Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Makelaars

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Makelaars"

Transcriptie

1 Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Makelaars

2 Online marketing voor makelaars Beste lezer, Bambuu heeft al met heel wat makelaars om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business. Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke disconnectie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor makelaars weggeven. Doe er je voordeel mee! Heb jij behoefte aan een maatwerk analyse van jouw kantoor? Vraag deze direct, gratis en vrijblijvend aan via Bambuu.co/quickscan. Cheers, Het Bambuu-team

3 1 # Get your priorities straight Om panden te verkopen moet je ze toch echt eerst in de verkoop krijgen. Veel makelaars geven dan ook aan dat een goede portefeuille topprioriteit is, maar gek genoeg focust bijna iedereen (alleen maar) op verkopen. Hoe logisch is het om je website vol te plempen met je huizenaanbod als je juist verkopers wilt aantrekken? Veel makelaars willen misschien indruk maken met hun portefeuille, maar geloof ons, het maakt je bezoekers helemaal niets uit. Kopers gaan immers naar Funda. En verkopers letten op heel andere dingen. Namelijk de dingen die laten zien waarom jouw kantoor hun pand(en) het snelst en het meest voordelig zal verkopen. Focus daarop en streef de concurrent voorbij. Zet je website juist in om business te krijgen van verkopers, door op je sterke punten te focussen in plaats van op je aanbod. Logisch, toch? Tip: Het is belangrijk om een zo mooi mogelijk aanbod te krijgen via verkopers, dat is duidelijk. Dit kunnen particulieren zijn, maar natuurlijk ook projectontwikkelaars die meestal één partij zoeken om een bulkverkoop te verzorgen. Mega-interessante klussen! Daar wil je toch zeker actief op werven?

4 2 # Trek de markt naar je toe Wie wil er niet verkopen bij de makelaar met het grootste bereik? Jij kunt aantonen dat je dit ook daadwerkelijk hebt als je beschikt over een grote database met (potentiële) kopers. Hoe kom je daaraan? Door er proactief aan te bouwen! Een rijke en relevante database is niet alleen goud waard bij het uitzetten van je vastgoed (en dus de verkoop) maar natuurlijk ook een reden voor verkopers om via jou te gaan verkopen. Omdat je hiermee bewijst: ik heb de markt in jouw afzetgebied. Tip: Een goed voorbeeld is Facebook pagina Wonen in Waterland : een community van bijna 5000 mensen. Als jij zo n achterban hebt dan kun je aan de verkoper laten zien : wij hebben deze hele community die geïnteresseerd is in Wonen in Waterland. Deze relevante groep kunnen wij voor jou bereiken en daardoor ga jij je huis sneller verkopen!

5 3 # Spek je database en genereer leads Ruil interessante content voor contactinformatie. Bijvoorbeeld door brochures over een specifiek onderwerp zoals nieuwbouwproject X in plaats Y op jouw online platforms (website, Facebook) te plaatsen, die mensen kunnen downloaden in ruil voor een adres. Op basis hiervan kun je wellicht een profielschets maken. Sla dit allemaal op in je marketingdatabase, definieer segmenten en voer marketingprogramma's uit op deze segmenten. Voilà! De eerste stappen in databasemarketingland. Tip: Probeer bijvoorbeeld mensen te bereiken waarvan je verwacht dat ze (op termijn) een huis willen kopen. Denk aan jonge mensen die net kinderen hebben gekregen en waarschijnlijk snel uit hun huidige woning groeien. Als je zo n doelgroep weet te pinpointen via een online kanaal, zeg dan iets interessants zoals Laat bij ons je woonwens achter, dan sturen wij je een alert als we een woning hebben die perfect bij jouw wensen past! Voor zoiets laten mensen graag hun adres achter. En jij weet zeker dat je communiceert met een geïnteresseerde doelgroep. Tip: Laat dat volgen en opvolgen het uitgangspunt zijn van je database. Als iemand in 2011 een tweekamerappartement heeft gekocht, is de kans groot dat er een paar jaar later interesse is om naar een eengezinswoning te verhuizen. Ontdek dit soort trends en richt je marketing erop in.

