8 Type vloer: gekleurd beton Plaats: café Type vloer: beton Plaats: autoshowroom

9 Type vloer: beton Plaats: magazijn Type vloer: beton Plaats: woning

10 HTC Superfloor -concept Vier verschillende slijpconcepten HTC Superfloor Platinum Platinum is het concept dat de beste glans geeft. Dit concept raden wij normaal gesproken onze klanten aan. De vloer wordt in meer stappen geschuurd dan de andere concepten. Dit geeft de vloer een onovertroffen sterkte. Het gladde oppervlak zorgt er bovendien voor dat bandensporen en andere verontreinigingen niet vast blijven zitten en dat licht optimaal wordt gereflecteerd. HTC Superfloor Gold Bij Gold wordt het beton minder diep geschuurd dan bij bijv. Platinum. Dat betekent dat minder ballast aan de oppervlakte komt. Bij Gold wordt de vloer, net als de andere concepten, gepolijst met HTC Twister en de glans is vrijwel net zo hoog als bij Platinum. Ook met dit concept krijgt u een vloer die bestand is tegen bijv. bandensporen. HTC Superfloor Gold is het meest geschikt voor reeds vlakke betonnen vloeren. HTC Superfloor Silver Het concept Silver is een variant van Platinum. Hierbij wordt de betonnen vloer net zo diep geschuurd als in Platinum, maar niet gepolijst. De ballast wordt geëxponeerd zoals in Platinum. Silver is een concept dat zich uitstekend leent voor vloeren met een matte uitstraling. HTC Superfloor Bronze Bronze is het concept dat bestaat uit het kleinste aantal schuur- en polijststappen. Hierbij komt het constructiebeton niet bloot te liggen. De toplaag wordt gepolijst, maar niet weggeslepen. Het proces versterkt echter de toplaag en creëert een glanzend oppervlak.

11 Kies een slimmere vloer Glans Platinum Gold Silver Bronze Concept Met HTC Superfloor kiest u zelf hoe glanzend of mat uw betonnen vloer moet worden. 1,8 1,6 1,4 1,2 1,0 0,8 0,6 0,4 0,2 0 Trilniveau (truck voor staande bestuurder, m/s²) Dankzij het compleet vlakke vloeroppervlak zijn de trilniveaus van machines en voertuigen bijzonder laag. Lage snelheid Hoge snelheid Ongelijkmatige coating Grenswaarde Inzetwaarde Gelijkmatige vloer Metingen uitgevoerd door CVK AB, Inzet en grenswaarde conform AFS 2005:15 van Arbetsmiljöverket, de Zweedse toezichthouder Frictie Nat oppervlak HTC Superfloor Epoxyvloer HTC Superfloor zorgt voor een beter en veiliger arbeidsmilieu. De vloer is ook als hij nat is bijzonder stroef Energieverbruik (kwh/m²) Minder energie is niet alleen financieel gunstig, maar ontziet tevens het milieu. Droog oppervlak Bron: SP-rapport P303050, EN Frictie HTC Superfloor Epoxyvloer Kunststof vloer Linoleumvloer Houten vloer Kosteneffectief Bron: Livscykelanalys av industrigolv [Analyse levensduur industriële vloeren], LITH-IKP-EX-06/2383--SE Esthetisch aantrekkelijk Milieuvriendelijk alternatief Kan worden gekleurd, zonder de eigenschappen negatief te beïnvloeden Stroef, ook als de vloer nat is Hoogste brandveiligheidsklasse Eenvoudig schoon te maken. Trucksporen e.d. behoren tot het verleden Valt ruim binnen de grenswaarden van de internationale standaard IEC en de Amerikaanse ANSI/ESD S inzake ESD-waarden Eindeloze levensduur met onderhoud met Twister Leent zich even goed voor nieuwbouw als voor het renoveren van bestaande vloeren 60% lagere life cycle costing dan traditionele vloeroplossingen Lager trilniveau bij rijden met voertuigen Krasresultaten volgens SS- en pren-methode, rebound en antislip zijn met elkaar in overeenstem ming. Alle resultaten volgens SS liggen duidelijk onder de grenswaarden (>K50) bij 1600 toeren.

