@auknecht \ Downloaded from

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "@auknecht \ Downloaded from"

Transcriptie

1 @auknecht \

2 Met de aankoop van een Bauknechtapparaat heeft u gekozen voor de combinatie van uitstekende technische prestaties en comfort in het gebruik. In een elektrisch huishoudelijk apparaat van het merk Bauknecht is alles wat technisch verantwoord is, tot uitdrukking gebracht. Het apparaat is zuinig in het gebruik van energie. Het biedt u voorts de mogelijkheid door een verantwoord gebruik bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Lees de gebruiksaanwijzingen nauwlettend door om meer vertrouwd te raken met de werking van het apparaat. Door oordeelkundig gebruik gaat uw Bauknecht-apparaat langer mee. Wij hopen dat dit apparaat in het gebruik geheel aan uw verwachtingen beantwoordt.

3 Adviezet7 31 Leer uw apparaat kennen 32 Keuze van plaats van opstelling 32 Installatie en elektrische aansluiting 32 Omzetten van de deur Inschakelen en keuze van de temperatuur BEnnenaccessoires 33 Bewaren van levensmiddelen Het van ijsblokjes timent Ontdooien van het Reinigen 35 Vervangen van het verlichtingslampje 35 Raadgevingen 36 Wat doen 36 een mankement? Klantenservice 37 De afbeeldingen behorende bij de gebruiksaanwijzingen staan op de binnenzijde van het laatste blad. Door de omslag open te vouwen, heeft u de afbeeldingen naast de tekst met aanwijzingen. De technische kenmerken hebben betrekking op een omgevingstemperatuur tussen +l 6 C en +32"C. Dit apparaat is bestemd voor huishoudelijk gebruik. Voor het geval dit apparaat op industriëel niveau gebruikt wordt, dient rekening gehouden te worden met de wettelijke voorschriften op dit gebied.het apparaat is getest op hermetische dichtheid en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften voor koelapparaten VBG 20. Conformiteitsverklaring Dit apparaat is geschikt voor aanraking met voedingsmiddelen en is in overeenstemming met het D.L. 108 van l992 (Europese Richtlijn 89/109/EEG). Gooi het verpakkingsmateriaal van uw apparaat niet zo maar bij het huisvuil. Sorteer het op soort materiaal (zoals plaatstaal, karton, polystyrol) en breng het naar de daarvoor in uw woonomgeving bestemde plaatsen. Informatie Dit apparaat bevat geen HCFK (het koelcircuit bevat R134a) of HFK (het koelcircuit bevat R600a - Isobutaan). Raadpleeg voor verdere details het typeplaatje op het apparaat. Voor apparaten met lsobutaan (R600a) Het koelgas lsobutaan is een natuurlijk gas dat zeer milieuvriendelijk is, maar wel brandbaar. Daarom is het essentiëel dat u goed controleert of de buizen van het koelcircuit niet beschadigt zijn. Apparaat Alvorens apparaten naar de vuilstortplaats te brengen maakt u ze eerst onklaar door de stroomkabel er af te snijden. Verwijder deurvergrendelingen of maak ze onbruikbaar, zodat kinderen zich niet in het apparaat kunnen opsluiten. Let er op dat het apparaat schoon en volgens de regels weggebracht wordt.

