VERKOOPLASTENBOEK ALGEMEEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKOOPLASTENBOEK ALGEMEEN"

Transcriptie

1 1 / 14 VERKOOPLASTENBOEK 0 ALGEMEEN Aansluitingen De aansluitingskosten en het plaatsen van de tellers voor water, gas, elektriciteit, alsook het aansluiten voor teledistributie en telefoon en de aansluiting op de riolering zijn ten laste van de uiteindelijke koper en niet inbegrepen in de verkoopprijs. Deze kosten maken deel uit van een verrekening en moeten voldaan zijn voor de voorlopige oplevering van de woning. Bij deze voorlopige oplevering worden de abonnementen m.b.t. de nutsvoorzieningen tevens overgedragen aan de koper. De nodige wachtbuizen en/of doorvoeren, tussen de berging in de woning en 1 m buiten de voorgevel, voor het inleiden van de nutsvoorzieningen zijn voorzien. ONDERGRONDSE RUWBOUWWERKEN Grond- en funderingswerken De grondwerken worden volgens de gewenste afmetingen uitgevoerd teneinde de funderingswerken, kanalisatie- en rioleringswerken degelijk te kunnen uitvoeren. De funderingen van de woningen die gerealiseerd worden boven de ondergrondse parking dragen rechtstreeks op de daartoe voorziene structuur van de ondergrondse parking. De woningen die worden gerealiseerd op volle grond zijn gefundeerd op staal. De aanzet van de fundering zal een zuiver en uniform vlak vertonen en zal een voldoende grondweerstand hebben om de fundering van het gebouw op de grond over te dragen. De aanduiding van de funderingen op de plannen van de architect zijn enkel indicatief en worden definitief bepaald door de studie van de ingenieur, die zich steunt op de resultaten van het bodemonderzoek en de berekening van de belastingen van het gebouw met de nuttige bijbelastingen. Aldus bepaalt de ingenieur het exacte funderingstype, afmetingen en betonsamenstelling. Conform het «Algemeen Reglement op de Elektrische Installatie», wordt een aardingslus onder de funderingen aangebracht. Ondergrondse ruwbouwstructuur Alle diktes en hoogtes van de balken, kolommen en muren worden aangepast aan de stabiliteitsberekeningen. De wanden van de parking worden in waterdicht beton uitgevoerd ten einde een waterdichte kuip te krijgen. De vloer is glad gepolierd. Het is mogelijk dat er krimpscheuren verschijnen in deze vloer, doch de waterdichtheid is door de aannemers gegarandeerd.

2 Ondergronds metselwerk De gemetselde tussenwanden worden uitgevoerd in zichtbetonblokken type Industrieel Zichtmetselwerk, afmetingen volgens de plannen. Het zichtbaar metselwerk wordt achter de hand gevoegd. Rioleringsnetten De riolering wordt conform de plannen en de bepalingen, opgelegd door de Stad Mechelen, uitgevoerd met een gescheiden afvalwatersysteem in kunststof met de nodige verluchtingen. De DWA-afvoer wordt via de septische put afgevoerd naar de straatriolering. De RWAafvoer afkomstig van de dakoppervlakten wordt verzameld in een regenwatertank, die achter de woning in de tuin wordt ingeplant, al dan niet gegroepeerd voor een aantal woningen en met overloop naar de openbare straatriolering die zich onder het tuinpad bevindt. Er zal een buiten dienstkaantje aanwezig zijn. Het is mogelijk een wachtbuis tussen de regenwaterput en de berging in de woning te laten voorzien teneinde de aansluiting van een regenwaterrecuperatiesysteem toe te laten. Het regenwaterrecuperatiesysteem zelf en de wachtbuis zijn niet voorzien (meerprijs voor het plaatsen van een volledig regenwaterrecuperatiesysteem is +/ euro). De rioleringsnetten van de woningen boven de ondergrondse parking worden via bevestiging aan het plafond van de ondergrondse parking naar buiten gebracht. De rioleringsnetten van de woningen op volle grond worden in volle grond onder de funderingsplaat naar buiten geleid.. De buizen zijn uitgerust met de nodige toezichtstukken, ellebogen, verbinding- en verloopstukken. De buitenriolering wordt uitgevoerd in kunststof. Het rioleringsnet wordt voorzien van de nodige toezichtputten en reukafsluiters, rechtstreeks aangesloten op de openbare stadsriolering en uitgevoerd volgens de vigerende voorschriften opgelegd door de plaatselijke instanties. Voorzieningen tegen opstijgend vocht Een vochtscherm wordt, waar noodzakelijk, onder de metselwerkmuren aangebracht. Ondergrondse parking Individuele parkeerplaatsen worden belijnd afgebakend. BOVENGRONDSE RUWBOUWWERKEN Gewapend Beton Worden voorzien in gewapend beton en/of prefabbeton : Alle vloerplaten en dakplaten volgens de gegevens en onderrichtingen van het ingenieursbureau. Alle balken, wanden en kolommen nodig voor een goede constructie, dit alles volgens de gegevens en onderrichtingen van het ingenieursbureau. De indicaties op de architectuurplannen zijn louter informatief : alle afmetingen worden aangepast conform de stabiliteitsberekening.

3 3 / 14 Metselwerk Metselwerk voor het binnenspouwblad van de voor -en achtergevel, alsook voor de dragende wanden, wordt uitgevoerd in silicaatsteen of gewapend beton. De gemene muren tussen de woningen zijn ontdubbeld en worden uitgevoerd in silicaatsteen of gewapend beton. Gevels De buitengevels worden als volgt uitgevoerd : een dragend binnenspouwblad in silicaatsteen een geïsoleerde spouw ofwel een gevelsteen, kleur aan te geven door de architect: o De stenen zijn gelijkmatig van vorm en uitzicht o Al het metselwerk is pas, vlak en te lood, met de nodige open stootvoegen o Gegalvaniseerde doken worden mee ingewerkt voor zover nodig voor de bevestiging van het buitenschrijnwerk o Gegalvaniseerde spouwankers (met drupplooi) worden mee ingewerkt ofwel een gevelpleister in verschillende uitvoeringen en kleurnuances volgens plannen architect. Een draagsysteem voor gevelbegroeiiing wordt per blok van aaneengeschakelde woningen voorzien als afwerking van de kopse gevels van de woningen aan de kant van het park. Bij sommige aangeduide woningen (conform de architectuurplannen) zal bijkomend een draagsysteem voor aangepaste gevelbegroeiing op de voorgevel voorzien worden. De begroeiing zelf wordt niet voorzien maar moet door de koper zelf aangebracht worden (streekeigen beplanting) Dorpels De deurdorpels zijn voorzien in blauwe hardsteen of in prefabbeton, alsook de dorpels van de ramen (schuifdeuren of deuren) naar de tuin. De andere raamdorpels zijn in aluminium. Thermische isolatie In overeenstemming met het EPB zal het volledig te isoleren volume voorzien worden van een isolatie om aan de vooropgestelde isolatie-eisen te voldoen. a) Spouwisolatie gevels: Isolatie uit polyurethaan (PUR) of ander type materiaal met gelijkwaardige thermische eigenschappen. b) Dakisolatie: Isolatie daken d.m.v. polyisocyanuraat (PIR) of gelijkwaardig. c) Vloerisolatie : In de EPB-berekening wordt de isolatie van de vloerplaat van de gelijkvloerse verdieping ingerekend als gespoten PUR (of gelijkwaardig), dikte volgens de K- waarde berekeningen en aanduiding op de plannen. De EPB-verplichtingen om aan het vooropgestelde E- en K- peil te voldoen worden voor de koper eenduidig vastgelegd in de notariële akte.

4 Akoestische isolatie Akoestische muurisolatie : de gemene muren tussen de woningen zijn ontdubbeld en voorzien van een akoestische isolatie. Deze isolatie is ook thermisch en voldoet in die optiek aan de EPB-eisen. Dakwerken Alle platte daken worden als volgt afgewerkt : - dragende vloerplaat in gewapend beton - hellingsbeton - dampremmende laag - isolatie PUR - bitumineuze dakdichting De dakranden worden afgewerkt in gemoffeld aluminium dakrandprofielen. De RAL-kleur wordt bepaald door de architect. De zichtbare regenafvoeren voor dagen en terrassen worden uitgevoerd in zink. De bouwdienst van de stad Mechelen legt een groendak op voor de woningen met 3 bouwlagen : het deel van het plat dak (van de woningen boven de parking) aan de straatkant (Aspergeveld) zal als extensief groendak aangelegd worden. Buitenschrijnwerk a) Profielen In gevels uitgevoerd in gevelmetselwerk worden aluminium raamprofielen toegepast. Het geheel van deze werken is uit te voeren in thermisch onderbroken aluminium profielen (kleurkeuze volgens leidinggevende architect). Alle opengaande delen worden voorzien van aangepast hang- en sluitwerk en sluiten luchtdicht tegen de vaste kaders door middel van rondlopende dichtingstrips. Voor de inkomdeuren wordt gekozen voor deuren met een vol paneel in aluminium (geïsoleerd) in dezelfde kleur als de raamprofielen. b) Beglazing Sommige beglazingen (die van de ramen in de de zuid-georiënteerde gevels) zijn uit te voeren in dubbel klaar thermisch isolerend glas en sommige in thermisch isolerend en zonwerend glas. Bovendien is de beglazing voorzien van thermisch verbeterde afstandhouders. De glasdikten zullen overeenstemmen met de fabrieksnormen, toepasselijk voor winddrukken van 75 kg/m2. U-waarde van het glas 1,0 W/m2K, volgens EPB-berekening. c) Ondergrondse parking Onderaan de toegangshelling naar de ondergrondse parking is een geautomatiseerde toegangspoort voorzien, uitgevoerd in RAL kleur met afstandsbediening en sleutelcontact. Eén zender per parkingplaats wordt voorzien. Terrassen Daken die voor onderhoud toegankelijk zijn worden niet beschouwd als zijnde een terras en worden aldus zo niet afgewerkt. Binnen dit project zijn alleen inpandige terrassen op verdieping voorzien. Deze terrassen zijn voorzien van een degelijke afwatering. De terrassen worden waterdicht afgewerkt met

5 5 / 14 een dakbedekking die aansluit op de slabben in de spouwmuur. Waterstagnatie van enkele mm is toelaatbaar. Elk terras is dienstig voor een privatief element van het gebouw. Afwerking: hout of tegels op tegeldragers. Terrasborstweringen: worden uitgevoerd in veiligheidsglas volgens het ontwerp van de architect. Bij de woningen met drie bouwlagen strekt de ondergrondse parking zich uitpandig uit onder een deel van de private tuin. Ter bescherming van de waterdichting wordt deze zone (zone die zich boven de parking bevindt, grenst vlak aan achtergevel en is ongeveer 5,5 m diep) afgewerkt als terras. Afwerking: tegels op tegeldragers. Voor de woningen met drie bouwlagen wordt een terrasafscheiding voorzien : materiaal hout, zelfde type als tuinberging, hoogte 180cm. Borstweringen De borstweringen worden uitgevoerd in veiligheidsglas. Privatieve Tuin De tuinen worden aangelegd met teelaarde. De tuinscheidingen worden gerealiseerd met bladhoudende streekeigen hagen (voorbeeld: haagbeuk). In elke tuin wordt een tuinberging in hout voorzien. Een hekje maakt de toegang tot het achterliggend tuinpad mogelijk. Privatieve pad De afwerking van het privatieve pad wordt uitgevoerd in grind Het privatieve pad zal worden beheerd en onderhouden door de mede-eigendom. Binnentrappen De open trappen worden in hout uitgevoerd. Deze trappen bestaan uit treden, trapwangen en een leuning of handgreep in eerste keus beuk; niet gevernist. (I) 1.1 AFWERKINGEN Hieronder wordt een beknopt overzicht gegeven van de standaardafwerking van een woning, toegepast op 1 type, maar algemeen uitbreidbaar naar alle types. Dit lastenboek is een basis voor de informatieve lijst van afwerkingsmaterialen ( het bestek ), welke integraal deel uitmaakt van de verkoopovereenkomst. Per type kunnen handelwaardes van bvb. keuken en sanitair variëren. Technische voorzieningen (bvb. stopcontacten) kunnen bij wijziging van de woningindeling variëren.

6 Binnenwanden De niet dragende binnenwanden in de woningen worden uitgevoerd in massieve gipsblokken met glad oppervlak. Voor de badkamer en/of douchekamer worden hydrogipsblokken gebruikt. Pleisterwerken Alle verticale wanden worden behangklaar afgewerkt. Muren uit plaasterblokken worden glad afgefilmd. Muren uit sillicaatsteen worden voorzien van spuitpleister in gladde effen afwerking. De plafonds worden bedekt met een spuitpleister in gladde effen afwerking. Geen enkele verantwoordelijkheid kan de ontwikkelaar ten laste worden gelegd voor kleine scheurtjes die zich zouden kunnen voordoen als gevolg van het zetten van de nieuwbouw Het is aangeraden om ofwel niet onmiddellijk te schilderen om ofwel een scheuroverbruggende verf of behang te gebruiken. Verlaagde Plafonds In functie van de noodzaak voor het wegwerken van horizontale verluchtingsleidingen van het ventilatiesysteem wordt een verlaagd plafond voorzien op basis van een enkel regelwerk en één plaat gipskarton. Vloer- en muurbekleding De keuze van vloerbekleding (laminaat, tegels) en de vloer- en muurbetegeling dient te geschieden in de door de ontwikkelaar aangeduide toonzaal. De vloeren worden geplaatst volgens de regels der kunst. Bijpassende plinten worden voorzien. Bij plaatsing van laminaat dient rekening gehouden te worden met een lange droogtijd van de chape om de correcte vochtigheidsgraad te bekomen en een goede uitvoering te garanderen. Wanneer hierdoor de uitvoeringstermijn overschreden wordt, zal dit feit nooit ten nadele van de Ontwikkelaar mogen gebruikt worden en zal de koper nooit schadevergoeding kunnen vragen voor overschrijding van de uitvoeringstermijn. De plaatsing is inbegrepen in de aankoopprijs van de woning voor zover het gekozen formaat van de vloerbekleding tussen de 20/20 cm en 45/45 cm is. Voor kleinere en/of grotere formaten, gerectificeerde tegels, afwijkende (= niet recht) legpatronen e.d. kan er een supplementaire plaatsingsprijs gevraagd worden. Indien gewenst kan er een prijsofferte gemaakt worden voor het leveren en plaatsen van parket, natuursteen of andere. Parketvloer kan door zijn hoge vochtgevoeligheid, echter aanleiding geven tot het uitlopen van de contractuele uitvoeringstermijn. Voor de keuze van de vloer- en wandbekleding zijn volgende budgetten voorzien. Het betreft particuliere handelswaarden, exclusief BTW: Tegelvloeren keuken, inkom, eetkamer en leefruimte Vloer: 30 euro /m² Plinten: 7 euro /lm toilet, badkamer, berging en nachthal Vloer: 30 euro /m²

7 7 / 14 Plinten: 7 euro /lm Wandtegels Badkamer: 30 euro/m² De wandtegels worden geplaatst tegen het deel van de wand boven het bad en tot 1.80m. De voor-en zijkanten van de bad worden steeds uitbekleed. De wandtegels sluiten onmiddellijk op de vloer aan. Een plint wordt enkel voorzien op wanden waar geen wandtegels worden geplaatst. In de douchekamer worden tegels voorzien tegen het deel grenzend aan de douche tot op plafondhoogte. Er worden geen wandtegels aan lavabo s/lavabomeubel voorzien. Toilet: wandtegels niet voorzien De plaatsing van de wandtegels, die inbegrepen is in de aankoop van de woning hebben afmetingen tussen 15 x 15cm en 35 x 35cm. Laminaat Slaapkamers: Vloer: 20 euro/m² Plint: 7 euro/lm Raamtabletten Alle ramen die niet tot op vloerniveau worden uitgevoerd worden voorzien van een binnenvenstertablet. Binnenschrijnwerk Binnendeuren De binnendeuren zijn van het type schilderdeuren (tubespaan) met een houten omkasting. De draairichting is zoals aangeduid op de grondplannen van de architect. Gordijnkasten Deze worden standaard niet voorzien. Keuken Er wordt een keuken met kunststof werkblad voorzien, volgens het ontwerp opgemaakt door de keukenleverancier. De keukens worden standaard uitgerust met de hiernavolgende toestellen: Inox-spoelbak met ééngreepsmengkraan Dampkap (max debiet van 350 m³/h) Keramische kookplaat Traditionele oven Koelkast 88cm De handelswaarde van de keuken bedraagt 5.000,00 euro exclusief btw, inclusief plaatsing.

8 Sanitair Algemeen: De sanitaire installatie wordt berekend en uitgevoerd conform de normen en voorschriften van het plaatselijk waterbedrijf. Alle aanvoerleidingen zijn uitgevoerd in kunststof. Elke woning heeft zijn privatieve meter. De afvoerleidingen worden ook uitgevoerd in PVC of gelijkwaardig. De warmwaterbereiding gebeurt via de gaswandketel van de centrale verwarming. Afvoer condenswater van de gaswandketel is voorzien. De warm-waterproductie is voorzien in het lot centrale verwarming. Sanitaire leidingen Voor de afvoerleidingen wordt uitgegaan van de volgende toestellen per woning: Toilet : Closetpot en handwasbakje Badkamer: Ligbad en dubbele lavabo (in sommige badkamers, volgens plan architect : ligbad en douche) Berging: Wasmachine en gaswandketel ; condensafvoer voor ventilatiesysteem D (geen afvoer voor een droogkast, enkel condensatiedroogkast mogelijk) Keuken: Aanrecht Voor de koud- en warm water aanvoerleidingen wordt uitgegaan van volgende toestellen per woning : Toilet: Koud water voor wc en handwasbakje Badkamer: Koud en warm water voor ligbad en dubbele lavabo (in sommige badkamers ook een douche) Berging: Koud water voor gaswandketel en wasmachine Keuken: Koud en warm water voor aanrecht Indien toestellen verplaatst, bijgevraagd of weggelaten worden, dewelke wijzigingen in het sanitaire leidingnet veroorzaken wordt er een verrekening gemaakt op basis van de inplanting op het plan en de hoger vernoemde voorzieningen. Deze werken zullen uitgevoerd worden na schriftelijk akkoord van de koper. Elke gewenste wijziging van het leidingnet dient aan de klantenbegeleiding te worden doorgegeven uiterlijk de datum die bij de start zal worden vastgelegd, dit om vertragingen in besteltermijnen van materialen en plaatsingstermijnen te vermijden. Sanitaire toestellen badkamer en toilet Het badkamergeheel is te bezichtigen in de toonzaal volgens keuze ontwikkelaar. Volgende toestellen zijn inbegrepen, inclusief de plaatsing ervan: 2 WC s 1 handwasbakje incl. kraanwerk 1 bad incl. kraanwerk 1 douche incl. kraanwerk (slechts bij sommige badkamers, volgens plan architect) 1 dubbel lavabomeubel met spiegelpaneel Particuliere handelswaarde voor woningen met één badkamer + 2 wc s : 3000 euro exclusief BTW en voor woningen met één badkamer + één douchekamer + 2 wc s : 4000 euro exclusief BTW

9 9 / 14 Elektrische inrichtingen Elke woning heeft een afzonderlijke meter. Het individueel verdeelbord staat in de woning. Elk bord is voorzien van automatische zekeringen en verliesstroomschakelaars (300 en 30 ma). De schakelaars en stopcontacten zijn van het ingebouwde type. De installatie is zonder inbegrip van armaturen en lampen, uitgezonderd ondergrondse parking. Volgende elektrische punten worden als basis voorzien in een woning volgens de aanduiding op plan: Leefruimte o 1 lichtpunt aan plafond met 2 schakelaars o 3 stopcontacten op plinthoogte o 1 aansluitpunt teledistributie op plinthoogte o 1 aansluitpunt telefoon op plinthoogte o 1 kamerthermostaat Eetkamer o 1 lichtpunt aan plafond met 2 schakelaars o 2 stopcontacten op plinthoogte Keuken o 1 lichtpunt onder hangkasten voor TL-armaturen of spots met 1 schakelaar o 1 centraal lichtpunt aan plafond met 1 schakelaar o 4 stopcontacten boven werkblad met aarding o 1 stopcontact voor de koelkast o 1 stopcontact voor de oven o 1 aansluitpunt voor de keramische kookplaat o 1 stopcontact voor de dampkap o 1 stopcontact voor de eventuele vaatwasmachine (vaatwasmachine niet inbegrepen) Inkom o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 2 schakelaars o 1 stopcontact op plinthoogte Toilet o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 1 schakelaar Berging: o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 1 schakelaar o 2 stopcontacten enkel op plinthoogte o 2 stopcontacten voor aansluiting wasmachine en droogkast o verdeelbord met automatische zekeringen, differentieelschakelaar(s) o verdeelpunt voor teledistributie en telefoon. o 1 stopcontact C.V. o 1 stopcontact voor ventilatiesysteem Badkamer: o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 1 schakelaar o 1 lichtpunt badkamermeubel met 1 schakelaar o 2 stopcontacten met aarding

10 Nachthal (indien van toepassing): o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 2 schakelaars o 1 stopcontact enkel op plinthoogte Slaapkamer 1: o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 2 schakelaars o 3 stopcontacten enkel op plinthoogte o 1 aansluitpunt teledistributie op plinthoogte Andere slaapkamers/bureel: o 1 lichtpunt centraal aan plafond met 2 schakelaars o 2 stopcontacten enkel op plinthoogte Terras: o 1 aansluitpunt met een buitenarmatuur (type wordt gekozen door architect) is voorzien met schakelaar Teledistributie en telefoon: Het buizennet met standaardbekabeling voor de aansluiting van teledistributie en telefoon is voorzien. De kosten evenwel van aansluiting, van aanvraag tot aansluiting en abonnement zijn ten laste van de kopers die op eigen initiatief de nodige stappen ter zake zullen ondernemen. Bel aan toegangsdeur: Aan de inkomdeur van de woning wordt een belknop voorzien. Centrale Verwarming De woningen worden individueel verwarmd door middel van een gaswandketel op aardgas, geplaatst tegen de leidingenkoker. De gaswandketel wordt gestuurd door een centrale kamerthermostaat met dag- en nachtregeling. De warmwaterproductie gebeurt direct door de ketel zonder boiler. De leidingen worden uitgevoerd in geïsoleerde V.P.E.-leidingen. De collector wordt open geplaatst in de nabijheid van de ketel, zonder omkasting. Er worden voldoende radiatoren voorzien, volgens berekening installateur, zodanig dat volgende temperaturen worden bekomen bij een buitentemperatuur van 10 C en een windsnelheid van 5 km/uur. woonkamer en keuken: 22 C badkamer: 24 C slaapkamers: 18 C inkom, nachthal 18 C Er zijn voor alle woningen standaard plaatstalen radiatoren voorzien in standaard witte kleur met wandaansluitingen. Thermostatische kranen worden voorzien in de slaapkamers/buro en de badkamer. Er worden geen radiatoren geplaatst in toiletten, bergingen, nacht/inkomhal, tenzij dit noodzakelijk blijkt uit berekeningen installateur. De plaats van de radiatoren is aangeduid op een plan. Indien de koper radiatoren wenst te verplaatsen of aan te passen, dienen deze wijzigingen eveneens voor aanvang van de slijpwerken (volgens opgave klantenbegeleiding) te worden

11 11 / 14 doorgegeven, teneinde de coördinatie tijdig en correct te laten verlopen. Dit volgens advies en studie van de installateur. Op basis van de gevraagde wijzigingen kan er een prijsverrekening worden opgemaakt. Bij goedkeuring van deze meerwerken door de koper zal de uitvoering plaats vinden. Elke wijziging kan eventueel een gevolg hebben op de uitvoeringstermijn. Ventilatie De woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem type D. Een warmtewisselaar conditioneert de toevoerlucht. Alle zichtbare luchtafvoer en toevoerpunten worden uitgevoerd in witte ventilatieventielen. Verluchtingskanalen in de berging worden zichtbaar tegen het plafond gemonteerd. In andere ruimtes worden deze afgekast of weggewerkt in een verlaagd plafond uit gipskarton. Het verluchtingssysteem wordt in de berging geplaatst. Decoratiewerken Privatieve decoratiewerken zijn niet voorzien. De koper kan zijn woning naar eigen keuze afwerken binnen de voorschriften opgenomen in de basisakte. Met privatieve decoratiewerken wordt bedoeld het schilderklaar maken van muren en plafonds, het schilderen of behangen, meubilering, gordijnen, gordijnkasten, verlichtingsarmaturen, enz (i) Overzicht mogelijke opties Hieronder volgt een niet limitatieve opsomming van mogelijke opties t.o.v. het geheel van de afgewerkte woning toepasbaar voor alle woningtypologiën Een optie is een extra en betalende keuze t.o.v. de gratis keuzes van variaties op het basispakket dat binnen de verkoopprijs van de woning wordt aangeboden aan de koper. Keuzemogelijkheden : alle keuzes binnen het standaardpakket worden zonder meerprijs aangeboden, keuzes buiten dit standaardpakket zijn in verrekening bij te betalen : 1) keuken & sanitair - meubilair : minstens 3 basispaketten met verschillende stijlen, kleur & beslag de keuzes worden verder bepaald en vastgelegd met de leverancier keuken en sanitair. 2) Vloeren : minstens 3 basispaketten binnen de handelswaardes Andere Opties : Prijzen in overleg te bepalen met klantenbegeleiding en afhankelijk van de grootte en het type woning. 1) Passief optie (enkel voor woningen boven parking) 2) Installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen 3) Installatie van de voorzieningen voor een zonneboiler 4) Vloerverwarming 5) Regenwaterrecuperatie voor binnenshuis-gebruik 6) Domotica 7) Warmtepomp op buitenlucht 8) Warmtepomp op bodemenergie 9).

12 Opmerkingen 1. Kwaliteit en concept zijn principieel vast. De aannemer/ontwikkelaar mag te allen tijde de hieronder beschreven materialen en/of installaties of de verwerking ervan wijzigen zonder echter de kwaliteit te schaden. 2. De plannen welke aan de koper overhandigd worden, dienen als basis van de verkoopovereenkomst. De plannen werden te goeder trouw opgemaakt door de architect, na meting van het terrein. De verschillen welke zouden voorkomen, hetzij in meer, hetzij in min, zullen beschouwd worden als aanvaardbare afwijkingen die in geen geval de overeenkomst op één of andere wijze kunnen wijzigen. Maten op de plannen dienen dan ook te worden aanzien als «circa»-maten. Noodzakelijke aanpassingen uit constructieve, esthetische, stabiliteits- en/of technische redenen van algemeen belang zijn toegelaten zonder voorafgaandelijk akkoord van de kopers. 3. In het verkooplastenboek wordt melding gemaakt van «particuliere handelswaarden» voor levering of levering en plaatsing. Hieronder dient verstaan te worden de particuliere verkoopprijs op het moment van de uitvoering der werken, exclusief B.T.W., bij een door de aannemer/ontwikkelaar aangeduide leverancier en/of plaatser. 4. De kosten van registratie op het grondaandeel, de notariskosten van de verkoopakte, de kosten van de basisakte, de BTW op de constructiewaarde en de bouw- en overheidstaksen zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs. 5. Wanneer de koper, om welke reden ook, wijzigingen wenst aan te brengen aan dit bestek, de plannen of de standaard voorzieningen (t.t.z. de afwerking of de lay-out van zijn woning), moet hij dit schriftelijk aanvragen en kan dit slechts in de mate dat de aannemer/ontwikkelaar hierover zijn schriftelijk akkoord geeft. Het is niet uitgesloten dat voor een bepaalde keuze van afwerking die binnen de voorziene handelswaarde valt, toch een supplementaire plaatsingskost kan aangerekend worden. Bepaalde wijzigingen van afwerking kunnen aanleiding geven tot termijnverlengingen tot de voorlopige oplevering. Wijzigingen die het uitwendige van het gebouw veranderen zijn niet mogelijk. Wanneer een koper zou wensen bepaalde materialen bij een andere leverancier te bestellen dan door de aannemer/ontwikkelaar is voorzien, zal deze laatste hierover steeds eerst schriftelijk akkoord dienen te geven. Het is de koper niet toegelaten om zelf of via derden werken uit te voeren op de werf (te verstaan vóór de voorlopige oplevering). Wanneer de koper om bepaalde redenen een gedeelte van de voorziene afwerking niet wenst te laten uitvoeren door de aannemer/ontwikkelaar (dit dient dan wel door de koper tijdig gevraagd te worden en er mogen geen problemen ontstaan met reeds geplaatste bestellingen, uitvoering of meer algemeen met de werfplanning) en deze staat dit toe, dan zal de koper maximaal 70% van het aangegeven budget kunnen recupereren. Hetzelfde geldt voor keuze van materialen met een lagere handelswaarde, dan het vooropgesteld budget. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden van de laatste betaalschijf. Zulke zaken zullen enkel na schriftelijk akkoord tussen de koper en de aannemer/ontwikkelaar uit het contract kunnen genomen worden. Indien de koper, zonder weten van de aannemer/ontwikkelaar, zelf of via derden werken uitvoert aan het goed, geldt dit als de aanvaarding van de voorlopige oplevering van zijn privatieve delen. De aannemer/ontwikkelaar wordt in dit geval ontslagen van alle

13 13 / 14 verantwoordelijkheid en garantie tegenover de kopers voor wat betreft zijn werk. Niettemin zal de toegang tot het goed verboden blijven voor de kopers tot het saldo van alle facturen is betaald. Ingebruikname geldt eveneens als aanvaarding van de voorlopige oplevering. Eventuele wijzigingen kunnen alleen uitgevoerd worden na een voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van de kopers aangaande de kostprijs van deze wijzigingen. Bepaalde wijzigingen kunnen mogelijks ook geweigerd worden door de aannemer/ontwikkelaar. Wijzigingen dienen steeds tijdig te worden besproken, in functie van de werfplanning. De kostprijzen van gevraagde wijzigingen zullen opgemaakt worden door de ontwikkelaar, de hoofdaannemer of mogelijks de onderaannemer van een bepaald lot. Mondelinge toezeggingen hebben geen waarde zolang ze niet schriftelijk zijn bekrachtigd. In dit bestek zijn alle afwerkingen duidelijk opgegeven. De koper verklaart dat de woning gekocht werd met de afwerking zoals in dit bestek beschreven zonder verdere uitzonderingen, tenzij dit expliciet in het bestek genoteerd werd en door de aannemer/ontwikkelaar ondertekend. De koper stelt de aannemer/ontwikkelaar in de mogelijkheid om zijn verbintenis uit te voeren. Hij is derhalve verplicht binnen de acht dagen zelf of via een vertegenwoordiger te antwoorden op elk verzoek door de aannemer/ontwikkelaar tot hem gericht in verband met de totstandkoming van de door hem aangekochte kavel. Indien geen antwoord geformuleerd wordt binnen deze periode, wordt aangenomen dat de koper akkoord gaat met de voorstellen van de aannemer/ontwikkelaar of dat de koper de vrijheid laat aan de aannemer/ontwikkelaar inzake keuze van materialen, kleuren, enz. 6. De toegang tot de bouwplaats is ten strengste verboden voor iedereen die niet betrokken is bij de uitvoering van de werken, behalve indien hij of zij een schriftelijke toestemming heeft of vergezeld is van de aannemer/ontwikkelaar of van de verkoper of van de architect en dit uitsluitend tijdens de werkuren. Tijdens het weekend en vakantiedagen van de bouwsector, is de bouwplaats niet toegankelijk. De bezoekers moeten zich in alle geval schikken naar het bouwplaatsreglement. De bouwers wijzen alle verantwoordelijkheid af voor ongevallen die zich op de bouwplaats kunnen voordoen. 7. De aandacht van de kopers wordt gevestigd op het feit dat het gebouw nieuw is en dat zich bijgevolg een lichte algemene of gedeeltelijke zetting kan voordoen, alsmede een eventuele uitzetting, veroorzaakt door temperatuurschommelingen. Indien er na de voorlopige oplevering lichte barsten in de muren en de plafonds verschijnen die zouden voortvloeien uit de normale beweging van het gebouw of de uitzetting van de materialen, zal er geen conceptie - of uitvoeringsfout op de promotor, de aannemer of de architect verhaald kunnen worden. De herstelling van deze barsten zal de koper voor zijn rekening nemen. 8. De verkoopovereenkomst, dit lastenboek en de plannen vullen elkaar aan. Indien er zich tegenstrijdigheden voordoen dan gelden de documenten in de volgorde zoals hierboven vermeld. Werken die niet expliciet vermeld staan in volgende beschrijving zijn niet in de verkoopsom inbegrepen. Zo behoort bijvoorbeeld het meubilair, dat ter illustratie op de verkoopplannen is aangeduid, niet tot de verkoopprijs, evenals omkastingen voor technische toestellen en/of leidingen.

14

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Verkooplastenboek, ruwbouwwinddicht Kerklaan, Diepenbeek

Verkooplastenboek, ruwbouwwinddicht Kerklaan, Diepenbeek Gegevens koper:.. Gegevens woning: Verkooplastenboek, ruwbouwwinddicht Kerklaan, Diepenbeek 1 Inhoud I) PROJECTTEAM... 3 II) ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

VIRIDI!! Verkoopslastenboek!!! schakelwoningen! Mechelsesteenweg!201! Mechelen!!!!!!

VIRIDI!! Verkoopslastenboek!!! schakelwoningen! Mechelsesteenweg!201! Mechelen!!!!!! VIRIDI Verkoopslastenboek schakelwoningen Mechelsesteenweg201 Mechelen Koper(s): Opmerkingen: 1 VIRIDI Verkoopslastenboek schakelwoningen Mechelsesteenweg201 Mechelen Inhoud I ALGEMEEN...3 II RUWBOUWWERKEN...7

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG Bellevuekaai - Blok FG Artikel 1 Volgende documenten vormen een geheel met het verkoopscontract: In volgorde van belangrijkheid : - de architectuurplannen (zie verkoopsbrochure), - Het verkoopslastenboek,

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

Verkoopslastenboek woningen

Verkoopslastenboek woningen Verkoopslastenboek woningen v. 12/03/2015 Vg / Wg / Gdv / Gvkr /Vv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies... 4 4) Nutsvoorzieningen...

Nadere informatie

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer.

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer. De ruwbouw is het geheel van funderingen, muren, balken, welfsels en dak. Een aannemer in bouwwerken voert de ruwbouw uit. Hij heeft gekwalificeerde vaklui als metselaars, betonbekisters en ijzervlechters

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat Lastenboek kantoorloft gebouw B3 Anco-Torens te Turnhout 0. Algemeen 0.1 Plannen Wanneer de definitieve plannen van het loftkantoor aan de koper overhandigd worden, zullen deze als basis dienen voor het

Nadere informatie

Inhoud. 00. Inleiding

Inhoud. 00. Inleiding Inhoud 00. Inleiding 01. Onderbouw /fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen 00. Inleiding Het project wordt gerealiseerd

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD > INHOUD 00. Inleiding 01. Onderbouw/fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen > 00.INLEIDING Het project wordt

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

RESIDENTIE t Soete Park

RESIDENTIE t Soete Park ZUTENDAAL RESIDENTIE t Soete Park Nog slechts 1 woning te koop! DAALSTRAAT ZUTENDAAL Slechts 4 woningen in privaat park Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van Zutendaal, dat

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

LASTENBOEK. Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering. Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen

LASTENBOEK. Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering. Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen LASTENBOEK Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen 20-12-2017 Inhoud Inhoud... 2 ALGEMEEN... 3 1. Voorafgaande opmerking... 3 2. Nazicht van de uitgevoerde werken...

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek 1/8 RESIDENTIE TERLINDEN Verkoopslastenboek 2/8 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT

6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT 6 BEN-appartementen Albert Panisstraat 164 9120 Beveren 6 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN met 1 of 2 slaapkamers REEDS 2 VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT Ligging Op een boogscheut van centrum Beveren Vlakbij

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

VERKOOP LASTENBOEK LANGVEN LANGVEN 16 HAM - 2 NIEUWBOUW WONINGEN. Heivoort 21 bus 1 2491 OLMEN. Verkoop en Inlichtingen : SUBLIMMO

VERKOOP LASTENBOEK LANGVEN LANGVEN 16 HAM - 2 NIEUWBOUW WONINGEN. Heivoort 21 bus 1 2491 OLMEN. Verkoop en Inlichtingen : SUBLIMMO VERKOOP LASTENBOEK Project: LANGVEN 16 HAM - 2 NIEUWBOUW WONINGEN Bouwheer : Vennekens Stefan Heivoort 21 bus 1 2491 OLMEN Verkoop en Inlichtingen : SUBLIMMO Markt 37 2450 MEERHOUT 014 84 83 69 info-meerhout@sublimmo.be

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

Hemiksem, Kleidaallaan 13

Hemiksem, Kleidaallaan 13 Hemiksem, Kleidaallaan 13 Ruime nieuwbouw woning met grote tuin. Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Kloosterstraat 72 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten Lijst in aanmerking komende werken premie duurzaam wonen 1. Dak- of zoldervloerisolatie a. Werfinrichting, stelling, veiligheid; b. Verwijderen van de bestaande dakbedekking; c. Afbraak van de schouw of

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen VerkoopsLastenboek Kraaibergstraat te Lummen 1 Algemene werken Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur.

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK. RESIDENTIE HET RINGENHOF Gebouw 2

VERKOOPSLASTENBOEK. RESIDENTIE HET RINGENHOF Gebouw 2 VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE HET RINGENHOF Gebouw 2 INHOUDSTAFEL: 1. Ruwbouwwerken 2. Dakwerken 3. Buitenschrijnwerk 4. Binnenschrijnwerk 5. Pleisterwerken 6. Chape, vloeren en faience 7. Keukens 8. Sanitaire

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE MATERIALEN

Nadere informatie

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 1/10 Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 2/10 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Dorpstraat 9 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920 Kalmthout 2900 Schoten

Nadere informatie

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen 1 Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen Nieuwbouwproject Mol Sluis Tekening is een indicatie van uitzicht en niet bindend. Locatie project : Schoor 38 2490 Balen 2 ruime luxe appartementen

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 4 Pagina 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen (loten 1, 3 en 4 verkocht). Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

LASTENBOEK -1- 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.3 TERRASSEN 1.1 GEVELS

LASTENBOEK -1- 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.3 TERRASSEN 1.1 GEVELS LASTENBOEK 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.1 GEVELS De buitengevel, voor- en achtergevel, wordt als volgt uitgevoerd: Een dragend binnenspouwblad in gebakken snelbouwstenen of een betonwand

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 6 Pagina 1 van 15 Gedetailleerde beschrijving ruime en hoogwaardig afgewerkte appartementen met terras. 5 met 2 slaapkamers, 1 met 1 slaapkamer (app nr 1.2 reeds verkocht). Volledig afgewerkt.

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP 8 KOPPELWONINGEN St.-Jorisstraat 3570 ALKEN (St.-Joris) VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP Vandebos Algemene Bouwonderneming NV DIGITALE IMPRESSIES: Achterzijde gebouwen: Voorzijde woningen: 2 3 PROJECTONTWIKKELING:

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

LASTENBOEK BINNENHUISAFWERKING

LASTENBOEK BINNENHUISAFWERKING LASTENBOEK BINNENHUISAFWERKING ALGEMENE OPMERKINGEN De koper die verlangt wijzigingen aan te brengen, zal de aannemer of de leverancier die het werk onder zijn bevoegdheid heeft of voor de levering van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek Dit project omvat de realisatie van een vrijstaande bebouwing gelegen Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek, volgens

Nadere informatie