OnGuard ICMS Credit Management Software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OnGuard ICMS Credit Management Software"

Transcriptie

1 OnGuard ICMS Credit Management Software

2 In de afgelopen jaren is credit management in hoog tempo geëvolueerd tot de professionele discipline die het nu is. Nieuwe weten regelgeving op zakelijk gebied en voor management accounting maken een strakker credit management beleid noodzakelijk. Daarnaast staan onderwerpen als internationalisering en de toepassing van best practices tegenwoordig hoog op de agenda. OnGuard credit management software brengt deze principes samen in één systeem. OnGuard ICMS integreert uw credit management, kwaliteitscontrole en bedrijfscommunicatie in één alomvattend operationeel proces. Daardoor kan het een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van uw debiteurenbeheer, de efficiency en de relatie met uw klanten. Credit management gaat veel verder dan het zorgen dat uw klanten op tijd betalen. Ook analyses van betalingsrisico s, het signaleren van betalingsproblemen, het monitoren van operationele processen en het implementeren van uw credit management beleid in de hele organisatie zijn belangrijke onderdelen. OnGuard ICMS credit management software is speciaal voor dit doel ontworpen. Het is met name geschikt voor grotere organisaties, multinationals en voor gecompliceerde credit management omgevingen. Flexibel en gebruiksvriendelijk Met behulp van de standaard (XML) interfaces kan OnGuard ICMS op eenvoudige wijze communiceren met andere bedrijfsapplicaties. Een groot aantal import- en exportmogelijkheden maken het mogelijk deze best of breed oplossing te integreren in de softwareinfrastructuur van uw bedrijf. Door de vele opties en instellingen van OnGuard ICMS kan de software worden ingericht volgens uw individuele behoeftes en specificaties. OnGuard ICMS is ontworpen om op efficiënte wijze grote hoeveelheden klanten, facturen, gebruikers en credit management transacties te kunnen behandelen. Een breed spectrum van functionaliteiten is gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke structuur. De OnGuard ICMS gebruikersinterface is gebaseerd op het alom bewezen principe van een grafisch, intuïtief ontwerp en maakt gebruik van de krachtige en unieke OnGuard grafische interface. De software genereert en onderhoudt een dagelijkse actielijst en een goed georganiseerd overzicht. Toegezegde betalingen, betalingsschema s en klachtenafhandeling zijn standaard functionaliteiten. De communicatie met uw organisatie wordt ondersteund door een naadloze integratie, door Betere klantrelaties en verhoogde efficiency in één enkel systeem OnGuard Requests en door uitgebreide managementrapportages. Samen met de op internet gebaseerde OnGuard DCMS modules kan de software worden gebruikt in zowel een gecentraliseerde als in een gedecentraliseerde omgeving. Hierdoor wordt credit management binnen uw organisatie naar een hoger niveau getild.

3 Benefits Matrix Structuur Communicatie Integratie en informatie Risicobeheersing Productiviteit en motivatie Financiële voordelen OnGuard ICMS Multi-user en multinational OnGuard ICMS is een multi-user systeem, bedoeld voor bedrijven waar veel betalingen binnenkomen of voor bedrijven met een ingewikkelde credit management omgeving. De flexibiliteit van de software vergemakkelijkt de ondersteuning van een complex credit management beleid gebaseerd op de indeling van klanten in segmenten. Met OnGuard ICMS kunt u één standaard credit management beleid voor alle afdelingen of bedrijfslocaties implementeren en monitoren. U kunt er echter ook voor kiezen dat iedere afdeling of bedrijfslocatie haar eigen beleid hanteert dat aan individuele, lokale eisen voldoet. In een gedecentraliseerde of internationale omgeving stelt een uitgebreid autorisatiemodel iedere (internationale) business unit in staat de eigen gedecentraliseerde status en verantwoordelijkheden te behouden, en tegelijkertijd de procedures te volgen die zijn ontwikkeld door een centrale, ondersteunende afdeling, gebaseerd op best practices. OnGuard ICMS is beschikbaar in maar liefst zeven talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans). Management rapportage De credit management afdeling verzamelt een grote hoeveelheid informatie, expliciet maar ook automatisch, als onderdeel van uw reguliere credit management proces. Deze data heeft betrekking op het betalingsgedrag van uw klanten maar ook op het functioneren van uw credit managers en, uiteindelijk, op het presteren van uw organisatie als geheel. Accurate, tijdige rapportage waarbij de data zorgvuldig wordt geselecteerd, gesorteerd en gepresenteerd maakt van uw ruwe credit management informatie een krachtige management tool. De standaard rapportage- en exportmogelijkheden van OnGuard ICMS stellen u in staat om heel efficiënt management rapportages op te stellen gebaseerd op de credit management transacties in uw OnGuard database. Wanneer u daarnaast kiest voor de optionele module OnGuard Scheduled Reporting kunnen OnGuard ICMS gebruikers bovendien op elk moment van de dag of week rapportages plannen. Overal waar credit & collections management plaatsvindt kan OnGuard een rol van betekenis spelen. OnGuard biedt u professioneel, gestructureerd, gebruiksvriendelijk en effectief credit management, kwaliteitscontrole én communicatie binnen uw hele organisatie, en dat alles in één softwarepakket. Met als bewezen resultaat een verbeterde cash flow, lagere DSO, verbeterde management rapportages en last but not least betere financiële resultaten.

4 Over OnGuard OnGuard is een marktleider in ontwikkeling en implementatie van credit and collections management software. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best denkbare software en service, waardoor zij in staat zijn meetbare financiële en efficiencyvoordelen te behalen. Hoge ethische normen, sterke markt- en maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met het streven naar de hoogste kwaliteit als basisprincipe vormen het fundament voor onze missie. Aan meer dan 700 opdrachtgevers in 22 landen leveren wij software-oplossingen en aanvullende diensten, welke hen in staat stellen om een efficiënt en succesvol credit en collections beleid te voeren. Bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten maken we gebruik van bewezen succesvolle technologie en staan de eisen en wensen van de gebruiker centraal. Oplossingen kortom die het credit management een stap verder helpen. OnGuard. Taking credit management to the next level. OnGuard ondersteunt het Diabetes Fonds en is sponsor van het onderzoek naar oplossingen tegen Diabetes Type 1. OnGuard is een actieve steunpilaar van de VVCM (Vereniging Voor Credit Management) en is lid van de VCMB (Verbond van Credit Management Bedrijven). Cover photography: transportation in a typical Dutch landscape, Flevopolder One of an exclusive series The Netherlands, a centre of commerce and innovation, commissioned by OnGuard Hoofdkantoor Kantoor Zuid UK Kasteel Nederhorst Baronieweg 7B Central Boulevard E Slotlaan 3, 1394 BK 5321 JV Hedel Blythe Valley Park, Solihull Postbus 125, 1394 ZJ Nederland West Midlands B90 8AG Nederhorst den Berg England Copyright 2008 OnGuard Nederland OG 006/08 NL T +31 (0) T +31 (0) T +44 (0) F +31 (0)

5 OnGuard DCMS Distributed Credit Management Solution

6 Van oorsprong is credit management een gecentraliseerd proces, gericht op communicatie met de debiteur. Modern credit management gaat echter een stuk verder en is een proactieve vorm van communicatie met klanten teneinde hun betalingsgedrag structureel te verbeteren. Bij dit proces zijn mensen uit uw hele organisatie en van verschillende afdelingen betrokken. De afdeling credit management vervult echter een centrale rol bij het initiëren en monitoren van dit proces. Vaak is de effectiviteit van uw interne communicatie de beslissende factor voor het succes van uw credit management. Integratie van credit management in de organisatie OnGuard DCMS (Distributed Credit Management Solution) is een aanvullende productlijn voor OnGuard ICMS, OnGuard Enterprise en OnGuard One. Deze client-server applicaties bieden uw centrale afdelingen een bewezen, full function platform dat OnGuard DCMS extra steun bieden bij de communicatie met collega s en het management. De afdeling verkoop kan bijvoorbeeld op de hoogte worden gehouden van aan credit management gerelateerde maatregelen, en kan om duidelijkheid worden gevraagd in geval van niet-gedocumenteerde afspraken met klanten. Daarnaast kan het management op efficiënte wijze om autorisatie worden gevraagd voor escalatie, en kan informatie worden verspreid binnen het hele bedrijf. Door efficiënt gebruik te maken van de kracht van de gecentraliseerde OnGuard software in combinatie met de effectiviteit van een zero-client internetapplicatie, kunt u uw credit management integreren in de gehele organisatie. Evolutie in credit management: steeds meer functionaliteitennniveau s zowel het credit management als de communicatie met uw klanten ondersteunt. In aanvulling hierop biedt OnGuard DCMS toegang tot de OnGuard database via internet, welke zodoende beschikbaar kan zijn voor uw hele organisatie. Daardoor kan Steeds een stap verder OnGuard DCMS is verkrijgbaar in gerichte functionaliteitniveaus die zorg dragen voor maximale flexibiliteit van de softwareconfiguratie. Op deze manier kan het systeem de specifieke eisen van uw organisatie ondersteunen. OnGuard

7 Benefits Matrix Structuur Communicatie Integratie en informatie Risicobeheersing Productiviteit en motivatie Financiële voordelen OnGuard DCMS DCMS Level 0, de zogeheten OnGuard eviewer, geeft read-only toegang tot alle debiteureninformatie en gerelateerde credit management informatie. OnGuard DCMS Level 1 functionaliteit ondersteunt de OnGuard Request acties en stelt uw collega s in staat notities toe te voegen aan zowel debiteuren als rekeningen. OnGuard DCMS Level 2 functionaliteit biedt extra hulp bij het toevoegen en beheren van toegezegde betalingen en OnGuard Level 3 het ondersteuning bij het afhandelen van klachten en vragen. Verdere functionaliteitniveaus voor OnGuard DCMS zullen regelmatig worden geleverd als onderdeel van onze standaard release policy. Meer details over de opbouw van de DCMS functionaliteitniveaus zijn te lezen in OnGuard DCMS: In-depth. De combinatie van gecentraliseerd, gespecialiseerd OnGuard credit management en de gedistribueerde DCMS software is een krachtige methode om uw collega s en management te betrekken bij het beheer van de betalingsprocessen. OnGuard DCMS gebruikt de standaard, alom bewezen, grafische gebruikersinterface van OnGuard; het populaire kenmerk van het OnGuard productenspectrum. Deze gebruikersinterface is gebaseerd op ergonomisch onderbouwde grafische principes die het gebruikersenthousiasme en de productiviteit verbeteren. Bewezen technologie OnGuard s DCMS is een productlijn van OnGuard credit management software, gebaseerd op Internet AJAX asynchrone Javascript and XML technologie. De technologie biedt zero-client gebaseerde structuurapplicatie functionaliteit in een standaard Internet browser omgeving. Meer informatie over de eviewer, OnGuard ICMS, OnGuard Enterprise, OnGuard One en OnGuard DCMS is te lezen in de In-depth documentatie. Neem contact op met uw OnGuard accountmanager of ga naar com om een exemplaar van deze brochures aan te vragen.

8 Over OnGuard OnGuard is een marktleider in ontwikkeling en implementatie van credit and collections management software. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best denkbare software en service, waardoor zij in staat zijn meetbare financiële en efficiencyvoordelen te behalen. Hoge ethische normen, sterke markt- en maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met het streven naar de hoogste kwaliteit als basisprincipe vormen het fundament voor onze missie. Aan meer dan 700 opdrachtgevers in 22 landen leveren wij software-oplossingen en aanvullende diensten, welke hen in staat stellen om een efficiënt en succesvol credit en collections beleid te voeren. Bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten maken we gebruik van bewezen succesvolle technologie en staan de eisen en wensen van de gebruiker centraal. Oplossingen kortom die het credit management een stap verder helpen. OnGuard. Taking credit management to the next level. OnGuard is een actieve steunpilaar van de VVCM (Vereniging Voor Credit Management) en is lid van de VCMB (Verbond van Credit Management Bedrijven). Cover photography: building a sailing yacht at Bloemsma Van Breemen, Makkum One of an exclusive series The Netherlands, a centre of commerce and innovation, commissioned by OnGuard Hoofdkantoor Kantoor Zuid UK New Zealand E Kasteel Nederhorst Baronieweg 7B Central Boulevard AXA Building, Plaza Level Slotlaan 3, 1394 BK 5321 JV Hedel Blythe Valley Park 41 Shortland Street Postbus 125, 1394 ZJ Nederland Solihull Auckland OnGuard Nederhorst den Berg West Midlands B90 8AG New Zealand OG 002/08 NL Nederland England E T +31 (0) T +31 (0) T +44 (0) T +64 (0) F +31 (0) F +64 (0)

Infra Asset Management

Infra Asset Management Infra Asset Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

The smart way to do business

The smart way to do business SuperOffice CRM SuperOffice CRM Neem contact met ons op voor meer informatie SuperOffice CRM is een hulpmiddel met veel gebruiksmogelijkheden dat de actuele uitdagingen op het gebied van marketing, verkoop

Nadere informatie

Maintenance Management

Maintenance Management Maintenance Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP INHOUD Kostenbesparing door efficiënt Facility Management 3 Facility Management als spil binnen de organisatie 4 Haal meer uit SAP met FM Insight 5

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

FOOD INDUSTRY. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

FOOD INDUSTRY. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen FOOD INDUSTRY Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

Ultimo IT Service Management

Ultimo IT Service Management Ultimo IT Service Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging white paper Heeft ú al een ecm systeem? Datacon MuleSoft maakt Enterprise Application Integration gemakkelijk Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging De megatrends van SaaS, mobiel en

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Unified Communications en CTI

Nadere informatie

ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u!

ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u! nederlands ecspand your SharePoint Server ecspand your success De oplossing voor u! Inhoud Inleiding en oplossingsoverzicht pagina 4-5 Dynamics integratie pagina 6-7 E-mailmanagement pagina 8-9 Office

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

SharePoint als ECM De oplossing voor u

SharePoint als ECM De oplossing voor u nederlands Inhoud SharePoint als ECM De oplossing voor u Inleiding en oplossingsoverzicht pagina 4-5 Microsoft Dynamics Integratie pagina 6-7 E-Mail Management pagina 8-9 Office Integratie pagina 10-11

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

RETAIL. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

RETAIL. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen RETAIL Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: Versterkerstraat 6 1322 AP Almere Telefoon: +31 (0)36 5475 100 E-mail: info-nl@avanade.com www.avanade.nl Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship

Nadere informatie

Configuratie Management

Configuratie Management Factsheet Configuratie Management Software Development Management Een herkenbare situatie? Uw klanten stellen hoge eisen aan de oplevering van projecten, want de klant van uw klant wil het sneller, goedkoper

Nadere informatie

Ultimo Facility Management

Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management 2 Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk Facility Management informatiesysteem (FMIS). Zet Ultimo in voor ondersteuning

Nadere informatie

ChipSoft Bedrijfsprofiel

ChipSoft Bedrijfsprofiel ChipSoft Bedrijfsprofiel!"#$% &%'!"#$% (!"#$)* #+, )-./000 1*12 ChipSoft ZIS B.V. (ChipSoft). Deze uitgave blijft eigendom van ChipSoft. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server Voor middelgrote organisaties Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server WAAROM UW ORGANISATIE HOOGWAARDIGE INFRASTRUCTUUR-SOFTWARE NODIG HEEFT Concurrerend blijven in een zeer dynamisch zakelijk klimaat

Nadere informatie

Ultimo Maintenance Management

Ultimo Maintenance Management Ultimo Maintenance Management Ultimo Maintenance Management Ultimo Maintenance Management is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk Maintenance Management systeem. Beheer uw assets op professionele wijze,

Nadere informatie

SAS Banking intelligence. Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS

SAS Banking intelligence. Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS SAS Banking intelligence Meer dan 2.500 financiële dienstverleners gebruiken SAS DE FINANCIËLE WERELD IN VERANDERING Banken en andere financiële instellingen ontkomen niet aan de heftige veranderingen

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management Ultimo Managemen Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie