Van Severen Collection

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van Severen Collection"

Transcriptie

1 Van Severen Collection

2 , Vitra testcentrum Maarten Van Severen in zijn atelier.03 High 1999/2011 Maarten Van Severen, architect en designer, ontwierp sinds medio jaren 80 meubelen die hij aanvankelijk zelf in zijn atelier in Gent in kleine oplagen produceerde. Zijn ontwerpen kenmerken zich door hun sobere vormen en comfort. Vanaf 1995 werkte hij met Vitra samen, met de Van Severen Collection als resultaat. Tot aan zijn overlijden in 2005 in Gent werkt Maarten Van Severen aan een serie nieuwe ontwerpen voor Vitra, die sindsdien stapsgewijs in serieproductie zijn genomen. Vitra concentreert zich al meer dan 50 jaar op het thema zitten. Elke stoel van Vitra is het resultaat van permanente reflectie over de technische mogelijk heden en de interpretatie daarvan met betrekking tot het menselijk lichaam. Chaise longue, Vitra productontwikkeling MVS Chaise 2000 Model in het atelier van Maarten Van Severen De eenheid van vormgeving en productie was een belangrijke basis voor het werk van Maarten Van Severen. De eigenhandige, ambachtelijke transformatie van het aanvankelijk in schetsvorm opgezette idee gold voor hem niet alleen als toetssteen voor de bruikbaarheid, maar gaf hem ook controle over het productieproces KAST 2005 Prototype.04, Vitra productontwikkeling Radiografie.03 A-Table 1992/2005

3 is een General Chair met vrijwel onbeperkte gebruiksmogelijkheden. De rechtlijnige schaal van flexibel polyurethaan integraalschuim past zich aan het lichaam aan: bij het achteroverleunen vervormt het bovenste deel van de rugleuning. De in het bovendeel van de rugleuning geïntegreerde bladveren zorgen voor flexibiliteit en brengen de rugleuning bij het wegvallen van de belasting weer in zijn oorspronkelijke positie. Dit maakt de.03 zo onverwacht comfortabel..03 biedt voordelen die vooral bij de inzet in openbare gebouwen belangrijk zijn: de stoel is compact stapelbaar (maximaal twintig stoelen), is koppelbaar met of zonder nummering van de plaatsen, is robuust en gemakkelijk te reinigen.

4 onderscheidt zich duidelijk van de bureaustoelen in traditionele kantoren. Hij past overal waar het typische kantoorkarakter ongewenst is. De strak vormgegeven stoel is gekoppeld aan een aangenaam zitcomfort en een prettig meegevende rug. Het micromechanisme maakt een vloeiende overgang mogelijk van de voorste zithouding naar de rusthouding, maar ook lichte zijdelingse bewegingen. Daardoor is de.04 uitstekend geschikt voor urenlang zitten..04 op traverse voor gebruik in wachtruimten.03 High voldoet aan de toenemende behoefte op de werkplek om afwisselend te kunnen staan en zitten. In plaats van een werktafel hoger of lager te zetten, gaat de gebruiker zelf op de stoel zitten of aan de tafel staan. De.03 High heeft geen armleuningen. Daardoor kan de gebruiker verschillende zithoudingen aannemen en kan hij ook op de stoel leunen. De zitbeugel kan zowel zittend als staand als handige steun worden gebruikt. De vormgeving van de.03 High volgt Maarten Van Severens principe van essentieel design. Het ontwerp werd gerealiseerd door Fabian Schwärzler, een Zwitserse ontwerper die van 2003 tot 2005 Van Severens assistent was.

5 .06 Het principe van de stoel op sledeonderstel ontstond in de jaren dertig. Met de ontwerpen.05 en.06 lijkt het nu gelukt te zijn om het sledemodel in zijn zuiverste vorm te realiseren. Bij andere zweefstoelen vormden het buisframe en de zitting/rug aparte onderdelen. Bij.05 daarentegen lopen onderstel, zitting en rugleuning vloeiend in elkaar over. Zo ontstaat er ondanks de verandering van materiaal tussen het buisframe en de zitschaal een nooit eerder geziene vormtechnische eenheid..06 is geschikt voor lounges, bars, hotels en voor thuis. Dankzij de gebruikte materialen, roestvrij staal en onderhoudsvrij integraalschuim, kunnen zowel de.05 als de.06 ook buiten en in vochtige ruimten worden ingezet..05 Of hij nu als bezoekers-, vergader- of eetkamerstoel wordt gebruikt, de constructie van de.05 biedt een hoog zitcomfort door de licht verende beweging bij het zitten. De elastische vrij opgespannen zitschaal maakt de zit zo comfortabel dat het lijkt alsof men op een kussen zit.

