Inhoud De e-up! 04. Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud De e-up! 04. Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12."

Transcriptie

1 De e-up!

2 Inhoud De e-up! % Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 10 Comfort 12 Easy Electric 14 Veiligheid en kleuren Wist u dat..? 22 Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts.

3 4 5 Het is eindelijk zo ver: de e-up! is er, een bijzonder innovatieve Volkswagen. De e-up! heeft een krachtige elektrische motor met een theoretisch bereik tot 160 kilometer, waarmee hij niet alleen de bestuurder overtuigt maar ook het milieu veel minder belast. Vanwege zijn souplesse en uitgebreide reeks functies, kunt u elke dag genieten van de e-up!.

4 100% Elektrisch. 100% Volkswagen. De e-up! betekent voor Volkswagen de standaard voor elektrisch rijden. Een comfortabele en veilige auto met de nieuwste technologie. Met andere woorden; een echte Volkswagen. Vermogen Met een maximaal vermogen van 60 kw/ 82 pk en een koppel van 210 Nm is de e-up! tot indrukwekkende prestaties in staat. De andere kenmerken zijn ook zeer bijzonder. Een elektrische auto die 130 kilometer per uur kan rijden en in 12,4 seconden van 0 tot 100 kilometer kan accelereren. Van 0 tot 60 km/h accelereert de e-up! zelfs sneller dan de Golf GTI! Recuperatie Recuperatie is het hergebruik van remenergie. Dit doet de e-up! bijvoorbeeld bij het afremmen. De opgewekte elektriciteit wordt opgeslagen in de accu om het later te gebruiken. 6 7 De nieuwe e-up! is volledig elektrisch aangedreven en produceert daardoor géén uitstoot. Hij heeft een theoretisch bereik tot 160 kilometer, deze actieradius maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. De aandrijftechnologie van de nieuwe e-up! wordt aangevuld met een ingenieuze techniek: recuperatie. Een technologie waarbij de remenergie wordt hergebruikt. U kunt rekenen op de volwassen technologie van de e-up!. En vergeet het rijplezier niet!

5 Groots tot in de kleinste details. Chromen strip en logo Soms zijn het de kleine dingen die het hem doen. Daarom besteedt Volkswagen aandacht aan ieder detail. Dit is te zien aan de chromen strip aan de voorkant en aan het blauw geaccentueerde Volkswagen logo. LED-DAGVERLICHTING 8 9 De e-up! is te herkennen aan de opvallende, boog-vormige LED-daglichten en de karakteristieke reflectoren aan de achterzijde. LED-lichten kenmerken zich door een hoge lichtopbrengst in combinatie met een laag energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting. Meer ruimte voor iedereen De e-up! is een 4-deurs uitvoering en biedt daarom extra comfort en ruimte voor iedereen. De bagageruimte heeft hetzelfde volume als de traditionele up! en daarmee dient de bagageruimte ook als een handige opbergruimte voor de laadkabels. VELGEN De standaard 15 inch lichtmetalen velgen zijn niet alleen fraai vormgegeven, maar dragen ook bij aan een lagere luchtweerstand.

6 MULTIFUNCTIONEEL DISPLAY De belangrijkste informatie altijd in het zicht: verbruik, recuperatie, bereik en laadindicator. De heldere multifunctionele displays houden de e-up! bestuurder te allen tijde perfect up-to-date. Voorruitverwarming Geen ruiten meer krabben in de winter dankzij de voorruitverwarming. Samen met het Climatronic systeem, verhoogt de automatische voor - ruitverwarming de verwarmingefficiency in de winter. U heeft de verwarming namelijk niet nodig om de voorruit te ontdooien cruise control Tijdens het rijden kunt u gebruik maken van de Climatronic De e-up! is standaard uitgerust met Climatronic. Deze automatische airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto en is voorzien van een stof- en pollenfilter. Cruise Control. Deze is vanaf 30 km/u te activeren om zo het energieverbruik positief te beïnvloeden en het comfort te verhogen.

7 Comfort. De e-up! is fraai vormgegeven en heeft vele high-tech functies die zorgen voor een optimaal comfort. stoelen De stoelen in de e-up! zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook heel comfortabel. Maps + More MAPS + MORE Een passagier die u niet wilt missen: Maps + More. Dit kleurentouchscreen navigatie- en informatiesysteem in combinatie met het RCD 215 biedt u de volgende mogelijkheden: 03. Navigatiesysteem: de e-mobility functies welke het navigatiesysteem bevat, bestaan onder andere uit: route-range check, routeplanning met tussenstops, zicht op het bereik bij huidige laadniveau en het handmatig toevoegen van oplaadstations. 01. Voertuiginformatie: Uw energieverbuik en de buitentemperatuur gemakkelijk in zicht. 04. Media: RCD 215 beschikt naast een radio en CD-speler, over een MP3 afspeelfunctie en een 02. Think Blue Trainer : Think Blue betekent duur- poort voor een SD kaart voor maximaal 32 GB lederen details Het stuurwiel, de schakelpook en de handremgreep zijn standaard uitgerust met leer van hoge kwaliteit en decoratieve blauwe stiksels die het interieur van de e-up! onmiskenbaar maken. zame mobiliteit van Volkswagen. Maps + More helpt u als bestuurder dit doel te bereiken door uw rijstijl te analyseren en u te voorzien van tips om zuiniger te rijden. 05. Telefoon: comfortabel communiceren tijdens het rijden met het Bluetooth hands-free systeem en voice-control. 06. Live-diensten: de live-diensten bieden belangrijke informatie wanneer u dat nodig heeft. Koppel Stoelverwarming deze diensten aan uw smartphone via de Bluetooth interface en het navigatiesysteem De standaard verwarmbare voorstoelen van voorziet u van live verkeersinformatie, het weer de e-up! zorgen voor een comfortabel interieur. en lokale zoekfuncties.

8 Easy Electric. alles inclusief Maakt elektrisch rijden makkelijk. Volkswagen maakt elektrisch rijden eenvoudig. Volkswagen biedt een totaaloplossing die mogelijke barrières doorbreekt en die CO 2 -neutraal rijden ook echt mogelijk maakt. U weet vooraf waar u aan toe bent en u heeft geen onverwachte kosten. Alles is inclusief. Een Smart laadpakket om de e-up! gemakkelijk op te laden en een jaar lang Inclusief Smart laadpakket 1 jaar gratis HollandseWind 4 jaar lang toegang tot Car-Net gratis HollandseWind van Eneco. Zo rijdt u volledig CO 2 -neutraal. Overal toegang tot Car-Net, altijd inclusief verzekering, onderhoud en banden en drie weken per jaar Inclusief onderhoud, banden kan er gekozen worden voor een en vakantieauto. verzekering Zo maakt Volkswagen elektrisch rijden gemakkelijk. 3 weken een vaka Inclusief Smart laadpakket 1 jaar gratis HollandseWind 4 jaar lang toegang tot Car-Net Inclusief onderhoud, banden en verzekering 3 weken per jaar een vakantieauto

9 Eneco HollandseWind. Opladen. basic laadpunt Easy loading Easy energy Elektrisch rijden is pas CO 2 -neutraal als de stroom volledig wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals wind en zon. Om dit te kunnen bieden is Met het basic laadpunt van Bosch kunt u uw e-up! thuis of op kantoor snel en veilig laden. De energiekosten voor het laden Om onbeperkte mobiliteit te garanderen met de e-up! en het opladen zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Volkswagen diverse oplaadmogelijkheden Volkswagen een samenwerking aangegaan met Eneco. Iedere e-up! rijdt een jaar lang CO 2 -neutraal dankzij HollandseWind energie van Eneco*. betaalt u via uw reguliere energierekening. Wilt u incidenteel via een normaal stopcontact laden? Dat kan via de standaard meegeleverde kabel voor 230V laden. Voor veilig dagelijks laden Eneco HollandseWind is windstroom die voor 100% opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. thuis of op kantoor biedt Volkswagen een laadpunt inclusief installatie gratis aan bij de e-up! Uw e-up! is in circa 6 uur weer helemaal volgeladen. Het is bovendien de meest voor de hand liggende en duurzame energiebron voor stroomgebruik. Er is immers genoeg wind voor ons allemaal. Kortom, een schone en onuitputtelijke bron die bijdraagt aan een duurzame energietoekomst. Kiest u voor de e-up!, dan rijdt u gegarandeerd op Eneco HollandseWind en dus op 100% groene stroom. Dankzij de speciale laadpas van Eneco kunt u zowel thuis als bij een publiek laadpunt HollandseWind energie laden. smart laadpunt Met het Smart laadpunt laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij. Bent u leaserijder, dan is het mogelijk dat de kosten voor het thuisladen aan u worden terugbetaald en deze kosten worden gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij. Bent u veel onderweg en wilt u tussendoor kunnen laden, dan kunt gebruik maken van de meegeleverde kabel voor publieke laadpunten. Dankzij de CCS-aansluiting bent u ook klaar voor het laden bij snellaadstations. Uw e-up! is dan in een half uur voor 80% geladen. * Hierbij is uitgegaan van een jaarkilometrage van km en een normaal energieverbruik. Na km worden de reguliere tarieven van HollandseWind energie door Eneco in rekening gebracht.

10 Een batterij aan voordelen. Easy control Easy service Alsof de e-up! nog niet innovatief genoeg is, biedt Volkswagen Volkswagen vindt dat elektrisch rijden zorgeloos rijden moet een ander technisch hoogtepunt: een smartphone applicatie voor het op afstand besturen van talrijke functies, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Car-Net Portal. car-net Car-Net geeft u toegang tot een brede reeks voertuigfuncties. U kunt hiermee bijvoorbeeld de airconditioning op afstand activeren voor de gewenste temperatuur zijn. U wilt zich niet bezighouden met wat uw auto over enkele jaren waard is of wat een reparatie aan uw elektrische auto of laadpunt kost. Daarom biedt Volkswagen zowel zakelijke als particuliere klanten een totaaloplossing tegen een scherp maandbedrag. in de auto voordat u op weg gaat. Als de e-up! is aangesloten op een laadpunt, dan kunt u de resterende oplaadtijd inzien. Vanaf een afstand kunt u het laden ook starten of stoppen, wel zo gemakkelijk. Easy holiday U kunt op elk moment informatie opvragen wat betreft de rijprestaties en persoonlijke ritgegevens, zoals gemiddelde snelheid en reisduur. Rij zuiniger met behulp van de weergegeven informatie zoals het verbruik van de elektrische motor, recuperatie en andere elektrische verbruikers zoals Climatronic en de radio. Wat als u op vakantie wilt en uw bestemming ligt op meer dan 160 km afstand? Binnen ons operational of private lease aanbod kunt u gebruik maken van de vakantieauto. Gedurende 3 weken per jaar staat een Golf Variant met benzinemotor voor u klaar. U bepaalt zelf in welke weken u hem gebruikt.

11 Veiligheid. Kleuren. EXTERIEUR City EmergencY Braking Functie De e-up! is de eerste auto in zijn klasse die is voorzien van de City Emergency Braking functie - een waardevolle bijdrage aan uw veiligheid. Een laser sensor controleert verkeer aan de voorzijde en obstakels tot een afstand van 10 meter. De City Emergency Braking functie reageert bij een snelheid tot en met 30 km per uur en genereert in noodsituaties zo veel remdruk dat de zwaarte van een botsing beperkt wordt of een botsing zelfs helemaal vermeden kan worden. ELEKTRONISCH STABILISATIEPROGRAMMA Het Elektronisch Stabilisatieprogramma maakt gebruik van gerichte airbags Naast de frontale airbags voor de bestuurder en de voorpassagier, zijn er ook standaard grote zijairbags aan boord. Deze zorgen voor een extra bescherming van het hoofd en bovenlichaam van de voorinzittenden. Park Pilot Park Pilot geeft signalen af tijdens het parkeren om u te waarschuwen voor naderende obstakels. Hoe dichter de ultrasone sensor het obstakel benadert, hoe hoger de waarschuwingstoon frequentie wordt. DASH PAD BLUE* PURE WHITE BLUE* PURE WHITE LIGHT SILVER DARK SILVER DARK BLUE BLACK PEARL interventie in het rem- en motormanagement om controle te houden over het voertuig tijdens kritieke rij situaties. DARK SILVER BLACK PEARL

12 Wist u dat? de verwarming meer stroom verbruikt dan de airconditioning in de auto?...u met een speciale App uw e-up! op afstand kunt activeren? Zo kunt u zien hoever de auto is opgeladen, de (voorruit)verwarming of airconditioning activeren alvorens u de auto in stapt én tot slot gegevens terugvinden zoals gemiddeld verbruik....volkswagen uitgeroepen is tot Duurzaamste autoconcern ter wereld (Dow Jones Sustainability index 2013)?...de e-up! standaard is voorzien van een laadaansluitpunt waarop ook een CCS-snellaadstation kan worden aangesloten? Hierdoor kunt u de elektrische motor tot 80% opladen binnen een half uur....dat de e-up! een heel bijzonder remsysteem heeft dat hydraulisch remmen combineert met het afremmen op de motor?...de actieradius o.a. afhankelijk is van uw eigen rijgedrag, de gebruikte systemen in de auto (kachel, airconditioning) en de buitentemperatuur?...de e-up! standaard wordt geleverd met 2 laadkabels waardoor u altijd en overal kunt opladen?...verwarmbare voorstoelen minder stroom gebruiken dan de gewone verwarming? Door de warme rug heeft u een comfortabel warm gevoel en hoeft u de het reguliere verwarmingssysteem niet aan te zetten (hierdoor wordt de actieradius vergroot)....een elektrische motor veel efficiënter is dan een conventionele verbrandingsmotor?...de e-up! bij de EuroNCAP crashtest 5 sterren heeft gehaald?...de e-up! is voorzien van een bijzondere elektromotor zonder koolstofborstels en hierdoor onderhoudsarm is?...de e-up! is voorzien van een luchtvochtigheidssensor en bij het meten van een hoge luchtvochtigheid automatisch de voorruitverwarming activeert?...dat wanneer de accu leeg is, er altijd nog twee keer gereden kan worden? (1e keer 400 meter en 2e keer 100 meter)....dat een batterij maar 1% per maand aan spanning verliest?...het accupakket niet geforceerd gekoeld hoeft te worden?...volkswagen 8 jaar garantie biedt op de accu?

13 e-up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: januari 2014 Bestelnummer: 1VWFLE-UP Volkswagen.nl Facebook.com/volkswagenNL Twitter.com/volkswagenNL Youtube.com/volkswagenNL

Inhoud De e-up! 04. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12. Easy Electric 14. Veiligheid en kleuren 20. Wist u dat..?

Inhoud De e-up! 04. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12. Easy Electric 14. Veiligheid en kleuren 20. Wist u dat..? De e-up! Inhoud De e-up! 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 10 Comfort 12 Easy Electric 14 Veiligheid en kleuren 20 2 3 Wist u dat..? 22 Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 4 5 Het

Nadere informatie

elke dag, en toch niet alledaags.

elke dag, en toch niet alledaags. De nieuwe e-up! Inhoud Exterieur Design 06 Oplaadmogelijkheden 12 Uitrusting 13 Rijassistenten 14 maps+more 15 Dashpad en exterieurlakken Geschikt voor elke dag, en toch niet alledaags. Overstappen op

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03 De nieuwe Golf GTE Ontdek de Golf GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze 100% groene

Nadere informatie

Volkswagen e-up! Up en top groen

Volkswagen e-up! Up en top groen Bjorn Blokzijl 30 maart 2014 Up en top groen Met de Nissan Leaf als pionier op het gebied van volledig elektrisch aangedreven productieauto's, druppelen de laatste tijd steeds meer EV's de markt op. Door

Nadere informatie

De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Inhoud. 02 Exterieur 04 Design

Nadere informatie

Informatiepakket Volkswagen e-golf

Informatiepakket Volkswagen e-golf Informatiepakket Volkswagen e-golf Proposities Volkswagen heeft twee proposities ontwikkeld waarmee we de barrières voor elektrisch rijden doorbreken, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt.

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER.

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. vanaf 40.325 * DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. Update prijzen en tarieven per 1 februari 2019. *Inclusief bpm, btw en inclusief afleverkosten. INHOUD. 1. De e-golf propositie 2. Laadabonnement 3.

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Smart ForTwo electric drive

Smart ForTwo electric drive Smart ForTwo electric drive Een stroom van nieuwe ideeën Autotest Smart is altijd anders geweest. Vanaf het eerste begin had deze fabrikant nieuwe ideeën over auto's. Dat begon met een eigenzinnig ontwerp,

Nadere informatie

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN ALD FAQ WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN INHOUD 1. Is elektrisch rijden iets voor mij? 3 2. Welke soorten elektrische auto s zijn er? 3 3. Welke auto is voor mij geschikt? 4 4. Hoe ver kan ik rijden

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind

Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind Eneco ThuisLaden Rijden op Eneco HollandseWind Met Eneco HollandseWind rijdt u echt CO 2 -neutraal. Eneco HollandseWind is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt in Nederlandse windparken. Deze 100%

Nadere informatie

VW e-golf 4% bijtelling

VW e-golf 4% bijtelling VW e-golf 4% bijtelling Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 4% bijtelling: Volkswagen e-golf 100kW 136pk met actieradius tot wel 300km (Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale

Nadere informatie

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric Hyundai Kona Electric De ideale auto? Autotest Het is al vaker gezegd: Hyundai dankt zijn succes aan het feit dat het als geen ander luistert naar de wensen van de klant. En op dit moment willen automobilisten

Nadere informatie

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN.

BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. BMW i. ELEKTRISCH IN HART EN NIEREN. SNEL OP WEG MET UW BMW i3. BMW i3 BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE versnellingshendel BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Golf GTE & Passat GTE Eneco HollandseWind Laadpunt + installatie vanaf 1275 * Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN. Toyota Prius Plug-in Hybrid

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN. Toyota Prius Plug-in Hybrid ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Toyota Prius Plug-in Hybrid Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen The New Motion wil voor iedereen grenzeloze mobiliteit mogelijk maken op basis

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN SLIM, Veilig & snel laden Laadpunt al vanaf 950 excl. btw 1149,50 incl. btw Mitsubishi Outlander PHEV Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen The

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind BRO.JLR.04.18 Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Jaguar Land Rover Excellent Laadpakket 1.858* Als elektrische rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en onderweg.

Nadere informatie

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN.

BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. BMW i. RIJPLEZIER OPNIEUW UITGEVONDEN. SNEL OP WEG MET DE BMW i3. BMW maakt rijden geweldig DE BMW i3 STARTEN. DE VERSNELLINGSHENDEL BIJ HET STUURWIEL. Voet op het rempedaal. Druk op de START-STOP knop.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Inhoud. De e-golf. Das e-auto. Veiligheid 24. De e-golf 04. 100% Elektrisch 06. Bekledingen en kleuren 26. Exterieur 08. Think Blue 28.

Inhoud. De e-golf. Das e-auto. Veiligheid 24. De e-golf 04. 100% Elektrisch 06. Bekledingen en kleuren 26. Exterieur 08. Think Blue 28. De e-golf Inhoud De e-golf 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 12 Comfort 16 Easy electric 18 Veiligheid 24 Bekledingen en kleuren 26 Think Blue 28 Autostadt 29 Volkswagen Inclusief 30 Social

Nadere informatie

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN

ZORGELOOS RIJDEN & LADEN ZORGELOOS RIJDEN & LADEN Volvo V60 Plug-In Hybrid UW VolVo Plug-In Hybrid NU MET Smart Charging- Pakket Grenzeloze, THE NEW MOTION ONZE VISIE duurzame mobiliteit voor iedereen wil voor iedereen grenzeloze

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Smart ForFour Electric Drive

Smart ForFour Electric Drive Smart ForFour Electric Drive Slim alternatief Autotest Wie eenmaal een elektrische auto heeft gereden, wil nooit meer anders. Het comfort, de souplesse en de prestaties zijn superieur aan vrijwel iedere

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Audi rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind (van

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

>> smart EQ fortwo forfour informatie brochure. smart title of presentation creation date

>> smart EQ fortwo forfour informatie brochure. smart title of presentation creation date >> smart EQ fortwo forfour informatie brochure 1 Het verhaal van de toekomst. > De smart fortwo was van het begin af aan radicaal anders bedacht: niet alleen als auto, maar ook als elektrisch aangedreven

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

Inhoud. Veiligheid 24. De e-golf 04. Bekledingen en kleuren 26. 100% Elektrisch 06. Think Blue 28. Exterieur 08. Autostadt 29.

Inhoud. Veiligheid 24. De e-golf 04. Bekledingen en kleuren 26. 100% Elektrisch 06. Think Blue 28. Exterieur 08. Autostadt 29. De e-golf Inhoud De e-golf 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 12 Comfort 16 Easy electric 18 Veiligheid 24 Bekledingen en kleuren 26 Think Blue 28 Autostadt 29 Volkswagen Inclusief 30 Social

Nadere informatie

Inhoud. Interieur 12. De e-golf 04. Exterieur 08. 100% Elektrisch 06. Comfort 16. Easy electric 18. Veiligheid 24. Volkswagen Inclusief 30

Inhoud. Interieur 12. De e-golf 04. Exterieur 08. 100% Elektrisch 06. Comfort 16. Easy electric 18. Veiligheid 24. Volkswagen Inclusief 30 De e-golf 2 3 Inhoud De e-golf 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 12 Comfort 16 Easy electric 18 Veiligheid 24 Bekledingen en kleuren 26 Think Blue 28 Autostadt 29 Volkswagen Inclusief 30 Social

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Nieuwe e-up! of e-golf? Kies het Eneco HollandseWind Laadabonnement Gaat u een e-up! of e-golf van Volkswagen rijden, dan kunt u nu een Eneco HollandseWind

Nadere informatie

JAGUAR ELECTRIC CARE

JAGUAR ELECTRIC CARE JAGUAR ELECTRIC CARE UW ELEKTRISCHE TOEKOMST KAN BEGINNEN Op het moment dat u in een Jaguar I-PACE stapt, voelt u: dit is een bijzondere auto. Elektrisch rijden biedt u een unieke ervaring. En achter

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride Toyota Prius PHV Natuurlijk uit Japan Autotest Wat is de beste manier om als eerste met de nieuwe Toyota Prius plug-in te rijden? Precies! Afreizen naar Japan om dit nieuwe zuinigheidswonder zelf af te

Nadere informatie

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in Toyota Prius plug-in Gestroomlijnd Autotest Het kan nog zuiniger! De Toyota Prius is al ruim tien jaar hét boegbeeld van milieuvriendelijk rijden. De Prius dankt het succes aan een slimme combinatie van

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Deelnemerstraining GoodMoovs

Deelnemerstraining GoodMoovs Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

EEN ELEKTRISCHE WAG E N? D E P R O S,

EEN ELEKTRISCHE WAG E N? D E P R O S, EEN ELEKTRISCHE WAG E N? D E P R O S, D E C O N T R A S E N D E P R E M I E S. Elektrische wagens zijn in. De We vertellen u alles wat u moet media hebben er de mond van vol, weten over elektrische wagens.

Nadere informatie

enjoy & share positive energy

enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden in uw leaseauto Slim laden thuis én maak onderweg gebruik van het grootste laadnetwerk van Europa enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden Een slim laadpunt

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. 2 Kia Optima Hybrid Maak u op voor een ervaring die alle records breekt De nieuwe

Nadere informatie

BMW i 360 ELECTRIC. AAN ALLES GEDACHT. ALTIJD EN OVERAL.

BMW i 360 ELECTRIC. AAN ALLES GEDACHT. ALTIJD EN OVERAL. BMW i BMW maakt rijden geweldig BMW i 360 ELECTRIC. AAN ALLES GEDACHT. ALTIJD EN OVERAL. bmw.nl/i BMW i 360 ELECTRIC: AAN ALLES GEDACHT. BMW i 360 ELECTRIC is een geïntegreerd mobiliteitsconcept. Met tal

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV Mitsubishi Outlander PHEV Vandaag is alles beter Autotest Een jaar geleden werd de nieuwe Mitsubishi Outlander geïntroduceerd. Een prima auto die een prima recensie kreeg. Maar zowel de klanten als de

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor"

Opel Ampera. Nooit meer bang. Range Extender. tussen elektrische kilometers en kilometers op de benzinemotor Opel Ampera Nooit meer bang Autotest Klamme handen en zweet op het voorhoofd. Alle eigenaren van elektrische auto's delen dezelfde angst: hebben de accu's nog stroom genoeg om de bestemming te halen? De

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. "Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment"

Chevrolet Volt. Zoete wraak. Range Extender. Wie gebruik maakt van groene stroom, heeft aan de Volt de schoonste auto van dit moment Chevrolet Volt Zoete wraak Autotest "De grootste fout uit mijn carrière", noemde de voormalige baas van General Motors het stopzetten van de ontwikkeling van elektrische auto's. Ooit was het moederbedrijf

Nadere informatie

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden

GoodMoovs. Elektrische auto s en opladen. Ervaringen delen. Zelf doen / rijden Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 BWG632-01 Actiepakketten 2014 cr 1v5.indd 1 07-04-14 15:27 Caddy Trend pakket Climatic Normale prijs 1.220,- Afsluitbaar opbergvak op

Nadere informatie

Nissan Leaf Tekna. Nu meer geleafd?

Nissan Leaf Tekna. Nu meer geleafd? Bjorn Blokzijl 24 april 2013 Nu meer geleafd? Het is een koude, regenachtige morgen als we in het Noorse Oslo voor het eerst in de gefacelifte Leaf stappen. Reden dat we juist hier zijn en niet in een

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

Plug-in Hybrid. juni 2013

Plug-in Hybrid. juni 2013 Plug-in Hybrid Electric Vehicles juni 2013 Begin 2013 reden In Nederland ongeveer 8.000 personenauto s met 0% fiscale bijtelling. Het overgrote deel hiervan zijn elektrische auto s die tevens een benzine-

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden Wij doorbreken ondertussen de twee miljoen elektrische voertuigen wereldwijd. De aanwezigheid van een groen en slim laadnetwerk is daarom

Nadere informatie

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen (NEDC) 3 Easy Electric Life Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: stil, schoon, soepel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie