VERWERKINGSADVIES. met en zonder DEKOTEC -EP Primer. Nr.: /15.08

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERWERKINGSADVIES. met en zonder DEKOTEC -EP Primer. Nr.: /15.08"

Transcriptie

1 met en zonder DEKOTEC -EP Primer Nr.: /15.08 Verwerking dient te geschieden conform de plaatselijke voorschriften en de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen. Productgegevens Omslagkrimpmanchet wordt geleverd als een voorgesneden krimpmanchet met separate afdekstrook of als een rol van 30 meter. wordt toegepast op een laag DEKOTEC -EP Primer. DEKOTEC -EP Primer wordt geleverd als een direct te gebruiken DEKOTEC -EP Primer kit of als DEKOTEC -EP Primer bulkmateriaal. Minimale eisen voor opslag Alvorens te worden toegepast mogen de producten niet zijn blootgesteld aan direct zonlicht, sneeuw, regen, vuil of andere milieu-invloeden. Opslag bij temperaturen boven +35 C of onder -10 C moeten worden vermeden. DEKOTEC -EP Primer heeft een houdbaarheid van minimaal 12 maanden vanaf productiedatum, indien bewaard op een droge en koele plaats in de originele en goed afgesloten verpakking (+5 C tot +30 C). Aanbevolen gereedschap Propaanbrander met regelaar, mes, roller, contacttemperatuurmeter, doek, oplosmiddel (indien nodig) en standaard veiligheidsgereedschap, zoals handschoenen, stofbril, veiligheidshelm etc. Algemene voorbereiding van het oppervlak Eisen voor reiniging van het oppervlak: minimaal SA 2½ volgens ISO Voorverwarmen van het staaloppervlak alvorens DEKOTEC -EP Primer aan te brengen: +50 C gemeten met een contacttemperatuurmeter. Vlamsterkte: hoog Gebruik een hoge vlamsterkte voor het voorverwarmen van het staaloppervlak en voor het uitharden van de DEKOTEC -EP Primer. Vlamsterkte: gemiddeld Gebruik een gemiddelde vlamsterkte voor het aanbrengen van.

2 1. Reinigen Verwijder vet, olie, vuil en alle andere verontreinigingen van het staaloppervlak en aangrenzende fabrieksbekleding. Indien nodig gebruik een geschikt oplosmiddel. 2. Afschuinen 30 Maak een schuine kant van ca. 30 in beide hoeken van de fabrieksbekleding. Ter voorbereiding dient het oppervlak van de gereinigde fabrieksbekleding rondom te worden opgeruwd met grof schuurlinnen. Verwijder slijpstof. 3. Voorbereiding van het oppervlak Het oppervlak dient droog te zijn alvorens te stralen. Voorbereiding van het oppervlak: minimaal SA 2½ volgens ISO inclusief de aangrenzende fabriekscoating in de breedte van de sleeve mm. 4. Reinigen Verwijder al het vuil en andere verontreinigingen. Het oppervlak dient droog te zijn. 5.1 Voorverwarmen van het staaloppervlak zonder DEKOTEC -EP Primer Oppervlaktetemperatuur van de stalen buis dient te worden verwarmd tot 70 C - 90 C gemeten met een contacttemperatuurmeter. ( zonder DEKOTEC -EP Primer ga door naar stap 10). NB: Op het reflecterende staaloppervlak is de gemeten waarde met een IRtemperatuurmeter ca. 10 C lager Voorverwarmen van het staaloppervlak met DEKOTEC -EP Primer Het gebied van de lasverbinding dient gelijkmatig te worden voorverwarmd (staal + min. 100 mm op de aangrenzende fabrieksbekleding) tot +50 C gemeten met een contacttemperatuurmeter. NB: Op het reflecterende staaloppervlak is de gemeten waarde met een IRtemperatuurmeter ca. 10 C lager. 6. DEKOTEC -EP Primer Verwijder de middelste rubberafsluiting door deze eruit te trekken. Meng de 2 componenten A en B zorgvuldig door het gehele pakket gedurende 3 minuten goed te kneden. Gedurende 3 minuten dient het materiaal helemaal van de ene kant naar de andere kant van het pakket te worden gekneed. 7. DEKOTEC -EP Primer (Uitknijpen) Breng na het kneden het materiaal naar één kant van het pakket alvorens het pakket te openen. Knip tenslotte de hoek waar het materiaal wordt uitgeknepen af (gebruik een mes, draag een beschermbril en handschoenen). Gedurende het snijden niet teveel in het pakket knijpen (gevaar van verontreiniging door ongecontroleerd knijpen van het materiaal).

3 7.1 DEKOTEC -EP Primer Bulkmateriaal Vul de DEKOTEC -EP Primer in een maatbeker Componenten A en B (mengverhouding van het volume 2:1) in een maatbeker en mix grondig gedurende ca. 1 minuut. Alternatief voor DEKOTEC -EP Primer kit 8. DEKOTEC -EP Primer (Verwerken) Breng een dunne laag (ca. 100 μm) DEKOTEC -EP Primer aan op het stalen oppervlak en op de fabriekscoating door middel van een ruwe spons. Overlap het gestraalde oppervlak met 100 mm. 9. DEKOTEC -EP Primer Uitharden Hard de DEKOTEC -EP Primer uit met een hoge vlamsterkte (oppervlaktetemperatuur tussen 90 C C. (Op donkere oppervlakken is de gemeten temperatuur met een contact- of een IR-temperatuurmeter gelijk). Uitharden van de DEKOTEC -EP Primer is voltooid als de primer vingerdroog is. 10. De hechtlaag van de dient voorzichtig aan één zijde van de krimpmanchet te worden voorverwarmd over een lengte van minimaal 200 mm. De hoeken aan het uiteinde van de krimpmanchet dienen te worden afgesneden in een hoek van 45. Voorgesneden krimpmanchetten worden geleverd met reeds voorgesneden hoeken. Deze hoeken dienen als eerste te worden aangebracht. 11. Breng de aan op de lasverbinding zodanig, dat een overlapping plaatsvindt tussen 10- en 2-uur stand. Druk stevig het voorverwarmde einde van de krimpmanchet op de buis. 12. Rol de voorzichtig over een oppervlak van 5-10 cm van de rand van de krimpmanchet stevig omhoog naar het stalen oppervlak, te beginnen in het midden van het lasverbinding. 13. Rol de voorzichtig over een oppervlak van cm van de rand van de krimpmanchet naar beneden. 14. Rol voorzichtig aan beide zijden van de lasnaad.

4 15. Verwarm voorzichtig van tevoren de zijde met de hechtlaag van de andere zijde van de krimpmanchet over een lengte van min. 15 cm tot de hechtlaag wordt verzacht. 16. Wikkel de rond de buis. Druk het overlapgebied (ca. 8 cm) van de aangebrachte stevig aan. Laat onder een ruimte open van 2-4 vingers aan de binnenzijde van de krimpmanchet. 17. Rol eerst het overlapgebied van de met de roller naar beneden. 18. Rol vervolgens het overlapgebied van de naar de linkeren rechterzijde, beginnend vanaf de lasnaad. Rol het overlapgebied voorzichtig om ingesloten lucht in het overlapgebied te verwijderen. 19. DEKOTEC -CLP Afdekpleister Pak de DEKOTEC -CLP Afdekpleister met de hechtlaag naar boven. Verwarm met een brander met een gemiddelde vlamsterkte de hechtlaag van de 4 afgeronde hoeken. Vervolgens het overlapgebied licht voorverwarmen met een brander voor activering. 20. DEKOTEC -CLP Afdekpleister Plaats de DEKOTEC -CLP Afdekpleister op de overlap met de inscriptie ondersteboven en zet deze vast door de afdekstrook stevig met een handschoen vast te drukken. Vermijd en verwijder luchtinsluiting door gebruik te maken van een roller en verplaats de lucht vanuit het midden naar de rand van de afdekstrook. 21. Voorkrimpen Trek de, voorafgaand aan het krimpen, aan beide zijden tot aan de afdekstrook stevig los van het staaloppervlak, zodat er geen lucht ingesloten wordt. 22. Krimpen Start het krimpproces tussen lassen en fabrieksbekleding, niet direct op de lasnaad, om luchtinsluitingen te voorkomen.

5 Ø > DN300" 2 torches 23. Krimpen Gebruik een brander met gemiddelde vlamsterkte om de te krimpen. Verwarm de DEKOTEC - HTS70 gelijkmatig vanaf het midden naar de randen rondom de buis door middel van constante bewegingen. In geval van twee verwerkers dient het verwarmen van de krimpmanchet aan beide zijden van de buis te geschieden. 24. Krimpen Ga verder met gelijkmatige ronde bewegingen vanaf het midden naar de zijkanten van de aan beide zijden van de krimpmanchet. 25. Krimpen Het krimpproces eindigt wanneer een gelijkmatige hoeveelheid hechtlaag aan weerszijden van de DEKOTEC - HTS70 uitvloeit. 26. Krimpen DEKOTEC warmte indicatoren geven de voortgang in krimp aan. 27. Naverwarming De afwerking vindt plaats door na het krimpen het volledige gebied van de DEKOTEC - HTS70 voorzichtig na te verwarmen en de hechtlaag homogeen vloeibaar te houden. 28. Gebruik van de roller Wanneer de DEKOTEC - HTS70 nog steeds warm is en met een lichte structuur, dient een roller te worden gebruikt om soepel luchtinsluitingen te verwijderen. 29. Gebruik van de roller Rol voorzichtig het lasnaadgebied en de overgangszone van de fabrieksbekleding, beginnend bij de 6-uur positie tot het overlappende gebied. 30. Gebruik van de roller Rol voorzichtig het overlapgebied aan beide zijden van de lasnaad, beginnend bij de lasnaad naar de fabrieksbekleding om ingesloten lucht te verwijderen en het overlappende gebied te sluiten. 31. Afkoelen Na afloop van het krimpen, wacht 2 uur vóór het begraven van de buis. 32. Inspectie Controleer: dat de krimpmanchet volledig contact heeft gemaakt met het metalen oppervlak; dat de hechtlaag zichtbaar uitgevloeid is aan weerszijden van de krimpmanchet; dat de coating van de krimpmanchet vrij is van onvolkomenheden (hoogspanningstesten) Onze documentatie, productinformatie en adviezen zijn gebaseerd op onze kennis en ervaring op het moment van uitgifte, doch zijn op generlei wijze juridisch bindend. Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Imbema Holland B.V. en haar werkmaatschappijen van toepassing, zoals deze zijn gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Haarlem d.d. 15 oktober Imbema Denso B.V. Nijverheidsweg 5-7 Postbus 160 NL-2000 AD Haarlem Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) K.v.K.nr.: info@imbemadenso.nl Een onderneming van de Imbema Groep.

De RACI-Spacers voldoen ruimschoots aan deze eisen en bieden bovendien de volgende extra voordelen:

De RACI-Spacers voldoen ruimschoots aan deze eisen en bieden bovendien de volgende extra voordelen: raci-spacers INLEIDING In veel landen is het een voorschrift, dat bij pijpleidingen die wegen of dijken kruisen, gebruik gemaakt wordt van mantelbuizen. Om te voorkomen dat er contact ontstaat tussen de

Nadere informatie

Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel

Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel Blad : 1 van 6 TOEPASSINGSGEBIED: Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel 1 DOELSTELLING Om een goede bescherming tegen corrosie te krijgen is het noodzakelijk dat niet fabrieksmatig beklede delen

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

Infoblad 323 Aanbrengen van het SABA Sealflex systeem

Infoblad 323 Aanbrengen van het SABA Sealflex systeem Infoblad 323 Aanbrengen van het SABA Sealflex systeem adviezen en gebruiksvoorschriften en de levering van onze producten zijn voorts van toepassing de Algemene Voorwaarden van. Versienummer: 2011-01-01,

Nadere informatie

Sigma Multiprimer 2K EP

Sigma Multiprimer 2K EP Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Universele tweecomponenten zinkfosfaatprimer op basis van epoxy. Primer voor staal, thermisch verzinkt

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethaan. Voor het afwerken van

Nadere informatie

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm kabelgoten en slangenbruggen KABELGOTEN HD 2, 3, 4, 5-kanaals sytemen Geschikt voor vrachtauto s en vorkheftrucks in industriële situaties. Kabelgoten HD hebben een scharnierend deksel, dat het plaatsen

Nadere informatie

Sigmetal Primer 2K. Universele tweecomponenten solventgedragen zinkfosfaatprimer voor binnen en buiten op basis van epoxy.

Sigmetal Primer 2K. Universele tweecomponenten solventgedragen zinkfosfaatprimer voor binnen en buiten op basis van epoxy. januari 2007 Omschrijving Universele tweecomponenten solventgedragen zinkfosfaatprimer voor binnen en buiten op basis van epoxy. Gebruiksdoel Primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen

Nadere informatie

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten Montage-instructies nora plinten en hoekplinten De ondergrond moet legklaar volgens VOB, DIN 18 365 zijn. Ondergronden mogen mag geen structuur bevatten die hoger is als 0,6 mm. Oneffenheden of een te

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. SikaCor HM Mastic PRODUCTBESCHRIJVING PRODUCTINFORMATIE EPOXY GEBASEERDE HECHTINGSLAAG

TECHNISCHE FICHE. SikaCor HM Mastic PRODUCTBESCHRIJVING PRODUCTINFORMATIE EPOXY GEBASEERDE HECHTINGSLAAG TECHNISCHE FICHE EPOXY GEBASEERDE HECHTINGSLAAG PRODUCTBESCHRIJVING PROEVEN PRODUCTINFORMATIE VORM is een 2component epoxyharscoating systeem met 100% vaste stofgehalte. Oplosmiddelvrij volgens de Beschermende

Nadere informatie

Sigmetal Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter.

Sigmetal Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten ijzerglimmer coating voor buiten op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende wijze

Nadere informatie

voor het plaatsen van Lincrusta

voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Om een perfect resultaat te garanderen, bevelen wij u aan volgende plaatsingsaanwijzing

Nadere informatie

3 TERMEN EN DEFINITIES Voor termen en definities wordt verwezen naar richtlijn Gzz-0001.R: Definities en begrippen Gas

3 TERMEN EN DEFINITIES Voor termen en definities wordt verwezen naar richtlijn Gzz-0001.R: Definities en begrippen Gas TECHNISCHE INSTRUCTIE / HANDLEIDING Blad : 1 van 5 TOEPASSINGSGEBIED: Enexis 1 DOELSTELLING Het verwijderen en herstellen van de beschermmantel op PE100RCM en PE100RCB waarbij aan onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter.

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethan. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Avery zelfklevende films zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kwaliteiten voor even zovele verschillende toepassingen.

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

groenkleurig geel (roodbruin op verzoek) - eiglans

groenkleurig geel (roodbruin op verzoek) - eiglans 6 pagina's Herziene versie van september 2009 OMSCHRIJVING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUREN EN GLANS BASISGEGEVENS BIJ 20 C Dichtheid Volume vaste stof VOS (bij levering) Aanbevolen droge laagdikte Theoretisch

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE Sikalastic Primer PVC

TECHNISCHE FICHE Sikalastic Primer PVC TECHNISCHE FICHE 1-COMPONENT PRIMER VOOR EEN UNIFORME EN DUURZAME HECHTING TUSSEN BEPAALDE SIKAPLAN EN SARNAFIL DAKMEMBRANEN EN MTC-GEBASEERDE SIKALASTIC PRODUCTEN PRODUCTBESCHRIJVING is een 1-component,

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W360 ALGEMEEN 2K Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Handige 2in1 koker Uitstekende hechting Perfect schuurbaar

Nadere informatie

XAGA 530. Krimplasmoffen LIANDON. Voorschriften. Afmetingen (in mm)

XAGA 530. Krimplasmoffen LIANDON. Voorschriften. Afmetingen (in mm) XAGA 530 I N S T A L L A T I E I N S T R U C T I E Krimplasmoffen LIANDON Afmetingen (in mm) A B C Voorschriften Men dient bij het installeren van een krimpmof bekend te zijn met de algemene voorschriften

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie.

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie. Een muur behangen Een muur behangen Materialen Gereedschap Afplaktape Lijm Rolmaat Potlood Afdekfolie behangspatel behang aandrukrol nadenroller Emmer Schaar stanleymes paslood trap lijmkwast Liniaal behangtafel

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W370 ALGEMEEN 2K Grote Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Uitstekende modelleerbaarheid Bij lage temperaturen

Nadere informatie

Sigmetal HB Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter.

Sigmetal HB Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten ijzerglimmer coating voor buiten op basis van polyurethan. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende

Nadere informatie

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 zijn op PMMA gebaseerde, flexibele, zelfnivellerende mortels gebruikt op oppervlakken met multifunctionele toepassingen (dakterrassen, balkons,

Nadere informatie

Montage instructies Krimpmof isoleren d.m.v. schuim 2.1

Montage instructies Krimpmof isoleren d.m.v. schuim 2.1 Montage instructies Krimpmof isoleren d.m.v. schuim 2.1 1 a c d 2 k e f j i g h o l n Benodigde gereedschappen: a) werkhandschoenen, ) schuurlinnen korreldikte 40 mm, c) PE-reiniger, d) meetlat, e) markeer

Nadere informatie

Infoblad 203 Afdichten van teakhouten scheepsdekken met Sabacaulk en Sabatack 780

Infoblad 203 Afdichten van teakhouten scheepsdekken met Sabacaulk en Sabatack 780 Infoblad 203 Afdichten van teakhouten scheepsdekken met Sabacaulk en Sabatack 780 Op onze adviezen en gebruiksvoorschriften en de levering van onze producten zijn voorts van toepassing de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie

3-Componenten, thixotrope epoxy reparatiemortel

3-Componenten, thixotrope epoxy reparatiemortel Productinformatieblad Editie: 07/10/2013 Identificatie nummer 02 04 02 03 001 0 000040 Versie NL: 18/03/2014 3-Componenten, thixotrope epoxy reparatiemortel Productomschrijving Toepassingsgebieden is een

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Antifouling

Standaard verfsystemen Antifouling Standaard verfsystemen Antifouling De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE SikaScreed -20 EBB

TECHNISCHE FICHE SikaScreed -20 EBB TECHNISCHE FICHE EPOXY HECHTLAAG PRODUCTBESCHRIJVING is een vochttolerante, structurele, twee component hechtlaag op basis van een combinatie van epoxyharsen en speciale vulstoffen. TOEPASSINGEN Als structurele

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

Leginstructie. Wallgard. Het aanbrengen van de wandbekleding verticaal BELANGRIJK!

Leginstructie. Wallgard. Het aanbrengen van de wandbekleding verticaal BELANGRIJK! Pagina 1 van 6 Wallgard Leginstructie Jan 2016 BELANGRIJK! Bij gebruik van tweecomponenten-polyester egaline en/of reparatiemortel kan er verkleuring optreden wanneer de componenten onjuist en/of onvoldoende

Nadere informatie

Beamix Vloervlak Egalisatie 770

Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Slechte ondergrond & Hout TOEPASSING Vezelversterkte gietvloer voor op slechte ondergronden, hout en vloerverwarming. Ideaal op (stabiele) houten (verdiepings)vloeren. Bij

Nadere informatie

Verharder - component B: gelig, vloeibaar Sikafloor-302 W is na uitharding zijdemat VERPAKKING. Component A+B:

Verharder - component B: gelig, vloeibaar Sikafloor-302 W is na uitharding zijdemat VERPAKKING. Component A+B: TECHNISCHE FICHE 2-COMPONENTEN TRANSPARANTE MATTE POLYURETHAAN VERZEGELINGSLAAG PRODUCTBESCHRIJVING is een 2-componenten, watergedragen, matte polyurethaan verzegelingslaag met een zeer laag oplosmiddelgehalte.

Nadere informatie

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen. www.teknos.com GEGEVENS BLAD 1175 TEKNOHEAT 650 A 14.08.2006 Silicone Aluminium Verf VERF TYPE TEKNOHEAT 650 A is een silicone aluminium verf. GEBRUIK Wordt gebruikt op hete oppervlakken zowel binnen als

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

Zelfgemaakte tas - hangers

Zelfgemaakte tas - hangers Handleiding Zelfgemaakte tas - hangers R0 Zelfgemaakte tas - hangers Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Houten buttons ca. ø 30 mm, 0 stuks 0998 Houten buttons ca. ø 40 mm, 0 stuks 0930 Houten buttons

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel Handleiding voor de podofix nagelcorrectie beugel 2 INHOUD Inleiding 4 De podofix actieve plakbeugel 5 Het vermijden van problemen in het gebruik 6 Het aanbrengen van de podofix beugel 7 Voorbereidingen

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE DAKCOATINGS Product MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE is een nieuwe revolutionaire generatie dakcoatings van Mechempro Surface Solutions. Ontwikkeld om een optimale

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

KENMERKENBLAD. Sigma Coltura PUR Finish 1K SF Satin

KENMERKENBLAD. Sigma Coltura PUR Finish 1K SF Satin OMSCHRIJVING Oplosmiddelvrije, ééncomponenten, UV-bestendige topcoating voor buiten en binnen op basis van vochtverhardende polyurethan. GEBRUIKSDOEL Afwerklaag in Sigma Coltura vloercoatingsystemen. Toe

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE Sikadur-Combiflex CF Adhesive Type N en Type R

TECHNISCHE FICHE Sikadur-Combiflex CF Adhesive Type N en Type R TECHNISCHE FICHE Sikadur-Combiflex CF Adhesive Type N en Type R 2-COMPONENTEN EPOXYLIJM, ONDERDEEL VAN HET Sikadur-Combiflex SG SYSTEEM PRODUCTBESCHRIJVING Sikadur-Combiflex CF Adhesive Type N en Type

Nadere informatie

2-Componenten, thixotrope epoxylijm

2-Componenten, thixotrope epoxylijm Productinformatieblad Editie 16/07/2014 Identificatie nummer 02 04 02 03 001 0 000043 Versie NL: 06/03/2015 2-Componenten, thixotrope epoxylijm Productomschrijving Toepassingsgebieden Eigenschappen/ voordelen

Nadere informatie

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 www.teknos.com Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 01.02.2008 Polyurethaan Verf VERF TYPE TEKNODUR COMBI 3430 is een anti-corrosie gepigmenteerd polyurethaan verf in twee delen met een laag oplosmiddelgehalte,

Nadere informatie

Sigma Coltura EP Impregnating Primer. Blik basis en verharder, samen 2 liter. Blik basis en verharder, samen 10 liter.

Sigma Coltura EP Impregnating Primer. Blik basis en verharder, samen 2 liter. Blik basis en verharder, samen 10 liter. OMSCHRIJVING Oplosmiddelvrije, tweecomponenten, semi-transparante primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Primerlaag in Sigma Coltura vloerafwerkingssystemen. Kleeflaag ten behoeve

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving ISO 3233

Eigendom Test/Standaard Beschrijving ISO 3233 Approved 8743;874 6 8743 ^(ValidationDate) Produkt beschrijving Dit is een twee componenten plamuur mengsel/vuller. Het is een voor alle doeleinden geschikte lichtgewicht, flexibele, oplosmiddel vrije

Nadere informatie

^(ValidationDate) Approved

^(ValidationDate) Approved Approved 429 1 429 acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende acrylic coating. Het heeft een matte finish. Het is een high build product. Het is snel drogend.

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 2101;2102 6 2101 vinyl epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende vinyl op epoxy gebaseerde coating. Speciaal ontwikkeld als hechtlaag tussen

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Technische Fiche Oude Productnaam Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleur en glans Sigmetal Aquacoat 2K Zijdeglanzende watergedragen tweecomponenten primer en aflak voor binnen en buiten

Nadere informatie

AGROFLEX N AGROFLEX N

AGROFLEX N AGROFLEX N AGROFLEX N AGROFLEX N mortelvloer bestaat uit 3 componenten: Latex + Harder + Rubber Werkwijze. 1) Voorbereidend werk ondergrond Houten vloeren a) Multiplex-vloeren moeten schoon en vetvrij zijn, oude

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

PanelTack HM. voor de verlijming van Mosa Facade tegels

PanelTack HM. voor de verlijming van Mosa Facade tegels PanelTack HM voor de verlijming van Mosa Facade tegels Product Simson PanelTack HM is een vochtuithardende, hoog-elastische lijm. PanelTack HM is oplosmiddel- en isocyanaatvrij. Toepassingen Het verlijmen

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten

Montage-instructies nora plinten en hoekplinten Montage-instructies nora plinten en hoekplinten De ondergrond moet legklaar volgens VOB, DIN 18 365 zijn. Ondergronden mogen mag geen structuur bevatten die hoger is als 0,6 mm. Oneffenheden of een te

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoPox ZNP

Technisch informatieblad StoPox ZNP EP corrosiebescherming Kenmerk Toepassing binnen en buiten als bescherming tegen corrosie voor ijzer en staal als corrosiebescherming voor gelijmde versterking van stalen draagconstructies Eigenschappen

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

Trek de booras omhoog, sluit de kogelafsluiter en demonteer de aanbooradapter.

Trek de booras omhoog, sluit de kogelafsluiter en demonteer de aanbooradapter. TIJDELIJKE BOORGATAFDICHTING SET 2.0 (206) Gasaansluitstuk (bolle of platte) DOP/KAP Gasaansluitstuk (bolle of platte) DOP/KAP Graaf het te demonteren gasaansluitstuk vrij en reinig dit, zodat het TBA-gereedschap

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE Sika FastFix-131

TECHNISCHE FICHE Sika FastFix-131 TECHNISCHE FICHE VOCHTUITHARDEND VOEGMATERIAAL VOOR ALLE SOORTEN STRAATSTENEN MET EEN VOEGBREEDTE TUSSEN 2 EN 12 MM BESCHRIJVING TOEPASSINGEN EIGENSCHAPPEN / VOORDELEN is een vochtuithardend voegmateriaal

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

3.5 Hoeken. 3.5.1 Binnenhoek. Geplooide binnenhoek

3.5 Hoeken. 3.5.1 Binnenhoek. Geplooide binnenhoek 3.5 Hoeken 3.5.1 Binnenhoek Geplooide binnenhoek Toepassing Ter hoogte van binnenhoeken kan de EPDM folie in een driehoekige flap worden geplooid die vervolgens tegen de opkant wordt verlijmd zoals geïllustreerd.

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 345 1,2 345 alkyd ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component styreen gemodificeerd oxidatief drogende alkyd coating. Het is hitte bestendig tot 250 C. Kan gebruikt worden

Nadere informatie

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Supersnelle, transparante, 2-component epoxylijm voor extra sterke hechting, afdichting en reparaties voor keramiek, aardewerk, edelsteen, glas, hout, kunststof, ivoor. Volumes 24 ml Eigenschappen Voor

Nadere informatie

ClimateBooster Handleiding

ClimateBooster Handleiding ClimateBooster Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen en bespaart u ca. 10% energie

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie Versie april 2015 Gerflor Benelux Pagina 1 van 6 1. ALGEMEEN De vloerbedekking moet eerst goed geïnspecteerd en onderzocht worden op zichtbare gebreken voordat hij wordt aangebracht. Als er duidelijke

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Floor Plus/Brut

Handleiding verwerking Beton Floor Plus/Brut Handleiding verwerking Beton Floor Plus/Brut Pagina 1 Versie 1.0 Inhoud: - Wat is Beton Floor Plus/Brut - Voorbereiding Ondergrond - Aanbrengen en afwerken Pagina 2 Versie 1.0 Wat is Beton Floor Plus/Brut:

Nadere informatie

Installatie ESD-2300-NL-7/07 Drukvaste eindsluiting voor 3 aderige (V)GPLK kabel (binnenopstelling)

Installatie ESD-2300-NL-7/07 Drukvaste eindsluiting voor 3 aderige (V)GPLK kabel (binnenopstelling) Instructie Openbaar Installatie ESD-2300-NL-7/07 Drukvaste eindsluiting voor 3 aderige (V)GPLK kabel (binnenopstelling) Documentnr. : Ecb-0011.I Datum/versie : 14 mei 2008/2 Blad : 1 van 1 Status : Definitief

Nadere informatie

Werken met polyester, Uitgebreide handleiding.

Werken met polyester, Uitgebreide handleiding. Werken met polyester, Uitgebreide handleiding. 1)De ondergrond. In bijna de meeste toepassingen is een goede hechting met de ondergrond zeer belangrijk. Voor een goede hechting is het noodzakelijk dat

Nadere informatie

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Ultra-snelle 2-komponent epoxylijm voor buitengewone sterke hechting van metalen: staal, ijzer, inox, alu, koper, enz., maar ook beton, hout en kunststof. Kan ook gebruikt worden voor het vullen en herstellen

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011

BOOTZEIL. Zie BOOTZEIL.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING. Amstel UVX. web. v: 4/2011 NL BE Zie.NL voor instructiefilmpjes HANDLEIDING Amstel UVX web v: 4/0 Notities Type: Amstel UVX Het pakket TYPE AMSTEL UVX Elastieken Spanelastieken Bevestigingknoppen Stokken 4,3 4,6 5, 5,9 6,4 7,0 7,7

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD

PRODUCTINFORMATIEBLAD PRODUCTINFORMATIEBLAD FIJNE, VEZELVERSTERKTE EN SNELDROGENDE STRUCTURELE REPARATIEMORTEL MET EEN LICHTGRIJZE KLEUR PRODUCTOMSCHRIJVING is een reparatiemortel op basis van een hydraulisch bindmiddel, speciale

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -122 FR PRODUCTBESCHRIJVING VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING

TECHNISCHE FICHE. SikaTop -122 FR PRODUCTBESCHRIJVING VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING TECHNISCHE FICHE VOORGEDOSEERDE HYDRAULISCHE MORTEL VOOR BETONHERSTELLING PRODUCTBESCHRIJVING Voorgedoseerde mortel bestaande uit: component A (hars in emulsie) component B (cement en speciale vulstoffen)

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Sikadur -41 CF Normal PRODUCTBESCHRIJVING 3-COMPONENTEN, THIXOTROPE EPOXY HERSTELMORTEL

TECHNISCHE FICHE. Sikadur -41 CF Normal PRODUCTBESCHRIJVING 3-COMPONENTEN, THIXOTROPE EPOXY HERSTELMORTEL TECHNISCHE FICHE 3-COMPONENTEN, THIXOTROPE EPOXY HERSTELMORTEL PRODUCTBESCHRIJVING is een thixotrope, 3-componenten herstelmortel, gebaseerd op een combinatie van epoxyharsen met speciale vulstoffen, ontworpen

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Sika MiniPack Concrete Repair

Sika MiniPack Concrete Repair TECHNISCHE FICHE VEELZIJDIGE MONOCOMPONENTE STRUCTURELE HERSTELMORTEL PRODUCTBESCHRIJVING is een monocomponente, gebruiksklare, thixotrope mortel op basis van cementeuze bindmiddelen en geselecteerde aggregaten

Nadere informatie

ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT

ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT Mapeguard WP System ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT Gebruikte producten: Mapeguard WP 200, Mapeguard ST, Mapeguard IC,

Nadere informatie

MANUAL RUBBERCOATING

MANUAL RUBBERCOATING MANUAL RUBBERCOATING 1. Rubbergietvloer bestaat uit volgende bestanddelen: Zwarte rubberen korrels (granulaatkorrels) Vloeibaar rubber (emmer) Hardingsmiddel (bruin poeder) Flesje met kleurstof ( zwart,

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

Bekleden van personenauto s met ColorChange-CarWrap-folie

Bekleden van personenauto s met ColorChange-CarWrap-folie Bekleden van personenauto s met ColorChange-CarWrap-folie Algemeen: Opslag van de folie 1. Opslagwijze: Hangend of staand, nooit liggend 2. Opslagtemperatuur: 15 25 graden C. 3. Luchtvochtigheid: 40 60%

Nadere informatie

BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP

BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP 1 BOUWBESCHRIJVING KNIKKERPOMP Ten behoeve van demonstratiedoeleinden De knikkerpomp is een type waterpomp dat van PVCbuis en twee knikkers gemaakt wordt. Door zijn eenvoud en omdat PVC goed verkrijgbaar

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD Sikadur -31 CF Normal

PRODUCTINFORMATIEBLAD Sikadur -31 CF Normal PRODUCTINFORMATIEBLAD 2-COMPONENTEN THIXOTROPE EPOXYLIJM PRODUCTOMSCHRIJVING is een vochttolerante, thixotrope, structurele, 2-componenten lijm en reparatiemortel, gebaseerd op een combinatie van epoxyharsen

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

2-Componenten, epoxy impregneerhars

2-Componenten, epoxy impregneerhars Productinformatieblad Editie: 03/11/2014 Indentificatie nummer: 02 04 01 04 001 0 000006 Versie NL: 18/02/2015 2-Componenten, epoxy impregneerhars Productomschrijving Toepassingsgebieden Eigenschappen/

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Tape dispenser M-AFT Korte omschrijving: gebruikshandleiding voor het aanbrengen van tape ten behoeve van het afwerken van stoffen die gevoelig zijn voor rafelen. Speciaal aanbevolen

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

Montage instructies Flexibele aftakmof 8.1

Montage instructies Flexibele aftakmof 8.1 Montage instructies Flexibele aftakmof 8.1 1 a b c 2 d e f h i g j Benodigde gereedschappen: a) trekbanden, b) schuurlinnen korreldikte 40-60 mm, c) zaag, d) boor, e) kegelboor, f) PE-reiniger, g) polyfusie

Nadere informatie

Infoblad 308 Aanbrengen van SABA MS Floor (SL)

Infoblad 308 Aanbrengen van SABA MS Floor (SL) Infoblad 308 Aanbrengen van SABA MS Floor (SL) Versienummer: 2011-01-01, hiermee vervallen alle eerdere versies Pagina 1 van 7 1. Algemene instructie aanbrengen SABA MS Floor en MS Floor SL SABA MS Floor

Nadere informatie

Rilsan. Toepassingen. unieke wervelsinterprocédé bekleedt Kersten Kunststofcoating leidingdelen en andere constructies met een.

Rilsan. Toepassingen. unieke wervelsinterprocédé bekleedt Kersten Kunststofcoating leidingdelen en andere constructies met een. Rilsan Rilsan Rilsan is een hoogwaardige thermoplastische poedercoating, die wordt geproduceerd op basis van plantaardige ricinusolie. Deze olie wordt gewonnen uit de zaden van de ricinus communis, die

Nadere informatie