Onderhandelen Lef & focus Door Titia Mulder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderhandelen Lef & focus Door Titia Mulder"

Transcriptie

1 4YoungPeople Career School Training 1 Onderhandelen Lef & focus Door Titia Mulder Onderhandelen doen we allemaal. Op het werk, in privésituaties en met wildvreemden. En toch blijft het spannend. Deze training helpt je een effectieve onderhandelaar te worden die een win-win situatie centraal stelt. Je krijg inzicht in je zwakke en sterke punten, je valkuilen en het effect van jouw stijl op anderen. Daarnaast leer je de verschillende fases van het onderhandelingsproces te onderscheiden en jouw eigen positie beter te benutten. Denken en handelen vanuit de win-win mindset Fases in het onderhandelingsproces De invloed van non-verbale communicatie Onderhandelingsstijl onderscheiden en toepassen Jouw persoonlijke succesformule Hoe ver kun je gaan in onderhandeling? Het spel tussen doel en relatie Weerstand..wat nu? Je leert oplossingen te zoeken in wederzijds belang Je leert beter om te gaan met emoties en weerstand Je hebt inzicht in je eigen sterke en zwakke punten Je leert het onderhandelen doelgericht voor te bereiden Je brengt jouw onderhandelingsvaardigheden naar een hoger niveau Titia Mulder is communicatieadviseur en -trainer in hart en nieren. Daarnaast zet zij haar vaardigheden als trainingsacteur in bij de trainingen en workshops. Via doe-opdrachten verweeft ze de theorie met de praktijk. Door praktijksituaties droog te oefenen in haar trainingen signaleer je jouw eigen valkuilen, herken je jouw eigen communicatiestijl en kun je efficiënt verbeteringen en nieuwe inzichten uitproberen en toepassen. Graag tot 15 september!

2 4YoungPeople Career School Training 2 Het Nieuwe Solliciteren! Door Tom Klinker Jouw online identiteit kan jou als medewerker/werkzoekende maken of kraken. Hoe ben jij zichtbaar en vindbaar voor werkgevers en welke informatie vinden ze over jou? Het doel van de workshop is het vergroten van je vindbaarheid en het geven van inzicht in de nieuwe manier van solliciteren. Wat kan LinkedIn voor je betekenen en wat kan jouw online cv voor jou betekenen? Kortom, maak jezelf op de juiste manier vindbaar voor de potentiële werkgever. De oude en nieuwe manier van solliciteren Jouw digitale status op dit moment Tips en acties die jouw sollicitatiekansen vergroten De praktische stappen om jouw vindbaarheid te verbeteren De werking van Google: Hoe kan je deze beïnvloeden? Zakelijk en Privé: wat kan en moet ik afschermen? Helder met welke kernwoorden je jezelf gaat profileren De start gemaakt van jouw persoonlijke identiteit op het web De eerste stappen gezet om jouw Linkedin profiel te optimaliseren Concrete handvatten om dit verder toe te passen De kennis wat mogelijk is met sociale media om jezelf te profileren Een leuke en inspirerende dag gehad Tom Klinker van AT Academycoaching is afgestudeerd marketeer en heeft bij diverse organisaties marketingstrategieën ontwikkeld. Na een inspirerende wereldreis is hij zelfstandig ondernemer geworden en geeft hij (startende) ondernemers advies over marketing, communicatie en Social Media. Daarnaast geeft hij trainingen om een start te maken van jouw persoonlijke identiteit op het internet door gebruik van nieuwe media. Graag tot 15 September!

3 4YoungPeople Career School Training 3 Assertief optreden Op een stralende manier jezelf zijn Door Peter Ketel Jezelf zijn, dat is waar het om draait bij assertief optreden. Veel van ons kennen de boodschap Kinderen die vragen worden overgeslagen maar al te goed.. Maar bekijk het eens van deze kant: Alleen als je laat zien wat je wilt, vergroot je de kans dat je ook krijgt wat je wilt op de werkvloer en daarbuiten. Assertief zijn is gedrag tonen waarbij je voor jezelf opkomt zonder relaties met anderen te schaden. Tijdens deze training leer je stap voor stap de kracht van jezelf zijn. Een dag om eindelijk je punt te kunnen zetten. Een dag waarop je leert nu eens echt voor jezelf op te komen. De voor- en nadelen van assertief zijn Beperkende en helpende gedachten Is assertief hetzelfde als agressief? Hoe geef ik feedback en hoe ontvang ik feedback? De vijf stappen van geweldloos communiceren Het energiekwadrant Je ontdekt je authentieke kracht en durft meer ruimte voor jezelf in te nemen Je bereikt met je doelen met meer vertrouwen Je bent in staat je kwetsbaar op te stellen en ziet de voordelen hiervan Je leert alles over feedback geven Peter heeft in 1996 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Behalve als communicatiecoach en personal trainer ook als organisator van talrijke buitenevenementen. Daarvoor heeft hij tien jaar gewerkt bij de overheid en tien jaar in het bedrijfsleven. Peter zet je tijdens zijn trainingen aan het werk én laat je ook lachen. Soms confronterend, vaak ontroerend, altijd intensief en leerzaam! En je bereikt veel resultaat. Met het organiseren van evenementen is hij overigens gestopt. Trainen vindt hij leuker ;) Zijn motto: Zorg goed voor de kippen dan komen de eieren vanzelf Graag tot 15 September!

4 4YoungPeople Career School Training 4 Presenteren kun je leren Door Camiel Bernaards Vind jij het ook zo spannend om een presentatie te geven? Is presenteren een terugkerend onderdeel in je (toekomstige) werk of in je studie? Wil je dit graag met meer overtuigingskracht en plezier doen? De oplossing is dichterbij dan je denkt. Ontspannen presenteren Ontdek welke kwaliteiten jij kunt inzetten Het doel van je presentatie IJsbrekers Spelen met aandacht Hypnose technieken Duidelijke presentatie opbouw Gebruik maken van de verbeelding Lachen om het gebruik van PowerPoint Oefenen en ervaren Na deze training kijk je uit naar de eerst komende mogelijkheid om tijdens je werk of studie een presentatie te kunnen geven. Je ontdekt en maakt gebruik van jouw unieke presentatie kwaliteiten. Je publiek zal onder de indruk zijn van de manier waarop jij op jouw eigen wijze presenteert. Presenteren stond eerst vooral voor hartkloppingen en angst om volledig dicht te slaan. Na een aantal goede ervaringen kwam Camiel Bernaards er tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de HES in Rotterdam achter dat presenteren voor groepen naast spannend ook vooral heel erg leuk is. Nu is Camiel freelance trainer en adviseur. Als trainer is hij bevlogen over de onderwerpen presenteren, communiceren en samenwerken. Als adviseur geeft hij regelmatig presentaties over Geloofwaardige Marketing. Zijn trainingen zijn een mix van ontspanning en inspanning. Zijn stijl is te omschrijven als open, enthousiast, inlevend en doelgericht. Graag tot 15 september!

5 4YoungPeople Career School Training 5 Resultaatgericht Communiceren Door Carolien Roodzant Communicatie is de basis in iedere vorm van samenwerking. In deze training leer je door middel van communicatie gewenste resultaten in samenwerking met anderen te bereiken. In één dag ontdek je de sleutel tot het luisteren van de ander Je ervaart: Hoe verschillen in communicatiestijlen kunnen leiden tot irritaties en misverstanden Hoe je communicatiestijlen in een paar seconden kunt identificeren Hoe je stijlen kunt gebruiken zodat een ander jou beter begrijpt Groter relativeringsvermogen waardoor minder spanning en conflicten... en dus meer plezier! Vergroten van zelfvertrouwen in communicatie Meer bereiken met minder moeite, in samenwerking met de ander Carolien is sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Zij traint en coacht met passie, plezier en gaat voor resultaat. Ook zoekt ze graag de diepgang op en houdt ze van de ruimte buiten gebaande paden. Eenvoud is daarbij het uitgangspunt, wat de stap naar DOEN bevordert. Ze heeft ruim 10 jaar kennis en ervaring opgedaan op het gebied van advies, sales, training/coaching en management binnen het bedrijfsleven. Haar levensmotto? The secret of life is to dare. Graag tot 15 september!

6 4YoungPeople Career School Training 6 Personal Branding Door Shirley Legdeur Met alleen maar goed zijn in je vak kom je er niet meer. Het is ook belangrijk om je te profileren en anderen te laten zien en horen waar jij voor gaat en staat. Alleen dan wordt het mogelijk om écht te doen wat je wil. Of je nu net ergens werkt of wil doorgroeien binnen de organisatie, of misschien wel ergens anders wil gaan werken. Maar hoe doe je dat dan? Het is toch bijna on- Nederlands om te zeggen hoe goed je bent? In deze training gaan we het omdraaien: Hoe gekker hoe beter! Ben je in staat om je gesprekspartner te triggeren, te kietelen, nieuwsgierig te maken? Laat dat dan wel met een boodschap zijn die bezield is. Dat is de combinatie die wij deze dag gaan maken: Bezield profileren. Audiologo: hoe presenteer ik mijzelf? Wat straal ik uit? Wat zijn mijn verborgen talenten en waar onderscheid ik mij in? Wat is mijn merkbelofte? Personal netwerkspel Personal branding tips Personal mood-board Na deze training heb je een duidelijk beeld waar je voor gaat en staat als professional. Je bent in staat om dat ook duidelijk en inspirerend over de bühne te brengen en hebt voor jezelf een plan gecreëerd wat je helpt om te gaan voor wat je echt wil als professional. "Leef in het nu en maak van een olifant een mug!" Positiviteit en humor zorgen er voor dat Shirley Legdeur een krachtige, zelfbewuste trainer is met veel inlevingsvermogen. Door haar unieke feedback zet zij mensen op scherp en haalt zij het beste in hen naar boven. Graag tot 15 september!

7 4YoungPeople Career School Training 7 Story Telling Door Doede Pool Story telling is steeds vaker een mogelijkheid voor organisaties en hun medewerkers om een boodschap helder en duidelijk over te brengen. Het werkt dan ook vaak beter dan een saaie opsomming van data, omstandigheden, plannen of doelstellingen. Een goed verteld verhaal, fictie of non-fictie, kan conflicten oplossen, richting en zin geven, uitleggen en verhelderen en heeft een sterk lerend vermogen in zich. Verhalen vertellen is zo oud als de wereld zoals wij die kennen. Mensen vertelden elkaar voortdurend verhalen; om door te geven, om van te leren en om normen en waarden te verankeren in een samenleving. Of gewoon als tijdverdrijf. Aan de hand van Doede s verhaal Vergeten als rode draad komen de volgende onderwerpen aan de orde: Story telling als instrument De kracht van verhalen Verhaallijnen en opbouw Verhaalvormen Triade: samenhang tussen woorden, stem en lichaam De kunst van het weglaten Interactie met het publiek Oefening: geheimen delen Jouw verhaal! Jouw verhaal doet er toe! Je begrijpt je eigen mogelijkheden en kent de beperkingen. Je weet wat je met je verhaal wilt bereiken en maakt gebruik van een daarbij passende verhaalstructuur. Je weet te boeien en leert met elk verhaal weer bij Vooral over jezelf! Voor dat hij zelf verhalen leerde vertellen, leerde Doede Pool luisteren! Naar verhalen over het verleden, van zijn opa en later van meester Van der Meer, zijn geschiedenisleraar. Heel vroeg besefte Doede dat met die verhalen over het verleden, zijn toekomst vorm kreeg! Verbale communicatie werd niet alleen zijn passie, maar ook zijn vak. Als communicatietrainer, -coach en consultant en publicist kent hij de kracht van het gesproken en geschreven woord. Vol humor en enthousiasme werkt hij voortdurend aan zijn missie: het terughalen van de menselijke maat! Graag tot 15 September!

8 4YoungPeople Career School Training 8 Talentontwikkeling op je werkplek Door Marc Peters Talenten hebben we allemaal. Mindere kanten en valkuilen ook. Maar hoe goed ken je jouw talenten en valkuilen eigenlijk? Hoe kun je er voor zorgen dat je die talenten zo goed mogelijk benut in je werk en in de samenwerking met je collega s? Welke rol ligt jou het beste en wat betekent dat in de dagelijkse werkpraktijk? In deze training krijg je meer inzicht in jouw talenten op het werk en tools hoe je deze het best kan benutten en verder kunt ontwikkelen. Jouw levensverhaal Wat wil je écht? Wat wil je bereiken? Waarom? Wat staat je in de weg? Inspiratiebronnen Werken in een team: hoe kan ik samen met mijn collega s werken aan een optimale samenwerking, waarbij we elkaar versterken en beter maken? Werken met persoonlijkheidsprofielen: kwaliteiten en valkuilen ontdekken IQ versus EQ Actieplan Je krijgt inzicht in jouw unieke kwaliteiten. Je leert hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je krijgt feedback van de trainer en vooral ook van de groep, zodat je weet hoe je overkomt op anderen, wat jouw impact is, zowel positief als negatief. Je krijgt handreikingen en tips over hoe je jouw verdere ontwikkeling kunt vormgeven. Je gaat weg met een concreet actieplan en vormt een buddyteam met een andere deelnemer. Hiermee houd je wat je geleerd hebt levend en hou je de vaart in je leerdoelen. Marc Peters is adviseur, trainer en coach en begeleidt mensen, teams en organisaties in hun ontwikkelingsproces. Marc geeft trainingen en opleidingen op een breed gebied. Zijn favoriete thema s zijn: commerciële vaardigheden, leiderschap/leidinggeven en team- en organisatieontwikkeling. Marc s filosofie is dat mensen leren door te ervaren en te reflecteren, zowel in de groep als in 1-op-1 situaties. De focus ligt daarbij sterk op wat er in het hier en nu speelt en gebeurt. Wat zien anderen bij jou en wat kun je daarvan leren? De ervaring leert dat de wijsheid in de groep zit en dat de groep altijd gelijk heeft. Graag tot 15 September!

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod Competentiegericht trainen Molijn Training Trainingsaanbod Het zijn niet de sterksten en ook niet de slimsten die overleven, maar degenen die zich het best aanpassen aan de veranderende omstandigheden

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014 PRESENCE De kern van Verbindend-leiderschap Aandacht geeft verbinding geeft kracht September 2014 Taalstraat 86, 5261 BH Vught Tel. +31 (0)6 27 55 25 52 info@qipeople.nl, www.qipeople.nl K.v.K. nr.28086944

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

Trainingsaanbod overheid

Trainingsaanbod overheid Trainingsaanbod overheid Trainen bij de overheid... 2 Persoonlijke effectiviteit en communicatie... 3 Communicatieve vaardigheden: leuk een mondige burger aan de balie. 4 Omgaan met agressie... 6 Overwin

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

Mijn aanbod Vanuit mijn expertise heb ik volgende trainingen ontwikkeld. De opleidingen worden gepersonaliseerd naargelang de doelgroep:

Mijn aanbod Vanuit mijn expertise heb ik volgende trainingen ontwikkeld. De opleidingen worden gepersonaliseerd naargelang de doelgroep: Mijn doelgroep Beginnende managers: elijk sterke experts. Vanuit deze expertise ben je doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Wat deze functie van jou vereist, is dat je mensen kan aansturen. Met

Nadere informatie

Bonustrack. KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt

Bonustrack. KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt Bonustrack voor 25,- Kies uit ruim 40 verschillende workshops Meer collega s = KORTING VERANDEREN

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

tips om een top manager te worden

tips om een top manager te worden 5 Gratis tips om een top manager te worden ebook voor managers die meer impact en betere resultaten willen. 2013 Frederike Mewe, psycholoog NIP 2 Welkom! Je bent jonge manager. Hiermee bedoel ik niet dat

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart 3.0

Marketing vanuit je hart 3.0 Wegwijzer naar een Welvarend bedrijf Marketing vanuit je hart 3.0 Voor zelfstandige ondernemers die hun droom willen realiseren Ingrid Langen Dit e-boek mag je delen en/of publiceren mits je mij als bron

Nadere informatie

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens transformatio (latijn) [Gr. metamorph ōsis] Metamorfo se: 1. gedaanteverandering, - verwisseling. 2. herschepping; het geheel van gedaante doen veranderen. inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende

Nadere informatie

Missie Olympiatrainingen:

Missie Olympiatrainingen: Missie Olympiatrainingen: Ik geloof dat mensen leren doordat ze met zichzelf geconfronteerd worden en geïnspireerd raken door anderen. Als ik trainingen geef dan merk ik dat je mensen alleen iets kunt

Nadere informatie

VPTZ Academie. Voor professionele organisaties en deskundige vrijwilligers

VPTZ Academie. Voor professionele organisaties en deskundige vrijwilligers VPTZ Academie Voor professionele organisaties en deskundige vrijwilligers Inhoudsopgave VPTZ Academie Voor professionele organisaties en deskundige vrijwilligers VPTZ Academie 3 Even voorstellen 4 Accommodaties

Nadere informatie

Jezelf Presenteren. Handboek voor trainers

Jezelf Presenteren. Handboek voor trainers Jezelf Presenteren Handboek voor trainers Colofon Het Zelfregiecentrum richt zich in eerste instantie op mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. We vatten beperking in de meest

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied.

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied. individueel Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Tijdens de gespreksessies leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht op je eigen ontwikkelingsperspectief Je bent geen slachtoffer van je

Nadere informatie

Voor de regie op je loopbaan. Career Boost

Voor de regie op je loopbaan. Career Boost Voor de regie op je loopbaan Career Boost De Career Boost op een rij Regie over je loopbaan Het programma geeft je regie over je eigen loopbaan Het programma geeft inzicht in jezelf, je ambities en talenten

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren inleiding inleiding voorwoord Dit boek gaat over ondernemen. Ik heb altijd de goede gewoonte gehad om na te denken waarom

Nadere informatie

Empowerment traject. Purpose, Passion & Power. Algemene informatie

Empowerment traject. Purpose, Passion & Power. Algemene informatie Empowerment traject Purpose, Passion & Power Algemene informatie Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat iemand langskwam die dat niet wist. T RAINER/ K LIM S HERPA Liane Duit Sherpas Proyects Postbus

Nadere informatie

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management Hoe krijg ik mijn mensen zover? Operationeel management is een vak apart en niet iets wat iemand zomaar kan of doet. In de praktijk

Nadere informatie

Workshoplijst Stichting Humanistische Uitvaartbegeleiding 2013

Workshoplijst Stichting Humanistische Uitvaartbegeleiding 2013 Workshoplijst Stichting Humanistische Uitvaartbegeleiding 2013 Persoonlijke Presentatie - Willy Maasdam Door een goede Persoonlijke Presentatie wordt het zelfvertrouwen en het imago van de Humanistische

Nadere informatie

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Onze UITDAGING: Managementproblemen oplossen: doortastend en doeltreffend Onze stijl: De Rotterdamse School: gericht de

Nadere informatie