Programmaboekje actiedag zending

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje actiedag zending"

Transcriptie

1 Opgave sportieve fietstocht: Tijdens de actiedag kun je je vast opgeven voor een sportieve fietstocht. Omdat de actiedag vroeg in het seizoen valt, is de fietstocht later gepland, nl. zaterdag 11 mei. Ook dit jaar willen we met een groep sportievelingen op de racefiets een tocht maken in de omgeving. De tocht wordt voorafgegaan door een heerlijke lunch voor de nodige koolhydraten. Kosten 12,50 Programmaboekje actiedag zending 15/16 maart De lunch begint om 12:15 uur s middags. De tocht zelf begint om 13:00 uur en is zo n 60 km lang. Er wordt rustig gekoerst, maar voor de haantjes (en hennen) onder ons zijn er een paar uitdagingen onderweg. Lunch, start en finish zijn bij de Oosterkerk. Opgave kan tijdens de actiedag bij Johan van Boven ( ) jboven1973@kpnmail.nl Hulp gezocht: Alle hulp is welkom. Heeft u zin om te helpen deze dag, wilt u iets bakken... of heb jij nog maatschappelijke stage uren nodig, laat het ons weten. Berthe van Boven jboven1973@kpnmail.nl ( ) Jolanda Krol Jolanda.krol@upcmail.nl ( ) Ontmoeten - verbinden - geven Geven aan en om de ander

2 Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters Voor de derde keer wordt er door de zendingscommissie een actiedag georganiseerd. Als gemeente zijn we geroepen om God en de naaste lief te hebben. Die liefde komt onder meer tot uitdrukking in gehoorzaamheid aan Gods opdracht om door de kracht van de Heilige Geest het evangelie van Jezus Christus in woord en daad uit te dragen in binnen en buitenland. Haren knippen: Toe aan een nieuwe coupe? Maak dan een afspraak in de actiedag-salon. Knippen op afspraak van uur. Afspraak maken via: Geertje Bruijnes. Per mail: of bel De kosten voor het knippen bedragen 12,50 p.p. Afspraak maken graag voor 14 maart. Wees er snel bij, want vol is vol! Zendingsopdracht Math 28:19-20 Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen. En zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld. Afgelopen jaren mochten we verschillende zendingswerkers ondersteunen die waren uitgezonden via onze gemeente. Prachtig als gemeenteleden deze roeping krijgen. Omdat Geert en Charissa Holwerda klaar zijn met hun project in Albanië:, (zij bezinnen zich op evt. nieuwe mogelijkheden) zijn er momenteel geen gemeenteleden uitgezonden. Wel gebeurt er van alles op gebied van zending. Als zendingscommissie willen we dit graag ondersteunen. De opbrengst van de actiedag gaat dit jaar naar het Samuël house in Roemenië en naar Compassion. Twee mooie doelen waar we u tijdens de actiedag ook graag persoonlijk iets over vertellen. Nagels lakken: In de actiedag-salon kunt u ook uw nagels laten lakken Kinderen 1,50 volwassenen 3,- speciale lak 6,- Fotoshoot: Laat een mooie foto maken van u zelf of uw gezin, door fotografen Fenjolien en Colinda. Kom tijdens de actiedag langs en geniet van een leuk aanbod, aan lekkere, leuke en praktische dingen en natuurlijk de gezelligheid! *Ontmoeten-verbinden-geven* We bidden om een gezegende en geslaagde dag, samen met u!

3 Planten- en potgrondverkoop via Tuincentrum De Nieuwstad. Christelijke sieraden Gerjaan Middelkoop uit Elburg Christelijke sieraden Workshops: Samuëlhouse Misça Roemenië Het Samuëlhouse is een kindertehuis voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. De kinderen/jongeren van het Samuëlhouse komen uit sociaal zwakke gezinnen uit de omgeving van Misça, West-Roemenië. Op dit moment verblijven er ruim 50 kinderen. Het internaat wordt geleid door het echtpaar Scilli en Lali Bertalan. Het kindertehuis is vele jaren gesteund door de stichting Elburg Bouwt Grenzeloos. Herman Holtrust en Jan Prins zijn vanuit onze gemeente verschillende malen in Misca geweest om spullen naar het Samuelhouse te brengen. Hulp blijft nodig voor dit prachtige project. Het echtpaar beschikt zelf niet over voldoende middelen om de jongeren naar school te laten gaan. Financiele ondersteuning hiervoor is nodig. Momenteel wordt er gestart in Misca met een kringloopwinkeltje. Doel is om zo inkomsten te krijgen voor het tehuis. Het pand hiervoor moet echter eerst worden opgeknapt, voordat dit daadwerkelijk kan starten. Ook hiervoor ontbreekt het geld. Ons doel is hen dit jaar te steunen met Glas graveren 3,- per glas. Opgave niet nodig. 2. Little gifts: Sleutelhanger met gebatikte lint uit buitenland 5,- (duur 15 min) Klein tasje met sleutelhanger vanaf 5,- (duur 45 min) 3. Bonbons maken: door Theeschenkerij t Veenhuisje uit Putten; duur 1,5 uur. Zakje met eigengemaakte bonbons/ Opgave nodig Opgeven voor de workshops bij Ingrid IJssel ijssel.bos@gmail.com graag voor 10 maart Compassion is een internationale, christelijke kindsponsororganisatie die in 25 ontwikkelingslanden meer dan 1,9 miljoen kinderen de kans geeft op een leven... Compassion: Wij geloven dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom bevrijden wij kinderen van armoede, in Jezus' naam. Drie gemeenteleden; Laurens vd Vegte, Jelle Belksma en Marco Bakker lopen dit jaar mee met een marathon(muskathlon) in Oeganda en Tanzania. Zij proberen op deze manier euro per persoon bij elkaar te halen. Dit bedrag gaat volledig naar Compassion. Met dit geld worden kinderen uit de armoede gehaald en komen in een sponsorprogramma. Ze hoeven zich niet meer af te vragen of er eten is. Ze krijgen een matras om op te slapen, gaan naar school en krijgen een vakopleiding. Elk kind dat gesponsord wordt krijgt medische zorg.

4 Programma actiedag/weekend Markt standhouders en workshops: Vrijdagavond 15 maart uur: Aftrap voor de jeugd 12 + met Steigerzitten, Holland s got talent, Dartwedstrijd, Rad van Fortuin en frikandellen. Ouders/opa s en oma s van harte welkom om uw kind aan te moedigen bij het steigerzitten en de talentenshow. Gedenksieraden Armbanden Broches Hangers Kettingen Oorbellen Ringen Sets Elk ontwerp is uniek! Zaterdag 16 maart uur 8.30 uur: ontbijt verzorgd door Joke ten Hove (b&b de Zwanebloem) uur: start dagprogramma - Boekenmarkt - Rommelmarkt - Standhouders (zie beschrijving) - Workshops - Gaven-/talentenveiling - Haren knippen / nagels lakken - Verkoop koffie, fris, gebak, broodjes hamburger/worst, crepe s - Auto wassen - Fotoshoot - Kinderactiviteiten - Planten en potgrond verkoop - Enveloppenlijn - Finale KND euro actie - Pepermunt ophalen clubs - Info goede doelen - Darten Fam. Wastenecker uit Oldebroek Een prachtig, ruim assortiment van producten uit Israël. Vaak geproduceerd in een kibboets waar Joodse immigranten werken voor hun levensonderhoud. Er zijn o.a. nieuwe sieraden en kandelaren te zien, een grote assorti Israëlische wijnen, Armeens aardewerk en diverse huidverzorgingsproducten. Atelier het haantje mw Van Wijngaarden Een breed assortiment vinden van materialen op borduur- en quiltgebied. Oa. borduurpatronen/ borduurpakketten/ quilt/ viltmotieven/ kant/ poppen & knuffels/garen en nog veel meer Mw. Margre uit Doornspijk met schoonmaak artikelen Mw. Wobben uit Staphorst met kralen tasjes groot en klein.

5 Kinderactiviteiten Smincken Slijm maken Maak je eigen mok Ontbijt in de Oosterkerk 8.30 uur: Was u er bij vorig jaar? Nee, dan hebt u iets heerlijks gemist. Een heerlijk ontbijt samen met de steigerzitters, een fantastisch begin van de zaterdag. Dart wedstrijd Cupcake versieren Blik gooien Sjoelen Speciaal voor de kinderen van de kindernevendienst Voor de kinderen van de KND is een gave actie bedacht. Jullie krijgen van de zendingscommissie 1 euro. Deze is uitgedeeld tijdens de KND 17. De opdracht luidt eenvoudig. Wie weet deze euro zo te benutten dat je er meer geld van maakt. Dit kan natuurlijk op vele manieren. Klusjes doen, iets kopen en duurder verkopen. Wees creatief en bedenk iets moois. Misschien wil je oudere broer of zus of je papa of mama wel helpen. Doe het bij elkaar gespaarde geld in een envelop. Schrijf op de envelop de inhoud en hoe je het bij elkaar gespaard hebt. Lever de envelop in bij de Oosterkerk op 16 maart tussen 11 en 12 uur. De leukste en origineelste inzending krijgt een cadeau. Kinderen Clubs Voor de kinderen van de clubs is er weer de Pepermuntactie. Op de clubs worden formulieren hiervoor uitgedeeld. Verkoop zoveel mogelijk. Zaterdag tijdens de actiedag kunnen de pepermuntdoosjes worden opgehaald. En dat voor slechts 6.- p.p. Een echte aanrader. Opgeven kan voor 10 maart op mailadres: mwsepers@gmail.com Boeken- en rommel markt: Om er een leuke markt van te maken, hebben we boeken en leuke spullen voor de verkoop nodig. Heeft u nog rommelmarktspullen, neemt u dan contact op Berthe van Boven jboven1973@kpnmail.nl Spullen kunnen bij u worden opgehaald of vrijdagavond 15 mrt worden gebracht in de Oosterkerk. 2de hands boeken kunt u vanaf 24 febr. ook inleveren in de hal van de Oosterkerk in de daarvoor bestemde dozen. Auto wassen: Laat uw auto wassen voor 5,- euro. De tieners van de Rock maken uw auto weer stralend schoon.

6 Voor de inwendige mens: Verkoop koffie, thee, cake, gebak (gebakken door gemeenteleden), crepe s, broodje worst/hamburger U kunt de lunch thuis overslaan! UNIEKE (GAVEN)VEILING Rond het middaguur op zaterdag 16 maart organiseert de zendingscommissie een bijzondere veiling. Terwijl u geniet van iets lekkers voor de lunch of iets te drinken nuttigt, kunt u bieden op objecten en/of diensten die ingebracht zijn door gemeenteleden. Zij stellen zichzelf (uren) beschikbaar of hebben bijzondere dingen ingebracht die u tijdens de veiling kunt kopen. Een gavenveiling: leuk om iets te doen voor een ander, zo de ander beter te leren kennen. 10 maart wordt er een overzicht van de goederen en gaven uitgedeeld, zodat u kunt zien waarop u kunt bieden. Wij hebben u nodig! Hoe? Aanleveren van goederen: U kunt iets bijzonders wat u in huis heeft en niet meer gebruikt, maar wel interessant is voor iemand anders om geld voor te bieden, beschikbaar te stellen. Te denken valt aan oa: Boekenserie, Schilderij, antieks, kunst, fiets die u niet meer gebruikt, oude platenspeler, platencollectie. Beschikbaar stellen van uw gaven: Gaven zijn een breed begrip, maar u kunt denken aan bijvoorbeeld: Een diner voor 2 (of meer) bij uw thuis, een high tea bij iemand thuis voor-x-personen, een BBQ voor x-personen, pannenkoekenfeest, taarten bakken voor iemands feest, etc. Vaartochtje met uw boot of visuitje, een week of weekend ter beschikking stellen van uw caravan of vakantiehuis. Uren ter beschikking stellen als stratenmaker, timmerman, stukadoor, tuinman, oppas, klusjes, belastingaangiftes, boodschappen, haar knippen, fotoshoot, etc Maar er is nog veel meer, gebruik uw creatieve ideeën en talenten om iets in te brengen. Alles is mogelijk Bieden en kopen: Kijk of er op de lijst van gaven en goederen iets bij is waar u op zou kunnen bieden en zorg dat u zaterdag 16 maart om uur in de Oosterkerk bent. Onze opperveilingmeester Lammert van de Werfhorst zal in volgorde van de lijst met gaven en goederen de waar (kavels) aanprijzen en een openingsbod voor u neer leggen. Hierna kunt u tegen elkaar opbieden. De hoogste bieder krijgt de kavel. Hoe kunt u uw gaven en objecten opgeven? Per mail aan Evert Ruyter: eruyter@hervormdelburg.nl Telefonisch of via Whatsapp naar Evert Ruijter: a. Wij staan op DV 24 februari (Oosterkerk) en 3 maart (Grote kerk) voor en na de ochtenddienst bij de ingang van de kerk. Hier kunt u informatie inwinnen en u mag zich daar ook al opgeven. Heeft u objecten, dan kunt u deze zaterdag 16 maart tussen 09:00 en 11:00 uur brengen naar de Oosterkerk. Helpt u ons ook om deze veiling tot een succes te maken?

