Reisverslag Cyprus 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisverslag Cyprus 2014"

Transcriptie

1 Reisverslag Cyprus 2014 DONDERDAG 22 MEI 2014 Vandaag gaan we naar Cyprus en we hebben er zin in! Met hulp van Axxicom gaan we het vliegtuig in en met een beetje vertraging (Transavia!) vertrekken we naar de Griekse zon. Als we aan komen is het al donker maar ook een uur later. Ons vervoer naar het hotel staat al klaar en Yvonne kust onmiddellijk de grond net zoals de paus altijd doet. Nee hoor, ze lette gewoon niet goed op en vergat dat de rolstoel laatklep nog uit stond. Schade : een gruwelijk blauw scheenbeen en een bloedende teen maar ach Wat meteen op valt is dat ze hier aan de andere kant van de weg rijden en dat is bijvoorbeeld bij een rotonde een heel aparte gewaarwording. Bij aankomst in het hotel werden we hartelijk ontvangen door de C&A familie en er stond eten, drinken en fruit voor ons klaar. Koffers werden naar de kamers gebracht en iedereen zocht op tijd zijn Cypriotische bedje op. Een reisdag is altijd vermoeiend, morgen bij daglicht zien we wel weer verder.

2 VRIJDAG 23 MEI 2014 De eerste nacht, iedereen heeft lekker geslapen. We ontbijten buiten, echt vakantie! Nadat de scootmobielen geregeld waren zijn we op pad gegaan naar het dorpscentrum van Polis. De eerste ansichtkaarten werden gekocht. Op een terras proosten we op een goede vakantie. Natuurlijk werd er ook geluncht, nou ja lunch? Sommige hielden het bij een sandwich maar ook hamburgers kwamen op de tafel. Een eindje verder op werd vers sinaasappelsap geperst en ondanks dat sommige dat te gezond vonden, werden er toch de nodige glazen genuttigd. Later blijkt dat dit sinaasappelmeisje er eigenlijk voor zorgde dat we daar s avonds gingen eten. Terug in het hotel en in het zwembad; gewoon lekker verfrissend het water in of een dutje doen op een bedje in de zon. Vooral Piet en Mas hadden zin in de zee! s Avonds in het hotel heerlijk gegeten; als het zo doorgaat passen we niet meer in de vliegtuigstoel. De avond hebben we gezellig afgesloten met een terrasbezoek in het stadje. ZATERDAG 24 MEI 2014 Na het ontbijt gaan Thea en Dick en Piet en Mas zelf op pad. Thea heeft een fiets gehuurd en Dick een scootmobiel zodat ze samen het eiland onveilig kunnen gaan maken. Piet heeft een electrische rolstoel wat ook wel zo handig is. De rest gaat de plaatselijke supermarkt bezoeken; daar werd drinken en fruit gekocht maar wederom ansichtkaarten en Arjan kocht zelfs een leuk souvenir. De rest van de middag lekker lui bij het zwembad gelegen, ook in de schaduw want we worden rood! Roger is met Arjan en Marcel nog gaan koffiedrinken maar later kwamen ze terug met verhalen over lekker ijs!

3 We gaan vanavond uit eten bij het sinaasappelmeisje, oftewel Nicoletta. Sommige noemden haar ook Chipoletta! Gezellig en lekker gegeten en natuurlijk een typisch Grieks gerecht. Volgens Angelique is moussaka hetzelfde als lasagne maar dan anders! In ieder geval het was heerlijk! Roger en Bernard bleven voetbal kijken en de anderen liepen traag terug naar het hotel. ZONDAG 25 MEI 2014 Vandaag stranddag! Het busje van het hotel bracht Petra, Arjan, Mas, Marcel en Yvonne naar het strand. We hebben gewacht op de anderen die met de scootmobielen kwamen. We zijn samen meteen iets gaan drinken want we hadden dorst! Prachtig weer, we worden rood en bruin, dat gaat op het strand nog veel harder dan je denkt. Dus smeren, smeren en nog eens smeren! Eerder had Roger de weg naar het strand uitgelegd aan Thea en Dick en inderdaad, die lagen ook lekker in de zon te genieten. Dick schildert vaak mooie dingen die hij ziet. Op naar de zee! Beetje moeilijk lopen op het hete zand en stenen maar we bereikten de zee, die koud en zout was. Geen vissen maar wel heel mooi helder water. Echt geweldig vond Angelique die meteen trots vertelde dat ze haar record verbroken had. Ze was namelijk nog nooit zo vaak in de zee geweest als deze vakantie. Martin is een beetje ziek dus die blijft lekker uit rusten op zijn kamer en wordt verwend\verzorgd door de C&A familie. Ook Dick is een beetje ziek, misschien door de warmte, ander eten of gewoon moe? We gaan ergens anders eten in het stadje, deze keer niet bij het sinaasappelmeisje. Ook hier veel lekkere Cyriotische gerechten en een drankje van het huis.

4 MAANDAG 26 MEI 2014 Vroeg dag vandaag, we gaan naar Nicosia wat ook wel Lefkosia genoemd wordt. Het blijft een rare gewaarwording dat links auto rijden, wij vinden het vreemd. Onderweg zien we veel soorten fruit groeien maar hoe dichter we bij de stad komen hoe minder groen het wordt. Langs de snelweg staat een bord met allemaal Chinese tekens, zouden we in China zijn? gesloten maar echt erg vinden we dat niet. Bij de eerste stop even koffie drinken en ook kun je exposities bezoeken van bijvoorbeeld weven. Maar we willen naar de stad dus snel vertrekken. Tot onze verbazing is het museum Nicosia is sinds de 11 e eeuw de hoofdstad van Cyprus, heeft veel paleizen en meer dan 50 kerken. Tegenwoordig vormen oud en nieuw Nicosia een geheel; het is de enige gedeelde hoofdstad ter wereld. Het noordelijk deel ligt in het door Turkije bezette gebied. In de smalle straten hangt een nostalgische sfeer en het lijkt ook wel een beetje op de Amsterdamse Kalverstraat. Midden in de stad is een grenspost naar Turkije; je mag er geen foto s maken en zonder legitimatiebewijs kom je dus niet in Turkije. Op de 10 e verdieping van het Shakolas gebouw heb je een mooi panoramisch uitzicht over heel Nicosia, je kunt ook Turkije zien liggen. Na de lunch zijn we de Griekse Kalverstraat onveilig gaan maken. Marcel kocht een mooie dromenvanger voor zijn dochter en wilde graag blijven luisteren bij een straatmuzikant. Dat spreekt hem erg aan omdat hij zelf ook muziek maakt. Leuke, aparte winkeltjes, geen Blokker of Hema hier! Zittend op het terras zagen we het winkelend Griekse volk voorbij lopen. Thea had jammer genoeg geen plattegrond meegnomen anders was ze waarschijnlijk op haar eigen manier Nicosia gaan verkennen. Ze kwam gezellig nog even bij ons op het terras zitten. Na een rit van ruim 2 uur waren we terug in het hotel. Snel douchen en we blijven vandaag lekker eten in het hotel. Omdat we vanmorgen vroeg op moesten, gingen we allemaal op tijd naar bed.

5 DINSDAG 27 MEI 2014 Bootje varen vandaag en Thea en Dick gaan gezellig ook mee. De meeste voor alle zekerheid een pilletje tegen zeeziek worden maar achteraf bekeken was dat helemaal niet nodig. Mooi weer en geen woelige baren. Vanaf de boot een heel andere kijk op Cyprus. Heel relaxt varend met een zonnetje erbij, wat wil je nog meer! Toen de boot stopte mocht je gaan zwemmen, eventueel met behulp van een liftje wat voor sommige wel zo handig is. Corine heeft geen liftje nodig; dat is onze schoonspringster dat kun je zo zien. Dick genoot niet alleen van het uitstapje maar ook van het zwemmen in de zee, fijn voor hem! Om de zoute smaak weg te spoelen kregen we drinken en vers geperste sinaasappels. Opdrogen doen we in de zon dus ook snel verbranden. Geen vissen gevangen maar wel een erg mooie boottocht, toch? Terug in het hotel besloten we zelf een lunch te organiseren. Roger en Yvonne kochten lekkers in de supermarkt wat er in ging als koek. Daarna werd het rustig.in Spanje noemen ze dat siësta. s Avonds lekker uit eten bij Nicoletta. Uiteraard kent ze ons inmiddels wel, we krijgen daar gratis wijn bij het eten! Geen terras vanavond, morgenochtend vroeg uit bed!

6 WOENSDAG 28 MEI 2014 Vandaag gaan we een tocht door het Troodosgebergte maken. Via leuke, kleine dorpjes reed de bus steeds hoger. Bijna geen verkeer, geen mensen of dieren maar wel veel olijf- en fruitbomen. Vlakbij Cedar valley zijn we gaan koffiedrinken voordat de bus nog hoger reed. Tweede stop was het klooster van Kykkos, het rijkste en meest overdadige klooster van Cyprus. Het ligt op een hoogte van 1318 meter en is gebouwd ter ere van de maagd Maria. Heel veel gelovige mensen in een paars gewaad, ook Roger die er toen heel anders uit zag! Vooral Bernard was onder de indruk van alle praal en pracht. Je mocht geen foto s maken maar oh, we hebben het allemaal gezien, toch? Mas kocht een tafelkleed waar ze naar op zoek was, Marcel een bamboe windgong (die later gruwelijk in de knoop zat) en Arjan kocht ansichtkaarten omdat hij geen foto s had van het klooster. Op ons lunchadres werden we al verwacht en de lekkere sandwiches stonden al klaar voor ons. Naast het parkeerterrein van het lunchadres staat een groot beeld van Makarios. Na de onafhankelijkheid van Cyprus op 16 augustus 1960 werd hij de eerste president van de republiek Cyprus. Daar hebben we ook de groepsfoto gemaakt; Corine wilde er niet op, Dick was er niet bij en Yvonne heeft de foto gemaakt. De busjes brachten ons terug naar het hotel waar ieder zijn eigen ding ging doen. Eten doen we vanavond in het hotel en er was wederom heerlijk gekookt. Vooral de Bobotie was heel lekker, had Eva gemaakt op speciaal verzoek van Roger.

7 DONDERDAG 29 MEI 2014 Uitslapen vandaag en geen programma, gewoon een luie dag. Alhoewel na de thuis lunch ging er een groepje naar de zee. De anderen waren bij het zwembad of in hun eigen kamer, lekker lui doen. We gaan vanavond voor de laatste keer eten bij het sinaasappel meisje, oftewel Nicoletta. Ze beginnen ons al aardig te kennen daar en noemen ons bijna allemaal my friend. Roger en Marcel hadden de slappe lach waardoor Arjan zich geneerde en zich ging verontschuldigen. Na lekker en gezellig eten namen we afscheid van Nicoletta, vooral Marcel! Die gaf haar 3 flinke zoenen zoals ze dat in Nederland ook doen.en Bernard? Die haar eigenlijk wel heel leuk vond liep zomaar zonder afscheid te nemen weg. VRIJDAG 30 MEI 2014 Vandaag naar Paphos, de plaats waar ons vliegtuig landde toen we aan kwamen.na een koffierondje vertrokken we naar de markt een soort Kashba hier werden nog wat souvenirs gekocht. Zwaar favoriet zijn de koelkastmagneetjes, Corine kocht een mooie jurk en Petra een portemonnee. Ook vindt je hier allerlei leuke winkeltjes en net als overal op Cyprus vrij veel winkels met namaak merkartikelen. Bernard moest er lang over nadenken maar kocht toch een shirt wat prima bij zijn leeftijd paste. Na de markt zijn we gaan lunchen bij de Pelikaan die even later in levende lijve over het terras liepen. Verderop liep een Grieks bruidspaar, mooi om te zien. Aan het andere einde van de boulevard wist Roger een ijszaak waar we allemaal lekker ijs zijn gaan eten. Terug in het hotel duurde het niet lang voordat we in het zwembad lagen, lekker afkoelen. Bernard kan steeds makkelijker zelf en dus zonder hulp van Roger en Yvonne het zwembad in en Marcel wilde wel een keer met het zwembadliftje het water in.

8 ZATERDAG 31 MEI 2014 Uitslapen! Vrije dag! Martin en Marcel gaan klaverjassen, Corine gaat de stad in en de rest gaat voor de allerlaatste keer naar het strand. Nog 1 keer genieten van de zee!!!! Bernard twijfelde hevig maar wilde toch wel erg graag met hulp van Roger en Yvonne ook de zee in. Hij meende dat hij zijn badslippers aan kon houden maar dat ging niet lukken. Het was erg lang geleden vertelde hij, dat hij in de zee geweest was. Ook Mas wilde graag met de voetjes in de zee staan dus samen met Yvonne genoot zij van het water en het uitzicht. Terug in het hotel meteen door naar het zwembad voor een allerlaatste duik. De koffers moesten gepakt worden en daarna gezellig gebarbecued buiten bij het zwembad met een gezellig muziekje en sierverlichting. De hele vakantie hebben we heerlijk gegeten in ons hotel en die weten nu ook wat we bedoelen met een lekker toetje als afsluiting van het eten. We gaan op tijd naar bed want morgen wordt het een lange reisdag. ZONDAG 1 JUNI 2014 Voor de laatste keer buiten ontbijten; wat we zeker niet zullen missen is al die vliegen! Het stikte er van ondanks alle pogingen om ze te verwijderen. Bijvoorbeeld brandende gemalen koffie! Koffers stonden klaar, we namen afscheid van de hartelijke C&A familie en vertrokken naar het vliegveld. Op Schiphol namen we afscheid van elkaar en ging ieder weer naar huis. Dat was toch wel weer fijn ondanks dat het weer in Holland heel anders is dan op Cyprus. We vonden het een feest om met jullie op vakantie te zijn en wie weet tot een volgende reis? Lieve groeten van Roger & Yvonne.

9 Martin Thea en Dick Marcel Petra Corine

10 Arjan Piet en Mas Berhard Angelique

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 1 De vakantiegasten: Jorn, Jonathan en Frank O. Rosella en Anne Frank K en Eva Patty, Arend en Anne 2 In het noorden van Spanje, in de

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds.

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds. 7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011 We spreken inmiddels al effe Zweeds. We zitten inmiddels boven de 55 e breedte graad. Donker wordt het niet meer en de langste dag moet nog komen. Het is een

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

San Felice Circeo Reisverslag 10-daagse zonvakantie in Italie 19-26 juni 2014

San Felice Circeo Reisverslag 10-daagse zonvakantie in Italie 19-26 juni 2014 San Felice Circeo Reisverslag 10-daagse zonvakantie in Italie 19-26 juni 2014 Ik had een heel groot verslag geschreven... helaas ben ik alles kwijt geraakt (met nog heel veel andere mails...)en begin ik

Nadere informatie

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt GRAN CANARIA Playa Del Ingles Hotel Greenfield Jaap Erkelens Ronald Erkelens Caroline de Ligt 5 t/m 12 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 Om 13.00 uur hebben we afgesproken op Schiphol. Renata, de dochter van

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar)

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar) Comenius project Spanje Eerst zijn we met Jaspers vader naar Schiphol gereden. Toen gingen we opzoek naar incheckbalie, daar gingen we onze koffers wegen. Daarna moesten we door de douane. Als we hogen

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Hallo allemaal, Eerst even een bedankje voor de post, sms'jes die wij gekregen hebben en aan allen die ons uitgeleide hebben gedaan. En natuurlijk aan Maaya voor de koffie,

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Schoolkrant groep 5/6

Schoolkrant groep 5/6 Schoolkrant groep 5/6 Wat leuk dat u de schoolkrant van groep 5/6 gaat lezen. De kinderen hebben deze keer zelf bedacht wat ze willen schrijven of tekenen en met wie! Zo kunt u lezen over de herfstvakantie,

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014)

Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014) Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014) Woensdag 6 augustus (dag 1) Het is dan eindelijk zover We verzamelen redelijk vroeg in de morgen, met het grootste deel van de groep bij het

Nadere informatie

Deze eerste dag valt er nog niet veel te vertellen. Iedereen was op tijd op Schiphol, we checken in en het vliegtuig vertrekt mooi op tijd.

Deze eerste dag valt er nog niet veel te vertellen. Iedereen was op tijd op Schiphol, we checken in en het vliegtuig vertrekt mooi op tijd. Maandag 29 augustus 2016 Deze eerste dag valt er nog niet veel te vertellen. Iedereen was op tijd op Schiphol, we checken in en het vliegtuig vertrekt mooi op tijd. We komen laat in het hotel aan ondanks

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Woensdag 14 maart zijn we, Marlis en ik, om 20.45 uur vertrokken vanaf vliegveld Düsseldorf naar Colombo met een tussenstop in Dubai. De vlucht verliep

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12 Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Nou? Wij gaan trouwen!

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra Noorwegen Gemaakt door Emma Scheepstra 1 Inhoudsopgave Dag 1: Aankomst... 3 Dag 2: Naar school en het zwembad... 4 Dag 3: Naar school en naar een klimbos... 5 Dag 4: Naar het zwembad en naar de stad...

Nadere informatie

Voor Maresa Jacobse: bedankt voor al je hulp Proloog: 7 januari Chantal dekte de tafel en keek op de klok. Nog even en dan was Menno er ook. Vanavond aten ze weer met zijn drieën. Soms vond ze dat nog

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

Reisverslag Mallorca 17 juni 27 juni 2017

Reisverslag Mallorca 17 juni 27 juni 2017 Reisverslag Mallorca 17 juni 27 juni 2017 Zaterdag 17 juni 2017 We verzamelen op The Hague Airport in Rotterdam. Iedereen is keurig op tijd, alleen Frans en Ester hebben wat vertraging onderweg naar het

Nadere informatie

slecht onvoldoende voldoende goed zeer goed 0,00% 0,00% 6,90% 34,48% 58,62%

slecht onvoldoende voldoende goed zeer goed 0,00% 0,00% 6,90% 34,48% 58,62% Enquête reis Dresden 3-4-5 juni 2011 Totaal mogelijke antwoorders: 65 Totaal antwoorders: 29 Respons: 44,62% A. REISDOEL / PROGRAMMA: Waardering 9.0 0 0 2 10 17 0,00% 0,00% 6,90% 34,48% 58,62% - Past bij

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam.

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Toen we aan kwamen moesten we een paar minuten wachten,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016 EN NU AAN DE SLAG JAN Jan is een man van 48 jaar, heeft chronische rugklachten en is reeds meer dan 5 jaar arbeidsongeschikt. Hij is hertrouwd met Lieve na een stukgelopen huwelijk. Lieve steunt haar man

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie