Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie"

Transcriptie

1 Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie OPSLAGFOLIESCANNER DÜRR VISTASCAN PERIO Een beslissing met vooruitziende blik Diagnostiek Toepassing Investering

2 Beslissing met vooruitziende blik DIGITALE RÖNTGENDIAGNOSTIEK MET TOEKOMST VOOR DE PRAKTIJK Met VistaScan Perio succesvol de toekomst tegemoet Digitaal röntgen met Dürr opslagfolie-technologie > Alle intraorale formaten, inclusief occlusaal > Excellente beeldkwaliteit > Eenvoudige omschakeling > Lange levensduur van de Dürr opslagfolies Plus > Gereduceerde stralingsdosis > Sneller, efficiënter arbeidsproces > Diagnostiek met softwareondersteu ning

3 DÜRR DENTAL IMAGING De Dürr opslagfolie-technologie geeft de zekerheid die belangrijke beslissingen verlangen: Zekerheid van de diagnostiek De overstap van röntgenfilm naar digitale opslagfolie is een logische stap. Want de excellente beeldkwaliteit en het intraorale toepassingsspectrum van de röntgenfilm laten zich tegenwoordig door de Dürr opslagfolie-technologie en de VistaScan Perio met de bestaande kwaliteit vervangen. Daarbij komen de voordelen van de Digitale Röntgendiagnostiek. Op het beeldscherm breidt de software Dürr DBSWIN de diagnostieke zeggingskracht van de opnames uit door geautomatiseerde en individuele beeldoptimalisering. Zekerheid van de toepassing Uit het zicht van op elkaar ingespeelde praktijkprocessen is de overgang van film naar folie met VistaScan Perio slechts een kleine, maar lonende stap. Want aan de röntgenprocessen in de praktijk wordt in principe niets veranderd, alleen veel vereenvoudigd. De uitvoering van de opnamen met de flexibele, herbruikbare folies en het inzetten ervan komt overeen met de omgang met films in iedere opnametechniek. De stralingsdosis wordt gereduceerd en op grond van de brede belichtingsspeelruimte van de folie wordt bovendien het risico van mislukte opnamen gereduceerd. Het uitlezen van de folies gebeurt met de VistaScan Perio volautomatisch op knopdruk: het cassettesysteem neemt tot 8 opnamen in één stap op, leest uit, wist en zet de folies weer gereed. Daarbij behandelt het de folies absoluut voorzichtig. Zekerheid van de investering Tevreden patiënten zijn de economische basis voor het succes van de praktijk. De hiertoe noodzakelijke verklaring van de uitslag en de behandeling vindt overzichtelijk plaats aan de monitor. Daarnaast spreekt de rentabiliteit voor de herbruikbare Dürr opslagfolies Plus. Evenals de zekerheid voor de toekomst van de Dürr PCS-scannertechnologie, die reeds voor komende generaties van opslagfolies tot 40 LP/mm resolutie voorbereid is. Digitale röntgendiagnostiek met ondersteuning van DBSWIN 4. Diagnostiek en planning van therapeutische stappen. Betrouwbare verklaring van behandelingsstappen aan de monitor.

4 Opslagfolie het medium met hoge flexibiliteit DIGITALE DÜRR OPSLAGFOLIE-TECHNOLOGIE In vergelijking met sensoren komt de folie heel goed voor de dag Pluspunten van de opslagfolies > Flexibel en dun als een film, daardoor eenvoudig te plaatsen > Conventionele filmhouder > Draadloos systeem > Alle gangbare formaten > Brede belichtingsspeelruimte > Groot grijswaardegebied > Slechts enkele seconden voor een beeld > 1 Systeem voor de gehele praktijk > Gebruik van bestaande röntgenapparaten Het voornaamste over sensoren > Star en relatief dik, daardoor is het aanbrengen beperkt > Speciale houdersystemen > Kabelverbinding > Slechts begrensde formaten > Geringere belichtingsspeelruimte en grijswaardegebied > Hogere investering bij multistationssystemen > Breukgevaar voor kabel en sensor De nieuwe VistaScan Perio voor alle intraorale opnameformaten inclusief occlusaal.

5 DÜRR DENTAL IMAGING Dürr opslagfolies Plus in de tandheelkunde De invoering van de Dürr VistaScanfamilie heeft er in de laatste jaren toe geleid, dat de Dürr opslagfolie Plus haar specifieke voordelen in de praktijk volledig doet gelden: > eenvoudig te plaatsen > vertrouwde processen > hoge opnamezekerheid > excellente beeldkwaliteit > 30% hogere gevoeligheid, daardoor hogere resolutie > lang her te gebruiken Dürr opslagfolies Plus bezitten een drie maal zo hard oppervlak dan gebruikelijke opslagfolies en kunnen honderden keeren, bij zorgvuldig hanteren zelfs meer dan 1000 keren belicht, uitgelezen en weer gewist worden. Ontwikkelchemicaliën zijn niet nodig, bevoorrading en verwijdering vervallen daardoor. Gebruik bij intra-orale opnamen Een omscholing voor het gebruik van opslagfolies is niet noodzakelijk, daar het gebruik, het plaatsen en de formaatdiversiteit hetzelfde zijn als bij analoge film. Normale filmhouders kunnen meestal verder gebruikt worden. Belichtingsspeelruimte en gevoeligheid Opslagfolies bezitten de breedste belichtingsspeelruimte in vergelijking met CCD/CMOS-sensoren en röntgenfilmen. Daardoor kunnen de gebruikelijke opnamen reeds bij zeer lagestralingsdosissen worden gemaakt. Daarnaast biedt de opslagfolie de hoogste tolerantie tegen onder- en overbelichtingen. Daarom zijn alle beeldgebieden altijd optimaal afgestemd. Beelddynamiek en contrastomvang Het grijswaardegebied van een film ligt normaal bij Halfgeleidersensoren bereiken tegenwoordig tussen en grijswaarden. Het grootste gebied dekt de opslagfolie met maximaal 100 mln. bewaarbare grijswaarden (M. Thoms (1997), Nucl. instr. Meth. a (389)). Daarmee bereikt de opslagfolie de Beelddynamiek en de contrastomvang van analoge röntgenfilmen grijswaardenbereik digitaal ,1 0,01 opslagfolie sensoren film 0, beeldontvangerdosis [μgy] De veruit breedste belichtingsspeelruimte van alle opslagmedia en het hoogste grijswaardegebied doen de Dürr opslagfolies uitblinken. Intraorale formaten > Kind 2 x 3 cm > Bitewing 2 x 4 cm > Standaard 3 x 4 cm > Bitewing 2,7 x 5,4 cm > Opbeet 5,7 x 7,6 cm 4 3 zwarting film Dürr opslagfolies zijn geschikt voor bijna iedere filmhouder. De herbruikbare Dürr opslagfolies Plus zijn er voor alle intra-orale opnameformaten. Ze bewijzen een pluspunt aan röntgengevoeligheid en weerstandsvermogen.

6 Excellente beeldkwaliteit voor een zekere diagnostiek RÖNTGENDIAGNOSTIEK MET DÜRR VISTASCAN PERIO EN DÜRR DBSWIN Fijnste grijswaardeverschillen en structuren zeker diagnosticeren Diagnostisch pluspunt van de Dürr opslagfolie-technologie > Weergave van de fijnste structuren tot ISO 06 endo-instrument door max. 22 LP/mm resolutie > Weergave van de fijnste grijswaar deverschillen tot cariës D1-lesie door 16 bit grijswaardenuances > Bijna honderd procent uitleesefficiëntie, daardoor minimale benodigde dosis > Analyse van de ruwe gegevens met diagnoseondersteunende filters resolutie LP/mm concurrenten film sensoren 0 *Met de huidige opslagfolies *VistaScan VistaScan (potentiaal) In vergelijking met andere systemen neemt VistaScan duidelijk de leidende positie in bij de resolutie. Analoge film Concurrentie(14 bit) VistaScan (16 bit) De grijswaardenuances van de folie, uitgebuit door VistaScan Perio, maken een met een film gelijkwaardige weergave van grijswaarden mogelijk.

7 DÜRR DENTAL IMAGING Beeldvergelijkingen met diagnose-ondersteunende filters en automatische optimalisatie: Originele opname Met cariësfilter K1 Originele opname Met gammacorrectie Originele opname Met endofilter Occlusale opname Zekerheid van de diagnostiek Het vroegtijdig herkennen van de kleinste defecten of een initiële apicale verkleuring vereist weergaven met een hoge resolutie in het detail met zoveel mogelijk grijswaarde nuances. Zowel voor de diagnosticerende tandarts alsook voor de geïnteresseerde patiënt. VistaScan Perio kan vandaag al cariës D1-lesies of endo-instrumenten tot ISO 06 feilloos weergeven. Perfecte weergave in DBSWIN De beeldbewerkings- en archiveringssoftware Dürr DBSWIN 4 stuurt met haar röntgenmodule de digitalisatie van de opnamen in het uitleesproces, presenteert de opnamen voor de diagnostische bevinding en biedt diagnose ondersteunende hulpmiddelen aan Diagnoseondersteunende filters, loep- en meetfuncties Nieuwe diagnoseondersteunende filters op basis van de daaruit resulterende grijswaarden kunnen opnamen in contrast en scherpte zo optimaliseren, dat gedetailleerde diagnoses mogelijk zijn. De loepfunctie zoomt zover in op de afzonderlijke gebieden, dat bijv. beginnende apicale processen overtuigend naar de patiënt gecommuniceerd kunnen worden. Weergave van het 3e niveau met occlusale opnamen De stap naar het 3e niveau voor diagnoses in het occlusale en approximale gebied en voor de planning van implantaten kunnen in veel gevallen met occlusale opnamen (beet) worden gemaakt. Archivering en communicatie met DBSWIN 4 DICOM compatibel Na iedere opname zorgt DBSWIN voor zekerheid van de gegevens, omdat het originele beeld verliesvrij opgeslagen wordt. De geautomatiseerde uitwisseling van patiëntgegevens, opnamen en factureringsposities vindt plaats via de verbinding met het praktijkbeheer via de standaard interface VDDS media. En door het gebruik van DICOM 3.0 standaard is DBSWIN 4 compatibel voor gebruik in de kliniek en de eenvoudige import en export van opnamen van en naar collega's of deskundigen.

8 Praktijkprocessen heel eenvoudig moderniseren HOGE PRAKTIJKEFFICIËNTIE MET VISTASCAN PERIO 2 beelden in 8 seconden op de monitor Op de behandelingsunit of in de röntgenruimte worden de opnamen gemaakt. Met de hand komen de opslagfolies vanuit de beschermhoes in de cassette, die 2 folies bevatten kan. Het uitlees- en wisproces van de multi-slotscanner kan tot 8 opnamen in één stap verwerken.

9 DÜRR DENTAL IMAGING Van film naar folie Opslagfoliediagnostiek met Dürr Dental is de logische overstap voor het praktijkteam van de conventionele diagnostiek naar het digitaal röntgen. De arbeidsroutines in het praktijkteam bij het röntgen zelf blijven behouden. Van de koop van filmen, de donkere kamer met de röntgenchemie, het bijbehorende onderhoud en de dure archivering van de filmen kan worden afgezien. En natuurlijk geen wachttijden meer voor de filmontwikkeling. Opslagfolies zijn flexibel, dun en kabelloos Voor de acceptatie door de patiënt bezit de flexibele folie, die als een film geplaatst wordt, vergeleken met andere opslagmedia, duidelijke voordelen. In het bijzonder bij opnamen in het molaren gebied, bij vlakke gehemelten, bij kinderen of ook patiënten met dysfuncties van het kaakgewricht. Besparend en snel uitlezen van de herbruikbare folies De VistaScan Perio geeft praktijken het waardevolste: tijd en zekerheid. De VistaScan Perio is een multi-slotscanner met in-/uitvoerbuffer die met zijn cassettetransport maximaal 8 opnamen in één stap uitleest, wist en de folies weer gereed zet volautomatisch met een druk op de knop in ca. 30 seconden. Want 4 cassettes, gevuld met elk twee folies, worden in één processtap geladen en na elkaar verwerkt. Behandelaars of assistentie worden bevrijd van wachttijden en winnen tijd voor uw patiënten. Reeds na 8 seconden verschijnt het eerste beeld op de monitor. Doordat de folies bij het uiltleesproces van de VistaScan Perio contactloos worden getransporteerd kan er geen schade optreden. Zo verlengt het cassettesysteem de levensduur van de opslagfolies. Flexibele keuze van de standplaats Snel en zeker werken met Dürr VistaScan Perio > Verloop van de röntgenopnamen zoals gewoonlijk met film alleen sneller > Integratie VistaScan Perio op iedere willekeurige plaats in het praktijkproces > Uitlezen wissen opnieuw klaar zetten in één stap > Losse opnamen vanaf 8 seconden, halfstatus in ca. 30 seconden op de monitor Scantijden van de opslagfolies met Dürr VistaScan Perio > Korte tijden in seconden (s) door multi-slot gebruik Aantal 10 LP/mm 20 LP/mm > 1 8 s 16 s > 2 8 s 16 s > 4 16 s 32 s > 8 32 s 64 s > s 96 s De praktijkintegratie van de VistaScan Perio gebeurt uiterst flexibel: zo wordt hij ergonomisch doelgericht in de behandelingsomgeving of op een centraal punt in de buurt van de röntgenruimte geïnstalleerd. En dat op een standvlak, dat zo groot is als een A4-blad. Een donkere kamer is niet noodzakelijk. Het volautomatische transportsysteem presenteert de uitgelezen en gewiste opslagfolies in de cassette. Centraal geïnstalleerd als standapparaat of plaatsbesparend aan de wand slaat hij een goed figuur.

10 Beslissing op basis van toonaangevende technologie DIGITALE RÖNTGENDIAGNOSTIEK MET TOEKOMST VAN DÜRR DENTAL Met vooruitziende blik naar een zekere investering Voorsprong in de praktijk met VistaScan Perio > Excellente beeldkwaliteit > Eenvoudig en met geïntegreerd wissen 20 % efficiënter in het praktijkproces > Besparend voor de opslagfolies > Flexibele installatie > Overtuigende rentabiliteit Bij de Dürr PCS-technologie draait de aftastende laserstraal in plaats van de opslagfolies en levert in korte tijd een perfecte beeldkwaliteit.

11 DÜRR DENTAL IMAGING Dürr Dental heeft met de PCStechnologie van de Dürr VistaScan de opslagfolie als digitale röntgendetector zich gevestigd in de tandheelkunde: Een zekere toekomst met de 2e generatie PCS-scanners Dürr PCS Photon Collecting System (patent DE C2) heeft sinds zijn invoering in het jaar 2002 de capaciteit van moderne dentale scanners gerevolutioneerd en zich wereldwijd gevestigd. De snel draaiende en superfijne laserstraal, de dubbele paraboolspiegel met speciaal reflecterend oppervlak en de sterke photomultiplier van de Dürr VistaScan vormen de kerncomponenten van deze bij Dürr Dental in Duitsland ontwikkelde optische technologie. De technische resultaten luiden: beste resolutie, grootste grijswaardegebied, maximale lichtverzamelingsefficiëntie en daarmee de hoogste röntgengevoeligheid. Zelfs in markten zoals de USA of Japan is Dürr PCS de toonaangevende technologie bij dentale scanners. PCS wordt voortdurend verder ontwikkeld en verfijnd, wat nu uit de nieuwe Dürr VistaScan Perio op de dentale markt blijkt. Plus bij ongeveer 22 LP/mm ligt. In directe vergelijking evenaart ze de film reeds. De huidige beslissing voor de Dürr VistaScan Perio verzekert in ieder geval de digitale diagnostiek van komende generaties van opslagfolies. Dürr Dental is toonaangevend in dentale röntgendiagnostiek Sinds de invoering van machinale röntgenfilm-ontwikkeling in de tandheelkunde is Dürr Dental uit de diagnostiek in de praktijk niet meer weg te denken. De productie van perfectie beeldkwaliteit, de bewerking van de opnamen voor een zekere diagnostiek en de betrouwbare archivering van diagnosen is sinds vele jaren het ontwikkelingsthema tussen kliniekpersoneel en de ingenieurs van Dürr Dental zowel in de conventionele als de digitale wereld. Deze positie, zich eigen gemaakt niet in de laatste plaats met de eigen productie van alle wezenlijke componenten in Duitsland, is de drijfveer voor constante verbeteringen. Daarmee is Dürr Dental ook in de toekomst één van de wezenlijke partners voor de diagnostiek in de tandheelkunde. Een zekere toekomst met het gehele systeem van Dürr Dental De PCS-technologie loopt op de ontwikkeling van de opslagfolies momenteel zelfs nog vooruit, want de VistaScan Perio kan een theoretische resolutie van 40 LP/mm bereiken, terwijl de nieuwste opslagfoliegeneratie Dürr VistaScan Perio ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland PCS image

12 Digitaal röntgen met opslagfolies OPSLAGFOLIESCANNER DÜRR VISTASCAN PERIO Dürr VistaScan Perio Dürr VistaScan Perio NET Afmetingen (hxbxd) 52,3 x 31 x 29,3 cm 52,3 x 31 x 29,3 cm Gewicht 12,5 kg 12,5 kg Opstelling Wandmontage of op werkvlak Wandmontage of op werkvlak Uitleesgeluid ca. 45 db(a) ca. 45 db(a) PC-verbinding USB 1.1, USB 2.0 LAN (RJ-45) Stroomaansluiting V/50-60 Hz V/50-60 Hz Aansluitvermogen < 60 W < 60 W Klasse I Medische Hulpmiddelen volgens richtlijn 93/42/EEG I Medische Hulpmiddelen volgens richtlijn 93/42/EEG Pixelgrootte Selecteerbaar van 12,5 50 µm Selecteerbaar van 12,5 50 µm Theoretische resolutie Afhankelijk van de opslagfolie max. 40 LP/mm Afhankelijk van de opslagfolie max. 40 LP/mm Grijsnuances 16 bit (65536) 16 bit (65536) Wissen Automatisch Automatisch Folietransport contactloos in cassettesysteem contactloos in cassettesysteem Software DBSWIN 4, vreemde software op aanvraag DBSWIN 4, vreemde software op aanvraag Formaten 2 x 3 / 2 x 4 / 3 x 4 / 2,7 x 5,4 / 5,7 x 7,6 cm 2 x 3 / 2 x 4 / 3 x 4 / 2,7 x 5,4 / 5,7 x 7,6 cm Het cassettesysteem beschermt de opslagfolies Door het geïntegreerde wissen zijn de opslagfolies meteen weer gereed P /DAPs-St/3.000/01/10.08 Technische wijzigingen voorbehouden Dürr VistaScan Perio DÜRR DENTAL NEDERLAND De Balmerd LD Beuningen Tel.: Fax.: Opslagfolies in alle gangbare dentale formaten Beeldbewerkings- en archiveringssoftware Dürr DBSWIN 4

Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie

Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie OPSLAGFOLIESCANNER DÜRR VISTASCAN PLUS Met geïntegreerd wissen van de opslagfolies Diagnostiek Gebruik Investering Beslissing met vooruitziende blik DIGITALE

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

eindelijk gecombineerd

eindelijk gecombineerd Fosforplaatsystemen Digitale efficiëntie De ergonomie van film De voordelen van digitaal en film, eindelijk gecombineerd FOSFORPLAATOPLOSSINGEN VOOR ÉÉN OF MEER BEHANDELAARS CS 7200 Uw ideale, digitale

Nadere informatie

Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis

Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis VISTARAY 5 RÖNTGENSENSOREN IQ EN IQPLUS Sensoren IQ en IQplus in twee groottes Cariësdiagnostiek Endodontie Chirurgie Diagnostiek Beeldkwaliteit en tempo

Nadere informatie

De digitale schakel in uw praktijk

De digitale schakel in uw praktijk De digitale schakel in uw praktijk NovaX röntgenmodule Dürr VistaScan Fotoscanners Fotoprinters Suni sensoren Morita OPT & RSP SuniCam Trollbyte & Trollbag VistaScan Perio - Dürr Dental De Fosfor-folie-scanner

Nadere informatie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie Een probleemloze overgang naar digitale röntgenfotografie Met het Kodak CR 7400-systeem voor digitale röntgenfotografie

Nadere informatie

Meer succes in uw praktijk en meer omzet met de DIAGNOcam.

Meer succes in uw praktijk en meer omzet met de DIAGNOcam. Praktijkadvies Gebruikerservaringen Deel 1: Drie succesvolle gebruiksmogelijkheden van de DIAGNOcam in uw praktijk. Meer succes in uw praktijk en meer omzet met de DIAGNOcam. Drie succesvolle gebruiksmogelijkheden

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

Deel 1. Wat is HDR fotografie?.

Deel 1. Wat is HDR fotografie?. Deel 1. Wat is HDR fotografie?. Inleiding. Met het intrede van de digitale fotografie is ook de beeldbewerkingsoftware in een stroomversnelling geraakt. Eén van de meest recente ontwikkelingen is de High

Nadere informatie

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking CS 7600 s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking Profiteer van een automatische en beveiligde werkprocedure De CS 7600 van Carestream Dental zet de nieuwe norm in tandheelkundige

Nadere informatie

Een team van specialisten tot uw dienst!

Een team van specialisten tot uw dienst! DPI, partner van Carestream Dental Een compleet gamma van de grootste fabrikant in radiologie Een team van specialisten tot uw dienst! Carestream gecertificeerde technici Alfred VANCUTSEM DPI Technicus

Nadere informatie

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt Nederlands Waar kwaliteit schoonheid wordt Kwaliteit en Design, uw imago Omdat u meer aandacht schenkt aan het uiterlijk en de effectiviteit van uw praktijk. ACTEON SATELEC ontwikkelde de X-Mind unit met:

Nadere informatie

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5.

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5. E Dental diagnostiek update 2015 diagnostiek update 2.699,- 5.700,- 3.186,- Satelec X-mind DC Intra-oraal röntgensysteem FireCR Fosforscanner MDX3 #1 Röntgensensor OPT / RSP Intra-oraal röntgen Veraview

Nadere informatie

zet uw blik op scherp

zet uw blik op scherp zet uw blik op scherp HOME DVT FOV ONTWERP thinking ahead, focused on life DVT SCOUTOPNAME < DIGITALE VOLUME TOMOGRAFIE De voorpagina toont alle informatie van deze brochure, echter afgebeeld op één bladzijde.

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Easi-Speak gebruiksaanwijzing

Easi-Speak gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Speak bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen. Vermijd dat de Easi-Speak

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Nieuwe PV technologiën van SolarEdge Bruno Van Bost, SUNDAY NL November, 2015

Nieuwe PV technologiën van SolarEdge Bruno Van Bost, SUNDAY NL November, 2015 Nieuwe PV technologiën van SolarEdge Bruno Van Bost, SUNDAY NL November, 2015 Maak kennis met SolarEdge 2,1 GW van onze systemen wereldwijd geleverd Meer dan 8 miljoen power optimizers en meer dan 340.000

Nadere informatie

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort Lagere dosis - Snelle scan - Gepulseerde röntgenbuis - Diverse gedeeltelijke scanmodi 3 exclusieve detectoren - Betrouwbare procedure - Geen schade - Lange levensduur Gemakkelijke upgrade - Klaar voor

Nadere informatie

ACTIVITY SCANNER NIEUW ACTIVITY 855. 3D Dental Scanner made in Germany

ACTIVITY SCANNER NIEUW ACTIVITY 855. 3D Dental Scanner made in Germany ACTIVITY SCANNER 3D Dental Scanner made in Germany NIEUW ACTIVITY 855 MADE IN GERMANY SOFTWARE OPTISCHE DENTAL SCANNER ERGONOMISCH SNEL EENVOUDIGE BEDIENING OPEN INTERFACE www.smartoptics.de ACTIVITY SERIES

Nadere informatie

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Het einde van de tape Kostprijs Betrouwbaarheid Compressie De ideale oplossing Gratis kan ook Het einde van de tape Sinds

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST)

Persbericht. Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D. Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Persbericht Niet publiceren voor 26 augustus 2010, 06:00 (CEST) Geef uitdrukking aan uw creativiteit op naar de volgende stap met de Canon EOS 60D Diegem, 26 augustus 2010 Canon breidt zijn wereldbefaamde

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Manometer serie PCE-P15 / 30 / 50 hogedruk manometer met RS-232-interface en software, voor positieve, negatieve en differentiële druk, geschikt voor lucht en gassen, 4 modellen Wij bieden u een hoogwaardige

Nadere informatie

Nederlands. I No limit

Nederlands. I No limit Nederlands I No limit 3 Oplossingen in 1 Omdat de toekomst geen grenzen heeft X-Mind trium, vervaardigd door ACTEON, is een digitaal panoramisch imaging systeem dat opgewaardeerd kan worden. Het is ontworpen

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots.

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw apotheek: uw medewerkers, geneesmiddelen en opslagcapaciteit. .B Met Consis B is de opslag en uitgifte

Nadere informatie

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by CS 9300 De kracht van flexibiliteit Digital solutions by Het nieuwe CS 9300 digitale 3D-beeldvormingssysteem van Carestream Dental geen giswerk meer tijdens onderzoeken De all-in-one CS 9300 is het meest

Nadere informatie

Goed onderhoud loont.

Goed onderhoud loont. Goed onderhoud loont. De voordelige oplossing voor optimaal onderhoud en duurzaam waardebehoud. Viervoudig, perfect onderhoud. Snel en comfortabel. Zeer eenvoudig in gebruik. Vier instrumenten binnen één

Nadere informatie

GE Power Controls. Nieuw. Frequentieregelaars Softstarters VAT/ASTAT

GE Power Controls. Nieuw. Frequentieregelaars Softstarters VAT/ASTAT GE Power Controls Nieuw Frequentieregelaars Softstarters VAT/ASTAT VAT/ASTAT Vermogenselektronica Frequentieregelaars: VAT20 VAT2000 Softstarters: ASTAT SD ASTATplus De huidige productieprocessen zijn

Nadere informatie

T +31 (0)30-2410130 E

T +31 (0)30-2410130 E VisiQuick beeldbewerkings software Atoomweg 476 3542 AB UTRECHT T +31 (0)30-2410130 E info@utrechtdental.nl W www.utrechtdental.nl 2 Utrecht Dental 2008 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg

Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg De digitale camera is een waar rekenwonder. Het licht dat op de beeldsensor valt, wordt door een beeldprocessor (of zelfs twee processors) omgezet

Nadere informatie

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten.

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. cara makes life so easy Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen van digitale tandheelkunde

Nadere informatie

EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN.

EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN. EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN OM GENERATIES LANG TE GEBRUIKEN UITMUNTENDE COMBINATIE GROTER VERMOGEN, ZEER BETROUWBAAR, AANTREKKELIJK UITERLIJK De nieuwe Excellent glas/glaspanelen leveren gegarandeerd 25

Nadere informatie

SolarEdge omvormer met HD-Wave technologie SolarEdge

SolarEdge omvormer met HD-Wave technologie SolarEdge SolarEdge omvormer met HD-Wave technologie 1 kw/kg PV omvormers: trage veranderingen De omvormer technologie heeft beperkte vooruitgangen geboekt wat betreft formaat, efficiëntie en fabricagekosten In

Nadere informatie

Nuon Helianthos. Een doorbraak in zonne-energie.

Nuon Helianthos. Een doorbraak in zonne-energie. Nuon Helianthos Een doorbraak in zonne-energie. 2 Nuon Helianthos Een doorbraak in zonne-energie. Nuon Helianthos 3 Een duurzame samenleving staat hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Een wezenlijke

Nadere informatie

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Analoog vs Digitaal donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Programma De verschillende modules: De foto maken Mijn eerste afdruk Basis verbeteringen aanbrengen Geavanceerde bewerkingen De meest

Nadere informatie

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren Hoog pickvermogen De trends van de intralogistiek van de toekomst Waarop u voorbereid moet zijn: Sterk groeiend

Nadere informatie

Informatie over Lenzen

Informatie over Lenzen Informatie over Lenzen Camera CCD Sensor: De grootte van de camerabeeld sensor (CCD) beïnvloed ook de kijkhoek, waarbij de kleinere beeldsensoren een smallere kijkhoek creëren wanneer gebruikt met eenzelfde

Nadere informatie

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit Wij begrijpen water. Het ontharden van water is voor Grünbeck niet enkel een technisch procédé. De nieuwe softliq:sc

Nadere informatie

3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld!

3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld! 3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld! Technologie ontworpen naar uw werkwijze Een afdruk maken is gemakkelijker, sneller en beter met de TRIOS Dr. Jan Bjerg Andersen Just

Nadere informatie

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) ScanSnap ix500 voor pc en Mac besturingssystemen scant maximaal 25 pagina s per minuut of 50 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of zwart-wit in een indrukwekkende

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne.

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Weerstation met Provinciale weersverwachting Genio 300 WeerDirect-weerstation met satelliet-gestuurde professionele weersvoorspelling / regionaal weerbericht op provinciaal niveau voor meer dan 300 weer

Nadere informatie

Uitgebreide handleiding voor de Iskra slimme meter

Uitgebreide handleiding voor de Iskra slimme meter Uitgebreide handleiding voor de Iskra slimme meter AM550-TD2 CDMA versie 1.2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat is een slimme meter? 3 3. Waar moet een slimme meter aan voldoen? 4 4. Software of firmware

Nadere informatie

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST Be-Trace Mobile Uw oplossing voor de distributie van medicatie en medische hulpmiddelen Traceerbaarheid Dankzij de EDD (Electronic Drug Detection) technologie weet u automatisch: aan wie? door wie? waar?

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

PJWX4141/PJWX4141N/PJWX4141NI BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Projectiesysteem: 1-chip DLP Resolutie: 1.024.000 pixels (1280 x 800) Vorm van display: Helderheid: Kleurreproductie: Afmetingen display:

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Thermografische camera / i5 / i7 Thermografische camera voor verschillende toepassingen (elektrische toepassingen / gebouw diagnostiek) / extreem gebruiksgemak / beeldopslag op mini-sd-kaart / Software

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Temperatuur - luchtvochtigheid PCE-1 WMS Uitbreidbaar temperatuur en vochtigheid - Meetsysteem bijvoorbeeld Magazijn of Productie hal (maximaal 100 meetpunten worden bewaakt) Het meetsysteem voor magazijn

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK

Nadere informatie

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots .E Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots Zo maakt u met Consis E uw apotheek efficiënter en winstgevender. De Consis E is het nieuwe hart van uw apotheek. Staat u ook voor de vraag hoe u rijen

Nadere informatie

E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y CO 2. Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen

E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y CO 2. Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen World Class Charging Systems E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y Energy Efficiency Natural Resources CO 2 Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen 2 B

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen www.format-4.be Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen Onze deskundige adviseurs helpen u ten allen tijde en met plezier bij de planning en de samenstelling van uw individuele Format-4

Nadere informatie

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening!

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening! Presentatiesystemen I n t e r a c t i e f w h i t e b o a r d Starboard FX Duo Productbeschrijving Het enige harde bord mét vingerbediening! Robuust werkoppervlak - Het werkoppervlak is zeer robuust, het

Nadere informatie

P r o d u c t c a t a l o g u s

P r o d u c t c a t a l o g u s P r o d u c t c a t a l o g u s 2017 www.sonnenstromfabrik.com UITMUNTENDE COMBINATIE GROTER VERMOGEN, ZEER BETROUWBAAR, AANTREKKELIJK UITERLIJK HOOGSTE STABILITEIT PANEELOPBOUW MET EXTRA GLAS ACHTERZIJDE

Nadere informatie

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen NV-2040-EU NV-4080-EU NV-2040-EU 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU 8 kanalen NAS - NVR Eigenschappen Linux Embedded Vrij van PC instabiliteit en virus aanvallen Server Cliënt architectuur Web gebaseerd Netwerk

Nadere informatie

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.« SCHÖNOX Q9 / Q9 W»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«1 De allrounder onder de tegellijmen: SCHÖNOX Q9 / Q9 W Stelt u zich eens voor: U kunt uw klanten al tijdens de advisering enthousiast maken

Nadere informatie

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine Productbrochure Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine 2 Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine De CMM voor kleine en middelgrote ondernemingen Leitz Reference Xe Kleine en middelgrote ondernemingen,

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

SENSOR op stof en vlekken controleren

SENSOR op stof en vlekken controleren SENSOR op stof en vlekken controleren Camera: Jpeg. Om sneller te kunnen kijken op de computer. ISO op 100. Brandpuntsafstand 50 mm of meer. Scherpinstelling op handmatig (MF). a. Effen wit vel: Scherpstelling

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Pitotbuis Anemometer PCE-HVAC 2 anemometer volgens het meetprincipe met een Pitotbuis achtergrondverlichting LCD meting van luchtsnelheid, luchtdruk, luchtstroom en omgevingstemperatuur / meetwaardegeheugen

Nadere informatie

Opdracht 2. Opdracht 3 TI. 200 TI 10 TI 800

Opdracht 2. Opdracht 3 TI. 200 TI 10 TI 800 Taak 4.3 Opdracht 1 T500 T2000 T3000 T5000 1. Het verschil tussen T500 en T5000 is dat het contrast verhoogd wordt. Het contrast van de liquor wordt verlaagd. Dit komt overeen met de theorie. 2. Een TR

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Multichannel-Datalogger PCE-KD5 Tot 48 analoge of binaire ingangen / 16 Schakel- of 8 analoge uitgangen / Grafische TFT-weergave met touchscreen / RS485-interface / ca. 30 mathematische functies 8 geintegreerde

Nadere informatie

Q CELLS ZONNE-ENERGIE- BUFFER Q.HOME+ ESS-G1

Q CELLS ZONNE-ENERGIE- BUFFER Q.HOME+ ESS-G1 Q CELLS ZONNE-ENERGIE- BUFFER Q.HOME+ ESS-G1 ALL-IN-ONE BUFFEROPLOSSING OMVORMER, BATTERIJ EN BEHEERSYSTEEM MET HET Q CELLS Q.HOME+ ESS-G1 ENERGIEBUFFERSYSTEEM KUNT U DE ENERGIE DIE OVERDAG DOOR DE ZON

Nadere informatie

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS IMAGE SPEECH PROCESSING SOLUTIONS DOING MORE WITH SPEECH DÉ SOLUTION PROVIDER Kostenefficiëntie in de zorg is nog steeds

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL mega macs pc maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL In één oogopslag de mega macs pc is een compacte en krachtige soſtware-oplossing die van uw computer een speciale onderhoud en service georiënteerde

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016

PRODUCTINFORMATIE LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL STAND: JUNI 2016 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SP1... 3 1.2. KORTE PRODUCTOMSCHRIJVING... 4 2.0 PRODUCTOMGEVING...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10 Gebruikershandleiding Draadloze USB video-ontvanger Model BRD10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech BRD10 Draadloze USB video-ontvanger voor gebruik met het assortiment van Extech Boroscopen.

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Canon blijft voorop met twee snelle scanners

Canon blijft voorop met twee snelle scanners Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Canon blijft voorop met twee snelle scanners Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe modellen in de CanoScan reeks:

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektronisch slot TeamLock 4

Gebruiksaanwijzing elektronisch slot TeamLock 4 ELEKTRONISCH SLOT MET MINSTENS 111.000.000 ECHTE INSTELMOGELIJKHEDEN Gebruiksaanwijzing elektronisch slot TeamLock 4 Het elektronisch slot TeamLock 4 is een elektronisch sluitsysteem, waarin max. 64 openingscodes

Nadere informatie

De hamvraag : hoe diep duikt ons aanbod onder de 100.000??? Vraag het onze heer Maarschalkerweerd. OFFERTESPECIFICATIE

De hamvraag : hoe diep duikt ons aanbod onder de 100.000??? Vraag het onze heer Maarschalkerweerd. OFFERTESPECIFICATIE OFFERTESPECIFICATIE CNC zinkvonkmachine AQ 35 L Dé naam in lineaire technologie Met lineair aangedreven motoren op X, Y en Z-as Met CNC grafiegenerator LP 1 U vindt alle informatie op de volgende pagina

Nadere informatie

Netwerk Interfacing Data Logging.

Netwerk Interfacing Data Logging. Handleiding Netwerk Interfacing Data Logging. EduTechSoft.nl 2009-2010 H.O.Boorsma. Pagina - 2 - Netwerk Interfacing Data Logging Pagina - 3 - Inhoud Inleiding.... 4 Beschrijving van het programma....

Nadere informatie

Systeemoverzicht. Bedraad systeem. Draadloos systeem. EIB bus systeem

Systeemoverzicht. Bedraad systeem. Draadloos systeem. EIB bus systeem Systeemoverzicht Bedraad systeem Standaard systeem voor een breed scala aan toepassingen zoals ruimte- en zoneregeling alsmede een verwarmen/koelen regeling. Het bedrade systeem is zowel toepasbaar voor

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

LivePanel. The power of plants

LivePanel. The power of plants LivePicture LiveDivider LivePanel The power of plants EENVOUDIG OP TE HANGEN GEÏNTE- GREERD BEWATERINGS- SYSTEEM IN DONKERE RUIMTES ADVISEREN WIJ AANVULLENDE DAGLICHTLAMPEN TE MONTEREN ZIE PAG. 11 GEEN

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity 1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity Installatiehandleiding Versie 1.2 - januari 2007 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Technische

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie