Verjaardagen. Nummer 17, 2 juni Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verjaardagen. Nummer 17, 2 juni Agenda"

Transcriptie

1 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: Nummer 17, 2 juni 2017 Agenda 5 juni 7 juni 8 juni 9 juni 12 juni 13 juni 14 juni 15 juni 16 juni Tweede Pinksterdag vrij Kanjerkijkdag Groep 7/8 heeft een invalster. Knutselochtend voor kleuterfeest. Juf Jenny in groep 4/5. Sportdag TOER DE FRANK, Groep 7 heeft met meneer Frank een praktische verkeersles. Zij vertrekken om uur op de fiets naar Obdam. Welke ouder zou willen meefietsen? Graag doorgeven aan Jenny. Kleuterfeest en schoolreisje. De kinderen van groep 7/8 hebben deze dag les van 8.30 uur tot uur. Zij eten op school, tussen de middag krijgen ze wat lekkers van het kleuterfeest. Eventueel kunnen ze zelf nog een broodje meenemen. Limonade en koekje/fruit voor uur nemen ook mee. Verkeersexamen voor groep 7. Juf Erna staat dan in groep 7/8. Juf Jenny in groep 7/8. Groep 7/8 gaat zwemmen. Verjaardagen 3 juni 11 juni 15 juni Erzsy uit groep 4/5 wordt 8 jaar Ross uit groep 4/5 wordt 8 jaar Demi uit groep 7/8 worst 12 jaar Allemaal gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst!

2 Nieuws van de directie Schoolvakanties, en bijzondere dagen : Om alvast te noteren; data zullen ook gepubliceerd worden in de schoolgids. Zomervakantie t/m 1-9 Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m 5-1 Voorjaarsvakantie 26-2 t/m 2-3 Pasen 30-3 t/m 2-4 Meivakantie 27-4 t/m 11-5 Pinksteren 21-5 Zomervakantie t/m 31-8 Bijzondere dagen: Maandag 4-9 Kinderkermis (Begintijd is 9:30 u. en er is die dag geen overblijf; leerlingen zijn 15:00 uit) Vrijdag zijn de leerlingen s middags vrij Vrijdag 8-6 Sportdag (Er is een continu-rooster tot 14:15 u.) Vrijdag 20-7 opruimdag (Leerlingen zijn die dag vrij) De datums van de studie(mid)dagen volgen nog. Kleuterfeest en schoolreis Op dinsdag 13 juni vinden het kleuterfeest en het schoolreisje plaats. Daar ontvangt u tijdig de informatie over.

3 Kanjerkijkdag Wij werken op school met de Kanjertraining. Bij de Kanjertraining horen verschillende oefeningen en verhalen om te worden wie je echt bent en om de sfeer in de klas goed te houden (en/of te verbeteren). Er zijn oefeningen voor het versterken van de sociale vaardigheden en om te leren verantwoordelijkheid te nemen. De kanjerlessen worden één keer per week gegeven. De kanjertaal komt dagelijks aan de orde in onze school. Kanjertraining kan helpen om problemen bespreekbaar te maken en te zoeken naar oplossingen die goed zijn voor alle partijen. Op deze manier spreken we allemaal dezelfde kanjertaal en zorgen we dat kinderen zich veilig voelen op school. In het afgelopen jaar hebben we de verschillende Kanjerregels besproken in Ark-Nieuws Bent u ook benieuwd hoe dat zit met die witte, rode, gele of zwarte pet? Heeft uw kind het wel eens over Max of over de pestvogels en angsthazen? Wilt u weten hoe dat er nou uitziet in de klas? Kom dan kijken in de groep van uw kind(eren) op woensdag 7 juni. Vanaf dinsdag 6 juni hangt er een intekenlijst bij elke groep. Op deze manier weten wij hoeveel ouders er in de klas komen kijken. U kunt komen kijken, maar meedoen met de lessen is uiteraard ook mogelijk. Als uw naam niet op de lijst gezet kan worden (bijvoorbeeld i.v.m. werk) bent u ook in de gelegenheid te mailen uur groep 7/ uur groep 4/ uur groep 1/ uur groep 2/ uur groep 5/6 Mocht u vragen hebben over de kanjertraining, dan kunt u die stellen aan mij(=jenny, leerkracht groep 7/8 en gedragsspecialist), ik ben deze ochtend aanwezig in de aula. Juf Jenny

