nr. 16, schooljaar Uitstapje Turfhoeve groep 8 Algemene ouderavonden nieuwe schooljaar Studiedagen volgend schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nr. 16, schooljaar 2013-2014 Uitstapje Turfhoeve groep 8 Algemene ouderavonden nieuwe schooljaar Studiedagen volgend schooljaar"

Transcriptie

1 nr. 16, schooljaar Uitstapje Turfhoeve groep 8 26 juni is groep 8 naar de Turfhoeve geweest. Er waren vier verschillende activiteiten. Dat was: aqua bubble, dat zie je op de foto hiernaast, minute to win it, dat zijn spelletjes van een minuut, bamboe bouwen, daarbij moest je met bamboe het hoogste gebouw proberen te bouwen, fun games, dat zijn allerlei leuke, gezellige teamwork spelletjes. Iedereen vond het leuk en gezellig! We hadden na de eerste twee spelletjes een half uur pauze. We waren in twee groepen verdeeld. Het was de bedoeling om samen te werken met het groepje. Groetjes Nick en Amy uit groep 8. Algemene ouderavonden nieuwe schooljaar Aan de start van het nieuwe schooljaar staan weer algemene informatieavonden gepland voor alle groepen. Groep 3: Groep 2: Groep 1: Groep 4/5: Groep 7/8: Groep 6: Groep 4: Aan het begin van het nieuwe schooljaar krijgt u hier nog meer informatie over. Tijdens de ouderavonden voor groep 2 en groep 3 zal ook stil worden gestaan bij de werkwijze in de nieuwe combinatiegroep 2/3. Studiedagen volgend schooljaar Hierbij een overzicht van de studiedagen voor het nieuwe schooljaar. Deze vinden plaats op: woensdag 10 september 2014, maandag 8 december 2014, donderdag 26 maart 2015, maandag 20 april 2015 en vrijdag 17 juli In blijde verwachting Misschien heeft u het al gehoord, juffrouw Sanne, haar partner Pieter en zoontje Siem, zijn in blijde verwachting van een babybroertje of zusje. Juf Sanne zal vermoedelijk half december mogen bevallen, waardoor zij om en nabij de herfstvakantie met verlof zal gaan en na carnaval weer zal terugkeren. Intussen zijn wij al drukdoende met het kijken naar wie haar vervanging zal kunnen gaan invullen. Het streven is om juffrouw Marian Heines hiervoor in te zetten. Echter zal na de vakantie pas duidelijk worden of er vaste medewerkers van Kerobei voorgaan op juf Marian.

2 Ouderbijeenkomst kleutergroep naar aanleiding van incidenten Afgelopen dinsdagavond hebben we een ingelaste ouderbijeenkomst met de ouders van groep 1/2a gevoerd naar aanleiding van enkele grensoverschrijdende incidenten tussen kleuters bij de TSO (tussenschoolse opvang) en school. Schoolarts Ietje van Rhee heeft op deze avond ook het een en ander uitgelegd over het verloop van de seksuele ontwikkeling van kinderen. Een aanrader bleek het boek: Kleine mensen, grote gevoelens van Sanderijn van der Doef te zijn. Dit boek zal vanaf maandag op school in te zien zijn. Uit de gesprekken met ouders bleek weer eens te meer hoe belangrijk het is dat kinderen leren om grenzen aan te geven en eventueel de hulp van de volwassenen in te roepen. Naast het gebruik van De Poppies en de Soemokaarten, gaan wij volgend jaar ook starten met het hele team met Bertha Verschueren (bij een aantal ouders al bekend vanuit aanpak van de B-methode). Met name deze laatste methodiek zal kinderen nog sterker maken om bewust te worden van eigen keuzes en eigen kracht. Hiermee leren de kinderen ook grenzen van zichzelf en van de ander herkennen en respecteren. Terugkijkend op de bijeenkomst bleek het een zeer waardevolle en bijzondere avond te zijn. Dank aan de aanwezige ouders, schoolarts, leerkrachten en TSO voor de respectvolle dialoog! Avondvierdaagse Beste deelnemers aan de Avondvierdaagse, Omdat het defilé op de laatste wandeldag niet geheel gelopen is zoals de bedoeling was, en onze school de pech had dat alle beloofde ballonnen al uitgedeeld waren, hebben we van de organisatie van de Gemeente Venlo een excuusbrief gekregen. Om de teleurstelling een beetje te verzachten, hebben ze bij de school een pakketje afgeleverd met hierin: alsnog een ballon voor alle deelnemers, een shirt van de Avondvierdaagse Venlo 2014, en een voetbal voor de school Samen met VIA VVV en VVV-Venlo wil de Avondvierdaagse Venlo 50% korting aanbieden bij een vooraf aangewezen thuiswedstrijd van VVV-Venlo. Meer informatie volgt. Een erg mooie geste van de organisatie, waarvoor we ze dan ook hartelijk bedankt hebben. Fijne vakantie! Team Avondvierdaagse namens BS PassePartout

3 Musical bedank-ochtend groep 8 Op woensdag 9 juli om uur willen we alle helpende ouders/verzorgers bedanken met een uitvoering van de musical van groep 8. Ook alle opa s en oma s van de leerlingen van groep 8 zijn die ochtend van harte welkom. Tijdens de voorstelling wordt er gezorgd voor een kopje thee of koffie en een stukje vlaai. Op donderdag 10 juli zwaaien wij groep 8 gezamenlijk uit op de bovenbouwspeelplaats. Iedereen is van harte welkom om mee te zwaaien vanaf uur. Jaarverslag Het jaarverslag vindt u vanaf aanstaande vrijdag op onze website. Wijziging in de groepsbezetting Helaas hebben wij toch nog een kleinere wijziging m.b.t. de formatie voor het volgend schooljaar. In groep 1/2 van juf Karin zou juf Marijn op de woensdagen de Bapo-invulling gaan oppakken. Omdat juf Marijn echter een uitgebreidere vervanging aangeboden heeft gekregen binnen basisschool De Springbeek zal haar taak door juf Ilona van den Broeck overgenomen worden. Ook juf Anouk Stroeken, die als onderwijsassistente aan onze school gekoppeld zou gaan worden, is verplaatst naar basisschool Kom.mijn. Wie haar gaat opvolgen, wordt in het nieuwe schooljaar bekend gemaakt. Afscheid leerkrachten Helaas moeten we elk jaar weer afscheid nemen van een aantal (vervangende) collegae en stagiaires die onze kinderen het afgelopen schooljaar, of een gedeelte hiervan, begeleid hebben in hun ontwikkeling. Graag willen wij ook via deze weg Marijn Schwillens (zij gaat naar de Springbeek), Marian Heines (zij gaat de eerste periode naar de Violier), Kelly van Dijk (gaat naar Kindante), Ilona (blijft als vervanger beschikbaar voor Kerobei) en alle betrokken stagiaires heel hartelijk danken voor hun deskundige en enthousiaste inzet bij ons op school. Wij wensen hun allen heel veel succes in hun verdere loopbaan en hopen dat we de komende jaren nog vaker mogen profiteren van hun kwaliteiten en expertise.

4 Controle telaatkomers Samen met de leerplichtambtenaren van de Gemeente Venlo en de directie (Simone, Claudia en Julie) is er in de afgelopen weken gecontroleerd op telaatkomers. Gelukkig mogen we constateren dat deze controle duidelijk effect heeft! Vanuit de controle afgelopen donderdag 26 juni hebben we met geen enkele ouders en kinderen een gesprek hoeven te voeren over het te laat komen. Er is in totaal één ouder die een formeel gesprek heeft gehad met de leerplichtconsulente i.v.m. structureel verzuim. Het op tijd komen op onze school vinden wij ontzettend belangrijk en wij willen alle ouders er dan ook nog eens nadrukkelijk vragen hier alert op te blijven. Per slot van rekening willen we onze kinderen voor de toekomst meegeven dat te laat komen echt voor problemen zorgt bij jou en de ander! Deze afspraak geldt overigens voor alle kinderen van onze school, dus ook voor alle vierjarigen die volgens de wet nog niet leerplichtig zijn. Door inschrijving op onze school gelden de afspraken van onze school. Einde schooljaar Aan het einde van het schooljaar staat een stukje afscheid nemen van elkaar centraal. Dit geldt voor de kinderen, ouders en team van PassePartout. Intussen hebben we al verschillende initiatieven voorbij horen en zien gaan waarbij leerkrachten in het zonnetje worden gezet. Wij vinden het ontzettend fijn te merken dat jullie, ouders, onze leerkrachten zo waarderen. De andere kant van dit fenomeen is echter ook dat we te maken krijgen met onaangename bijverschijnselen die we toch graag even onder de aandacht willen brengen, omdat wij als school hier niet positief tegenaan kijken en hier ook niet achter staan. Zo merken we dat er soms ouders (on)bewust op kosten gejaagd worden i.v.m. dure cadeaus die aan leerkrachten aangeboden worden. Dit is zeer onwenselijk en we willen u dan ook dringend vragen om dit niet te doen. Per slot van rekening is het ons werk om jullie kinderen goed te begeleiden. Een dank je wel vinden we al super en ook zelf gemaakte tekeningen of knutselwerkjes worden ontzettend gewaardeerd. Daarnaast horen we ook dat kleinere groepen ouders bij elkaar komen om voor groepsleerkrachten iets bijzonders te bedenken. Ook dit initiatief juichen we toe maar alleen als eenieder hierin betrokken wordt en er geen deelgroepen in bestaande groepen ontstaan. We hopen op uw begrip en medewerking om de diverse afscheidsrituelen zo positief mogelijk te laten verlopen.

5 Voortgang Maatjeswerk PassePartout, Schalm en Springbeek Het afgelopen schooljaar heeft onze school meegewerkt aan de proeftuinconstructie waarin PassePartout, de Springbeek en de Schalm hebben samengewerkt op basis van het toevoegen van kwaliteiten, daar waar wenselijk en noodzakelijk op leidinggevend gebied. Het doel van deze proeftuin is om te onderzoeken of wij binnen Kerobei op termijn met minder directeuren leiding kunnen geven, waardoor er extra formatie overblijft, die we dan kunnen inzetten voor diverse knelpunten binnen scholen. Hierbij kunt u denken aan extra begeleiding op een school voor o.a. specifieke zorgvragen, het formeren van kleinere groepen, inzet van extra handen in een groep enz. De eerste uitkomsten van deze proeftuinconstructie zijn, in samenspraak met de MR-en van de betrokken scholen en de hoofden onderwijs van Kerobei, op 17 februari 2014 geëvalueerd. De uitkomsten van deze avond zijn terug te vinden op onze website. De vragen die gesteld zijn, door de betrokken MR-en en de reflecties binnen de betrokken teams, hebben ertoe geleid dat wij als PassePartout volgend schooljaar samen met De Springbeek onze directeur zullen gaan delen. Voor PassePartout betekent dit in praktijk dat juffrouw Simone volgend schooljaar op maandagdinsdag (één keer per drie weken op Springbeek) en vrijdag op PassePartout werk-zaam zal zijn. Door deze splitsing van de directeurstaken heeft PassePartout uiteindelijk 1.7 FTE (1.7 extra baan) meer formatie gekregen dan oorspronkelijk op basis van de leerlingenaantallen toegekend zou zijn. Hiervan hebben wij 1,5 onderwijsassistent kunnen toevoegen en op diverse plekken extra ondersteuning aan groepen kunnen toevoegen. Ook juffrouw Claudia is extra gefaciliteerd en zal aankomend schooljaar structureel ook op woensdag aanwezig zijn naast de maandag,dinsdag en donderdag. Juffrouw Julie zal er van maandag t/m donderdag zijn, waardoor we voor PassePartout gedurende de gehele week een MT-bezetting hebben (uitgezonderd studiedagen van en voor het MT). Bedankt Op deze plaats willen wij dan ook nog heel graag gebruik maken om jullie, ouders en verzorgers, heel hartelijk te bedanken voor jullie vertrouwen, meedenken, ondersteuning en inzet tijdens het afgelopen schooljaar. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en hopelijk zeer zonnige en ontspannen vakantie toe en hopen jullie allen op 25 augustus weer te zien.

6 NSA Gold In het nieuwe schooljaar kan de gemeente Venlo ons als basisscholen een nieuw initiatief aanbieden, namelijk Go for Gold kids. Go for Gold kids is een initiatief van Provincie Limburg, Huis voor de Sport Limburg en Topsport Limburg en is gericht op leerlingen in het basis- en/of voorgezet onderwijs (5-14-jaar). De gemeente Venlo participeert in dit programma naast de reguliere NSA. Dit concept past prima binnen ons gemeentelijk beleid, en de arrangementen die we binnen Skooly aanbieden. Middels dit programma proberen we het volgende te bereiken: kennismaking met de meest uiteenlopende takken van sport en bewegen, een hoogwaardig, gecertificeerd aanbod van beweegmomenten onder schooltijd en extra beweegmomenten na schooltijd. Inspiratie met Dream it, Do it producten, zoals een clinic van een topsporter, de Limburg Olympic Bus en Limburg Leeuw, de mascotte van Go for Gold Kids. Alle activiteiten onder schooltijd worden overigens kosteloos aangeboden. Wij zullen van dit fantastische aanbod gebruik gaan maken. Hoe dit precies ingevuld gaat worden zal na de vakantie via de nieuwsbrief met u gedeeld worden. Bijlagen bij deze nieuwsbrief In de bijlage vindt u belangrijke informatie van de GGD over reisvaccinaties. Bijdragen voor de nieuwsbrief Heeft u leuke en/of belangrijke bijdragen voor de nieuwsbrief dan kunt u die rechtstreeks naar de redactie sturen! Het adres is: n.brief@passepartout.kerobei.nl PassePartout op Facebook Volg PassePartout op Facebook! Via de onderstaande link komt u op de pagina van onze school:

7 Belangrijke data: Groep Datum Activiteit Let op 8 Start Schoolverlatersdagen Info via leerkracht over de diverse activieiten 4 t/m Rapport Rapport 3 4 t/m t/m Oudergesprekken op verzoek groep 4 t/m 7 5 t/m Uitvoering musical groep 8 3 en Uitvoering musical groep uur: Musical groep 8 Voor alle hulpouders en opa s en oma s uur: Musical groep 8 Voor alle ouders 1/2 a Verjaardag juf Monique en juf Marijn allen Uitzwaaien groep uur op de speelplaats v.d. bovenbouw allen studiedag Alle leerlingen vrij allen Start zomervakantie Algemene ouderavond groep Algemene ouderavond groep Algemene ouderavond groep 1 4/ Algemene ouderavond groep 4/5 7 en Algemene ouderavond groep 7 en Algemene ouderavond groep Algemene ouderavond groep 4

8

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

nr. 9, schooljaar 2013-2014

nr. 9, schooljaar 2013-2014 nr. 9, schooljaar 2013-2014 Ivo Nederlands kampioen beugelen!! Ik, Ivo Holthuijsen, uit groep 7 van meneer Joost, ben Nederlands kampioen beugelen geworden. Het Nederlands kampioenschap was in Belfeld.

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

nr. 22, schooljaar 2011-2012

nr. 22, schooljaar 2011-2012 nr. 22, schooljaar 2011-2012 Dries Hawinkels in Limbrugs hockey elftal Dries Hawinkels uit groep 8 heeft zich geplaatst in het Limburgs hockey elftal. Na een speciale training in Weert mocht Dries deelnemen

Nadere informatie

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28 BESTE OUDER Voor u ligt een volle Schepelweyzer met deze keer informatie over o.a. de nieuwe groepsverdeling/formatie, het vakantierooster 2018-2019, de Open school van vrijdag a.s., de Ouder bedank avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2018-2019 Nijmegen, juli 2018 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos Lindenholt. We proberen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2017-2018 Nijmegen, juli 2017 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018 Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 24 6 juli 2018 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie! 1 Kriebelbeestjes in de vakantie Springend

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 Schooljaar: 2018-2019 Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Kom erbij, is het motto van de Kinderboekenweek van dit jaar. Daar gaan wij natuurlijk op Weilust ook mee

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie