LANDSCOURANT National Gazette

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LANDSCOURANT National Gazette"

Transcriptie

1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewese officiële uitgave van Sint Jaargang 2014, nummer 3 7 februari 2014 INHOUD Oproeping, echtscheiding Oproeping, aankondiging Diverse benoemingsbesluiten van het Ministerie van Justitie Pag Bekendmaking Assurantiebemiddelaars, Centrale Bank van en Sint Overzicht wetgeving 9 12 OPROEPING Bij exploot van de 23 ste januari 2014, waarvan afschrift is gelaten aan de Officier van Justitie op Sint, heb ik, Mark John Rabess, deurwaarder voor burgerlie zaken bij het Gerecht in Eerste Aanleg van Sint, gevolg gevend aan de beschikking van 9 januari 2014 van de Rechter in het Gerecht in Eerste Aanleg, Eloisa Ytalina Daniel Samuel, wonende te United Kingdom, OPGEROEPEN om op 7 april 2014, des voormiddags te 8:30 uur te verschijnen ten Raadhuize te Philipsburg op Sint om op de vordering van Susana Eloisa DANIEL, wonende aan de Frontstreet 92 te Philipsburg te antwoorden. (AR 286/13) ECHTSCHEIDING Bij vonnis van Gerecht in Eerste Aanleg van Sint is op 12 augustus 2013 (E30 van 2013) de echtscheiding uitgesproken tussen Allaioska VICTOR ESCOLASTICO Verzoeker, wonende te Sint en Samuel MEDINA SANTANA Verweerster wonende Garden of Eden Drive 21 wier huweli op 11 juli 2011 te Sint werd voltrokken. De advocate, mr. Melinda N. Hoeve De deurwaarder, Mark J. Rabess Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Afdeling Juridische Zaken en Wetgeving Imperial Building, W.J.A. Nisbeth Road 23 Philipsburg, Sint Tel.: / of fax: Betaling via rekeningnummer: (WIB) o.v.v. Landscourant en uw factuurnummer of bij Ontvanger. Abonnementsprijs per 18 november 2011: - Abonnement: Naf. 100,- incl. portokosten per jaar bij vooruitbetaling; - Losse nummers Naf. 4,-. Te koop bij de Ontvanger. Voor aankoop losse nummers en voor plaatsen mededelingen is een betalingsbewijs vereist. Aanleveren mededelingen: - bij: Nationalgazette@sintmaartengov.org - of op het adres van de uitgever op een digitaal medium. Aanleveren uiterli dinsdag 18 februari a.s. voor s middags. Tarieven afhan van formaat, te vinden op (AB 2011, 33)

2 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 2 OPROEPING Bij exploot van 21 januari 2014, waarvan afschrift is gelaten aan de Off. van Justitie op Sint, heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op Sint, alhier, OPGEROEPEN de erfenamen van wijlen Abraham Peters & Alexandrina Peters-Wilson, in het bijzonder zij die menen aanspraak te maken op de onroerende goederen; mtb. # 337/1992, 225/2001, 185/2001, 186/2001, 251/2001, 365/1992, 366/1992, evenals de "remaining lands" bekend onder C 11 numer 32, zonder bekende adres op Sint, om op vrijdag, 7 maart 2014 te 09:00 uur voormiddag ter zitting van het gerecht in eerste aanleg op Sint, ten Raadhuize te Philipsburg te verschijnen, om op de vordering van Emenia Eudora Peters, Lilian Altagracia Peters, Catarien Lucretia Peters, erf. van Hubert Isidore Peters, e.a., gedomicilieerd ten kantore van mrs. Cindy Marica & Reynolds Groeneveldt, gevestigd op, alhier, te antwoorden. (KG 188/13) De deurwaarder, S.M. Apon AANKONDIGING Bij exploot van 3 februari 2014, waarvan afschrift is gelaten aan de Off. van Justitie op Sint, heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op Sint, alhier, ten verzoeke van Landowners Association Cote D'Azur Building C, gedomicilieerd ten kantore van mr. Richards F. Gibson Jr. op Sint, aan Marie Alberte Midonet, zonder bekend adres binnen of buiten Sint, BETEKEND een verzoekschrift met de daarop door het Gerecht in Eerste Aanleg, zittingsplaats Sint, gestelde beschikking d.d. 14de januari 2014, alsmede een uit die beschikking door de ondergetekende deurwaarder opgemaakt proces-verbaal van de 30 ste januari 2014, houdende conservatoir onroerend goed beslag als in voormeld proces-verbaal omschreven. De deurwaarder, S.M. Apon

3 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 3 No /JUS Besluit van de Minister van Justitie houdende benoeming buitengewone agenten van politie Gelet op: Artikel 10 Riswet Politie van, van Sint en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba (hierna aangeduid als: Riswet Politie). BESLUIT: Artikel 1 De medewerkers van het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie (TEZVT), genoemd in de bijlage bij dit besluit, worden voor de duur van één jaar aangesteld als buitengewoon agent van politie en beschikken over de bevoegdheden, bedoeld in artikel 13, leden 2 en 7, van de Riswet Politie. Artikel 2 De buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, zijn bevoegd tot het opsporen van de feiten strafbaar gesteld bij of krachtens wetgeving op het gebied van aangelegenheden van het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie, tenzij bij landsverordening aan anderen opgedragen. Artikel 3 Het diensthoofd van de uitvoerende organisatie, onder wier verantwoordeliheid de buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, werkzaam zijn, brengt per kwartaal aan de Minister van Justitie verslag uit over: a. de verrichte opsporingsactiviteiten en het aantal gevallen waarin daarbij gebruik is gemaakt van de bevoegdheden, bedoeld in artikel 13, leden 2 en 7, van de Riswet Politie; b. het aantal klachten dat is ingediend tegen de buitengewone agenten van politie en de aard van die klachten. Artikel 4 De buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, houden zich bij de uitoefening van de taken en bevoegdheden die krachtens dit besluit worden uitgeoefend aan de instructies van de hoofdofficier van justitie en van de korpschef van het Korps Politie Sint. Artikel 5 1. De buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, is ontheffing verleend van het met goed gevolg hebben doorlopen van de vanwege het Ministerie van Justitie verzorgde basisopleiding voor buitengewone agenten van politie, onder de voorwaarde dat zij alsnog die basisopleiding volgen en binnen de gestelde termijn van de huidige aanstelling slagen voor het door de Minister van Justitie goedgekeurde examen.

4 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 4 2. Door middel van een systeem van periodieke toetsing of bijscholing wordt gewaarborgd dat het door de buitengewone agenten van politie verworven kennisniveau blijft gehandhaafd. Artikel 7 Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 februari 2014 en is geldig tot 1 februari Dit besluit wordt in de Landscourant geplaatst. Zestiende januari 2014 De Minister van Justitie BIJLAGE als bedoeld in artikel 1 van het Besluit van de Minister van Justitie van 16 januari 2014, No /JUS. Lijst van personen, werkzaam bij het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer & Telecommunicatie, die zijn aangesteld als buitengewoon agent van politie: 1 Denicio Conner; 2 Edward C. Richardson; 3 Claudius E. Jones; 4 Roberto A. Bryson; 5 Sherman L. Adriana; 6 Maureen A.P. Vlaun; 7 Johan F.R. van Putten; 8 Julia O. Solognier.

5 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 5 No /JUS Besluit van de Minister van Justitie houdende benoeming buitengewone agenten van politie Gelet op: Artikel 10 Riswet Politie van, van Sint en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba (hierna aangeduid als: Riswet Politie). BESLUIT: Artikel 1 De medewerkers van het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie (TEZVT), genoemd in de bijlage bij dit besluit, worden voor de duur van drie jaar aangesteld als buitengewoon agent van politie en beschikken over de bevoegdheden, bedoeld in artikel 13, leden 2 en 7, van de Riswet Politie Artikel 2 De buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, zijn bevoegd tot het opsporen van de feiten strafbaar gesteld bij of krachtens wetgeving op het gebied van aangelegenheden van het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie, tenzij bij landsverordening aan anderen opgedragen. Artikel 3 Het diensthoofd van de uitvoerende organisatie, onder wier verantwoordeliheid de buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, werkzaam zijn, brengt per kwartaal aan de Minister van Justitie verslag uit over: c. de verrichte opsporingsactiviteiten en het aantal gevallen waarin daarbij gebruik is gemaakt van de bevoegdheden, bedoeld in artikel 13, leden 2 en 7, van de Riswet Politie; d. het aantal klachten dat is ingediend tegen de buitengewone agenten van politie en de aard van die klachten. Artikel 4 De buitengewone agenten van politie, bedoeld in artikel 1, houden zich bij de uitoefening van de taken en bevoegdheden die krachtens dit besluit worden uitgeoefend aan de instructies van de hoofdofficier van justitie en van de korpschef van het Korps Politie Sint.

6 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 6 Artikel 5 Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 februari 2014 en is geldig tot 1 februari Dit besluit wordt met de bijlage in de Landscourant geplaatst. Zestiende januari 2014 De Minister van Justitie BIJLAGE als bedoeld in artikel 1 van het Besluit van de Minister van Justitie van 16 januari 2014, No /JUS. Lijst van personen die bij het Ministerie van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer & Telecommunicatie zijn aangesteld als buitengewoon agent van politie: 1 Louis A. Scatliffe; 2 Morvin D. Beauperthuy; 3 Kyle D.A. Elstak; 4 John R. Wilmans; 5 Minguel Blijden; 6 Franklin A. Cuffy; 7 Alex A. Euson; 8 Perry R. L. Hook; 9 Joseph Ch. Samuel; 10 Franklin F. Marianna; 11 Annick C.R. Arrindell 12 Martin O. Wilson.

7 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 7 LANDSBESLUIT Van 22 november 2013, no. LB-13/0863 No. 2013/1679 Op voordracht van de Minister van Justitie; Overwegende: DE GOUVERNEUR VAN SINT MAARTEN, Dat het wenseli en noodza wordt geacht voor het land Sint de (plaatsvervangend) voorzitter, (plaatsvervangende) leden en secretaris van de Raad van Toezicht op de Advocatuur en de (plaatsvervangende) leden en secretaris van de Raad van Appèl op de Advocatuur te benoemen; Gelet op: Artikel 21 van de Advocatenlandsverordening (AB 2013, GT no. 792); BESLUIT: Artikel 1 Voor de periode van 1 oktober 2013 tot 1 oktober 2016 worden benoemd als (plaatsvervangend) voorzitter, (plaatsvervangende) leden en secretaris: a) met betrekking tot de Raad van Toezicht op de Advocatuur: 1. mr. T.A.M. Tijhuis, voorzitter; 2. mr. J.H.M. van de Ven, plaatsvervangend voorzitter; 3. mr. G.R. Bergman, secretaris; 4. mr. G.C. Richardson-Nicolaas, lid; 5. mr. G. Hatzmann, lid; 6. mr. G. Bell, plaatsvervangend lid; 7. mr. M.O. Kortenoever, plaatsvervangend lid. b) met betrekking tot de Raad van Appèl op de Advocatuur: 1. mr. J. Veen, secretaris; 2. mr. M. Le Poole, lid; 3. mr. R. Zwanikken, lid; 4. mr. R.F. Gibson, plaatsvervangend lid; 5. mr. M. Hofman-Ruigrok, plaatsvervangend lid; 6. mr. B.B. Brooks, plaatsvervangend lid.

8 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 8 N 2013/1679 Artikel 2 Dit landsbesluit treedt in werking op het moment van ondertekening ervan en werkt terug tot en met 1 oktober Dit landsbesluit wordt in de Landscourant geplaatst. Artikel 3 Philipsburg, tweeëntwintigste november 2013 De Gouverneur van Sint E.B. Holiday De Minister van Justitie

9 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 9 Bekendmaking ASSURANTIEBEMIDDELAARS DIE PER 31 DECEMBER 2013 INGESCHREVEN ZIJN IN HET REGISTER Conform het bepaalde in artikel 4 lid 1 van de Landsverordening Assurantiebemiddelingsbedrijf (P.B. 2003, nr. 113) hierna te noemen Lab, is het verboden als assurantiebemiddelaar op te treden, zonder te zijn ingeschreven in het register van assurantiebemiddelaars dat door de Bank wordt gehouden. Een assurantiebemiddelaar wordt in de Lab gedefinieerd als een ieder die, anders dan uit hoofde van een arbeidsovereenkomst, bemiddeling verleent bij het sluiten van een verzekering. Krachtens artikel 4 lid 3 van de Lab publiceert de Centrale Bank van en Sint hierbij de lijst van assurantiebemiddelaars die ingeschreven zijn in het register per 31 december Per datum van deze publicatie zijn er 3 aanvragen voor inschrijving in het register in behandeling. Voor informatie over de in behandeling zijnde aanvragen kan contact worden opgenomen met de afdeling Toezicht Institutionele Beleggers op telefoonnummer Nr. Bedrijfsnaam Handelsnaam Adres Positie Plaats 1 Orion Assurantiën Orion Assurantiën Orionweg 5B en Curacao 5C 2 AON Antillen AON Antillen Prof. Kernkampweg # 1 3 C&E Insurance Brokers C&E Insurance Cas Coraweg 25 Brokers 4 Ester C.E. Mars Gabian Insurance Kaya Tinashi 35 5 Assurantiekantoor Henry V. Ordóñez Assurantiekantoor Henry V. Ordóñez 7-7 Winkelcentrum Unit C-21 8 Akeem's Akeem's Watersteeg C 10 RSW Investments & RSW Financial Almond Grove Financial Consultants Consultants Estate Kort Assurantie & Snipweg 12 Adviesbureau 14 Rai Insurances Brokerage Rai Insurances Walter Nisbeth Road 45, Unit D 15 Compass Financial Services The Bottomweg Rechts- en Scheperboer & Parris Santa Rosaweg Bemiddelingsprakti Advocaten en 25 Scheperboer & Parris Bemiddelaars 19 Girobank Girobank Scharlooweg # Apex Insurance Agency Bush Road # 24- A, Cul de Sac 21 Capital General Insurance Schottegatweg Company Oost # 11 Categorie

10 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina D s Insurance Brokers D s Insurance Brokers Dr. Hugenholtzweg 186-A Schouwburgweg 26 Bush Road # 77, Unit 4 Welfare Road # Centrale Hypotheekbank 24 Oriental Caribbean Oriental Caribbean Insurances Insurance 25 Caribbean Insurance Caribbean Insurance Brokers Brokers 26 Aseguros Strick Aseguros Strick Saturnusstraat Jaydee Insurance Broker Equity Insurance Welfare Road Northeastern Insurances Northeastern Welfare Road 87 Insurance 30 Rorima Sun Insurance C.E. Camille Brokers Richardson Street Verzekeringswinkel Pearl Scharlooweg Stracofa Assurantien Anthony Veder Fokkerweg 26 Assuratiën 33 Seguros Diwan Kaya Bandera Orco Bank Landhuis Cerrito, Schottegatweg Oost z/n 36 Maduro & Curiel's Insurance Services Schottegatweg Oost Seguros Brouwer Salinja 204, P.O. Box Seguros De Bies Seru Loraweg Pensioen Visie Caribe Pensioen Visie Caribe Kaya Urdal Hencor Management Henderson Walter Nisbeth Insurances Road # RBC Royal Bank Kaya Flamboyan # 1 43 Dunker Insurance Rue Nationale Brokerage Spring Quartier d'orleans Seguros Anta Castorweg Associated Brokerage ABC Consultants Troepiaalweg 10 Company & Consultants 47 Banco Di Caribe Banco Di Caribe Schottegatweg Oost Mr. D. s Insurance Agency Gevangenissteeg # 2 50 Best Advice Insurance Best Advice Welfare Road # 40 A 51 N.C. Wathey Insurance Welfare Road # Services BV Serrant Insurance Candelabra Cactus drive 2- Arch Road 53 La Vie Sure Caribbean Santa Rosaweg 62 Unit D 58 Aseguros H. Moesker Schottegatweg Oost # 181

11 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina Charlisa Compass Insurance Walter Nisbeth Road 99B 61 Rentrap Insurances Tamarind Tree Plaza, Unit E, 133 Union Road, Colebay 62 Peoples Insurance Agency Airport Road #8, Simpson Bay 63 The Windward Islands P.O. Box 220 Bank 64 VGKS P/a Refineria Isla (Curazao) S.A. 65 Vimambi Baro Insurances 144 B Union Road, Colebay 66 Tropical Insurance Tackling Insurances C.A. Brokerage Cannegieterstreet Assurantie- en Sta. Rosaweg 107 Adviesbureau Suares/ Thode 69 PSB Bank Waaigatplein 1 71 Windward Insurance Schottegatweg Solutions BV Oost Seguros Willems Doe y De Willems F.D. Seguros Rooseveltweg 64J & 64K P.O. Box Inter-Assure Curacao Inter-Assure Fokkerweg Soualiga Insurance Services Bill Bay Drive Atlas Insurance Fokkerweg 6 76 Kos ta bon! Pensioenen & Kos ta bon! Pietermaai 135 Hypotheken BV Pensioenen & Hypotheken BV, KTB Curacao 77 Top Assurantie en bemiddelaar Top Assurantie en bemiddelaar Gosieweg 154-A 78 Certus Insurance Brokers BV Certus Insurance, Certus Risk Management Rozenweg 4D 79 Progressive Auto Insurance Services 80 All for One Insurance Shop 81 Guillen Insurance Consultants Progressive Auto Insurance Services All for One Insurance Shop en Sigurami Schottegatweg Oost 62A A.M. Chumaceiro Boulevard 50 Kaya E. Salas 34 Curacao Leven

12 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 12 Overzicht wetgeving 2014 De heeft een termijn van zes weken om een bekrachtigde wettelie regeling aanhangig te maken bij het Constitutioneel Hof wegens onverenigbaarheid met de Staatsregeling. Dit is op grond van artikel 127, derde lid, van de Staatsregeling. De afdeling Juridische Zaken en Wetgeving van het Ministerie van Algemene Zaken publiceert wanneer van toepassing twee overzichten in de Landscourant, te weten een overzicht van: 1. bekrachtigde, maar nog niet in werking getreden wettelie regelingen, waarvan de termijn van de nog niet is verstreken; 2. in werking getreden wettelie regelingen; en, 3. aanhangige zaken bij het Constitutioneel Hof van Sint 1 Bekrachtigde, maar nog niet in werking getreden wettelie regelingen Nummer Afkondigingsblad Citeertitel Datum bekrachtiging Beoogde datum inwerkingtreding AB 2014, no. 3 AB 2014, no. 4 AB 2014, no. 5 AB 2014, no. 6 Regeling indexering minimumuurloon Landsbesluit houdende algemene maatregelen, van de 10de januari 2014 tot vaststelling van de jaarlise bijdrage van het Land aan het Algemeen Fonds Bijzondere Ziektekosten en tot tijdelie nulstelling van de bijdrage van het Land aan het premiepercentage voor de ziekteverzekering Invoering centraal meldpunt kindermishandeling Landsverordening erfrecht en schenking 8 januari februari januari februari 2014 AB 2014, no. 7 Landsverordening trust AB 2014, no. 8 Landsverordening huur AB 2014, no. 9 AB 2014, no. 10 Landsverordening koop van onroerende zaken en aanneming van werk Landsverordening consumentenkoop op afstand AB 2014, no. 11 Landsverordening herziening Boek 2 BW AB 2014, no. 12 Landsverordening van de 9de januari 2014 tot aanpassing van het Wetboek van Burgerlie Rechtsvordering en het Faillissementsbesluit 1931 aan een aantal aanvullingen van het nieuwe Burgerlie Wetboek AB 2014, no. 13 Landsverordening personenvennootschap AB 2014, no. 14 Landsverordening herziening

13 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013, nummer 3, 7 februari 2014 pagina 13 huwelisvermogensrecht AB 2014, no. 15 Landsverordening verzekering en lijfrente AB 2014, no. 17 Landsverordening begroting januari maart 2014 AB 2014, no. 23 Landsverordening van de 30ste januari 2014, houdende wijziging van de Landsverordening toelating en uitzetting en van de Legesverordening in verband met de afschaffing van de vrijstelling van zegelbelasting, de invoering van leges voor vergunningen tot tijdeli verblijf of verblijf en enige andere verklaringen 30 januari maart 2014 Nummer Afkondigingsblad Citeertitel Datum bekrachtiging Datum inwerkingtreding AB 2014, no. 2 Regeling aanpassing inkomsten- en loonbelastingtabellen december januari Aanhangige zaken bij het Constitutioneel Hof van Sint Nummer Afkondigingsblad AB 2013, no. 2 Citeertitel Landsverordening van de 13 e december 2012 houdende vaststelling van een nieuw Wetboek van Strafrecht Datum bekrachtiging Uitspraak 8 november Inwerkingtreding bij Landsverordening

Assurantiebemiddelaars die zijn ingeschreven in het register

Assurantiebemiddelaars die zijn ingeschreven in het register Assurantiebemiddelaars die zijn ingeschreven in het register Conform het bepaalde in artikel 4 lid 1 van de Landsverordening Assurantiebemiddelingsbedrijf (P.B. 2003, nr. 113) hierna te noemen Lab, is

Nadere informatie

Positie/ Plaats/ Categorie/ Category. Bedrijfsnaam/Company name Handelsnaam/Trade name Adres/Address

Positie/ Plaats/ Categorie/ Category. Bedrijfsnaam/Company name Handelsnaam/Trade name Adres/Address Assurantiebemiddelaars die zijn ingeschreven in het register Conform het bepaalde in artikel 4 lid 1 van de Landsverordening Assurantiebemiddelingsbedrijf (P.B. 2003, nr. 113) hierna te noemen Lab, is

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 Landsbesluit

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten II. LEVENSVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 7 4 april 2014 INHOUD Mededelingen redactie, liquidatie, opheffing faillissement, aankondiging

Nadere informatie

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum American Life Insurance Company Limited (ALICO)

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum American Life Insurance Company Limited (ALICO) AFM register Wfm BES Als bedoeld in artikel 2:19 Wet financiele markten BES Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum American Life Insurance Company Limited (ALICO) AON Antillen N.V.

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 13 21 juni 2013 INHOUD Aankondigingen Opheffing faillissement, oproepingen, mededeling

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 2 18 januari 2013 INHOUD Aankondigingen Echtscheidingen, liquidatie Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 INHOUDSOPGAVE Landsbesluit van 12 november 2017 van de Gouverneur

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten A. LEVENSVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten I. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2011, nummer 3 23 december 2011 INHOUD Oproepingen Oproeping, liquidatie en aankondiging Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 20 27 september 2013 INHOUD Mededeling, liquidatie, echtscheiding Aankondigingen, oproeping,

Nadere informatie

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum. Schade Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP, Apeldoorn

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum. Schade Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP, Apeldoorn Als bedoeld in artikel 2:19 Wet financiële markten BES Achmea Schadeverzekering N.V. Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU American Bankers Life Assurance Company

Nadere informatie

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Per Voorschriften, beperkingen en opmerkingen

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Per Voorschriften, beperkingen en opmerkingen Als bedoeld in artikel 2:19 Wet financiële markten BES Achmea Schadeverzekering Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU American Bankers Life Assurance Company

Nadere informatie

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum. Schade Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP, Apeldoorn

Naam Dienst Product Positie Adres Kantoor Zetel Ingangsdatum. Schade Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP, Apeldoorn Als bedoeld in artikel 2:19 Wet financiële markten BES Achmea Schadeverzekering N.V. Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU American Bankers Life Assurance Company

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 27 15 december 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Landsbesluit van 14 december 2015 van de Gouverneur

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 19 13 september 2013 INHOUD Mededeling, echtscheidingen Aankondigingen, oproepingen, echtscheiding

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 5 7 maart 2014 INHOUD Aankondigingen, echtscheidingen Aankondigingen, depot slotuitdelingslijst,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT NationalGazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Besluit van de Minister van Justitie van 19

Nadere informatie

I. SCHADEVERZEKERING I. INDEMNITY INSURANCE II. LEVENSVERZEKERING I. LIFE INSURANCE

I. SCHADEVERZEKERING I. INDEMNITY INSURANCE II. LEVENSVERZEKERING I. LIFE INSURANCE Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het assurantiebemiddelingsbedrijf uitoefenenen Companies allowed to act as an insurance intermediary Voor informatie over de in behandeling zijnde

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 29 ste juni 2016 tot wijziging van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering

Nadere informatie

DE NEDERLANDSCHE BANK NV AFSCHRIFT PER 07-04-2015 VAN HET REGISTER FINANCIELE MARKTEN

DE NEDERLANDSCHE BANK NV AFSCHRIFT PER 07-04-2015 VAN HET REGISTER FINANCIELE MARKTEN DE NEDERLANDSCHE BANK NV INDEX Hoofdstuk I Afdeling I.1 Afdeling I.2 Afdeling I.3 Kredietinstellingen kredietinstellingen met vergunning met zetel in Caribisch Nederland buitenlandse kredietinstellingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondiging, Echtscheidingen, Liquidatie,

Nadere informatie

DE NEDERLANDSCHE BANK NV

DE NEDERLANDSCHE BANK NV DE NEDERLANDSCHE BANK NV INDEX Hoofdstuk I Afdeling I.1 Afdeling I.2 Afdeling I.3 Kredietinstellingen kredietinstellingen met vergunning met zetel in Caribisch Nederland buitenlandse kredietinstellingen

Nadere informatie

Datum ondertekening. Bron bekendmaking

Datum ondertekening. Bron bekendmaking Zoek regelingen op overheid.nl Nederlandse Antillen Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSBESLUIT, HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN, van de 16de september 1970 ter

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 23 Landsverordening van de 30 ste januari 2014, houdende wijziging van de Landsverordening toelating en uitzetting en van de Legesverordening in verband

Nadere informatie

Afdeling Toezicht Banken

Afdeling Toezicht Banken Afdeling Toezicht Banken Banking Supervision Department Krachtens artikel 11, lid 6, van de Landsverordening toezicht bank- en kredietwezen 1994 (PB 1994, no. 4) (zoals herzien), publiceert de hierbij

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 40 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e oktober 2018 tot vaststelling van de geldelijke voorzieningen van de leden en plaatsvervangende

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 26 21 december 2012 INHOUD Pag. Faillissement en echtscheiding 1 Aankondigingen 2 Aankondigingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 26 20 december 2013 INHOUD Liquidaties, echtscheidingen, aankondigingen Aankondigingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen en/of Mededelingen 1 Beschikking

Nadere informatie

B. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN B. NON-LIFE INSURANCE COMPANIES

B. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN B. NON-LIFE INSURANCE COMPANIES B. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN B. NON-LIFE INSURANCE COMPANIES 1. Dochters van buitenlandse verzekeraars 1. Subsidiaries of foreign insurance companies ASKA Schadeverzekering NV Schottegatweg Oost

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Beschikking van de Minister van Algemene

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 4 Landsverordening van de 19 januari 2017 tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2017 (Landsverordening begroting

Nadere informatie

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl Zoek regelingen op overheid.nl Koninkrijksdeel Curaçao Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSVERORDENING van de 27 ste juli 1998 houdende regels, ter uitvoering

Nadere informatie

DE NEDERLANDSCHE BANK NV

DE NEDERLANDSCHE BANK NV DE NEDERLANDSCHE BANK NV INDEX Hoofdstuk I Afdeling I.1 Afdeling I.2 Afdeling I.3 Kredietinstellingen kredietinstellingen met vergunning met zetel in Caribisch Nederland buitenlandse kredietinstellingen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 4 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 10 de januari 2014 tot vaststelling van de jaarlijkse bijdrage van het Land aan het Algemeen Fonds

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 43 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 14 december 2017, tot aanpassing van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 1 februari

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 24 november 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD MINISTERIËLE REGELING MET ALGEMENE WERKING van de 26 ste september 2018 ter uitvoering van artikel 2, tweede en derde lid van de Landsverordening van de 25 ste september 1961

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 20 2 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE - Aankondigingen - The Bullet N.V. in liquidatie - Condensed

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2019 No. 32 Landsverordening tot wijziging van de leeftijdgrens en de sanctie in de Vergunningslandsverordening. IN NAAM VAN DE KONING! De Gouverneur van Sint

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 39 Besluit van 4 augustus 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Jaargang 2012, nummer 3 3 februari 2012 INHOUD Pag. INHOUD Pag. Aankondigingen Oproeping, aankondiging en echtscheidingen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 9 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e februari 2018 tot wijziging van het Kiesbesluit in verband met de wijziging van de locatie

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 31 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 25 juli 2017 tot wijziging van het Landsbesluit Nationale UNESCO Commissie Sint Maarten in verband

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN 2016 No. 1 Regeling van de Minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie van de 16 e december 2015, houdende nadere bepalingen betreffende de betaling

Nadere informatie

A 2014 N 55 (G.T.) PUBLICATIEBLAD. De Gouverneur van Curaçao, de Algemene overgangsregeling wetgeving en bestuur Land Curaçao;

A 2014 N 55 (G.T.) PUBLICATIEBLAD. De Gouverneur van Curaçao, de Algemene overgangsregeling wetgeving en bestuur Land Curaçao; A 2014 N 55 (G.T.) PUBLICATIEBLAD LANDSBESLUIT van de 3 de juni 2014, no. 14/1188, houdende vaststelling van de geconsolideerde tekst van de Sanctielandsverordening. De Gouverneur van Curaçao, Op de voordracht

Nadere informatie

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproeping, Ontbinding 1 Aankondigingen,

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten Krachtens artikel 15, lid 4 van de

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 1 9 januari 2015 INHOUD Condensed Balance Sheet November 2014, Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 11 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 15 de mei 2015, tot wijziging van het Gevarenklassenbesluit ongevallenverzekering in verband met

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 13 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e maart 2018 tot wijziging van de artikelen 7, eerste lid, 7a, eerste lid, en 26, derde tot

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 6 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 16 de januari 2017 tot aanpassing van de dagloongrenzen voor 2016, genoemd in de Landsverordening

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten I. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN 2015 No. 17 Landsverordening van de 8 e juli 2015 tot wijziging van de Legesverordening ter verhoging van leges voor paspoorten vanwege verhoging van af te dragen rijksleges

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 14 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e maart 2018 tot wijziging van de artikelen 11, 12, en 29 van de Landsverordening Algemene Weduwen-

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten A. LEVENSVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake middelen tot bestrijding van schadelijke dieren en planten

LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake middelen tot bestrijding van schadelijke dieren en planten Zoek regelingen op overheid.nl Koninkrijksdeel Curaçao Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 N 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 23 ste augustus 2011 tot uitvoering van de artikelen 1, vierde lid, 5, derde lid, 6, eerste lid,

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 NO. 45 LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, van 14 september 2011 tot wijziging van het Uitvoeringsbesluit rijbewijzen in verband met de invoering

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 10 11 mei 2012 INHOUD Aankondiging en liquidatie Oproepingen Oproepingen Oproepingen Condensed

Nadere informatie

Landsverordening algemene verzekering bijzondere ziektekosten LANDSVERORDENING BEPERKING VESTIGING MEDISCHE BEROEPSBEOEFENAREN

Landsverordening algemene verzekering bijzondere ziektekosten LANDSVERORDENING BEPERKING VESTIGING MEDISCHE BEROEPSBEOEFENAREN Landsverordening algemene verzekering bijzondere ziektekosten LANDSVERORDENING BEPERKING VESTIGING MEDISCHE BEROEPSBEOEFENAREN 79 Volksgezondheidswetgeving Landsverordening beperking vestiging medische

Nadere informatie

: LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's

: LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's Intitulé : LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's Citeertitel: Landsverordening erkenning buitenlandse diploma's Vindplaats : AB 1995

Nadere informatie

LANDSVERORDENING houdende regels betreffende het houden van algemene volkstellingen

LANDSVERORDENING houdende regels betreffende het houden van algemene volkstellingen LANDSVERORDENING houdende regels betreffende het houden van algemene volkstellingen Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Vastgesteld

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 7 2 april 2015 INHOUD - Aankondiging - liquidatie - Counterpart regeling ter uitvoering

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Jaargang 2013, nummer 3 1 februari 2013 INHOUD Aankondigingen en bekendmaking van de Centrale Bank van Curacao en Aankondiging

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2010 GT no. 29 Landsverordening Constitutioneel Hof 1 Hoofdstuk 1. De inrichting van het Constitutioneel Hof Artikel 1 1. Het Constitutioneel Hof bestaat uit

Nadere informatie

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1 Intitulé : Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke rechtsvordering Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 1991 no. GT 75 Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 11 mei 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Echtscheidingen 2 Centrale Bank Curaçao

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012 No. 13 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 6 maart 2012 houdende de toelating van het Vrijwilligerskorps Sint Maarten als weerkorps in de zin

Nadere informatie

==================================================================== Artikel 1

==================================================================== Artikel 1 Intitulé : LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van enkele artikelen van het Wetboek van Strafvordering van Aruba (AB 1996 no. 75) inzake de verlening van toevoegingen in strafzaken

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 23 14 november 2014 INHOUD Aankondigingen Oproepingen Mededelingen Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 43 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 4 augustus 2016 tot wijziging van de dagloongrenzen voor 2015, genoemd in de Landsverordening ongevallen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer oktober 2015

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer oktober 2015 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 22 30 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen 1 Landsbesluit van de Gouverneur

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 38 Landsverordening, van de 25 e september 2018, tot wijziging van de Landsverordening identiteitskaarten in verband met de invoering van een identiteitskaart

Nadere informatie

: LANDSVERORDENING houdende goedkeuring van het Reglement van Orde voor de ministerraad

: LANDSVERORDENING houdende goedkeuring van het Reglement van Orde voor de ministerraad Intitulé : LANDSVERORDENING houdende goedkeuring van het Reglement van Orde voor de ministerraad Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 1999 no. 26 Wijzigingen: Geen Enig artikel Goedgekeurd wordt het Reglement

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 no. 14 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 23 ste mei 2011 tot vaststelling van het model van de schriftelijke verklaring, bedoeld in artikel

Nadere informatie

2016 no. 31 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2016 no. 31 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 206 no. 3 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, van 9 juni 206 ter uitvoering van de artikelen 22a, vierde lid, van de Algemene landsverordening belastingen (AB 2004 no.

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 41 Regeling van de Minister van Financiën van de 5 de november 2013 tot het vaststellen van de kenmerken van nummerplaten, de nummerreeksen voor de verschillende

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 17 Landsverordening van de 20 ste januari 2014, tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2014 (Landsverordening

Nadere informatie

A 2016 N 47 PUBLICATIEBLAD

A 2016 N 47 PUBLICATIEBLAD A 2016 N 47 PUBLICATIEBLAD Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 5 de juli 2016 ter uitvoering van artikel 2.4, tweede lid, van de Landsverordening inzake concurrentie (Landsbesluit procedureregels

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 24 Landsverordening van de 28 e september 2015 tot wijziging van enige landsverordeningen in verband met de invoering van de dag van de Constitutie,

Nadere informatie

DE NEDERLANDSCHE BANK N.V.

DE NEDERLANDSCHE BANK N.V. DE NEDERLANDSCHE BANK N.V. INDEX Chapter I Section I.1 Section I.2 Section I.3 Credit institutions credit institutions with authorisation and registered offices in Caribbean Netherlands foreign credit

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 19 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 17 de augustus 2015 tot wijziging van het Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 4 mei

Nadere informatie

Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT

Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT Ondernemingen of personen die een ontheffing bezitten ingevolge artikel 45, lid 2 van de Landsverordening toezicht bank- en kredietwezen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 56 Regeling van de Minister van Financiën van de 20 ste december 2016 tot het vaststellen van de kenmerken van nummerplaten, de nummerreeksen voor de

Nadere informatie

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering

Nadere informatie

(Zie voor strafrecht onder XV; voor handelsrecht onder X)

(Zie voor strafrecht onder XV; voor handelsrecht onder X) HOOFDSTUK I RECHT (Zie voor strafrecht onder XV; voor handelsrecht onder X) 1. Algemene bepalingen van wetgeving Rechtsverkeer en rechtsherstel 2. Besluit rechtsverkeer in oorlogstijd 3. Curaçaose regeling

Nadere informatie

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen

Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Maatschappijen toegelaten in Curaçao en Sint Maarten die het verzekeringsbedrijf uitoefenen Companies licensed to carry out the insurance business in Curacao and Sint Maarten I. SCHADEVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 29 Landsverordening van de 6 de maart 2014 houdende wijziging van de Landsverordening inrichting en organisatie landsoverheid tot wijziging van de inbedding

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 7 Besluit van 1 februari 2013 tot afkondiging van de Landsverordening van de 21 ste januari 2013 tot wijziging van de Legesverordening 1994 en enige

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 No. 15 Regeling van de ministers van Algemene Zaken, Financiën, Justitie en Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie van 13 mei 2011, nr.

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 11 2 juni 2014 INHOUD Echtscheidingen, opheffing ondercuratelestelling Aankondigingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 5 6 maart 2015 INHOUD - Echtscheidingen, oproeping - Aankondiging, bekendmaking, oproeping

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 48 Besluit van 13 september 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 23 augustus 2016 houdende bepalingen omtrent de verlening van visa voor de toegang

Nadere informatie