4 Ouderpanel over ouderbetrokkenheid en communicatie Het ouderpanel van woensdag 31 mei is niet doorgegaan. U heeft daar bericht over gehad. Wij vinden het onderwerp dermate belangrijk dat we de voorbereiding in de koelkast hebben gezet. We komen er op terug. LOVS-weken (Cito-toetsing) Vanaf 12 juni beginnen de toetsweken. We zijn daar mee bezig tot en met 23 juni. En uiteraard laten we u nog weten wat de opbrengsten daarvan zijn. Voetbalkooi Na de geweldige afsluiting van Ark on the Move lieten we al weten dat de voetbalkooi er komt. Komende week gaan we op bezoek bij een geplaatste voetbalkooi om deze te bekijken, te voelen en te ervaren, om daarna de opdracht te geven. De bedoeling is dat er een voetbalkooi van 16 meter lengte en 10 meter breedte verschijnt. Aan driezijden is deze twee meter hoog. Aan de schoolpleinzijde is een opening en hier is de wand een meter hoog. Verkeersbesluit gemeente Koggenland Deze week ontvingen we het bericht van de gemeente dat ons verzoek tot verplaatsing van het stopbord voor de school gehonoreerd is. Binnenkort wordt dit bord verplaatst, zodanig dat er niet gestopt kan worden vanaf de zebra tot de dubbele poort voor de peuterspeelzaal/het kinderdagverblijf. Het stopverbod geldt van 8:00-8:45, van 11:30-13:15 en van 15:00-15:30. Fietsenkeuringen, praktisch verkeersexamen Vandaag zijn de fietsen van groep 7 gekeurd. Het zijn de fietsen waarmee de leerlingen op woensdag 14 juni hun fietsexamen doen. Wij hopen natuurlijk dat u de tijd neemt om de route met uw kind te fietsen. Maandagochtend wordt ter voorbereiding nog de Toer de Frank gefietst. Bij die gelegenheid fietsen leerlingen langs een aantal wat pittigere onderdelen van de route en krijgen ze daar waar nodig uitleg. Voor woensdag 14 juni: veel succes groep 7! Juf Silvy getrouwd Juf Silvy is vanaf eind deze week t/m vrijdag 9 juni afwezig. Zij is in petit-comité getrouwd met haar Arnold; dezelfde Arnold met wie zij al een prachtig gezin heeft. Inmiddels is Silvy Nijman, Silvy de Laat-Nijman. Ze gaat haar bruiloftsfeest vieren in Frankrijk en zal haar bruidsjurk komen showen op 28 juni. Het vinden van een invaller viel niet mee. Daarom is juf Machteld Doyle donderdag 1 juni in de klas, juf Trudie op vrijdag 2 juni; donderdag 8 juni komt juf Jenny en vrijdag 9 juni is juf Trudie in de klas.

5 In de schijnwerpers In de schijnwerpers vertelt een van de leerkrachten meer over zichzelf. Welke scholing heeft de leerkracht gedaan en wat is zijn of haar passie op gebied van onderwijs. Deze keer het woord aan juf Jitske! Juf Jitske conciërge Nu is het mijn beurt om iets te vertellen. Mijn naam is Jitske Boots en ik woon in Obdam. Ik heb twee kinderen, een dochter Femke van 35 en een zoon Boyke van 29, vijf huisdieren twee honden en drie poezen. Heel grote hobby/bezigheid is wandelen vooral in het bos en in de duinen. Ook fiets ik graag. Sinds 1998 werk ik als conciërge op school. Maandag, dinsdag en woensdag werk ik op de Caegh in Obdam en donderdag en vrijdag op de Ark. Doe allerlei verschillende werkzaamheden, waaronder nu ook steeds meer administratieve werkzaamheden. En nu doe ik ook de website van de Ark, wat ontzettend leuk om te doen is. Ik doe dit werk met veel plezier, en heb het ontzettend naar mijn zin op beide scholen. Dank je wel, Jitske! Het stokje voor de volgende In de schijnwerpers wordt doorgegeven aan meester Jos. Nieuws van de Oudervereniging Rabo-fietstocht Wij willen met de oudervereniging aan de RABO sponsor fietstocht mee doen. Maar omdat het volleybalkamp is verzet naar deze dag, zaterdag 10 juni, zitten we nu met tekort mensen die mee kunnen rijden. Zijn er ouders die het leuk vinden om mee te fietsen? Het bedrag van 250 euro komt ten goede aan de oudervereniging, die het geld volledig gebruikt voor activiteiten voor onze kinderen op school. Het is gezellig, wij zorgen dat er koffie en thee meegaat, en de Rabo zorgt voor een rugzakje met water en een versnapering.

6 Nieuws vanuit het bestuur van de SKO West-Friesland Ouderverenigingen en financiën. Hoe is de situatie nu? Voor de scheiding van private middelen (bijvoorbeeld oudergelden, overblijf gelden, sponsorgelden) en publieke middelen (de financiering vanuit de overheid) is er ruim 10 jaar geleden voor de ouderverenigingen van de scholen gekozen voor een aparte rechtspersoon (stichting/vereniging). Dat betekent dat de verantwoordelijkheid voor deze gelden gescheiden zijn van de gelden waarover het schoolbestuur direct zeggenschap heeft. Hoe is dit dan geregeld? Voor de scholen van voorheen SKO De Dijken geldt dat de ouderverenigingen zelfstandige rechtspersonen zijn, dus dat iedere oudervereniging haar eigen vereniging/stichting heeft waar private middelen worden ondergebracht. Iedere oudervereniging heeft haar eigen bankrekening veelal op naam van de penningmeester. Voor de ouderverenigingen van de scholen van voorheen SKO De Gouw is dat in één stichting samengevoegd: Stichting Vrienden van de Gouw. Iedere oudervereniging heeft echter wel haar eigen bankrekening, die alleen toegankelijk is voor de oudervereniging en op schoolnaam staat. De nieuwe situatie. Na de fusie van SKO De Dijken met SKO De Gouw, nu tezamen SKO West-Friesland, zijn deze constructies en tenaamstelling niet meer actueel en is gekeken naar een gezamenlijke invulling. Alle ouderverenigingen sluiten zich aan bij Stichting Vrienden van SKO West-Friesland maar behouden hun eigenheid en bankrekening. Wat moeten we daarvoor doen: - ouderverenigingen informeren - naamswijziging doorvoeren - nieuw bestuur samenstellen ( voorzitter, secretaris, penningmeester) Wat doet het bestuur van Stichting Vrienden van SKO West-Friesland? Het bestuur, bestaande uit 3 personen, komt jaarlijks één keer bij elkaar. Taak voorzitter: zit de jaarlijkse vergadering voor en ondertekent de volmachten voor de bankrekeningen Taak penningmeester: vraagt jaarlijks de saldo s van de bankrekeningen van de ouderverenigingen op en verwerkt deze in een overzicht: Taak secretaris : organiseert de vergadering, houdt het adressenbestand bij van de ouderverenigingen in overleg met het bestuurskantoor van SKO West-Friesland: Heb je interesse? Voor informatie kun je terecht bij Wilma Steltenpool (di, do en vrijdag)

7 Nieuws van de MR Wanneer deze nieuwsbrief uit komt is de vergadering van de MR al even geleden, 11 mei, maar dat maakt de info hierover zeker niet minder belangrijk. Het was uiteraard een vruchtbare vergadering waar veel de revue gepasseerd is. De gehele notulen van deze vergadering zal spoedig op de website te lezen zijn. Maar hieronder worden twee onderdelen uitgelicht. Zo hebben we het gehad over de formatie van volgend schooljaar. Het is duidelijk geworden dat we volgend schooljaar starten met vier groep. En per 1 december zal er een tweede groep 1/2 bijkomen en gaan we dus met vijf groepen verder. Het is nog niet geheel duidelijk wie voor welke klas komt te staan, maar hier zal spoedig meer duidelijkheid in komen. Het vakantierooster voor volgend jaar was grotendeels klaar, maar het bespreken hiervan is verschoven naar de volgende vergadering. Ook zijn de uitslagen van de WMK besproken. 49% van de ouders hebben deze ingevuld en dit geeft een goed en mooi beeld weer. Op alle drie onderdelen is er goed gescoord en de eventuele verbeter punten worden meegenomen en daar wat wordt wat mee gedaan. De vergaderingen van de MR zijn openbaar, dit schooljaar hebben we nog één vergadering op 4 juli en u bent weer van harte welkom. Nieuws uit de groepen Op de website wordt elke maand nieuws uit de groepen gezet, ook zijn er foto s bij geplaatst. Hieronder staat een link die u aan kunt klikken. U komt op het beginscherm van De Ark terecht. Aan de rechterkant ziet u dan het nieuws van groepen staan. Nieuws uit de groepen S.K.O. West-Friesland ~ Kerkstraat 79 ~ 1687 AM Wognum ~ ~ info@skowestfriesland.nl

Nummer 10, 3 februari 2017

Nummer 10, 3 februari 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl https://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 10, 3 februari 2017 Mijn stem Tien hebben er op mij gestemd,

Nadere informatie

Verjaardagen. Nummer 13, 24 maart Agenda

Verjaardagen. Nummer 13, 24 maart Agenda r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 13, 24 maart 2017 Agenda 27 maart 28 maart 29 maart 30 maart

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school onder het kopje Onze school - Informatie - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school onder het kopje Onze school - Informatie - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2016-2017: JAARROOSTER EN ADRESSEN r.k.b.s De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowestfriesland.nl website: www.rkbs-deark.nl De schoolgids

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws. Nummer mei 2019

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws. Nummer mei 2019 Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 16 10 mei 2019 Agenda: ma 13-5 di 14-5 wo. 15-5 do. 16-05 vr. 17-5 zo.

Nadere informatie

Nummer 18, 16 juni 2017

Nummer 18, 16 juni 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 18, 16 juni 2017 Agenda 19 juni 22 juni 28 juni 30 juni Meester

Nadere informatie

Nummer 15, 21 april 2017

Nummer 15, 21 april 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 15, 21 april 2017 Agenda 1 mei 5 mei 10 mei 12 mei Opening

Nadere informatie

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017 Ark nieuws r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 2, 22 september 2017 Agenda 22 september 26 september.

Nadere informatie

Maria-Bernadette school

Maria-Bernadette school Maria-Bernadette school 2 juni 2017 Nieuwsbrief 17 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 3 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

Nummer 12, 10 maart 2017

Nummer 12, 10 maart 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 12, 10 maart 2017 Agenda 14 maart 14 maart 16 maart 20 maart

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2019-2020: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2018-2019: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

Nummer 9, 20 januari 2017

Nummer 9, 20 januari 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 9, 20 januari 2017 Agenda 26 januari 27 januari 30 januari 31 januari 3

Nadere informatie

Nummer 2, 23 september 2016

Nummer 2, 23 september 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 2, 23 september 2016 Agenda 23 september 28 september 30 september 3 oktober

Nadere informatie

Nummer 1, 4 september 2017

Nummer 1, 4 september 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www. skowf.nl/site/deark Nummer 1, 4 september 2017 Vanmorgen hebben we de spits van het jaar afgebeten

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws. Nummer mei 2018

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws. Nummer mei 2018 Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 16 18 mei 2018 Agenda: ma. 21-05 di. 22-05 woe. 23-05 do. 24-05 vr.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Nummer 3, 7 oktober 2016

Nummer 3, 7 oktober 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 3, 7 oktober 2016 Agenda 7 oktober 10 oktober 12 oktober 12 oktober 14

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi

WEEKBULLETIN. Week 24. Schoolkorfbaltoernooi WEEKBULLETIN Week 24 Belangrijke data in juni en juli: Do 16/06: Studiemiddag, groep 1 t/m 8 12.00 uur vrij Vrij 17/06:, groep 1 t/m 8 vrij Ma 20/06 t/m vrij 24/06: Avondvierdaagse Woe 22/06: Maandviering

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nummer 4, 28 oktober 2016

Nummer 4, 28 oktober 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 4, 28 oktober 2016 Agenda 31 oktober 1 november 3 november 4 november 7

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nummer 14, 7 april 2017

Nummer 14, 7 april 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 14, 7 april 2017 Agenda 10 april 11 april 12 april 13 april

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 1 31 augustus 2018 Agenda: ma. 3-9 di. 4-9 wo. 5-9 vr. 7-9 di. 11-9

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Nummer 7, 9 december 2016

Nummer 7, 9 december 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 7, 9 december 2016 Agenda 12 december 13 december 14 december 15 december

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nummer 6, 25 november 2016

Nummer 6, 25 november 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 6, 25 november 2016 De Nationale Voorleeswedstrijd in groep 7/8. Wilt u

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2014 2015 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2014-2015 A

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven 20-6-2018 Jozefschoolnieuws Schooltijden In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - Sch oolt ijden - Gr oepsver delin g 2018/ 2019 - Nieu w e dir ect ie - Ju f Ch an t al is get r ou w d! - Kan goer oew

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2013 2014 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2013-2014 A

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 Maandag 27 Augustus Eerste schooldag Woensdag 29 Augustus Koffie-thema ochtend Kennismaken met elkaar 10 minuten Inloopmiddag ouders Donderdag 30 Augustus Instructie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015 Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Personele zaken Wij zijn bijzonder blij u te mogen zeggen dat

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel:

r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 16, 12 mei 2017 Agenda 15 mei 17 mei 18 mei 19 mei 20 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie