veilingstukken Vrienden van De Loopplank Fancy Fair

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "veilingstukken Vrienden van De Loopplank Fancy Fair"

Transcriptie

1 veilingstukken Vrienden van De Loopplank Fancy Fair Tijdens de derde editie van de Vrienden van De Loopplank Fancy Fair kunt u deelnemen aan een traditionele, openbare veiling, geleid door de ervaren veilingmeester Wouter Bussink. Wouter Bussink is notaris in Rotterdam en heeft sinds 2004 een eigen notariskantoor met een algemene praktijk. Ook veilingen komen in zijn praktijk regelmatig voor. Vaak wordt er geveild in het Vendu Notarishuis te Rotterdam, maar soms ook op locaties elders in het land. Wouter Bussink vindt het bijzonder leuk om voor deze Fancy Fair als veilingmeester te mogen optreden. In deze digitale flyer kunt u alvast een voorproefje nemen van de te veilen stukken. Veel plezier en bovenal veel succes op de veiling zelf. Datum 26 juni 2015 Start veiling uur Locatie Pieter de Hoochplaats 1, Alblasserdam

2 handgemaakte quilt Fraai ontworpen en met de hand gemaakte quilt afmeting 200 x 100 cm Aangeboden door de oma van Elroy en Owen Valk, leerlingen IKC De Loopplank Tijdens de wintermaanden zijn ze perfect om s avonds op de bank voor extra warmte te zorgen. Buiten die koudere maanden gewoon fraai om je huis te stylen. Op de veiling bieden wij deze prachtige handgemaakte quilt aan.

3 metamorfose verwendag Een nieuwe, frisse look! Laat je een heerlijk dagje verwennen. Aangeboden door de Kantlijn Deze kans krijg je niet snel: meedoen aan een metamorfose! Een volle dag word je verwend met een oogverblindend eindresultaat: een nieuwe, frisse look! Bovendien krijg je aan het einde van de dag ook nog een verrassing mee naar huis. Het Alblasserdamse magazine de Kantlijn geeft jou nu de kans! Doe mee en biedt op dit leuke veilingstuk.

4 een echte zabbez Vrolijke, handgehaakte Amigurumi Theo de Tulp van Zabbez Aangeboden door Marieke Crisci Amigurumi is de Japanse term voor in het rond gehaakte beestjes. Ze worden steeds populairder en dat is niet voor niets. De Nederlander Bas den Braver ontwerpt Amigurumi patronen en heeft de bloemen fantasiewereld Zabbez gecreëerd [ Een van zijn designs heeft dit jaar de tweede prijs behaald in de Amigurumi Design Contest 2015! Marieke Crisci heeft Theo de Tulp gehaakt en biedt deze op de veiling aan. In de Zabbez bloemenwereld is Theo de Tulp heel sociaal en wijs. Hij is door alle andere bloemen tot koning gekozen en draagt trots zijn bloemenkroon.

5 Captain s dinner Schuif aan voor het speciale Captain s Dinner Aangeboden door Leonie Pijl, Leni Cornelissen, Trudie van Kwawegen en Martijn Beekhof Waan je op een cruiseboot ergens midden in de Caribbean. Schuif aan aan de Captain s Table met op de achtergrond de muziek van The Love Boat. En, laat je verrassen door de culinaire kwaliteiten van de staf van IKC De Loopplank. Ingrediënten voor een onvergetelijk, gezellig avondje! Tijdens de veiling worden vijf keer twee couverts geveild.

6 speciale fotoshoot Speciale fotoshoot op locatie Aangeboden door fotograaf Koen Smit Er is altijd wel een speciale gelegenheid om daarvoor een mooie portretfoto te laten maken. Voor ouders, grootouders, partner of gewoon voor uzelf. Koen Smit is portret en bruidsfotograaf in hart en nieren. Koen reist heel Nederland door om speciale herinneringen vast te leggen. Als u de hoogste bieder voor dit veilingstuk bent, dan bent u verzekerd van een schitterende serie foto s. Van uzelf, gezin, samen met partner, vriend of vriendin, Een fotoshoot is altijd op een passende locatie en in overleg.

7 tuinman voor 1 keer Voor eenmaal eens niet zelf je tuin doen 1 dagdeel Aangeboden door Mario Leijten Mario Leijten, vader van Willemijn, Iris, Anne Roos en Bram komt graag 1 dagdeel uw tuin weer spik en span maken. Maaien, schoffelen of snoeien, het is aan Mario besteed. De ervaring van vorig jaar: buitengewoon goed resultaat ;-) U kunt na de veiling rechtstreeks met Mario Leijten de afspraak maken.

8 Canvas london Canvas London 70 x 40 x 2 cm Gemaakt en aangeboden door CarlaCanvas te Alblasserdam. CarlaCanvas is gespecialiseerd in het afdrukken van jouw mooiste foto s en herinneringen op canvas. CarlaCanvas maakt gebruik van écht canvas van hoogwaardige kwaliteit waardoor samen met de gebruikte inkten, een mooie intense afdruk ontstaat. Opgespannen op spielatten van 2 of 4 cm dik voor een fantastisch eindresultaat. Zo maakt Carla Canvas van jouw mooiste foto s een prachtig canvasschilderij! Maar nu een compilatie van de eyecatchers van Londen. Wie biedt?

9 exclusief vriendje Caribbean Breeze Vriendje circa 30 cm. Aangeboden door mevrouw Marleen van der Wees Vriendje is de mascotte van Stichting Vrienden van De Loopplank. Alle Vriendjes worden gebreid door vrijwilligers en een Vriendje is ca. 30 cm groot. Daarbij is het verhaal over Vriendje gepubliceerd in een prachtig geïllustreerd boekje. Vriendje is met of zonder boekje te koop. Ten behoeve van deze veiling en het thema van de fancy fair ontwerpt mevrouw Marleen van der Wees een exclusieve variant van Vriendje geheel in Caribbean Breeze stijl. Het resultaat ziet u op de veiling. Wie biedt?

10 origineel PSV-shirt PSV-shirt met handtekeningen van alle spelers seizoen Aangeboden door familie De Zwart Ben je een echte PSV-fan dan mag dit shirt met de handtekeningen van alle spelers echt niet ontbreken! Het gaat om het seizoen Van dit type shirt zijn slechts enkele exemplaren in omloop. Destijds is het shirt geveild ten behoeve van het Alpe d HuZes dat dit jaar haar 10e editie beleeft. Een prachtig en emotioneel evenement, waarbij duizenden fietsers en lopers maximaal 6 keer de Alpe d Huez beklimmen.

11 overheerlijke High tea Een volledig verzorgde High Tea bij jou thuis Aangeboden door bestuur Vrienden van De Loopplank Je nodigt vriendinnen uit en wij verzorgen een exclusieve high tea. Het beste van twee werelden: de gezellige ambiance van je eigen omgeving en ondertussen genieten van de heerlijkste lekkernijen. De Vrienden verzorgen de high tea tot in de puntjes. Je hoeft letterlijk niets te doen, zelfs de afwas na afloop niet. Maximaal 8 personen.

12 een echte van Gogh Vincent van Gogh s Terrasse du café le soir Print ter grootte van 81 x 65,5 cm Aangeboden door familie Braat Caféterras bij nacht, ook bekend als Terrasse du café le soir, Place du forum, Arles, is een schilderij van Vincent van Gogh dat hij in september 1888 in de Franse stad Arles maakte. Het originele schilderij bevindt zich in het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Deze print is een fraaie versie van het origineel.

13 supersnelle raceboot rit Een rit met de supersnelle raceboot van Jan Korteland op rivier De Noord Aangeboden door Jan Korteland Voel de kracht onder je handen! Een gave rit op De Noord met een supersnelle raceboot. Daar droom je toch van? Het kan! Jan Korteland biedt aan om met maximaal 4 personen een speedrit van een half uur op rivier De Noord te verzorgen. Het moment is in overleg af te spreken. Suggestie: biedt als groep om de kosten te verdelen.

14 veilingregels Op deze openbare veiling gelden enkele huisregels: - Veilingstukken worden een voor een getoond en geveild. - Door middel van het opsteken van de hand biedt u op een veilingstuk. - Bent u de hoogste bieder dan betekent dit dat u het veilingstuk heeft gekocht; meldt u zich dan direct na afloop van de veiling bij de leiding. - Betaling kan à contant of per pin. - Veilingstukken kunnen direct worden meegenomen.

VEILINGSTUKKEN VRIENDEN VAN DE LOOPPLANK FANCY FAIR

VEILINGSTUKKEN VRIENDEN VAN DE LOOPPLANK FANCY FAIR VEILINGSTUKKEN VRIENDEN VAN DE LOOPPLANK FANCY FAIR Tijdens de tweede editie van de Vrienden van De Loopplank Fancy Fair kunt u deelnemen aan een traditionele, openbare veiling, geleid door de ervaren

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

125 jaar. Geïnspireerd door de beroemde werken van Nederlands schilder. Vincent van Gogh (1853-1890)

125 jaar. Geïnspireerd door de beroemde werken van Nederlands schilder. Vincent van Gogh (1853-1890) 125 jaar Geïnspireerd door de beroemde werken van Nederlands schilder Vincent van Gogh (1853-1890) WWW.BNWALLCOVERINGS.COM 125 JAAR GEÏNSPIREERD DOOR DE WERKEN VAN KUNSTSCHILDER VINCENT VAN GOGH De collectie

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Lesbrief bij De vader van

Lesbrief bij De vader van Lesbrief bij De vader van Thema s: familie, beroepen Leeftijd: vanaf circa 4 jaar Lesbrief bij De vader van Kikker, geïllustreerd door Max Velthuijs en geschreven door Rindert Kromhout. Elk kind heeft

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

A different style of decorating

A different style of decorating A different style of decorating Over The Silk Company The Silk Company is gespecialiseerd in zijden bloemdecoraties en kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Of het nu om een eyecatcher op uw balie gaat,

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio prijslijst 2015 portretten pagina 3 Portret op Locatie Reportage Portret Portret in de Studio Inhoudsopgave pagina 4 pagina 5 pagina 7 pagina 10 uitbreiding pagina 11 digitaal pagina 12 presentatie pagina

Nadere informatie

Brochure 2016. Rama Hamed Photography. Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie

Brochure 2016. Rama Hamed Photography. Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie Brochure 2016 + Rama Hamed Photography Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie Introductie Over mij Met een grote passie voor fotografie heb ik besloten begin

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf In 2015 vond het eerste Lach voor een Dag Gala plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze prachtige avond vol culinair en muzikaal entertainment resulteerde in een nog mooier geldbedrag van ruim 70.000,-.

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken De datums voor de nieuwe workshopseries/cursus voorjaar- en zomerperiode 2015 zijn

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014/2015

PRIJSLIJST 2014/2015 PRIJSLIJST 2014/2015 Ik ben Sanne, een fotografe met een grote passie voor bruidsfotografie. Dit is ook mijn specialisme en het enige wat ik doe! Ik vind het geweldig om samen met jullie één van de mooiste

Nadere informatie

Vivian ter Huurne (Weddingplanner)

Vivian ter Huurne (Weddingplanner) PRIJSLIJST 2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders in

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen het ideale bruidsarrangement uit te kiezen.

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN Omslag: Drukwerk: Danny Demeersseman Nevelland Graphics Copyright 2014 Danny Demeersseman www.wensen.eu Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4 Beautysalon S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty SEPTEMBER 2014 Beautysalon S p l e n d e u r www.beautysalonsplendeur.nl v VOORWOORD V R I E N D I N N E N & B E A U T Y Beautysalon Splendeur

Nadere informatie

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland!

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland! Info scooterverhuur Houdt u van actie en gezelligheid? Wat dacht u hiervan? U start de dag met een uitgebreide uitleg over de stijlvolle, pittige Italiaanse retroscooters. Mocht u onze route willen rijden

Nadere informatie

Zondag 2 oktober 2011 om 16:00 uur EXPOSITIE

Zondag 2 oktober 2011 om 16:00 uur EXPOSITIE VEILINGCATALOGUS Zondag 2 oktober 2011 om 16:00 uur EXPOSITIE FEEST in de staatsliedenbuurt Uiteenlopende feestelijke gebeurtenissen in de Staatsliedenbuurt van de afgelopen drie decennia, gefotografeerd

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Organiseer samen een WJD-dienstenveiling

Organiseer samen een WJD-dienstenveiling Organiseer samen een WJD-dienstenveiling INHOUD De WJD-dienstenveiling... 3 Stappenplan... 4 bijlage 1: Contactlijst... 6 Bijlage 2: Afsprakenlijst... 7 Bijlage 3: Plan van aanpak... 8 Bijlage 4: Ideeën

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015-2016

PRIJSLIJST 2015-2016 PRIJSLIJST 2015-2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders

Nadere informatie

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF COUNTRY LIVING - A WAY OF LIVE CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN QUILTCURSUS VOOR BEGINNERS De eerste activiteit waarmee we

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet.

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet. Voorwaarden: 1)De foto s gemaakt door JustMyrn fotografie, Myrna van den Doel, zijn alleen bestemd voor Myrna. Foto s blijven ook eigendom/copyright van JustMyrn fotografie mogen niet doorverkocht en/of

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting tijdens Koningsdag (27 april as.). Onder het motto

Nadere informatie

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen.

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier 2017 Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier mixed media zelfportret op doek Eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van.

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van. Vincent van Gogh Een van de beroemdste schilders die Nederland heeft gehad was Vincent van Gogh. Deze kunstenaar heeft zelfs zijn eigen museum gekregen in Amsterdam. Toch wel heel bijzonder, zeker als

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments NATIONALE AWARDS MASTER of Dutch Wedding Photography 2014 (6 x eervolle vermeldingen) INTERNATIONALE AWARDS FEARLESS PHOTOGRAPHERS always capturing the unspoken moments

Nadere informatie

Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding

Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding Netwerk van vrouwen met een actieve en ondernemende houding ONTDEK, BELEEF EN GENIET BIJ MARKANT Heb jij een ondernemende houding? Dan zit je goed bij Markant! Wij zijn een netwerk van vrouwen die hun

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

EXOTISCH GENIETEN BIJ DE MILLINGER THEETUIN

EXOTISCH GENIETEN BIJ DE MILLINGER THEETUIN EXOTISCH GENIETEN BIJ DE MILLINGER THEETUIN Verliefd op een bijzonder mooi plekje Na een heerlijke wandeling door het weidse landschap van De Millingerwaard kom ik uit op een bijzonder mooi plekje, gelegen

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp Ermelo, Vakantiepark de Doppenberg 117 Recreatiewoningtekoop.nl nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Wij bedanken u voor het gebruik maken van Recreatiewoningtekoop.nl. In deze brochure staat uitgebreide

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl Jaargang 1 nummer 29 2-4-2015 Pasen. Pasen is wonderwel weten wat waar is Als wat niet kon toch echt gebeurd is En je dromen worden waar; Als het leven vol met kleur is, Wees dan vrolijk, zing dan maar!

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT!

EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! 2017 EVENTOR EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH PATRICK ORLANS - FOTO S - Ook in 2017 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met verrassend

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen BTW verhoging High Tea Cursus Bloemschikken Nieuwe arrangementen Er zijn vijf nieuwe Najaarsarrangementen beschikbaar

Nadere informatie

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft: PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel A: Auditief gedeelte Voorbeeldexamen 2 Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Huwelijksdagverzekering

Huwelijksdagverzekering Huwelijksdagverzekering Informatie voor de klant Huwelijksdagverzekering Voor een onbezorgd huwelijksfeest Huwelijksdagverzekering Voor een onbezorgd huwelijksfeest Je trouwdag is de mooiste dag van je

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

versteek DE TWIJN . Wat hebben we bereikt. Foto s van activiteiten. Nieuwsberichten Bijzonder Businessclub En verder...

versteek DE TWIJN . Wat hebben we bereikt. Foto s van activiteiten. Nieuwsberichten Bijzonder Businessclub En verder... de versteek Nieuwskrant van Stichting Vrienden van De Loopplank 2016 DE TWIJN 5 Bijzonder Twee Twijn-ouders in gesprek. Ik verbaas me nog regelmatig over hoe bijzonder het bestaan van De Vrienden is. [lees

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt"

High Tea arrangement bij de Heeren van Slydregt Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: High Tea arrangement Agenda Workshops Nieuwe Webshop High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt" Wederom organiseert Biss Floral een

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Catalogus www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086 Jaargang 2014 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk op de mooist

Nadere informatie

High Tea met Kerstworkshop

High Tea met Kerstworkshop High Tea met Kerstworkshop Volledig assortiment van Oasis Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken High Tea met Kerstworkshop Wederom organiseert Biss Floral een aantal gezellige middagen

Nadere informatie

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN AMIGA4LIFE Hooggevoelig, wat is dat? 7-10 jaar WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN 1 voorlichtingsbrochure hooggevoeligheid - www.amiga4life.nl Ik heb een talent! Ik kan goed

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Gauguin, Bonnard, Denis. Dit werkboekje is van:

Gauguin, Bonnard, Denis. Dit werkboekje is van: Gauguin, Bonnard, Denis Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje. Een museum is een gebouw waarin

Nadere informatie

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes Kidsz - krant! Jaargang 4 nr. 4 Samenvoegen een succes De afgelopen herfstvakantie bewees dat de kinderen van de Sporadenlaan en de Odyssee geen moeite hebben met het samenvoegen. Sterker nog, ze genoten

Nadere informatie

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde 102 84 Interieur Anja Kroon van Checkpoint Interieur- en Verkoopstyling: Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde Wanneer mensen besluiten hun woning te koop te zetten, krijgen ze maar één keer

Nadere informatie

De kunst van het delen. en Vincent

De kunst van het delen. en Vincent De kunst van het delen en Vincent 1 De kunst van het delen Een bijzondere samenwerking tussen Tehalit en Vincent van Gogh De kunst van het delen 4 Innovatie 6 Eén geheel 8 Kleurgebruik 10 Tehalit systemen

Nadere informatie

Evenementen drive with us

Evenementen drive with us Evenementen 2017 drive with us GT Rally programma 2017 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. Amsterdam Rally, maart 4-5 CC&C klassieker beurs, maart 6-7 London

Nadere informatie

6 juni 2014. Vrij vertaald door Cas Eggermont

6 juni 2014. Vrij vertaald door Cas Eggermont Alpe D Huzes ; Ze namen de uitdaging aan 5000 Nederlanders hebben gisteren de 21 bochten van de Alpe D Huez bedwongen in de strijd tegen kanker. Hierbij de foto s van deze buitengewone prestatie. Vrij

Nadere informatie

SOOS Planning & Events

SOOS Planning & Events Planning & Events Graag willen wij u laten kennis maken met SOOS Planning & Events, een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in amusement. Wanneer het gaat om een bedrijfsevenement, personeelsactiviteiten

Nadere informatie

VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE

VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE 1 Utrecht, 2015 Beste docent, Wij hopen u en uw groep binnenkort te mogen verwelkomen in het Centraal Museum, waar u met de groep deelneemt aan het programma

Nadere informatie

Vivarium 2015: Lucky #7

Vivarium 2015: Lucky #7 Nieuwsbrief nr.1 Maart 2015 Vivarium 2015: Lucky #7 Na de zeer succesvolle terugkeer van Vivarium in 2014, zijn de voorbereiding op de komende editie al weer in volle gang. Wie de gehele historie van Vivarium

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Bezoekers kunnen kennis maken met de rijke geschiedenis van de boerderij en de omgeving.

Bezoekers kunnen kennis maken met de rijke geschiedenis van de boerderij en de omgeving. Museumboerd Bezoekers kunnen kennis maken met de rijke geschiedenis van de boerderij en de omgeving. erij Den Tip Mensen kunnen hier genieten van datgene wat ze in hun hele leven nooit gekend hebben. Mevrouw

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW)

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW) prijslijst in de studio Houden jullie van frisse, rustige, maar toch spontane en ongedwongen foto s? Dan is een studioshoot wellicht iets voor jullie! Qua fotoshoot in de studio bieden we standaard 2 opties

Nadere informatie

FOTOEXPOSITIE. De Wereld van Van Gogh

FOTOEXPOSITIE. De Wereld van Van Gogh - - persbericht FOTOEXPOSITIE De Wereld van Van Gogh Zundert, 1 oktober 2014 - In het kader van het Van Goghjaar 2015 organiseert het Vincent van GoghHuis een tentoonstelling van fotografen die in de loop

Nadere informatie

Veilingcatalogus. Stichting Kringloopbedrijf Borne. Goederenveiling 1 oktoiber 2016

Veilingcatalogus. Stichting Kringloopbedrijf Borne. Goederenveiling 1 oktoiber 2016 Stichting Kringloopbedrijf Borne Veilingcatalogus Goederenveiling 1 oktoiber 2016 Aanvang : 14:00 uur Lokatie: Kringloop Borne Bornerbroeksestraat 83 7621AE Borne Voorwaarden REGELS EN DEELNAME VOORWAARDEN

Nadere informatie

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012 Sanne van de Berg Fotografie Brochure Bruidsreportages tarieven per 1 januari 2012 Jullie Trouwdag......is één van de belangrijkste dagen van jullie leven, en daar wil je natuurlijk een blijvende herinnering

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Een uniek portret als cadeau is een schat van eeuwige waarde

Een uniek portret als cadeau is een schat van eeuwige waarde Een uniek portret als cadeau is een schat van eeuwige waarde Herinnert u zich de geluiden van uw jeugd nog? Hoe de stemmen van uw (groot-)ouders klonken? Vaak vervagen deze geluiden in onze herinnering,

Nadere informatie

Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen

Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen Vind je het een mooi sprookje? Tweet het! En deel deze pdf met je vrienden! Tweet en deel via: The Rainbow Museum tekst Mooie dingen

Nadere informatie

p r i j s l i j s t

p r i j s l i j s t prijslijst 2017-2018 Jullie zoeken een fotograaf voor de belangrijkste dag uit jullie leven. Iemand die jullie in beeld brengt zoals jullie zijn. Iemand die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar

Nadere informatie

Een goed leven voor.

Een goed leven voor. Een goed leven voor. Juultje Holla - Perspectief - maart 2013 Als onderdeel van het ZonMW project Zeggenschap en Inclusie Met dank aan Rob, die mij hierbij enorm geholpen heeft. Een goed leven voor. Een

Nadere informatie

JACQUELINE SCHÄFER. Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie.

JACQUELINE SCHÄFER. Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. JACQUELINE SCHÄFER Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. Tot dat moment was het schilderen toch vooral iets wat zij voor

Nadere informatie

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad Exclusieve afdekking voor zwembaden A Innovatief design A Superieure isolatie A Voor elk type zwembad Duurzame afdekking Dit product onderscheidt zich door zijn kokervorm die fundamenteel verschilt van

Nadere informatie