Fotoshoot tijdens de Aktiedag:

Fotoshoot tijdens de Aktiedag: Vrijdag 31 maart 20:00 uur tot zaterdag 1 april 15:00 bij de Oosterkerk AKTIEDAG VOOR ONZE ZENDINGSMEDEWERKERS De zendingscommissie organiseert een aktiedag! Een gezellige dag boordvol activiteiten. Op

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september.

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september. Informatiefolder Startweekend Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde D.V. 14, 15 & 16 september. Vrijdagavond 14 september: 19.30-20.30 Sing-in op de parkeerplaats achter de kerk. 20.30 22.30 Volleybaltoernooi

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Wijk West en Oostendorp Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging voor de startweek, als

Nadere informatie

GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST

GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST Op D.V. zaterdag 19 september is er weer een gemeentedag voor wijk Oost en West! Terwijl de kinderen zich vermaken bij het kindertheater

Nadere informatie

WORKSHOPS & CURSUSSEN

WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN Creatief, gezellig en leerzaam INTRODUCTIE WORKSHOPS OVERZICHT introductie Bij Atelier Klei & Zij maken we sieraden en accessoires van keramiek. 1. PLANTENPOTJE je kunt ook zelf aan

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters,

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, 1 Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, Elk jaar na de zomer beginnen we traditiegetrouw weer met het startweekend. Een startweekend is een ontspannen samenzijn om zo als gemeente te groeien

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief april TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl U bent voor eeuwig Koning. Door alle eeuwen heen zult U regeren. Psalm 145:13 Koningsdag.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

MORGENSTOND KORT WEEK 39

MORGENSTOND KORT WEEK 39 MORGENSTOND KORT WEEK 39 Jaartekst 2017-2018 Visie van de oudsten Omzien naar elkaar en andere in onze omgeving en met elkaar groeien in discipelschap, tot eer van onze Heer Jezus Christus en tot opbouw

Nadere informatie

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente Bijbelstudie 1 Korintiërs Diversiteit in de kerk is van alle tijden. En nu onze cultuur en de kerk minder goed op elkaar aansluiten dan wel eens gedacht, worden we vaker bepaald bij de verschillen tussen

Nadere informatie

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook?

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook? Info- en bewaarboekje Rommelmarkt 2016 Zaterdag 19 maart van 9.00-13.00 uur U komt toch ook? Het wordt weer een onvergetelijke dag! Zet de datum alvast in uw agenda en geef voor 4 maart op waarmee u kunt

Nadere informatie

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief oktober TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker

Nadere informatie

Welkom! Programma: Overzicht workshops: De veiling vindt plaats in 2 delen. 1 e deel: 11.30-12.00 uur 2 e deel: 13.30-14.00 uur.

Welkom! Programma: Overzicht workshops: De veiling vindt plaats in 2 delen. 1 e deel: 11.30-12.00 uur 2 e deel: 13.30-14.00 uur. Veilinggids Welkom! Het organisatieteam (o.a. uit elk TFC een afgevaardigde) doet in ieder geval weer heel erg haar best om er een geslaagde dag van te maken voor jong èn oud, voor vrouwen èn mannen! Zoals

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen Discipelschap Wie Mijn geboden heeft en die in acht neemt, die is het die Mij liefheeft, en wie Mij liefheeft, hem zal Mijn Vader liefhebben; en Ik zal hem

Nadere informatie

zaterdag 9 juni gemeentedag Fi etstocht workshops leuke stands zeepkistenrace en nog veel meer!

zaterdag 9 juni gemeentedag Fi etstocht workshops leuke stands zeepkistenrace en nog veel meer! zaterdag 9 juni gemeentedag 2018 Fi etstocht workshops leuke stands zeepkistenrace en nog veel meer! Beste allemaal, Graag nodigen we u en jou van harte uit voor de jaarlijkse gemeentedag, die dit jaar

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

Deelgenoten. verbindt uw gemeente met zendingswerk. Deelgenoten is een programma van de GZB dat. gemeenten verbindt met zendingswerk.

Deelgenoten. verbindt uw gemeente met zendingswerk. Deelgenoten is een programma van de GZB dat. gemeenten verbindt met zendingswerk. verbindt uw gemeente met zendingswerk is een programma van de GZB dat gemeenten verbindt met zendingswerk. Met gaat een gemeente een relatie aan met een zendingswerker en via deze zendingswerker met christenen

Nadere informatie

Meer dan een dak boven het hoofd

Meer dan een dak boven het hoofd Meer dan een dak boven het hoofd Welkom op de 121 e Landelijke Diaconale Dag Landelijke Diaconale Dag: een hoogtepunt! Meer dan een dak boven het hoofd. Geloven in delen. Als het diaconale werk in het

Nadere informatie

Leer een kind van jongs af aan de juiste weg en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is. (Spreuken 22:6 NBV)

Leer een kind van jongs af aan de juiste weg en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is. (Spreuken 22:6 NBV) Brochure Leer een kind van jongs af aan de juiste weg en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is. (Spreuken 22:6 NBV) Luister, Israël: de HEER, onze God, de HEER is de enige! Heb daarom

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

Programmaboekje Ark Parade

Programmaboekje Ark Parade Programmaboekje Ark Parade Dag allemaal, In dit boekje vind je informatie over het programma van de Ark Parade aanstaande zaterdag 17 mei. Bewaar het dus goed! Bijzonder aan deze ARKdag is dat we een duik

Nadere informatie

Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING

Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING MIJN GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING najaar 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente

Nadere informatie

Doopvragen, na alle formulieren zijn deze hetzelfde:

Doopvragen, na alle formulieren zijn deze hetzelfde: Doopvragen, na alle formulieren zijn deze hetzelfde: Geliefden in de Here Jezus Christus. God heeft de doop ingesteld om ons en onze kinderen zijn verbond te verzegelen. In dat geloof en niet uit gewoonte

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool 16 juni 2014 nr. 19 Belangrijke data school Juni - juli 2014 Di. 24 juni Rapportavond Ma. 30 juni Memo mee Di. 8 juli Afscheidsavond groep 8 Vr. 11 juli Laatste schooldag Zomervakantie! Ouders bedankt!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Oene

Hervormde gemeente te Oene Opening Winterwerk Hervormde gemeente te Oene U en jij wordt van harte uitgenodigd voor het openingsweekend van het winterwerkseizoen 2016-2017 op D.V. 23, 24 en 25 september. Er is voor elk wat wils,

Nadere informatie

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 INHOUD 4 6 7 8 10 14 Inleiding Bonte avond Inpaklijst Kampregels Programma Kamplied Adresgegevens Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar.

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar. Jaarverslag 2018 We beginnen dit verslag met het uitspreken van onze dank aan Hem die alles mogelijk heeft gemaakt. Zonder de zegen van onze Heer en Heiland Jezus Christus was dit alles niet mogelijk geweest.

Nadere informatie

Workshop. Inventaris van Bijbelstudiematerialen. Peter Bordon

Workshop. Inventaris van Bijbelstudiematerialen. Peter Bordon Workshop Inventaris van Bijbelstudiematerialen Peter Bordon Conferentie De Kerk Binnenste Buiten OM Zaventem 20 april 2013 Pre-evangelisatie Startstudies (volw. / tieners) Doopstudie Lidmaatschap Nazorgstudies

Nadere informatie

Vastenactie 2013. Doelen KWF kankerbestrijding Hospice Berkenstein

Vastenactie 2013. Doelen KWF kankerbestrijding Hospice Berkenstein Vastenactie 2013. Voor u ligt het programma van de vastenactie in en om de Petrakerk, tijdens de 40-dagentijd. Deze periode en actie start op 13 februari en duurt t/m paaszondag 31 maart. Het doet ons

Nadere informatie

BAZAARBLAD 15 en 16 juni 2012

BAZAARBLAD 15 en 16 juni 2012 BAZAARBLAD 15 en 16 juni 2012 Vrijdag/zaterdag ochtend: bloemen/planten Voorhof 15 juni: vanaf 15.00 Rehoboth springkussen workshops rad van avontuur spinning Officiële opening: vrijdag 20.00 uur Rehoboth

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ De kerkenraad komt binnen en de afkondigingen worden

Nadere informatie

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen,

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, Zending verbindt opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 24 juni 2018 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Jobsteen in Skeikh Sa`ad, Syrië voorganger orgel : ds. Marjo C.A. Korpel : Guus Korpershoek 2

Nadere informatie

10 - verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B

10 - verbindt jongeren. Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B 10 - Dit Kompas is van: OKTOBER 2017 NUMMER 3B verbindt jongeren Stefan Stefan zit op een christelijke school. Hij hoort elke dag vertellen uit de Bijbel. Zijn meester is een christen. Dat kan Stefan merken.

Nadere informatie

Inhoud. Bijlage 1. Bijlage 2. Bijlage 3. Bijlage 4. Schrijfboekje bij de kerkdienst 119. Tien boeken om zelf geïnspireerd te worden 122

Inhoud. Bijlage 1. Bijlage 2. Bijlage 3. Bijlage 4. Schrijfboekje bij de kerkdienst 119. Tien boeken om zelf geïnspireerd te worden 122 Inhoud 1 9 2 In de kerkdienst 16 3 Hoe ga je om met ouders? 21 4 Hoe bouw je aan relaties? 26 5 Jouw geloof en kinderwerk 31 6 Wat wil je bereiken? 36 7 Ontwikkeling van kinderen 42 8 Hoe houd je op een

Nadere informatie

Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505

Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505 Hartelijk welkom Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505 Vader van de schepping, volvoer uw eeuwige plan. Maak ons een generatie die overwinnen kan. Heer, laat uw koninkrijk komen, waar heel de schepping

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start!

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! De laatste maanden is er hard gewerkt aan de afwerking van het achterhuis. De appartementen zijn in de maand januari- februari door de bewoners en hun familie

Nadere informatie

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015

Zending wereldwijd. Najaarsactiviteiten GZB. Concerten Psalm Project. GZB-jongerenevent. Driebergen, september 2015 Najaarsactiviteiten GZB Concerten Psalm Project De GZB organiseert samen met The Psalm Project twee concerten: op 3 oktober in Nijkerk en 10 oktober in Waddinxveen. De avonden staan in het teken van het

Nadere informatie

Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24

Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24 Hen heeft Hij ook geroepen, namelijk ons, niet alleen uit de Joden, maar ook uit de heidenen. Romeinen 9:24 Zendingsreis naar China 07-06 t/m 16-06-2013 Geliefde broeders en zusters, Liefde, hoop, redding,

Nadere informatie

Hervormde Gemeente te Dirksland

Hervormde Gemeente te Dirksland Hervormde Gemeente te Dirksland Beste leden van de Hervormde Gemeente van Dirksland, We maken deel uit van een gemeente, dit verbindt ons met elkaar en inspireert ons. We verblijden en steunen elkaar in

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Activiteiten in de kerk Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in

Activiteiten in de kerk Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in Activiteiten in de kerk 2018-2019 Bijlage bij het jaarboekje van de Vredeskerk Plant een jonge boom in de aarde en hij gaat groeien; zet een stok in de grond en er gebeurt niets. Levende organismen kunnen

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters,

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, 1 Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, Elk jaar na de zomer beginnen we traditiegetrouw weer met het startweekend. Een startweekend is een ontspannen samenzijn om zo als gemeente te groeien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Girls GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Girls 1 Girls Welkom bij de Girls van Zorgbureau Talent. De Girls is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd. De Girls is een groep voor

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal proberen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Vanuit Hongarije Kledingbeurs Vlak

Nadere informatie

Gedroomd Gedragen Geboren Gedoopt

Gedroomd Gedragen Geboren Gedoopt Gedroomd Gedragen Geboren Gedoopt 15/10/2008 BEGROETING (door de priester) Sofie : Welkom, lieve Vital. Maandenlang hebben we naar jou komst uitgekeken. Vol verwachting, vol hoop en zeker vol liefde. Iedere

Nadere informatie

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF COUNTRY LIVING - A WAY OF LIVE CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN QUILTCURSUS VOOR BEGINNERS De eerste activiteit waarmee we

Nadere informatie

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Voorganger: Liturg van dienst: Organist: Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht John Boogaard Paul Germans VOORBEREIDING: Orgelspel, (vanaf 10 uur bereiden

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN Opdracht 1 de groente pinnen de suiker de supermarkt Opdracht 7 Hoi Ramon! Ik eet graag rijst met kip. En ik drink altijd water bij het eten. Maar ik vind

Nadere informatie

Deze handleiding is van

Deze handleiding is van Deze handleiding is van Deze lessen zijn geschreven door Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen. Ze zijn geschreven om gebruikt te worden in kleine groepen voor kinderen van groep 1-3 Gebruikte

Nadere informatie

Hoe? Hand. 2: Waarom? Matt. 28: We lezen: Matt

Hoe? Hand. 2: Waarom? Matt. 28: We lezen: Matt Hernieuwde visie: Als leerlingen van Jezus met elkaar op weg om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken op aarde Gemeente zijn = leerlingen/discipelen zijn Hoe? Hand. 2: 37-47 Waarom? Matt. 28: 18-20 We lezen:

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Wijkpredikant: ds. John Boogaard Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving Dik Kleyne Inhoud o.a. gemeenteleden

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

Sterzingen

Sterzingen Sterzingen 2017-2018 Viering Intredelied Nu sijt wellekome (ZJ 201) Welkomstwoord door de voorganger Welkom door sterzanger (s) S. Jezus is geboren voor iedere mens, voor elk kind. Al vierend willen we

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand WIJKPREDIKANT: KERKELIJK WERKER: JOHN BOOGAARD ANNE RIBBERINK Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving

Nadere informatie

G E L C O C E. Marcel van de Ketterij J A U A. Zaterdag 14 januari Ontmoetingskerk Creil. Toegang vrij deurcollecte onkosten en Orgelfonds

G E L C O C E. Marcel van de Ketterij J A U A. Zaterdag 14 januari Ontmoetingskerk Creil. Toegang vrij deurcollecte onkosten en Orgelfonds 14 J A N U A R I Marcel van de Ketterij bespeelt het van Leeuwen Orgel Zaterdag 14 januari Ontmoetingskerk Creil aanvang 20.00 uur Werken van o.a. G. F. Händel / J. S. Bach / K. J. Mulder / S. Karg-Elert

Nadere informatie

We weten uit het verhaal uit Handelingen met wat voor bijzondere verschijnselen de uitstorting van de Heilige Geest gepaard ging.

We weten uit het verhaal uit Handelingen met wat voor bijzondere verschijnselen de uitstorting van de Heilige Geest gepaard ging. 1 Preek 357, 04-06-2017 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Inleiding Pinksteren; Het feest van Gods Geest. We weten uit het verhaal uit Handelingen met wat voor bijzondere verschijnselen de uitstorting

Nadere informatie

Gemeentefestival 2014

Gemeentefestival 2014 Gemeentefestival GKV Dronten-Zuid 29-30-31 augustus 2014 Gemeentefestival 2014 Voor u ligt een boekje waarin we u informeren over het weekend. Voor vragen kunt u bij ons terecht. Met Gods zegen hopen we

Nadere informatie

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort Roadmap naar je toekomst! Jij bent belangrijk voor ons. Daarom heb je op Accent Amersfoort een eigen coach. Hij of zij kijkt naar wat jouw wensen en dromen zijn.

Nadere informatie

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: 1 Johannes 4, 12 en zondag 21b Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters,

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: 1 Johannes 4, 12 en zondag 21b Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters, Ds. Arjan van Groos (1962-2014) Tekst: 1 Johannes 4, 12 en zondag 21b Ochtenddienst H. Avondmaal Broeders en zusters, 1. Votum 2. Zegengroet 3. Zingen: Gezang 131 : 1, 2 en 4 4. Lezing van de wet 5. Zingen:

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding:

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Voor u ligt het beleidsplan van TOV eten en Stichting Jij bent TOV! Dit plan beschrijft de doelstellingen en acties van de stichting voor de komende

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

vrijetijdsactiviteiten voor mensen

vrijetijdsactiviteiten voor mensen stichting Nieuwsbrief Augustus 2016 KomOp De Pothof 42, 6971 HG, Brummen 06-8322 1137 email info@komop.nl website:www.komop.nl IBAN: NL42 INGB 000 2852 616 is een vrijwilligersorganisatie en organiseert

Nadere informatie

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 O n s Deze maand o.a: N i e u w s * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 Wij organiseren op maandag activiteiten. Maandag 23 maart was het schilderen. Dat deden we buiten. De kinderen mochten zelf weten wat ze gingen

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje

Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje Draaiboek: Prinsessen kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje met het thema prinsessen. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord

Nadere informatie

Adventgemeente Gorinchem Beleidsplan

Adventgemeente Gorinchem Beleidsplan Adventgemeente Gorinchem Beleidsplan 2016-2020 Opgesteld door het bestuur van de gemeente september 2015 Inhoudsopgave Visie... - 1 - Missie... - 1 - Samenstelling bestuur... - 1 - Beleid (plannen middellange

Nadere informatie

In deze dienst: Voorganger: Ds. Wina Hordijk Aalden. Organist: Bep Arentze

In deze dienst: Voorganger: Ds. Wina Hordijk Aalden. Organist: Bep Arentze Welkom in De Wijngaard Zondag 27 januari 2019 In deze dienst: Voorganger: Ds. Wina Hordijk Aalden Organist: Bep Arentze In deze dienst: Ouderling van dienst: Wieger Schippers Diaken van dienst: Coby van

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2018 Auteur: Wendy Verkerk- Klein 1 Inhoud Voorwoord... 3 2 De organisatie... 4 3 De verschillende projecten in 2018... 5 3.1 Verhuizing naar Binnenmolenstraat 8...

Nadere informatie

Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost

Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Zondag 8 mei 2016 Wezenzondag Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Voorganger Organist : ds. Guus A.V. Fröberg : Kees van den Berg Iedereen kan elke zondag voorafgaande aan of na de dienst een lichtje

Nadere informatie