Pardinou haargroeimiddel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pardinou haargroeimiddel"

Transcriptie

1 Pardinou haargroeimiddel Veel mensen kampen met het probleem van haaruitval. Er zijn verschillende middelen in de handel die claimen hiertegen een remedie te hebben. Vaak met heel magere of helemaal geen resultaten. De Pardinou haarkuur is speciaal ontwikkeld voor mensen die haaruitval hebben, of haar wat niet wil groeien en dus kort blijft. De haaruitval wordt binnen 4-8 weken gestopt en de haren die bij u het laatste jaar uit zijn uitgevallen, worden weer geactiveerd om te groeien. Wij hebben nu +/- 450 personen behandeld met Pardinou en kunnen een zeer positief resultaat bevestigen, aan de hand van verklaringen van artsen en gebruikers. Pardinou is een zuiver natuurproduct. Er zijn geen nadelige bijwerkingen bekend. Pardinou is een preparaat wat klinisch is getest met verbluffende resultaten. Vele jaren van onderzoek zijn in Pardinou geïnvesteerd. Wetenschappers van naam, uit heel Europa, hebben hieraan gewerkt. Verbruik van het product U gebruikt de eerste 8 weken dagelijks de kuurolie. Hierna 2 keer per week om de haargroei constant te houden. De eerste keer doet u 3 maanden met een kuur, met een vervolgkuur doet u 12 maanden.

2 Achtergronden van de Pardinou Haarkuur Ontstaan van kaalheid Kaal wordt men veelal in de loop der jaren. Eerst ontdekt u tijdens het wassen of het kammen dat er steeds meer haren uitvallen, daarna komen er langzaam kale plekken op het hoofd. De een krijgt eerst een kale kruin, een ander zal de haarlijn op zijn hoofd langzaam zien verdwijnen. Doet u er niets aan dan bent u na verloop van tijd kaal. Een normale groei van het haar is afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die de haarwortels en de hoofdhuid krijgen. Agressieve chemische shampoos die roos tegen gaan doen vaak meer kwaad dan goed. Vaak wordt de roos bestreden, maar de haaruitval bevorderd! Vitaminepreparaten. Innemen van vitaminen en mineralen helpt niet om de haaruitval tegen te gaan. Onze dagelijkse voeding bevat voldoende mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen voor het behoud van gezond haar. Maar als deze stoffen niet goed door het lichaam opgenomen worden, zullen extra doseringen dus ook niet helpen. De Oorzaak De grootste boosdoener bij haaruitval is het hormoon dihydrotestosteron (DHT) dat zowel bij mannen als bij vrouwen voorkomt. Dit DHT-hormoon wordt, onder invloed van een enzym (5-alphareductase), gevormd uit het mannelijk hormoon testosteron. DHT is onomstotelijk in verband te brengen met haarverlies. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vitaminepreparaten van geen enkele waarde zijn, als men die op de hoofdhuid smeert. Een goed product moet een sterke type I 5-alpha reductor (5-AR) zijn. Dit type enzyme 5-AR (van beide types I en II) zet het testosteron om in dihydrotestosterone (DHT). Dit DHT is aantoonbaar een belangrijke veroorzaker van mannelijke prostaat vergroting (bening prostatic hyperplasia, BHP) maar veroorzaakt ook schade aan de haarfollikels. De natuur zelf biedt veelal een oplossing voor gezondheidsproblemen, wat haaruitval toch feitelijk is. Er wordt er veel onderzoek gedaan naar niet-chemische oplossingen. Onderzoeken Zo zijn er ook aan een universiteitskliniek in Engeland in 1998 proeven uitgevoerd met een combinatie van etherische oliën en vette oliën, die wel een aardig resultaat gaven, doch beslist geen 100% succes genoemd konden worden. Wel is daarbij onomstotelijk aangetoond dat etherische oliën in combinatie met bepaalde vette oliesoorten, een positieve invloed op de haargroei hebben.

3 Door dit onderzoek ontdekte men dat de Druivenkern olie (Grape Seed Oil); een antioxidant bevatte die na omzetting een stof gaf, bekend als proathocyanidins. Uit nader onderzoek bleek dat proanthocyanidins (uit de druivenzaden) maar liefst 25% tot 230% toename van de haarcellen bewerkstelligde. De Oplossing En logische gevolgtrekking is dus: als je enerzijds het schade veroorzakende enzym kunt neutraliseren, en anderzijds de haarcellen kunt activeren cq vermeerderen, je een goede basis hebt voor een androgenetica allopecia product. Wij hebben dit dan ook in de formule opgenomen. Bij uitwisseling van gegevens tussen onderzoekers in India, Sofia, Bucharest, Belgrado en Munchen, bleek dat men op basis van deze gegevens in grote trekken overal resultaat had met het voorkomen van overmatige haaruitval en stimulering van nieuwe haargroei. Haarhoeve Vermaat maakt nu een product, gebaseerd op deze onderzoeken, waarbij binnen enkele maanden uitstekende resultaten worden bereikt. Het zal duidelijk zijn dat dit product niet in alle gevallen werkzaam is, die claim maken wij beslist niet. Maar wel kunnen wij zonder enige reserve stellen dat Pardinou Haarolie in bijna 80% van de gevallen haaruitval stopt en haargroei bevordert 100% natuurlijk De 100% natuurlijke componenten waaruit Pardinou olie bestaat voeden de haarwortels en de hoofdhuid. De verhouding tussen de groei- en uitvalfase wordt hersteld. Het schadelijke hormoon dihydrotestosteron (DHT) wordt geneutraliseerd. De proanthocyanidins (uit druiven zaden) zorgen voor een toename van de haarcellen. De haarwortels worden weer gezond en produceren gezonde haren welke groeien zonder uit te vallen. U krijgt uw oorspronkelijke kapsel weer terug! Pardinou (Roemeens voor Nieuw Haar ) is de naam die wij aan onze kuur hebben gegeven. Al enkele jaren heeft Haarhoeve Vermaat contacten met wetenschappers die uit diverse landen, om een goed werkend haargroei stimulerend middel te ontwikkelen. Zo hebben wij contact met onderzoekers in Engeland, Griekenland, India, Servië, Bulgarije en Roemenië. Door de verschillende onderzoeken op elkaar af te stemmen ontstond er uiteindelijk een product op natuurlijke basis, wat bijzonder werkzaam blijkt te zijn.

4 Dosering van Pardinou Dosering: Het gebruik is eenvoudig.: elke avond, de hoofdhuid met een kleine hoeveelheid Pardinou-olie, gedurende twee tot vijf minuten goed in masseren. Dit is van essentieel belang! Het duurt dan ongeveer een uur voordat de olie in de hoofdhuid en de nog aanwezige haren is getrokken. S Morgens zal men merken dat de haren bijzonder zacht en zijdeachtig aanvoelen, veelal is het niet noodzakelijk om de haren te wassen! Gedurende 60 dagen, moet men consequent, deze procedure volgen. Doorgaans ziet men reeds na ongeveer 20 dagen resultaat. Er ontstaat haargroei op de kale plekken! Opgepast! Het gebruik van agressieve anti-roos shampoos is uit den boze! Was uw haar uitsluitend met een door ons aanbevolen shampoo. Bijverschijnselen: Pardinou-olie is een 100% natuurlijk product. Het bevat geen hormonen, chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen. Pardinou-olie bevat kruidenextracten en etherische oliën, die soms allergische reacties kunnen veroorzaken. Het komt zelden voor, maar als u vatbaar bent voor allergische reacties, verdient het aanbeveling om eerst een paar druppels Pardinou-olie op de huid aan te brengen. In geval van twijfel kunt u dit, alvorens de kuur te beginnen, persoonlijk met ons bespreken.

5 Gebruiksaanwijzing van de Pardinou Haarkuur. Was het haar en de hoofdhuid zorgvuldig met NIOXIN cleanser (shampoo). Maak hierna het haar goed droog. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid NIOXIN cytogen aan op de hoofdhuid. Hierdoor wordt de huid beter ontvankelijk voor de Pardinou olie. Schudt de fles met de Pardinou haarolie goed om. Vul de pipet met 1 ml Pardinou haar olie. Gebruik de pipet om de Pardinou haarolie aan te brengen op de huid. Verdeel de olie, door over de huid te glijden en gelijkertijd zachtjes in de pipet te knijpen zodat de olie goed verdeeld wordt over de huid. Besteed extra aandacht aan kale/dunne plekken waar u weer haar terug wilt krijgen. Masseer daarna de Pardinou haarolie goed in de hoofdhuid gedurende minimaal 5 minuten. Het masseren moet grondig en zorgvuldig gebeuren, er moet wat druk worden uitgeoefend, zodat de hoofdhuid over de schedel beweegt en samen- gedrukt wordt waarbij er rimpels ontstaan. Wel adviseren we om ook in de ochtend een kleine hoeveelheid NIOXIN cytogen aan te brengen.

6 Om de haarkuur extra kracht bij te zetten, zijn er haarversterkers in de vorm van homeopatische tabletten en capsules verkrijgbaar. Om gedurende de kuur de haargroei van binnenuit te bevorderen/versnellen, is dit niet persé nodig. Het bevordert de gezondheid van het haar bij de groei. Na ongeveer 6 tot 8 weken ziet u donshaartjes groeien, die gaan doorgroeien tot normale haren. Als de donsharen eenmaal aan het groeien zijn, dan kunt u verder gaan met de Pardinou Herhalingskuur. De vervolgkuur U mag nooit de olie aanbrengen op ongewassen haar, omdat de bacteriën op de hoofdhuid de werkzaamheid van de kuur ongunstig kunnen beïnvloeden. Door eerst te wassen voorkomt u dat er bacteriën via de pipet, in de fles terechtkomen Voor een goede werking van PARDINOU is het van belang dat u deze gebruiksaanwijzing precies volgt. Laat de pardinou haarolie een hele nacht intrekken. Als u het ongeveer één uur voordat u naar bed gaat aanbrengt, dan is de haarolie vrijwel volledig in de hoofdhuid getrokken. 's Morgens kan het haar gewassen worden met de NIOXIN cleanser shampoo. (zeker geen anti-roos shampoo gebruiken) Als u gewend bent het haar vet te maken, te waxen of gel erin aan te brengen, dan hoeft u het haar 's morgens niet te wassen. (de kuur werkt dan langer door).

ketoconazol waarvan dit laatste ook een geregistreerd medicijn is.

ketoconazol waarvan dit laatste ook een geregistreerd medicijn is. Doel van het gebruik van Hairkeeper Hairkeeper is bedoeld en werkzaam tegen haaruitval bij zowel mannen als vrouwen en voor een betere haargroei met een langere haargroeifase. Ongeveer 70% van de mannen

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride Propecia variatie II-21, versie 7 april 2011 Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN)

ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN) ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN) WAT IS ALOPECIA ANDROGENETICA? Er zijn verschillende soorten van haarverlies en kaalheid. De meest bekende is de kaalheid van het mannelijke patroon die bij

Nadere informatie

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS HOOFDROOS Schilfers op je donkere pak. Jeuk op je hoofd. Het is vervelend om roos te hebben. Veel mensen vinden het vies en sommigen zijn bang dat je er kaal van wordt. Roos kan hardnekkig zijn, maar met

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Bijlage VMBO-KB 2005 BIOLOGIE CSE KB. tijdvak 2. 500040-2-651b

Bijlage VMBO-KB 2005 BIOLOGIE CSE KB. tijdvak 2. 500040-2-651b Bijlage VMBO-KB 2005 tijdvak 2 BIOLOGIE CSE KB 500040-2-651b HUID EN HAAR INFORMATIE 1 BOUW VAN DE HUID In de afbeelding is onder andere een stukje huid van de mens schematisch weergegeven. INFORMATIE

Nadere informatie

Alopecia Areata. Dermatologie. Beter voor elkaar

Alopecia Areata. Dermatologie. Beter voor elkaar Alopecia Areata Dermatologie Beter voor elkaar 2 Alopecia Areata Wat is alopecia areata? Alopecia areata betekent pleksgewijze kaalheid. Het is een ziekte van de haarwortels die overal op het lichaam kan

Nadere informatie

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei

Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Verbetert huidconditie en stimuleert haargroei Welkom bij Luding Esthetica care Hooft nieuw concept Mesotherapie is een goede vorm van behandeling voor: voorkomen van haaruitval, Wat mag u verwachten?

Nadere informatie

Voorwoord. Hans J. Diks, februari 2013. Meer info

Voorwoord. Hans J. Diks, februari 2013. Meer info Inhoudsopgave Registreer dit e-book! Volg ons op de sociale media Voorwoord Inleiding In dit boekje ontdek je Waarom dit boekje? 1. De oorzaken van haaruitval bij vrouwen De drie oorzaken van haaruitval

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Haaruitval ten gevolge van chemotherapie

Patiënteninformatie. Haaruitval ten gevolge van chemotherapie Patiënteninformatie Haaruitval ten gevolge van chemotherapie Inhoud Inleiding... 3 Informatie over haartuitval ten gevolge van chemotherapie... 3 Behandeling van haaruitval ten gevolge van chemotherapie...

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten. finasteride

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten. finasteride Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

ONDERSCHEIDEND FRANCIS SCHROEMBGES

ONDERSCHEIDEND FRANCIS SCHROEMBGES ONDERSCHEIDEND FRANCIS SCHROEMBGES - Wil voor alle cliënten, met elk budget, kunnen voorzien in hun behoefte. - Het standaard haarwerk (pruiken) en haarwerk op maat aanbieden - Exclusief kan zij couture

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten RVG 27397

PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten RVG 27397 Bijsluiter Pagina 1/5 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Propecia 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Instructies voor het gebruik van. Roaccutane

Instructies voor het gebruik van. Roaccutane Instructies voor het gebruik van Roaccutane Inhoudsopgave 1 Inleiding... 1 2 Voor wie is deze therapie geschikt?... 1 3 Hoe wordt Roaccutane voorgeschreven?... 2 4 Hoe moet Roaccutane worden ingenomen?...

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

For the thin that s never in.

For the thin that s never in. For the thin that s never in. Geavanceerde botanische oplossingen tegen dunner wordend haar, waarvan klinisch bewezen is dat het haar voller en gezonder wordt en er dikker uitziet 2 Eindelijk is er een

Nadere informatie

complete your hair Bij kaalheid, haaruitval en dun haar

complete your hair Bij kaalheid, haaruitval en dun haar complete your hair Bij kaalheid, haaruitval en dun haar Rehair 2 Rehair Rehair de producten Rehair Fibers Rehair Coverspray Rehair Optimizer Rehair Liner Rehair Luxe Geschenkverpakking Groothandel of distributeur

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride 1.3.1 Bijsluiter Rev.nr. 1610 Pag. 1 van 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox

Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox TO MAKE LOVE LONGER B ETTE R Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox TM Prelox helpt u langer en intensiever van uw intieme

Nadere informatie

Spectral.DNC-N. Hair Labs Website: Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Spectral.DNC-N. Hair Labs Website:   Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Spectral.DNC-N Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik Speerpunten De eerste formule met Nanoxidil 5% ter wereld Baanbrekende innovatie van de leider in biotechnisch

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Supplement informatiewijzer oncologie

Hoofdhuidkoeling. Supplement informatiewijzer oncologie Supplement informatiewijzer oncologie Hoofdhuidkoeling Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Reserveren van een haarwerk wanneer een patiënt hoofdhuidkoeling krijgt 3. Hoe werkt de hoofdhuidkoeler? 4. Bijwerkingen

Nadere informatie

FARMACEUTISCHE VORM EN INHOUD

FARMACEUTISCHE VORM EN INHOUD Fagron Minoxil, lotion 2 g/100 ml Versie : 05 pil-nl Patientenbijsluiter ALGEMENE KENMERKEN BENAMING Minoxidil, lotion 2 g/100 ml SAMENSTELLING Minoxidil, lotion 2 g/100 ml bevat per ml lotion 20 mg minoxidil,

Nadere informatie

oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel

oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel Inhoudstafel 1. Inleiding 4 2. Hoofdhuidverzorging bij haaruitval 4 3. Haaruitval verbergen 5 4. Make-up en gelaatsverzorging 5 5. Nagelverzorging

Nadere informatie

3. Alopecia areata. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

3. Alopecia areata. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 3. Alopecia areata Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is alopecia areata? Bij alopecia areata ontstaan plotseling kale plekken in huidgebieden waar haren groeien.

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling Bij chemotherapie 2 U krijgt chemotherapie. Een bijwerking van chemotherapie is soms haaruitval. Deze haaruitval wordt veroorzaakt doordat de haarvormende cellen door de chemotherapie

Nadere informatie

"Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval!

Stop & Grow van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Presinformatie Stop&Grow /FP Graz, Maart 2018 "Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Graz: Menselijk haarspecialist Hairdreams heeft de industrie verrast met de introductie

Nadere informatie

aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir

aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir Version 2014_03 Page 1 of 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir Lees goed de hele bijsluiter door voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

acne Wat is acne? Wat zijn de verschijnselen? Hoe ontstaat het?

acne Wat is acne? Wat zijn de verschijnselen? Hoe ontstaat het? acne Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Wat is acne? En hoe is het te behandelen? Dat en meer leest u in deze folder. Wat is acne? Bij acne zijn talgkliertjes

Nadere informatie

Haarverzorging en haaruitval

Haarverzorging en haaruitval Haarverzorging en haaruitval Inhoudsopgave 1. Haarverzorging 1.1 Kapsel 1.2 Haar wassen 1.3 Kammen en verzorgen 2. Gedeeltelijke of volledige haaruitval 2.1 Hoofd bedekken 2.2 Losse haren 2.3 Kaalheid

Nadere informatie

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0 Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion Werking en toepassingen Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt? De werkzame stof in triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes.

Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes. Y-Age Introductie Stel dat er een manier zou zijn om het niveau van antioxidanten in uw lichaam te verhogen zonder gebruik van tabletten of drankjes. Ons exclusieve, non-transdermale pleistersysteem (niets

Nadere informatie

Pure&Fulvic zuiver en 100% natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic

Pure&Fulvic zuiver en 100% natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic Pure&Fulvic 1 / 5 2 / 5 Pure&Fulvic, een natuurlijk middel dat volledig bestaat uit fulvinezuur en gezuiverd regenwater. Dit fulvinezuur product heeft zowel positieve effecten voor het lichaam als positieve

Nadere informatie

Prednison (corticosteroïden)

Prednison (corticosteroïden) Prednison (corticosteroïden) Uw behandelend maag-darm-leverarts heeft u Prednison voorgeschreven in verband met een ontstekingsziekte van de darm. Deze folder geeft informatie over dit geneesmiddel. Heeft

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Dermatologie. Patiënteninformatie. Alopecia areata. Slingeland Ziekenhuis

Dermatologie. Patiënteninformatie. Alopecia areata. Slingeland Ziekenhuis Dermatologie Alopecia areata i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Wat is alopecia areata? Bij alopecia areata ontstaan plotseling kale plekken in huidgebieden waar haren groeien. Deze kale plekken

Nadere informatie

Seborr hoïsch ecze em

Seborr hoïsch ecze em Seborrhoïsch eczeem Wat is seborrhoïsch eczeem Seborrhoïsch eczeem is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid en schilfering, die vooral voorkomt in het gezicht en op het behaarde hoofd.

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie

Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie Inleiding Een chemotherapie kan haarverlies tot gevolg hebben. Veel patiënten ervaren dit als belastend. Door hoofdhuidkoeling kan het haarverlies als gevolg van

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

Inleiding Pagina 2. 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica. Pagina 3 Alopecia areata. Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval

Inleiding Pagina 2. 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica. Pagina 3 Alopecia areata. Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval Haarproblemen Inhoudsopgave Inleiding Pagina 2 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica Pagina 3 Alopecia areata Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval Pagina 4 2. Behandeling van kaalheid

Nadere informatie

Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR

Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR INHOUD 1 Wanneer verlies je je haar?... 3 2 Welke medicatie heeft welke invloed?... 3 2.1 BORSTKANKER... 3 2.1.1 Bij chemotherapie... 3 2.1.2 Bij radiotherapie...

Nadere informatie

Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker. Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil

Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker. Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND

ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND Wat is alopecia areata? Bij alopecia areata ontstaan plotseling kale plekken in huidgebieden waar haren groeien. Deze kale plekken hebben meestal een ronde of ovale

Nadere informatie

Haarverzorging en haaruitval

Haarverzorging en haaruitval Haarverzorging en haaruitval Inhoudsopgave 1. Haarverzorging 1.1 Kapsel 1.2 Haar wassen 1.3 Kammen en verzorgen 2. Gedeeltelijke of volledige haaruitval 2.1 Hoofd bedekken 2.2 Losse haren 2.3 Kaalheid

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw New Hair Revolution! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de New Hair Revolution gaat gebruiken.

Gefeliciteerd met uw New Hair Revolution! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de New Hair Revolution gaat gebruiken. Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met uw! Belangrijk: Lees deze gids voordat u de gaat gebruiken. Productomschrijving: De borstel is bedoeld voor gebruik thuis en werd professioneel ontwikkeld om, aan haaruitval

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Inleiding Binnenkort ondergaat u een behandeling met chemotherapie die als bijwerking haaruitval veroorzaakt. Deze haaruitval is te voorkomen of te verminderen wanneer

Nadere informatie

Bee Products. Forever I Bee Products

Bee Products. Forever I Bee Products Bee Products Forever Living Products biedt u 100% natuurlijke bijenproducten. Onze bijenkorven bevinden zich op een ideale locatie, in een zuivere omgeving die vrij is van pesticiden en andere verontreinigende

Nadere informatie

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Vitaminen en mineralen Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Vitaminen 3 Mineralen 4 Voeding 4 Dagelijkse behoefte 4 Wanneer extra vitaminen gebruiken

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER XTLUIS 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik Dimeticon Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

INFOBLAD: ALOPECIA AREATA

INFOBLAD: ALOPECIA AREATA Dr. E. SUYS Dr. K. SMET Dr. E. BAUWMANS Dr. M. BONNY Dermatologie Handelskaai 1 G 8500 Kortrijk 056/25.26.50 INFOBLAD: ALOPECIA AREATA Alopecia areata betekent pleksgewijze kaalheid. Alopecia areata is

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Dermatologie. Seborrhoïsch eczeem. Afdeling: Onderwerp:

Dermatologie. Seborrhoïsch eczeem. Afdeling: Onderwerp: Afdeling: Onderwerp: Dermatologie Wat is seborrhoïsch eczeem? is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid en schilfering, die vooral voorkomt in het gezicht en op het behaarde hoofd. Geschat

Nadere informatie

21. Seborrhoïsch eczeem

21. Seborrhoïsch eczeem 21. Seborrhoïsch eczeem Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is seborrhoïsch eczeem? Seborrhoïsch eczeem is een huidaandoening met roodheid en schilfering die

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide

Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide 100 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers benzoylperoxide

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E

P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E 2 Inleiding Een chemotherapie kan haarverlies tot gevolg hebben. Veel patiënten ervaren dit als belastend. Door hoofdhuidkoeling

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2%

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2% BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2% Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

Livocab 0,5 mg/ml oogdruppels, suspensie levocabastine

Livocab 0,5 mg/ml oogdruppels, suspensie levocabastine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Livocab 0,5 mg/ml oogdruppels, suspensie levocabastine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Wat is seborrhoïsch eczeem? Hoe ontstaat seborrhoïsch eczeem?

Wat is seborrhoïsch eczeem? Hoe ontstaat seborrhoïsch eczeem? Seborrhoïsch eczeem Wat is seborrhoïsch eczeem? Seborrhoïsch eczeem is een huidaandoening - met roodheid en schilfering - die vooral te zien is in het gezicht en op het behaarde hoofd. Seborrhoïsch eczeem

Nadere informatie

Vitamine D bij zwangerschap en het geven van borstvoeding

Vitamine D bij zwangerschap en het geven van borstvoeding Vitamine D bij zwangerschap en het geven van borstvoeding Informatie voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven meander medisch centrum 1 www.meandermedischcentrum.nl In 2008 adviseerde de

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Reserveren van een haarwerk als een patiënt hoofdhuidkoeling krijgt 3 3. Hoe werkt de hoofdhuidkoeler? 3 4. Bijwerkingen 4 5. Adviezen

Nadere informatie

Gebruik van neuszalf en desinfecterende doekjes voor de operatie

Gebruik van neuszalf en desinfecterende doekjes voor de operatie Gebruik van neuszalf en desinfecterende doekjes voor de operatie 2 U wordt binnenkort geopereerd en krijgt een (gedeeltelijk) gewrichtsprothese. Om de kans op eventuele infecties te voorkomen is het verstandig

Nadere informatie

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter Het Ultieme Vetverbranding Programma Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter In de afgelopen weken heb ik je verteld over De Superverbrander Methode en de 4 fasen van het

Nadere informatie

Pure&Fulvic zuiver en natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic voor Sporters

Pure&Fulvic zuiver en natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic voor Sporters Pure&Fulvic voor Sporters 1 / 5 2 / 5 Dit product voldoet aan de eisen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT). Pure&Fulvic wordt ook veel gebruikt door sporters en atleten.

Nadere informatie

BIJSLUITER Activyl Tick Plus spot-on oplossing voor honden

BIJSLUITER Activyl Tick Plus spot-on oplossing voor honden BIJSLUITER Activyl Tick Plus spot-on oplossing voor honden 1. NAAM EN ADRES VAN DE HOUDER VAN DE VERGUNNING VOOR HET IN DE HANDEL BRENGEN EN DE FABRIKANT VERANTWOORDELIJK VOOR VRIJGIFTE, INDIEN VERSCHILLEND

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

SPECIMEN. Kiemgroeiregulator. Meer pootgoed knollen in de juiste maat

SPECIMEN. Kiemgroeiregulator. Meer pootgoed knollen in de juiste maat Meer pootgoed knollen in de juiste maat Werkzame stof: Gehalte: 93 % Aard van het preparaat: Toelatingshouder: Postbus 227 3830 AE LEUSDEN, Nederland 10 L Talent is een geregistreerd handelsmerk van Scan

Nadere informatie

aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir

aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir Version 2017_06 Page 1 of 6 Bijsluiter: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER aciclovir koortslipcrème Apotex 50 mg/g, crème aciclovir Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want

Nadere informatie

Talent. Kiemgroeiregulator. Meer pootgoed knollen in de juiste maat. Voor gebruik in pootaardappel zoals gespecificeerd in de gebruiksaanwijzing.

Talent. Kiemgroeiregulator. Meer pootgoed knollen in de juiste maat. Voor gebruik in pootaardappel zoals gespecificeerd in de gebruiksaanwijzing. Talent Meer pootgoed knollen in de juiste maat Voor gebruik in pootaardappel zoals gespecificeerd in de gebruiksaanwijzing. Werkzame stof: Carvon 93 % Aard van het preparaat: Andere vloeistoffen voor directe

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK MAGNESIUM OLIE SPRAY MAGNESIUM OLIE FLES MAGNESIUM VLOKKEN MAGNESIUM SERUM nieuw WWW.DEBAPHARMA.BE Neerhofstraat 45, 8560 Wevelgem - Tel: 056 42 64 71 -

Nadere informatie

BIJSLUITER. NITROFURANTOÏNE 10 mg/ml suspensie

BIJSLUITER. NITROFURANTOÏNE 10 mg/ml suspensie BIJSLUITER NITROFURANTOÏNE 10 mg/ml suspensie Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling Bij chemotherapie 2 U krijgt chemotherapie. Een bijwerking van chemotherapie is soms haaruitval. Deze haaruitval wordt veroorzaakt doordat de haarvormende cellen door de chemotherapie

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

3. Verantwoordelijk voor het in de handel brengen van Regaine 2% in Nederland is: McNeil BV Dr. Paul Janssenweg 150, NL- 5026 RH Tilburg, Nederland

3. Verantwoordelijk voor het in de handel brengen van Regaine 2% in Nederland is: McNeil BV Dr. Paul Janssenweg 150, NL- 5026 RH Tilburg, Nederland REGAINE 2% Oplossing voor cutaan gebruik, 20 mg/ml Patiëntenbijsluiter 1. Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Ook als u Regaine 2% of een soortgelijk product

Nadere informatie

Vitamine D IS EEN SUPPLEMENT NODIG. 11x vraag en antwoord over supplementen

Vitamine D IS EEN SUPPLEMENT NODIG. 11x vraag en antwoord over supplementen 11x vraag en antwoord over supplementen Vitamine D IS EEN SUPPLEMENT NODIG Om aan vitamine D te komen is vooral zonlicht erg belangrijk. Voeding speelt, zeker s zomers, een bijrol. Hoe krijg je niet te

Nadere informatie

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Huisstofmijtallergie. rkz.nl

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Huisstofmijtallergie. rkz.nl Patiënteninformatie Huisstofmijtallergie rkz.nl Inleiding Klachten van patiënten met astma en allergische neusaandoeningen kunnen worden veroorzaakt door materiaal afkomstig uit hun directe omgeving b.v.

Nadere informatie

www.aromatherapie.nl

www.aromatherapie.nl Société Provençale d Aromathérapie La Force de l Essence Zon! www.aromatherapie.nl Zon! Nog niet zo lang geleden was het niet ongewoon om van s morgens vroeg tot s avonds laat te liggen bakken in de zon.

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Interne geneeskunde

Hoofdhuidkoeling. Interne geneeskunde Hoofdhuidkoeling Interne geneeskunde Inhoudsopgave Hoofdhuidkoeling 4 Waarom de hoofdhuidkoeler? 4 Wat is een hoofdhuidkoeler? 4 Hoe werkt de hoofdhuidkoeler? 4 Hoe gebeurt de koeling? 6 Dag voor behandeling

Nadere informatie

BESCHERMEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN TEGEN LEEFTIJDGEBONDEN MACULA-DEGENERATIE?

BESCHERMEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN TEGEN LEEFTIJDGEBONDEN MACULA-DEGENERATIE? BESCHERMEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN TEGEN LEEFTIJDGEBONDEN MACULA-DEGENERATIE? special van de MaculaVereniging MaculaVereniging Postbus 2034 3500 GA Utrecht 030-298 07 07 info@maculavereniging www.maculavereniging.nl

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Tranquiritine Sinofarm 0,5 mg, zachte capsules Tranquiritine Sinofarm 3 mg, zachte capsules Tranquiritine Sinofarm 5 mg, zachte capsules Spiriteïne Dit geneesmiddel

Nadere informatie

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn DR. BAUMANN DR. BAUMANN WELLNESS : Het idee van wellness of welzijn is ontstaan uit de behoefte

Nadere informatie

Medicijnen na een TIA

Medicijnen na een TIA Medicijnen na een TIA Albert Schweitzer ziekenhuis september 2013 pavo 1072 Inleiding In deze folder leest u meer over medicijnen die vaak worden voorgeschreven na een TIA. Een TIA is een kortdurende beroerte

Nadere informatie

Prednison, prednisolon (corticosteroïden)

Prednison, prednisolon (corticosteroïden) Prednison, prednisolon (corticosteroïden) Uw behandelend arts heeft u prednison voorgeschreven. Deze folder geeft informatie over dit geneesmiddel. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen, dan

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

Benzoylperoxide hydrogel 5% PCH, hydrogel 50 mg/g Benzoylperoxide hydrogel 10% PCH, hydrogel 100 mg/g benzoylperoxide

Benzoylperoxide hydrogel 5% PCH, hydrogel 50 mg/g Benzoylperoxide hydrogel 10% PCH, hydrogel 100 mg/g benzoylperoxide 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Benzoylperoxide 5% PCH, 50 mg/g Benzoylperoxide 10% PCH, 100 mg/g benzoylperoxide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Schildklierafwijkingen en zwangerschap. Afdeling Verloskunde/Gynaecologie

Schildklierafwijkingen en zwangerschap. Afdeling Verloskunde/Gynaecologie Schildklierafwijkingen en zwangerschap Afdeling Verloskunde/Gynaecologie In het kort Normaal gesproken werkt de schildklier naar behoren. Bij een abnormale werking kan de schildklier te snel werken (hyperthyreoïdie)

Nadere informatie

Clindamycinelotion 10 mg/ml FNA Fagron, oplossing voor cutaan gebruik. Bijsluiter: informatie voor de patiënt. Clindamycine hydrochloride hydraat

Clindamycinelotion 10 mg/ml FNA Fagron, oplossing voor cutaan gebruik. Bijsluiter: informatie voor de patiënt. Clindamycine hydrochloride hydraat Bijsluiter: informatie voor de patiënt Clindamycine hydrochloride hydraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar

Nadere informatie

De behandeling is veel aangenamer en effectiever dan de traditionele methodes dus daardoor voor de klant ook iets duurder.

De behandeling is veel aangenamer en effectiever dan de traditionele methodes dus daardoor voor de klant ook iets duurder. BODYSUGARING Inleiding Dit is een eeuwenoude techniek die is verbeterd met de kennis die wij NU hebben. Het gebeurt met een hars die gemaakt is van: suiker, water, citroensap en Arabische gom. Het is dus

Nadere informatie