Jouw stappenplan om je GTI-Net account te funden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jouw stappenplan om je GTI-Net account te funden."

Transcriptie

1 Jouw stappenplan om je GTI-Net account te funden. Gelieve dit eerste te lezen vooraleer je verder gaat: Het is belangrijk dat je deze stappen volgt zoals aangegeven. Het proces werkt als volgt: Om punten aan te schaffen bij GTI-Net moet je een account by LV YOU Kad aanmaken. LV YOU Kad is een aparte entiteit van GTI-Net en is gespecialiseerd om betalingen over de hele wereld te verwerken. Deel 1 van dit stappenplan gaat over hoe je je LV YOU Account kan aanmaken als ook hoe je geld kan uploaden op je LV YOU Wallet. Ga pas naar Deel 2 wanneer je het bedrag op je LV YOU account hebt gezet om de punten aan te schaffen op je GTI-Net account. Indien er iets niet duidelijk is, vergelijk je stappen met de screenshots of sluit je browser en begin opnieuw van het begin. Deel 1: Je LV YOU account aanmaken en geld op je LV YOU Wallet uploaden. Om punten aan te schaffen moet je beginnen een LV YOU account aan te schaffen en moet je ook het vereiste bedrag op je LV YOU wallet hebben klaarstaan om de aankoop uit te voeren. Indien beide voorwaarden al reeds voldaan zijn kan je naar Deel 2 gaan. Voor je begint raden we aan de stappen te volgen vanop je computer. 1. Log in je backoffice en ga naar View Accounts in de Mijn accounts tab aan de linkerzijde van je scherm.

2 2. Hier kom je het volgende scherm tegen: 3. Vul het aantal punten in dat je wil aankopen in de Fonds Intermediate Account tab en druk op betalen. Je wordt nu doorverwezen naar de LV YOU Kad website waar je je kan aanmelden of een account kan aanmaken. Om de software aankoop te doen moet je minimaal 500 punten aanschaffen. Belangrijk: De LV YOU website staat standaard in het Chinees wanneer je deze voor het eerst bezoekt. Dit is normaal. 4. Voor je verder gaat gelieve de taal te veranderen, dit doe je door op het witte balkje te klikken zoals aangegeven op onderstaande screenshot en dan de optie English aan te klikken.

3 5. Na de taal te wijzigen, meld je aan of klik op de Sign up for free knop om een account aan te maken. 6. Om je account te maken, moet je alle gevraagde informatie invullen. Gelieve je te gebruiken dat gelinkt is met je GTI-Net account en vul je volledige naam in zoals aangegeven op je identiteitskaart. Eens je alles hebt ingevuld, klik op Submit om je account te maken. Je zal doorverwezen worden naar het volgende scherm:

4 7. Klik je eerst op Wallet in het midden van het scherm zoals aangegeven op bovenstaande screenshot. Om te weten hoeveel dollars je moet aankopen om het gewenste aantal punten bij GTI-Net te kopen duid je USD bij puntje 4: Transfer From zoals in onderstaande linkse screenshot is aangegeven. 8. Wanneer je USD hebt aangeduid, zal het exacte bedrag in puntje 5 Pay by worden getoond net zoals bovenstaande rechtse screenshot. Schrijf dit nummer op, dit is het exacte equivalent van wat jij moet betalen in dollars om het gewenste aantal punten te kopen van GTI-Net. Wegens de hoge frequentie van prijsschommelingen tussen de euro en dollar raden we aan minstens 1 extra dollar op je LV You account aan te schaffen.

5 Extra info: LV YOU werkt momenteel niet met euros, terwijl de aankoop van punten wel wordt aangerekend in euros. Het is belangrijk deze stap te volgen omdat dit het exacte bedrag in dollars weergeeft dat je nodig hebt. 9. Nu je weet hoeveel dollars je moet aankopen in je LV YOU Wallet ga ja naar de het Top Up icoontje aan de linkerzijde van je scherm. Dit is het 4de icoontje en klik op Top Up. 10. Selecteer bij puntje 1: Select Currency : USD

6 11. Vul het aantal dollars in dat je hebt opgeschreven in stap 8 (+$1) In puntje 2: 'Topup amount Onthoud, dit is het equivalent in euros om je punten later aan te kopen. BELANGRIJK voor de Europese gebruikers! Voor kommagetallen gebruik je een. in plaats van een,. Anders zal je de betaling niet kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld In puntje 3: Payment method kan je kiezen hoe je jouw Dollars wil aankopen. Momenteel zijn er twee opties mogelijk, namelijk PayPal ofwel Cryptocurrency. In dit stappenplan behandelen we beide. 1. Paypal Kies PayPal en klik op submit. Dit zal een pop up scherm openen dat je doorverwijst naar PayPal om de betaling uit te voeren. Om de taal te wijzigen kan u onderaan het scherm de taal aanduiden. Optie 1: U heeft al een PayPal account: Meld je aan om de betaling uit te voeren. Eens je de betaling bevestigd, word je terug doorverwezen naar je LV YOU Account en is het geld toegevoegd in je LV YOU Wallet. Indien je gevraagd wordt in welke munteenheid te betalen kan je kiezen. Dit is beide hetzelfde bedrag in hun respectievelijke munteenheid waarin de kosten toegevoegd zijn die PayPal aanrekent voor de de betaling. Om je punten op je GTI-Net account aan te kopen ga naar Deel 2.

7 Optie 2: U heeft nog geen PayPal account: Klik op de optie: Betalen met een creditcard onder het log in scherm. Vul de gevraagde informatie in, wanneer je je creditcard informatie invult kan je kiezen in welke munteenheid je wil betalen. Kies één van beide opties, beide vertegenwoordigen hetzelfde bedrag, met de kosten die PayPal aanrekent voor de transactie bij in gerekend. Scroll naar beneden en vooraleer je de betaling kan bevestigen raden we je aan een PayPal account aan te maken. Vul de gevraagde informatie in en klik de button aan om de betaling te volbrengen door de volgende stappen te volgen. Wanneer je de stappen volbrengt, word je terugverwezen naar de LV YOU website en wordt het bedrag meteen op je LV YOU Wallet toegevoegd.

8 2. Cryptocurrency Indien je je LV YOU Wallet wil aanvullen door middel van cryptocurrency, kan je de Bitcoin optie selecteren. Eens je op Submit klikt zal er een pop up scherm openen die de QR code en het betalingsadres aangeeft. Gelieve de betaling aan de hand van de QR-code met je cryptowallet uit te voeren. Eens de transactie is verwerkt door de blockchain zal het bedrag worden toegevoegd aan je LV YOU Wallet en kan je verder gaan naar Deel 2. Deel 2: Punten aankopen bij GTI-Net Vooraleer je punten kan aankopen moet je een LV YOU account hebben met voldoende geld in de Wallet. Indien dit niet het geval is volg stap 1 om geld op je Wallet te zetten. 1. Log in je backoffice en ga naar View Accounts in de Mijn accounts tab aan de linkerzijde van je scherm.

9 2. Vul het aantal punten in dat je wil aankopen in de Fonds Intermediate Account tab en druk op betalen. Je wordt nu doorverwezen naar de LV YOU Kad website. (Om de software aankoop te doen moet je minimaal 500 punten aanschaffen.) 3. Meld je aan indien nodig om het volgende scherm te zien: 4. Kies Wallet in het midden van het scherm.

10 5. In Puntje 4: Transfer from kies USD en druk nadien op submit. 5* Indien je volgende boodschap te zien krijgt wil dit zeggen dat je niet voldoende geld op je LV YOU Wallet beschikbaar hebt. Om je betaling te volbrengen moet je eerst extra geld op je Wallet zetten zoals in Deel 1 wordt uitgelegd. 6. Vergeet niet om nogmaals te bevestigen. Om te bevestigen dat de betaling geslaagd is word je automatisch terug naar je GTI-Net account doorverwezen met de volgende melding: 7. Je punten zijn nu toegevoegd aan je intermediate account en zijn klaar om gebruikt te worden om je account te funden of producten te kopen.

