Uw DARPHIN schoonheidsprogramma. Ons nalatenschap. UW DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSRITUEEL ( s morgens en s avonds): SPECIALITEITEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw DARPHIN schoonheidsprogramma. Ons nalatenschap. UW DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSRITUEEL ( s morgens en s avonds): SPECIALITEITEN:"

Transcriptie

1

2 Uw DARPHIN schoonheidsprogramma Maak gebruik van de adviezen van onze professionals om uw huid dagelijks te verzorgen, voor het beste schoonheidsresultaat. UW DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSRITUEEL ( s morgens en s avonds): Reiniging... Toner... Serum... Crème... Oogverzorging... Ons nalatenschap Ons verhaal begint zo n 50 jaar geleden, met een zeer bijzondere man: Pierre DARPHIN. Hij was een fysiotherapeut van beroep, maar zijn fascinatie voor huidverzorging en de weldaad aan planten inspireerden hem tot een revolutionaire kijk op schoonheid evenals zijn onvermoeibare verlangen naar harmonie. Met dit inzicht bouwde hij het eerste Parijse instituut op. Een centrum voor de uitmuntendheid van DARPHIN: zeer zintuigelijk, unieke effectieve huidverzorgingsbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van exclusieve massagetechnieken en aanbrengmethoden. Aan de hand van deze weldaad aan kennis en ervaring voeren wij zijn vaardigheden tot op heden door, voor buitengewone huidverzorgingsbehandelingen. Essential Oil Elixir... SPECIALITEITEN:... I... maal / week... I... maal / week... I... maal / week... I... maal / week

3 Darphin, more than skincare, an Art Onze Darphin-wetenschappers laten zich inspireren door de natuur. Heel secuur selecteren ze pure en effectieve ingrediënten, die ze combineren met state-of-the-art cosmetische technologie. Daarbij zijn ze zich zeer bewust van de ethische kant van de wetenschappelijke praktijk. De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten worden nauwkeurig gemengd om verfijnde texturen en subtiele geuren en kleuren te creëren, die perfect op de huid passen. Elk vakkundig vervaardigd product stimuleert de zintuigen en biedt tegelijkertijd resultaten voor de huid. De huidverzorgingskunst van Darphin is onmiskenbaar een ware Kunst van het Leven.

4 Ons schoonheidsinstituut In Parijs, op een steenworp afstand van het Place Vendôme, staat het Darphin Instituut, de absolute kern van ons merk. Deze verfijnde en elegante plek, gelegen aan de achterkant van een charmante patio, nodigt uit tot een uitgelezen moment van verwennerij en zintuiglijk genot. Hier bepalen onze vakkundige schoonheidsspecialisten uw huidbehoeften aan de hand van een persoonlijke consultatie. Ze hebben de beschikking over uitzonderlijke cosmetica, die ze toepassen met behulp van exclusieve modelleringstechnieken. Het scala aan behandelingen combineert het genoegen van duidelijk zichtbare resultaten met een uniek gevoel van wellbeing. Het paradepaardje van het Instituut is de Diepe Weefsel Massage, een slim gestructureerde modelleringstechniek die de huid verfraait en zichtbare resultaten biedt. Een bevoorrechte ontmoeting tussen u en uw huid Elk van onze formules prikkelt de zintuigen met een reeks van kleuren, geuren en tactiele sensaties om u een exclusief moment van ontspanning te bezorgen, een glimp van wellbeing. Omdat de ingrediënten helpen de vitaliteit van uw huid te versterken, wordt uw hele wezen ondergedompeld in een staat van welzijn en rust. Uw huid glanst en straalt schoonheid uit.

5 INSPIRATIE, ONTLEEND AAN DE NATUUR De natuur, een oneindige bron van inspiratie voor onze onderzoeksteams, vormt de oorsprong van gemiddeld 85% van de ingrediënten van onze formules. Zeldzame en waardevolle bloemen, unieke botanische soorten en planten bieden een rijkdom aan voordelen voor de huid. Onze experts halen hier vakkundig de actieve componenten en essentiële oliën uit, die ze toepassen in onze producten. Uitstekende dermocosmetische huidverzorgingsbehandelingen Darphin staat op kwaliteit: van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot de ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van buitengewone zintuiglijke formules en verfijnde behandelingen EEN SCHOONHEIDSPROGRAMMA OP MAAT Uw huid is uniek en vraagt om een specifieke oplossing voor elk van haar behoeften, aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. De professional zal een dagelijks huidverzorgingsritueel op maat aanbevelen. De basis is altijd een intensief en specifiek serum gecombineerd met een hydraterende en corrigerende crème. Elixers van essentiële oliën of Oogcontour-treatments vormen aanvullende behandelingen voor uw huidverzorgingsroutine. WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN RESULTATEN Bij het ontwikkelen van onze formules hanteren we zeer strenge farmaceutische criteria. Onze onderzoeksteams selecteren effectieve ingrediënten uit wat de natuur en de technologie te bieden hebben. Ze worden slim gecombineerd en geconcentreerd en worden vermengd om op maat gemaakte oplossingen voor specifieke huidproblemen te creëren. Vervolgens worden onze behandelingen klinisch getest om hun resultaten aan te tonen en deze te kwantificeren. EEN ZINTUIGLIJKE REIS Huidverzorgingsbehandelingen van Darphin zijn onmiddellijk herkenbaar aan hun unieke zintuiglijke kracht, die onlosmakelijk verbonden is met hun effectiviteit. Alle schoonheidsrituelen van Darphin zijn gebaseerd op harmonieuze en intens subtiele texturen, een rijke schakering aan delicate en vrouwelijke geuren en geheel nieuwe sensaties voor uw huid. Onze missie: HET STREVEN NAAR EN LEVEREN VAN TOPKWALITEIT. Het respecteren van uw huid en kennis van haar specifieke behoeften. Het selecteren van innovatieve ingrediënten, afkomstig uit de natuur of de wetenschap. Het ontwikkelen van verantwoorde producten zonder het gebruik van parabenen. Het wetenschappelijk bewijzen van de effectiviteit van elke huidverzorgingsbehandeling.

6 Serum + Cream DE GEKWALIFICEERDE HUIDVERZORGINGSCOMBINATIE Ondanks hun speels ogende, felgekleurde gedaante zijn de acht expertserums in werkelijkheid intensieve behandelingen voor de meest essentiële behoeften van uw huid. Deze serums staan symbool voor onze formuleringsexpertise. Het zijn hoogtechnologische producten, die op slimme wijze evenwicht brengen tussen sterk geconcentreerde, krachtige ingrediënten en ongelooflijk lichte texturen. Of ze nu gericht zijn op antiveroudering, kalmering of stimulering, ze leveren stuk voor stuk een intens, onmiddellijk en langdurig resultaat op de huid, terwijl ze uw zintuigen verrassen. Uw Darphin-crème is een belangrijke bondgenoot in aanvulling op het serum. Geleidelijk regenereren en versterken zij uw huid in antwoord op haar specifieke behoeften. Uw huid wordt zichtbaar mooier met de dag. Dankzij ons brede scala aan subtiele texturen is er voor elk huidtype en elk seizoen een passend comfort. Essential Oil Elixir, onthul de glans AROMATISCHE VERZORGING Onze aromatische verzorgingslijn, de essentie van onze botanische expertise, is gemaakt van 100% natuurlijke en organische* ingrediënten. De lijn is gebaseerd op zeldzame ESSENTIËLE OLIËN, afgeleid van planten, kruiden, bloemen en vruchten met heilzame werkingen. De producten zijn ontworpen voor toepassing in de avond. Ze helpen de glans van elke huid te herstellen gedurende de nacht, wanneer de cellulaire activiteit het hoogst is. De kostbare vloeistoffen laten de huid profiteren van de eigenschappen van jasmijn, kamille, tangarine of roos: slechts drie druppels in de avond zorgen voor een stralende teint in de ochtend. * De Aromatherapie Huidverzorgingslijn is biologisch gecertificeerd, met uitzondering van de 8 Flowers Nectar.

7 Hydratatie: de basis van een stralende en gezonde huid HYDRASKIN De HYDRASKIN-lijn staat midden in het hydratatieproces om de dorst van de doffe en droge huid te lessen. Het HYDRASKIN-serum met granaatappelextract helpt de waterreserves aan te vullen voor onmiddellijke verlichting. Uw huid absorbeert een intens gevoel van wellbeing, strakheid verdwijnt. De Hydraskin-lijn van crèmes met HYDRASTRUCTURE TECHNOLOGY TM, op basis van zeekraal en Franse lavendelextracten, ondersteunt het vermogen van de huid tot zelf-hydratatie. Zowel de gels als de zuiver geurende en comfortabele crèmes geven de huid een beschermende laag en een frisse, zacht glanzende uitstraling. Een zachte cocon voor de gevoelige, kwetsbare en tere huid INTRAL Dankzij de behandelingen van Darphin is zintuiglijke verwennerij zelfs voor een gevoelige huid mogelijk. De formules van Intral verlichten en kalmeren de huid onmiddellijk en verminderen het ontstaan van roodheid, terwijl ze de huid omhullen met een heerlijk beschermende sluier. De kalmerende efficiëntie van Intral is mede te danken aan het Calm Complex een unieke combinatie van kamille, meidoorn en pioenroosextracten. Ter aanvulling is er een specifiek duo van make-upreinigers, met een prachtige textuur en de geruststellende geur van de kindertijd. Beide reinigen en kalmeren de huid. Dag na dag herstelt en ontspant de huid zich en komt ze opnieuw in contact met een verloren gewaand gevoel van comfort en rust.

8 TM Essentiële vitaliteit VITALSKIN Uw huid wordt op de proef gesteld en verliest geleidelijk haar vitaliteit: de huid wordt steeds vermoeider, het herstelt traag en er verschijnen tekenen van veroudering. De schoonheid van de huid, de uitstraling en de kwetsbaarheid zijn reflecties van haar vitaliteit. De producten van VITALSKIN geven de huid iedere dag nieuwe vitale energie en dynamiek, dankzij het botanische concentraat dat de natuurlijke energie van de huid ondersteund. Anti-aging expertise Historisch gezien is antiveroudering altijd de kern van onze expertise geweest, voortdurend subject van onderzoek in onze Darphin Laboratories. Om uitstekende resultaten te kunnen leveren, maken onze antiverouderingsformules gebruik van de nieuwste technologische innovaties, zonder afbreuk te doen aan het heerlijke gebruikscomfort. Vanaf de eerste zichtbare tekenen van veroudering tot volledige rijpheid van uw huid: de anti-aging lijn richt zich met precisie op de specifieke behoeften van uw huid in elke fase. In de handen van onze experts zal uw huid nooit meer dezelfde zijn. Perfecte huid IDEAL RESOURCE De Ideal Resource-crème is geïnspireerd op de unieke levenskracht van de natuur. Ze combineert drie vaste planten witte hibiscus, centella asiatica en duizendknoop tot een exclusieve formule: het Line Polish Complex TM. De crème barst van de micro-exfoliërende bloemenzuren en plantaardig resveratrol (een polyfenol) en versnelt het celvernieuwingsproces. Ze helpt zichtbaar rimpels en fijne lijntjes glad te strijken, onvolkomenheden te wissen en de huid haar oorspronkelijke glans terug te geven. De rijke, romige textuur is subtiel geparfumeerd met noten van witte bloemen en smelt lichtjes op de huid. Dag na dag haalt de crème de best mogelijke uitstraling uit uw huid: glans, zachte contouren en een fluweelzachte huidtextuur.

9 TM TM Antirimpel- en stevigheidsexpert PRÉDERMINE Prédermine is een slim concentraat op basis van het SMART FIRMING SYSTEM TM Het combineert waterdrieblad, peptiden en extracten van dille en soja (gepatenteerde technologie) en stimuleert de natuurlijke productie van elastine en collageen, twee eiwitten die de jeugdigheid van de huid vormgeven. De kracht van de PRÉDERMINE-lijn maakt de huid voller, steviger en dichter en strijkt rimpels zichtbaar glad. De tijdloze geur van irissen geeft de Prédermine-lijn ook een geraffineerde sensorische kwaliteit. Onze ultieme antiverouderingsverdediging STIMULSKIN PLUS Stimulskin Plus is speciaal ontwikkeld om aan de eisen van de rijpere huid te voldoen en biedt een comfortabel antiverouderingsritueel, dat extracten van uitzonderlijke planten combineert met geavanceerde, liftende peptidetechnologie. STIMULSKIN PLUS is een effectieve, integrale antiverouderingsbehandeling. De lijn stimuleert de natuurlijke cellulaire regeneratie, waardoor de vitale weefsels van de huid vernieuwd worden. De huid is dichter, gladder, ziet er gelift uit, de teint is egaal en de contouren van het gezicht lijken opnieuw gedefinieerd. Bestaat uit intensieve serums en crèmes: vijf spectaculaire huidverzorgingsbehandelingen met weergaloos aromatische en luxueuze texturen, die de schoonheid van uw huid verbeteren.

10 SELECTIV MELA SYSTEM TM Een perfecte teint, zonder donkere vlekken MELAPERFECT Met het verstrijken van de tijd en door externe stress hopen melaninepigmenten zich op en vormen ontsierende donkere vlekken die uw schoonheid aantasten. Melaperfect verheldert de aanblik van deze vlekken, dankzij de Anti-dark Spot Technology SELECTIV MELA SYSTEM. Deze technologie is gebaseerd op het gepatenteerde extract van trametes (elfenbankje) dat de pigmentclusters die donkere vlekken veroorzaken, helpt af te breken in combinatie met de wortels van de gentiaan en geelwortel, beide krachtige antioxidanten die herhaling helpen voorkomen. Resultaten zijn zichtbaar na 15 dagen**. Na acht weken zijn donkere vlekken tot de helft gereduceerd, zowel in grootte als in intensiteit.*** De teint is in balans en egaal dankzij deze baanbrekende innovatie. Die is uitgevoerd in een delicate, zijdeachtige textuur met een frisse citrusgeur. Uw ogen verdienen een expert EYE CARE Omdat de huid rond de ogen verschilt van die van de rest van het gezicht en bijzonder kwetsbaar is, wijdden we een exclusieve lijn van professionele huidverzorgingsbehandelingen aan dit gevoelige gebied. Wanneer de huid rond de ogen tekent, krijgt het hele gezicht een vermoeide uitstraling. Het grote aanbod van Darphin aan serums, crèmes en zelfs een hydraterend masker, bestrijdt daarom wallen en donkere kringen en helpt tekenen van veroudering zichtbaar te corrigeren, afhankelijk van de leeftijd van de huid. Onze EYE CONTOUR behandelingsformules zijn zacht voor de gevoelige huid en zijn getest onder oogheelkundig toezicht. Ze werken samen om uw ogen te laten stralen en om uw gezicht te verlevendigen met hernieuwde jeugd. ** Klinische studie uitgevoerd bij 19 vrijwilligers met tweemaal daags gebruik over een periode van 2 maanden. *** Klinische test uitgevoerd op 33 vrijwilligers die het product tweemaal per dag gedurende 2 maanden hebben gebruikt.

11

12 Photo credits: P. Paufert / M. Gantner / A. Klarin