Religieuze mix tour/ Religious mix tour ( groups min. 4 persons)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Religieuze mix tour/ Religious mix tour ( groups min. 4 persons)"

Transcriptie

1 Religieuze mix tour/ Religious mix tour ( groups min. 4 persons) Hoogtepunten: Boottochten langs watervallen Indrukwekkende boswandelingen Zwemmen in stroomversnellingen Unieke uitkijkpunten over het Brokopondo stuwmeer Indonesische 'Djaran Kepang trance dans' Dieren zoals vogels, slangen, apen, agouti, kikkers, reuzenotters, vlinders Ontmoeting met Hoofd Kapitein Sekete dans meemaken van de Saramakaners Informatie en een bezoek aan de voormalige plantages Bezoek aan verschillende kerken en bijwonen van diensten Suriname, is een van de kleinste landen in Zuid-Amerika, staat bekend om zijn diversiteit in cultuur en natuur. Tropische sfeer, Amazone regenwoud, 17 talen, inwoners, meer dan 13 religiën en 4 maal groter dan Nederland, dat maakt het zo uniek. Dag 1: Uitgangspunt is de luchthaven Schiphol vanaf hier vliegen we rechtstreeks naar Paramaribo. Op de luchthaven Johan Adolf Pengel zullen we worden opgepikt door een eigen bus en worden overgebracht naar ons appartement. We zullen gezamenlijk genieten van het avondmaal waar zal worden ingegaan op het totale programma. (A) Dag 2: In de morgen zullen wij een kerkdienst bijwonen in de Grote stadskerk. Wij zullen gezamenlijk lunchen en de rest van de dag bent u vrij. We slapen in ons appartement in Paramaribo. (O+L)

2 Dag 3: Met de bus gaan we de markt te bezoeken, waar u de mogelijkheid om te kopen en proeven van verse rijpe vruchten en genieten van enkele Indonesische of Indiase snacks. Na de lunch maken we een stadstour, geleid door de kaart City Tour doen. Om u een indruk te geven van de geschiedenis van Suriname. De excursie omvat historische gebouwen, standbeelden en Duitse invloeden in Suriname. We zullen slapen in ons appartement. (O+L) Dag 4: Na het ontbijt bezoeken we met de bus een typisch Surinaams souvenir winkel dat is gelegen in het centrum van Paramaribo. Daarna varen wij met boot op de Suriname rivier langs Fort Nieuw Amsterdam en vervolgens in de Commewijnerivier. We zullen voormalige plantages passeren en stoppen bij Frederiksdorp. Hier zullen we een klein museum bezoeken en lunchen. Hopelijk op de terugweg zullen we dolfijnen tegen komen. In de avond gaan we naar een Indonesische buurt waar we het optreden van de "Kuda Lumping" groep (Javaanse Paard en Trance Dance) zullen zien. In Paramaribo zullen we slapen in ons appartement. (O+L) Dag 5: Na het ontbijt stappen wij in de bus en brengen een bezoek aan scholen en internaten die gerund worden door kerken in Paramaribo. We stoppen bij de Kathedraal die tussen 1883 tot en met 1885 werd gebouwd van loofhoutceder, de Sint Petrus en Paulus Kathedraal. Na de lunch gaan wij naar de Grote stads kerk en praten wij kerkleiders en de archivaris van EBG In de avond bent u vrij en wij slapen in ons appartement in Paramaribo. (O+L) Dag 6: We vertrekken na het ontbijt voor onze 5 daagse trip richting Nickerie. Vanuit Paramaribo, vertrekken we met de bus en we zullen een stop maken bij het dorp Groningen. Via Coppename punt/brug, vertrekken we met de boot naar bedevaartsoord Batavia gelegen aan de Coppenamerivier.

3 Peerke Donders werd in 1856 overgeplaatst naar Batavia om te werken met lepra patiënten. Daar kreeg hij op 1 januari 1887 een nierontsteking, en op 14 januari overleed hij, 77 jaar oud. Zijn stoffelijk overschot werd aanvankelijk op het kerkhof van de melaatsenkolonie begraven, maar werd tot 2 keer toe bijgezet in de Sint Petrus en Paulus Kathedraal van Paramaribo. Op 23 mei 1982 werd Donders zalig verklaard, nadat Paus Johannes Paulus II in 1979 reeds had bevestigd dat in 1929 een kind op voorspraak van Donders was genezen van botkanker. Met de boot vertrekken we weer vanuit Batavia naar Coppename brug en vervolgen onze weg met de bus naar Coronie, waar wij de nacht zullen doorbrengen. (O+L+A) Dag 7: Na het ontbijt vervolgen wij onze weg naar Distrikt Nickerie en brengen een bezoek aan Wageningen, voormalig grootst rijst fabriek. In Nickerie, brengen wij een bezoek aan een werkend rijst fabriek. Na de lunch vertrekken wij vanuit het dorpje Paradijs naar Bigi Pan. Eerst de Nickerie rivier op per boot en dan via Djamal kanaal naar het Bigi Pan. Hier zullen we de nacht doorbrengen. (O+L+A) Dag 8: In de vroege ochtend, na het nuttigen van ons ontbijt, vertrekken wij met de boot het meer op om vogels te spotten. Terug bij ons kamp pakken wij in en na de lunch gaan we terug met de boot via het Djamal kanaal naar Nieuw Nickerie. Hier krijgt u tijd die je nodig hebt om vogels te spotten en fotos te maken. Aangekomen in Nieuw Nickerie gaan wij naar ons hotel en zullen wij samen het avondeten nuttigen. We brengen de nacht door in een hotel in Nieuw Nickerie. (O + L +A) Dag 9: In de ochtend zullen wij een kerkdienst bijwonen van de Volle Evangelie gemeente. U bent daarna vrij om zelf Nieuw Nickerie te ontdekken. Wij lunchen samen. Voor ons avondeten brengen wij een bezoek aan een Hindu tempel en aan Zeedijk. Als het weer het toelaat zullen we de zonsondergang te zien. We brengen de nacht door in een hotel in Nieuw Nickerie. (O + L +A) Dag 10: Na het ontbijt maken wij een wandeling naar de markt en vertrekken daarna richting Paramaribo. In district Coronie zullen wij onze lunch nuttigen. We zullen omstreeks 4 uur arriveren in ons appartement in Paramaribo. In de avond uren bent u vrij.(o+l) Dag 11: Vrije dag. (O) Optioneel is een fietstocht naar Fort Nieuw Amsterdam.

4 Dag 12: Met de bus gaan we naar Natuurpark Brownsberg, dat ligt in district Brokopondo +/- 130 km van Paramaribo. We zullen een stop maken bij 'Berg en Dal' Eco Resort, dat eigendom is van het CKC Company. Na onze lunch in Brownsberg wandelen we naar de Irene val. Tijdens die wandeling heeft u de mogelijkheid om foto's van apen, vogels, slangen en andere insecten te maken. In de avond zullen we een nachtwandeling maken. We slapen in een eenvoudige accommodatie op de berg Brownsberg met een adembenemend uitzicht op het Brokopondo stuwmeer. (O + L + A) Dag 13: In de vroege ochtend zullen we de Alouette seniculus (Brul aap) horen. Om 6.00 uur 's morgens wandelen we naar de top en de zonsondergang zien. Na het ontbijt gaan we met de bus naar Pokigron (Atjoni). Onderweg komen we langs verschillende dorpen genoemd Brownsweg. Atjoni is een Maron havenstad, de weg eindigt hier ook. Met de boot gaan we naar het Saramakaans dorp Semoisi. Wij lunchen in de boot. Voor ons avondeten brengen wij een bezoek aan de Hoofd van het dorp Semoisi. Onze slaapgelegenheid is Semoisi. (O + L +A) Dag 14: In Semoisi zullen we deelnemen aan het proces van het maken van cassave brood; cassave uitgraven op een kostgrondje, cassave schillen, wassen, raspen en zetten het in een Matapi, om te drogen. Hierna kunt u genieten van een welverdiende rust in 1 van de hangmatten kampen. Voor het avond eten zullen wij een dorpswandeling maken. Wij brengen de nacht door in Semoisi. (O + L + A)

5 Dag 15: Na ontbijt zullen wij helpen bij het bakken van de cassave brood. Hierna gaan wij met de boot naar het dorp Bendekwai, van daaruit wandelen wij naar de Ananas berg en brengen een bezoek aan het dorp Asindonhopo, residentie van de Granman (groot opperhoofd). Wij zullen daar genieten van onze lunch en vervolgens relaxen/zwemmen in de Tap een Watra sula. Daar ben je in de gelegenheid om te mediteren of ontspannend te zitten in de sula. Wij brengen de nacht wederom door in Semoisi. (O + L + A) Dag 16: Na het ontbijt zullen wij een kerkdienst meemaken in de kerk te Semoisi. Na de dienst bent u vrij. Na het avond eten is er een optreden van de 'Sekete' dans door een vrouwen groep van Semoisi. U krijgt de gelegenheid om mee te dansen en ook vragen stellen. Wij brengen de nacht wederom door in Semoisi. (O + L + A) Da 17: Na het ontbijt vertrekken wij eerst per boot en dan per bus, richting Paramaribo. De reis zal ongeveer 8 uur duren. We lunchen in de bus. We zullen slapen in Paramaribo. (O + L) Dag 18: Vrije dag. (O) Optioneel is mee te doen met de Surinaamse thee, koffie en wijn proeverij. Dag 19: Met de bus rijden we naar Joden Savanna, een voormalige Joodse nederzetting. Onderweg stoppen we bij een kampeer plek voor een kopje koffie of thee pauze. Joden Savanna is gelegen in het Savanne gebied van Suriname. In de buurt van het inheemse dorp Redi Doti. We zullen de voormalige Synagoge (ruïnes), begraafplaatsen van Joodse en niet-joodse volk en een geneesmiddel bekijken. Na de lunch gaan wij terug naar Paramaribo. In de avond bent u vrij. (O + L) Dag 20: Vertrek naar Amsterdam. (O) Dag 21: Aankomst in Amsterdam.

6 Wat is inbegrepen? Vervoer per bus en boot. Overnachtingen in een appartementencomplex in Paramaribo. Nachten in een guesthouse (soms eenvoudige en / of gedeelde kamers met gedeelde faciliteiten). 19 ontbijten (B), 15 lunches (L) en 10 avondeten (A). Verblijf in Nieuw Nickerie / Bigi Pan / Browns Berg / Semoisie, is volpension. Rondleiding door de stad Paramaribo. Jungle en dorp wandelingen. Wat is NIET inbegrepen? Internationale vlucht en boekingskosten. Visa. 3 lunches en 9 avondeten in Paramaribo. Optionele excursies. Tip / vergoeding. Alcoholische drank.

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

PROGRAMMA projectweek Samen Leven Doe je Zo 2009

PROGRAMMA projectweek Samen Leven Doe je Zo 2009 PROGRAMMA projectweek Samen Leven Doe je Zo 2009 Een projectweek waarin onze leerlingen veel zullen leren en vooral zullen ervaren over de multiculturele samenleving. En over de geschiedenis, de natuur

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 ANAULA TOUR

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 ANAULA TOUR Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 ANAULA TOUR Dag 1 - Woensdag 08 nov. - Aankomst / PY 993 om 16.20 pm Welkom in Suriname. Bij aankomst op de J. A. Pengel Internationale Luchthaven zal

Nadere informatie

Danpaati River Lodge. Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture. Activiteitenboekje

Danpaati River Lodge. Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture. Activiteitenboekje Danpaati River Lodge Escape to the jungle and meet the amazing Maroon Culture Activiteitenboekje d Danpaati River Lodge is meer dan alleen uw droombestemming in het regenwoud van Suriname. Behalve genieten

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Transfer naar PBM Overnachting in hotel Eco Resort Inn Wi Waka Historia City tour Dolfijnen tour

Transfer naar PBM Overnachting in hotel Eco Resort Inn Wi Waka Historia City tour Dolfijnen tour Adventure 15 dagen 1549,- per persoon (op basis van 2 personen) Dag 1 (zaterdag) Dag 2 (zondag) Dag 3 (maandag) Dag 4 (dinsdag) Dag 5 (woensdag) Dag 6 (donderdag) Dag 7 (vrijdag) Dag 8 (zaterdag) Dag 9

Nadere informatie

Avontuurlijke Suriname Tour

Avontuurlijke Suriname Tour Talloze hoogtepunten zorgen voor onvergetelijke ogenblikken tijdens deze reis. De hoofdstad Paramaribo met o.a. z n koloniale houten gebouwen, zal u versteld doen staan. Ondoordringbaar tropisch regenwoud,

Nadere informatie

Studiereis Suriname. Thema: welzijn & zorg november 2018

Studiereis Suriname. Thema: welzijn & zorg november 2018 Studiereis Suriname Thema: welzijn & zorg 17 25 november 2018 Introductie Wat we doen Voor wie Wat levert het je op? Organisatie Het programma Kosten en inschrijving Introductie Na onze inspirerende studiereizen

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Pakket : Deluxe Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1769,- (per persoon op basis van 2 personen)

Pakket : Deluxe Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1769,- (per persoon op basis van 2 personen) Pakket : Deluxe Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1769,- (per persoon op basis van 2 personen) Dag 1 Vertrek naar Paramaribo (PBM) Transfer naar hotel Dag 2 Wi Waka Historia City tour Dag 3 t/m Dag

Nadere informatie

21 daagse zomer reis naar Suriname

21 daagse zomer reis naar Suriname Talloze hoogtepunten zorgen voor onvergetelijke ogenblikken tijdens de reis. De hoofdstad Paramaribo met z n koloniale houten gebouwen zal u versteld doen staan. Ondoordringbaar tropisch regenwoud, brede

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Suriname, 19 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Paramaribo Dag 2 Paramaribo Dag 3 Paramaribo, boottocht: Domburg, ruïne Groot Chatillion, Overbridge Dag 4 Overbridge: bezoek Jodensavanne, Redi Doti, Cassipora

Nadere informatie

Programma projectwek Samen Leven Doe Je Zo 2010 Vmbo t Venster, Arnhem Kandinsky College, Nijmegen Mulo Kerklaan, Paramaribo

Programma projectwek Samen Leven Doe Je Zo 2010 Vmbo t Venster, Arnhem Kandinsky College, Nijmegen Mulo Kerklaan, Paramaribo Programma projectwek Samen Leven Doe Je Zo 2010 Vmbo t Venster, Arnhem Kandinsky College, Nijmegen Mulo Kerklaan, Paramaribo Projectweek Suriname 2010 blz. 1 PROGRAMMA projectweek Samen Leven Doe je Zo

Nadere informatie

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2019 AWARRADAM TOUR

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2019 AWARRADAM TOUR Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2019 AWARRADAM TOUR DAG 1 Woensdag 13 November 2019 Aankomst in Paramaribo Bij aankomst op het J. A. Pengel Internationale Luchthaven zal het METS team voor

Nadere informatie

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 DANPAATI RIVER LODGE

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 DANPAATI RIVER LODGE Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 DANPAATI RIVER LODGE Dag 1 - Woensdag 08 nov. - Aankomst / PY 993 om 16.20 pm Welkom in Suriname. Bij aankomst op de J. A. Pengel Internationale Luchthaven

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Dag 1 Paramaribo Vlucht naar Paramaribo. Bij aankomst transfer naar een hotel met een klein zwembad.

Dag 1 Paramaribo Vlucht naar Paramaribo. Bij aankomst transfer naar een hotel met een klein zwembad. Dag 1 Paramaribo Vlucht naar Paramaribo. Bij aankomst transfer naar een hotel met een klein zwembad. Wanneer men Suriname bezoekt, is een aantal dagen Paramaribo een absolute must! Het grootste gedeelte

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Tours. Hier zult u de trips vinden die we regelmatig uitvoeren indien er andere wensen zijn gaarne een offerte op te vragen.

Tours. Hier zult u de trips vinden die we regelmatig uitvoeren indien er andere wensen zijn gaarne een offerte op te vragen. Tours Hier zult u de trips vinden die we regelmatig uitvoeren indien er andere wensen zijn gaarne een offerte op te vragen. Blanche Marie : 3 dagen via nickerie Activiteiten: Orealla(kalkstrand), Apoera,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Marowijne goud experience zes dagen

Marowijne goud experience zes dagen Marowijne goud experience zes dagen Vertrek: op aanvraag Dagen: 6 Dagen (vijf overnachtingen) Personen: Min.02 max.15 Transport: korjaal met buitenboordmotor en bus Voeding: Eén broodmaaltijd en twee warme

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Openingstijden Entree : US$ 8 Hangmatten Huurtijd Prijs : US$ 5 per hangmat Tijd voor Actie & Plezier Strandhut (tent) Huurtijd Prijs : US$ 9 per strandhut T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Pakket : Comfort Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1499,- (per persoon op basis van 2 personen)

Pakket : Comfort Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1499,- (per persoon op basis van 2 personen) Pakket : Comfort Aantal dagen : 15 Pakket tarief : vanaf 1499,- (per persoon op basis van 2 personen) Dag 1 Dag 2 Vertrek naar Paramaribo (PBM) Transfer naar hotel Wi Waka Historia City tour Plantaadje

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

REISSCHEMA MAART 2018 GROENROODWIT.NL

REISSCHEMA MAART 2018 GROENROODWIT.NL REISSCHEMA 10 25 MAART 2018 GROENROODWIT.NL 16-daagse rondreis Suriname Groen Rood Wit, maart 2018: In maart 2018 organiseert ABC Travel samen met Rene Hoeflaak van www.groenroodwit.nl een groepsreis naar

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Suriname reis Het begon allemaal met de volgende vraag:

Suriname reis Het begon allemaal met de volgende vraag: Suriname reis Het was een reis met allerlei verschillende elementen, ervaringen en belevenissen, waarvan wij jullie graag deelgenoot van wil maken. Kon je het een stage-werk vakantie noemen? Ik denk van

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Junior: Suriname. Suriname, 19 dagen

Junior: Suriname. Suriname, 19 dagen Junior: Suriname Suriname, 19 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Paramaribo Dag 2 Paramaribo Dag 3 Paramaribo, boottocht: Domburg, ruïne Groot Chatillion, Overbridge Dag 4 Overbridge: bezoek Jodensavanne,

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 BLANCHE MARIEVALLEN / APOERA

Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 BLANCHE MARIEVALLEN / APOERA Stichting Triskontakten Suriname Reis November 2017 BLANCHE MARIEVALLEN / APOERA Dag 1 - Woensdag 08 nov. - Aankomst / PY 993 om 16.20 pm Welkom in Suriname. Bij aankomst op de J. A. Pengel Internationale

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Exclusief aanbod voor reisagenten

Exclusief aanbod voor reisagenten Exclusief aanbod voor reisagenten Jetair biedt de mogelijkheid om samen met je partner en tegen een vriendenprijsje te ontdekken. Je hebt de keuze uit: ❶ Basisrondreis Kort Surinaams ❷ Basisrondreis Kort

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Genua Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Met 700.000 inwoners is Genua de grootste havenstad van Italië. Aan de Middellandse Zee wordt de haven enkel overtroffen door die van Marseille.

Nadere informatie