N I E U W S B R I E F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F"

Transcriptie

1 J A A R G A N G 8, N U M M E R 1 4 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R- Z I T T E R U I T D E V E R E N I- G I N G C O L U M N V A N J A N B E L T M A N C O M B I P L A N N I J V E R D A L ROUT E W I J Z I - G I N G B U U R T - B U S O P Z A T E R - D A G N I E U W S R E G I O T W E N T E E N C O N N E X X I O N C O N T A C T V A N D E V O O R Z I T T E R Nog even en dan behoort het jaar 2011 tot het verleden. Een goed moment voor een korte terugblik. Zo lang er zo weinig mensen met de buurtbus reizen is het voor de chauffeurs geen pretje. Je wordt immers geen buurtbuschauffeur om met een lege bus te rijden. Gelukkig lijkt er wat het passagiersaantal betreft weer wat reden voor hoop. Vanaf mei van dit jaar zit er een licht stijgende lijn in het passagiersaantal. Eind oktober hadden we net zoveel passagiers in de bus gehad als in het hele jaar Dat geeft de burger weer moed om straks als de tunnel klaar is, hard aan de slag te gaan om weer meer passagiers in de buurtbus te krijgen. Daarop vooruit lopende doen enkele studenten van Saxion op dit moment als afstudeeropdracht een onderzoek voor de Regio Twente. Zij zoeken nu alvast uit hoe we straks de marktpositie van de buurtbus kunnen verbeteren. Syntus kwam in mei van dit jaar bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Twente als beste uit de bus. Syntus zal dan ook vanaf december 2013 het busvervoer in geheel Twente gaan verzorgen evenals de treindienst Zutphen - Hengelo Oldenzaal. Het duurt nog even maar één van de dingen die gaan veranderen is dat we eind 2013 met een nieuwe bus zullen gaan rijden. Syntus heeft aangekondigd dat ze ons in de loop van 2012 willen gaan betrekken bij de aanschaf van de nieuwe buurtbussen. Oktober van dit jaar zijn er nieuwe kaartjes op de buurtbus ingevoerd. Een enkeltje kost nu 1 euro en je hebt een maandabonnement voor 25 euro. De passagiers die geen OV-jaarkaart hebben en moeten betalen voor de bus, zijn blij met prijsverlaging. Ze konden al goedkoop reizen, nu is dat helemaal het geval en dat in deze tijden van prijsverhogingen en bezuinigingen! Van het maandabonnement wordt bij ons in de bus nog maar weinig gebruik gemaakt. Je moet het via internet aanvragen, misschien dat dat toch iets te lastig is. De nieuwe kaartjes zijn niet alleen een meevaller voor de passagiers maar ook voor de chauffeurs. Het is allemaal makkelijker geworden én je hebt als chauffeur niet meer zoveel aan waarde bij je. Het bestuur wil iedereen bedanken voor de inzet voor de buurtbus en hoopt het komende jaar weer een beroep op u te kunnen doen. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig Evert Roelofs vereniging Hellendoorn

2 N I E U W S B R I E F Pagina 2 U I T D E V E R E N I G I N G Zieken Gelukkig hebben we dit jaar betrekkelijk weinig te maken gehad met ziekte. De heer Reimink is hersteld van de naweeën van een tia, sinds september rijdt hij weer. Uit dienst Dit jaar zijn 4 chauffeurs gestopt: de heren Demkes, Van Wees, Beltman en Bootsveld. De heer Demkes heeft wegens aanhoudende problemen met zijn gezondheid bedankt als chauffeur. Hij is in dienst geweest sinds oktober De heer Van Wees is gestopt omdat hij verhuisd is naar Uelsen in Duitsland. Hij is in dienst geweest sinds oktober 2006.De heer Beltman moest stoppen omdat hij 74 is geworden, zeer tegen zijn zin overigens. Hij is in dienst geweest vanaf augustus De heer Bootsveld is gestopt omdat hij last heeft van staar en daardoor niet goed meer kan rijden. Hij is begonnen als chauffeur in februari 2006.Het bestuur bedankt deze chauffeurs voor hun inzet voor de buurtbus en wenst hen alle goeds voor de toekomst. In dienst In de loop van dit jaar hebben zich 4 nieuwe chauffeurs aangemeld. Dat zijn de heren Bonte uit Nijverdal, Jannink uit Hellendoorn, Wolters uit Den Ham en Offenberg uit Nijverdal. Het bestuur heet hen van harte welkom in de vereniging en wenst hen een goede tijd bij de buurtbus toe. Werving nieuwe chauffeurs Ondanks de komst van 4 nieuwe chauffeurs dit jaar, heeft de buurtbus toch nog steeds behoefte aan uitbreiding van het aantal chauffeurs. Voor Rikus Tijhuis de vervoercoördinator was het de afgelopen zomer heel lastig om het chauffeursschema elke keer weer rond te krijgen. Nog een paar chauffeurs erbij zou het voor hem een stuk makkelijker maken. Dat moeten dan bij voorkeur chauffeurs uit Hulsen, Marle, Daarle, Daarlerveen of Den Ham zijn. Zo zorgen we ervoor dat de chauffeurs een afspiegeling vormen van het gebied waar de bus rijdt. Weet u iemand, meldt hem of haar dan aan bij Rikus Tijhuis. Gratis cursussen voor vrijwilligers De gemeente Hellendoorn biedt in samenwerking met het ROC van Twente gratis cursussen aan voor de vrijwilligers uit de gemeente. Dat zijn cursussen als Ledenadministratie in Access, Webpagina maken, Nieuwsbrief of folder maken in Publisher en Spreken in het openbaar. De cursussen worden gegeven in het multifunctioneel centrum De Holtink, Mensinkweg 6b in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met G. van Nijen of gvannijen@rocvantwente.nl

3 J A A R G A N G 8, N U M M E R 1 4 Pagina 3 C O L U M N V A N J A N B E L T M AN Passagiers In de columns heb ik zo zachtjes aan al veel verschillende onderwerpen bij de kop gehad. Allemaal zaken die direct of zijdelings met de bus te maken hadden. Soms leuk, soms misschien wel saai. Soms zinvol, soms een beetje gezocht. Ieder zal hierover zo z n mening hebben. Maar ik wil het nog wel even hebben over de passagiers. Door de jaren heen is het aantal passagiers sterk afgenomen. En daar is helaas weinig aan te doen. Dat de bus nu zaterdags naar het centrum rijdt in plaats van naar station West, heeft wel een gunstig effect, maar zet toch niet echt zoden aan de dijk. Zolang de aanleg van de tunnel nog in gang is, zal het wel sukkelen blijven. Maar daarna wordt het allemaal weer een stuk beter, neem ik aan. Een belangrijke oorzaak van het teruglopende aantal passagiers is dat er veel minder studenten met de buurtbus reizen. Tot voor enkele jaren waren Daarle en Marle belangrijke leveranciers van studenten. Maar dat is de laatste jaren toch een stuk minder geworden, vooral in Daarle. Zouden de echtparen daar zo n jaar of twaalf, dertien geleden wat minder actief zijn geweest? Zou toch kunnen? Wie het weet mag het zeggen! De Pieterpadlopers vanaf Den Ham vragen doorgaans of ik hen bij de halte De Blenke af wil zetten. Ik bied hun dan aan om even te stoppen bij de kruising Kasteelstraat / Schuilenburgerweg. Ze kunnen dan door het dorp de kortste weg nemen naar het Pieterpad en misschien onderweg nog even een kop koffie drinken. Wat een service, is dan vaak de reactie. Ook wil ik nog even stilstaan bij een speciale groep passagiers die meereizen van Den Ham naar Hellendoorn, of omgekeerd: de Pieterpadmannen en Pieterpadvrouwen en soms een Pieterpadhond. Als de Pieterdpadlopers bij de bushalte staan, dan kun je vaak van veraf al zien wat hun plannen zijn. Ze zien er sportief uit en hebben altijd goede zin, want zij hebben een mooie dag voor de boeg. Eenmaal ingestapt laten ze weten het hier toch wel een heel mooie streek te vinden om zo met de bus doorheen te rijden. En daar hebben zij gelijk in. Ik vind het ook wel leuk om daar even op in te spelen als het zo uit komt. Ik wijs hen dan terloops op de prachtige nieuwe boerderijen tussen Daarle en Marle, die voor een groot deel te danken zijn aan de straatprijs van de Postcodeloterij, een jaar of tien geleden. Dus hoe het in de toekomst met de buurtbus ook moge gaan, voor de Pieterpadlopers kan lijn 596 in ieder geval niet gemist worden. De werkgelegenheid voor de buurtbuschauffeurs blijft hoe dan ook verzekerd, lijkt mij. En dat is toch een geruststellende gedachte. Jan Beltman.

4 N I E U W S B R I E F Pagina 4 C O M B I P L A N N I J V E R D A L Het werk aan de tunnel verloopt nu volgens schema. Dat betekent dat in mei 2013 het nieuwe station in Nijverdal klaar zal zijn. Ook de parkeergelegenheid, het busstation en de verbinding Oranjestraat G. van der Muelenweg zullen dan klaar zijn. Het werk heeft vergeleken met de oorspronkelijke planning een vertraging van ongeveer een jaar opgelopen. Het tracé van de N35 zal ten gevolge van noodzakelijke veiligheidstesten pas in 2014 klaar zijn. De buurtbus kan in mei 2013 dus weer gaan rijden op station Nijverdal. De overlast voor de passagiers zal dan naar verwachting tot het verleden behoren. De buurtbus zal dan stoppen op het Stationsplein ten noorden van het station. Vandaar kunnen de passagiers doorreizen richting Almelo en Zwolle of via de Station Promenade doorsteken naar het centrum van Nijverdal.

5 J A A R G A N G 8, N U M M E R 1 4 Pagina 5 ROU T E W I J Z I G I N G B U U R T B U S O P Z A T E R D A G In de 2 e week van januari 2012 gaat de Joncheerelaan weer open. Tegelijkertijd wordt de G. van der Muelenweg afgesloten. Dat zal ca. 9 maanden gaan duren. De buurtbus moet vanaf dat moment op zaterdag een andere route naar het centrum van Nijverdal gaan rijden. Er zijn 2 opties: Optie 1: Van Limburg Stirumstraat Joncheerelaan Smidsweg Molenweg Constantijnstraat; De chauffeurs hebben nu 7 minuten om van de halte Ereprijs naar het centrum te rijden. Daar wachten zij ongeveer 4 minuten en rijden dan in 7 minuten weer terug naar Ereprijs. De rijtijd via de Van Sternbachlaan zal circa 10 minuten bedragen. De chauffeurs hebben dan in het centrum geen wachttijd meer. Om zich aan de dienstregeling te houden, zullen zij na aankomst in het centrum gelijk weer moeten vertrekken voor de terugrit. Het is heel krap, we moeten daarom eerst maar eens aanzien hoe het gaat. Optie 2: Baron van Sternbachlaan Wierdensestraat Grootestraat - Constantijnstraat. Het bestuur kiest vanwege de te verwachten verkeersdrukte op de Joncheerelaan voor de route via de Baron van Sternbachlaan.

6 N I E U W S B R I E F Pagina 6 N I E U W S R E G I O T W E N T E E N C O N N E X X I O N Nieuwe huisstijl Twents De Regio Twente is samen met Syntus bezig met het vernieuwen van de huisstijl Twents. Deze vernieuwde huisstijl maakt deel uit van de nieuwe OV-concessie voor Syntus die eind 2013 van start gaat. Syntus en Regio Twente vinden het belangrijk dat ook vertegenwoordigers van de reizigers (ROCOV Twente) en van de buurtbusverenigingen kunnen meedenken over de nieuwe huisstijl. Daarom is in december 2011 een eerste gesprek geweest met een afvaardiging van de Twentse buurtbusverenigingen. De suggesties die daar zijn besproken, worden verwerkt in het definitieve ontwerp. Ook zullen de buurtbusverenigingen in de loop van het volgende jaar betrokken worden bij de aanschaf van nieuw buurtbusmaterieel. Dienstregeling Connexxion voorlopig onveranderd De dienstregeling van Connexxion in Twente voor het komende jaar zal in december 2011 niet veranderen. Dat was eerst wel de bedoeling maar dat gaat voorlopig nog niet door. De eerstvolgende grote wijziging in de dienstregeling staat gepland voor december Dan verandert de treindienstregeling in het oosten van het land. De tijden van de intercity s verschuiven dan ongeveer 15 minuten waardoor de gehele busdienstregeling van Twente daarop aangepast zal moeten worden.

7 J A A R G A N G 8, N U M M E R 1 4 Pagina 7 C O N T A C T Het redactieadres is: Bert Roerink Wierdenseweg 21a 7688 PK Daarle Bezoek ook eens de website van de buurtbusvereniging: (aan elkaar zonder streepje)

8

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 1 0, N U M M E R 1 7 N I E U W S B R I E F J U L I 2 0 1 3 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R Z I T T E R V A N D E V O O R- Z I T T E R U I T D E V E R E N I- G I N G P A S S A

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Jaarverslag 2011 Buurtbusvereniging Hellendoorn Inhoudsopgave 1. Voorwoord Pag. 1 2. Bestuurssamenstelling Pag. 3 3. Reizigersontwikkeling Pag. 4 4. Dienstregeling Pag. 6 5. Route Pag. 7 6. Chauffeurs

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7, N U M M E R 1 3 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 0 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R Z I T T E R V A N D E V O O R - Z I T T E R U I T D E V E R E N I - G I N G C

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7, N U M M E R 1 2 N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 0 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R - Z I T T E R N I E U W E R O U T E B U U R T B U S C O L U M N V A N J A N B E L T M A

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Buurtbusvereniging Hellendoorn

Jaarverslag 2012. Buurtbusvereniging Hellendoorn Jaarverslag 2012 Buurtbusvereniging Hellendoorn Inhoudsopgave 1. Voorwoord Pag. 1 2. Bestuurssamenstelling Pag. 2 3. Reizigersontwikkeling Pag. 4 4. Dienstregeling Pag. 9 5. Route Pag. 10 6. Chauffeurs

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 1 0, N U M M E R 1 7 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 3 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R- Z I T T E R U I T D E V E R E N I- G I N G N I E U W E C O N- C E S S I I E

Nadere informatie

Buurtbusvereniging Hellendoorn. Jaarverslag

Buurtbusvereniging Hellendoorn. Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Jaarverslag 20 2007 2007 1. Voorwoord Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Bestuurssamenstelling 3. Dienstregeling en route 4. Reizigersaantallen 5. Chauffeurs 6. De bus 7. Reclame

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 1 0, N U M M E R 1 5 N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R- Z I T T E R U I T D E V E R E N I- G I N G C O L U M N V A N J A N B E L T M A N C O

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Nijverdal - Haarle - Raalte Nijverdal - Den Ham / Daarlerveen Nijverdal - Hellendoorn

Nijverdal - Haarle - Raalte Nijverdal - Den Ham / Daarlerveen Nijverdal - Hellendoorn Buurtbus Buurtbus Buurtbus 513 594 Nijverdal - Haarle - Raalte Nijverdal - Den Ham / Daarlerveen Nijverdal - Hellendoorn Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 62 Dalfsen Hessum 16 Universiteit tation

Nadere informatie

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 51 Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Nijverdal - Hellendoorn

Nijverdal - Hellendoorn Buurtbus Nijverdal - Hellendoorn Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 201 4679 4502 61 4504 61 Daarlerveen De Eschmarke Glanerbrug Station NS Lijnennetkaart 1 452 60 Lemelerveld 4 Brugstraat Kennispark

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Jaarverslag 2013 Buurtbusvereniging Hellendoorn Inhoudsopgave 1. Voorwoord Blz. 1 2. Bestuurssamenstelling Blz. 2 3. Reizigersontwikkeling Blz. 4 4. Dienstregeling Blz. 9 5. Route Blz. 10 6. Chauffeurs

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement).

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement). Belangrijkste wijzigingen per 14 december 2014 Lijn 1 Wesselerbrink - Universiteit Maandag vrijdag (niet in de vakanties) Vanaf De Posten rijdt lijn 1 s middags al vanaf 14.30 uur om de 10 minuten naar

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 1 0, N U M M E R 1 6 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R - Z I T T E R U I T D E V E R E N I - G I N G V R I J W I L - L I G E R S M

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016 509 Buurtbus Barneveld - Nijkerk Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Welkom bij de buurtbus Barneveld - Nijkerk Welkom bij de buurtbus 509 van Barneveld via chterveld, Leusden en Hoevelaken naar

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Jaarverslag 2014 Buurtbusvereniging Hellendoorn Inhoudsopgave 1. Voorwoord Blz. 1 2. Bestuurssamenstelling Blz. 2 3. Reizigersontwikkeling Blz. 4 4. Route Blz. 9 5. Dienstregeling Blz, 11 6. Tarieven

Nadere informatie

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo Lijn Lijn 30 51 Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

Geldig vanaf 6 januari 2013

Geldig vanaf 6 januari 2013 170 Eindhoven Station } Dommelen 171 Eindhoven Station } Valkenswaard } Dommelen 172 Eindhoven Station } Valkenswaard } Luyksgestel 174 Eindhoven Station } Veldhoven } Bergeijk 177 Veldhoven } Valkenswaard

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Nota Parkeernormen

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn Nota Parkeernormen Jaarverslag 2015 Buurtbusvereniging Hellendoorn Nota Parkeernormen - 1 - Nota Parkeernormen Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn 2015-2 - Inhoudsopgave Hoofdstuk Blz. 1. Voorwoord 5 2. Bestuurssamenstelling

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste wijzigingen m.i.v. 13 december 2015

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Presentatie Buurtbus. Hans Reijnen Buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk

Presentatie Buurtbus. Hans Reijnen Buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk Presentatie Buurtbus Hans Reijnen Buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk 9 oktober 2012 Inhoud Openbaar vervoer in Nederland (concessiegebieden) Syntus De buurtbus: definitie (officieel en populair) De buurtbus

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn. De wereld binnen buurtbusbereik

Jaarverslag Buurtbusvereniging Hellendoorn. De wereld binnen buurtbusbereik Jaarverslag 2008 Buurtbusvereniging Hellendoorn De wereld binnen buurtbusbereik Voorwoord In dit jaarverslag kunt u lezen dat er in 2008 verschillende zaken, positief en minder positief, hebben gespeeld

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van de

Nadere informatie

Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden Buurtbus 504 505 Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 5 maart 2017 Op zondag

Nadere informatie

Buurtbus. Overberg - Wekerom. Dienstregeling geldig per 11 december 2016

Buurtbus. Overberg - Wekerom. Dienstregeling geldig per 11 december 2016 505 Buurtbus Overberg - Wekerom Dienstregeling geldig per 11 december 2016 ijk Welkom bij de buurtbus Overberg - Wekerom Welkom bij de buurtbus 505 van Overberg via eenendaal en Lunteren naar Wekerom. De

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden Buurtbus 504 505 Montfoort - IJsselstein IJsselstein - Woerden Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Weesp - Vreeland

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Weesp - Vreeland Buurtbus 522 Weesp - Vreeland Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus als

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Hengelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Hengelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Hengelo, Stadsdienst Lijn 8 t/m 13 16 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 1 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

ZwolleSpoort. Informatiebijeenkomst voor inwoners van Herfte

ZwolleSpoort. Informatiebijeenkomst voor inwoners van Herfte ZwolleSpoort Informatiebijeenkomst voor inwoners van Herfte 150 jaar spoor in Zwolle Eerste trein juni 1864 Inhoudsopgave 150 jaar station Zwolle: animatie Vernieuwing station Zwolle Aanpassen sporen in

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Regio Zwolle Streeklijnen

Regio Zwolle Streeklijnen 201 202 203 204 Regio Zwolle Streeklijnen 100 112 200 600 601 602 609 Dienstregeling geldig per 9 december 2018 Beste reiziger, Vanaf 9 december 2018 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens een

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 86 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N8 N50 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Buurtbus Raalte - Olst

Buurtbus Raalte - Olst 516 Buurtbus Raalte - Olst Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Welkom Welkom bij buurtbus Salland. Met zo n zeventig vrijwilligers verzorgen wij het buurtbusvervoer tussen

Nadere informatie

Hengelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Hengelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Hengelo, Stadsdienst Lijn 8 t/m 13 16 Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X Vallei Streeklijnen Lijn 80 X80 82 83 280 298 5 85 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Geen bereik? Met Regiotaxi en Buurtbus wel

Geen bereik? Met Regiotaxi en Buurtbus wel Geen bereik? Met Regiotaxi en Buurtbus wel OV in de Achterhoek Aantal plaatsen: 120 Trein: 18 Bus: 70 Buurtbus: 58 Geen OV: 19 Wat is een regiotaxi geen onderdeel van het OV-net 8-persoons bus beroepschauffeurs

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Enschede, Stadsdienst

Enschede, Stadsdienst Enschede, Stadsdienst Lijn 1 t/m 9 Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Route lijn 1 tijdens evenementen

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Buurtbus Heeten - Deventer

Buurtbus Heeten - Deventer 517 Buurtbus Heeten - Deventer Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Welkom Welkom bij buurtbus Salland. Met zo n zeventig vrijwilligers verzorgen wij het buurtbusvervoer

Nadere informatie

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 23 26 462 466 468 Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Neede - Almelo - Oldenzaal dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk 2 22 2 2 2 2 1 Burg. Both. Lohmanweg 1 1 1 Centrum Weiersstraat 1 Station 2 22 2 2 2 2 1 Transferium Marsdijk 1 1 1 Centrum Weiersstraat 1 Station Cityline, comfortabel en flexibel stadsvervoer Vanaf 1

Nadere informatie

Hardenberg - Almelo Ommen - Westerhaar Almelo - Vriezenveen Den Ham - Hardenberg Den Ham - Almelo

Hardenberg - Almelo Ommen - Westerhaar Almelo - Vriezenveen Den Ham - Hardenberg Den Ham - Almelo Lijn Lijn Lijn Lijn Lijn 81 83 6 681 Hardenberg - Almelo Ommen - Westerhaar Almelo - Vriezenveen Den Ham - Hardenberg Den Ham - Almelo Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Rijssen - Nijverdal Holten - Goor - Haaksbergen

Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Rijssen - Nijverdal Holten - Goor - Haaksbergen Lijn Lijn Lijn 95 96 97 Almelo - Rijssen - Goor - Borculo Rijssen - Nijverdal Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden - Breukelen

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden - Breukelen Buurtbus Woerden - Breukelen Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 5 maart 2017 Op zondag 11 december start Syntus als nieuwe

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden - Breukelen

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden - Breukelen Buurtbus 524 Woerden - Breukelen Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 1 2 3 4 5 6 7 Deventer Stadslijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Deventer e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 4 160 161 165 660 Deventer e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens

Nadere informatie

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk 23 22 24 25 26 27 28 29 Balkenweg v/d Valk 21 20 19 18 Burg. Both. Lohmanweg 17 16 1 2 3 15 WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis 11 7 10 8 9 23 22 24 25 26 27 28 29 Balkenweg

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 97 Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 4 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Uithoorn - Breukelen

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Uithoorn - Breukelen Buurtbus 526 Uithoorn - Breukelen Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

Lijnfolder. Buurtbus. Weesp - Vreeland. Vervoer vanuit het hart. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017

Lijnfolder. Buurtbus. Weesp - Vreeland. Vervoer vanuit het hart. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolder Buurtbus Weesp - Vreeland Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 6, N U M M E R 1 1 N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 0 9 I N D I T N U M M E R : V A N D E V O O R - Z I T T E R J A N V O S N E E M T A F S C H E I D C O L U M N V A N J A N B

Nadere informatie

Enschede, Stadsdienst

Enschede, Stadsdienst Enschede, Stadsdienst Lijn 1 t/m 9 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014)

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Inleiding Van oudsher verzorgen verschillende vervoerders het vervoer in en rond Ommen. Eén busboekje voor Ommen bestaat niet. Je zult hiervoor tenminste

Nadere informatie

Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp

Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp Lijn Lijn 60 Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in

Nadere informatie

Buurtbus Nieuw-Heeten - Deventer

Buurtbus Nieuw-Heeten - Deventer Buurtbus Nieuw-Heeten - Deventer Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl 3 167 664 Wijthmen 162 568 591 Rechteren Winkelc. Zuid 503 Centrum 167 Hoonhorst Welkom bij de buurtbus

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

Fietsen over het Regge fietspad.

Fietsen over het Regge fietspad. Fietsen over het Regge fietspad. In het buitenland zijn ze er al jaren, goed bewijzerde fietspaden langs rivieren. Zo kun je in Duitsland fietsen langs de Moezel, de Donau of de Elbe. Ook kleinere rivieren

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

Resultaten enquête Uithoornlijn

Resultaten enquête Uithoornlijn Resultaten enquête Uithoornlijn Juni 2015 Resultaten enquête Uithoornlijn Inleiding De gemeente Uithoorn en de Stadsregio Amsterdam willen graag weten wat inwoners van Uithoorn belangrijk vinden aan het

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden

Dienstregeling. Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Nijmegen Wijchen / Grave - Uden Lijn Bestemmingen 7 Nijmegen Centraal Station Bijsterhuizen Wijchen 9 Nijmegen Centraal Station Grave 13 Oosterhout Wijchen

Nadere informatie

Jansen Kok van Rozen. ijd

Jansen Kok van Rozen. ijd de notarissen van naam Jansen Kok van Rozen ijd wij spreken u graag persoonlijk Leo Kok Willem van Rozen Erik Jansen U kende ons vermoedelijk al voor we op 1 januari 2009 aan de Paslaan in Apeldoorn begonnen.

Nadere informatie

Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp

Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp Lijn Lijn 60 62 Enschede - Oldenzaal Borculo - Enschede - Oldenzaal - Denekamp dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per

Nadere informatie

Lijnfolder. Buurtbus. 505 IJsselstein - Woerden. Vervoer vanuit het hart. 504 Montfoort - IJsselstein

Lijnfolder. Buurtbus. 505 IJsselstein - Woerden. Vervoer vanuit het hart. 504 Montfoort - IJsselstein Lijnfolder Buurtbus 504 Montfoort - IJsselstein 505 IJsselstein - Woerden Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug

Nadere informatie

Aan de commissieleden van de diverse fracties van de Commissie Mobiliteit en Wonen van de Provinciale Staten Noord-Holland

Aan de commissieleden van de diverse fracties van de Commissie Mobiliteit en Wonen van de Provinciale Staten Noord-Holland Aan de commissieleden van de diverse fracties van de Commissie Mobiliteit en Wonen van de Provinciale Staten Noord-Holland Enkhuizen, 21 oktober 2014 Betreft: reactie op antwoord gedeputeerde Post n.a.v.

Nadere informatie