NIEUWSBRIEF // JANUARI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF // JANUARI 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF // JANUARI 2016 WE ZIJN WEER BEGONNEN! Wat vliegt de tijd! De tweede helft van het schooljaar is weer gestart na een hopelijk voor iedereen heerlijke kerstvakantie. De afgelopen weken stonden vooral in het teken van de CITO-toetsen. Voor sommige leerlingen kan dit een spannende tijd zijn. We willen daarom nogmaals aan jullie allemaal laten weten dat we supertrots zijn op onze leerlingen! Het is niet niks zo n CITO-toets periode en we hebben gezien hoe goed iedereen zijn/haar best heeft gedaan om de toetsen zo goed mogelijk te maken. Dat verdient zeker een hele dikke pluim! Naast al die toetsen, werkstukken en hard werken, staan er natuurlijk ook een hoop leuke activiteiten op de agenda waar we naar uitkijken. Een paar voorbeelden: de vastenavendviering op school en natuurlijk de optocht door de wijk, de repetities voor het CKB leerorkest voor groep 5 en 6, de technieklessen voor groep 7 en 8, de musicalavonden, de paastoernooien, de leerkrachtendagen, de schoolreis van groep 8 naar Texel en natuurlijk de jaarafsluiting! Verder staat er ook weer een ABBO Open Ochtend op de agenda op vrijdagochtend 1 april. Dus mocht u nog vrienden, kennissen, familieleden hebben met kinderen van 0 t/m 4 jaar, dan mag u hen zeker uitnodigen voor onze Open Ochtend. Kortom: een leuk programma voor de boeg in de tweede helft van dit schooljaar. We gaan er een mooie tijd van maken! ME PAKKEN UIT! STICHTING ALTERSE CARNAVAL 5 X 11 JAAR! Dit jaar is het een jubileumjaar voor de stichting Alterse Carnaval. Ze bestaan dit jaar maar liefst 5 x 11 jaar! En dat moet natuurlijk één groot feest worden. Het thema van dit jaar luidt dan ook: Me pakken uit! De leerkrachten gaan in de groepen aan de gang om met de kinderen prachtige creaties te maken. We hebben in voorgaande jaren mooie wagentjes voorbij zien trekken en leutige Spinooltjes het publiek zien vermaken. Een beetje hulp van papa en mama of andere handige handjes zal misschien wel nodig zijn.

2 CARNAVALSVIERING 5 FEBRUARI! DE RODE SCHOUW PAKT UIT! Volgende week vrijdag wordt het één groot carnavalsfeest bij ons op school! Twee weken geleden is u meer informatie gestuurd over de invulling van deze dag. Hierbij nog de belangrijkste punten op een rijtje: - Alle kinderen blijven op school eten en nemen daarvoor een eigen broodtrommeltje en drinken mee. - s Morgens komen de leerlingen met hun prachtige creaties naar school, hebben hun verkleedkleren al aan of nemen deze mee. - In de ochtend is er een aangepast programma in de klassen. - Om uur gaan we opstellen op de speelplaats. - Rond uur verwachten we weer terug te zijn op school en dansen we met z n allen de Zevensprong. - Rond uur verwachten we klaar te zijn en mogen de kinderen naar huis. - Let op: graag ontvangen we van de ouders van alle kinderen toestemming om hun kind(eren) eerder naar huis te laten gaan. Laat u dit a.u.b. nog even weten aan de leerkracht(en)? - Voor de kinderen die niet eerder naar huis kunnen, is er opvang in de klas tot uur. Laat u a.u.b. nog even weten aan de leerkracht(en) of u hier gebruik van wil maken? Net zoals bij andere festiviteiten (als Sinterklaas en Kerst) zal Ilse Elshof, directeur, op beide scholen een deel van het carnavalsfeest gezellig meevieren en dweilen. Op de Rode Schouw loopt ze mee met de optocht. Daarna gaat zij naar de Aanloop. ROUTE // DE LEUT GAAT DOOR DE STRATEN!! We verwachten een groot publiek langs de kant met een rode zakdoek om en natuurlijk veel leut! De leut gaat door de straten! Hieronder de route van de optocht: - Poort hoofdingang De Biezenhof uit en rechtdoor achter de garages linksaf. - Rechtsaf Rode Schouw, op de weg gaan lopen. - Aan het eind met de weg mee naar rechts, de Biezenbaan in. - De 1e weg linksaf voor de Kannebuis de Gripkeshof in. - Oversteken de Buurtweg in. - Rechtsaf de Poelekes in. - 2e weg linksaf het Sintekrijnsputje in (nr.30 t/m 41). - Rechtsaf richting Klaverblaadje. - Het Klaverblaadje rechts laten liggen en linksaf. - Oversteken en linksaf. - 1e weg rechtsaf de Eenlandsweg in bij nr.1. - Met de bocht mee naar rechts. - Einde weg oversteken straat De Rode Schouw in. - Bij school de Biezenhof het schoolplein op.

3 GEBRUIK KISS & RIDE STROOK Graag willen we nogmaals aandacht vragen voor het juiste gebruik van de Kiss & Ride strook voor onze school. Kiss & Ride-zones zijn parkeerstroken bedoeld om passagiers van personenauto s af te zetten of op te halen en direct weer verder te rijden. Let op: de Kiss & Ride zone is dus geen zone om te parkeren! Het levert gevaarlijke onoverzichtelijke verkeerssituaties op en u riskeert een bon als u uw auto parkeert in deze zone. Ouders die even mee naar binnen willen, dienen gebruik te maken van de parkeervakken in de buurt van de school. Het is niet toegestaan uw auto op de stoep voor school te parkeren. Let ook op bij het uitstappen dat dit op veilige wijze gebeurt. We hopen van harte op uw medewerking, zodat de veiligheid van onze leerlingen gegarandeerd kan worden. BOUWWERKZAAMHEDEN IN DE CARNAVALSVAKANTIE In de carnavalsvakantie vinden er bouwwerkzaamheden plaats op het plein. Er komt een tweede verdieping op het noodgebouw. Vrijdagmiddag 5 februari wordt na uur gestart met voorbereidende werkzaamheden, zoals het verplaatsen van hekwerk en het neerleggen van rijplaten. Er zal namelijk bouwverkeer via de Jacobsberg en ons terrein worden geleid. Als wij na de vakantie weer starten, is ons terrein weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat. In de week na de vakantie zal het noodgebouw verder worden afgewerkt. TECHNIEKLES OP DE RODE SCHOUW // BERICHT VAN ONZE TECHNIEK-DOCENT WIM RADEWALT Vijf weken lang zijn we in groep 7 aan het haken onder leiding van 3 dames (2 medewerksters van Creatief Centrum Halsteren en een moeder), die goed kunnen haken. Er is zelfs een oud-leerlinge en nu moeder van 2 leerlingen van onze school aan de slag gegaan! De kinderen zijn erg enthousiast! Wie wil er nou niet zo'n mooi zelfgemaakt armbandje! Ook ik dacht dat, maar ik merkte al snel dat "jong geleerd is oud gedaan' niet voor mij gold. Ik heb haken nooit geleerd en nu ik deze techniek onder de knie probeer te krijgen, valt dat vies tegen. Maar misschien dat ik na 5 weken eindelijk een armbandje heb. Ik hou vol! Op de foto's is te zien hoe hard er door de kinderen is gewerkt. // BERICHT OVER ONZE TECHNIEK-DOCENT EVERT KALWIJ Evert heeft besloten om te stoppen met de technieklessen. Hij wil nog 1,5 jaar werken op de praktijkschool in Dordrecht en daar zijn energie insteken. Tevens is hij nog flink aan het klussen in zijn huis. Kortom, genoeg zaken die zijn aandacht vragen. Evert heeft met enorm veel plezier de technieklessen gegeven samen met Wim. Wim gaat verder met de lessen en wordt hierbij ondersteund door Dimphy, de moeder van Camillo. Evert, bedankt voor de mooie technieklessen en je collegialiteit. Veel succes gewenst met alles!

4 WERKTIJDEN JUF RIA VERANDERD Onze lieve conciërge juf Ria heeft sinds deze maand andere werktijden. Ze werkt nu van maandag t/m donderdag van 8.00 tot uur op school en is dan vrijdag vrij! GESLAAGDE SPONSORACTIE VOOR HEROES FOR HEROES! Begin dit jaar begon gelijk goed voor groep 8. De leerlingen hadden een sponsorloop georganiseerd om geld in te zamelen voor Heroes 4 Heroes. Dit is een jaarlijks evenement dat als doelstelling heeft zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen gelieerd aan de ziekte kanker. De leerlingen van groep 8 hebben een totaal van maar liefst 360 km aan rondjes gelopen!! Dit kwam neer op een gemiddelde van 100 rondjes per leerling. Bij elkaar hebben de leerlingen 460,- opgehaald voor het goede doel. Wat een superprestatie!! Als dank hebben ze ook nog een mooie kaart ontvangen. Heel goed gedaan groep 8! PS: wist u dat sommige leerlingen nog energie genoeg hadden om de volgende dag ook nog mee te doen aan de Heroes 4 Heroes indoor cycling marathon? Wat een kanjers! LEERORKEST De leerlingen van groep 5 en 6 zijn volop aan het musiceren in het leerorkest. De leerlingen en muziekdocenten zijn erg enthousiast en genieten van het samen muziek maken. Op onze Facebookpagina posten we regelmatig foto s en filmpjes van de vorderingen. Houd de pagina dus goed in de gaten! SCHAAKKAMPIOENSCHAP WOENSDAG 2 MAART Op woensdagmiddag 2 maart wordt onder leiding van onze schaakdocent René Punt het district kampioenschap schaken gehouden op onze school. De winnaar van dit toernooi mag zich Districtskampioen West-Brabant Schoolschaak voor Basisscholen noemen en plaatst zich samen met de nummers 2 en 3 voor de Brabantse schoolschaakkampioenschappen. In de bijlage vindt u meer informatie!

5 BERICHT VAN MAMALOE // EEN DAG BIJ HET SCHOUWSPEL! Wij willen iedereen graag laten zien hoe een dag bij het Schouwspel eruit ziet Als de kinderen s morgens binnen komen, gaan ze vaak iets rustigs doen om nog een beetje wakker te worden, zoals kleuren, tv kijken, op de computer, iets bouwen in de bouwhoek of een spelletje voetbal op de voetbaltafel. Bij de voorschoolse opvang zijn de kinderen er meestal een uur. De oudere kinderen mogen alleen naar de klas lopen en de jongere kinderen worden door de leidster naar de klas gebracht. s Middags komen de oudere kinderen alleen naar het Schouwspel en de jongere kinderen worden d oor de leidster bij de klas opgehaald. Als alle kinderen er zijn, gaan we drinken en eten we fruit en een koekje. Tijdens het drinken wordt de activiteit van die dag met de kinderen besproken. Ze mogen zelf weten of ze er aan meedoen. Als iedereen klaar is, mogen de kinderen gaan spelen. Ze kiezen verschillende dingen om te doen, zoals kleuren, knutselen, voetballen op de voetbaltafel, buiten spelen, bouwen in de bouwhoek, tv kijken, gamen op de Wii, spelletjes spelen op de computer, een bordspelletje doen, in de gymzaal spelen of zelf een fantasiespel bedenken. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Rond vijf uur krijgen de kinderen nog iets kleins te eten, zoals een soepstengel, een stukje worst of kaas, een knakworstje, een rijst wafel of een snoepje, want ze beginnen dan vaak trek te krijgen. Aan het einde van de dag gaan de kinderen vaak ook nog iets rustigs doen, zoals tv kijken of op de computer. Het is dan ook de tijd dat de meeste kinderen opgehaald worden. Zo ziet dus een dag eruit bij het Schouwspel. Op woensdag en vrijdag komen de kinderen na school ook boterhammen eten en spelen ze de hele middag bij ons. Heeft U voor of naschoolse opvang nodig? Kom gerust eens binnen lopen bij het Schouwspel! Tot ziens, groetjes van Miranda en Danique van het Schouwspel!

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Advies groep 8 Spannend morgen krijgen alle 8-ste groepers in een gesloten envelop het advies mee voor het voortgezet onderwijs. Ook zal hierin een uitnodiging zitten voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Januari Deze maand in Ons Ding

Januari Deze maand in Ons Ding Januari 2018 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Nieuws van het team 2 Carnaval op het Kwadrant! 2 Ouderportaal Parnassys 3 Sport -en spel aanbod 3 Schaakkampioenschap 4 Nog ouderhulp gezocht voor optocht

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 25 februari Vergadering oudervereniging 26& 27 februari Cultuurtje groepen 1-2 Kenji en Ella 1 maart Carnaval op school, groepen 2 t/m 8 s middags vrij 4 t/m 8 maart

Nadere informatie

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 Het rijst de pan uit in groep 8!!!! CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van maken. Alle kinderen komen s morgens verkleed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vol energie zijn we allemaal na de kerstvakantie weer aan de slag gegaan. Na een eerste korte week en een lang weekend wordt er

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing Kansenkrant DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9 In deze nieuwsbrief: - Verhuizing - Opening gebouw Het KansenRijk Verhuizing Zoals u inmiddels weet gaan we in de kerstvakantie verhuizen naar het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli Datum Activiteiten mei t/m juli 19 mei 19 t/m 22 mei 26 t/m 28 mei Weekopening 1/2 B en C 8.45 9.10 uur Avondvierdaagse: Vertrek Raadhuisplein (Phone House): 5 km: 18.15 uur (donderdag 18.30 uur) 10 km:

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Maandinfo 4. Vastenavend. Da s d n aard van t beestje!

Maandinfo 4. Vastenavend. Da s d n aard van t beestje! Data. - 17 februari: Vastenavendviering in de middag. - 7 maart: Hoofdluiscontrole. - 8 maart: uiterlijke betaling ouderbijdrage. - 9 maart: MR-vergadering. - 17 maart: Roostervrije dag. Alle kinderen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 0 17-08-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

basisschool de Beundert

basisschool de Beundert basisschool de Beundert februari 2010 In dit nummer: Van de directie -actie Haïti -einde bevallingsverlof -klimaatproject -schoolfotograaf Welkom op school Van de groepen Carnaval De Wizard of Oz Oudervereniging

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd...

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... 2 SEEF: Veilig oversteken... 4 Nieuws van de peutergroep...

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Beste ouders en verzorgers, Hierbij sturen wij u de nieuwsbrief van april. In deze nieuwsbrief aandacht voor het volgende: - Wij feliciteren in de maand april; - Start van juf Jessy;

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Kalender: 22 sept Ambitiegesprekken 23 sept Sportdag 23 sept Start kinderpostzegelactie (groep 7 en 8) 24 sept Ambitiegesprekken 28 sept Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Mei 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Dinsdag 24 mei Schoolreis 1-6 Woensdag 25 mei Schoolkorfbal 3-8 20 mei 2016 Inhoud Belangrijke Data Donderdag 26 mei Muziekproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie.

Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie. PCBS Julianaschool 6 april 2018 Nieuwe leerlingen Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie. Versierde fietsen

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Poppenactie succes dankzij hulp van moeders!!

Poppenactie succes dankzij hulp van moeders!! Januari 2015 Groep meester Ivo Inhoud deze groepspagina Moeder van Matthew achter de naaimachine Poppenactie meester Herbi s laatste 2 weken stage kerstbuffet CITO toetsen begonnen Foto s van.. Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1 De Doornick katholieke basisschool Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl Nieuwsbrief De Doornick nummer 1, 11 september

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie