UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW CORE BUSINESS VERDIENT HET"

Transcriptie

1 UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands

2 EFFICIENCY VERBETERING DOOR UITBESTEDING VAN UW DOCUMENT- PROCESSEN! Efficiëntie Wij verwerken en digitaliseren uw documentstromen, waarbij wij uw gehele document management keten efficiënter inrichten. Hoe complex deze ook is. Flexibiliteit U kiest zelf welk gedeelte u in eigen beheer blijft doen en welk gedeelte van het proces u aan ons uitbesteed. Ook als het gaat om een periodieke uitbesteding of piekverwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Resultaat Samenwerking met ons zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor uw klant. En dat levert u meer omzet op! Paragon Netherlands

3 HET PROCES VAN DIGITALISEREN Uiteraard moet het digitaliseren van uw documenten geen tijdrovend proces worden waar u veel tijd en energie aan kwijt bent. Bovendien wilt u er zeker van zijn dat de documenten vertrouwelijk behandeld worden. Wij bieden u hiervoor de oplossing, zodat u zich kunt toeleggen op uw dagelijkse activiteiten.

4 ONTVANGST EN VOORBEREIDING Voordat documenten digitaal kunnen worden verwerkt, hebben documenten een zorgvuldige voorbereiding nodig. U kunt deze voorbereidingen zelf uitvoeren, of wij kunnen het voor u doen. Post, facturen of archieven kunnen rechtstreeks bij ons worden bezorgd of wij halen het op. Het toevoegen van barcodebladen voor indexeren. Verwijderen van hechtmaterialen en herstellen van documenten. SCANNEN Onze medewerkers scannen naar de gewenste indexen basisstructuur. Indien gewenst kunnen de bestanden doorzoekbaar worden gemaakt. Gebruik van professionele en geavanceerde scanners voor een optimale imageverwerking. Documenten zijn tijdens het conversieproces altijd op aanvraag beschikbaar. Op uw locatie Wij kunnen de scan apparatuur en benodigde medewerkers leveren om bij u op locatie gedurende een bepaalde periode fysieke documenten te scannen. Service Point Paragon Netherlands heeft richting het LUMC als een volwaardig partner en adviseur opgetreden. Daarom hebben we gezamenlijk voor deze oplossing op locatie gekozen, waardoor het LUMC steeds zelf de volledige controle over de inhoud en privacygevoeligheid van de patiëntendossiers behield. Stephen Helder, hoofd Medische Administratie Leids Universitair Medisch Centrum

5 CLASSIFICATIE EN DATA EXTRACTIE Via intelligente herkenningssoftware wordt gestructureerde en ongestructureerde data zoveel mogelijke automatisch geclassificeerd. Optical Character Recognition (OCR) wordt geprogrammeerd om teksten intelligent te lezen, zodat zoekwoorden automatisch uit de data kan worden gehaald (bv. aantal, prijs, BTW). De herkenningsgraad is afhankelijk van de kwaliteit van het digitale document. Wij scannen daarom standaard op 300 dpi. Ons systeem zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole in alle database velden.

6 VALIDEREN Wij maken digitale koppelingen tussen ons digitale bestand en de metadata uit uw database. Metadata beschrijven de karakteristieken van bepaalde gegevens. Door het overnemen van deze karakteristieken wordt de data verrijkt met extra informatie. Ontvangst Veel metadata kan op automatische wijze worden verkregen en gecategoriseerd. Data welke niet automatisch kan worden verkregen, worden door onze medewerkers handmatig toegevoegd. Zekerheid van een 100% volledig bestand. Voorbereiden AFLEVEREN Classificatie en data extractie Scannen Wij leveren uw scans af in het formaat zoals u dat wenst en aansluit bij uw bedrijfsproces. Ook kunnen wij uw documenten direct afleveren in uw document management systeem. Alles is mogelijk. Valideren Precies opgeslagen en gearchiveerd op de manier zoals u het wilt. Uw digitale documenten zijn optioneel op tekst en/of aangegeven indexering zoekbaar. Na het scannen ontvangt u de documenten retour of wij kunnen deze op een veilige manier voor u vernietigen of opslaan. Afleveren

7 MEER EFFICIËNTIE IN UW BEDRIJFSPROCESSEN! 13.4% TRACK AND TRACE Met unieke track & trace systeem is in elk stadium van het conversieproces bekend waar uw documenten zich bevinden en wat de status is. Ook zijn uw documenten altijd op te vragen tijdens de conversie. VAN DE TIME-TO-MARKET KAN WORDEN GEREDUCEERD DOOR HET OPTIMALISEREN VAN DOCUMENT PROCESSEN IN PRODUCT ONTWIKKELING, FABRICAGE EN SUPPLY CHAIN FUNCTIES. LOGISTIEK 60.1% VAN DE KLANTEN DIE NIET TEVREDEN ZIJN OVER DE DOCUMENT PROCESSEN VAN EEN LEVERANCIER, SWITCHEN NAAR EEN ANDERE LEVERANCIER. MARKETING SP SEARCH Voor organisaties zonder eigen document management systeem hebben wij een passende oplossing. Via onze online archiefdienst- SP Search - zijn uw digitale documenten eenvoudig toegankelijk. Overal toegang tot documenten door alle geautoriseerde projectleden. Goede beveiliging, optimale privacy. Geen investeringen in dure software. 7.4 UREN/WEEK ADMINISTRATIE 30 VERLIEZEN MEDEWERKERS MET HET ZOEKEN, MAAR NIET VINDEN VAN DE JUISTE INFORMATIE. 65% IS DE FACTOR, WAARMEE DE HOEVEELHEID DIGITALE DATA IN 2020 IS TOEGENOMEN. IT FINANCiËLE AFDELING 8% VAN DE ARBEIDSKOSTEN IS DOCUMENT GERELATEERD. VAN ALLE BINNENKOMENDE POST IS KRITIEK VOOR EEN ORGANISATIE. MIDDENKADER PERSONEELSZAKEN 65% VAN DE PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT WORDT VERBETERD DOOR HET HANDHAVEN VAN EEN DOCUMENT MANAGEMENT BELEID. Bron: International Data Corporation (IDC)

8 MEER TIJD VOOR UW CORE BUSINESS DANKZIJ ONZE DOCUMENT, PRINT EN MAIL MANAGEMENT DIENSTEN. Organisaties hebben te maken met een veelheid aan documentstromen. Service Point Paragon Netherlands is in staat deze voor u te managen en efficiënter in te richten. Hierdoor krijgt u meer tijd en middelen om te doen waar u goed in bent: uw core business. Bij ons bent u zeker van veel expertise en ervaring. Talrijke gerenommeerde klanten kiezen steeds opnieuw voor ons en onze maatwerkoplossingen en flexibiliteit. Door samen te werken met, of uit te besteden aan ons, heeft u meer tijd voor uw klanten. En dat levert u meer op.

9 Digitaal archief DIGITAAL ARCHIEF Organisaties hebben steeds meer administratieve documenten. Zou het daarom niet handig zijn: één centraal digitaal archief? Waarin verschillende gebruikers alle belangrijke bedrijfsdocumenten in enkele muisklikken tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen terugvinden door meerdere personen tegelijkertijd. De samenwerking met Service Point Paragon Netherlands heeft ervoor gezorgd, dat wij binnen 14 weken een volledig digitaal archief hadden voor al onze actieve contracten met ruim contractnummers. Er hoeft nu niet meer te worden gezocht in lastig te ontsluiten fysieke archieven op product of label. Dit maakt de werkprocessen in de toekomst aanzienlijk efficiënter. Marjon van Erp, projectleider DSB Bank in faillissement Service Point Paragon Netherlands zet al uw fysieke documenten om in digitaal formaat. Wij uploaden deze in een document management systeem of digitaal archief. Ruime ervaring in digitaliseren van archieven en daarom weten wat bewaard moet blijven en mag worden gedigitaliseerd. Migratie van bestaande fysieke en digitale archieven naar één geïntegreerd en uniform platform. Door ons track&trace systeem weten wij precies waar uw documenten zich bevinden en zijn ze ook tijdens de conversie altijd opvraagbaar. Een juridisch gewaarborgd centraal digitaal archief voor uw facturen, loonstroken, vrachtbrieven en andere administratieve documenten.

10 DIGITALE PERSONEELS- DOSSIERS U kiest voor het digitaliseren van uw personeelsdossiers, omdat u uw dossiers efficiënter, sneller en overal wilt kunnen raadplegen. Wij digitaliseren uw bestaande archieven. SNELLE CONVERSIE Wij voeren de verschillende benodigde activiteiten snel en efficiënt uit in onze documentmanagement centra of bij u op locatie. Digitale personeelsdossiers Binnen 14 weken heeft Service Point Paragon Netherlands de immense hoeveelheid van personeelsdossiers volledig digitaal beschikbaar gemaakt. Het project is zeer succesvol afgerond. Wij zijn dan ook uitermate tevreden. Henk van Driel Manager Facilitaire Diensten ING Service Point Paragon Netherlands had een pro-actieve houding voor suggesties en verbeterpunten. Wij er dan ook overtuigd dat wij met Service Point Paragon Netherlands gekozen hebben voor een partij die werkelijk weet waar het om draait bij het digitaliseren van personeelsdossiers. Dorine Kraak, Projectmanager De Baak TOEGANG TIJDENS HET DIGITALISEREN Met ons unieke track and trace systeem is in elk stadium van het conversieproces bekend waar uw documenten zich bevinden. Hierdoor zijn uw dossiers altijd op te vragen. GOEDE BEVEILIGING, OPTIMALE PRIVACY Wij behandelen uw personeelsdossiers uiterst vertrouwelijk en voldoen aan de compliancy wetgeving. SCAN-OPLOSSINGEN Door onze flexibele oplossingen kunt u straks in uw digitale personeelsarchief de benodigde informatie precies terugvinden zoals u het wilt.

11 FACTUUR- VERWERKING Wij verwerken voor zowel profit als non-profit organisaties op de snelste en meest efficiënte wijze de facturen. Wij zijn in staat om zowel inkomende als uitgaande facturen te verwerken. Digitaal of op papier. De keus is aan u. Inkomende facturen Nog niet al uw leveranciers sturen uw facturen digitaal toe. Met als resultaat dat u zowel digitale als papieren facturen dient te verwerken. Wij bieden hier een geïntegreerde oplossing voor. Wij scannen en classificeren uw papieren facturen, zodat deze facturen vervolgens dezelfde weg volgens als de facturen die digitaal binnen zijn gekomen. Het afhandelen van de facturen gaat op deze manier veel sneller en doordat er geen handmatige invoer meer is, behoren fouten tot het verleden. Uitgaande facturen Uw klanten ontvangen in een persoonlijke in uw huisstijl een veilige link naar een document in.pdf formaat. klanten die (nog) niet over willen op het ontvangen van digitale facturen, ontvangen de facturen op papier en per post. Kostenbesparend door lagere investeringen in mensen en middelen. Geen handmatige invoer meer nodig. Alle facturen snel en gemakkelijk toegankelijk. Sneller en efficiënter uitsturen van uw facturen. Betere service naar klanten en leveranciers. Factuurverwerking Begeleiding en expertise. Alle waarborgen voor optimale privacy en geheimhouding.

12 DECLARATIE- VERWERKING Wij verwerken voor zorgverzekeraars op de snelste en meest efficiënte wijze de stroom declaratienota s. Het maakt niet uit hoe verzekerden hun medische zorguitgaven declareren. Digitaal of op papier. Uw organisatie kan hier-door met minder kosten klantvriendelijker functioneren. Versnelling van uw declaratieverwerkingsproces. Alle declaraties snel en gemakkelijk toegankelijk. U blijft bepalen hoe uw klanten declareren. Bewezen betrouwbaar. Geen noodzaak om bij pieken (tijdelijke) krachten te werven. Veel expertise en ervaring op één punt. Kostenbesparend door lagere investeringen in mensen en middelen. Betere service naar uw klanten. Wij zijn erg tevreden over de verwerking door Service Point Paragon Netherlands: de korte communicatielijnen en de flexibiliteit om het proces te verbeteren en snel aan de passen aan de veranderende markt. Manon Teng, hoofd Declaraties Zorg en Zekerheid Service Point Paragon Netherlands verwerkt in totaal declaraties voor meer dan 20 landen en 52 zorgverzekeraars en gevolmachtigden. Door de deskundigheid en inzet van Service Point Paragon Netherlands zijn wij in staat om deze immense hoeveelheid declaraties in korte tijd af te handelen. Karel van den Broek, College van zorgverzekeringen Service Point Paragon Netherlands verwerkt volgens strakke procedures en met inachtneming van onze kwaliteitsnormen dagelijks vertrouwelijke gegevens van de declaraties in onze database. Eigenlijk beschouwen we Service Point Paragon Netherlands als een interne afdeling. Willem de Jong, Clustermanager Zorgadministratie VGZ Declaratieverwerking

13 RESPONS- VERWERKING Doet u wel eens een marketingactie, enquête of onderzoek? Welke actie u ook doet, de respons moet correct en snel worden verwerkt. Wij kunnen dat voor u verzorgen: slagvaardig en flexibel. Wij maken gebruik van geavanceerde scan- en herkensoftware; waar nodig aangevuld met handmatige data-entry in Nederland of bij één van onze offshore partners. Wij kunnen voor u: De ingewonnen en bij de verwerking verkregen informatie in elk gewenst formaat aanleveren. De respons verwerken voor zeer grootschalige én kleine acties. Naast respons op papier ook uw digitale respons verwerken. De respons rechtstreeks in uw eigen systeem verwerken. Bij u op locatie, of online vanaf onze eigen locaties. De samenwerking met Service Point Paragon Netherlands brengt ons legio voordelen. Kortere betaaltermijnen, efficiëntere werkprocessen en kunnen beschikken over een digitaal geordend klantenbestand zijn voor ons de belangrijkste redenen om met Service Point Paragon Netherlands in zee te gaan. Op deze manier kunnen onze mensen zich weer volledigrichten op onze core-business: het maken en verwerken van kwalitatief hoogwaardige schoolfoto s. Leo Hazenoot, directeur Schoolfoto.nl Service Point Paragon Netherlands verwerkt jaarlijks onder grote tijdsdruk 2,3 miljoen bestelformulieren geheel volgens de afgesproken kwaliteitsnormen. Nelleke Bakkeren-Voogd, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland Responsverwerking

14 Digitale post DIGITALE POST Wij verwerken niet alleen uw fysieke post, maar ook alle berichten die digitaal bij u binnenkomen. Van online standaardformulieren tot handgeschreven brieven. Altijd en overal toegang tot uw inkomende berichten. Verwerking van zowel digitale als fysieke berichten. Op dezelfde dag digitaal beschikbaar bij de juiste persoon of afdeling. Er raakt nooit meer post verloren, waardoor er minder fouten worden gemaakt. Meer efficiëntie door het meeleveren van specifieke gegevens. Alle waarborgen voor optimale privacy en geheimhouding.

15 DE VOLGENDE STAP IN UW BEDRIJFSPROCES Business Process Outsourcing, Document Process Outsourcing of een andere vorm van uitbesteding? Met onze medewerkers stroomlijnen en verzorgen wij dagelijks vele interne en externe bedrijfsprocessen voor onze klanten. Zo kunt u zich richten op dát wat voor u belangrijk is... uw core business. Voor uiteenlopende klanten - commerciële bedrijven en overheids- en dienstverlenende organisaties - voert Service Point Paragon Netherlands zeer gespecialiseerde maatwerkprocessen uit, waarbij wij vaak worden gezien als een verlengstuk van de interne organisatie. End-to-end verbetering van uw documentprocessen. Kostenbeheer en geen kapitaalinvestering. Maximale flexibiliteit met het oog op veranderende vereisten. Meer tijd om u te richten op uw kernactiviteiten.

16 Digitaal archief Factuurverwerking Declaratieverwerking Digitale personeelsdossiers MEER TIJD VOOR UW CORE BUSINESS DANKZIJ ONZE DOCUMENT MANAGEMENT DIENSTEN! Het volledige beheer en management van uw documentstromen. Internationale speler met vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Maatwerkoplossingen en flexibiliteit. Responsverwerking Service op locatie bij onze klant én tegelijkertijd hoogwaardige documenttechnologie op onze eigen locaties. Korte doorlooptijden door onze innovatieve technieken. Optimale privacy en geheimhouding van uw documenten. Volledig ISO 9001 en ISO gecertificeerd. Digitale post

17 Paragon Netherlands Service Point Paragon Netherlands Flemingweg AV Alphen aan den Rijn Postbus AD Alphen aan den Rijn Nederland T +31(0) F +31(0) E info@servicepoint.nl

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro Perrit scant uw inkomende poststukken Post doorsturen naar PerPage Scanfaciliteit Openen, scanklaar maken en scannen van de bedrijfspost in een beveiligde omgeving door gescreende medewerkers. Post wordt

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

De combinatie HR outsourcing en het bieden van goede HR-software in de cloud, daar is Raet onderscheidend in! Praktijkcase

De combinatie HR outsourcing en het bieden van goede HR-software in de cloud, daar is Raet onderscheidend in! Praktijkcase De combinatie HR outsourcing en het bieden van goede HR-software in de cloud, daar is Raet onderscheidend in! Praktijkcase Erik Kuik - voorzitter Raad van Bestuur Zorggroep Alliade verbetert de kwaliteit

Nadere informatie

Beleid en Management. Postbeheer en Dossieropvolging

Beleid en Management. Postbeheer en Dossieropvolging Beleid en Management Postbeheer en Dossieropvolging EFFICIENTER, SNELLER EN BETER WERKEN Veel organisaties hebben dagelijks te maken met een grote stroom van papieren én elektronische post. Het kost veel

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 2017 HRT Business Professionals 2 Waar worden we mee geconfronteerd? 2017 HRT Business Professionals 3 Impact van cloud 2017 HRT

Nadere informatie

Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring. Pagina 1 van 9

Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring. Pagina 1 van 9 Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Softcrow Trusted Electronic Services 4 3. Soorten gegevens en hun doel 5 4. Opslag en Beveiliging

Nadere informatie

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM MET ZELF LERENDE DOCUMENTHERKENNING Een continue stroom aan binnenkomende post en interne documenten. Wie herkent het niet? Het vergt tijd en energie om al deze documenten

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

In- & Outputmanagment van verzenden naar interactie

In- & Outputmanagment van verzenden naar interactie In- & Outputmanagment van verzenden naar interactie Intro Menzis Aanleiding & Werkwijze Resultaten (2009 2012) Document Communicatie Strategie strategie solution rendement stand van zaken Waar naar toe

Nadere informatie

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Van Kluis naar Cloud DLC 2013, 12 november Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Agenda: Van kluis naar Cloud 1. Korte introductie: Raet IntraData/Solipsis 2. Visie: Nederland digitaliseert

Nadere informatie

Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding

Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding Elektronische verwerking van inkomende facturen in de BBCboekhouding Dirk Van den Bossche (Cevi NV) PDF-invoice E-invoice VRS CAAS Kofax Preregistratie SAAS Isabel Certipost Basware DOMA Arco Timestamp

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Document- en procesmanagement

Document- en procesmanagement Document- en procesmanagement Steeds meer documenten, steeds minder grip Omgaan met de groeiende documentenstroom vormt een grote uitdaging voor veel organisaties. Zowel de hoeveelheid als de diversiteit

Nadere informatie

Het digitaal samenstellen en uniformeren van projectdocumentatie.

Het digitaal samenstellen en uniformeren van projectdocumentatie. Het digitaal samenstellen en uniformeren van projectdocumentatie. As-Built Documentatie digitaal op orde Als uw bedrijf actief is in de Marine, Off-Shore, energie of chemische industrie, dan heeft u voor

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Van document management naar artificial intelligence. BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken

Van document management naar artificial intelligence. BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken Van document management naar artificial intelligence BUSINESS INTELLIGENCE - Dé stap naar toekomstgericht werken Documentbeheer maakt een significante transformatie door. Van een noodzakelijk archiefstuk

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Online besparen voor betere zorg

Online besparen voor betere zorg Online besparen voor betere zorg Intrakoop online: online besparen voor betere zorg Intrakoop E-inkopen Een unieke manier van elektronisch inkopen: makkelijk, goedkoop en efficiënt. Met Intrakoop E-inkopen

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Supplier Kit E-Facturatie Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Introductie E-Facturatie Verschillende verzendopties E-Factuur vereisten en informatie 2 (5)

Nadere informatie

Vesting Finance Klantgericht factureren

Vesting Finance Klantgericht factureren Vesting Finance Klantgericht factureren Facturatie is een belangrijk element van uw bedrijfsvoering, maar niet iets dat u per se in huis moet hebben. Het is immers niet waar uw bedrijf in is gespecialiseerd.

Nadere informatie

Verlaagd risico Verhoogd rendement

Verlaagd risico Verhoogd rendement Versterk de Financial Supply Chain met Flinqer: Verlaagd risico Verhoogd rendement Inzicht in betaaldata Early Payment InvoiceFinancing FOR SALE Faillissementen in de supply chain door afnemende krediet

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG

OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG Hoewel de voordelen van e-facturatie inmiddels wel bekend zijn, worstelen veel bedrijven nog steeds met de vraag: kost het mij niet teveel

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

Scan Docs Archive Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Archive Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Rendementsverhogend door centrale en gestructureerde opslag

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN Acht redenen 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. 02 Documentmanagement vereist een gespecialiseerde oplossing. 03 Wij werken

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

Unified by Invoicing Jan Druppel

Unified by Invoicing Jan Druppel Unified by Invoicing Jan Druppel Audio = kanaal 8 De elektronische factuur - Dagelijkse confrontatie - - Hoe proberen we op te lossen? - - Wat is elektronische factuur? - - De elektronische community -

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Customer Case Drenthe College

Customer Case Drenthe College Over Pink Elephant Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT-dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers

Nadere informatie

Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE

Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE maatwerkoplossingen samenwerken/websitemodules schadeafhandeling Heinenoord Assuradeuren Heinenoord Assuradeuren is een volmachtkantoor, opgericht in 1994, met volmachten

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Uw platform voor crowdsourcing

Uw platform voor crowdsourcing Uw platform voor crowdsourcing advertentie Inhoud Hoe werkt het? Kwaliteit verzekerd Hoe kunt u meedoen? 3 5 7 8 Elk archief of museum heeft er mee te maken: grote hoeveelheden foto s of documenten waar

Nadere informatie

1 Pagina. Referentie Case

1 Pagina. Referentie Case Referentie Case ICreative bv Oortlaan 2, Ede info@icreative.nl +31 (0) 318 493 150 De Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) is sinds april 2013 een nieuwe regionale uitvoeringsdienst in Zuid-Holland. De organisatie,

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor Nieuw bij Qwoater! Bespaar nu makkelijk tijd en geld met Digitaal Ondertekenen met Qwoater. Meer informatie op pagina 17. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie Historie Royal Sens, opgericht in 1896, is werkzaam in de verpakking producerende sector en richt zich met name op de productie van papier- en kunststof etiketten, gesneden, gestanst én van de rol. De

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

Efficiënter werken dankzij volledige integratie AFAS en Ricoh systemen

Efficiënter werken dankzij volledige integratie AFAS en Ricoh systemen Efficiënter werken dankzij volledige integratie AFAS en Ricoh systemen Unieke samenwerking AFAS en Ricoh Stel, een klant of leverancier belt met een vraag over een openstaande factuur, offerte of andere

Nadere informatie

Elektronische vrachtbrief

Elektronische vrachtbrief 3 Elektronische vrachtbrief SVA congres 2014 Stephan Okhuijsen Projectmanager TransFollow Patrick Huijgen Sales- en Partnermanager TransFollow Rob van der Lee Product owner TransFollow Standaard elektronische

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Company statement Algemene verordening gegevensbescherming. AVG Informatie voor professionele relaties (v ) 1 / 7

Company statement Algemene verordening gegevensbescherming. AVG Informatie voor professionele relaties (v ) 1 / 7 Company statement Algemene verordening gegevensbescherming AVG Informatie voor professionele relaties (v2018.02) 1 / 7 Algemene verordening gegevensbescherming Inleiding Op 25 mei 2018 treedt de Algemene

Nadere informatie

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Inzicht, kansen, groei Ziet u het niet meer? Het is kenmerkend voor de horeca-, hospitality- en voedingssector dat producenten en

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN 2012 GAC Business Solutions De Scheper 307 5688 HP Oirschot +31 (0)499 58 28 28 info@gac.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 2 Wat

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Strategisch Vendor Management

Strategisch Vendor Management Strategisch Vendor Management Visie op Strategisch Vendor Management en wat betekent het voor uw organisatie? Door: YouzQ B.V. Introductie Het aansturen van meerdere leveranciers door 1 partij verdeeld

Nadere informatie

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Inleiding Een belangrijk component van SAP Invoice Management (SIM) is de herkenning en extractie van relevante velden van een

Nadere informatie

Checklist: Is uw ERP klaar voor SEPA?

Checklist: Is uw ERP klaar voor SEPA? Checklist: Is uw ERP klaar voor SEPA? versie juli 2012 www.ingsepa.com Financial Supply Chain SEPA Deze lijst bevat elf vragen waarmee u kunt bepalen in hoeverre een ERP 1 -pakket gereed is voor SEPA.

Nadere informatie

Whitepaper. Returns management functionaliteit in ERP systemen

Whitepaper. Returns management functionaliteit in ERP systemen Whitepaper Returns management functionaliteit in ERP systemen 12Return.com September 2015 Inleiding Bedrijven, zowel voor producenten als retailers, hebben in toenemende mate te maken met retouren van

Nadere informatie

Haag Wonen. Praktijkcase. Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling.

Haag Wonen. Praktijkcase. Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling. Praktijkcase Haag Wonen Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling. Joyce Barbier Teamleider P&O Haag Wonen werkt flexibel en kostenefficiënt door

Nadere informatie

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Factuurverwerking via Internet Is de papieren factuur verleden tijd? 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Inhoud Introductie TBlox De vervangingvan papierenfacturendoor electronische

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een HR business partner: een partij die meedenkt

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Verwerking van elektronische facturen in de BBC-boekhouding

Verwerking van elektronische facturen in de BBC-boekhouding Verwerking van elektronische facturen in de BBC-boekhouding Marnic Fort (Stad Zottegem) Eric Steppe (Basware)/Paul Van Coillie (Arco) Christoph Verheecke (Cevi) E-invoice? PDF-invoice E-invoice VRS CAAS

Nadere informatie

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint.

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint. De juiste uitstraling binnen uw organisatie komt van binnenuit. Uw backoffice is daarin een erg belangrijk onderdeel en moet vlekkeloos op orde zijn. Dit alles met als doel uw klanten zo optimaal en efficiënt

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Getting Started Guide Startersgids versie 2.0 augustus 2012 Welkom bij Basecone! Wij zijn blij dat u heeft gekozen voor Basecone als uw document hub Met deze Getting Started

Nadere informatie

de overgang van traditionele naar digitale verwerking van post en documenten Marc Charlier manager corporate communications

de overgang van traditionele naar digitale verwerking van post en documenten Marc Charlier manager corporate communications de overgang van traditionele naar digitale verwerking van post en documenten Marc Charlier manager corporate communications BCT Partners for Value Introductie BCT ECM (Enterprise Content Management) Het

Nadere informatie