6 4 # Zorg dat je aan de bal blijft Beter nog is om niet af te wachten tot mensen jouw website en/of Facebook gevonden hebben. Ga actief op zoek naar jouw doelgroep(en). Definieer potentiële doelgroepen door profielen te maken: wie zou daar willen wonen? Ga dan heel gericht marketen op deze groepen om leads te genereren zoals genoemd bij punt #3. Volg je leads op met bijvoorbeeld uitnodigingen voor een persoonlijk gesprek. Want je kunt iedere keer als je een huis wilt verkopen wel gaan adverteren en hopen dat mensen het zien, maar dat is een duur schot hagel. Je hebt geen invloed op het verloop nadat de ad is geplaatst. Er zit niets anders op dan maar afwachten. En eenmaal gemist, dan heb je geen mogelijkheid meer om die potentiële klanten alsnog te bereiken. Tip: Facebook biedt bijvoorbeeld opties om te zoeken op demographics : leeftijd, opleiding, baan, werkgever, hobby s, etc.

7 5 # Bepaal en bazuin jouw USP Jij bent de beste keus. Waarom? En hoe krijg je dat nu tussen de oren van je doelgroep? Beantwoord voor jezelf de vraag: waarom moet men bij jou zijn en niet bij je grootste concurrent? Wees eerlijk en probeer iets substantieels en aantoonbaars te vinden. Wat heb of kun jij aantoonbaar, dat jouw concurrenten niet hebben of kunnen en wat wél belangrijk is voor potentiële klanten? Het hoeft maar één reden te zijn. Als het maar een heel goede is. En dan? je vertelt het én je bewijst het. Bijvoorbeeld door: Niet te laten zien wat je te koop hebt (FUNDA!) maar wat je verkocht hebt (en hoe snel) Tevreden klanten aan het woord te laten in referenties op je website Te laten zien hoe jij groot bereik kunt garanderen ( omdat we een Facebook community van ruim leden hebben, kunnen wij jouw huis sneller te verkopen dan de concurrent) Tip: Benadruk de voordelen die jij biedt op je website. Bijvoorbeeld Weinig tijd? Ook op zaterdag kun je bij ons terecht voor bezichtigingen of Dringende vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

8 6 # Het gaat om mensen niet om panden Zoals in alle branches, draait het om mensen. Zonder hun vertrouwen in jou en je werk kun je wel inpakken. Het liefst kweek je daarnaast ook nog een gunfactor. Zorg dus voor de beste relatie met die klanten. Ze moeten jou bij wijze van spreken 's nachts kunnen bellen en je beantwoordt graag en onvermoeibaar hun vragen. Je zet altijd dat stapje meer, zonder voor elk wissewasje extra geld te vragen. De beste klanten zijn klanten voor het leven. Zij zullen niet alleen vanzelfsprekend bij jou aankloppen als ze een makelaar nodig hebben, ze zullen je ook aanbevelen bij anderen. En ambassadeurs zijn meer waard dan de wereld aan advertenties of een overvloed aan panden op je website. Tip: Kies voor een persoonlijke aanpak en geef je kantoor een gezicht (of: gezichten). Laat je medewerkers aan het woord in bijvoorbeeld een blog waarin ze hun zakelijke inzichten en persoonlijke aardigheden kwijt kunnen en besteed aandacht aan de smoelenpagina op je website. Een leuke foto en een dito Even voorstellen tekstje doet wonderen. Jij bent een leuk mens die zijn/haar klant niet beschouwt als nummer zoveel. Daar doen mensen graag zaken mee. Kijk voor inspiratie even op de website van Woningadviseurs in Zeist. Zij zetten zelfs hond Spikey in als makelaar, met groot succes op social media.

9 7 # Benut online networking opportunities Via Linkedin, Facebook, YouTube, Pinterest en Twitter kun je je doelgroep(en) niet alleen vinden, maar ook volgen, bereiken, en bevrienden. Het is belangrijk om naar je doelgroep te luisteren zodat je kunt bieden wat je potentiële klant zoekt, en het is belangrijk om relaties te kweken zodat je uiteindelijk die relatie niet meer hoeft te werven en prijs geen bepalende factor meer is. Deden we dat vroeger bij de sportclub, in de kroeg en tijdens een open huis, nu doen we dat (ook en vooral) online. Zorg dus dat je online bent waar jouw doelgroep is, en volg de conversaties. Tip: Blogs over bijvoorbeeld je vakgebied kunnen heel nieuwe contactmogelijkheden en langdurige relaties met je doelgroep creëren. Internet biedt een zee aan informatie over hoe je een zakelijk blog schrijft. Tip: Ontwikkel eventueel een expertise/niche en deel jouw kennis via online kanalen. Als jij heel veel interessante content hebt gedeeld over woon-gerelateerde onderwerpen in Amsterdam-Zuid dan is de kans groot dat mensen die zoeken naar makelaar Amsterdam-Zuid bij jou uitkomen. Én jou zien als de beste makelaar in dat gebied.

10 8 # Wees er vroeg bij en kweek klanten voor het leven Het is slim om actief relaties aan te gaan met mensen die (naar verwachting snel) de woningmarkt betreden. Realiseer je dat starters op de woningmarkt altijd een goede aankoopmakelaar zoeken en als jij ze hiermee prima van dienst bent geweest, dan komen ze hoogstwaarschijnlijk ook bij jou als verkopende partij. Reken maar uit: mensen gaan meerdere woningtransacties aan in hun leven - zeg 4 of 5 - en als jij dan die relatie hebt gecreëerd en warm gehouden dan is dat toch heel wat business. Zonder steeds weer de moeite van acquisitie. Hoe scoor je punten bij dat eerste contact? Bij de koop van een eerste woning zitten mensen vol vragen. Help ze zo goed je kunt, bijvoorbeeld door proactief jouw expertise te delen Heb je hier al aan gedacht en Hier moet je even op letten, dit heb ik vaak fout zien gaan. Wees gul met je kennis en aandacht. Als ze vijf jaar later gaan verhuizen, komen ze zeker bij jou terug. Tip: Hoe vind je een dergelijke doelgroep? Facebook bijvoorbeeld wordt tegenwoordig wel geoormerkt als verliezend kanaal maar nog steeds hebben zóveel mensen een profiel waarin ze een schat aan profielinformatie hebben achtergelaten. Dit maakt het nog altijd de meest waardevolle tool die je kunt inzetten bij B2C (Business-to-Consumer) marketing.

11 9 # Gebruik het netwerk van je klant Verkopers kennen zelf waarschijnlijk genoeg mensen die ook bezig zijn met (ver)kopen. Als zij gaan delen via hun netwerken, vergroot dit het bereik enorm. Maar jouw klant denkt misschien: ja hallo, daar betaal ik mijn makelaar dik voor, hoezo zou ik zelf moeite doen? Je kunt je klanten aanmoedigen om mee te helpen met de publiciteit door bijvoorbeeld te belonen met een incentive. Bijvoorbeeld: geef in ruil voor delen op Facebook 50 advertentietegoed voor jouw advertentiekanalen. Gebeurt het nu dat de koper wordt gevonden via het netwerk van jouw klant, beloon dit dan serieus door bijvoorbeeld een flinke korting op een nevendienst. Tip: Stop met extra geld vragen voor marketingactiviteiten. Dit is onderdeel van je werk. Mee in de zondagskrant, extra betalen? Dat kan echt niet meer. Honderd euro vragen voor plaatsing in een krantje is wat wij noemen: 'Penny wise, Pound foolish'.

12 10 # Presenteer je als totaalkantoor Biedt jouw kantoor naast makelaardij ook diensten zoals verzekeringen en hypotheken? Waarom zou je dan riskeren dat jouw klant voor deze diensten naar iemand anders gaat? Presenteer je actief als een totaalkantoor. Het is niet moeilijk: geef iemand een voucher voor een gratis adviesgesprek met je collega van deze afdeling(en), en grote kans dat je hem of haar terugziet. Een sigaar uit eigen doos inderdaad, maar toch interessant voor klanten! Nog wat voorbeelden: Van ons krijg je korting op de aankoopbegeleiding bij je volgende huis als wij de verkoopbegeleiding voor je mogen verzorgen. En Sluit bij ons een hypotheek af en ontvang een leuke korting op aankoopbegeleiding. Tip: Ook als jullie systeem cross-selling minder goed faciliteert bijvoorbeeld bij een zelfstandige inhouse hypotheek-tak waarmee je geen data mag verwisselen dan nog kun je de buren tippen in het gesprek zodat je klant er zelf een kijkje gaat nemen. Tip: Het liefst automatiseer je het opvolgingsproces zodat iemand in de dagen na jullie gesprek een aardig mailtje krijgt in de trant van Wat leuk je gesproken te hebben, we hopen dat je er iets aan hebt gehad, hier is een voucher voor korting op de aankoopmakelaar.

13 BONUS # Laat je website voor je werken Nog een goede reden om je website niet te gebruiken voor je huizenaanbod: je weet hoe duur die krengen zijn om te bouwen en aan te passen. Sukkel je dan maar door met een gedateerde ineffectieve website? Misschien is het tijd voor een drastisch besluit: weg met die old school website die zo goed als onbruikbaar is voor online marketing. Tijd voor Makelaardij 3.0 (en meer klanten)!

