Hou het weekend van 12 tot 14 april alvast vrij, want alle takken gaan dan op weekend. Benieuwd naar waar? De uitnodiging volgt weldra!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hou het weekend van 12 tot 14 april alvast vrij, want alle takken gaan dan op weekend. Benieuwd naar waar? De uitnodiging volgt weldra!"

Transcriptie

1 㠀ⴀ 㤀 䄀瀀爀 椀 氀 㤀

2 Lente, is weer in t land Ja hoor, de eerste lentezonnestralen hebben onze dagen gevuld en dat betekent dat we kunnen terugkijken op een aantal goedgevulde scouteske wintermaanden. Daarnaast bereiden we ons weer voor op voor een prachtige zomer! Vooraleer we deze aanvatten, is het tijd voor de maand april. En niet anders dan andere jaren is er tijdens deze maand weer heel wat te beleven bij scouts Sint-Martinus. Benieuwd? Lees dan snel verder. JBO 12+ activiteit Op zondag 7 april 2019 is het de jaarlijkse JBO 12+ activiteit. Dit houdt in dat alle jonggivers en givers samen met de andere jeugdbewegingen van de Schakel (Chiro, KSA en KLJ) een groot spel gaan spelen. Voor de kapoenen en de wouters is er vandaag gewoon activiteit. Weekends Hou het weekend van 12 tot 14 april alvast vrij, want alle takken gaan dan op weekend. Benieuwd naar waar? De uitnodiging volgt weldra! 60 jaar Sint-Martinus feestweekend Zoals jullie wellicht al hebben vernomen vieren we op 26 april en 27 april onze 60 ste verjaardag op de Schakel. Dit weekend zijn er heel wat activiteiten gepland voor jong en oud. Op vrijdagavond 26 april zullen we vanaf 21u onze dansbenen losgooien op de betere dansschrijven tijdens de grote 60 jaar Sint-Martinus-fuif. Voor 4 kunnen jullie reeds een ticket op voorhand kopen bij alle leiding. Zaterdagmiddag (27 april) vanaf 13u houden wij een heus kubbtoernooi. Inschrijven hiervoor kan met een team tussen de 4 en de 6 personen door te mailen naar kubbtoernooi@scoutsnieuwkerken.be. Deelnemen kost amper 20 per team. Voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen is er ook een hapje, een drankje en de officiële 60 jaar Sint- Martinus-tentoonstelling voorzien. En voor de allerkleinsten? Wel, die kunnen zich een hele middag amuseren met onze reuzespelen, zich laten schminken, of ravotten op het springkasteel. Traditioneel houden we natuurlijk ook onze BBQ. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 april vanaf 17u. Aansluitend kunnen jullie genieten van een gezellig kampvuur om dit weekend af te sluiten. Inschrijven kan door te mailen naar bbq@scoutsnieuwkerken.be. Meer info: dan verwijzen we jullie graag door naar de Facebook evenementen: -fuif: -kubbtoernooi & kindernamiddag: -BBQ:

3 Oudervergadering Op zondag 5 mei 2019 vindt onze oudervergadering weer plaats. Deze vergadering staat volledig in het teken van de ouders! Zij mogen eens 1 middagje komen kijken hoe het er bij ons aan toe gaat op een activiteit. Brengen jullie allemaal jullie ouders mee? Van 14u tot 17u op onze de Schakel. Sociale media Naast onze wereldberoemde website en onze Facebook pagina hebben wij sinds kort ook ons eigen Instagramaccount: scouts.sintmartinus. Neem zeker eens een kijkje! Zo, dit is alles voor de goedgevulde aprilmaand. Stevige poot en hopelijk tot snel, Jef, Dries & Toon

4 27 april is het onze barbecue! Maar onze kleuren zijn weg? Help jij ons ze terug in te kleuren?

5 Oei er zijn allemaal afbeeldingen verschenen, nu zien we de zin niet meer los deze zeker mee op! Maak een meme op de onderstaande afbeelding over onze gekke verjaardag van 60 jaar Sint- Martinus en laat hem zien aan jullie leiding. Wie weet krijgen jullie wel een prijsje?

6 Zondag 7 april Op 7 april gaan we de paashaas helpen om al zijn paaseitjes terug te zoeken, want die domme haas is al zijn eitjes verloren. Ik hoop dat jullie met zen allen komen zoeken van 14u tot 17u op de schakel!! Vrijdag 12- zondag 14 april JOEPIE!! WE GAAN OP WEEKEND!!! Op 12 april vertrekken we samen met de Wouters op boeren en boerinnen weekend! En zoals je kan raden mag je hiervoor je beste boeren of boerinnen pakje aandoen! Het weekend zal plaatsvinden in Sint-Gillis-Waas en zal zoals altijd starten op vrijdagavond en eindigen op zondagmiddag 14 april. Verdere info zoals uur, exacte locatie, volgt in een aparte uitnodiging! We hopen dat jullie allemaal meegaan want het wordt een Super Mega Leuk Weekend!! Tot dan!!! (PS.: Rikki Tikki is jarig op 13 april, vergeet zeker geen kusjes te geven ) Zondag 21 april Geen scouts vandaag! Maar we hopen jullie allemaal op 21 april op de kermis te zien! ( Wie weet wilt Simba of Akela met jullie in de botsauto s ) Vrijdag 26 zaterdag 27 april Op 26&27 April is het onze BBQ! We hopen dat jullie zich massaal inschrijven! Check zeker onze flyer en onze facebookpagina s voor extra info! HOPELIJK TOT DAN!!!!! Zondag 5 mei Op 5 mei is het oudervergadering! Dus breng jullie mama s en papa s maar mee want het wordt een zeer leuke dag! Na de vergadering kunnen jullie nog even genieten van onze bar voor een lekker drankje en hapje! Tot dan! Tot binnenkort! Jullie leiding! Simba, Akela en Rikki Tikki

7 Zondag: 7/04 Vandaag spelen we een groot FRUITSLASPEL!! Graag iedereen 2 verschillende stukken fruit mee brengen. We verwachten jullie van 2 tot 5 op de schakel! Vrijdag 12/04: We vertrekken op weekend met de kapoenen, JOEPIE!! De uitnodiging volgt zo snel mogelijk, we kunnen wel al meegeven dat jullie vrijdagavond verwacht worden ergens in sint-gillis-waas (exacte uur en adres zie uitnodiging). Graag verkleed als knappe boer of boerin! Zondag rond de middag (zie exacte uur op uitnodiging) worden jullie terug opgehaald. Zondag 21/04: Vandaag is het geen scouts waaaant het is Pasen! Veel plezier met paaseitjes rapen allemaal!! Vrijdag 26 & zaterdag 27/04: WOW WOW WOW onze scouts bestaat 60 jaar!!! Dat moet gevierd worden, daarom is het feestweekend! Op vrijdagavond is er een fuif, op zaterdagmiddag een kub-tornooi en kindernamiddag meer info vind je op onze flyers, posters of facebook-evenement. Naar goede gewoonte is er natuurlijk ook zaterdag avond een BBQ met kampvuur als afsluiter. ALLEN DAARHEEN!!!! Zondag 28/04 is het geen scouts. De leiding is vollop ons epische feestweekend aan het opruimen zondag 5/05: We sturen alle mama s en papa s allemaal weer naar DE SCOUTS TOE!!! Jaa, vandaag mogen alle mama s en papa s van 2 tot 5 mee komen doen op de schakel!! Stevige linker Flunkie, Nala, Zazou!!

8 Whuutttt makkers, t is al april??? Er komt een lekker maandje aan! Wat gaan we doen op 7 april vroeg de kapoen? Kakken in onze schoen!!! Nene mopje, vandaag gaan we op JBO +12 activiteit. Op de Schakel van 14u tot 17u! It s ya boy, spongebob! Yeah you heard it juist! We re going on a weekendje! WEEKEND april gaan we alleen met onze mega-awesome-coole jonggivers op weekend. Yeah you weet the drill, zegt spongebob, you will krijgt the invitation via mail!

9 Jankie plankie mankie, 21 april is het geen scouts want jullie moeten allemaal paaseitjes gaan rapen. (wij zijn alvast jaloers) Maar! Waar wij helemaal niet om wenen??? Dat wij potverdikke 60 jaar bestaan! En natuuuuurlijk moeten we dat vieren! Kom allemaal massaal naar ons gigantisch feestweekend. Dit valt op april op de Schakel natuurlijk! Kom met jullie grave leiding een lekker vleezeke stekken of eens kubben! Anders in de zak heeft zwarte piet ons gezegd! (geen scouts op zondag 28 april aangezien wij moeten kuisen) Pf ik wou dat ik ook een jonggiver was zodat ik met Bas en Anna kon kubben Pf ik kan dat hier nu al niet meer dragen, laat staan als al die jonggivers hier nog bij moeten Pf met Bas en Anna wil ik echt wel een vleezeke eten de 27 ste Pf wie heeft er sinterklaas nog nodig als we de scouts hebben DIE DAN NOG IS 60 JAAR BESTAAT

10 Jeuw wazzuppp, april is een mega drukke en zotte maand, dus we duiken er meteen in, wat denkt ge daarvan?! Figuur 1: Het water induiken 14 april: Omwille van de lage opkomst, gaat het weekend jammer genoeg niet door. Om dit te compenseren gaan we iets specialer dan een gewone activiteit doen. Kom naar de schakel om 14u en alles wordt duidelijk. (PS: de frituur hiernaast heeft er niets mee te maken, enkel de naam is van toepassing ;) ) Figuur 2: Frituur 't Specialleke Op 21 april: vieren we allemaal Pasen, dus deze zondag geen activiteit. Maaaaaaar van maandag 22 april tem vrijdag 26 april is het tijd voor de langverwachte inleefweek! Hiervoor zal nog een aparte uitnodiging naar jullie en jullie ouders gestuurd worden. Is gonna be lit, check gewoon de foto hiernaast :o Figuur 3: Inleefweek?!

11 27 april: na een zalige inleefweek is het tijd voor onze jaarlijkse bbq én dit jaar ook feestweekend. Zoals gewoonlijk wordt er op de givers gerekend om op te dienen tijdens de bbq, we verwachten jullie dus allemaal daar (dit geldt trouwens ook als een geldactie, dus be there). Voor degenen die niet weten hoe een bbq eruitziet, bij deze een voorbeeldje. Figuur 4: BBQ & Friends barbecue Alcudia 77x47,5cm 5 mei: We snijden de maand mei aan, zoals het spreekwoord wil in mei leg alle vogels absurditeiten?! Jawel: deze zondag vindt het meest absurde spel dat jullie ooit gespeeld hebben plaats, met dank aan jullie bevallige leiding! Slagen jullie erin om onze gekke gedachtegang te volgen??? 3u entertainment verzekerd!!! Figuur 5: van 14u tot 17u op de schakel! Figuur 6: Einde doei! Greetz Suske en Wiske

12

Vooraleer we februari officieel in gang trappen willen we nog een aantal belangrijke aankondigingen maken voor deze korte maand.

Vooraleer we februari officieel in gang trappen willen we nog een aantal belangrijke aankondigingen maken voor deze korte maand. 䘀攀 戀爀 甀愀爀 椀 㤀 Gegroet allemaal! De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen en we maken ons op voor de maand van de liefde: februari! In februari laten we de donkere avondactiviteiten achterwege

Nadere informatie

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje).

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje). 一 漀 瘀 攀 洀戀 攀 爀 㠀 Gegroet allen! Met de hoogdag van de jeugdbewegingen (Dag Van De Jeugdbeweging) is oktober met een knaller afgesloten. Tijd dus om de maand november aan te snijden! Zaterdag 10 november,

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

t Oekedoeleken Maart 2016

t Oekedoeleken Maart 2016 t Oekedoeleken Maart 2016 Beste Bermino s, De dagen worden langer, de zon weer wat sterker, de vogels zingen terug. De maand maart staat voor de deur! Traditioneel een van de drukste maanden van het jaar.

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Aansluitend (vanaf 16u30) organiseert de oudleiding een bar waar drankjes en een versnapering aangeboden worden tegen democratische prijzen.

Aansluitend (vanaf 16u30) organiseert de oudleiding een bar waar drankjes en een versnapering aangeboden worden tegen democratische prijzen. 㠀ⴀ 㤀 䴀攀 椀 㤀 Gegroet iedereen! We slaan de maand mei in, de voorlaatste maand én de laatste volledige maand van het scoutsjaar. April sloten we af met hét event van het jaar (dit blijkt uit de enquête afgenomen

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Beste wensen en een gelukkig 2019 namens onze voltallige leidingsploeg!

Beste wensen en een gelukkig 2019 namens onze voltallige leidingsploeg! 䨀 愀渀甀愀爀 椀 㤀 Dag iedereen, Beste wensen en een gelukkig 2019 namens onze voltallige leidingsploeg! In de maand januari staat de leiding weer trouw op post. En ook al neemt het schoolwerk veel tijd in beslag,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Avondvergaderingen OLF Kampen. Beste ouders en leden,

Avondvergaderingen OLF Kampen. Beste ouders en leden, 㠀ⴀ 㤀 䨀 甀渀椀 㤀 Beste ouders en leden, De laatste maand van dit scoutsjaar is jammer genoeg weer aangebroken. Maar niet getreurd, want afsluiten doen we natuurlijk in stijl met een geweldige maand juni en

Nadere informatie

Het Eikeltje -MAART-

Het Eikeltje -MAART- Het Eikeltje -MAART- Beste ouder(s) en leden, Ondertussen is de derde maand van 2018 reeds aangebroken, wat gaat dat snel! Deze maand zal een iets andere maand zijn dan gewoonlijk. Zo wordt op zaterdag

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Achteraf sluiten we af met een gezellige Tarsibar, dit is tevens de laatste van ons scoutsjaar die zal plaatsvinden op het Puytvoet.

Achteraf sluiten we af met een gezellige Tarsibar, dit is tevens de laatste van ons scoutsjaar die zal plaatsvinden op het Puytvoet. VOORWOORD De voorlaatste maand van ons scoutsjaar is ingetreden. Het scoutsjaar gaat weer vliegensvlug. Ook deze maand staan er nog tal van leuke dingen in het vizier! Zondag 6 mei is het OUDERVERGADERING.

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S Dag Vincies, ouders & sympathisanten, De maand november staat voor de deur. De dagen worden al wat korter, kouder en grijzer, maar daar gaan we bij de Vincies

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEER

BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEERTJES- BEER Hey Beertjes, de winter is bijna gedaan de vrijdagavondvergaderingen zitten er al een tijdje op, maar de zon komt eraan en op elke formiweldige vergadering staat alles weer op zen kop! Maar genoeg gerijmd,

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Na de gewoonlijke formaliteiten volgen er nu een aantal praktische zaken.

Na de gewoonlijke formaliteiten volgen er nu een aantal praktische zaken. 㤀ⴀ 匀 攀 瀀琀 攀 洀戀攀 爀 㤀 Beste ouders, scouten, sympathisanten en vrienden. Nu de zomervakantie voorbij is, kunnen we terugblikken op een geweldig scoutsjaar met het fantastische groepskamp in Rotem als afsluiter.

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje april Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de kalender Zondag 1 april PASEN Holaaaa wat ligt er daar allemaal tussen het groen? Eitjes, eitjes & nog eens eitjes! Ga ze maar snel rapen, GEEN

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsteamintro Hallo Scouts Gooreind We zijn 2016 gestart en ook dit jaar willen we er een prachtig scoutsjaar van maken! We blikken al

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten,

Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten, Voorwoord Beste leden, ouders en sympathisanten, 2 en 3 mei zijn het onze jaarlijkse Olmenfeesten!!! Ook dit jaar weer een quiz op vrijdag. En een fietstocht, kindernamiddag, barbecue, kampvuur en fuif

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2016 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer direct ingevlogen. De kou en regen hield jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog nooit een

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS WERFFUIF zaterdag 21/4 kinderfuif zondag 01/04 Pasen afgesloten. laatste zondag zondag 13/5

ALGEMEEN NIEUWS WERFFUIF zaterdag 21/4 kinderfuif zondag 01/04 Pasen afgesloten. laatste zondag zondag 13/5 APRIL ALGEMEEN NIEUWS Hallo iedereen, Apeil staat voor de maand van hét feestje van het jaar: onze WERFFUIF. Deze zal doorgaan op zaterdag 21/4 aan de voetbalterreinen van Perk. Dit jaar zullen de tiptiens

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Fruitjes-kajogi Kapoenen FEBRUARI

Fruitjes-kajogi Kapoenen FEBRUARI Fruitjes-kajogi Kapoenen FEBRUARI Voorwoord De leden en leiding zijn eindelijk verlost van de ellendige examens en we zijn uitgerust van de feestdagen. De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij. In

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Eikeltje Maart zaterdag 12 maart 12 uur Grote Markt 17 uur (Puytvoet, ingang puytvoetstraat) 20 maart

Eikeltje Maart zaterdag 12 maart 12 uur Grote Markt 17 uur (Puytvoet, ingang puytvoetstraat) 20 maart Eikeltje Maart Maart is zoals steeds een zeer drukke maand op de scoutskalender. Dat is ook nu niet anders. Vooral het eetfestijn springt hierbij in het oog. Hieronder kan u een overzicht van de belangrijkste

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Voorwoord. Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten

Voorwoord. Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten 2 Contact Contact Voorwoord 3 Voorwoord Beste leden, ouders en sympathisanten Joepie! Het krochtje van twee superleuke maanden! In maart staan het bal international met kinderbal en het groepsweekend gepland.

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

t Oekedoeleken November 2018

t Oekedoeleken November 2018 t Oekedoeleken November 2018 Gegroet Bermino s, Hebben jullie in oktober kunnen genieten van fantastische vergaderingen? Eventueel al een jolig weekendje kunnen meepikken? Tof he scouts! Wij vinden dat

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, De dagen worden kouder en al een beetje korter, de bomen verliezen hun blaadjes, we doen onze sjaal en extra trui aan, want het is de maand NOVEMBER die voor de

Nadere informatie

april 2019 Jaargang-28-Nr 8 Wafelverkoop 6 april!!! Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

april 2019 Jaargang-28-Nr 8 Wafelverkoop 6 april!!! Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals april 2019 Jaargang-28-Nr 8 Wafelverkoop 6 april!!! Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/

Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/ maart 2018 Jaargang-27-Nr7 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21 17

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Belangrijke data: 20-22 maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal)

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal) Eikeltje Maart Beste ouders en leden, Februari zit er al weer bijna op dus ziehier de planning voor maart. Een drukke maand met enkele speciallekes. De kapoenen en de welpen gaan op hun 2 de weekend. Dit

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsteamintro! Dag allemaal! We zijn al weer even ver in 2017, dus is het tijd om het nieuwe scoutsjaar volledig in te stappen. De leiding

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Lieve Akabeer! Jij bent toch ook flink geweest?! Want op zaterdag

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

BOEKJE APRIL 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE APRIL 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE APRIL 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag allerliefste chirovrienden! In april hebben we een aantal speciale zondagen! De eerste is op 7 april. We gaan dan allemaal samen met de jeugdbewegingen

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken )

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) Scoutsboekje 4 (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) VOORWOORD Het is weer zover! Het laatste boekje van het jaar (en nu moeten jullie wenen omdat het bijna gedaan

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze fantastische avond. Een ander hoogtepunt in maart

Nadere informatie

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI v MEI 2014 BELANGRIJKE DATA!! 23 mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! Als uw kapoen nog niet is ingeschreven, zeker afkomen! 30 MEI TOT 1 JUNI SPEELCLUB GAAT OP WEEKEND!! Inschrijven kan

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten 11.11.11 Op 11 november is het weer zover! De SPAGHETTISLAG ten voordele van 11.11.11 Kom zaterdag allemaal smullen! Vergeet je uniform niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

BOEKJE MAART 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MAART 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MAART 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, Het jaar vliegt voorbij en het kamp komt steeds dichterbij Vergeet de datum dus niet en schrijf het al in die agenda

Nadere informatie