NIEUWSBRIEF. 15 maart landelijke onderwijsstaking; Rehobothschool staakt niet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. 15 maart landelijke onderwijsstaking; Rehobothschool staakt niet"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Gepubliceerd op 1 februari 2019 Jaargang 33 Nummer 181 Voorbereidingen in volle gang! Naast de de Meesters en juffendag en een schoolbreed project, houden we om de drie jaar een Fancy Fair. Op zaterdag 25 mei tussen 10:00 en 14:00 uur is er op de pleinen van de school van alles te doen. De opbrengst gaat voor 50% naar een goed doel en voor 50% naar de school. De Fancy-Fair-commissie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen. Alvast de eerste oproep: Wie nog (oud) houten speelgoed of rieten poppenwiegjes of wagentjes heeft staan en er niets meer mee doet, zou dit ook aan school kunnen geven voor het opknappen en verkopen. Volgende nieuwsbrief meer info. 15 maart landelijke onderwijsstaking; Rehobothschool staakt niet Op 24 januari j.l. werd uit onderzoek van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bekend dat scholieren en studenten de pabo (opleiding om meester of juf te worden K.W.) mijden om het salaris, het carrièreperspectief en het imago van leraren. Daar kunnen we van alles van vinden (op onze school herkennen we bijv. dat imagoprobleem niet echt), maar het is zo. De meeste onderwijsbonden roepen daarom op tot een nieuwe onderwijsstaking op 15 maart a.s. Het CNV doet vooralsnog niet mee, omdat er op dit moment nog onderhandelingen lopen die zij eerst willen afwachten. Ook al staan we voluit achter de redenen die gaan leiden tot een nieuwe staking, heeft het team van de Rehoboth samen besloten niet te gaan staken.

2 Ondertussen op de Rehobothschool Volgens Wikipedia is de bit (als eenheid) de kleinste eenheid van informatie, namelijk een symbool of signaal dat twee waarden kan aannemen: aan of uit, ja of nee, hoog of laag, geladen of niet-geladen. Het binaire talstelsel stelt deze waarden voor met 1 en 0. Computers werken met bits. Met enen en nullen. De voortgaande ontwikkeling wereldwijd en (dus) ook op de Rehobothschool maakt dat we steeds meer met (ingebouwde) computers te maken krijgen en we bereiden de kids dan ook graag voor op de toekomst in deze 21e eeuw door in toenemende mate dankbaar gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Maar ook door de kinderen te leren zich op een wijze manier op het internet te begeven. Hen mediawijs te maken. Bij dat alles hoort goed materiaal om mee te werken. Gelukkig kunnen we dat steeds beter realiseren. We hadden al een laptopkar met stevige 2-in-1-laptops (tablet en laptop in één) zodat d.m.v. een weekrooster alle leerlingen allerlei oefeningen op de laptop konden maken, maar in de loop van het schooljaar komt daar nog zo n laptopkar bij, zodat we behoorlijk in de buurt komen van ons voorlopig vastgestelde digitale ideaal met betrekking tot beeldschermtijd: max. 2 uur beeldschermtijd op school en (als richtlijn) max. 2 uur thuis op een schooldag. Dit gaat over de hogere groepen; voor de lagere groepen ligt dit lager. Alle leerkrachten hebben inmiddels ook een eigen laptop, nl. precies dezelfde als waar de kinderen mee werken op school. In toenemende mate zullen we papierloos en in de cloud werken. Bijkomend voordeel is dat dit ook weer heel wat bomen scheelt die gekapt moeten worden om papier van te maken. Ondertussen is er ook nog het één en ander te melden over het wel en wee binnen het team: Bij meester Aandewiel is in de kerstvakantie zoontje Maurits geboren! Van harte gefeliciteerd en Gods zegen! Met juf Barnhoorn gaat het niet zo heel goed. Ze komt wel tot rust, maar kan het werk op school voorlopig nog niet aan. Datzelfde geldt, hoewel met een andere oorzaak, voor juf Saron Langejan, die voorlopig even niet op donderdag voor groep 8 kan. We bidden beide Gods nabijheid en toch ook genezing toe. Juf van Heuvelen is regelmatig op woensdagochtend in groep 2 te vinden, zodat juf Haasnoot allerlei computerdingen kan doen, samen met meester van Egmond. We hebben donderdag 17 januari afscheid genomen van meester Kuijt en sinds 21 januari heeft groep 7b daarom meester ter Heide. De nieuwe instroomgroep 1c is inmiddels ook goed van start gegaan! K.W.

3 Stand 31 januari: 56 % bijdragende ouders Verdubbeling in de bijdrage ten opzichte van vorige maand! Sinds januari is de ouderbijdrage - met bedragen die voor Nederlandse begrippen laag zijn - verdubbeld. Hartelijk dank. Nog 44% van de ouders te gaan. Eén keer per jaar wordt van u een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de kas van het ouderfonds. De bijdrage is gesteld op 25,00 per jaar per leerling. Heeft u twee kinderen op school, dan is het bedrag 35,00. Bezoeken drie of meer kinderen de school, dan is het bedrag 45,00. U kunt het bedrag overmaken op de rekening van de school: NL70 RABO Lees hierover meer info in de schoolgids (hoofdstuk 7.7.) Voor groep 1c geldt een ander richtbedrag, nl. het aantal maanden dat uw kind op school zit in 1c, vermenigvuldigd met 2,50. In december en januari hebben we bijvoorbeeld van het ouderfonds sintcadeautjes gekocht voor groep 1 t/m 4 en een kerstcadeautje voor gr. 1 en 2. Eveneens sint en kersttraktaties voor alle kinderen. Meester Kuijt heeft voor zijn afscheid een cadeaubon gekregen. Diverse kleine benodigdheden voor de groepen en hulpouders (bijv. plantjes, klein handvaardigheidmateriaal, thee of kleine computerbenodigdheden) worden ook uit het ouderfonds betaald. Doet u ook mee als u nu nog onder de genoemde 44% valt? Uiteindelijk komt het allemaal ten goede aan ook uw kind(eren) op school! Voor de agenda van februari verwijzen we u graag naar de kalender op onze website. Deze is in principe altijd up-to-date. Op deze plek lichten we de studiedag voor de juffen van groep 1 en 2 op woensdagmorgen 6 februari er even uit (de kinderen zijn dan vrij!) en de adviesgesprekken met ouders van groep 8 er even uit. Deze gesprekken worden gehouden op 11, 12 en 18 februari. Liesbeth de Raad van het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 12 en 26 februari spreekuur in één van de kamers op de eerste verdieping. Voor vragen over opvoeding en sociaalemotionele ontwikkeling kunt u bij haar terecht tussen 15:30 en 16:00 uur.

4 Op weg naar het verkeersveilige schoollabel School op Seef Op school vinden wij het verkeeronderwijs en de verkeersituatie rondom onze school erg belangrijk. We doen al veel op school om de kinderen te leren veilig deel te nemen aan het verkeer. Denk aan de verkeerslessen, verkeersexamen, dode hoek les en nog meer. Nu willen we als school graag gaan voor het label van School op seef wat laat zien dat we verkeer serieus nemen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten we nog een paar dingen regelen. Waaronder twee enthousiaste ouders die samen met school willen nadenken over hoe we het nog verkeersveiliger kunnen maken voor onze kinderen. Waar moet u aan denken? U overlegt 1 à 2 keer per jaar de verkeersleerkracht en directie over verkeerszaken, u voert een scan uit onder ouders over verkeerszaken en u bent een aanspreekpunt voor ouders. Vindt u een veilige verkeerssituatie net zo belangrijk als wij en lijkt het u leuk om op dit punt mee te denken hoe we het voor de kinderen nóg veiliger kunnen maken? Neem dan contact op met de verkeersleerkracht Corrie van Duijn, adres: corrie.vanduijn@prohles.nl IK WORD MEDIAWIJS! Mediawijsheid: Eerst Denken, dan Doen! Bij onze leerlijn Mediawijsheid gaat het er ook om dat de kinderen in de bovenbouw al iets gaan leren over kopen en verkopen op het internet: Ik accepteer geen aanbiedingen die te mooi zijn om waar te lijken; dat zijn ze hoogstwaarschijnlijk ook. Iets online kopen of verkopen doe ik dat alleen met één van mijn ouders. Dat geldt voor spullen, maar ook voor programma s, games, aankopen in games of apps. Ik leer de belangrijkste rechten en plichten bij het online bankieren, kopen en verkopen. Dan weet ik wat wel en niet mag en wat mijn ouders kunnen doen als ik per ongeluk de fout inga.

5 Graag wijzen we u er opnieuw op dat de hekken van het grote plein niet eerder dan 13:15 uur open gaan, in verband met het toezicht houden op de kinderen die overblijven tot 13:15 uur. Als uw kind thuis luncht, wilt u er dan op toezien dat hij of zij niet eerder dan 13:15 uur bij het grote plein is? Een netelig, maar nog steeds weinig voorkomend probleem gelukkig! De afgelopen jaren blijken luizen en neten erg weinig voor te komen op de Rehobothschool. Sinds een jaar werken we als volgt: 1. U checkt regelmatig de haren van uw kind op hoofdluis en neten. Voor een instructiefilmpje, klik hier. 2. Zodra u iets ontdekt, meldt u dit op school. De groep van uw kind krijgt een mail. Alle ouders kammen twee weken lang de haren van hun kind met een luizenkam. 3. Aan het eind van die twee weken, wordt de groep gecontroleerd door luizenpluismoeders die zich hiervoor hebben opgegeven. Een jaar zo gewerkt hebbend, kunnen we constateren dat het aantal gevallen van luis of neet nog steeds op één hand is te tellen. De conclusie is daarom dat we met elkaar op deze manier goed bezig zijn en we deze de komende tijd ook met de drie hierboven beschreven stappen werken. Lege-flessen-actie groep 8 Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken, ook namens stichting Hartekind. Er zijn ontzettend veel flessen opgehaald in één week. We kunnen in totaal 213,15 overhandigen aan stichting Hartekind dankzij jullie. Groetjes van Angela, Julia en Elianne van de Pieter Groen.

6 Leefstijlprogramma LEFF: iets voor ouder & kind?

7 Waarom eigenlijk Plusgroepen? Net voor de kerstvakantie is de plusklas gestart. Inmiddels zijn de leerlingen goed op weg met een project. Er wordt gewerkt over spinnen, gezichtsbedrog en Leonardo da Vinci. Leuk die extra informatie. Maar de onderliggende doelen maken juist dat deze lessen zich onderscheiden van de klassikale lessen in de eigen groep. De leerlingen worden op hun eigen niveau uitgedaagd met creatief denken, analytisch denken, kritisch analyseren en plannen & organiseren. Dus het onderwerp spinnen is de kapstok voor opdrachten om informatie te analyseren en om een opdracht functioneel te organiseren. Een meerwaarde is ook het samenwerken van leerlingen met hetzelfde niveau. Dat geeft onderlinge herkenning. Dat doet een kind met bovengemiddelde begaafdheid goed. Juist dat is ook een achterliggend doel van de Plusgroepjes. Verder zijn we als team beleid aan het schrijven en ook plusmaterialen aan het uitproberen in de groepen. We zijn en blijven hierin ons als school ontwikkelen om zo ruimte te geven aan deze groep leerlingen, zodat zij ook - net als alle kinderen op school - kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Gepubliceerd op 3 december 2018 Jaargang 33 Nummer 179 Ik ben de goede Herder - Joh. 10: 11 Toen onze oudste dochter een jaar of zes was, liepen we in de zomer tussen de schapen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woensdag 13 maart: biddag voor gewas, arbeid en visserij

NIEUWSBRIEF. Woensdag 13 maart: biddag voor gewas, arbeid en visserij NIEUWSBRIEF Gepubliceerd op 4 maart 2019 Jaargang 33 Nummer 182 Woensdag 13 maart: biddag voor gewas, arbeid en visserij Wat wilt u dat Ik voor u doen zal? Dat vroeg de Heere Jezus aan twee blinde mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van de Rehobothschool wenst u

NIEUWSBRIEF. Het team van de Rehobothschool wenst u NIEUWSBRIEF Gepubliceerd op 7 januari 2019 Jaargang 33 Nummer 180 Het team van de Rehobothschool wenst u Een nieuw jaar is weer begonnen. Volgens de Westerse jaartelling zitten we in 2019. Veel heil en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Ook voor uw kind iets extra s gedurende het schooljaar! De scholen zijn weer begonnen en we hopen en rekenen op een goed nieuw schooljaar in goede harmonie en samenwerking. We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Eerste telling: opbrengst 9000,-!

NIEUWSBRIEF JUNI. Eerste telling: opbrengst 9000,-! NIEUWSBRIEF JUNI Gepubliceerd op 3 juni 2019 Jaargang 33 Nummer 185 Eerste telling: opbrengst 9000,-! Zaterdag 25 mei is een geweldig feest geworden met uiteindelijk prachtig weer! Mede ook dankzij alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. Op 9 juli kennismaking met de nieuwe juf of meester.

NIEUWSBRIEF JULI. Op 9 juli kennismaking met de nieuwe juf of meester. NIEUWSBRIEF JULI Gepubliceerd op 1 juli 2019 Jaargang 33 Nummer 186 Op 9 juli kennismaking met de nieuwe juf of meester. De groepsindeling voor volgend schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1 Juf Schaap

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

MEDEKLINKER AGENDA MAART MEESTERS EN JUFFENFEEST! ONDERTUSSEN OP DE REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF VAN DE HERVORMDE REHOBOTHSCHOOL NUMMER FEBR 2017

MEDEKLINKER AGENDA MAART MEESTERS EN JUFFENFEEST! ONDERTUSSEN OP DE REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF VAN DE HERVORMDE REHOBOTHSCHOOL NUMMER FEBR 2017 MEDEKLINKER NIEUWSBRIEF VAN DE HERVORMDE REHOBOTHSCHOOL NUMMER 159 24 FEBR 2017 AGENDA MAART MEESTERS EN JUFFENFEEST! LET OP: DE DATUM VOOR DE SCHOOLREIS IS VERANDERD IN VERBAND MET VAKANTIES VAN VELE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dankdag & Nationaal Schoolontbijt op 7 november

NIEUWSBRIEF. Dankdag & Nationaal Schoolontbijt op 7 november NIEUWSBRIEF Gepubliceerd op 1 november 2018 Jaargang 33 Nummer 178 Dankdag & Nationaal Schoolontbijt op 7 november We doen al heel wat jaren mee met het Nationale Schoolontbijt om het belang van een goed

Nadere informatie

12 APRIL 2019 NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL. De hele ochtend sport & spel. s Middags iedereen vrij.

12 APRIL 2019 NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL. De hele ochtend sport & spel. s Middags iedereen vrij. NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Gepubliceerd op 1 april 2019 Jaargang 33 Nummer 183 12 APRIL 2019 De hele ochtend sport & spel. s Middags iedereen vrij. De Koningsspelen zijn vroeg dit jaar, vanwege de eerste

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 16

JAARGANG 6 AFLEVERING 16 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 16 Groepsbezetting schooljaar 18-19 Stapje voor stapje komen we verder met de groepsbezetting voor volgend schooljaar. We zijn echter nog niet ver genoeg om u al te informeren

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Januari 2019 Nr februari: CJG-inloop-spreekuur 22 februari: De school gat om uur uit 25 februari t/m 1 maart: Voorjaarsvakantie

Januari 2019 Nr februari: CJG-inloop-spreekuur 22 februari: De school gat om uur uit 25 februari t/m 1 maart: Voorjaarsvakantie Januari 2019 Nr. 230 Ter bezinning Elke maandagmorgen komen de teamleden bij elkaar voor de weekopening. We zingen een psalm, we lezen een bijbelgedeelte, we bidden. Een goede gewoonte! Het is groot als

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuws. Flits 26 februari 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 11

Nieuws. Flits 26 februari 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 11 26 februari 2014 Jaargang 05 Nieuws 11 Geboren Er is blijdschap en dankbaarheid bij juf Petra Kamp en haar man. Ze kregen een zoon! We feliciteren de juf en haar man van harte en wensen hen Gods zegen

Nadere informatie

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende lijsten. Maurice Boonstra Maandag 8.30-14.30uur Dinsdag 8.30-14.30uur

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Sterke mannen en vrouwen gezocht!

Sterke mannen en vrouwen gezocht! PCBS Julianaschool 7 juni 2018 Sterke mannen en vrouwen gezocht! De verkeerswerkgroep is weer een paar grote stappen verder. De gemeente Moerdijk en De Waarden hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 8

N I E U W S B R I E F 8 N I E U W S B R I E F 8 Vrijdag 18 december 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

: 10,11 HSV

: 10,11 HSV vrijdag 19 mei 2017 En toen zij, terwijl Hij van hen wegging, hun ogen naar de hemel gericht hielden, zie, twee mannen stonden bij hen in witte kleding, die ook zeiden: Galilese mannen, waarom staat u

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 1 29-08-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA Vrijdag 31 augustus 2018 Schoolfotograaf; Maandag

Nadere informatie

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 631 HG MEERSSEN Telefoon 043 364813 info.hwagveld@innovo.nl 0 Dinsdag 5 nov 014 Sportief Hwagveld Sinds april van dit jaar heeft HC NEW STYLE in Meerssen

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-12-14 AGENDA Donderdag 21 december Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 Zaterdag 13 januari 2018 18.30 uur Kerstviering Kerstvakantie Oud papier ophalen (zie website voor

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE Beste ouders, De kop is eraf, schooljaar 2019-2020 is begonnen! De start van het jaar stond in het teken van vakantieverhalen uitwisselen en elkaar (opnieuw) leren kennen, want

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

U als ouders kunt juf van t Hul vanaf 12 uur een hand schudden op vrijdag 18 juli.

U als ouders kunt juf van t Hul vanaf 12 uur een hand schudden op vrijdag 18 juli. Nieuwsbrief voor juli 2014 jaargang 23 nr.10 LAATSTE NIEUWSBRIEF Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2013-2014 UITNODIGING AFSCHEID JUF VAN T HUL Juf van t Hul neemt afscheid van haar groep

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 1 www.obs-runde.nl Donderdag 14 september 2017 administratie@obs-runde.nl Facebook Belangrijke data Maandag 25 september Welkom Na de zomervakantie is Sam van Riet

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Versieren hal door oudervereniging

Versieren hal door oudervereniging 15 januari 2016 Versieren hal door oudervereniging De oudervereniging van obs Akkrum en de activiteitencommissie van de CBS Ds. Hasperschool hebben hun creatieve handen weer laten wapperen. De kerstsfeer

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Nieuws. Regel van de maand januari Ik ben eerlijk en maak het goed als ik iets fout heb gedaan. Agenda

Nieuws. Regel van de maand januari Ik ben eerlijk en maak het goed als ik iets fout heb gedaan. Agenda 9 januari 2013 Jaargang 04 Nieuws 09 2013 Afgelopen maandag zijn we met alle kinderen van de school weer samen begonnen in de hal. We hebben elkaar een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst. Samen luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Uitnodiging We gaan naar het theater

Uitnodiging We gaan naar het theater N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 14 29 maart 2019 Volgende nieuwsbrief 12 april 2019 Belangrijke dagen 3 april theater Tolhuistuin alle groepen 5 april ouderkamer, alle ouders welkom! 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Juf Marije gaat 21 juni met zwangerschapsverlof.

Juf Marije gaat 21 juni met zwangerschapsverlof. JUNI 7 juni 9 juni schoolvaardigheid groep 7 en 8 10 juni muffen en jeestersdag (nadere info op pagina 2 en volgt via basisschoolnet) 15 juni 16 juni IKC sponsorloop voor het plein 20 juni vergadering

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni)

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer 34 23 juni 2016 Weekoverzichten Week 25 Ma 20 juni Di 21 juni Woe 22 juni Do 23 juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Vrij 24 juni

Nadere informatie