Handleiding ipad 2016-2017

Handleiding ipad 2016-2017 Handleiding ipad 2016-2017 CONFIGURATIE VAN DE IPAD AIR 2 UITPAK EN EERSTE INSTALLATIE INSTRUCTIE 1. Pak de ipad uit en controleer of alles erin zit: 2. Start de ipad! Dit doe je door de Aan knop (bovenop

Nadere informatie

Hoe maak je een Onegini account?

Hoe maak je een Onegini account? Onegini gasttoegang Met Onegini kunnen gebruikers die diensten via SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext, toch via SURFconext inloggen.

Nadere informatie

Gedetailleerde stappen om uw aan te melden voor een PayPal Premier Account op www.paypal.com

Gedetailleerde stappen om uw aan te melden voor een PayPal Premier Account op www.paypal.com Gedetailleerde stappen om uw aan te melden voor een PayPal Premier Account op www.paypal.com Stap1 : Ga naar www.paypal.com, en klikt u Business Business zoals weergegeven: Stap 2: U zult het scherm zien

Nadere informatie

Een Debitcard aanvragen

Een Debitcard aanvragen Een Debitcard aanvragen Een uitgebreid stappenplan dat u stap voor stap meeneemt in het proces van MoneyBookers om een Debitcard aan te vragen. Geachte Lezer, Deze PDF is bedoeld als handleiding voor u,

Nadere informatie

nota Handleiding User Access Management ehealth (UAM)

nota Handleiding User Access Management ehealth (UAM) nota Handleiding User Access Management ehealth (UAM) datum 21/06/2016 onderwerp Hoe kan ik het gebruikersbeheer voor mijn organisatie in orde brengen in ehealth? VTE Toegang aanvragen bij ehealth Als

Nadere informatie

Handleiding Bittrex Het verkopen van altcoins CRYPTOGOEROE.

Handleiding Bittrex Het verkopen van altcoins CRYPTOGOEROE. Handleiding Bittrex Het verkopen van altcoins Het verkopen van altcoins Nu je de handleiding over de algemene uitleg van Bittrex hebt gelezen gaan wij verder met de volgende stap, het verkopen van altcoins.

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Erkennen en subsidiëren Team sociaal-cultureel werk en jeugdwerk Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Laura Desloovere - Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be

Nadere informatie

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Verkorte instructie... 4 Uitgebreide handleiding met screenprints... 5 2 Inleiding Vanaf 1 januari 2017 zijn

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Hoe voeg ik een externe partij toe aan mijn dossier?

Hoe voeg ik een externe partij toe aan mijn dossier? Hoe voeg ik een externe partij toe aan mijn dossier? Hoe u de externe partij toevoegt, is afhankelijk of uw dossier nieuw of al geregistreerd is in ExpertBase. Bij een volledig nieuw dossier voegt u de

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie

2. WORD LID VAN JE CLUB (

2. WORD LID VAN JE CLUB ( 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN Het inlogscherm van site van de Stichting Vertellen is gewijzigd. Er zijn 4 knoppen bijgekomen waarmee je kunt inloggen via

Nadere informatie

Dagelijkse radio luistervragenlijst

Dagelijkse radio luistervragenlijst Dagelijkse radio luistervragenlijst 1 Doel van deze vragenlijst Doel van deze vragenlijst is om jouw persoonlijk radio luistergedrag dagelijks in kaart te brengen. Dit doe je door dagelijks aan te geven

Nadere informatie

Registreren en je eerste coins!

Registreren en je eerste coins! Registreren en je eerste coins! Welkom bij dit stappenplan van onlinecryptoadvies.nl! Door middel van dit document wordt het duidelijk hoe je, je moet registreren bij Binance en Anycoindirect. Daarnaast

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Wat is het? itsme is een app die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of transacties te bevestigen. Overal

Nadere informatie

Registreren als Professional bij Registerplein

Registreren als Professional bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext (

Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext ( Onegini Met Onegini kunnen gebruikers die SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext ( bijvoorbeeld uit het bedrijfsleven die deelnemen aan

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE.

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE. TREZOR hardware wallet gebruik In mijn handleiding van de TREZOR heb ik je inmiddels uitgelegd hoe je deze installeert en configureert. De volgende stap is om gebruik te maken van je TREZOR. Je kunt dit

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN

HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN HANDLEIDING ONLINE CULTUURABONNEMENT KOPEN Wil je je abonnement ook online aankopen? Lees dan zeker deze handleiding! Vooraleer je vol overgave begint aan je bestelling, is het interessant om met volgende

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Forecasting Quickstart NL

Forecasting Quickstart NL Forecasting Quickstart NL Inleiding Bereik en doel StrateX.Cloud is een cloud based softwarepakket voor het maken van forecasts en capaciteitsplanningen. De software is volledig in de cloud wat betekent

Nadere informatie

Handleiding PIC en URF

Handleiding PIC en URF Handleiding PIC en URF [Geef de ondertitel van het document op] In deze handleiding: STAP 1 Een ECAS account aanmaken STAP 2 Een PIC code voor je organisatie aanmaken STAP 3 Je organisatiegegevens aanvullen

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Multiposs. Gebruikershandleiding

Multiposs. Gebruikershandleiding Multiposs Gebruikershandleiding 1 Gebruikershandleiding Product : Multiposs Ref.nr: 160801 Versie: 5.0 Publicatiedatum: 21-2-2018 2 Inhoud Gebruikershandleiding... 2 1. Overzicht gebruikerspagina... 4

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Handleiding Telewerken

Handleiding Telewerken Handleiding Telewerken Wat wil je doen? Probleem met Telewerken oplossen Telewerken activeren & installeren Toegang tot Flow vanaf meerdere apparaten en plekken Probleem met Telewerken oplossen Probleem:

Nadere informatie

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3.

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3. Je contract elektronisch ondertekenen met InterimSign Vanaf 1 oktober 2016 is het elektronisch handtekenen van een uitzendcontract tot leven geroepen. Hierbij kan je zowel met een eid of een zelfgekozen

Nadere informatie

4.2 Subtab Evaluatiesets

4.2 Subtab Evaluatiesets 4.2 Subtab Evaluatiesets 4.2.1 Evaluatieset aanmaken Om een oefening te kunnen quoteren, moet je eerst één (of meerdere) evaluatieset(s) aanmaken. Met een evaluatieset bepaal je de criteria waaraan de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding PIC en URF

Handleiding PIC en URF Handleiding PIC en URF [Geef de ondertitel van het document op] In deze handleiding: STAP 1 Een ECAS account aanmaken STAP 2 Een PIC code voor je organisatie aanmaken STAP 3 Je organisatiegegevens aanvullen

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een creditcontract?

Hoe meld ik me aan voor een creditcontract? Hoe meld ik me aan voor een creditcontract? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren... 8 Stap

Nadere informatie

Ga naar

Ga naar Handleiding invullen uren Flexportal Wees tijdig met het invullen van de uren! Doe dat vrijdag gelijk na het werk of, als dat niet kan, in het weekend. Let op! Heb je je uren, op maandag, niet ingevuld,

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat?

Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat? Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren... 8 Stap

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

HANDLEIDING LOTING SEIZOEN 18/19

HANDLEIDING LOTING SEIZOEN 18/19 HANDLEIDING LOTING SEIZOEN 18/19 In 6 stappen naar je inschrijving Ga naar www.getouw.be en klik op inschrijven loting Stap 1: Personen toevoegen Met de knop persoon toevoegen voeg je de personen toe voor

Nadere informatie

ETC heeft vanaf dit seizoen de aanmelding tot lid, verder vereenvoudigd en gedigitaliseerd. De procedure verloopt snel en eenvoudig

ETC heeft vanaf dit seizoen de aanmelding tot lid, verder vereenvoudigd en gedigitaliseerd. De procedure verloopt snel en eenvoudig ETC heeft vanaf dit seizoen de aanmelding tot lid, verder vereenvoudigd en gedigitaliseerd. De procedure verloopt snel en eenvoudig Ga naar de website van ETC Essen (http://www.etc-essen.com) en klik vervolgens

Nadere informatie

Aanmelden voor een Flickr-account.

Aanmelden voor een Flickr-account. Aanmelden voor een Flickr-account. Het aanmelden voor een Flickr-account kost niets. Je hebt met zo n gratis account de mogelijkheid om elke maand voor 20MB aan nieuwe foto s toe te voegen. De totale omvang

Nadere informatie

PE-online Guide. - Opleiders -

PE-online Guide. - Opleiders - PE-online Guide - Opleiders - 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. Opleidersaccount aanmaken in PE-online... 4 A. Account aanmaken in PE-online... 4 B. Autorisatie aanvragen als opleider... 4 3. Wegwijs

Nadere informatie

Prospect-website. Infodagen. Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen

Prospect-website. Infodagen. Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen Prospect-website Infodagen Handleiding bij het inschrijven voor Infodagen Inhoudsopgave 1 Van start met de Prospect-website 1 1.1 Een nieuw account maken 2 1.2 Aanmelden op de Prospect-site 4 2 Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Prospect-website. Open Lessen en Try-outs. Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs

Prospect-website. Open Lessen en Try-outs. Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs Prospect-website Open Lessen en Try-outs Handleiding bij het inschrijven voor Open Lessen en Try-outs Inhoudsopgave 1 Van start met de Prospect-website 1 1.1 Een nieuw account maken 2 1.2 Aanmelden op

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

BANNERS APP. Renate Rolefes

BANNERS APP. Renate Rolefes BANNERS APP Renate Rolefes VERDIEN EENVOUDIG GELD MET JE TELEFOON ELKE KEER DAT JE DEZE ONTGRENDELT Banners App is een uniek platform om extra geld te verdienen door advertenties te bekijken wanneer je

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming?

Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming? Hoe meld ik me aan voor een permanente vorming? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren...

Nadere informatie

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6

Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam installeren... 2 2. Steam Key Activeren... 6 Handleiding Steam Deze handleiding zal je helpen met het downloaden en installeren van Steam. Daarnaast lees je ook hoe jij jouw product code moet activeren in Steam. Inhoud Handleiding Steam... 1 1. Steam

Nadere informatie

Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME.

Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME. Stappenplan voor het registreren van een cursus in MyERC en CoSy Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME. Stap 1

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route)

Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route) Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route) Dit document is bestemd voor deelnemers aan de zelfstandige route van de Beroepservaringperiode. Het bevat de gebruikershandleiding voor

Nadere informatie

Handleiding testgebruiker v.0.1

Handleiding testgebruiker v.0.1 Handleiding testgebruiker v.0.1 Handleiding testgebruiker v.0.1 Brands & Stories - 21.10.2014-1 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Doelstelling 3 1.3 Een probleem rapporteren 3 2 Registreren 4 2.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem)

Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem) Gebruikershandleiding BCS (Beter Leven systeem) Inhoudsopgave 1.Uitnodigingsmail ontvangen... 3 2.Een account aanmaken... 4 Aanmelden met vouchercode?... 5 3.Bevestig uw account... 6 Al een account?...

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Starten met bettermarks

Starten met bettermarks Starten met bettermarks Voordat je met bettermarks kan starten, moet je twee dingen doen: 1 Inloggen bij bettermarks 2 Jezelf indelen in een klas Hieronder kun je lezen hoe je dit moet doen. 1 Inloggen

Nadere informatie

Aanmelden op het Office 365 portaal

Aanmelden op het Office 365 portaal Aanmelden op het Office 365 portaal Met bovenstaande accountgegevens kan je je aanmelden op het Office 365 portaal op http://portal.office.com In het bovenste tekstveld vul je jouw gebruikersnaam in. Vergeet

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDBOEK. Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage

GEBRUIKERS HANDBOEK. Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage GEBRUIKERS HANDBOEK Voor gebruikers/vendors SAVANA SOLUTIONS Kalvermarkt 53, 2e etage Inhoudsopgave Bedrijfsaccount aanmaken 2 Inloggen 3 Een bedrijf toevoegen 3 Uw bedrijf bewerken 4 Producten toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be Handleiding vereniging: v130319 Log aan met je gebruikersnaam en paswoord via: www.anons.be Als administrator zou je onderstaande groene knoppen moeten zien, indien deze niet zichtbaar zijn gelieve dan

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5 HANDLEIDING Augustus 2012 Pagina 1 van 5 1. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u op eenvoudige wijze online een advertentie kunt samenstellen voor in de campinggids. U ontvangt een email met een

Nadere informatie

UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING. Sanne van der Meijden

UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING. Sanne van der Meijden UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING Sanne van der Meijden ALVA ICT SCHOOLJAAR 2017-2018 Inhoud Inhoudsopgave... 2 1 Creëer een account... 3 2 Creëer je project... 4 3 Publiceer je project... 10 4 Deel

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1. ONDERHOUDEN VAN FOTOALBUM OPLADEN VAN FOTO S VIA PC Surf naar www.framashoe.be/wp-admin & log in op de website. Vink Onthoud mij aan zodat je niet telkens opnieuw je gebruikersnaam

Nadere informatie

SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019

SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019 O SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1 Inloggen... 3 1.2 Inloggen... 3 1.3 Eerste keer inloggen... 4 1.4 Inloggegevens vergeten... 7 1.5 2-factor authenticatie

Nadere informatie

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE 1 EERSTE KEER INLOGGEN Heb jij inloggegevens van ons ontvangen? Dan ben je klaar om het platform te gaan gebruiken. 1. Open de e-mail met inloggegevens

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.BEROEPSERVARINGPERIODE.NL (ZELFSTANDIGE ROUTE)

HANDLEIDING MIJN.BEROEPSERVARINGPERIODE.NL (ZELFSTANDIGE ROUTE) HANDLEIDING MIJN.BEROEPSERVARINGPERIODE.NL (ZELFSTANDIGE ROUTE) Dit document is bestemd voor deelnemers aan de zelfstandige route van de Beroepservaringperiode. Het bevat de gebruikershandleiding voor

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF Stappenplan NEARPOD Check Afbeelding Stappen Stap 1: Surf naar http://nearpod.com. Stap 2: Klik op Free Teacher Account. 2 Stap 3: Vul je gegevens in. Druk daarna op Sign

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk Handleiding Schoolfruit, -groenten en melk 1 1 E-loket... 3 Help functie... 3 Inloggen... 3 Wat heb ik nodig?... 3 Aanmelden... 3 2 Indienen van een erkenningsaanvraag... 5 2.1 Starten... 5 2.2 Selecteren

Nadere informatie

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina.

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. Leerpaden maken 1. Account en wachtwoord 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. 5. Structuur aanbrengen met stappen 6. Structuur aanbrengen

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Werkinstructie Verbinden met Airborne

Werkinstructie Verbinden met Airborne Werkinstructie Verbinden met Airborne We hebben binnen onze scholen draadloze netwerken aangelegd. De standaard waarmee deze netwerken zijn aangelegd noemen wij de Airborne standaard. Het draadloze netwerk

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een examencontract?

Hoe meld ik me aan voor een examencontract? Hoe meld ik me aan voor een examencontract? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 6 Domicilieadres... 6 Stap 2: Voorkeuren privacy... 6 Stap 3: Vooropleiding...

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kun je berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie