te Weelde Standregelen der samenwerkende melkerij De Verbroedering I. Naam, zetel, doel en duur der Maatschappij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "te Weelde Standregelen der samenwerkende melkerij De Verbroedering I. Naam, zetel, doel en duur der Maatschappij."

Transcriptie

1 Standregelen der samenwerkende melkerij De Verbroedering te Weelde De ondergeteekenden 1 Jacobus Verheyen ; 2 Karel Bols ; 3 Cornelius Van Riel ; 4 Catharina Van de Laer, weduwe Adriaan Brosens ; 5 Jacobus Janssen-De Bont ; 6 Cornelius Brosens-Verheyen ; 7 Jan Pelkmans-Van Beurden ; 8 Frans Verheyen-Segers ; 9 Jan Bax-Janssen ; 10 Adriana Van Eyndhoven, weduwe Jan Jansen ; 11 Willem Verbeek ; 12 Jacobus Maes ; 13 Auguat Dries ; 14 Josephus Van Gils ; 15 Jan Van Eyndhoven ; 16 Lodewyk Bols ; 17 Petrus Pypers ; 18 Frans Van Hees-Segers ; 19 Livinus Van de Pol ; 2O Anna Vinckx, weduwe Frans Van der Moeren ; 21 Frans Timmermans ; 22 Laurentius Woestenburg ; 23 Frans Van de Laar-Haagen ; 24 Adriaan Daamen ; 25 Jan Jansen ; 26 Adriaan Kolen-Moonen ; 27 Jan Bols ; 28 Alfons Verheyen ; 29 Jan Heyns ; 30 Hendrik Van Hees-Zwaenen ; 31 Alfons Lambrechts ; 32 Maria Pelkmans, weduwe Joseph Van Loon ; 33 Catharina Dielen, weduwe Adriaan Van Loon ; 34 Frans Mertens ; 35 Jacobus Mertens ; 36 Frans Verheyen-Brosens ; 37 Jan Van Beek ; 38 Jacobus Moonen ; 39 Jacobus Van Beurden ; 40 Frans Segers ; 41 Jan Van Herck ; 42 Frans Heyns ; 43 Antoon Moeskops ; 44 Louis Verheyen- Verheyen ; 45 Jan Schellekens; 46 Jacoba Maes, weduwe Jan Segers ; 47 Lodewijk Van Nooten, allen landbouwers woonachtig te Weelde, 48 de Eerwaarde Heer Sylvaan Jacobs ; 49 de Eerwaarde Heer Augustinus Van Eyndhoven, onderpastoor ; 50 de Heer Stanislas Gilles, notaris ; 51 de Heer Louis De Bondt; sekretaris ; 52 de Heer Jan Van Loon, landbouwer, ook allen wonende te Weelde ; handelende allen in eigen naam en in naam der personen welke in het vervolg deze Standregelen zullen aankleven, stichten onder hen eene samenwerkende Maatschappij waarvan zij de Standregelen vaststellen als volgt : I. Naam, zetel, doel en duur der Maatschappij. ART De Maatschappij draagt den naam van samenwerkende melkerij de Verbroedering. ART Hare zetel is gevestigd te Weelde.

2 ART Zij heeft voor doel het bewerken van melk, het vervaardigen van boter en kaas, het verkoopen dezer voortbrengselen en onderproducten der melk en voorts het koopen en verkoopen van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de melknijverheid in verband staan. ART De Maatschappij is opgericht voor eenen termijn van vijftien jaren, aanvang nemende op den dag van heden; de duur der Maatschappij zal van rechtswegen verlengd zijn met eene andere reeks van vijftien jaren, indien in de algemeene vergadering, gehouden op het einde van het veertiende jaar, de ontbinding niet uitgesproken wordt door de meerderheid der leden van de Maatschappij. II. Maatschappelijk Kapitaal. - Leden. ART Het Maatschappelijk Kapitaal waarvan het minimum bepaald is op Twaalf duizend franken, zal bestaan in de noodige gelden tot oprichten der gebouwen, aankoop van stoomtuig en alle noodige toestellen, tot vorming van een rollend kapitaal en stichting van een reservefonds. ART Het Maatschappelijk Kapitaal, zal gevormd worden door een onbepaald getal aandelen van tien franken. Deze aandelen geven intrest aan vier ten honderd 's jaars. De titels zullen geteekend worden door den Voorzitter en een lid van den Bestuurraad. ART De Maatschappij is samengesteld uit beschermende leden en werkende leden. Kunnen slechts als werkende leden aangenomen worden, degene die de melk hunner koeien in de melkerij doen bewerken. ART Ieder werkend lid zal minstens één aandeel van tien franken per koe moeten onderteekenen. Beschermende leden zullen minstens tien aandeelen van tien franken moeten onderteekenen. ART De aandeelen der beschermende leden en der werkende leden zijn terugbetaalbaar tot op de helft door besluit van den Bestuurraad. ART De personen welke later verlangen deel te maken van de Maatschappij moeten eene schriftelijke aanvraag indienen ondersteund door twee leden. De Bestuurraad zal in zijne eerstvolgende zitting over de aanneming beslissen bij geheime stemming. De kandidaat zal de twee derden der stemmen der aanwezige leden moeten bekomen. De nieuwe leden zullen boven de verplichtende inschrijving van een aandeel van tien franken per

3 koe, een inkomgeld moeten storten in verhouding met den toestand der Maatschappij en de geloopen gevaren. Dit cijfer zal door den Bestuurraad bepaald worden en het geld zal in het reservefonds gestort worden. Voor nieuw beginnende landbouwers en nieuwe inwoners der gemeente zal het Bestuur bijzondere maatregelen mogen nemen. Ingeval van overlijden of andersinds de zaak van een lid overgaat in handen der weduwe of van een der kinderen zullen deze zijne aandelen in de Maatschappij kunnen overnemen en lid worden zonder inkomgelden te moeten betalen. ART De leden zijn noch persoonlijk, noch elk heellijk verbonden. De werkende leden alleen zijn verantwoordelijk ; zij zijn verbonden ieder in evenredigheid van het getal koeien waarvoor hij is ingeschreven. Zij moeten zich aan het reglement van inwendige orde, door den Bestuurraad opgemaakt, onderwerpen. ART Elk lid mag zijn ontslag geven, maar slechts in de drij eerste maanden van het maatschappelijk jaar. ART De Bestuurraad mag een lid uitsluiten indien zijne tegenwoordigheid nadeelig wordt geoordeeld voor de belangen en de eer der Maatschappij. ART Bij de aftreding van een lid zal de Bestuurraad bepalen op welk tijdstip deze als niet meer deelmakende der Maatschappij zal aanzien worden. ART Een ontslaggevend of uitgesloten lid zal zijne aandeden in de Maatschappij slechts kunnen bekomen drie maanden na de goedkeuring der rekeningen van het loopend dienstjaar, met afkorting van tien frank per ingeschrevene koe, en alleenlijk dan wanneer het minimum van het Maatschappelijk Kapitaal er niet door verminderd wordt. Beloopen zijne aandeelen geene tien franken per koe meer, dan zal hij tot de volmaking dezer som moeten bijbrengen. ART Bij overlijden, uitscheiding van bedrijf, of vertrek uit de gemeente, behouden de leden hunne bekomene rechten op het Maatschappelijk Kapitaal en in het reservefonds. Deze rechten kan men slechts doen gelden bij het eindigen der Maatschappij, zooals degene der andere leden ; nochtans mag de Bestuurraad deze regelen en uitbetalen als hij het goedvindt voor de Maatschappij. Ontslaggevende of uitgesloten leden hebben geene aanspraak op het reservefonds noch op de winsten van het loopend jaar.

4 ART De rechten van ieder lid worden jaarlijks vastgesteld bij het sluiten der rekeningen. III. Beheer. - Toezicht. ART De Maatschappij wordt beheerd door eenen raad van zeven leden, gekozen door de algemeene vergadering. ART De Bestuurders zijn gekozen voor eenen termijn van vier jaren, zij zijn altijd herkiesbaar. Alle twee jaren zal de Bestuurraad bij helft vernieuwd worden. Na de twee eerste jaren treedt de kleinste helft af, het lot zal de aftredende leden aanduiden. ART De Bestuurleden kiezen onder hen eenen Voorzitter en eenen Ondervoorzitter. ART De Bestuurraad heeft alle macht om te handelen in wat aangaat de maatschappelijke belangen. Er is slechts uitzondering voor de rechten welke aan de algemeene vergadering zijn voorbehouden. De Bestuurraad mag eenen sekretaris-boekhouder benoemen, die zal gelast zijn met alle schrijfwerk, briefwisseling, in regel houden der boeken, opstellen der verslagen van de zittingen van den raad en van de algemeene vergaderingen en het opmaken der rekeningen. De Bestuurraad noemt alle beambten der Maatschappij en zet ze af en bepaalt hunne jaarwedden. Hij beslist in alle gevallen door de huidige Standregelen niet voorzien. ART. 21bis. - Ingeval van ontslaggeving of afsterven van eenen bestuurder voorziet de raad tijdelijk in deze vacatuur tot de volgende algemeene vergadering. ART De vergaderingen van den raad hebben plaats op bijeenroeping van den Voorzitter ; zij moeten ook plaats hebben op aanvraag van drie leden. De beraadslagingen van den Bestuurraad zijn geldig nopens alle voorwerpen aan de dagorde, indien vijf leden ten minste aanwezig zijn. Ingeval van verdeeling van stemmen zal de stem van den Voorzitter doorslaande zijn. ART Er zal door de algemeene vergadering eenen eere-voorzitter mogen benoemd worden onder de beschermende leden. Deze zal recht hebben de vergaderingen van den Bestuurraad bij te wonen, doch zonder beraadslagende stem.

5 ART De algemeene vergadering benoemt drie zaakvoerders die zullen gelast zijn met de dagelijksche verhandelingen der Maatschappij, het verkoopen en koopen, het inzamelen der gelden en de uitbetalingen. Zij zullen geene kontracten mogen sluiten dan met toestemming van de meerderheid van den Bestuurraad en zullen nauwkeurig boek moeten te houden van hunne verhandelingen. De zaakvoerders zullen mogen deelmaken van den Bestuurraad. ART Het nazien der Maatschappij is toevertrouwd aan een collegie van drie commissarissen door de algemeene vergadering benoemd buiten den Bestuurraad. ART De commissarissen en de zaakvoerders zijn benoemd voor drie jaar; zij zijn altijd herkiesbaar. leder jaar is eenen commissaris en eenen zaakvoerder aan herkiezing onderworpen. Het lot duidt de eerste maal de orde der kiezing aan. ART De commissarissen hebben het uitgestrekte recht van toezicht ; zij zien den inventaris na, den staat van ontvangsten en uitgaven, de rekeningen der voordeelen en verliezen, de boeken, enz. ART De bestuurders, commissarissen en zaakvoerders, zijn enkel verantwoordelijk voor het mandaat dat zij ontvangen hebben; zij staan niet in voor de verplichtingen der Maatschappij. Hunne bedieningen zijn kosteloos. De zaakvoerders nochtans zullen ingeval van verplaatsing voor de belangen der Maatschappij, eene vergoeding genieten berekend tegen twee franken per dag, boven reiskosten. Hierover zullen zij telkenmale rekening indienen bij den Bestuurraad. ART Alle geschil tusschen de deelhebbers en den Bestuurraad uithoofde van Maatschappelijke zaken zal uitgesproken worden door eenen algemeenen raad, samengesteld uit den eerevoorzitter, den bestuurraad en de commissarissen bijeengeroepen ten dien einde. Deze vergadering beraadslaagt bij meerderheid van stemmen. ART Zijn krachtens deze voor de eerste maal benoemd: leden van den Bestuurraad 1 Jacobus Verheyen, voorzitter; 2 Cornelius Van Riel, ondervoorzitter ; 3 Karel Bols ; 4 Hendrik Van Hees ;

6 5 Jan Jansen ; 6 Petrus Pypers en 7 Louis Verheyen. Commissarissen : 1 de Heeren : Augustinus Van Eyndhoven, Adriaan Kolen en Jan Van Loon. Zaakvoerders: 1 Cornelius Van Riel ; 2 Hendrik Van Hees en 3 Petrus Pypers. Eerevoorzitter : Eerwaarde Heer Sylvaan Jacobs. Allen verklaren hun mandaat te aanvaarden. ART De algemeene vergadering is samengesteld uit alle werkende en alle beschermende leden; de werkende leden hebben recht op eene stem per ingeschreven koe en beschermende leden hebben eene stem per hoofd. De vrouwen weduwen, leden der Maatschappij, mogen hun doen vertegenwoordigen in de algemeene vergadering door eenen deelgenoot of een familielid met hun wonende. ART De algemeene vergadering komt van rechtswege bijeen ieder jaar in den loop der maand December, onder het voorzitterschap van den Voorzitter of Ondervoorzitter van den Bestuurraad. Eene buitengewone algemeene vergadering zal plaats hebben op de aanvraag van leden welke het vijfde gedeelte der stemrechten vertegenwoordigen. ART De bijeenroepingen moeten ten minste acht dagen vooruit gedaan worden door aanplakking in het lokaal der Maatschappij en door de toezending van eene gedrukte of geschrevene uitnoodiging aan ieder lid, inhoudende het dagorde. ART De beraadslagingen der algemeene vergadering zijn geldig wegens alle voorwerpen aan het dagorde, indien het derde der stemrechten vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet volbracht is in de eerste vergadering zal eene nieuwe vergadering bijeengeroepen worden, de beraadslaging van deze zijn geldig, welk ook het getal der vertegenwoordigde stemrechten moge wezen. V. Inventaris. - Balans. - Verdeeling der Winsten. ART Op het einde van ieder jaar maakt de Bestuurraad een inventaris op, gevende het actief en het passief, de aanduiding van allerhande waren, welke den waren toestand der Maatschappij doen uitschijnen ; verders maakt hij de balans op, de rekening van winsten en verliezen, geeft een verslag van

7 de jaarlijksche werken en onderwerpt dit alles aan de goedkeuring der Commissarissen. Deze maken op hunne beurt een verslag en het geheel wordt aan de algemeene vergadering onderworpen. ART De stukken door den Bestuurraad te verschaffen moeten binnen de maand na het maatschappelijk jaar geleverd worden. De commissarissen hebben vijftien dagen voor het onderzoek. ART- 37- De winsten op het einde van het jaar beschikbaar, na betaling der intresten en alle onkosten, zullen verdeeld worden als volgt: 1 - Er zal een vijfde van de inkomsten voorbehouden worden voor het reservefonds, tot dat dit reservefonds het een vijfde van het Maatschappelijk Kapitaal zal bereiken. Het bedrag van het reservefonds zal geplaatst worden op de spaarkas. 2 - Van het oogenblik dat het reservefonds het vijfde van het Maatschappelijk Kapitaal zal bedragen, zal hetzelfde vijfde der winsten mogen dienen tot aflossing der aandeelen tot op de helft. 3 - De overige vier vijfden zullen onder de werkende leden verdeeld worden in evenredigheid der door ieder lid geleverde en niet teruggenomen Kilogrammen boter. Nochtans zal op besluit der algemeene vergadering er aan de helft dezer laatste vier vijfden der winsten eene andere be- stemming mogen gegeven worden. VI. Ontbinding der Maatschappij. - Veranderingen aan de Standregelen. ART Niemand zal de Maatschappij kunnen doen ontbinden zoolang zij minstens vijftien werkende leden telt. ART Bij de ontbinding der Maatschappij zal het maatschappelijk bezit verdeeld worden tusschen de bestaande werkende leden op het oogenblik der ontbinding en degene welke er nog aanspraak zullen hebben. De verdeeling tusschen de bestaande werkende leden, na aftrek van hetgene toekomt aan anderen, zal geschieden in de evenredigheid der geleverde en niet teruggenomen kilogrammen boter sedert het bestaan der Maatschappij. ART Geene veranderingen zullen mogen gedaan worden aan de tegenwoordige Standregelen dan met de twee derden der stemmen der aanwezige leden in eene algemeene vergadering ten dien einde bijeengeroepen.

8 ART De ondergeteekenden verbinden zich de nietigheid der Maatschappij niet te vragen voor de eene of andere bepaling der tegenwoordige Standregelen welke zouden tegenstrijdig zijn. Dergelijke bepalingen zullen moeten aanzien worden als niet geschreven. ART Ingeval van niet ontbinding der Maatschappij, na verloop der vijftien jaren, zullen nochtans de leden die zulks verlangen, de Maatschappij mogen verlaten bij het einde van dit termijn, hunne aandeden zullen hun wederbetaald worden volgens de balans van het laatste jaar, alsook hun aandeel in het reservefonds. Aldus gedaan en opgemaakt in dubbel te Weelde den vier- en-twintigsten September 1800 negen-en-negentig en door de partijen onderteekend. Jacobus Verheyen. Jan Bols. Karel Bols. Alfons Verheyen. Cornelius Van Riel. Jan Heyns. Cath. Van de Laer. wed.a. Brosens. Hendrik Van Hees-Zwaenen. J Jacobus Janssens-De Bont. Alfons Lambrechts. Cornelius Brosens-Verheyen. M. Pelkmans, wed. J. Van Loon. Jan Pelkmans-Van Beurden. Cath. Dielen, wed. A. Van Loon. Frans Verheyen-Segers. Frans Mertens. Jan Bax-Janssen. Jacobus Mertens. A. Van Eyndhoven, wed. J. Jansen. Frans Verheyen-Brosens. Willem Verbeek. Jan Van Beek. Jacobus Mertens. Jacobus Moonen. August Dries. Jacobus Van Beurden. Josephus Van Gils. Frans Segers Jan Van Eyndhoven Jan Van Herck Lodewyk Bols. Frans Heyns. Petrus Pypers. Antoon Moeskops. Frans Van Hees-Segers. Louis Verheyen-Verheyen. Livinus Van de Pol. Jan Schellekens. A.Vinckx, wed. Fr. v. d. Moeren. Jacoba Maes, wed. Jan Segers. Frans Timmermans. Lodewijk Van Nooten. Laurentius Woestenburg. Sylvaan Jacobs, Pastoor. Frans Van de Laar-Haagen. A. Van Eyndhoven, Onderpastoor. Adriaan Daamen. Stan. Gilles, Notaris. Jan Jansen. L. De Bondt, sekretaris. Adraan Kolen-Moonen. Jan Van Loon.

9 Geboekt vier Bladen, zonder verzending, te Turnhout, den tweeden October 1800 negen-en-negentig. Boek 62, Blad 81, V vak 2. Gratis. De Ontvanger, DIERIKX.

ASOC Ramsel KC vzw. Statuten vzw. ASOC Ramsel

ASOC Ramsel KC vzw. Statuten vzw. ASOC Ramsel ASOC Ramsel KC vzw Statuten vzw ASOC Ramsel Benaming, zetel en doel Art. 1 : Op 29 november 2003 werd te Aarschot de ASOC Korfbal Club, bij verkorting ASOC KC als feitelijke vereniging opgericht. Op 16

Nadere informatie

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden Lijst van statuten Identificatienummer: 3084/95 Ondernemingsnummer: 454488649 Datum oprichtingsacte: 24/02/1995 Benaming: (Voluit) Taekwondo-club ILYO Testelt Aarschot V.Z.W. (Afgekort) Taekwondo-club

Nadere informatie

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt:

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: Adventure Diving vzw H. Theresialaan 79, bus 3 1700 Dilbeek NIEUWE STATUTEN De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: HOOFDSTUK I Naam, zetel, doel

Nadere informatie

VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430

VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430 VZW SPEELPLEINWERKING SPROET De Bergen 25 2460 Lichtaart Ondernemingsnummer : 460572430 Onderwerp : TITEL I. Naam, zetel, doel, duur Artikel 1. De vereniging draagt de naam : Speelpleinwerking Sproet,

Nadere informatie

STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN

STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN I. NAAM // ADRES // DOEL // DUUR Statuten

Nadere informatie

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N VRIJE ZWEMMERS GENT - vzw Lothariusstraat 29, 9032 Wondelgem Ondernemingsnummer: 465638008 VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N HOOFDSTUK 1: DE VERENIGING Artikel 1 Rechtsvorm

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur

Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur Statuten FNIP vzw Hoofdstuk 1 : benaming, zetel, doel, duur Artikel 1 - De vereniging wordt genoemd "Federatie van Nationale en Internationale Postzegelhandelaren" vzw, afgekort, FNIP vzw. Artikel 2 -

Nadere informatie

Atletiekvrienden Roeselare afgekort: AVR Roeselare. Identificatienummer: 5533/81 STATUTEN

Atletiekvrienden Roeselare afgekort: AVR Roeselare. Identificatienummer: 5533/81 STATUTEN Atletiekvrienden Roeselare afgekort: AVR 8800 Roeselare Identificatienummer: 5533/81 STATUTEN Bij beslissing van de algemene vergadering van de v.z.w Atletiekvrienden Roeselare, op datum van 14 december

Nadere informatie

FLORILEGIUM. Vereniging zonder Winstoogmerk. Adres: Sneppenstraat Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven. ondernemingsnr: BE

FLORILEGIUM. Vereniging zonder Winstoogmerk. Adres: Sneppenstraat Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven. ondernemingsnr: BE FLORILEGIUM Vereniging zonder Winstoogmerk Adres: Sneppenstraat 63 3010 Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven ondernemingsnr: BE 0454 097 580 Betreft: Gecoördineerde statuten V.Z.W. FLORILEGIUM KESSEL-LO

Nadere informatie

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481)

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) NIEUWE STATUTEN CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. Artikel 1 : Artikel 2 : De vereniging draagt als naam : Centrum voor Beeldexpressie,

Nadere informatie

EEN EIGEN DAK VZW. Ondernemingsnummer 0462.796.601 GECOÖRDINEERDE STATUTEN. goedgekeurd door de buitengewone Algemene Vergadering van 22 november 2007

EEN EIGEN DAK VZW. Ondernemingsnummer 0462.796.601 GECOÖRDINEERDE STATUTEN. goedgekeurd door de buitengewone Algemene Vergadering van 22 november 2007 EEN EIGEN DAK VZW Ondernemingsnummer 0462.796.601 GECOÖRDINEERDE STATUTEN goedgekeurd door de buitengewone Algemene Vergadering van 22 november 2007 HOOFDSTUK I - Benaming en zetel Art. 1. De benaming

Nadere informatie

Art. 1.: De vereniging draagt de naam: Olympia Badmintonclub, vereniging zonder winstoogmerk, afgekort: "Olympia B.C.", v.z.w.

Art. 1.: De vereniging draagt de naam: Olympia Badmintonclub, vereniging zonder winstoogmerk, afgekort: Olympia B.C., v.z.w. Olympia Badmintonclub Vereniging zonder winstoogmerk Oogststraat 1A bus 6B 2600 Berchem Verenigingsnummer : 865787 Ondernemingsnummer : 433509034 Tel. : 03/440.34.19 e-mail : cornelis.vanlaer@skynet.be

Nadere informatie

STATUTEN. Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc Traffic Control.

STATUTEN. Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc Traffic Control. STATUTEN Titel I Oprichting, doel en zetel van de vereniging Artikel 1 Oprichting Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc

Nadere informatie

Artikel 3 Duur De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 3 Duur De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde ontbonden worden. STATUTEN. Verschenen in het Belgisch staatsblad van 30 juli 2018. Titel I. Algemeen Artikel 1 Naam De vereniging draagt de naam Koninklijk werk der Volkstuinen afdeling Merksem vzw en heeft als maatschappelijke

Nadere informatie

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008. Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam Zevenbunder.

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008. Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam Zevenbunder. vzw Zevenbunder, NIEUWE STATUTEN Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008 De statuten van de vzw worden gewijzigd door de volledige vervanging van de teksten, zoals gepubliceerd

Nadere informatie

Duifhuisstraat 75, 9000 GENT Ondernemingsnummer 450.728.613 http://www.gamagent.be/

Duifhuisstraat 75, 9000 GENT Ondernemingsnummer 450.728.613 http://www.gamagent.be/ Duifhuisstraat 75, 9000 GENT Ondernemingsnummer 450.728.613 http://www.gamagent.be/ 19/06/2013 Titel I: Benaming Zetel Doel Duur Artikel 1: De vereniging draagt als naam Gentse Amateurtheaters vereniging

Nadere informatie

K.B.C. BILJARTVRIENDEN

K.B.C. BILJARTVRIENDEN K.B.C. BILJARTVRIENDEN STATUTEN Koninklijke Biljartclub Biljartvrienden Reglement van inwendige orde Datum van stichting : 12 mei 1928 Datum van aansluiting bij de KBBB : september 1960 Aanduiding van

Nadere informatie

Akte Oprichting gecoördineerde versie

Akte Oprichting gecoördineerde versie Akte Oprichting gecoördineerde versie Benaming: OVED: Overlegplatform voor energiedeskundigen Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk Zetel: 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108 TITEL 1 NAAM ZETEL DOEL -

Nadere informatie

STATUTEN. Een duivenliefhebbersvereniging zonder rechtspersoonlijkheid wordt gesticht, onder de benaming : "..."

STATUTEN. Een duivenliefhebbersvereniging zonder rechtspersoonlijkheid wordt gesticht, onder de benaming : ... Oprichting van de duivenliefhebbersvereniging (benaming) "..." op / /20 Maatschappelijke zetel:. Adres:.... STATUTEN Tel:.. Fax:.. E-mail:. 1* Benaming - Voorwerp - Zetel - Duur Maatschappelijk dienstjaar.

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR STATUTEN Verbond der clubs van Golfbiljart van Tienen en Omstreken VZW Oude Leuvensestraat 93 te 3300 Tienen Arrondissement Leuven Ondernemingsnummer: 0410770056 HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL -

Nadere informatie

TITEL I. - Benaming, zetel, doel. Artikel 1. De vereniging draagt de naam Vereniging van de Vlaamse Provincies. TITEL II. Leden

TITEL I. - Benaming, zetel, doel. Artikel 1. De vereniging draagt de naam Vereniging van de Vlaamse Provincies. TITEL II. Leden 1 STATUTEN 27.03.1991 (bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10.10.1991) gewijzigd op 27.01.1995 (BS 28/04/1995), 27.01.2001 (BS 27/09/2001), 6.12.2003 en 13.03.2004 (BS 06/01/2006 en 31.08.2007 (BS

Nadere informatie

Akte Oprichting TITEL 1 NAAM ZETEL DOEL - DUUR. De vereniging heeft als naam overlegplatform voor energiedeskundigen, afgekort OVED.

Akte Oprichting TITEL 1 NAAM ZETEL DOEL - DUUR. De vereniging heeft als naam overlegplatform voor energiedeskundigen, afgekort OVED. Akte Oprichting Benaming: OVED: Overlegplatform voor energiedeskundigen Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk Zetel: 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 1007 De ondergetekenden, - E-STER bvba, Koning Albertlaan

Nadere informatie

STATUTEN VZW PISTONCLUB

STATUTEN VZW PISTONCLUB STATUTEN VZW PISTONCLUB Oprichting vereniging, neerleggen statuten, benoeming raad van bestuur In gevolge de buitengewone algemene vergadering, gehouden te maatschappelijke zetel, Hogerheide 9, 2860 Sint

Nadere informatie

Vereniging zonder winstoogmerk. Statuten

Vereniging zonder winstoogmerk. Statuten Fédération Mondiale du Berger Belge. Vereniging zonder winstoogmerk Statuten TITEL I - BENAMING, ZETEL, DUUR Artikel 1: Benaming De vereniging zonder winstoogmerk Fédération Mondiale du Berger Belge afgekort

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Titel I. Naam, zetel Artikel 1 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren.

Nadere informatie

Statuten Recht op Migratie VZW

Statuten Recht op Migratie VZW Statuten Recht op Migratie VZW TITEL 1: Naam, zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Recht op Migratie Vereniging zonder winstoogmerk. (VZW) Artikel 2 De maatschappelijke zetel van de vereniging

Nadere informatie

Titel I Benaming. Zetel. Doel. Duur.

Titel I Benaming. Zetel. Doel. Duur. STATUTEN VAN DE BELGISCHE VERENIGING VOOR VERZEKERINGSRECHT - BELGISCHE SECTIE VAN DE ASSOCIATION INTERNATIONALE DE DROIT DES ASSURANCES (AIDA Belgische Sectie) Tussen de ondergetekenden en al die welke

Nadere informatie

Statuten van de v.z.w. «Fonds voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening»

Statuten van de v.z.w. «Fonds voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening» Statuten van de v.z.w. «Fonds voor Dringende Geneeskundige Hulpverlening» Ter uitvoering van artikel 7 van de wet van 8 juli 1964 betreffende de dringende medische hulpverlening vormen de verzekeringsondernemingen

Nadere informatie

Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer )

Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer ) Statuten VIRBO vereniging zonder winstoogmerk (ondernemingsnummer 0441 646 146) Benaming, zetel, doel, duur Art. 1: De vereniging droeg oorspronkelijk als naam "Vereninging van de Inrichtingshoofden van

Nadere informatie

S T A T U T E N. TITEL II : Lidmaatschap, aanvaarding, schrapping, verbintenissen.

S T A T U T E N. TITEL II : Lidmaatschap, aanvaarding, schrapping, verbintenissen. S T A T U T E N TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. Artikel 1: De vereniging draagt als naam : FOTOCLUB LICHTVAST Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere officiële stukken uitgaande

Nadere informatie

TITEL II: LEDEN ART. 5

TITEL II: LEDEN ART. 5 STATUTEN VAN DE FEITELIJKE VERENIGING RED MERCATORPARK Inhoud: Titel I : Omschrijving van de vereniging Titel II : Leden Titel III : Bestuur Titel IV : Algemene vergadering Titel V : Problemen binnen de

Nadere informatie

STATUTEN. DE WARANDE VZW ZINNERSTRAAT 1, 1000 BRUSSEL Ondernemingsnummer 433.458.554

STATUTEN. DE WARANDE VZW ZINNERSTRAAT 1, 1000 BRUSSEL Ondernemingsnummer 433.458.554 STATUTEN DE WARANDE VZW ZINNERSTRAAT 1, 1000 BRUSSEL Ondernemingsnummer 433.458.554 TITEL I : NAAM_- ZETEL - DOEL - DUUR Artikel 1. De vereniging draagt de naam: "De Warande v.z.w." Artikel 2. De zetel

Nadere informatie

NAAM, ZETEL, DUUR & DOEL

NAAM, ZETEL, DUUR & DOEL Koninklijk Werk Volkstuinen Gentbrugge Vereniging zonder winstoogmerk Boswachterstraat 42 9050 Gent KBO 0411.014.140 STATUTEN NAAM, ZETEL, DUUR & DOEL 1. De vereniging draagt de naam Koninklijk Werk Volkstuinen

Nadere informatie

Art.4: De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Art.4: De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden. Vlaamse Technische Kring Gent, v.z.w. STATUTEN 12/02/2017 Titel I: Naam, zetel, duur en doel van de Vereniging Art.1: De Vereniging draagt de naam Vlaamse Technische Kring Gent, Vereniging zonder winstoogmerk,

Nadere informatie

BELGISCHE VERENIGING VAN FARMACEUTISCHE ARTSEN. Vereniging Zonder Winstoogmerk. Wedrennenlaan 5 bus B1 1050 BRUSSEL

BELGISCHE VERENIGING VAN FARMACEUTISCHE ARTSEN. Vereniging Zonder Winstoogmerk. Wedrennenlaan 5 bus B1 1050 BRUSSEL BELGISCHE VERENIGING VAN FARMACEUTISCHE ARTSEN Vereniging Zonder Winstoogmerk Wedrennenlaan 5 bus B1 1050 BRUSSEL Naam STATUTEN Art. 1. De "Belgische Vereniging van Farmaceutische Artsen" (BEVEFA), in

Nadere informatie

FLORILEGIUM. Vereniging zonder Winstoogmerk. Adres: Lombaardenstraat 5, bus Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven

FLORILEGIUM. Vereniging zonder Winstoogmerk. Adres: Lombaardenstraat 5, bus Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven FLORILEGIUM Vereniging zonder Winstoogmerk Adres: Lombaardenstraat 5, bus 1 3000 Leuven Gerechtelijke arrondissement Leuven ondernemingsnr: BE454 097 580 Betreft: Gecoördineerde statuten V.Z.W. FLORILEGIUM

Nadere informatie

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS HOOFDSTUK I Naam en doel (I.1 I.4) HOOFDSTUK II Raad van Bestuur : a) aanstelling, bevoegdheid en samenstelling (II.1 II.7) b) algemene punten (II.8 II.11)

Nadere informatie

Statuten Lubko vzw. 1 De vereniging heeft tot doel de beoefening en bevordering van korfbal.

Statuten Lubko vzw. 1 De vereniging heeft tot doel de beoefening en bevordering van korfbal. Statuten Lubko vzw Titel I NAAM - ZETEL - DOEL DUUR Artikel 1 1 De vereniging wordt genoemd Korfbalclub Lubko, afgekort Lubko. 2 Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,

Nadere informatie

Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004.

Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004. Tussen ondergetekenden : Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004. Titel I Naam, zetel, doel, duur Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam : Studiekring

Nadere informatie

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM).

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING ARTIKEL 1: naam 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). ARTIKEL 2: zetel 1 De zetel van de vereniging is

Nadere informatie

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat Zichem

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort  F T G  Vossekotstraat Zichem S T A T U T E N FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat 130 3271 Zichem Identificatienummer 10729/83 - Ondernemingsnummer 424828326 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

S T A T U T E N W I J Z I G I N G goedgekeurd op AV 08/04/2014 TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

S T A T U T E N W I J Z I G I N G goedgekeurd op AV 08/04/2014 TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR S T A T U T E N W I J Z I G I N G goedgekeurd op AV 08/04/2014 TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR ARTIKEL 1 De vereniging draagt de naam: Regionaal WelzijnsPlatform Noord-West-Vlaanderen vzw ARTIKEL 2

Nadere informatie

Statuten oprichting PWA Knokke-Heist vzw en samenstelling algemene vergadering en de raad van bestuur

Statuten oprichting PWA Knokke-Heist vzw en samenstelling algemene vergadering en de raad van bestuur Statuten oprichting PWA Knokke-Heist vzw en samenstelling algemene vergadering en de raad van bestuur Tussen ondergetekende, stichtende leden : Leden aangeduid door de Gemeenteraad: De Groote Piet, Boterbloemstraat

Nadere informatie

STATUTEN goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 oktober 2000

STATUTEN goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 oktober 2000 B - I W A Belgian Committee of I.W.A. STATUTEN goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 oktober 2000 OPRICHTING VAN EEN VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK EN WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Nadere informatie

VERENIGING VOOR DE VERENIGDE NATIES BRUSSEL Identificatienummer 7401/77

VERENIGING VOOR DE VERENIGDE NATIES BRUSSEL Identificatienummer 7401/77 VERENIGING VOOR DE VERENIGDE NATIES BRUSSEL Identificatienummer 7401/77 Nieuwe Statuten De buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstgevend doel, Vereniging voor de Verenigde Naties,

Nadere informatie

STATUTEN. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1

STATUTEN. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde. Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1 STATUTEN Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybal Bond vzw Beneluxlaan 22, 1800 Vilvoorde Koninklijke Vlaams-Brabantse Volleybalbond vzw Statuten 1 KONINKLIJKE VLAAMS-BRABANTSE VOLLEYBALBOND VZW IDENTIFICATIENUMMER:

Nadere informatie

PRIVACY TRAINING CENTER Oprichtingsakte

PRIVACY TRAINING CENTER Oprichtingsakte PRIVACY TRAINING CENTER Oprichtingsakte De ondergetekenden: zijn samengekomen op 8 juni 2016 en overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 zoals

Nadere informatie

SPULLENHULP VZW. Ondernemingsnummer 0407.139.088 GECOÖRDINEERDE STATUTEN

SPULLENHULP VZW. Ondernemingsnummer 0407.139.088 GECOÖRDINEERDE STATUTEN SPULLENHULP VZW Ondernemingsnummer 0407.139.088 GECOÖRDINEERDE STATUTEN goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van 22 november 2007 HOOFDSTUK 1- Benaming en zetel Art. 1. De benaming van

Nadere informatie

CENTRUM VOOR SOCIALE OPVANG EERWAARDE HEER FROIDURE VZW

CENTRUM VOOR SOCIALE OPVANG EERWAARDE HEER FROIDURE VZW CENTRUM VOOR SOCIALE OPVANG EERWAARDE HEER FROIDURE VZW Ondernemingsnummer 0416.080.609 GECOÖRDINEERDE STATUTEN goedgekeurd door de buitengewone Algemene Vergadering van 22 november 2007 HOOFDSTUK I -

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement V.Z.W Huishoudelijk reglement TITEL I : BENAMING EN ZETEL Art. 1 - De vereniging werd opgericht onder de benaming: Lak@rt kunstenaarscollectief Laarne Kalken V.Z.W afgekort Lak@rt V.Z.W. te Laarne op 05/01/2015

Nadere informatie

Bijvoegsel van de Curaçaosche Courant van 28 april 1967 No CURAÇAOSCHE ATLETIEK BOND I. NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1 II.

Bijvoegsel van de Curaçaosche Courant van 28 april 1967 No CURAÇAOSCHE ATLETIEK BOND I. NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1 II. Bijvoegsel van de Curaçaosche Courant van 28 april 1967 No. 17 1967 STATUTEN van de CURAÇAOSCHE ATLETIEK BOND I. NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam van Curaçaosche Atletiek Bond,

Nadere informatie

STANDREGELEN BELGISCHE BEROEPSVERENIGING VAN ARTSEN- SPECIALISTEN IN MEDISCHE BIOPATHOLOGIE

STANDREGELEN BELGISCHE BEROEPSVERENIGING VAN ARTSEN- SPECIALISTEN IN MEDISCHE BIOPATHOLOGIE STANDREGELEN BELGISCHE BEROEPSVERENIGING VAN ARTSEN- SPECIALISTEN IN MEDISCHE BIOPATHOLOGIE I. Benaming, zetel, doelstelling 1. Op 1 maart 1950 werd de beroepsvereniging opgericht tussen artsen-specialisten

Nadere informatie

S.K.I.F BELGIUM asbl/vzw

S.K.I.F BELGIUM asbl/vzw S.K.I.F BELGIUM asbl/vzw Shotokan Karate-Do International Federation Belgium www.skifb.be Member of S.K.I.F. Federation of Master KANAZAWA, 10 th Dan Tokyo Japan "Shotokan Karate-Do International Federation

Nadere informatie

De vereniging zal alle handelingen kunnen stellen die rechtstreeks verbandhouden met haar maatschappelijk doel.

De vereniging zal alle handelingen kunnen stellen die rechtstreeks verbandhouden met haar maatschappelijk doel. Ondernemingsnummer: 449.542.144 Benaming: (voluit) JCI Belgium Foundation Rechtsvorm: vzw Zetel : Emiel Bockstaellaan 193,1020 Brussel TITEL I -Benaming, maatschappelijke zetel Art.1 De vereniging heeft

Nadere informatie

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. STATUTEN VAN : VZW HET VLAAMS HAFLINGERSTAMBOEK Herzele 28 maart 2017 Vereniging zonder winstoogmerk BENAMING, DUUR, ZETEL EN DOEL. Artikel 1 De vereniging draagt de naam vzw Het Vlaams Haflingerstamboek,

Nadere informatie

Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn VOLMACHT. Naam en voornaam Adres

Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn VOLMACHT. Naam en voornaam Adres Om geldig te zijn, zal deze volmacht uiterlijk op donderdag 5 juni 2014 in ons bezit moeten zijn Ik, ondergetekende Naam en voornaam Adres VOLMACHT eigena(a)r(es) van aandelen van de Naamloze Vennootschap

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg hjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxc vbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg hjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxc vbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty [Geef tekst op] uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui STATUTEN opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg

Nadere informatie

I. ALGEMENE VERGADERING. Artikel 1

I. ALGEMENE VERGADERING. Artikel 1 Email: info@habitareplus.be Hoofdkantoor: Tel: 09/386.37.01 Stationsstraat 29-9800 Deinze Bijkantoor: Tel: 09/362.22.26 Gaversesteenweg 510 9820 Merelbeke HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMENE VERGADERING I.

Nadere informatie

S T A T U T E N. TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur.

S T A T U T E N. TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. 1/6 S T A T U T E N TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. Artikel 1: De vereniging draagt als naam : FOTOCLUB LICHTVAST Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere officiële stukken uitgaande

Nadere informatie

Feitelijke Vereniging Helleense Gemeenschap Turnhout-Kempen

Feitelijke Vereniging Helleense Gemeenschap Turnhout-Kempen Feitelijke Vereniging Helleense Gemeenschap Turnhout-Kempen Tussen de ondergetekenden (De stichtende leden - aanleiding bij de laatste pagina van deze statuten), werd overeengekomen een feitelijke vereniging

Nadere informatie

Statuten OKeR VZW. Iedere wijziging van de zetel moet binnen de maand gepubliceerd worden in het bijvoegsel van het staatsblad.

Statuten OKeR VZW. Iedere wijziging van de zetel moet binnen de maand gepubliceerd worden in het bijvoegsel van het staatsblad. Statuten OKeR VZW Deze statuten zijn unaniem goedgekeurd op de Algemene vergadering van 22 mei 2014 met een meerderheid van 2/3e der aanwezige stemmen. Hierbij houden we rekening met de gangbare aanwezigheidsquota

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING ARUBA TRIATLON ASSOCIATION NAAM, ZETEL EN DUUR, Artikel 1

STATUTEN VAN DE VERENIGING ARUBA TRIATLON ASSOCIATION NAAM, ZETEL EN DUUR, Artikel 1 STATUTEN VAN DE VERENIGING ARUBA TRIATLON ASSOCIATION NAAM, ZETEL EN DUUR, Artikel 1 1. De vereniging is genaamd: Aruba Triatlon Association. De Aruba Triatlon Association wordt kortheidshalve aangeduid

Nadere informatie

S T A T U T E N. S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk

S T A T U T E N. S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk S T A T U T E N S O C I A A L F O N D S KBC Vereniging zonder Winstoogmerk 10 juni 2004 S T A T U T E N HOOFDSTUK I - Naam, zetel, doel, duur -------- ------ Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Nieuwe statuten - Naamswijziging

Nieuwe statuten - Naamswijziging Reigerstraat 10 9000 Gent T 09 220 84 31 info@dewerkplekarchitecten.be www.dewerkplekarchitecten.be Nieuwe statuten - Naamswijziging De algemene vergadering van 12 juni 2015 geldig samengeroepen en beschikkend

Nadere informatie

Art.4: De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Art.4: De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden. Vlaamse Technische Kring Gent, v.z.w. STATUTEN 13/07/2016 Titel I: Naam, zetel, duur en doel van de Vereniging Art.1: De Vereniging draagt de naam Vlaamse Technische Kring Gent, Vereniging zonder winstoogmerk,

Nadere informatie

Belgische Kamer van Chemiehandel BKCH Chambre Belge du Commerce Chimique CBCC. Statuten op datum van 07/01/2009

Belgische Kamer van Chemiehandel BKCH Chambre Belge du Commerce Chimique CBCC. Statuten op datum van 07/01/2009 Belgische Kamer van Chemiehandel BKCH Chambre Belge du Commerce Chimique CBCC 80, Auguste Reyerslaan 1030 Brussel1000 Brussel Statuten op datum van 07/01/2009 Hoofdstuk 1. Benaming, zetel, duur, doel Artikel.1.

Nadere informatie

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK - 1 - STATUTEN VAN LS/6008105/10336207.stw STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR 30-09-2011 AANDELEN KAS BANK met zetel te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 30 september

Nadere informatie

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012 Koninklijke Liberty Yacht Club vzw Thonetlaan 131 2050 Antwerpen 03 219 06 82 www.klyc.be info@klyc.be Statuten 24 maart 2012 Gesticht op 10 april 1934 als Arbeidersvereeniging voor Watertoerisme. Benaming

Nadere informatie

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel.

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel. STOS, vzw STATUTEN Oprichting en zetel. Artikel 1. De sinds 1956 opgerichte Soc. Turnrkirng Ontwikkeling Schoten is op 22 september 1998 omgevormd in een vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming

Nadere informatie

Katholieke Landelijke Jeugd, te Oud Heverlee STATUTEN

Katholieke Landelijke Jeugd, te Oud Heverlee STATUTEN Katholieke Landelijke Jeugd, te Oud Heverlee STATUTEN Opgericht bij onderhandse akte op 1 maart 1941, de statuten werden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart 1941, onder

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde

Nadere informatie

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002)

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002) Maatschappelijke zetel : E-mail : Website: Zonnestraat 26K, 2800 Mechelen infokmsv@gmail.com www.kmsv.be Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW of KMSV VZW Statuten (volgens de Wet van 27 juni

Nadere informatie

Vzw Speransa vereniging zonder winstoogmerk

Vzw Speransa vereniging zonder winstoogmerk Vzw Speransa vereniging zonder winstoogmerk STATUTEN HOOFDSTUK I. - Naam, zetel, doel Artikel 1: De vzw draagt de naam "Speransa", hierna genoemd de vzw. Artikel 2: De vzw is gevestigd te Waterstraat 76

Nadere informatie

GECOÖRDINEERDE STATUTEN

GECOÖRDINEERDE STATUTEN GECOÖRDINEERDE STATUTEN Statuten van de vzw Interdiocesane Dienst voor het Katholiek Godsdienstonderwijs zoals gewijzigd door de algemene vergadering op 11 september 2003. N. 4999 [S-C 46030] Interdiocesane

Nadere informatie

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement van Brussel, te SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE Albert-Elisabethlaan 40,

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement van Brussel, te SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE Albert-Elisabethlaan 40, BELGISCHE CLUB VOOR INFORMATICAVEILIGHEID (afgekort BELCLIV) Vzw gesticht op 4 décember 1999 Statuten voor de laatste maal gewijzigd op 25 maart 2015 Ondernemingsnummer : 443.147.072 Gecoördineerde versie

Nadere informatie

Ouderraad : Huishoudelijk reglement

Ouderraad : Huishoudelijk reglement Ouderraad : Huishoudelijk reglement Hoofdstuk 1 Oprichting Art.1. Art.2. In uitvoering van het Decreet van 2 april 2004 betreffende participatie op school en de Vlaamse Onderwijsraad, B.S. 6 augustus 2004,

Nadere informatie

Benaming Art. 1. De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk is: STUD-BOOK BELGE DU LIPIZZAN ASBL- BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANER VZW

Benaming Art. 1. De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk is: STUD-BOOK BELGE DU LIPIZZAN ASBL- BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANER VZW STUD-BOOK BELGE DU LIPIZZAN ASBL-BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANNER VZW Identificatienummer 8557/79 Ondernemingsnummer 0419603291 Gerechtelijk Arrondissement Brussel Maatschappelijke zetel: Zittert 19,

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten per 12 juni Hoofdstuk I - Naam, zetel, doel. Naam

Gecoördineerde statuten per 12 juni Hoofdstuk I - Naam, zetel, doel. Naam Europese Vereniging voor het Bank- en Financieel Recht Belgium, verkort : E.V.B.F.R.-Belgium, internationale vereniging AEDBF-EVBFR B E U M Identificatienummer : 14916/91 Gecoördineerde statuten per 12

Nadere informatie

VZW BBSF - FSBB. De statuten werden aangepast door de beslissing van de Algemene Vergadering van 21/11/2013.

VZW BBSF - FSBB. De statuten werden aangepast door de beslissing van de Algemene Vergadering van 21/11/2013. VZW BBSF - FSBB De statuten werden aangepast door de beslissing van de Algemene Vergadering van 21/11/2013. TITEL I: NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 - Naam De vereniging draagt de naam Belgische Bowlingsport

Nadere informatie

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden 1 STATUTENWIJZIGING JURIDISCHE FACULTEIT DER AMSTERDAMSCHE STUDENTEN Heden, [*], verscheen voor mij, mr. Cornelia Holdinga, notaris te Amsterdam: [*]. De comparant verklaarde ter uitvoering van een besluit

Nadere informatie

Voor de toepassing van deze collectieve arbeidsovereenkomst, wordt onder bedienden verstaan: de mannelijke en vrouwelijke bedienden.

Voor de toepassing van deze collectieve arbeidsovereenkomst, wordt onder bedienden verstaan: de mannelijke en vrouwelijke bedienden. CAO van 5 augustus 2010 gesloten in het Paritair Comité voor de bedienden uit de scheikundige nijverheid tot oprichting van het fonds voor bestaanszekerheid voor het sectoraal pensioenstelsel voor de bedienden

Nadere informatie

Artikel 4 Het maatschappelijk jaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 4 Het maatschappelijk jaar valt samen met het kalenderjaar. Benaming: Rechtsvorm: Zetel : Ondernemingsnr.: Voorwerp akte: Vlaams Genootschap van Santiago de Compostela Verening zonder winstoogmerk Varkensstraat 6 2800 Mechelen 430.947.739 NIEUWE STATUTEN - RAAD

Nadere informatie

VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES

VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES 1 VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 De stichting draagt de naam: Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST Artikel 1 - Naam en zetel De Stichting draagt de naam: Stichting Obligatiehouders Old Liquors Invest. Zij is gevestigd te Breda. Artikel

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN

STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN 20140163 1 STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN doorlopende tekst van de statuten van de stichting: Stichting Meesman Beleggingsfondsen (vóór statutenwijziging genaamd: Stichting Bewaarder Meesman

Nadere informatie

Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW

Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW Onderwerp: STATUTEN VERBROEDERING BEVRIJDING VZW ARTIKEL 1 : BENAMING De vereniging zonder winstoogmerk heeft als benaming VERBROEDERING BEVRIJDING VZW. ARTIKEL 2: ZETEL De maatschappelijke zetel van de

Nadere informatie

S O L V A C AGENDA. I. Verslag van de Raad van Bestuur over de wijzigingen van de statuten. Wijzigingen van de statuten.

S O L V A C AGENDA. I. Verslag van de Raad van Bestuur over de wijzigingen van de statuten. Wijzigingen van de statuten. S O L V A C NV BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING dinsdag 10 mei 2011 na afloop van de gewone algemene vergadering --------------------------------------------------------------- AGENDA I. Verslag van de

Nadere informatie

Jeugdwerk Ondersteunen in Sint-Niklaas vzw

Jeugdwerk Ondersteunen in Sint-Niklaas vzw Jeugdwerk Ondersteunen in Sint-Niklaas vzw TITEL I - BENAMING, ZETEL, DOEL EN DUUR Artikel 1 De vereniging is opgericht als gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm zoals

Nadere informatie

Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w.

Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w. Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w. I. Naam, zetel, doel, duur Art. 1 : Een vereniging zonder winstoogmerk wordt gesticht onder de benaming KC Floriant Merelbeke v.z.w.. Al de facturen, aankondigingen,

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP. 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5.

STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP. 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5. STATUTENWIJZIGING HOOFDSTUK 1 BENAMING ZETEL VOORWERP 1. De Vereniging heeft haar maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te Hasselt, Ilgatlaan 5. 2. De Vereniging draagt de naam Koninklijk Limburgs

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Statuten van de Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion, gevestigd te Rotterdam, volgens de akte van oprichting van 4 januari 2010,

Nadere informatie

Jachthond africhtingsclub aangesloten bij de K.K.U.S.H. onder nr. 715 STATUTEN

Jachthond africhtingsclub aangesloten bij de K.K.U.S.H. onder nr. 715 STATUTEN Nimrods Vrienden - statuten -statuts Jachthond africhtingsclub aangesloten bij de K.K.U.S.H. onder nr. 715 ------------------- STATUTEN TITEL I Naam Zetel Doel Duur Artikel 1: De vereniging draagt de naam

Nadere informatie

Naam en zetel. De vereniging draagt de naam SPOORWEG SPORTVERENIGING VENLO, afgekort S.S.V. Zij is gevestigd te Venlo. Duur.

Naam en zetel. De vereniging draagt de naam SPOORWEG SPORTVERENIGING VENLO, afgekort S.S.V. Zij is gevestigd te Venlo. Duur. Statuten Spoorweg Sportvereniging Venlo (Notarieel bekrachtigd op 9 juni 1999) (artikel 01 t/m 19) 1 e wijziging art. 11 met ingang van 25 maart 2011. 2 e wijziging art. 5+6+7 met ingang van 30 maart 2012.

Nadere informatie

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw.

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw. Speelplein Bokal vereniging zonder winstoogmerk Bulstraat 18a 9270 Laarne Ondernemingsnummer : 0478.253.550 TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam

Nadere informatie

Rederlandschlndisde laatschappij

Rederlandschlndisde laatschappij J VAN-PE Rederlandschlndisde laatschappij VAN NIJVERHEID en LANDBOUW. i:, o-i, Handel enz. JK ^f ",. 'T 4 STATUTEN VAN DE Rederlandsch-Indische Maatschappij VAN NIJVERHEID en LANDBOUW. OGILVIE & Co. 1885.

Nadere informatie

STATUTEN TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

STATUTEN TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR Sporty Creactief Ernest Solvaystraat 2 3010 Leuven Ondernemingsnummer : 0875.385.903 STATUTEN De algemene vergadering van 20/05/2016, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake

Nadere informatie

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT.

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. De verkorte naam is: VSPVU. 2. De vereniging heeft haar zetel in Amsterdam. 3.

Nadere informatie

Feitelijke vereniging Nieuwe Technologie voor Boyoma Studenten STATUTEN

Feitelijke vereniging Nieuwe Technologie voor Boyoma Studenten STATUTEN Feitelijke vereniging Nieuwe Technologie voor Boyoma Studenten STATUTEN De ondergetekenden De heer, Kennis, Jan, Fruithoflaan 106 bus 16, 2600 Berchem, 03/06/1983, Leuven Mevrouw, Adubango Uweka, Ines,

Nadere informatie

TITEL I.- NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

TITEL I.- NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR TITEL I.- NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR 1 2 3 4 De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "ACADEMIA OPHTHALMOLOGICA BELGICA", in het kort "AOB". Beide namen mogen afzonderlijk worden gebruikt. De zetel

Nadere informatie