12 Hoofdkantoor HTC Sweden AB Box Söderköping Zweden Bezoekadres/leveradres: Klevvägen Söderköping Zweden Telefoon: +46 (0) Fax: +46 (0) info@htc-sweden.com HTC Floor systems Ltd. Unit 4 Kingston Business Park Dunfermline Court Maidstone Road Kingston Milton Keynes MK10 0 BY Groot-Brittannië Telefoon: +44 (0) Fax: +44 (0) info@htc-europe.co.uk HTC Floor Systems GmbH Im Petersfeld Altendiez Duitsland Telefoon: +49 (0) 6432 / Fax: +49 (0) 6432 / info@htc-europe.de HTC Inc. PO Box 5077 Knoxville, TN USA Telefoon: Fax: info@htc-america.com HTC France S.A.S. ZI Mondeville Sud Rue Nicéphore Niepce Mondeville France Telefoon: +33 (0) Fax: +33 (0) info@htc-europe.fr 2008 HTC Sweden AB, All rights reserved. SFNL.V1

HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen

HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introduceert een revolutionaire manier voor het reinigen van vloeren Diamond Cleaning System (DCS) is een

Nadere informatie

A revolution for your floor

A revolution for your floor A revolution for your floor Het korte verhaal. Twister is een revolutionaire methode voor het dagelijks machinaal reinigen van elk vloertype. Door de miljarden microscopisch kleine diamantjes reinigen

Nadere informatie

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages met Uitstraling Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages Parkeerdaken met Uitstraling De eerste indruk U heeft een prachtige onderneming.

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppervlaktecoating Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppe Voor veilige, duurzam oppervlakken DeLaval oppervlaktecoating beschermt uw werkomgeving tegen veroudering en zorgt voor een

Nadere informatie

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE DURABELLA Naadloze Terrazzo Samenstelling: DURABELLA Terrazzo bestaat uit diverse componenten op basis van speciale krimpvrije bindmiddelen en diverse

Nadere informatie

TASKI Twister. De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt

TASKI Twister. De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt TASKI Twister De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt Betere kwaliteit, langer goed De TASKI Twister pad is een pad die de reinigende werking van een flexibele polyester vloerpad combineert met de

Nadere informatie

Industriële vloercoatings. Snel & Eenvoudig! Het verven van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig!

Industriële vloercoatings. Snel & Eenvoudig! Het verven van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig! Decoratief Industriële vloercoatings Snel & Eenvoudig! Standaard Anti-Slip Betonnen vloeren zijn aan slijtage onderhevig als gevolg van zware vrachten, voet- en voertuigverkeer, etc. Na het aanbrengen

Nadere informatie

nora pads VIER REINIGINGSPADS. EEN BEETJE WATER. DAARUIT BESTAAT HET NORA SYSTEEM.

nora pads VIER REINIGINGSPADS. EEN BEETJE WATER. DAARUIT BESTAAT HET NORA SYSTEEM. nora pads VIER REINIGINGSPADS. EEN BEETJE WATER. DAARUIT BESTAAT HET NORA SYSTEEM. Het reinigingssysteem voor economisch en ecologisch waardebehoud van nora rubber vloerbedekkingen nora pads zijn reinigingsschijven

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren van Vekavloeren Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren Vloeistofdicht Hoog Belastbaar Slijtvast en krasbestendig Veka Gietvloeren

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten 3 Toepassingskaart 3M kent reeds lang een traditie in het creëren van innovatieve & nuttige producten die het leven aangenamer maken. 3M producten hebben veel raakpunten

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY.

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES Alle producten van Ceramic Pro zijn getest door SGS. `s Werelds meest

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Diamond Prestatie Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Wanneer Perfectie echt van belang is Als u op zoek bent naar de beste resultaten in fijnschuren, dan geven Bona Diamond

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf 2 De ideale basis voor

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL.

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. Bewezen kwaliteit met een nieuw verfrissend palet Creëer een basis van bewezen kwaliteit met norament 926 grano, een hoogwaardige rubbervloer die interieurs

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING 1 ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTI- CULIEREN Houten vloeren zijn warm, zwaar

Nadere informatie

Industriële vloercoatings. Snel & Eenvoudig! Het verven van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig!

Industriële vloercoatings. Snel & Eenvoudig! Het verven van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig! Industriële vloercoatings Snel & Eenvoudig! Standaard Anti-Slip Decoratief Het verven van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig! Betonnen vloeren zijn aan slijtage onderhevig als gevolg van zware vrachten,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen en Sto Inleiding: Vloerafwerkingen We zien steeds vaker dat de schilder, naast traditioneel schilderwerk ook regelmatig de vraag

Nadere informatie

EeSoffit by. Monolithic Soffit System

EeSoffit by. Monolithic Soffit System EeSoffit by NL Monolithic Soffit System Monolithic Soffit System Waarom architecten en aannemers voor EeSoffit kiezen Waar voorheen stucwerk nagenoeg de enige optie was om de onderkant van een trap mee

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

Zwaluwstaartplaatvloeren nog lichter

Zwaluwstaartplaatvloeren nog lichter Zwaluwstaartplaatvloeren nog lichter met Remix lichtgewicht betonmortel 30% lichter, net zo sterk, dus zwaarder belastbaar Zwaluwstaartplaten worden veelal toegepast voor het maken van lichte betonvloeren

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

Beton kan ook... mooi zijn! Schoonheid gekoppeld aan veiligheid.

Beton kan ook... mooi zijn! Schoonheid gekoppeld aan veiligheid. Beton kan ook... mooi zijn! Schoonheid gekoppeld aan veiligheid. De tijd van saai grijs beton is definitief voorbij! Deze fraaie betonplaten zijn er in verschillende standaardkleuren en in diverse uitvoeringen,

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

Vestiging Anna Paulowna Spoorsingel 17 1761 EA Anna Paulowna T 0223-531644 F 0223-532762 E info@jvandersluis.nl I www.jvandersluis.

Vestiging Anna Paulowna Spoorsingel 17 1761 EA Anna Paulowna T 0223-531644 F 0223-532762 E info@jvandersluis.nl I www.jvandersluis. Nilfisk-Alto is wereldwijd een toonaangevend producent van industriële reinigingsmachines. Door de jaren heen zijn tal van andere kwaliteitsmerken in dit merk opgegaan. Dit zijn de merken WAP, KEW, Clarke,

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Glansbeton BVBA. Een gepolijste betonvloer. 12-5-2003 All rights reserved by Glansbeton BVBA 1

Glansbeton BVBA. Een gepolijste betonvloer. 12-5-2003 All rights reserved by Glansbeton BVBA 1 Glansbeton BVBA Een gepolijste betonvloer 12-5-2003 All rights reserved by Glansbeton BVBA 1 De werkvloer voorbereiden Een goede betonvloer start met een goed voorbereide werkvloer All rights reserved

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

Voorbehandeling van vloeren 1341

Voorbehandeling van vloeren 1341 INLEIDING Kunstharsvloeren zijn afwerkvloeren die op een draagvloer of een dekvloer worden aangebracht. Er zijn veel soorten draag- en dekvloeren waarop een kunststofvloer kan worden aangebracht. De meest

Nadere informatie

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes De ideale basis voor de industrie Topkwaliteit industriële Coating Vloeren Duurzaam. Hygiënisch.

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

nora ntx nora systems 1 nora ntx HET REVOLUTIONAIRE SNELLEGSYSTEEM Bezoek

nora ntx nora systems 1 nora ntx HET REVOLUTIONAIRE SNELLEGSYSTEEM Bezoek nora ntx nora systems 1 nora ntx HET REVOLUTIONAIRE SNELLEGSYSTEEM Bezoek www.ntx.nora.com nora ntx nora systems 3 nora ntx de voordelen in één oogopslag Dit heeft nora ntx mij te bieden: Snel en veilig

Nadere informatie

Contract Cleaning The professional way

Contract Cleaning The professional way Contract Cleaning The professional way Een schoonmaakcontract binnenhalen en behouden Laten we eerlijk zijn. Een lage aanschafprijs is in eerste instantie aantrekkelijk. Maar wat wint u er mee als het

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

Thema kunststof vloeren

Thema kunststof vloeren NR 5/6 I 2014 VLOER TECHNISCH MAGAZINE Elektrostatische ontlading Sportvloerrenovatie in Deventer Parkeergarage Markthal Thema kunststof vloeren Aandacht voor de geladen vloer Wat zijn de risico's van

Nadere informatie

Heeft u enig idee hoe

Heeft u enig idee hoe Heeft u enig idee hoe modern walls by vitrulan eruit ziet? NL/VIT/4/281204/1 NL/VIT/4/281204/2 AAls wanden worden vergeleken met schildersdoek, en wij de kunstenaars zijn die ze beschilderen en ophangen

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

Welkom in onze wereld van vloerbekleding

Welkom in onze wereld van vloerbekleding Welkom in onze wereld van vloerbekleding Tarkett is één van s werelds meest toonaangevende en ervaren fabrikant van vloerbekleding. Al meer dan 130 jaar produceren we nieuwe materialen, geheel afgestemd

Nadere informatie

WANDCLOSETS INSPIRED BY REAL LIFE

WANDCLOSETS INSPIRED BY REAL LIFE WANDCLOSETS INSPIRED BY REAL LIFE DE E STANDAARD IN SPOELTECHNIEK ONTWORPEN OM ER MOOI UIT TE ZIEN Het AquaBlade waterval spoelsysteem is ontworpen met eenvoudige strakke lijnen en moderne vormgeving.

Nadere informatie

High-tech vloer dilatatie systeem voor industrie, (food) productie, ziekenhuizen, magazijnen...

High-tech vloer dilatatie systeem voor industrie, (food) productie, ziekenhuizen, magazijnen... High-tech vloer dilatatie systeem voor industrie, (food) productie, ziekenhuizen, magazijnen... Zwaar te belasten Meervoudig slijpbaar (rijcomfort) Eenvoudige installatie, lage inbouwhoogte Nederland Zo

Nadere informatie

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523 518 REINIGINGSPRODUCTEN z Reinigingsproducten 520 z Productie 521 z Onderhoud 521 z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522 z Werkwijze 522 z Restore sets 523 z Consumables 525 REINIGINGSPRODUCTEN

Nadere informatie

Eurogrit, sterker in straalmiddelen

Eurogrit, sterker in straalmiddelen Eurogrit, sterker in straalmiddelen Het succes van vergaande specialisatie In de vijftiger jaren van de vorige eeuw was Eurogrit in Nederland de pionier van de zandvervangende straalmiddelen. Niet alleen

Nadere informatie

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd.

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. Vloer POLILUX Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. De POLILUX-methode verandert, dankzij onze technologie, u industriële betonvloer

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

vloerrenovatie figuur 1: een vloer waarbij het draagvermogen wordt vergroot door het toepassen van extra palen en lijmwapening

vloerrenovatie figuur 1: een vloer waarbij het draagvermogen wordt vergroot door het toepassen van extra palen en lijmwapening Bent u de trotse eigenaar van een magazijn met een vloeroppervlak dat meer aandoet als een maanlandschap? Is de vloer in uw hal versleten? Wilt u uw vloer opwaarderen? Een vloer is een constructieonderdeel

Nadere informatie

patent pending FAST-GRIND training

patent pending FAST-GRIND training patent pending 1 Doelstelling Systeem voor het polijsten van grote oppervlakken Niet diep schuren, enkel polijsten van toplaag Voordelen van gepolijste beton: water- en vuilafstotend, makkelijk in onderhoud,

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2

Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2 rolstoelen hoge hakken sportschoenen bureaustoelen schoenstrepen Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2 Een nieuwe generatie Marmoleum Een groot deel van ons dagelijks

Nadere informatie

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14 Beton - Beton is een oerdegelijk en natuurlijk materiaal - Beton kan bij gebruik een bewerkte (ruwe) uitstraling krijgen - Beton heeft een standaard coating waardoor er een beschermlaag tegen vlekken op

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Beter, mooier, Kleurenkaart en productinformatie

Beter, mooier, Kleurenkaart en productinformatie Beter, mooier, Kleurenkaart en productinformatie Hoofdkleur: Egghvit 1001 Trends en goed advies over Kleur. Wanneer je kleuren voor je huis uitzoekt, kan het een goed idee zijn om het volgende te overwegen:

Nadere informatie

Schuren en Polijsten Natuursteen en Beton

Schuren en Polijsten Natuursteen en Beton Schuren en Polijsten Natuursteen en Beton Betonvloeren kunnen ter verfraaiing of verduurzaming op verschillende manieren worden bewerkt. Zowel nieuwe als bestaande vloeren kunnen worden geschuurd of gepolijst.

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Stalen jachten

VERFSYSTEMEN Stalen jachten VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Hygiënische Wandbescherming

Hygiënische Wandbescherming Hygiënische Wandbescherming WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARkTEN, CATERING, PHARMACEUTICA,...

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

PcP CUBE maasroosters BOUW- EN CONSTRUCTIE INDUSTRIE VOEDINGS- EN GENOTMIDDELENINDUSTRIE

PcP CUBE maasroosters BOUW- EN CONSTRUCTIE INDUSTRIE VOEDINGS- EN GENOTMIDDELENINDUSTRIE PcP CUBE maasroosters BOUW- EN CONSTRUCTIE INDUSTRIE VOEDINGS- EN GENOTMIDDELENINDUSTRIE Maak kennis met de nieuwe generatie CUBE maasroosters. De nieuwe gepatenteerde CUBE rooster collectie is een gloednieuw

Nadere informatie

Terrazzovloer info Wat is Terrazzo Hoe wordt het gemaakt? Uitgewassen of geschuurd

Terrazzovloer info Wat is Terrazzo Hoe wordt het gemaakt? Uitgewassen of geschuurd Terrazzovloer info Hierbij wordt het product terrazzo nader toegelicht met de bedoeling dat de eindgebruikers weten wat ze van terrazzo en het aanbrengen daarvan mogen verwachten. De in deze publicatie

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano introductie

Titel. Tekst. Orange Nano introductie Titel Tekst Orange Nano introductie Orange Nanotech Orange Nanotech biedt oplossingen die: de levensduur van kapitaalgoederen verlengen het gebruik van grondstoffen verlagen Dit doen we om onze klanten

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond CATEGORIE TOEPASSINGEN DRAAGPLAAT OPPERVLAKTESTRUCTUUR AFWERKING Breedbandige naadloze geluidsabsorptie Koeling en verwarming d.m.v. capilair systeem Naadloze,

Nadere informatie

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo VLOERvoegsystemen Sika FloorJoint INNOVATIEVE GERUISLOZE TRILLINGSVRIJE VOEGPANELEN Sika FloorJoint Innovatief voegpaneel trillingsvrij, geruisloos en snel geïnstalleerd. U kent het ongetwijfeld, dat rommelende

Nadere informatie

Waterdichte gietvloer in Waalwijks zwembad Olympia

Waterdichte gietvloer in Waalwijks zwembad Olympia Waterdichte gietvloer in Waalwijks zwembad Olympia Tegen de stroom Een spiksplinternieuw zwembad heeft Waalwijk. Olympia heet het, en het is in de zomer van 2010 in gebruik genomen. Trekpleisters zijn

Nadere informatie

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers Alcoa gesmede aluminium wielen Feiten en cijfers WIST U DAT? Alcoa wielen zijn de sterkste Elk wiel wordt gemaakt van een blok hoogwaardig en corrosieresistent aluminium. Met een 8000 ton pers wordt dit

Nadere informatie

ETER-COLOR. Woestijnkleuren

ETER-COLOR. Woestijnkleuren Woestijnkleuren TV A33-Constructor-Essa 2 TV A33-Constructor-Essa Een authentiek effect Gevelbekleding met uitstraling De Sahara, de Gobi, de Kalahari, de Negev Uitgestrekte zand- en rotswoestijnen, die

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

StoCretec Vloersystemen. Vloersystemen voor de industrie

StoCretec Vloersystemen. Vloersystemen voor de industrie StoCretec Vloersystemen Vloersystemen voor de industrie De vloerafwerkingssystemen in deze brochure zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de industrie en de laatste stand van de techniek. De keuze

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect

is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect Liefde op het eerste gezicht Een robuust uiterlijk als een klassieke terrazzotrap. Maar in werkelijkheid is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect voor een woon-zorgcomplex, vonden ze bij

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T

IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T BELEGGEN IN V E STE R E N IN D E GR OE IM AR K T Investeren in de groeimarkt Het aantal kleine zelfstandigen in Nederland is in de afgelopen jaren gestegen tot boven de miljoen. Grote industrie trekt weg

Nadere informatie