6 A-Table MVS Chaise De MVS Chaise past perfect overal waar men uit een korte rustpauze nieuwe energie wil putten. Ook hier ontstaat het comfort door het materiaal: het ligoppervlak is aangenaam zacht en blijvend comfortabel. Een lederen kussen ondersteunt het hoofd. De constructie van het onderstel biedt een makkelijke overgang van een zithouding naar een ontspannen rusthouding. A-Table is één van de puristische meubelen waarmee Maarten van Severen bekendheid verwierf en die zo kenmerkend voor hem geworden zijn. Zoals al zijn objecten overtuigt deze tafel door zijn symbolische werking en zorgvuldig uitgebalanceerde proporties. De naam A-Table verwijst naar de typische opstelling van de poten in de vorm van een A. Opmerkelijk aan de in serie vervaardigde A-Table is de matte, diepzwarte rubberlak die aangenaam warm en zacht aanvoelt en zoals ieder natuurlijk materiaal met de jaren een eigen patina krijgt.

7 Eigenschappen Alle afmetingen in mm en inches zijn bepaald overeenkomstig EN De constructie van schaal, zitting, rugleuning en ligoppervlak bestaat uit een raamwerk van stalen profielen ommanteld met in de massa gekleurd polyurethaan integraalschuim. Flexibele rugleuning met geïntegreerde bladveren..03 stoel op vier poten, stapelbare en niet-stapelbare uitvoering. Achterpoten van staalbuis, voorpoten van aluminiumprofiel met coating in RAL-kleur 9006 (zilverkleurig of verchroomd). Desgewenst met viltglijders voor harde vloeren. Koppeling: stapelbare stoelen kunnen met een extra element (ook radiaal) worden gekoppeld en genummerd. Gewicht: ca. 7 kg. Brandgedrag: voldaan aan test in overeenstemming met DIN EN High. Zitschaal van polyurethaan-integraalschuim, met stofferingseffect, vrijdragend op stalen frame. Onderstel: Vijfsteronderstel en brug van persgietaluminium met poedercoating (zilverkleurig RAL 9006)..04 in hoogte verstelbare bureaustoel op vijfster onderstel met zwenkwielen. Micromechanisme op basis van een rubber bal maakt bewegingen naar alle kanten mogelijk. Onderstel en brug van persgietaluminium, met poedercoating in RAL-kleur Met of zonder armleggers van integraalschuim, basic dark. Desgewenst met zachte zwenkwielen voor harde vloeren. Ook als counterstoel met omgekeerd geremde zwenkwielen ¾ -36½ ¾ -36½ ½ ½ ¾ -36½ ¼ ¼ ¼ -46¾ 31¾ -36½ ¼ ¼ 15¼ ¼ ½ ¾ ¾ ¾ ¾ ¼ ½ 17½ ¼ 22¼ ¼ Counter ½ ¼ 22 ¾ 30 1¼ ¼ ¾ (max. 12) ½ (max. 20) ¼ 19¼ -20¾ ¼ ¼ -20¾ ¼ ¼ -20¾ ¾ 14¾ ¼ -20¾ ½ 17½ 19¼ -20¾ ½ ¾ -31¼ 16½ -21¼ ¾ 14¾ ¾ ¾ -36½ ½ ¾ ½ ¾ -36½ ¼ ¾ Counter Polyurethaan integraalschuim KAST Opbergmeubels in de vorm van stellingen, kasten of sideboards zijn een centraal thema in het oeuvre van Maarten Van Severen. Het ontwerp KAST, waar Van Severen in de laatste maanden van zijn leven aan werkte, wordt als de kwintessens van zijn ideeën beschouwd. KAST is een modulair opgebouwd opbergmeubel met een sideboard als basiselement. Aangevuld met twee eenvoudige houten kisten en een extra vloermodule ontstaat zo een soort combinatie van rek en wandkast. Van Severen besteedde bijzondere aandacht aan kleurstelling van de schuifdeuren, die niet alleen de elegant en tegelijkertijd klassiek aandoende proporties van KAST accentueren, maar het meubel ook een fris en optimistisch karakter geven / /2.03 High / / / / /2.03 High Polyurethaan integraalschuim

8 Eigenschappen.04 op traverse met 2 tot 5 ziteenheden (altijd 2 voeten), stalen T-dragers, epoxycoating basic dark, voeten aluminium gelakt in RAL-kleur Configuratie met tafels op aanvraag ½ ¼.05 en.06 stoel op sledeonderstel. Onderstel ½ 160 6¼ van roestvrij, geborsteld staalbuis. Desgewenst met viltglijders voor harde vloeren. Ook geschikt voor gebruik ¼ 6 ¼ ¾ buitenshuis..05 is ook in een stapelbare uitvoering verkrijgbaar ¼ MVS Chaise. Onderstel van edelstaal. In de hoogte verstelbaar ½ hoofdkussen 82 3¼ van leder of polyurethaanschuim. De uitvoering met hoofdkussen van weerbesten dig, zacht polyurethaanschuim is ook geschikt voor gebruik buitenshuis ¼ ¾ ¼ ½ 19½ ¾ 28¾ ¼ 19¼ ½ 24½ ¾ ½ ½ ¼ 6 ¼ ½ ¾ MVS Chaise op traverse ¾ ¾ ¼ ¾ ¾ ½ ¼ 82 3¼ ¾ ¼ 160 6¼.04 op traverse.05 Polyurethaan integraalschuim ¾ ¾ ¼ ½ (max. 5) ¾ ¾ Polyurethaan integraalschuim Polyurethaan integraalschuim 01 Eigenschappen ¾ A-Table. Onderstel van edelstaalbuis, ¾ poten afzonderlijk in hoogte verstelbaar, blad van MDF met coating van rubberlak. KAST. Poten van edelstaal, afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Kastbodem van geëxtrudeerd en geëloxeerd aluminiumprofiel. Zijwanden van MDF met poeder coating. Zeedennenmultiplex, gelakt met natuurlijk houteffect. Schuifdeuren van aluminiumplaat met roze, donkergroene, bronsgrijze, signaalwitte, donkerblauwe en zwavelgele poedercoating ½ ½ A-Table KAST ¾ ¾ ¼ ¼ ¾ ¾ Voorkant Achterkant ¾ ¾ ¼ ¼ ¾ ¾ roze donkergroen bronsgrijs signaalwit ¾ ¾ ¼ ¼ ¾ ¾ Voorkant signaalwit bronsgrijs roze ¾ ½ ¼ ¾ ¾ donkergroen ¾ ¾ Achterkant donkerblauw ¾ ¾ ¼ ½ 47¼ ¾ ½ 47¼ ¾ ½ ¾ ½ ½ ½ ¼ ½ 54½ ½ ¾ ½ ½ ½ ½ ¼ ½ 47¼ ¾ ½ ¾ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ zwavelgeel zwart signaalwit bronsgrijs Voorkant Achterkant Kisten signaalwit bronsgrijs roze donkergroen donkerblauw zwavelgeel signaalwit bronsgrijs zeeden Bijzonderheden: lichte kleur afwijkingen zijn om druk technische redenen mogelijk.

9 Vitra is wereldwijd vertegenwoordigd. Uw lokale Vitra-partner vindt u op , art. nr Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals trademark, patenten en copyrights zijn gereserveerd. Niets uit deze uitgave mag gebruikt worden zonder voorafgaandelijk schriftelijk akkoord.

Van Severen Collection. Bekijk hier de gehele Vitra collectie.

Van Severen Collection. Bekijk hier de gehele Vitra collectie. Van Severen Collection Bekijk hier de gehele Vitra collectie. .03 1999.03, Vitra testcentrum Maarten Van Severen in zijn atelier.03 High 1999/2011 Maarten Van Severen, architect en designer, ontwierp sinds

Nadere informatie

Van Severen Collection

Van Severen Collection Van Severen Collection Maarten Van Severen in zijn atelier Maarten Van Severen, Architect en designer, ontwierp sinds medio jaren 80 meubels die hij aanvankelijk zelf in zijn werkplaats in Gent in kleine

Nadere informatie

Maarten Van Severen Collection

Maarten Van Severen Collection Maarten Van Severen Collection Maarten Van Severen Maarten Van Severen Collection.03 50.04 51.05 53.06 54 MVS Chaise 55 Kast 56 A-Table 57 Specificatiehulp 58 Afmetingen 59 Het gebruik van door de klant

Nadere informatie

Bouroullec Collection

Bouroullec Collection Bouroullec Collection Ronan Bouroullec Erwan Bouroullec Bouroullec Collection Worknest 104 Workbay 104 Softshell Chair 105 Vegetal 106 Slow Chair 107 Alcove Sofa 108 Alcove Highback Sofa 109 Alcove Highback

Nadere informatie

HeadLine Bellini Collection

HeadLine Bellini Collection HeadLine Bellini Collection Een hoge rugleuning is geen kwestie van hiërarchie, maar van gezond zitten. HeadLine is dé stoel voor iedereen die tijdens het werken gezonder wil zitten. HeadLine ondersteunt

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig.

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen. match

Bureau- en bezoekersstoelen. match Bureau- en bezoekersstoelen match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn

Nadere informatie

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton

Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Panton Chair Panton Junior Design Verner Panton Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig.

Nadere informatie

Prismatic Table Dining Table 1954/55

Prismatic Table Dining Table 1954/55 Noguchi Collection 1957 Dining Table 1954/55 Het werk van de Amerikaans-Japanse kunstenaar en vormgever Isamu Noguchi is buitengewoon verscheiden. Behalve beelden ontwierp hij ook toneeldecors, meubelen,

Nadere informatie

Stapelstoelen met strakke belijning.

Stapelstoelen met strakke belijning. outline Stapelstoelen met strakke belijning. Strak en tijdloos van vormgeving, optisch licht en tot in detail afgewerkt. De vormgeving loopt consequent door in de functionele aspecten: dankzij de slanke

Nadere informatie

Eames Plastic Side Chair Design Charles & Ray Eames

Eames Plastic Side Chair Design Charles & Ray Eames Eames Plastic Side Chair Design Charles & Ray Eames Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden

Nadere informatie

Vitra Standards. Het gebruik van door de klant aangeleverde stoffen is niet mogelijk.

Vitra Standards. Het gebruik van door de klant aangeleverde stoffen is niet mogelijk. Vitra Standards Charles und Ray Eames Verner Panton Vitra Standards Eames Plastic Side Chair 118 Eames Plastic Armchair 120.03 122.04 123.05 125.06 125 Vegetal 126 Panton Chair 127 Panton Junior 127 Basel

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

Soft Pad Group Chairs Eames Collection

Soft Pad Group Chairs Eames Collection Soft Pad Group Chairs Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels, maakten

Nadere informatie

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO >> Bedrijfsstoelen >> 4400 Pur Pro Ik werk onder veeleisende omstandigheden met diverse chemische stoffen. Mijn stoel moet dan ook tegen een stootje kunnen en makkelijk te reinigen zijn. De 4400 line van

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Citterio Collection. Antonio Citterio. Gebruik van klantenstof:

Citterio Collection. Antonio Citterio. Gebruik van klantenstof: Citterio Collection Antonio Citterio Citterio Collection AC 4 82 AC 4 Conference 83 Skape 84 Oson C 85 Axess Plus 86 T-Chair 87 Visavis 2 88 Visaroll 2 89 Visavis 90 Visavis Softback 91 Visasoft 92 Visalounge

Nadere informatie

giroflex 646 Stoll Giroflex AG

giroflex 646 Stoll Giroflex AG De nieuwe giroflex 646 is een verdere ontwikkeling van de bestseller giroflex 64. De uitstekende ergonomie van de 64-serie gaat hier samen met een eenvoudige, moderne vormgeving. De door Paolo Fancelli

Nadere informatie

MBI. Serie Sitness. Draaistoel Sitness 10. Draaistoel Sitness 15

MBI. Serie Sitness. Draaistoel Sitness 10. Draaistoel Sitness 15 MBI Serie Sitness Bij bureaustoelen van de serie Sitness zijn het onderstel en zitvlak dynamisch verbonden. Dat creëert een volledig nieuw zitgevoel waarbij de rugspieren permanent geactiveerd, getraind

Nadere informatie

Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen. Yos

Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen. Yos Kantoordraaistoelen Draaifauteuils Bezoekersstoelen Yos Extra inspiratie kan nooit kwaad. Vooral niet tijdens het werk. De nieuwe werkende klasse zo kan men de Yos noemen, en dat is een compliment. Want

Nadere informatie

De nieuwe generatie executive office en meeting chairs. HÅG Tribute TM

De nieuwe generatie executive office en meeting chairs. HÅG Tribute TM De nieuwe generatie executive office en meeting chairs HÅG Tribute TM HÅG Tribute De nieuwe generatie executive office en meeting chairs. Subliem comfort Comfortabel gepolsterde kussens met een aantrekkelijk

Nadere informatie

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32 ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 1 27.07.10 17:32 Klimaatcomfort.Optische transparantie met superieure ergonomie. Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 2-3 27.07.10 17:32 Zit. Past. Is luchtig. Zit: Vloeiende contouren,

Nadere informatie

rolf benz PlUrA norbert beck

rolf benz PlUrA norbert beck rolf benz PLURA Design Norbert Beck het moment is perfect als je zijn veelvoud herkent EEN BANK MET VELE GEZICHTEN // De nieuwe defnitie van vrijheid De Rolf Benz PLURA reikt u alle mogelijkheden aan om

Nadere informatie

Zit. Past. Is luchtig.

Zit. Past. Is luchtig. ayo Zit. Past. Is luchtig. Klimaatcomfort. Optische transparantie met superieure ergonomie. Zit: Vloeiende contouren, in zijn geheel rustig, elegant en soeverein. De ontmoeting met ayo betekent schoonheid

Nadere informatie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Ahrend 250 Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Planeet Efficiënt gebruik van de ruimte voor minder CO 2 uitstoot Langer productleven

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

PLACE SOFA JASPER MORRISON

PLACE SOFA JASPER MORRISON NL 091 342 06 Vitra 2011 PLACE SOFA JASPER MORRISON www.vitra.com PLACE SOFA INLEIDING Wanneer ik een object zie dat alles heeft wat het nodig heeft, lijkt me dat object méér dan de som van de afzonderlijke

Nadere informatie

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED TURN MET GISPEN ZIT U GOED ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de

Nadere informatie

Pulse(rend) management.

Pulse(rend) management. Pulse(rend) management. Hoogwaardig, comfortabel en uiterst vatbaar voor verandering: zo presenteert zich, de stoel voor het hogere communicatiebereik. De combinatie van vormcitaten uit de jaren 60 van

Nadere informatie

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI COURTESY OF MASCAGNI KANTOORMEUBILAIR A Kasten en ladeblokken > 2 B Ordnerzuilen > 261 C Ergonomische stoelen > 262 D Directiestoelen > 264 E Collectiviteit > 266 F Aanbouwmeubilair > 267 G Polyvalente

Nadere informatie

Eames Collection. Charles en Ray Eames. Gebruik van klantenstof:

Eames Collection. Charles en Ray Eames. Gebruik van klantenstof: Eames Collection Charles en Ray Eames Eames Collection Aluminium Group Chairs 8 Soft Pad Group Chairs 11 Lobby Chair 14 Stools 14 Lounge Chair & Ottoman 15 Plywood Group 16 Wire Chairs 18 Eames Plastic

Nadere informatie

In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk.

In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk. In één jaar zit u bijna 1500 uur op het werk. Wij kunnen u helpen comfortabel te zitten. 2 Luister op tijd naar uw lichaam. Anders is de kans groot dat u het nog lang zult voelen. Rugklachten zijn een

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED TURN ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten, zitten

Nadere informatie

Ultimo 2,5-zitsbank 2.399

Ultimo 2,5-zitsbank 2.399 De Topform collectie Living should be easy is het thema van Topform. En zo is ook deze collectie ontwikkeld. Frisse, comfortabele designmeubelen, gemaakt voor comfort met een probleemloze kwaliteit. Van

Nadere informatie

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT HÅG CONVENTIO WING EEN STEVIGE LICHTGEWICHT OM GOED TE ZITTEN KUNT U BETER NIET STIL ZITTEN Zelfs als u stil zit zou u in beweging moeten zijn. Mensen brengen tot 80% van hun productieve tijd al zittend

Nadere informatie

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Huka Huka is al jaren de specialist op het gebied van kinderrevalidatie. Wij bedenken en produceren onze producten in

Nadere informatie

giroflex 32 designed by Animos+Partner

giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 Automatisch in een comfortabele positie: dankzij het Giromove-synchroonmechanisme past de giroflex 32 zich bij het zitten altijd optimaal aan uw bewegingen

Nadere informatie

Er is altijd een oplossing! Zadelzittingen en Stahulpen

Er is altijd een oplossing! Zadelzittingen en Stahulpen Zadelzittingen en Stahulpen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen

Nadere informatie

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 De bureaustoelen van de productlijn 8000 hebben hetzelfde ontwerp en grotendeels dezelfde onderdelen als de productlijn 6000. Het verschil zit in het neigmechanisme.

Nadere informatie

- de luchtkussen stoel

- de luchtkussen stoel - de luchtkussen stoel 5 Dubbele lucht 1. Luchtkussen zitting. 2. Ontwerp met speciale groeven waardoor de lucht kan circuleren. Samen vormen deze eigenschappen een unieke stoel. 2 - de luchtkussen stoel

Nadere informatie

aluform_3 de innovatieve klassieker

aluform_3 de innovatieve klassieker aluform_3 de innovatieve klassieker aluform_3. De innovatieve klassieker. 1983 het begin van één van de meest succesvolle projectstoelen series bij Wiesner-Hager, qua tijdloze vormgeving, hoog kwaliteitsniveau,

Nadere informatie

Soft Pad Group Chairs Eames Collection

Soft Pad Group Chairs Eames Collection Soft Pad Group Chairs Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste designers van de 20ste eeuw. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwierpen meubelen, maakten films, fotografeerden,

