DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k."

Transcriptie

1 DONGEN Sportlaan 7 Rustig gelegen vrijstaande woning (semibungalow) met 4 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond, badkamer begane grond en een royale tuin. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

2 Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Sportlaan 7 te Dongen Indeling begane grond: Hal: * entree gelegen aan de oprit onder de carport * geeft toegang naar de woonkamer en de keuken * betegelde toiletruimte met marmervloer * meterkast (7 groepen + 2 aardlekschakelaars) en alarminstallatie Keuken: Serre: * Alno keukeninstallatie voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een granieten aanrechtblad * marmerenvloer, welke is doorgelegd in de hal, serre en achter portaal * in open verbinding met de keuken en ook via de woonkamer te bereiken * met volledig zicht op eigen tuin * kunststof met aluminium serre voorzien van een schuifpui en schuifdak Woonkamer: * ruime, lichte woonkamer met vide-plafond * eiken plankenvloer * voorzet (open) haard * hard houten schuifpui aan de voorzijde * hard houten open trap in de woonkamer Achter - portaal Garage: * vanuit keuken en geeft toegang aan de garage en achtertuin * tegelvloer * houten kanteldeur met loop deur * met vliering, waar HR combiketel (Atag, 1998) is geplaatst * wasmachineaansluiting

3 Gang: * met entree aan de rechterzijgevel * toegang tot beneden slaapkamers en badkamer * eiken plankenvloer, welke ook is doorgelegd in de slaapkamers Slaapkamers: * 3 slaapkamers, eventueel uit te breiden naar 4 * ook te benutten als kantoor-/speelruimte met eigen entree Badkamer: * nette badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en designradiator * marmervloer en betegelde wanden * vloerverwarming Indeling eerste verdieping: Overloop: * vide met dakraam en zicht naar de woonkamer * larix houten vloer Slaapkamer: * ruime extra kamer met dakkapel * larix houten vloer * bergruimtes bij schuine wanden Tuin: * fraai aangelegde, ruime tuin met houten vlonderterras met vijver * gazon en plantenborders * houten tuinberging Omgeving: * doodlopende straat * rand van Dongen * bungalows * sportvelden * nabij centrum (loopafstand)

4 Kenmerken Bouwjaar : Circa 1975 Verwarming : HR combiketel, Atag (Bouwjaar: 1998) Warmwater : HR combiketel, Atag (Bouwjaar: 1998) Isolatievoorzieningen Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : Circa 155 m² Overige inpandige ruimte : Circa 20 m² Gebouw gebonden buitenruimten : Circa 30 m² Externe bergruimte : Circa 6 m² Perceelsoppervlakte : Circa 970 m² Aanvaarding : In overleg : Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas (Rockwool) Bijzonderheden * De woning heeft aan beiden zijden een oprit met carport * Het zadeldak is belegd met stenen (vezelcement) (1998) (Eternit Alterna Leien) * Kruipruimte met 2 toegangen * Leidingen ten behoeve van geluidsinstallatie in alle ruimten van het huis * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

5 Plattegronden

6

7 Kadastrale Kaart N Z

8 Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) of een sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus AG Dongen T m@kelaar.com

9 Extra foto s

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26