Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp

2 Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Zeer ruime onder architectuur gebouwde vrijstaande woning van circa 233 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1989) op een groot perceel met zonnige ligging op het westen met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht! Tevens voorzien van twee grote, inpandige garages (van circa 23 m² per garage). Aan de voorzijde heeft de woning uitzicht op het water van de Ringvaart en het Amsterdamse Bos, tevens hardhouten aanlegsteiger. De woning is in 1989 gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen. De prominente gevel is opgetrokken uit handgebakken bakstenen in boerenvlechting met natuursteen; een kap met wolfseind en een handgemaakte fraaie massief eikenhouten voordeur en garagedeur. Alle kozijnen zijn in hardhout uitgevoerd met gelaagd glas en roedeverdeling. Sfeervolle erker aan de voorzijde, diverse ramen met ronde bovenkant (velen voorzien van zonwering dan wel screens). Aan de achterzijde bevindt zich een groot terras grenzend aan de woonkamer en keuken (circa 29 m²) met fantastisch uitzicht, deels voorzien van een mooie overkapping. Intern is de woning afgewerkt met diverse wanden met schoon metselwerk (met diverse rondingen), een marmeren vloer op de begane grond met vloerverwarming (Laperto) en een eikenhouten trappenhuis met fraai hekwerk. Kortom: een zeer luxe woning met veel mogelijkheden! Vraagprijs kosten koper

3 BEGANE GROND Zeer royale hal met karakteristieke eikenhouten voordeur en trappenhuis. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk met rondingen. In de hal bevindt zich een garderoberuimte, de meterkast en het toilet. Op de vloer ligt een marmeren vloer (Laperto) met vloerverwarming. Eikenhouten (massieve) paneeldeuren met koperen beslag.

4 Ruime en lichte woonkamer met openhaard en terras Aan de voorzijde bevindt zich een hoekerker met roedeverdeling. De vele raampartijen geven veel licht en mooi uitzicht op het water van de Ringvaart en de bomen aan de overzijde van het Amsterdamse Bos. Een heerlijke vrije ligging. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk (met teruggezette plinten); deels ronde wanden met ronde hout gestookte open haard (met eventueel gasaansluiting). Tevens ronde toog naar achtergelegen woonkeuken. Op de vloer ligt een marmeren vloer (Laperto) met vloerverwarming. Vaste eikenhouten (TV) kast. Fraaie houten schuifpui met roedeverdeling naar grote aangrenzende terras. Dit terras heeft fraai uitzicht over het grote perceel en over de achtergelegen golfbaan.

5

6 Keuken Ruime woonkeuken in U-vormige opstelling met vaste granieten eettafel en granieten aanrechtblad en achterwand. De keuken is uitgevoerd met crèmekleurige kastjes (houtmotief), zowel aan de onder- als bovenzijde, en diverse inbouwapparatuur: combi oven, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakken, dubbele RVS spoelbak, zeeppomp en mengkraan. Wanden schoonmetselwerk en marmeren vloer met vloerverwarming. Het plafond (spuitwerk) is voorzien van inbouwverlichting. De keuken beschikt over een toegangsdeur naar de garage en het terras.

7 Garage 1 Grote garage met grote bergvliering en handgemaakte eiken garagedeur. Aan de achterzijde raam met roedeverdeling met zicht op tuin. De garage is voorzien van plavuizen, water, elektra en verwarming. Toilet Vanuit de hal is het toilet bereikbaar. Het zwevend toilet met fonteintje is betegeld met marmeren vloer- en wandtegels (Laperto marmer). Het sanitair is in het camee uitgevoerd. Mechanische ventilatie en vloerverwarming.

8 Groot terras (ca. 29 m²) bij woonkamer en keuken Het zonnige terras is op het westen gelegen en biedt fraai en weids uitzicht op het mooi aangelegde grote perceel met vijverpartij en de achtergelegen golfbaan. Het terras is geïsoleerd. Het terras is deels voorzien van een overkapping; deels van een elektrisch zonnescherm (2014). Keurig wit hekwerk en windschermen aan zijkant.

9 Prachtig weids en vrij uitzicht vanaf het terras en vanuit de keuken en woonkamer.

10 SOUTERRAIN Het souterrain is bereikbaar via de hal op de begane grond middels een eikenhouten trap (ronding van schoonmetselwerk). De hal is voorzien van een marmeren vloer. De hal biedt toegang tot de grote kamer met o.a. Wilhelmina biljart. In deze ruimte ligt een plavuizen vloer en zijn de wanden afgewerkt met schoonmetselwerk. Deze kamer is indien gewenst voor diverse doeleinden te gebruiken of geschikt te maken, al dan niet door opsplitsing van de kamer in twee ruimtes. De kamer is tevens bereikbaar vanuit de tweede hal.

11 De tweede hal biedt toegang tot de achtertuin en de naastgelegen praktische ruimte/waskamer met wasmachine- en drogeraansluiting, Cv-installatie en boiler en een gootsteen. De wanden zijn eveneens afgewerkt met schoonmetselwerk en een plavuizen vloer. Deze ruimte biedt toegang tot de tweede garage. Garage 2 Via het zijpad en het achtergelegen terras te bereiken 2 e garage met houten openslaande garagedeuren met roedeverdeling. De garage is voorzien van elektra, water en verwarming. Op de vloer liggen plavuizen; schoonmetselwerk wanden. De werkbank blijft achter.

12 EERSTE VERDIEPING Overloop Zeer ruime overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Mogelijkheid tot het creëren van een extra werkplek of toegangsdeur naar vliering op de garage (met mogelijkheid tot extra kamer). De overloop wordt voorzien van daglicht door middel van een fraai rond raam. Schoonmetselwerk en vloerbedekking; eikenhouten balustrade en houten schrootjes plafond afwerking.

13 Slaapkamer 1 Grote slaapkamer aan de achterzijde met zicht op de tuin. In de kamer is een grote kastenwand aangebracht en de ruimte biedt middels een vlizotrap toegang tot een grote bergruimte (stahoogte) onder de kap. De wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt vloerbedekking.

14 Prachtig uitzicht vanuit de slaapkamer. Luxe ruime ouderslaapkamer (slaapkamer 2) met uitzicht op de Ringvaart!

15 Ruime ouderslaapkamer met goede mogelijkheid tot het plaatsen van een tweepersoonsbed, grote kastenwand en extra zitgedeelte. De wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt vloerbedekking. Diverse ramen met roedeverdeling en zicht op het water en het Amsterdamse Bos.

16 Badkamer Luxe, grote badkamer met ligbad, inloopdouche, zwevend toilet en dubbele wastafel. De badkamer is betegeld met marmeren (Botticino) wand- en vloertegels. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, openslaande en hoge ramen. Tevens witte design handdoekradiator. De sanitaire voorzieningen zijn in het camee uitgevoerd; kranen en badkameraccessoires met messing.

17 KAPVERDIEPING In de grote kap is een grote bergvliering (circa 24 m²) gecreëerd, bereikbaar vanuit één van de slaapkamers middels een vlizotrap. De bergvliering is op stahoogte; op de vloer ligt vloerbedekking. De ruimte is voorzien van elektra.

18 ACHTERTUIN Fraai aangelegde achtertuin op het westen met de gehele dag de zon! Grenzend aan de woning bevindt zich een zonneterras met sierbestrating. De tuin is aangelegd met een grasgazon, een grote vijverpartij en borders met diverse vaste beplanting. De tuin is voorzien van buitenverlichting en een houthok.

19 Groot terras met sierbestrating; grote vijverpartij aan het einde van het perceel.

20 Fraaie borders met vaste beplanting. LIGGING VOORZIJDE Eind 2014 is een hardhouten aanlegsteiger geplaatst van 8x1,25m. LOCATIE De woning is gelegen aan de Ringvaart met aan de overzijde het Amsterdamse Bos. Aan de achterzijde bevindt zich een golfbaan. Goede bereikbaarheid naar o.a. Amsterdam, Amstelveen en Schiphol.

21 BIJZONDERHEDEN Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks 1989 (onder architectuur); bouwtekeningen beschikbaar via ons kantoor. Woonoppervlakte/ Inhoud - gebruiksoppervlakte/woonoppervlakte circa 234 m²; - terras bij de woonkamer en keuken circa 29 m²; - overige inpandige ruimtes circa 23 m² voor garage 1; circa 22 m² voor garage 2 en circa 24 m² voor de bergruimte (kapverdieping). - kruipruimte toegankelijk (circa 1,5 meter hoog), vanuit souterrain. De totale gebruiksoppervlakte is circa 279 m², de totale inhoud van de woning bedraagt circa 1059 m³. Bouwmaterialen/ afwerking/ overige bijzonderheden - de woning is gebouwd met handgebakken bakstenen (Buggenum); in boerenvlechting; een wolfseind en natuursteen. - marmeren vensterbanken; - handgemaakte eikenhouten voordeur en garagedeur; - binnendeuren en trapopgangen van massief eikenhout (met koperen beslag); - grotendeels binnenwanden schoonmetselwerk (m.u.v. slaapkamers, toilet en badkamer); - marmeren vloer (Laperto) op begane grond, in het toilet (tevens wanden) begane grond en hal souterrain; badkamer evenals marmeren wanden en vloer (Botticino); - diverse rond gemetselde wanden en ronde togen (woonkamer/keuken/overloop); - rond gemetselde open haard woonkamer; - teruggezette plinten; - diverse ramen/deuren v.v. hor; - zelfde tegels garage begane grond en souterrain; - in 2015 is de woning voorzien van nieuwe (inbraakvrije) buitensloten (cilinders vernieuwd en extra sloten bijgeplaatst); voorzien van certificaat; - de woning voorzien van zonwering/elektrische screens; in 2013 is het terras voorzien van een nieuw elektrisch zonnescherm (4,00x3,50m) met afstandsbediening; - brandvrije deur naar garage op begane grond. Elektra De groepenkast is uitgevoerd met circa 16 groepen en een aardlekschakelaar. Alarminstallatie aanwezig. De tuin is tevens voorzien van buitenverlichting. Verwarming/Warmwater Verwarming middels een ATAG combi Cv-ketel uit 1989 (voorzien van onderhoudscontract). Warmwater via een aan de Cv-gekoppelde boiler, Viessmann (bouwjaar 1989).

22 Open haard in woonkamer (hout gestookt; gasaansluiting aanwezig, dient echter nog aanpassing gemaakt te worden voor gebruik gas); haard reeds enkele jaren niet meer gebruikt door verkoper; luchttoevoer haard aan onderzijde. De begane grond is voorzien van vloerverwarming, evenals de badkamer. Onderhoud / Isolerende voorzieningen De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde uitstekend onderhouden. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing (gelaagd glas) in hardhouten kozijnen (m.u.v. het toilet, dit is enkele beglazing). Opstalrecht Het betreft een opstalrecht, uitgegeven door Hoogheemraadschap van Rijnland aan opdrachtgever per , voorwaarden 1975 (met aanpassingsmogelijkheid om de 10 jaar) voor een termijn van 30 jaar. De jaarlijkse opstalvergoeding bedraagt thans 825,17 per jaar, vast bedrag tot Lasten OZBE: 596,93 per jaar Rioolrecht: 119,76 per jaar Waterschapslasten: 150,96 per jaar Milieu Volgens opgave van de gemeente Haarlemmermeer afdeling Milieu zijn er geen bezwarende bodemverontreinigingen respectievelijk en olietank bekend. Energielabel De woning is voorzien van een voorlopig energielabel B. Verkoper zal vóór datum van levering een definitief energielabel verzorgen. Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 4927, groot 8 are en 17 centiare. Oplevering In overleg. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

23 Plattegrond

24

25

26 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Comfortabele twee-onder-een-kap woning met werk-/hobbyruimte, garage met carport (incl. 2 parkeerplaatsen) en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp

Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp Luxe afgewerkt vrijstaand landhuis Van Musschenbroekstraat 29 te Elsendorp Dit stijlvolle en vrijstaand landhuis is fraai gelegen aan de rand van Elsendorp aan het einde van doodlopende straat met vrij

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Uden, Raamsingel 20.

Uden, Raamsingel 20. Uden, Raamsingel 20. 2-ONDER-1- KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE. Deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning is gelegen op een geweldige locatie met een zee van uitzicht! Met 3 slaapkamers op de eerste

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs

Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs Max Makelaardij - Herenstraat 9-2651 CB Berkel en Rodenrijs - T +31104224000 Omschrijving Prachtige, onder fraaie jaren 30 architectuur gebouwde, hoekwoning in combinatie

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

LANDFORT AL LELYSTAD K.K. LANDFORT 66 8219 AL LELYSTAD 589.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 589.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Eikenlaan 60 Puttershoek

Eikenlaan 60 Puttershoek Eikenlaan 60 Puttershoek Moderne hoekwoning (bj. 2012) met luxe keuken en badkamer Hoogwaardige afwerking, direct te betrekken! Onderhoudsarme achtertuin op het zuidoosten met houten berging De gebruikersoppervlakte

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m²

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m² DORENBOS 5 MIERLO Bouwjaar: 1970 Inhoud woning: ca. 410m³ Woonoppervlakte: ca. 140m² Perceelgrootte: 217 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bart Smits In een rustige woonwijk in Mierlo In een rustige

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

SLOTERWEG 833 AMSTERDAM

SLOTERWEG 833 AMSTERDAM SLOTERWEG 833 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer In het nieuwe gedeelte van Aalsmeer vlakbij Amstelveen staat dit prachtige woonhuis dat tot in de puntjes is afgewerkt en verfraait. Er is geen huis waar zoveel aandacht aan

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras

Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Heerlijk dubbel bovenhuis met groot dakterras Wilhelminastraat 104 C te Amsterdam Eerste indruk: Recent gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 118 m² met een prachtig dakterras (ca. 40 m²) te bereiken via

Nadere informatie

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE Van Landhuis de Bongerd is een begroting en een plan beschikbaar om het een meer moderne eigentijdse uitstraling te geven. Het plan en de begroting liggen ter inzage in het huis. Enige artist impressions

Nadere informatie

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Adres :Molenstraat 7 te Oud-Vossemeer Object :Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Koopsom : 179.500,--

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie