Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1

2 Een cruise naar de Noorse Fjorden is voor velen de mooiste cruise van de wereld. U vaart door schitterende natuur, spectaculaire landschappen met diepe fjorden, hoge bergketens, langste watervallen en prachtige gletsjers. De helderblauwe zeeën en wilde dieren zullen u verbazen. De Noorse Fjorden zijn een van de meest populaire cruisebestemmingen. Er zijn maar weinig plekken ter wereld die zo veel historie hebben als deze Noord- Europese landen. Zo zijn er oude steden met middeleeuwse kastelen en kerken, maar ook moderne steden met architecturale meesterwerken. De cruise start op 5 september vanuit Rotterdam. Om 16:00 uur zet het Ms Rotterdam koers naar Flåm, Noorwegen, waar u op 7 september 08:00 uur aankomt. Het prachtige Flåm is gelegen in het binnenste deel van de Aurlandfjord, een zijrivier van de 204 kilometer lange en tot maar liefst 1308 meter diepe Sognefjord. Het dorp Flåm telt circa 500 inwoners. Flåm betekent letterlijk een klein plat gedeelte tussen steile bergen, en dat is het zeker! In Flåm is de Flåmsbana-treinbaan tussen Flåm en Myrdal een ware trekpleister: dit is één van de steilste treintrajecten ter wereld. Blijft u liever met beide benen op de grond, bezoekt u dan zeker het museum over de Flåmsbana-treinbaan in het voormalig stationsgebouw van Flåm. De stad Flåm Vanuit Flåm vertrekt u om 18:00 uur voor een pittoreske cruise door de Sognefjord. De Sognefjord is de langste fjord van Noorwegen en de derde langste ter wereld. De fjord is circa 72 km lang. Het uitzicht is werkelijk adembenemend, u kunt zich het beste op het dek verschansen om het schitterende landschap te aanschouwen. Hierna zet u koers naar Ulvik.

3 Weggestopt in een knus hoekje van de Hardangerfjord vindt u het kleine, pittoreske dorpje Ulvik. Ulvik ligt aan de kustlijn en steekt scherp af tegen de weldadige boomgaarden en de groene heuvels. Het is niet voor niets dat deze regio van de Hardangerfjord ook wel de Fruitschaal van Noorwegen wordt genoemd. De geur van rijpe appels zal u tegemoet komen als u voet aan wal zet. De inwoners van Ulvik zijn trots op het cultuur landschapsplan, wat inhoudt dat er een uitgebalanceerde wandelroute is gemaakt waarin vier gebieden samenkomen in voetpaden en historische bezienswaardigheden. Ulvik Vanuit Ulvik vertrekt u om 18:00 uur naar Stavanger, waar u op 9 september om 09:00 uur aankomt. Stavanger is een bruisende stad ten zuidwesten van Noorwegen. Hier vindt u een unieke combinatie van cultuur, natuur en avontuurlijke activiteiten. Midden in de stad is een klein deel van het oude Stavanger bewaard gebleven: Gamle Stavanger. Dit stadsgebied bestaat uit meer dan 170 huizen die gebouwd zijn tussen 1700 en 1800, allen in originele staat bewaard gebleven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Gamle Stavanger cultureel erfgoed is. Bij een bezoek aan Stavanger mag een uitstapje naar Preikestolen niet ontbreken. Deze fantastische rots heeft een adembenemend uitzicht over de Fjorden. Als u deze klim niet wilt maken, bezoekt u dan de Stavanger Domkirke, de enige kathedraal uit 1125 die in Noorwegen in haar originele staat te bezichtigen is.

4 Stavanger Op 10 september komt u om 08:00 uur aan in Kristiansand, Noorwegen. Kristiansand is gelegen aan de kust bij de monding van de rivier de Otra, in het uiterste zuiden van Noorwegen. Het is een schitterende stad die al veel beroemdheden heeft voortgebracht, zoals de Noorse Kroonprinses Mette-Marit. Kristiansand heeft veel bezienswaardigheden. Zo kunt u een wandeling maken door Posebyen, het oude Kristiansand. Hier vindt u de grootste verzameling witte rijtjeshuizen van Noord- Europa. Dit is het meest karakteristieke deel van de stad. U kunt er ook voor kiezen plaats te nemen in de Stadstrein en een rondleiding door Kristiansand te volgen. U bezoekt onder andere de Fiskebrygga (vismarkt), Nupen Park, de jachthaven, Bystranden (het strand van Kristiansand) en Posebyen.

5 Kristiansand U zult om 17:00 uur afmeren en koers zetten naar Nederland. Op 11 september ervaart u een zeedag, zodat u nog kunt genieten van het comfort van het Ms. Rotterdam. Hierna zal u op 12 september om 07:00 uur aanmeren in Rotterdam. De vaarroute ziet er als volgt uit:

6 Over de MS Rotterdam De ms. Rotterdam heeft een nieuwe standaard in de vloot van de Holland America Line gezet, sinds ze ook de laatste Signature of Excellence verbeteringen aan boord heeft. De laatste innovaties op de ms. Rotterdam zijn de Lanai- passagiershutten. De Lanaipassagiershutten zijn volledig gerenoveerd qua inrichting, waardoor ze nog ruimer en comfortabeler op u overkomen. Verder hebben deze hutten een glazen schuifdeur die toegang biedt tot het Promenade- benedendek. Ook zijn er speciale Spa- passagiershutten, waar gasten in de buurt van de luxe Greenhouse Spa speciale kuuroordvoorzieningen hebben. Naast deze schitterende hutten kunt u aan boord van de Rotterdam ook genieten van met kunst gedecoreerde publieke ruimtes, de nieuwste Signature of Excellence voorzieningen en kenmerken. U kunt genieten van de elegante eetzalen, ruime teakhouten dekken of van de kunst- en antiekverzameling ter waarde van ruim $2 miljoen. Er zijn nog enkele nieuwe voorzieningen aan boord van de Rotterdam. Een voorbeeld hiervan is The Retreat, een privézwembad met geraffineerde voorzieningen en privé service. Ook is er The Mix, een gemeenschappelijke ruimte waar drie ontmoetingsplaatsen zijn, te weten Champagne, Martini s en Spirits & Ales. Ook de Showroom at Sea is uniek, dit is een glamoureuze nachtclub voor amusement van wereldklasse! De Rotterdam biedt u een unieke ervaring door haar combinatie van klassieke cruise elementen en hypermoderne voorzieningen, zo heeft u nog nooit gecruised. Hutten Aan boord van het ms. Rotterdam heeft u keuze uit een vijftal huttypen. Deze huttypen zijn weer op gedeeld in verschillende categorieën. De huttypen worden hier besproken. Binnenhut De 2 onderste bedden kunnen worden omgevormd tot 1 Queensize bed, douche, volledig belemmerde uitzichten De passagiershutten beschikken onder andere over de volgende voorzieningen: Luxueuze bedden met Sealy Euro-Top kwaliteitsmatrassen en fijngeweven katoenen bedlinnen Luxe badstoffen badjassen voor gebruik tijdens uw cruise 100% Egyptische katoenen handdoeken Massagedouchekoppen van de beste kwaliteit 5x vergrotende make-upspiegels en föhns van salonkwaliteit Geurige zeep, lotions, shampoo en andere toiletartikelen van Elemis Aromapure Op verzoek gratis fruit Elegante ijsemmer en dienblad voor verfrissingen in de passagiershut Flatscreen-tv en dvd-speler IJsservice, schoenenpoetsservice en dagelijks teruggeslagen bedden U kunt deze hut boeken vanaf slechts 799,- per persoon.

7 Buitenhut 2 onderste bedden die omgevormd kunnen worden tot 1 Queen-size bed, bad en douche, geheel of gedeeltelijk belemmerd uitzicht De passagiershutten beschikken onder andere over de volgende voorzieningen Luxueuze bedden met Sealy Euro-Top kwaliteitsmatrassen en fijngeweven katoenen bedlinnen Luxe badstoffen badjassen voor gebruik tijdens uw cruise 100% Egyptische katoenen handdoeken Massagedouchekoppen van de beste kwaliteit 5x vergrotende make-upspiegels en föhns van salonkwaliteit Geurige zeep, lotions, shampoo en andere toiletartikelen van Elemis Aromapure Op verzoek gratis fruit Elegante ijsemmer en dienblad voor verfrissingen in de passagiershut Flatscreen-tv en dvd-speler IJsservice, schoenenpoetsservice en dagelijks teruggeslagen bedden U kunt deze hut boeken vanaf slechts 999,- per persoon. Balkonhut 2 bedden die omgevormd kunnen worden tot 1 Queen-size bed, bad en douche, zithoek, privéveranda, ramen van plafond tot vloer. Inclusief alle voorzieningen van de passagiershutten plus: Ons Signature Mariner's Dream -bed heeft een pluchen Sealy Posturepedic Euro-Top matras en fijngeweven katoenen bedlinnen Luxe badjassen voor gebruik tijdens uw cruise 100% Egyptische katoenen handdoeken Massagedouchekoppen van de beste kwaliteit 5x vergrotende make-upspiegel met verlichting en föhn van salonkwaliteit Geurige zeep, lotions, shampoo en andere toiletartikelen van Elemis Aromapure Op verzoek gratis fruit Elegante ijsemmer en dienblad voor verfrissingen in de passagiershut Flatscreen-tv en dvd-speler IJsservice, schoenenpoetsservice en dagelijks teruggeslagen bedden U kunt deze hut boeken vanaf slechts 1699,- per persoon.

8 Vista Suite 2 onderste bedden die omgevormd kunnen worden tot 1 Queensize bed, jacuzzi* en douche, zithoek, privéveranda, minibar tegen betaling, ramen van plafond tot vloer. Inclusief alle voorzieningen van de passagiershutten plus: Ons Signature Mariner's Dream -bed heeft een pluchen Sealy Posturepedic Euro-Top matras en fijngeweven katoenen bedlinnen Luxe badjassen voor gebruik tijdens uw cruise 100% Egyptische katoenen handdoeken Massagedouchekoppen van de beste kwaliteit 5x vergrotende make-upspiegel met verlichting en föhn van salonkwaliteit Geurige zeep, lotions, shampoo en andere toiletartikelen van Elemis Aromapure Op verzoek gratis fruit Elegante ijsemmer en dienblad voor verfrissingen in de passagiershut Flatscreen-tv en dvd-speler IJsservice, schoenenpoetsservice en dagelijks teruggeslagen bedden U kunt deze suite boeken vanaf slechts 1999,- per persoon.

9 Neptune Suite De onderste bedden kunnen worden omgevormd tot 1 king-size bed, een grote zithoek, kleedkamer, privéveranda, 1 slaapbank voor 2 personen, ramen van plafond tot vloer, een minibar tegen betaling en een inloopkast. Neptune Suites beschikken over alle voorzieningen van de Superior Suite, plus Gebruik maken van de exclusieve Neptune Lounge en persoonlijke stewardservice Gratis was-, strijk- en stomerijservice gedurende de cruise Gratis geserveerde sprankelende wijn in de Neptune Lounge na inscheping Gratis flessenwater is aanwezig in de suite bij inscheping Prachtige corsages en boutonnières voor de eerste gala-avond. Koude hors d oeuvres worden elke avond op verzoek geserveerd voor het diner Verrekijkers en paraplu's zijn voor gebruik tijdens de cruise beschikbaar Cocktailparty met scheepsofficieren Voorrang bij inscheping in drukke aanleghavens Speciale service bij de ontscheping Voorrang bij verzoeken betreffende diners en plaatsreservering aan tafel Exclusieve dagelijkse ontbijtservice Op verzoek middagtheeservice in de suite Elegante houten kledingborstel, pluizenverwijderaar en schoenlepel om kleding onberispelijk te houden Geurig badzout en exfoliërende loofah mitt voor een verkwikkende douche-ervaring U kunt deze suite boeken vanaf slechts 2749,- per persoon.

ms Nieuw Amsterdam Interior Passagiershutten

ms Nieuw Amsterdam Interior Passagiershutten ms Nieuw Amsterdam Passagiershutten De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. Er zijn vier types passagiershutten: Interior, Oceanview,

Nadere informatie

Het is mogelijke dat bepaalde hutten in dezelfde categorie over ander meubilair en/of faciliteiten beschikken. De afmetingen van de

Het is mogelijke dat bepaalde hutten in dezelfde categorie over ander meubilair en/of faciliteiten beschikken. De afmetingen van de De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. Wij bieden vijf types staterooms: Interior, Oceanview, Lanai, Vista Suites: Veranda Suites

Nadere informatie

MS Zaandam Kajuiten. De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte.

MS Zaandam Kajuiten. De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. MS Zaandam Kajuiten De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. Wij bieden vier types staterooms: Interior, Oceanview, Vista Suites,

Nadere informatie

Overzicht Staterooms & Suites aan boord van de ms Nieuw Statendam

Overzicht Staterooms & Suites aan boord van de ms Nieuw Statendam Overzicht Staterooms & Suites aan boord van de ms Nieuw Statendam Binnenhutten De 2 bedden zijn om te vormen tot 1 queen-size bed, douche. Ongeveer 13,60-21 m² Luxueuze bedden met Sealy Euro-Top kwaliteitsmatrassen

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

SUITES: DELUXE. COMPLEET. PREMIUM. Ervaar het bij:

SUITES: DELUXE. COMPLEET. PREMIUM. Ervaar het bij: SUITES: DELUXE. COMPLEET. PREMIUM. Ervaar het bij: RUIMTE... Een eigen plek, een ruim privé balkon, weg van de drukte, een dinertafel voor twee... Ervaar het luxe comfort bij Holland America Line: Dé mooiste

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Wij sommen voor u de vaarroute en de stopplaatsen op, bij elke

Nadere informatie

Noorse Fjorden 8D/7N

Noorse Fjorden 8D/7N VERTREK OP : 10 MEI 2014 10/05 Zat Inscheping en vertrek van de cruise vanuit Rotterdam, Nederland 11/05 Zon Op zee 12/05 Maa Eidfjord, Noorwegen 13/05 Din Alesund, Noorwegen 14/05 Woe Geiranger, Noorwegen

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

8-daagse Cruise G R O E P S R E I Z E N. Saga der Vikingen - Noorse Fjorden F l å m, U l v i k, S t a v a n g e r, K r i s t i a n s a n d

8-daagse Cruise G R O E P S R E I Z E N. Saga der Vikingen - Noorse Fjorden F l å m, U l v i k, S t a v a n g e r, K r i s t i a n s a n d 8-daagse Cruise Saga der Vikingen - Noorse Fjorden F l å m, U l v i k, S t a v a n g e r, K r i s t i a n s a n d Vanaf 1.059,- 5 t / m 1 2 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste cruiseliefhebber, Deze Disma

Nadere informatie

Nederlandse Christelijke Bond van Doven

Nederlandse Christelijke Bond van Doven Nederlandse Christelijke Bond van Doven 8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden en Flam met verblijf op de MS Rotterdam Vertrek op 5 september 2015 Dagprogramma Dag 1: Rotterdam, inscheping en start cruise

Nadere informatie

Kajuiten en faciliteiten. Binnenkajuit. Interior Stateroom (Cat 9, 10 & 11) (Decks 7, 8, 9, 10 & 11)

Kajuiten en faciliteiten. Binnenkajuit. Interior Stateroom (Cat 9, 10 & 11) (Decks 7, 8, 9, 10 & 11) Kajuiten en faciliteiten Binnenkajuit Interior Stateroom (Cat 9, 10 & 11) (Decks 7, 8, 9, 10 & 11) kajuit met ruime leefruimte, met inbegrip van een zithoek en een flat screen tv. Zithoek met sofa, 32

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

De meest boeiende zeiljachten

De meest boeiende zeiljachten De meest boeiende zeiljachten Sea loud ruises heeft iets speciaals. Dit zal duidelijk worden zodra u aan boord stapt. Deze zeiljachten combineren de traditie van het zeilen met het moderne leven en nostalgie,

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Reisinformatie Cruises 2014

Reisinformatie Cruises 2014 Reisinformatie Cruises 2014 Noorse fjorden Oostzee & St. Petersburg Ierland, Schotland & Noorse fjorden Welkom aan boord! Afgelopen jaar bood ECT Zorgvakanties voor het eerst cruises met zorg aan, naar

Nadere informatie

Villa Erminia euros/week

Villa Erminia euros/week Villa Erminia Villa Erminia op het eiland Mykonos, is gebouwd op de top van een heuvel in het gebied Kounoupas, omringd door de archeologisch Cycladische rotsen en biedt een schitterend uitzicht. Villa

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen

Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen Lezersrit Zeeland op Niveau 2010 Bestemming: Noorwegen in samenwerking met Bestemd voor reislustigen die er graag met de auto op uit trekken en die het liefst een geheel verzorgde en onbezorgde trip willen

Nadere informatie

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN

CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN CHARMERONDREIS MET EIGEN WAGEN NAAR DE FJORDEN 11-daagse rondreis met eigen wagen en comfortabele ferry naar de Noorse fjorden met verblijf in luxueuze charmehotels. Doordat je meestal 2 dagen op dezelfde

Nadere informatie

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN Het Solstrand Hotel & Bad in Os ligt 30km ten zuiden van Bergen aan de oevers van de prachtige Hardangerfjord. Het hotel wordt al vier generaties uitgebaat

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijke deel van Noorwegen te bieden heeft: het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen.

Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen. BROCHURE 2014 Okay-reizen organiseert reizen met begeleiding voor mensen die niet (meer) alleen op reis kunnen of willen. Het verzorgen van een reis op maat is onze specialiteit. Hierdoor kunnen wij reizen

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de Norwegian Jade die klaar ligt voor vertrek in de haven van Rotterdam voor een 5 daagse

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Op en top Noorwegen. Dag 1 - Ferryovertocht van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Op en top Noorwegen Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijk deel van Noorwegen te bieden heeft; het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied

Nadere informatie

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis

Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Noorwegen Gustav Vigeland 12-Daagse hotelrondreis Al het natuurschoon dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft ziet u tijdens deze reis: vele bergen, hoogvlaktes, diepe dalen en prachtige fjorden. Peer Gynt

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Reisinformatie Cruises 2016

Reisinformatie Cruises 2016 Reisinformatie Cruises 2016 15-daagse Spanje & Portugal 23 april t/m 7 mei 8-daagse Noorse Legenden 4 juni t/m 11 juni 15-daagse Oostzee & St. Petersburg 19 juni t/m 3 juli 8-daagse Saga s der Vikingen

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Villa Skalopati euros/week

Villa Skalopati euros/week Villa Skalopati Villa Skalopati op het eiland Santorini, is een zorgvuldig gerenoveerde grotwoning in het hart van de wereld beroemde plaats Oia, dichtbij het centrale plein van het dorp. De verfijnde

Nadere informatie

Villa Kyra euros/week

Villa Kyra euros/week Villa Kyra Villa Kyra op het eiland Kreta is een vrijstaande villa verspreid over een perceel van 4500 m2, gelegen direct aan de eerste rij van de zee, en geniet daarnaast van volledige privacy van de

Nadere informatie

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam.

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Stolpboerderij op een prachtige plek Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9 Vraagprijs 1.375.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Op een prachtige plek in een

Nadere informatie

TURNING WEDDING DREAMS INTO REALITY

TURNING WEDDING DREAMS INTO REALITY De L Europe onderdeel van The Leading Hotels of the World voor meer dan 25 jaar opende haar deuren in 1896 in één van de meest karakteristieke gebouwen in het hart van Amsterdam. Direct gelegen aan de

Nadere informatie

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij.

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij. Ontdek de Seine De Seine De Seine heeft zijn naam te danken aan een Romeinse godin die geëerd werd aan de bron van de rivier, op het plateau van Langres, meer dan 2000 jaar geleden. De rivier is 776 kilometer

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.be Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met uw eigen auto rijdt u langs prachtig Noors hooggebergte en legendarische fjorden en heeft u ruim de tijd om de natuur te verkennen. U voelt zich klein naast hoge

Nadere informatie

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Nymphes - (Griekenland Kreta Agia Pelagia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Olive Hills euros/week

Villa Olive Hills euros/week Villa Olive Hills Villa Olive Hills, op het eiland Kreta, is een stijlvolle, ruime landhuis, in een prive-omgeving op een heuvel, met een panoramisch uitzicht rondom, met uitzicht op evergreen sinaasappelplantages,

Nadere informatie

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Fiesole - /italie/toscane/fiesole/villa_fiesole.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Fiesole - (Italië Toscane

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 1.250.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 1723 City Ferragudo Vloeroppervlak 340 pagina 3/5 U heeft hem gevonden! Deze luxe villa is comfortabel,

Nadere informatie

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving.

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. Hotel Gardenia Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. De Familie Lavezzo staat al twintig jaar klaar voor haar gasten en voldoet graag aan al uw behoeften, om u een

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Aori Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 4 8 5250.0 euros/week Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe

Nadere informatie

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Pagina 1 van 5 / 20-02-2015 OVERZICHT Bent u klaar voor 18 spannende dagen aan boord van MS. Artania? U ervaart tijdens deze verbluffend mooie

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus.

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus. Mullerkade Rotterdam Huurprijs 1.545,00 (excl.) Dit appartement bevindt zich op de beste locatie om het perfecte uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas te hebben. Gelijk aan de voet van het gebouw

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Exclusief huis te koop in Umbrië BESCHRIJVING

Nadere informatie

VILLA S EN APPARTEMENTEN

VILLA S EN APPARTEMENTEN VILLA S EN APPARTEMENTEN PONT NOU DE BENIDOLEIG DÉNIA ALICANTE Dankzij de ligging in een landbouwgebied, temidden van rozemarijn en oleander tussen de bergen en de prachtige kust van Dénia, is de plaats

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Japan april - november 2020

Japan april - november 2020 2020 april - november 2020 11 apr Tokyo (Yokohama), Japan 12 apr op zee 13 apr Hiroshima, Japan 14 apr op zee 15 apr Jeju, Jeju Island, Zuid-Korea 16 apr Nagasaki, Japan 17 apr Miyazaki (Aburatsu), Japan

Nadere informatie

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten

Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Noorwegen 14-Daagse comforthutten tour Njord met deeltraject Hurtigruten Ontdek het beste dat zuidelijk Noorwegen te bieden heeft! U reist langs prachtige gebieden en maakt ook een deeltraject van Hurtigruten

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria degli Ulivi - (Italië Sicilië Palazzolo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole

Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole Villa Fiesole Italië Toscane Fiesole 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Fiesole - /italie/toscane/fiesole/villa_fiesole.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Fiesole - (Italië Toscane

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0731 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Luxe villa in Livorno te koop BESCHRIJVING Deze

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0414 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Genua Villa te koop bij Genua BESCHRIJVING Absoluut

Nadere informatie

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl

Dagprogramma. Natuurparken & Fjorden. Dag 1 - Ferry van Kiel naar Oslo. askja.nl Dagprogramma Natuurparken & Fjorden Met je eigen auto rij je langs het prachtige Noorse hooggebergte en de legendarische fjorden. Je hebt ruim de tijd om de natuur te verkennen en voelt je klein naast

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Objectpresentatie. Hotel B&B met winkel en Horeca Oude Centrum Peñiscola Spanje Code: HABE 2083

Objectpresentatie. Hotel B&B met winkel en Horeca Oude Centrum Peñiscola Spanje Code: HABE 2083 Objectpresentatie Hotel B&B met winkel en Horeca Oude Centrum Peñiscola Spanje Code: HABE 2083 1 LIGGING: OMZETINDICATIE: VRAAGPRIJS INVENTARIS/GOODWILL: HUURPRIJS Oude vesting centrum Peñiscola, Costa

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een

1.769,- p.p. Inclusief. 10 dagen vanaf. Highlights van West-Noorwegen. Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars Highlights van West- Atlantische Kust, Bergen, Fjorden, een Opstappen in Limburg Veel inclusief 10 dagen vanaf 1.769,- p.p.

Nadere informatie