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE TAFEL

MULTIFUNCTIONELE TAFEL MULTIFUNCTIONELE TAFEL DEZE TAFEL IS WERKELIJK OVERAL INZETBAAR! Deze trendy tafel kan overal ingezet worden. Of het nu gaat om de kantine, vergader- of ontvangstruimte of op de werkvloer, deze is van

Nadere informatie

www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen.

www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen. www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen. paro_net paro_net en paro_business: de allrounders onder de bureaustoelen. De paro_business is voorzien van een comfortabele gestoffeerde rugleuning,

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. giroflex 656 giroflex 656 Een perfecte stoel moet vooral één ding zijn: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend. Uitgerekend dát gaf de doorslag bij de vormgeving van de giroflex

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. girolex 656 giroflex 656 Een perfecte stoel moet vooral één ding: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend zijn. Uitgerekend dat gaf de doorslag bij de vormgeving van de giroflex 656.

Nadere informatie

lean back and enjoy the difference

lean back and enjoy the difference SAVO S3 lean back and enjoy the difference Neem plaats in de Savo S3. Stel de juiste zithoogte in en leun achterover. U bemerkt meteen het verschil. De rugleuning volgt de bewegingen van uw rug. Uw wervelkolom

Nadere informatie

Ahrend 230 As you please.

Ahrend 230 As you please. Ahrend. Always ready for things to come Ahrend 230 As you please. www.ahrend.com Ahrend Produktiebedrijf Zwanenburg bv, producent van Ahrend 230, is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar Camiro Camiro, net Camiro, net met lumbaalsteun Camiro, gestoffeerd Bureaustoelen Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof work&meet draaistoelen, conferentiedraaistoelen Sledestoel Rug kan uitgevoerd worden

Nadere informatie

Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto.

Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto. Velto B.V. Energieweg 21 2382 NB Zoeterwoude NL Telefoon +31(0)71/5 81 24 00 Telefax +31(0)71/5 89 69 07 info@velto.nl http://www.velto.nl Kantoordraaistoelen Managementfauteuils Bezoekersstoelen Conferentiefauteuils

Nadere informatie

Soft Pad Group. Charles & Ray Eames, 1969

Soft Pad Group. Charles & Ray Eames, 1969 Soft Pad Group Charles & Ray Eames, 19 Soft Pad Group, EA 216, EA 219, EA 208 Het ontwerp an de Soft Pad Chair dateert uit 19. De Soft Pad Chair heeft qua orm en constructie eel gemeen met de Aluminium

Nadere informatie

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,--

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,-- Collectie overzicht Hoogeveen De Hoogeveen, sterk in eenvoud Ondanks de gunstige prijsstelling is bij de ontwikkeling van de Hoogeveen geen enkele concessie gedaan ten aanzien van vormgeving en kwaliteit.

Nadere informatie

ESD-veilige stoelen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

ESD-veilige stoelen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys -veilige stoelen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen

Nadere informatie

Aluminium Group Chairs Eames Collection

Aluminium Group Chairs Eames Collection Aluminium Group Chairs Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels, maakten

Nadere informatie

Eames Plastic Armchair Design Charles & Ray Eames

Eames Plastic Armchair Design Charles & Ray Eames Eames Plastic Armchair Design Charles & Ray Eames Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels,

Nadere informatie

Alcove. Ronan & Erwan Bouroullec, 2006/2012

Alcove. Ronan & Erwan Bouroullec, 2006/2012 Alcove Ronan & Erwan Bouroullec, 2006/22 Alcove Highback Sofa Vitra werkt samen met de designers Ronan en Erwan Bouroullec al lang en intensief aan het concept van de 'ruimte in de ruimte'. Het idee van

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

Home Collection Prijslijst 2010

Home Collection Prijslijst 2010 Home Collection Prijslijst 2010 2 Eten 82 Basel Chair Jasper Morrison 83 Standard Jean Prouvé 84 Tabouret Haut Jean Prouvé 85 Plywood Group DCM & DCW Charles & Ray Eames 87 Eames Plastic Armchair DAL,

Nadere informatie

Superieure functionaliteit Ultieme eenvoud

Superieure functionaliteit Ultieme eenvoud Superieure functionaliteit Ultieme eenvoud Eenvoud is het uitgangspunt bij alle productontwikkelingen van Humanscale. Al onze producten zijn heel gemakkelijk in het gebruik en hebben zo min mogelijk onderdelen

Nadere informatie

Model (schaal 1:1) van Pantons stoelconcept, diepgetrokken polystyreen, rond 1960

Model (schaal 1:1) van Pantons stoelconcept, diepgetrokken polystyreen, rond 1960 Panton Collection Verner Panton behoort tot de vormgevers die op doorslaggevende wijze hun stempel hebben gedrukt op de ontwikkeling van het design in de jaren zestig en zeventig. Vanaf het begin van de

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around.

Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around. turn around Zorgt voor heel wat beweging in het team: Sedus turn around. Herbezinning en heroriëntatie: waar vroeger vaste structuren met afzonderlijke kantoorruimten beeldbepalend waren, domineert tegenwoordig

Nadere informatie

update zitcultuur op zijn lichtst

update zitcultuur op zijn lichtst update zitcultuur op zijn lichtst update update, de lichte multifunctionele stoel voor optimale functionaliteit. Deze stoel oogt eenvoudige en heeft een bescheiden uitstraling, maar biedt door het hoge

Nadere informatie

Bureaustoelen. 16 pagina s. Draaistoelen niet alleen voor de werkplek in verschillende kleuren met of zonder armsteunen Bezoekersstoelen Krukken

Bureaustoelen. 16 pagina s. Draaistoelen niet alleen voor de werkplek in verschillende kleuren met of zonder armsteunen Bezoekersstoelen Krukken 16 pagina s Draaistoelen niet alleen voor de werkplek in verschillende kleuren met of zonder armsteunen Bezoekersstoelen Krukken Alle mogelijke stofkleuren vind je op pagina 531 548. Bijvoorbeeld T20 T33

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in.

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in. De stoelserie is zeer gebruiksvriendelijk. De serie is speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek waar meerdere gebruikers dezelfde stoel gebruiken. Om die reden beschikt de bureaustoel over een synchroon

Nadere informatie

PLACE SOFA JASPER MORRISON

PLACE SOFA JASPER MORRISON PLACE SOFA JASPER MORRISON PLACE SOFA INLEIDING Wanneer ik een object zie dat alles heeft wat het nodig heeft, lijkt me dat object méér dan de som van de afzonderlijke delen het is zo volledig dat het

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Draaistoelen en sledemodel silent rush

Draaistoelen en sledemodel silent rush Draaistoelen en sledemodel silent rush Bureaustoel met hoge rugleuning Bureaustoel met middelhoge rugleuning Sledemodel, vergader- en loungefauteuil Als het erop aankomt, is een goed gevoel doorslaggevend.

Nadere informatie

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning _AHREND 190 1I AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN De lendesteun geeft Ahrend 190 zijn karakteristieke uitstraling Kleurrijke verschijning De comfortabele Ahrend 190 vormt een kleurrijke aanvulling

Nadere informatie

Alonzo loveseat Alonzo bank 969 2.149

Alonzo loveseat Alonzo bank 969 2.149 De Topform collectie Living should be easy is het thema van Topform. En zo is ook deze collectie ontwikkeld. Frisse, comfortabele designmeubelen, gemaakt voor comfort met een probleemloze kwaliteit. Van

Nadere informatie

aluform_3. De innovatieve klassieker.

aluform_3. De innovatieve klassieker. aluform_3 aluform_3. De innovatieve klassieker. 1983 het begin van één van de meest succesvolle projectstoelen series bij Wiesner-Hager, qua tijdloze vormgeving, hoog kwaliteitsniveau, uitmuntend zitcomfort

Nadere informatie

Het ontwerp van macao brengt schijnbaar tegenstrijdige

Het ontwerp van macao brengt schijnbaar tegenstrijdige macao Design: neunzig design Het ontwerp van macao brengt schijnbaar tegenstrijdige eigenschappen met elkaar in overeenstemming: enerzijds de fragiele en lichte uitstraling, anderzijds de dragende robuuste

Nadere informatie

Harde schaal, zachte kern.

Harde schaal, zachte kern. poi Harde schaal, zachte kern. De elegante schaalbouwwijze is kenmerkend voor poi. De schaal werkt omhullend en verschaft geborgenheid en bescherming. De zachte kern voelt uitnodigend en comfortabel aan.

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Home Collection Prijslijst 2010

Home Collection Prijslijst 2010 Home Collection Prijslijst 2010 3 Werken Bureaustoelen 112.04 Maarten Van Severen 113 Eames Plastic Chair PSCC & PACC Charles & Ray Eames 114 Aluminium Group EA 117 & EA 119 Charles & Ray Eames 115 Soft

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder

sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder sport, dienstverlening en veiligheid CSPE BB 2014 bijlage 4 opdracht 12 CATALOGUS Boeksma Meubilair PB-0727-b-14-1-b4 1 / 7 lees verder Tafels Bench vergadertafel InoSquare 240bx120d 664,50 Deze ruime

Nadere informatie

TERRAS- EN KANTINESTOELEN

TERRAS- EN KANTINESTOELEN 232 TERRAS- EN KANTINESTOELEN 233 Zitten 234 BAKHITA / OPEN Handig 4 poots model vervaardigd uit ijzersterk techno polymeer. De stapelbare Bakhita is geschikt voor binnen en buiten en leverbaar in 10 kleuren.

Nadere informatie

Connex2. Design: Jörg Bernauer

Connex2. Design: Jörg Bernauer Design: Jörg Bernauer Ingewikkeld is passé, de toekomst is eenvoudig. Volledig automatisch reagerende functies zorgen heel eenvoudig voor bewegend zitten in een ideale positie. 4 BASISUITVOERING Bureaustoelen,

Nadere informatie

Prijslijst 9/2011. Geldig vanaf 1.9.2011 NL

Prijslijst 9/2011. Geldig vanaf 1.9.2011 NL Prijslijst 9/2011 Geldig vanaf 1.9.2011 NL Stoll Girolex AG, Zwitserland, editie 2011 M00050404 Inhoud Pagina girolex 10 5 girolex 12 6 girolex 13 8 girolex 15 12 girolex 16 14 girolex 17 18 girolex 18

Nadere informatie

Plywood Group Eames Collection

Plywood Group Eames Collection Plywood Group Eames Collection Charles & Ray Eames behoren tot de belangrijkste persoonlijkheden van het 20ste-eeuwse design. Hun werk was buitengewoon veelzijdig: ze ontwikkelden meubels, maakten films,

Nadere informatie

W8217 Zwolle Stadskantoor Los meubilair - STANDAARD

W8217 Zwolle Stadskantoor Los meubilair - STANDAARD TAFELS T A01 enkel bureau, 1700mm T-pootonderstel, houtprint HPL blad, slingerverstelbaar Afmetingen 1700x800mm, T-pootonderstel strakke vormgeving, zie beeldverwachting, T-poot valt binnen het werkblad,

Nadere informatie

FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1

FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1 FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1 Twee Collectors ladekasten-hoogte 164cm, breedte 140 cm, diepte 54 cm Afmetingen van de lade breedte 48 cm, lengte 62,5 cm LOT N 2 Elf rode Fauteuils LOT N 3 EEN

Nadere informatie

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] De beste manier om ergonomisch correct te zitten is ervoor te zorgen dat het lichaam in beweging blijft. Vindt u dat raar klinken? Dat is het niet. Plus[6]

Nadere informatie

Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling.

Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling. nooi Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling. Net zo eenvoudig als intelligent. Net zo ongecompliceerd als snel. Net zo esthetisch als helder. nooi de zaalstoel met framekoppeling. Op- en afbouwen

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT Een perfecte stoel moet vooral één ding zijn: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend. Uitgerekend dát gaf de doorslag bij de

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

Conferentie- en managementbureaustoel se:line

Conferentie- en managementbureaustoel se:line Conferentie- en managementbureaustoel se:line Beslisser. Vergaderruimten behoren tot de belangrijkste plekken in een onderneming. Hier komen mensen samen om beslissingen te nemen. Hier worden zakenpartners

Nadere informatie

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel.

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel. Starterkit: 4 whiteboardmarkers, 1 magnetische penhouder, 10 magneten, 1 magnetische viltwisser met 10 viltjes en reinigingsspray. 39,- Tekeninguitlegtafel, inclusief tussenblad. Afmeting (HxB) 180 x 90

Nadere informatie

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg.

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg. Stalen bistro meubilair Dit assortiment stalen stoelen en tafels is perfect voor cafe's en bars, en brengt een stijlvol designer gevoel met een hoog nivo van functionaliteit. Erg sterk en eenvoudig te

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort.

De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. giroflex 434 giroflex 434 De tricotage-netrug in verbinding met het markante buisframe zorgt voor een sportieve uitstraling en veel zitcomfort. Carmen en Urs Greutmann, Greutmann Bolzern Designstudio,

Nadere informatie

giroflex 64 Stoll Giroflex AG

giroflex 64 Stoll Giroflex AG Wereldwijd is de giroflex 64 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht. Dit succes is geen toeval, want de klassieke stoel verenigt ergonomie en design op het hoogste niveau. De door Walser Design ontworpen stoelenserie

Nadere informatie

SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR.

SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR. giroflex 64 giroflex 64 giroflex 64 SLAAT EEN GOED FIGUUR, IS ABSOLUUT BETROUWBAAR EN UITERST POPULAIR. De stoelfamilie giroflex 64 verbindt volmaakte vormgeving en perfect afgestemde ergonomie het resultaat

Nadere informatie