4 ...;_F i Adviezen Lees, vóór u het apparaat in werking zet, eerst zorgvuldig de instructies voor installatie, gebruik en onderhoud van het apparaat. De fabrikant is niet aansprakelijk wanneer de volgende regels niet in acht worden genomen. Zet nooit een defect apparaat aan. Wend u in twijfelgevallen tot uw leverancier. De installatie en aansluiting moeten worden uitgevoerd door een vaktechnicus ofwel volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Contr oleer of de spanning en de specificaties van aansluiting overeenkomen met de gegevens op het typeplaatje. De elektrische veiligheid van het apparaat wordt alleen gegarandeerd wanneer het apparaat volgens de voorschriften is geaard. Gebr uik geen verlengsnoeren. Reparaties of tussenkomsten aan het apparaat mogen alleen door vaktechnici worden uitgevoerd. Bij een defect of tijdens onderhoud altijd de stroom op het apparaat uitschakelen. Neem de stekker uit het stopcontact. Trek daarbij altijd aan de stekker; niet aan de stroomkabel. Schakel oude en niet meer in gebruik zijnde apparaten uit en maak ze onbruikbaar door deurgrendels of vergrendelingen onklaar te m aken, zodat spelende kinderen niet in de koelkast opgesloten kunnen raken - verstikkingsgevaar. Vermijd beschadigingen aan de binnen- en buitenkant van het apparaat: zorg er voor geen koelingsbuizen met puntige of scherpe voor werpen te perforeren of deze te verbuigen, bekras geen beschermende lagen (bijv. door schuren), enz. Het vrijkomende koelingsmateriaal zou uw ogen kunnen beschadigen. Dek of sluit geen ventilatieopeningen van het apparaat af. Bewaar levensmiddelen met een hoog alcoholpercentage goed afgesloten en rechtop staand. Zet geen glazen flessen met vloeistoffen die kunnen bevriezen in het diepvries- of ijscompartiment. Ze zouden kunnen exploderen. Bewaar geen koolzuurhoudende dranken in het diepvriesvak. Eet geen ijsblokjes of ijslollies zó uit het diepvries- of verdampingscompartiment; ze zouden koude-"verbrandingen" kunnen veroorzaken. Zet om te ontdooien geen elektrische kacheltjes in het apparaat en gebruik ook geen vlam (brandgevaar). Gebruik het apparaat niet om er iets op te zetten.

5 )), ~ - \\\ E~~."."..~."..~_ Leer uw apparaat kennen Gebruiksaanwijzing In deze gebruiksaanwijzing vindt u alle belangrijke informatie met betrekking tot uw apparaat. Kleine afwijkingen zijn mogelijk, afhankelijk van het type apparaat. We raden u aan de gebruiksaanwijzing rustig door te lezen en de belangrijkste punten aan te strepen. Bewaar dit boekje om het,wanneer u het nodig hebt, op elk moment te kunnen raadplegen. Alleen koelkast -. ~ Koelkast met -1 compartiment B...ll,,~.,,,o",,,,- -- I..," -, - ii,)i " Raadgevingen voor energiebesparing. De raadgevingen voor energiebesparing vindt u in de teksten van deze gebruiksaanwijzing.

6 De schroef weghalen 4 Het voetje en de schroef verplaatsen 5 De deur weer monteren en op zijn plaats brengen 6 Het onderste scharnier bevestigen 7 Het handvat verplaatsen 8, 9. Mogelijkheid tot het omzetten van de deur bij een lage temperatuur Fig. 0) 1) Open de deur en demonteer de onderste scharnier. 2) Verrwijder de deur. 3) Verwijder de sluitpal en monteer hem aan de rechter kant. Verwijder de terugtrekveer en monteer hem aan de linker kant. 4) Verwijder de bovenste bus en plaats hem in de linker behuizing. 5) Monteer de deur (met 180" gedraaid). 6) Hermonteer de onderste scharnier. 7) Sluit het ongebruikte gat af met de clip (uit het zakje). Het inbouwen van het apparaat onder het werkblad + m) Nadat U de achterste 9 en de voorste 1 O schroeven heeft verwijderd, kunt U het bovenblad van het apparaat weghalen Maak een opening in het werkblad voor de ventilatie (Afb. m) Schuif het apparaat onder het werkblad en bevestig het aan de voorkant met de schroeven, 10 waarmee het bovenblad was bevestigd. De in aangegeven afstand tussen de wand en het apparaat aanhouden. Fig. 0: eenheid voor bediening en regeling A - Thermostaat B - Druktoets verlichting (automatisch) C - Beschermkapje van het lampje Regeling van de thermostaat Door de thermostaatknop met de klok mee te draaien wordt het apparaat ingeschakeld en kan de voorgekozen temperatuur trapsgewijs wor den geregeld. Stand O: thermostaat en verlichting zijn uitgeschakeld. Stand 1: minimale koeling. Stand 4: koelinq op "medium".

7 ingevroren levensmiddelen mogen niet in contact komen met nog in te vriezen levensmiddelen. Als de vriesruimte het teken m - draagt, kan er t.m. 2 kg vers voedsel worden ingevroren. Belangrijk Wanneer in de installatieruimte gedurende betrekkelijk korte tijden temperaturen onder 16 C worden gemeten, kunnen in het m/ compartiment niet de voor het langdurig bewaren van levensmiddelen noodzakelijke optimale temperaturen worden bereikt. Om de overdracht van geur en smaak van het ene levensmiddel naar het andere te verhinderen en om uitdrogen te voorkomen, raden wij aan de etenswaren in aluminium of plastic folie te wikkelen, of om ze te bewaren in speciale dozen met deksel. De volgende levensmiddelen zijn ongeschikt om in de koelkast te worden bewaard: Aangesneden citroenen, ananas, uien en knoflook, vanwege hun sterke geur. Brood en aardappelen, omdat ze uitdrogen. Halfrijpe groenten (tomaten) en fruit, omdat geen verdere narijping kan plaatsvinden. Bananen, omdat deze gevoelig zijn voor lage temperaturen en daarbij snel bederven. Adviezen voor het inruimen van de levensmiddelen (Fig.@+o): 1. cu,+l/ B apparaten: het maken van ijsblokjes en bewaren van diepgevroren levensmiddelen 2. Ovengerechten, toebereide gerechten, conserven 3. Zuivelprodukten, dranken, liggend bewaard 4. Vlees, vis, vleeswaren 5. Fruit, sla, groenten 6. Kaas, boter 7. Eieren 8. Tubes, kleine blikjes, flesjes 9. Flessen

8

9

10 Mankement Mogelijke oorzaak te Wat De binnenverlichting Een stroomonderbreking. brandt niet. De stekker zit niet if niet goed in het stopcontact. De thermostaat staat op "O". Het apparaat is uitgeschakeld. Het lichtknopje zit klem. De deur heeft te lang opengestaan. doen Controleer de hoofdschakelaar Doe de stekker goed in het stopcontact. Schakel het apparaat in. Zet het lichtknopje in de juiste stand terug door enige malen krachtig indrukken. Met gesloten deurneven wachten Er is water in het Het afvoerkanaaltje voor het Maak het kanaaltje schoon met koelkastgedeelte. dooiwater is verstopt. het ragertje. De prestaties van het De deur is te vaak open geweest. Stel in op een sterkere koeling. apparaat worden Er zit te veel stof op de compressor Verwijder het stof op de achterkant minder. en de condensator. van het apparaat. Er heeft zich te veel ijs in het Ontdooien. m/ verdampingscompafliment gevormd. De ventilatie van het apparaat wordt Maak de ventilatie-openingen vrij. belemmerd. Het apparaat maakt Het apparaat staat niet stabiel Zet het apparaat goed rechtop veel lawaai. en niet verticaal. (door middel van de stelvoetjes). De buizen raken de achterwand Buig de buizen terug in de van het apparaat of liggen tegen oorspronkelijke stand. elkaar aan.

11

12

13

VOORZORSMAATREGELEN EN ALGEMENE AANBEVELINGEN bldz. 22. ONTDOOIEN - SCHOONMAKEN bldz. 23. DE DEUR OMSCHARNIEREN bldz. 25

VOORZORSMAATREGELEN EN ALGEMENE AANBEVELINGEN bldz. 22. ONTDOOIEN - SCHOONMAKEN bldz. 23. DE DEUR OMSCHARNIEREN bldz. 25 NL INHOUD SHEA VAN HET TOESTEL bldz. 21 VOOR DE INGEBRUIKNAE bldz. 21 VOORZORSAATREGELEN EN ALGEENE AANBEVELINGEN bldz. 22 DE KOELKAST BEDIENEN bldz. 22 ONTDOOIEN - SHOONAKEN bldz. 23 STORING OPSPOREN

Nadere informatie

Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een samenspel van hoogwaardige technische prestaties en efficiëntie.

Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een samenspel van hoogwaardige technische prestaties en efficiëntie. Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een samenspel van hoogwaardige technische prestaties en efficiëntie. Dit met moderne technieken gebouwde model koelkast verbruikt weinig

Nadere informatie

Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een combinatie van hoogwaardige technische prestaties en efficiæntie.

Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een combinatie van hoogwaardige technische prestaties en efficiæntie. Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat is een combinatie van hoogwaardige technische prestaties en efficiæntie. Dit met moderne technieken gebouwde model koelkast verbruikt weinig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA INHOUD DEEL 1: VOORBEREIDINGEN 30-31 Veiligheidsvoorschriften Aanbevelingen Het apparaat inschakelen DEEL 2: GEBRUIK VAN DE VRIEZER 32 Thermostaatinstellingen

Nadere informatie

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST Bladzijde 26. MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN Bladzijde 26. ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN Bladzijde 27

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST Bladzijde 26. MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN Bladzijde 26. ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN Bladzijde 27 INHOUD NL VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST Bladzijde 26 MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN Bladzijde 26 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN Bladzijde 27 WERKING VAN HET KOELGEDEELTE Bladzijde 28 WERKING VAN HET VRIESVAK

Nadere informatie

SCHEMA VAN HET APPARAAT Bladzijde 30. BEDIENINGSPANEEL Bladzijde 31. VOOR DE INGEBRUIKNAME Bladzijde 32. RAAD EN VOORZORG Bladzijde 32

SCHEMA VAN HET APPARAAT Bladzijde 30. BEDIENINGSPANEEL Bladzijde 31. VOOR DE INGEBRUIKNAME Bladzijde 32. RAAD EN VOORZORG Bladzijde 32 INHOUD NL SCHEMA VAN HET APPARAAT Bladzijde 30 BEDIENINGSPANEEL Bladzijde 31 VOOR DE INGEBRUIKNAME Bladzijde 32 RAAD EN VOORZORG Bladzijde 32 DE KOELAFDELING GEBRUIKEN Bladzijde 33 DE VRIESAFDELING GEBRUIKEN

Nadere informatie

Dit met moderne technieken gebouwde model koelkast verbruikt weinig energie en is bovendien milieu-vriendelijk. Hartelijk bedankt!

Dit met moderne technieken gebouwde model koelkast verbruikt weinig energie en is bovendien milieu-vriendelijk. Hartelijk bedankt! Proficiat U heeft goed gekozen. Dit nieuwe huishoudelijk apparaat van Bauknecht is een samenspel van hoogwaardige technische prestaties en efficiëntie. Dit met moderne technieken gebouwde model koelkast

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAG. 23 MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN PAG. 23 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN PAG. 23 WERKING VAN HET KOELGEDEELTE PAG.

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAG. 23 MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN PAG. 23 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN PAG. 23 WERKING VAN HET KOELGEDEELTE PAG. NL INHOUD VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAG. 23 MILIEUVRIENDELIJKE WENKEN PAG. 23 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN PAG. 23 WERKING VAN HET KOELGEDEELTE PAG. 24 WERKING VAN HET GEDEEL TE MET LAGE TEMPERATUUR

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT A. Koelkast 1. Groente- en fruitlade 2. Schappen en zone voor schappen 3. Thermostaatgroep met verlichting 4. Deurvakken 5. Flessenplank 6. Verwijderbare flessenblokkering

Nadere informatie

cover_front.fm Page 1 Thursday, May 13, 2004 11:58 AM

cover_front.fm Page 1 Thursday, May 13, 2004 11:58 AM cover_front.fm Page 1 Thursday, May 13, 2004 11:58 AM Gebrauchsanweisung Instructions for use Mode d emploi Gebruiksaanwijzing Instrucciones para el uso Manual de utilização Istruzioni per l uso Οδηγίες

Nadere informatie

3 4 5 N tot ST (zie tabel). Het toestel kan niet naar behoren werken als het voor een langere Belangrijk! laag stroomverbruik. Klimaatklasse SN N ST T Dagelijks gebruik Toebehoren 1) Verplaatsbare schappen/lades

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H I L M A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de koelkast

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden ingeschakeld. Dit betekent dat er een temperatuuralarm is afgegaan: houd de knop voor het

Nadere informatie

3NL33009.fm Page 32 Friday, March 5, 2004 3:42 PM GEBRUIKSAANWIJZING

3NL33009.fm Page 32 Friday, March 5, 2004 3:42 PM GEBRUIKSAANWIJZING 3NL33009.fm Page 32 Friday, March 5, 2004 3:42 PM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS DE KOELKAST TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN DE KOELKAST GEBRUIK VAN HET VRIESVAK

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H c I L M N A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. De ideale temperatuur voor de conservering van levensmiddelen is al van te voren ingesteld in de fabriek. Als het geluidsalarm wordt ingeschakeld,

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden ingeschakeld. Dit betekent dat er een temperatuuralarm is afgegaan: houd de knop voor het

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN

ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS DE VRIEZER TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN DE VRIEZER DE VRIEZER ONTDOOIEN EN REINIGEN REINIGING EN ONDERHOUD STORINGEN OPSPOREN

Nadere informatie

Elektrische kippengrills

Elektrische kippengrills Elektrische kippengrills met afzonderlijk aangedreven, boven elkaar geplaatste spiesen Mod. E-6P 215.035 Mod. E-8P-S2 215.036 Mod. E-12P-S3 215.037 AANWIJZINGEN VOOR INSTALLATIE, BEDIENING EN ONDERHOUD

Nadere informatie

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing UKS140-8RV A+ Versie NL 11/2013 Pagina 1 van 8 Voor ingebruikname Na transport dient het apparaat minstens 24 uur te blijven staan voordat u het aan het

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE VRIEZER

GEBRUIK VAN DE VRIEZER GEBRUIK VAN DE VRIEZER In deze vriezer kunnen reeds ingevroren voedingsmiddelen worden geplaatst en verse voedingsmiddelen worden ingevroren. Ingebruikneming van de vriezer Het is niet nodig de temperatuur

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX DF-200A Gebruiksaanwijzing DIEPVRIESKOFFER Model Number : DF-200A+ KOFFERDIEPVRIEZER Deze handleiding goed doornemen en bewaren alvorens toestel in gebruik te nemen. AANBEVELINGEN Indien deze

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BEDIENINGEN ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET VRIESVAK HET

Nadere informatie

60802045NL.fm Page 33 Thursday, November 8, 2007 3:47 PM GEBRUIKSAANWIJZING

60802045NL.fm Page 33 Thursday, November 8, 2007 3:47 PM GEBRUIKSAANWIJZING 60802045NL.fm Page 33 Thursday, November 8, 2007 3:47 PM GEBRUIKSAANWIJZING BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BEDIENINGEN ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Bedieningspaneel 4 De warmhoudlade 4 Hoe het ovenvaste serviesgoed voor te verwarmen 5 Voedsel warm houden 6 De lade verwijderen 7 Bedieningspaneel 1. Instellingen druktoets keuzeschakelaar

Nadere informatie

6nl33038.fm Page 32 Thursday, September 23, :33 PM GEBRUIKSAANWIJZING

6nl33038.fm Page 32 Thursday, September 23, :33 PM GEBRUIKSAANWIJZING 6nl33038.fm Page 32 Thursday, September 23, 2004 5:33 PM GEBRUIKSAANWIJZING BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BEDIENINGEN ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

VOOR HET GEBRUIK VAN DE VRIEZER PAGINA 26 MILIEUTIPS PAGINA 26 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 27

VOOR HET GEBRUIK VAN DE VRIEZER PAGINA 26 MILIEUTIPS PAGINA 26 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 27 42013bNL.FM5 Page 25 Wednesday, September 6, 2000 5:15 PM INHOUD NL VOOR HET GEBRUIK VAN DE VRIEZER PAGINA 26 MILIEUTIPS PAGINA 26 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 27 INVRIEZEN VAN LEVENSMIDDELEN

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT

BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BEDIENINGEN ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET VRIESVAK HET

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Nederlands BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT

Nederlands BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT Nederlands ILIEUVRIENDELIJKE WENKEN Het behandelen van verpakking en afval d Werp de verpakking van Uw apparaat niet in de vuilnisbak maar selecteer de verschillende soorten materiaal (bijv. karton, polystyreen)

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. A B D E F G H I L M N O C P Q R Koelkast A. Bedieningspaneel B.

Nadere informatie

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4 Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4 3 HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Sluit het apparaat op de netvoeding aan. Bij modellen met elektronica kan een geluidssignaal hoorbaar

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE VRIEZER

GEBRUIK VAN DE VRIEZER GEBRUIK VAN DE VRIEZER In deze vriezer kunnen reeds ingevroren voedingsmiddelen worden geplaatst en verse voedingsmiddelen worden ingevroren. Ingebruikneming van de vriezer Het is niet nodig de temperatuur

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Instructions for use. Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE

Instructions for use. Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE Instructions for use Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Sluit het apparaat op de netvoeding aan. Bij modellen met elektronica

Nadere informatie

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Handleiding DRINK-38/SE Belangrijke aanwijzingen: De in dit document genoemde apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor het bewaren en koelen van dranken

Nadere informatie

ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN

ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT BEDIENINGEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET VRIESVAK ONTDOOIEN

Nadere informatie

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1

Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e 1 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 : Pa e A H B H1 H2 C J I D I1 E G F J I2 Blender ALEP Moulinex EU11 Gr:Mi e en a e 1 1 1 1 :

Nadere informatie

Wijnkast. Wijnkast. Downloaded from WAARSCHUWING:

Wijnkast. Wijnkast. Downloaded from  WAARSCHUWING: Wijnkast Wijnkast.. Voor het in gebruik nemen... 2. Belangrijk... 3. Plaatsing en installatie... 4. Omschrijving van het apparaat... 5. Thermostaat... 5. Schoonmaken en onderhoud... 7. Probleemanalyse...

Nadere informatie

ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19. ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19. WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19

ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19. ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19. WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 NL INHOUD ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19 WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR ENERGIEBESPARING Blz. 20 REINIGING EN ONDERHOUD VAN

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Koelvak A. Ventilator en antibacterieel en antigeurfilter (afhankelijk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Pagina 10. Diepvrieskist 7081 547-00 GTL 109

Gebruiksaanwijzing Pagina 10. Diepvrieskist 7081 547-00 GTL 109 Gebruiksaanwijzing Pagina 10 Diepvrieskist 7081 547-00 GTL 109 Aanwijzing m.b.t. afdanken Verpakkingsmateriaal is geen speelgoed voor kinderen - verstikkingsgevaar door folies! Breng a.u.b. de verpakking

Nadere informatie

GEBRUIK VAN HET KOELVAK

GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET KOELVAK Ingebruikneming van het apparaat 1. Steek de stekker in het stopcontact 2. Wanneer de stekker in het stopcontact wordt gestoken is het apparaat gewoonlijk van te voren in de fabriek

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD

PRODUCTINFORMATIEBLAD PRODUCTINFORMATIEBLAD NL Lees voor het gebruik van het apparaat ook de gebruiksaanwijzing. A. Koelgedeelte 1. Groente- en fruitladen 2. Afdekplaat van de lade 3. Draagplateaus / Roosters 4. Thermostaatgroep

Nadere informatie

WHIRLPOOL WV1870A+NFW. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL WV1870A+NFW. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WV1870A+NFW Gebruiksaanwijzing 30302004NL.fm Page 29 Wednesday, March 8, 2006 3:49 PM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET APPARAAT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN

Nadere informatie

VOOR HET GEBRUIK VAN DE DIEPVRIES PAGINA 29 MILIEUTIPS PAGINA 29 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 29

VOOR HET GEBRUIK VAN DE DIEPVRIES PAGINA 29 MILIEUTIPS PAGINA 29 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 29 40046cNl.fm5 Page 28 Wednesday, November 29, 2000 12:39 PM NL INHOUD VOOR HET GEBRUIK VAN DE DIEPVRIES PAGINA 29 MILIEUTIPS PAGINA 29 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 29 GEBRUIK VAN HET

Nadere informatie

EM1N

EM1N HANDLEIDING ELEKTRISCH MES WWW.primo-elektro.be GEBRUIKERSGIDS Lees aandacht allen instructies - bewaar deze handleiding voor later raadpleging. inhoudsopgave 1. GARANTIEVOORWAARDEN P3 2. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE VRIEZER

GEBRUIK VAN DE VRIEZER GEBRUIK VAN DE VRIEZER In deze vriezer kunnen al ingevroren voedingsmiddelen worden geplaatst en verse voedingsmiddelen worden ingevroren. Ingebruikneming van de vriezer Het is niet nodig de temperatuur

Nadere informatie

KENWOOD TT290. Gebruiksaanwijzing

KENWOOD TT290. Gebruiksaanwijzing KENWOOD TT290 Gebruiksaanwijzing TT280 series TT290 series TT880 series TT890 series Nederlands Vouw de voorpagina a.u.b. uit voordat u begint te lezen. Op deze manier zijn de afbeeldingen zichtbaar veiligheid

Nadere informatie

GEBRUIK VAN HET KOELVAK

GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET KOELVAK Ingebruikneming van het apparaat Aanzetten van het apparaat Steek de stekker in het stopcontact. De verlichting, onder het bedieningspaneel of aan de binnenkant van het product

Nadere informatie

GEBRUIK VAN HET KOELVAK

GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET KOELVAK Ingebruikneming van het apparaat 1. Steek de stekker in het stopcontact 2. Wanneer de stekker in het stopcontact wordt gestoken is het apparaat gewoonlijk van te voren in de fabriek

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Maxxfrost S900/ S901/S903 saladiere/ koelwerkbank INHOUDSOPGAVE Veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen...2 Algemeen...2 Gebruiksaanwijzing...2 Pictogrammen

Nadere informatie

FRANÇAIS Mode d emploi Page 4 ITALIANO Istruzioni per l uso Pagina 10 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16

FRANÇAIS Mode d emploi Page 4 ITALIANO Istruzioni per l uso Pagina 10 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16 FRANÇAIS Mode d emploi Page 4 ITALIANO Istruzioni per l uso Pagina 10 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16 3 HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Sluit het apparaat op de netvoeding aan. Bij modellen

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

NL GEBRUIKSAANWIJZING. Diepvriezer BFU112W

NL GEBRUIKSAANWIJZING. Diepvriezer BFU112W NL GEBRUIKSAANWIJZING Diepvriezer BFU112W Beste Klant, U heeft net een BRANDT diepvriezer gekocht, en wij danken u voor uw vertrouwen. Onze researchteams hebben speciaal voor u een nieuwe generatie toestellen

Nadere informatie

NL.fm Page 36 Monday, December 4, :43 AM GEBRUIKSAANWIJZING

NL.fm Page 36 Monday, December 4, :43 AM GEBRUIKSAANWIJZING 60202006NL.fm Page 36 Monday, December 4, 2006 11:43 AM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET APPARAAT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

37093Nl.fm5 Page 31 Thursday, October 4, :00 PM

37093Nl.fm5 Page 31 Thursday, October 4, :00 PM 37093Nl.fm5 Page 31 Thursday, October 4, 2001 4:00 PM Gefeliciteerd U heeft een eer goede keue gemaakt. Met de aanschaf van dit elektrische huishoudelijke apparaat heeft u een apparaat gekoen dat hoge

Nadere informatie

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAGINA 32 MILIEUTIPS PAGINA 32 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 33 GEBRUIK VAN HET KOELVAK PAGINA 34

VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAGINA 32 MILIEUTIPS PAGINA 32 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 33 GEBRUIK VAN HET KOELVAK PAGINA 34 78962-nl.fm5 Page 31 Monday, November 8, 1999 6:54 PM INHOUD NL VOOR HET GEBRUIK VAN DE KOELKAST PAGINA 32 MILIEUTIPS PAGINA 32 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN PAGINA 33 GEBRUIK VAN HET KOELVAK

Nadere informatie

ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN

ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET VRIESVAK ONTDOOIEN VAN HET VRIESVAK SCHOONMAKEN VAN HET

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN 1G:\002 Leverancier\030 Producten\005 Onderhoudsinstructies\TECHNISCHE GEGEVENS EN ONDERDELEN BOEKJES\BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Belangrijk Alvorens

Nadere informatie

ENGLISH Instructions for use Page 4 DEUTSCH Bedienungsanleitung Seite 8 FRANÇAIS Mode d emploi Page 12 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16

ENGLISH Instructions for use Page 4 DEUTSCH Bedienungsanleitung Seite 8 FRANÇAIS Mode d emploi Page 12 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16 ENGLISH Instructions for use Page 4 DEUTSCH Bedienungsanleitung Seite 8 FRANÇAIS Mode d emploi Page 12 NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 16 ITALIANO Istruzioni per l uso Pagina 20 3 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

Nadere informatie

GEBruIk van HEt koelvak Ingebruikneming van het apparaat De temperatuur aanpassen Opmerking: Bewaren van levensmiddelen in de koelkast:

GEBruIk van HEt koelvak Ingebruikneming van het apparaat De temperatuur aanpassen Opmerking: Bewaren van levensmiddelen in de koelkast: Gebruik van het koelvak Ingebruikneming van het apparaat 1. Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. 2. Nadat de stekker van het apparaat in het stopcontact is gestoken, houdt het apparaat

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

NL.fm Page 30 Thursday, March 24, :10 AM GEBRUIKSAANWIJZING

NL.fm Page 30 Thursday, March 24, :10 AM GEBRUIKSAANWIJZING 60833048NL.fm Page 30 Thursday, March 24, 2005 9:10 AM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET APPARAAT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET

Nadere informatie

33502008NL.fm Page 39 Tuesday, November 17, 2009 7:17 PM GEBRUIKSAANWIJZING

33502008NL.fm Page 39 Tuesday, November 17, 2009 7:17 PM GEBRUIKSAANWIJZING 33502008NL.fm Page 39 Tuesday, November 17, 2009 7:17 PM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET PRODUCT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN DE KOELKAST GEBRUIK VAN HET

Nadere informatie

Handleiding. Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus

Handleiding. Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus Handleiding Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus Handsealmachine type Standard Plus is specifiek bestemd voor het sluiten van kunststof en aluminium schalen, die worden voorzien van een hitte bestendige

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van geheugenmodules 7429180005 7429180005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding Handleiding vetvrije gezinsmaaltijden Inhoud Veiligheidswaarschuwingen Veiligheidswaarschuwingen 2 Veiligheidsinstructies 4 Productgegevens 5 Productbeschrijving 6 Gebruiksinstructies 7 Algemene Reinigings-

Nadere informatie

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons gesteld hebt door de aankoop van dit apparaat. Wij wensen u veel genoegen bij het gebruik ervan.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons gesteld hebt door de aankoop van dit apparaat. Wij wensen u veel genoegen bij het gebruik ervan. Koelkast Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons gesteld hebt door de aankoop van dit apparaat. Wij wensen u veel genoegen bij het gebruik ervan. De koelkast is voor huishoudelijk gebruik en dient

Nadere informatie

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4 Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4 3 HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden

Nadere informatie

Instructions for use. Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE

Instructions for use. Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE Instructions for use Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Operating instructions Anleitung NL FR EN DE HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. Bij sommige

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE VRIEZER

GEBRUIK VAN DE VRIEZER GEBRUIKSAANWIJZING GEBRUIK VAN DE VRIEZER DE VRIEZER ONTDOOIEN EN REINIGEN REINIGING EN ONDERHOUD OPSPOREN VAN STORINGEN TIPS VOOR ENERGIESBESPARING KLANTENSERVICE TIPS VOOR ENERGIESBESPARING 23 GEBRUIK

Nadere informatie

TECNOLUX WE1-28TT. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX WE1-28TT. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX WE1-28TT Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING WE1-28.T ONDERDELEN EN KENMERKEN 1. Controlepaneel 2. Binnenkant 3. Regelbare voetjes 4. Wijnrek 5. Glazen deur 6. Draagplateaus 7. Binnenverlichting

Nadere informatie

43502000NL.fm Page 36 Tuesday, March 20, 2007 4:53 PM GEBRUIKSAANWIJZING

43502000NL.fm Page 36 Tuesday, March 20, 2007 4:53 PM GEBRUIKSAANWIJZING 43502000NL.fm Page 36 Tuesday, March 20, 2007 4:53 PM GEBRUIKSAANWIJZING ALVORENS HET APPARAAT TE GEBRUIKEN MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG SR-L39NMB http://nl.yourpdfguides.com/dref/783101

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG SR-L39NMB http://nl.yourpdfguides.com/dref/783101 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKM331. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKM331. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKM331 Gebruiksaanwijzing NL INHOUD ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19 WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR ENERGIEBESPARING

Nadere informatie

Universele Werklamp GT-AL-02

Universele Werklamp GT-AL-02 Universele Werklamp GT-AL-02 GEBRUIKSAANWIJZING V/09/09 Lees deze handleiding voor het eerste gebruik van deze werklamp door en leef voor uw eigen bescherming in ieder geval de veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr. 330-1030 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening 5. Reiniging 6. Technische gegevens

Nadere informatie

NL Gebruiksaanwijzing 2. Koelkast ZRG715SW

NL Gebruiksaanwijzing 2. Koelkast ZRG715SW NL Gebruiksaanwijzing 2 Koelkast ZRG715SW Inhoud Veiligheidsinformatie _ 2 Bediening 4 Het eerste gebruik _ 4 Dagelijks gebruik _ 4 Nuttige aanwijzingen en tips 5 Veiligheidsinformatie In het belang van

Nadere informatie

Waterkoker. Gebruiksaanwijzing. Pagina 1/5. Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr / 7510 / 7515) 1. Algemene toelichting

Waterkoker. Gebruiksaanwijzing. Pagina 1/5. Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr / 7510 / 7515) 1. Algemene toelichting info@saro.de Pagina 1/5 Gebruiksaanwijzing Waterkoker Model ANCONA 5 / 10 / 30 (Best.-Nr. 213-7500 / 7510 / 7515) Foto: ANCONA 5 1. Algemene toelichting Leest u deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door,

Nadere informatie

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min. 550 mm B X2 A C X2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken deze veiligheidsinstructies.

Nadere informatie

LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten

LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl 1 Wij danken u voor de aankoop van dit product en wensen u veel waterplezier. Technische specificaties 1 Stroomkabel:

Nadere informatie