14 PS # Marketing hulptroepen Op zoek naar meer tips, of hulp bij de uitvoering? Stuur een mailtje naar info@bambuu.nl met jouw aanvraag en we nemen ASAP contact met je op voor een afspraak. Je kan ook direct contact op nemen met onze marketingconsultant Bart Degeling, via: bart@bambuu.nl Over Bambuu Bij Bambuu huur je voor een aantal uur per week een eigen online marketingteam in. Marketeers met verstand van zaken, die aan jouw kant staan, snel uit de startblokken zijn en jou helpen met het waarmaken van je online ambities. Zie het als je eigen Online Marketingteam. Maar dan voor een aantal uur per week, zonder de grote risico's en kosten van een afdeling op de payroll. Kortom: wil jouw organisatie meer gang maken op internet, maar mis je de know how en capaciteit om het te regelen? Vlieg Bambuu in!

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Beste lezer, ONLINE MARKETING VOOR NOTARISSEN Bij Bambuu huur je een topmarketeer voor een aantal uur per week. Iemand met verstand van zaken, die

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 8 Marketinginzichten voor accountants Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 De marketeers van Bambuu werken regelmatig voor verschillende zakelijke dienstverleners. Geen bedrijf,

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer

9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer 9 mei 2017 Marlies Vringer, Senior Marketeer Definitie Social Selling Social selling is het op strategische wijze benutten van social media, door verkoop en marketing, voor het verkrijgen van klantinzicht,

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

Whitepaper. 10 Online Marketing Insights Voor Advocaten

Whitepaper. 10 Online Marketing Insights Voor Advocaten Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Advocaten Online marketing voor advocatenkantoren Bambuu werkt voor een flink aantal juridische dienstverleners in de Randstad. In de praktijk is ieder kantoor

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Happy & Social Social Media Lezing Assurantieclub Zeeland 25 januari 2012

Happy & Social Social Media Lezing Assurantieclub Zeeland 25 januari 2012 Happy & Social 2012 Social Media Lezing Assurantieclub Zeeland 25 januari 2012 Definitie social media Online platformen waar de gebruikers, met geen of weinig tussenkomst van een professionele redactie,

Nadere informatie

10 Tips voor je LinkedIn-profiel

10 Tips voor je LinkedIn-profiel 10 Tips voor je LinkedIn-profiel LinkedIn is nog altijd dé netwerksite voor professionals. Behalve een netwerkfunctie, heeft LinkedIn ook steeds meer de functie van sollicitatiesite. Recruiters, headhunters

Nadere informatie

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter.

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter. VOORWOORD Toen ik de vraag kreeg of ik een boek over social selling wilde schrijven, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het stond al een tijdje op mijn dingen die ik nog wel eens zou willen doen

Nadere informatie

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier!

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Hallo health coach, Hallo health coach of personal trainer, Dus jij wil andere mensen helpen met een

Nadere informatie

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag Profielscan Jouw online eerste indruk! Middels deze scan voorzie ik je met veel plezier van waardevolle informatie: een professionele en objectieve kijk op jouw LinkedIn profiel. Nadat je zelf al een en

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon Don t cut your margin! Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon al snel 30.000 per jaar aan resultaat laat weglopen! Letterlijk wel te verstaan. Gewoon, omdat door

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers Start nu met online zichtbaarheid #7 tips presenteert een e book voor ondernemers 2 Inleiding Dit e book is voor ondernemers die JA zeggen tegen groei. Ondernemers die zichzelf durven laten zien. Die hun

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING

LEADS LANDINGS PAGINA S BETERE MEER DOOR ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING MEER LEADS DOOR BETERE LANDINGS PAGINA S ONTDEK HOE JE IN EEN HANDOMDRAAI BETERE LANDINGSPAGINA S MAAKT. KOEN VAN DE WETERING Inleiding Als moderne en eigentijdse ondernemer aarzel je niet om online middelen

Nadere informatie

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn?

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn? Bij Storycatchers maken we online video. Geen gewone video. We maken video die werkt. Video die voor nieuwe klanten zorgt. Video die simpelweg rendabel is. Hoe doen we dat? We gebruiken het vakmanschap

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN Introductie Iedereen is tegenwoordig sociaal en dat maakt Social Media een krachtig middel om het proefsporten op jouw sportclub te promoten. Jij weet als geen ander hoe

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER B2B WEBSITE PLANNING ROADMAP Zo maak je een betere B2B website Johan marketing Johan sales Peep copy Patrick design zes stappen naar een betere

Nadere informatie

3.5 Kopregel. Voorwoord

3.5 Kopregel. Voorwoord Voorwoord De tijd van massacommunicatie is voorbij. Anno 2017 leven we in een netwerkmaatschappij en spelen socialmediakanalen en interactieve medianetwerken een steeds grotere grote rol als het gaat om

Nadere informatie

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Vroeger had je de verkoper, die zorgde voor nieuwe klanten. Nu moet je website dat doen! Online bezoekers landen via uiteenlopende kanalen op je website, je blog

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

10 TIPS VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN GOED CURRICULUM VITAE

10 TIPS VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN GOED CURRICULUM VITAE 10 TIPS VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN GOED CURRICULUM VITAE Beste Lezer, Hartelijk dank voor het downloaden van ons e-book: '10 Tips voor het opstellen van een goed Curriculum Vitae Dit e-book is onderdeel

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing Webinar Smartfanpage 26-07 Volgende Wie ben ik? 25 jaar International Business gestudeerd 3,5 jaar actief in software ontwikkeling en online marketing 2014

Nadere informatie

De Relatiemarketeers; optimale klantenbinding

De Relatiemarketeers; optimale klantenbinding - 1 Inleiding... 3 Pre-beurs marketing... 4 Basis triggers voor maximale bezoekers aantallen... 4 Middelen... 4 Tijdens de beurs... 5 Give aways... 5 Data magic. Follow up.... 6 Maar dan, hoe volg je de

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! Marketing voor makelaars: 5 kansen die je niet mag missen Online marketing heeft de laatste jaren zijn waarde wel bewezen. Maar hoe kun je dit nu inzetten

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1

Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 Social Network Marketing MODULE 1 LES 1 WORDT EEN PROFESSIONAL 3 Sleutels om succesvol te zijn met Home Marketing Onze privé Facebookgroep Wat is het verschil tussen amateurs en de pro s Wat moet je doen

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

Studio Voetbal: op de hoogte zijn van laatste nieuws/kennis op je vakgebied. Corien Harder MZO RN Fontys Hogeschool Mens & Gezondheid

Studio Voetbal: op de hoogte zijn van laatste nieuws/kennis op je vakgebied. Corien Harder MZO RN Fontys Hogeschool Mens & Gezondheid Studio Voetbal: op de hoogte zijn van laatste nieuws/kennis op je vakgebied Corien Harder MZO RN Fontys Hogeschool Mens & Gezondheid Welkom bij Studio Voetbal Nieuws, ontwikkelingen en kennis: Hoe blijf

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 1 2 Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 3 Indelen in groepjes van 3 Het is maandagmorgen 30 oktober 2017.gisteren was de closingparty van DDW 2017, staan kan je amper

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

Meer klanten, meer impact.

Meer klanten, meer impact. Meer klanten, meer impact. Even voorstellen 2 Bedankt voor het aanvragen van dit e-book. Ik ben Peter Lammers, #vadervandriedochters, bruidsfotograaf en trainer plus coach van andere (bruids)fotografen.

Nadere informatie

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0 ContentDocument Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over goede content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Heeft u de digitale afslag gemist?

Heeft u de digitale afslag gemist? Heeft u de digitale afslag gemist? Collaboration portals Knowledge centre Client services Content Platform Legal Alerts Social Media Newsflash E-Guides SmashDoc s App s Online communicatie dating 2.0

Nadere informatie

Opdrachten Social Media. Periode 1 deel 1

Opdrachten Social Media. Periode 1 deel 1 Opdrachten Social Media Periode 1 deel 1 Opdracht 1 Je werkt in tweetallen Kijk eerst welk profiel het beste bij jou past en werk alleen de opdracht voor dat profiel uit. Houd er rekening mee dat je later

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf? Hoe word je als makelaar herinnerd? Hoe val je de dag van vandaag op? Hoe kan je uitspringen in deze schreeuwende multimedia maatschappij? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen opbouwt en een goede indruk

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen rs editie - Makelaars editie - Makelaars editie - Makelaar Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn Vijf tips over hoe je op een simpele manier LinkedIn kunt inzetten voor de bekendheid

Nadere informatie

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan A. Business model canvas Je vult het business model canvas in en komt tot een duidelijke beschrijving van de waarde propositie en het beoogde klant segment

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven?

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven? 4-11-2016 Startersdag Kamer van Koophandel, zaterdag 5 november 2016 De presentatie vind je op www.kvk.nl/startersdag 1 Social Media de nieuwe verkoopkanalen Socialnomics 2017 Social Media de nieuwe verkoop

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Heb je een vraag over

Heb je een vraag over Heb je een vraag over Promoten van mijn boek Een business bouwen rond mijn boek Ik wil weten hoe ik mijn boek kan laten bijdragen aan het succes van mijn bedrijf Ik wil mijn boek beter verkopen Ik wil

Nadere informatie