UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW CORE BUSINESS VERDIENT HET"

Transcriptie

1 UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands

2 EFFICIENCY VERBETERING DOOR UITBESTEDING VAN UW DOCUMENT- PROCESSEN! Efficiëntie Wij verwerken en digitaliseren uw documentstromen, waarbij wij uw gehele document management keten efficiënter inrichten. Hoe complex deze ook is. Flexibiliteit U kiest zelf welk gedeelte u in eigen beheer blijft doen en welk gedeelte van het proces u aan ons uitbesteed. Ook als het gaat om een periodieke uitbesteding of piekverwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Resultaat Samenwerking met ons zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor uw klant. En dat levert u meer omzet op! Paragon Netherlands

3 HET PROCES VAN DIGITALISEREN Uiteraard moet het digitaliseren van uw documenten geen tijdrovend proces worden waar u veel tijd en energie aan kwijt bent. Bovendien wilt u er zeker van zijn dat de documenten vertrouwelijk behandeld worden. Wij bieden u hiervoor de oplossing, zodat u zich kunt toeleggen op uw dagelijkse activiteiten.

4 ONTVANGST EN VOORBEREIDING Voordat documenten digitaal kunnen worden verwerkt, hebben documenten een zorgvuldige voorbereiding nodig. U kunt deze voorbereidingen zelf uitvoeren, of wij kunnen het voor u doen. Post, facturen of archieven kunnen rechtstreeks bij ons worden bezorgd of wij halen het op. Het toevoegen van barcodebladen voor indexeren. Verwijderen van hechtmaterialen en herstellen van documenten. SCANNEN Onze medewerkers scannen naar de gewenste indexen basisstructuur. Indien gewenst kunnen de bestanden doorzoekbaar worden gemaakt. Gebruik van professionele en geavanceerde scanners voor een optimale imageverwerking. Documenten zijn tijdens het conversieproces altijd op aanvraag beschikbaar. Op uw locatie Wij kunnen de scan apparatuur en benodigde medewerkers leveren om bij u op locatie gedurende een bepaalde periode fysieke documenten te scannen. Service Point Paragon Netherlands heeft richting het LUMC als een volwaardig partner en adviseur opgetreden. Daarom hebben we gezamenlijk voor deze oplossing op locatie gekozen, waardoor het LUMC steeds zelf de volledige controle over de inhoud en privacygevoeligheid van de patiëntendossiers behield. Stephen Helder, hoofd Medische Administratie Leids Universitair Medisch Centrum

5 CLASSIFICATIE EN DATA EXTRACTIE Via intelligente herkenningssoftware wordt gestructureerde en ongestructureerde data zoveel mogelijke automatisch geclassificeerd. Optical Character Recognition (OCR) wordt geprogrammeerd om teksten intelligent te lezen, zodat zoekwoorden automatisch uit de data kan worden gehaald (bv. aantal, prijs, BTW). De herkenningsgraad is afhankelijk van de kwaliteit van het digitale document. Wij scannen daarom standaard op 300 dpi. Ons systeem zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole in alle database velden.

6 VALIDEREN Wij maken digitale koppelingen tussen ons digitale bestand en de metadata uit uw database. Metadata beschrijven de karakteristieken van bepaalde gegevens. Door het overnemen van deze karakteristieken wordt de data verrijkt met extra informatie. Ontvangst Veel metadata kan op automatische wijze worden verkregen en gecategoriseerd. Data welke niet automatisch kan worden verkregen, worden door onze medewerkers handmatig toegevoegd. Zekerheid van een 100% volledig bestand. Voorbereiden AFLEVEREN Classificatie en data extractie Scannen Wij leveren uw scans af in het formaat zoals u dat wenst en aansluit bij uw bedrijfsproces. Ook kunnen wij uw documenten direct afleveren in uw document management systeem. Alles is mogelijk. Valideren Precies opgeslagen en gearchiveerd op de manier zoals u het wilt. Uw digitale documenten zijn optioneel op tekst en/of aangegeven indexering zoekbaar. Na het scannen ontvangt u de documenten retour of wij kunnen deze op een veilige manier voor u vernietigen of opslaan. Afleveren

7 MEER EFFICIËNTIE IN UW BEDRIJFSPROCESSEN! 13.4% TRACK AND TRACE Met unieke track & trace systeem is in elk stadium van het conversieproces bekend waar uw documenten zich bevinden en wat de status is. Ook zijn uw documenten altijd op te vragen tijdens de conversie. VAN DE TIME-TO-MARKET KAN WORDEN GEREDUCEERD DOOR HET OPTIMALISEREN VAN DOCUMENT PROCESSEN IN PRODUCT ONTWIKKELING, FABRICAGE EN SUPPLY CHAIN FUNCTIES. LOGISTIEK 60.1% VAN DE KLANTEN DIE NIET TEVREDEN ZIJN OVER DE DOCUMENT PROCESSEN VAN EEN LEVERANCIER, SWITCHEN NAAR EEN ANDERE LEVERANCIER. MARKETING SP SEARCH Voor organisaties zonder eigen document management systeem hebben wij een passende oplossing. Via onze online archiefdienst- SP Search - zijn uw digitale documenten eenvoudig toegankelijk. Overal toegang tot documenten door alle geautoriseerde projectleden. Goede beveiliging, optimale privacy. Geen investeringen in dure software. 7.4 UREN/WEEK ADMINISTRATIE 30 VERLIEZEN MEDEWERKERS MET HET ZOEKEN, MAAR NIET VINDEN VAN DE JUISTE INFORMATIE. 65% IS DE FACTOR, WAARMEE DE HOEVEELHEID DIGITALE DATA IN 2020 IS TOEGENOMEN. IT FINANCiËLE AFDELING 8% VAN DE ARBEIDSKOSTEN IS DOCUMENT GERELATEERD. VAN ALLE BINNENKOMENDE POST IS KRITIEK VOOR EEN ORGANISATIE. MIDDENKADER PERSONEELSZAKEN 65% VAN DE PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT WORDT VERBETERD DOOR HET HANDHAVEN VAN EEN DOCUMENT MANAGEMENT BELEID. Bron: International Data Corporation (IDC)

8 MEER TIJD VOOR UW CORE BUSINESS DANKZIJ ONZE DOCUMENT, PRINT EN MAIL MANAGEMENT DIENSTEN. Organisaties hebben te maken met een veelheid aan documentstromen. Service Point Paragon Netherlands is in staat deze voor u te managen en efficiënter in te richten. Hierdoor krijgt u meer tijd en middelen om te doen waar u goed in bent: uw core business. Bij ons bent u zeker van veel expertise en ervaring. Talrijke gerenommeerde klanten kiezen steeds opnieuw voor ons en onze maatwerkoplossingen en flexibiliteit. Door samen te werken met, of uit te besteden aan ons, heeft u meer tijd voor uw klanten. En dat levert u meer op.

9 Digitaal archief DIGITAAL ARCHIEF Organisaties hebben steeds meer administratieve documenten. Zou het daarom niet handig zijn: één centraal digitaal archief? Waarin verschillende gebruikers alle belangrijke bedrijfsdocumenten in enkele muisklikken tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen terugvinden door meerdere personen tegelijkertijd. De samenwerking met Service Point Paragon Netherlands heeft ervoor gezorgd, dat wij binnen 14 weken een volledig digitaal archief hadden voor al onze actieve contracten met ruim contractnummers. Er hoeft nu niet meer te worden gezocht in lastig te ontsluiten fysieke archieven op product of label. Dit maakt de werkprocessen in de toekomst aanzienlijk efficiënter. Marjon van Erp, projectleider DSB Bank in faillissement Service Point Paragon Netherlands zet al uw fysieke documenten om in digitaal formaat. Wij uploaden deze in een document management systeem of digitaal archief. Ruime ervaring in digitaliseren van archieven en daarom weten wat bewaard moet blijven en mag worden gedigitaliseerd. Migratie van bestaande fysieke en digitale archieven naar één geïntegreerd en uniform platform. Door ons track&trace systeem weten wij precies waar uw documenten zich bevinden en zijn ze ook tijdens de conversie altijd opvraagbaar. Een juridisch gewaarborgd centraal digitaal archief voor uw facturen, loonstroken, vrachtbrieven en andere administratieve documenten.

10 DIGITALE PERSONEELS- DOSSIERS U kiest voor het digitaliseren van uw personeelsdossiers, omdat u uw dossiers efficiënter, sneller en overal wilt kunnen raadplegen. Wij digitaliseren uw bestaande archieven. SNELLE CONVERSIE Wij voeren de verschillende benodigde activiteiten snel en efficiënt uit in onze documentmanagement centra of bij u op locatie. Digitale personeelsdossiers Binnen 14 weken heeft Service Point Paragon Netherlands de immense hoeveelheid van personeelsdossiers volledig digitaal beschikbaar gemaakt. Het project is zeer succesvol afgerond. Wij zijn dan ook uitermate tevreden. Henk van Driel Manager Facilitaire Diensten ING Service Point Paragon Netherlands had een pro-actieve houding voor suggesties en verbeterpunten. Wij er dan ook overtuigd dat wij met Service Point Paragon Netherlands gekozen hebben voor een partij die werkelijk weet waar het om draait bij het digitaliseren van personeelsdossiers. Dorine Kraak, Projectmanager De Baak TOEGANG TIJDENS HET DIGITALISEREN Met ons unieke track and trace systeem is in elk stadium van het conversieproces bekend waar uw documenten zich bevinden. Hierdoor zijn uw dossiers altijd op te vragen. GOEDE BEVEILIGING, OPTIMALE PRIVACY Wij behandelen uw personeelsdossiers uiterst vertrouwelijk en voldoen aan de compliancy wetgeving. SCAN-OPLOSSINGEN Door onze flexibele oplossingen kunt u straks in uw digitale personeelsarchief de benodigde informatie precies terugvinden zoals u het wilt.

11 FACTUUR- VERWERKING Wij verwerken voor zowel profit als non-profit organisaties op de snelste en meest efficiënte wijze de facturen. Wij zijn in staat om zowel inkomende als uitgaande facturen te verwerken. Digitaal of op papier. De keus is aan u. Inkomende facturen Nog niet al uw leveranciers sturen uw facturen digitaal toe. Met als resultaat dat u zowel digitale als papieren facturen dient te verwerken. Wij bieden hier een geïntegreerde oplossing voor. Wij scannen en classificeren uw papieren facturen, zodat deze facturen vervolgens dezelfde weg volgens als de facturen die digitaal binnen zijn gekomen. Het afhandelen van de facturen gaat op deze manier veel sneller en doordat er geen handmatige invoer meer is, behoren fouten tot het verleden. Uitgaande facturen Uw klanten ontvangen in een persoonlijke in uw huisstijl een veilige link naar een document in.pdf formaat. klanten die (nog) niet over willen op het ontvangen van digitale facturen, ontvangen de facturen op papier en per post. Kostenbesparend door lagere investeringen in mensen en middelen. Geen handmatige invoer meer nodig. Alle facturen snel en gemakkelijk toegankelijk. Sneller en efficiënter uitsturen van uw facturen. Betere service naar klanten en leveranciers. Factuurverwerking Begeleiding en expertise. Alle waarborgen voor optimale privacy en geheimhouding.

12 DECLARATIE- VERWERKING Wij verwerken voor zorgverzekeraars op de snelste en meest efficiënte wijze de stroom declaratienota s. Het maakt niet uit hoe verzekerden hun medische zorguitgaven declareren. Digitaal of op papier. Uw organisatie kan hier-door met minder kosten klantvriendelijker functioneren. Versnelling van uw declaratieverwerkingsproces. Alle declaraties snel en gemakkelijk toegankelijk. U blijft bepalen hoe uw klanten declareren. Bewezen betrouwbaar. Geen noodzaak om bij pieken (tijdelijke) krachten te werven. Veel expertise en ervaring op één punt. Kostenbesparend door lagere investeringen in mensen en middelen. Betere service naar uw klanten. Wij zijn erg tevreden over de verwerking door Service Point Paragon Netherlands: de korte communicatielijnen en de flexibiliteit om het proces te verbeteren en snel aan de passen aan de veranderende markt. Manon Teng, hoofd Declaraties Zorg en Zekerheid Service Point Paragon Netherlands verwerkt in totaal declaraties voor meer dan 20 landen en 52 zorgverzekeraars en gevolmachtigden. Door de deskundigheid en inzet van Service Point Paragon Netherlands zijn wij in staat om deze immense hoeveelheid declaraties in korte tijd af te handelen. Karel van den Broek, College van zorgverzekeringen Service Point Paragon Netherlands verwerkt volgens strakke procedures en met inachtneming van onze kwaliteitsnormen dagelijks vertrouwelijke gegevens van de declaraties in onze database. Eigenlijk beschouwen we Service Point Paragon Netherlands als een interne afdeling. Willem de Jong, Clustermanager Zorgadministratie VGZ Declaratieverwerking

13 RESPONS- VERWERKING Doet u wel eens een marketingactie, enquête of onderzoek? Welke actie u ook doet, de respons moet correct en snel worden verwerkt. Wij kunnen dat voor u verzorgen: slagvaardig en flexibel. Wij maken gebruik van geavanceerde scan- en herkensoftware; waar nodig aangevuld met handmatige data-entry in Nederland of bij één van onze offshore partners. Wij kunnen voor u: De ingewonnen en bij de verwerking verkregen informatie in elk gewenst formaat aanleveren. De respons verwerken voor zeer grootschalige én kleine acties. Naast respons op papier ook uw digitale respons verwerken. De respons rechtstreeks in uw eigen systeem verwerken. Bij u op locatie, of online vanaf onze eigen locaties. De samenwerking met Service Point Paragon Netherlands brengt ons legio voordelen. Kortere betaaltermijnen, efficiëntere werkprocessen en kunnen beschikken over een digitaal geordend klantenbestand zijn voor ons de belangrijkste redenen om met Service Point Paragon Netherlands in zee te gaan. Op deze manier kunnen onze mensen zich weer volledigrichten op onze core-business: het maken en verwerken van kwalitatief hoogwaardige schoolfoto s. Leo Hazenoot, directeur Schoolfoto.nl Service Point Paragon Netherlands verwerkt jaarlijks onder grote tijdsdruk 2,3 miljoen bestelformulieren geheel volgens de afgesproken kwaliteitsnormen. Nelleke Bakkeren-Voogd, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland Responsverwerking

14 Digitale post DIGITALE POST Wij verwerken niet alleen uw fysieke post, maar ook alle berichten die digitaal bij u binnenkomen. Van online standaardformulieren tot handgeschreven brieven. Altijd en overal toegang tot uw inkomende berichten. Verwerking van zowel digitale als fysieke berichten. Op dezelfde dag digitaal beschikbaar bij de juiste persoon of afdeling. Er raakt nooit meer post verloren, waardoor er minder fouten worden gemaakt. Meer efficiëntie door het meeleveren van specifieke gegevens. Alle waarborgen voor optimale privacy en geheimhouding.

15 DE VOLGENDE STAP IN UW BEDRIJFSPROCES Business Process Outsourcing, Document Process Outsourcing of een andere vorm van uitbesteding? Met onze medewerkers stroomlijnen en verzorgen wij dagelijks vele interne en externe bedrijfsprocessen voor onze klanten. Zo kunt u zich richten op dát wat voor u belangrijk is... uw core business. Voor uiteenlopende klanten - commerciële bedrijven en overheids- en dienstverlenende organisaties - voert Service Point Paragon Netherlands zeer gespecialiseerde maatwerkprocessen uit, waarbij wij vaak worden gezien als een verlengstuk van de interne organisatie. End-to-end verbetering van uw documentprocessen. Kostenbeheer en geen kapitaalinvestering. Maximale flexibiliteit met het oog op veranderende vereisten. Meer tijd om u te richten op uw kernactiviteiten.

16 Digitaal archief Factuurverwerking Declaratieverwerking Digitale personeelsdossiers MEER TIJD VOOR UW CORE BUSINESS DANKZIJ ONZE DOCUMENT MANAGEMENT DIENSTEN! Het volledige beheer en management van uw documentstromen. Internationale speler met vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Maatwerkoplossingen en flexibiliteit. Responsverwerking Service op locatie bij onze klant én tegelijkertijd hoogwaardige documenttechnologie op onze eigen locaties. Korte doorlooptijden door onze innovatieve technieken. Optimale privacy en geheimhouding van uw documenten. Volledig ISO 9001 en ISO gecertificeerd. Digitale post

17 Paragon Netherlands Service Point Paragon Netherlands Flemingweg AV Alphen aan den Rijn Postbus AD Alphen aan den Rijn Nederland T +31(0) F +31(0) E

Wilt u morgen digitaliseren?

Wilt u morgen digitaliseren? Wilt u morgen digitaliseren? Lees dan vandaag deze handleiding Alles over digitale documentstromen Effectief digitaliseren Inhoudsopgave 1 Het nut van Digitaal Werken 5 Wat is digitaal werken? 5 Meer dan

Nadere informatie

ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u!

ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u! nederlands ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u! Inhoud Inleiding en oplossingsoverzicht pagina 4-5 Dynamics integratie pagina 6-7 E-mailmanagement pagina 8-9 Office

Nadere informatie

SharePoint als ECM De oplossing voor u

SharePoint als ECM De oplossing voor u nederlands Inhoud SharePoint als ECM De oplossing voor u Inleiding en oplossingsoverzicht pagina 4-5 Microsoft Dynamics Integratie pagina 6-7 E-Mail Management pagina 8-9 Office Integratie pagina 10-11

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl www.magsoft.nl

Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl www.magsoft.nl Document Processing met ORION Xerver Communicatieweg 3 3641 SG Mijdrecht T: 0297 527370 info@magsoft.nl Inhoud 1. Document Processing 3 1.1 De praktijk 1.2 De voordelen 1.3 MagSoft 1.4 ORION Xerver 1.5

Nadere informatie

Digitaliseren van de poststromen. Handreiking voor de inspectiediensten. Versie 2.1

Digitaliseren van de poststromen. Handreiking voor de inspectiediensten. Versie 2.1 Digitaliseren van de poststromen Handreiking voor de inspectiediensten Versie 2.1 Managementsamenvatting Doel Digitaliseren van de poststromen helpt o.m. om poststukken en andere informatie die nietdigitaal

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN Acht redenen 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. 02 Documentmanagement vereist een gespecialiseerde oplossing. 03 Wij werken

Nadere informatie

succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering

succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 14 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: Ketenintegratie doe je samen Werk- en reisuren helder en betrouwbaar in beeld Efficiencyverbetering

Nadere informatie

E-mailmanagement. Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants. Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom

E-mailmanagement. Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants. Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom E-mailmanagement Wie denkt aan e-mailmanagement, mailt met BMConsultants Jackie van de Loo BMConsultants Chris Bellekom Informatiebureau Bellekom Inhoudsopgave Voorwoord 1 1. Introductie 2 1.1 Doel en

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

Papierloos vanaf dag één

Papierloos vanaf dag één Papierloos vanaf dag één Kostenbesparing en productiviteitverhoging dankzij digitalisering www.i-fourc.nl Een digitaal archief Als autoriteit op het gebied van digitalisering biedt I-FourC een unieke combinatie

Nadere informatie

Whitepaper aan de slag met e-facturatie. Omdat een managed service tijd en kosten kan besparen met elektronisch factureren

Whitepaper aan de slag met e-facturatie. Omdat een managed service tijd en kosten kan besparen met elektronisch factureren Whitepaper aan de slag met e-facturatie Omdat een managed service tijd en kosten kan besparen met elektronisch factureren Whitepaper aan de slag met e-facturatie Omdat een managed service tijd en kosten

Nadere informatie

Een kopzorg minder. Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. N 1/2010

Een kopzorg minder. Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. N 1/2010 N 1/2010 Een kopzorg minder Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. De stroom papierwerk moet en kan veel minder, daar werken wij hard aan. Sander te Wierik van I-Signaal Wij bedienen bijna

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument FreeSupplierPortal Informatiedocument Inhoud Inleiding...3 Elektronisch berichtenverkeer...4 Catalogi-beheer...5 Uitnodigen leveranciers op de FreeSupplierPortal...8 Aanmelden op de FreeSupplierPortal

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

GAC TODAY. Veel voordeel met nieuwste versie van PSA+ en SharePoint. Beter, slimmer en sneller. Growing Together

GAC TODAY. Veel voordeel met nieuwste versie van PSA+ en SharePoint. Beter, slimmer en sneller. Growing Together Juli 2011 Nummer 1 Thema: sneller, slimmer, beter 5 8 Don Burchartz - ICT-Manager van Troostwijk Groep Veel voordeel met nieuwste versie van PSA+ en SharePoint GAC TODAY 10 13 Nieuw: GAC SharePoint Solutions

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

TBlox online software Informatie document

TBlox online software Informatie document TBlox online software Informatie document www.tblox.nl Over TBlox TBlox heeft als missie Elke organisatie voorzien van hoogwaardige en betaalbare software en dienstverlening TBlox voorziet meer dan 1.000

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer. Case study: Braem Gebroeders N.V.

Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer. Case study: Braem Gebroeders N.V. Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer Case study: Braem Gebroeders N.V. Kort samengevat Informatie stromen beheersen onze bedrijven en het is cruciaal om deze snel, efficiënt

Nadere informatie

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Wie we zijn Netsupport, een bedrijf met hoogopgeleide technici die ICT problemen voor u oplossen. Of het nu een website, Intranet, bedrijfsnetwerk of gewoon

Nadere informatie