BMW Motorrad Belux. BMW Motorrad Service Card. Echt rijplezier NOOD? Print datum: 10/2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BMW Motorrad Belux. BMW Motorrad Service Card. Echt rijplezier NOOD? Print datum: 10/2006"

Transcriptie

1 BMW Motorrad Belux BMW Motorrad Service Card Echt rijplezier Print datum: 10/2006 NOOD?

2 HULP.

3 De BMW Motorrad Service Card, een echte troefkaart. Wegwijs in deze brochure. Wanneer gebruikt u de BMW Motorrad Service Card? Extra voordelen van de BMW Motorrad Service Card. De BMW Motorrad Service Card. Hoe gebruikt u ze? Uw BMW Motorrad Service Card vergeten mee te nemen? Zekerheid 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Pech in het buitenland. Wat neemt BMW Motorrad voor zijn rekening? Hoe krijgt u uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card? Overzicht BMW Motorrad Service Card.

4 De BMW Motorrad Service Card, een echte troefkaart. De troeven van de BMW Motorrad Service Card : Als u vertrekt met de BMW Motorrad Service Card op zak, bent u zeker dat u aankomt op uw bestemming, waar die zich ook bevindt en wat er ook gebeurt. BMW Motorrad zorgt er namelijk voor dat uw BMW motor weer rijklaar gemaakt wordt en dat u uw reis kan verderzetten. De service die verbonden is aan de BMW Motorrad Service Card geldt immers voor alle BMW motorfietsen ( ingevoerd door BMW Group Belux ), die ingeschreven zijn na 1 januari bijstand bij pech, ongeval of diefstal professionele sleep- en takeldienst indien nodig krijgt u een vervangwagen, terugbetaling van overnachtingskosten bijstand overal in België en Europa bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7 In nood? Bel gratis (In België) (Buitenland) ( Deze telefoonnummers vindt u ook op de achterzijde van uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card )

5 Wanneer gebruikt u de BMW Motorrad Service Card? BINNENLAND Bij pech. Op momenten met motorpech bent u blij dat u kan rekenen op de BMW Motorrad Service Card. Het enige wat u moet doen bij startproblemen, een lekke band of andere problemen, is bellen naar de BMW Mobility-centrale. In een minimum aan tijd komt een bijstandswagen van TOURING u uit de nood helpen. Het personeel is opgeleid om uw BMW motorfiets veilig te takelen en de bijstandswagens zijn hiervoor speciaal uitgerust. Als uw motor niet ter plaatse kan hersteld worden, zorgt de BMW Mobility Centrale ervoor dat uw motor naar de BMW Motorrad verdeler van uw keuze wordt vervoerd. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde. Bij een ongeval. Indien uw motorfiets, ten gevolge van een ongeval, niet meer kan rijden, brengt u de BMW Mobility Centrale op de hoogte. Daar zorgt men voor het ophalen van de motor en brengt men hem naar de BMW Motorrad verdeler van uw keuze. Wanneer u zich in het buitenland bevindt wordt uw motor naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler vervoerd, of de dichtstbijzijnde erkende garage.

6 Bij diefstal. Bij diefstal van uw motor brengt u de BMW Mobility Centrale hiervan op de hoogte. U krijgt dan maximaal drie dagen lang een vervangwagen ter beschikking indien uw motor op meer dan 50 km van uw woonplaats gestolen is. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk aangifte doet bij de politie of de plaatselijke overheid. Hun gegevens (adres, telefoonnummer, nummer van het proces verbaal) moeten door u dan doorgegeven worden aan de BMW Mobility Centrale. Extra voordelen van de BMW Motorrad Service Card. We geven u een vervangwagen. Wanneer u zich op meer dan 50 km van uw woonplaats bevindt en wanneer de reparatie van uw motor niet dezelfde dag kan uitgevoerd worden, kan u gedurende maximaal drie dagen over een vervangwagen beschikken. Uitgezonderd de brandstofkosten, (eventuele) tol, boetes of schade betaalt u voor deze service helemaal niets. Enige voorwaarden voor een vervangwagen: voorleggen van rijbewijs, identiteitskaart en creditkaart. Bij pech. BUITENLAND Indien de motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, een incident of een ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst om de gedekte motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler in een straal van 100 km of bij ontstentenis naar de dichtstbijgelegen garage die de motor kan herstellen. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde.

7 Repatriëring. Indien de verwachte duur van de herstelling meer dan 5 dagen bedraagt of wanneer de gestolen motor (al dan niet beschadigd) teruggevonden wordt na de terugkeer naar huis van de verzekerde, regelt en betaalt de bijstandcentrale de repatriëring van het gedekte voertuig naar de BMW Motorrad verdeler aangeduid door de verzekerde, op voorwaarde dat de kostprijs van het vervoer of de repatriëring niet meer bedraagt dan de verkoopwaarde van de gedekte motorfiets, op basis van de Eurotax tarieven. De verzekerde mag de motorfiets nooit op eigen initiatief repatriëren. Stallingskosten. De bijstandcentrale betaalt de stallingskosten van de motor vanaf de dag van het verzoek tot op de dag waarop het door de transportfirma, in opdracht van de bijstandcentrale, wordt opgehaald. Vergoeding van de terugreis. Indien de motorfiets moet worden gerepatrieerd of indien de motorfiets is gestolen, regelt en betaalt de bijstandcentrale de terugreis van de verzekerde(n) naar de woonplaats van de plaats waar de reis werd onderbroken. Ook als u de reis wenst verder te zetten betaalt de bijstandcentrale u deze kosten terug indien deze niet hoger liggen dan deze van de terugreis naar de woonplaats. Deze clausule is eveneens van toepassing in geval van totaal verlies, wanneer de motor niet meer in België wordt heringevoerd. De reis gebeurt per trein in eerste klasse of per lijnvliegtuig in economy class, en wordt gekozen door de bijstandcentrale op grond van de dienstregelingen, de mogelijkheden en de plaats van onderbreking van de reis.

8 Hotelkosten of kosten om de reis verder te zetten. Wanneer de motor in het buitenland geïmmobiliseerd is ten gevolge van een defect, incident of ongeval, waarborgt de bijstandcentrale tot een bedrag van max. 500,00 (incl. BTW): hetzij de vervoerkosten (eerste klas treinbiljet of ecomony vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) voor de voortzetting van de reis tot op de plaats van bestemming en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motor voor herstelling werd achtergelaten. hetzij de vervoerkosten (eerste klas treinbiljet of ecomony vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) naar de woning en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motor voor herstelling werd achtergelaten. hetzij de hotelkosten (kamer+ontbijt): max. 62,00 (incl. BTW) per nacht en per begunstigde, in afwachting van de herstellingen. (De bewijsstukken moeten worden voorgelegd). De BMW Motorrad Service Card. Hoe gebruikt u ze? Het gebruik van de BMW Motorrad Service Card is even simpel als gemakkelijk. Bij pech, ongeval of diefstal vormt u het telefoonnummer van de BMW Mobility-Centrale dat u op de kaart terugvindt. Gewoon uw kaartnummer en nummerplaat doorgeven, en wij doen de rest. Vergeet niet dat de BMW Motorrad Service Card strikt persoonlijk en niet overdraagbaar is. Onderteken ze dan ook onmiddellijk na ontvangst. Indien u de kaart verliest of ze wordt gestolen, belt u zo snel mogelijk naar de BMW Mobility-Centrale: (in België) of (buitenland). Hou deze kaart steeds bij in uw portefeuille. De telefoonnummers van de BMW Mobility-Centrale staan op de achterkant. Uw BMW Motorrad Service Card vergeten mee te nemen? Wanneer u met pech langs de weg staat en de pech hebt dat uw BMW Motorrad Service Card zoek is, hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Onder uw zadel, op een witte sticker, vindt u het telefoonnummer van de BMW Mobility-Centrale terug. U geeft gewoon uw naam en nummerplaat door, en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

9 Zekerheid 24 op 24, 7 dagen op 7. Op elk moment van de dag staat de BMW Mobility-Centrale voor u klaar. Eén telefoontje naar onze centrale en wij sturen onmiddellijk een pechverhelper. Pech in het buitenland. Wanneer u met pech wordt geconfronteerd in het buitenland, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de BMW Mobility-Centrale op het nummer wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde. Wanneer uw BMW geïmobiliseerd is na een ongeval of pech, komt BMW Motorrad volledig tussen voor de takelkosten voor zover deze de actuele waarde van de beschadigde motor niet overschrijden. Kosten die u gemaakt heeft na goedkeuring van het BMW Mobility- Center (zoals de rekening van een taxirit) worden door BMW Motorrad terugbetaald. Stuur de originele facturen naar ons op, samen met de volgende gegevens : naam, voornaam, adres plaats en datum waarop u voor de eerste keer contact opnam met onze diensten BMW Motorrad Service Card nummer dossiernummer dat u van de BMW mobility-centrale heeft gekregen uw bankrekeningnummer Ons adres : BMW Mobility - Wetstraat Brussel Wat neemt BMW Motorrad voor zijn rekening? De sleepdienst voor het vervoer van de motor naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler is volledig gratis. Enkel het uurloon en de Sommige administratiekosten die u in het buitenland heeft gemaakt worden door BMW Motorrad terugbetaald: de kosten voor het achterlaten van uw motor douanekosten bij repatriëring van uw motor, indien deze de actuele waarde van het voertuig niet overschrijden stallingskosten bij transport of repatriëring van uw motor, vanaf de dag van uw oproep tot het moment waarop uw BMW wordt afgehaald

10 Hoe krijgt u uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card? Uw BMW Motorrad verdeler zal u bij aankoop van een nieuwe BMW motor de mogelijkheid bieden om van de diensten van de BMW Motorrad Service Card te genieten. U vult gewoon het aanvraagformulier bij de dealer in en wij sturen na 4 à 6 weken uw BMW Motorrad Service Card naar u thuis op. Zolang de motor in uw bezit is, blijft de kaart geldig. N.B.: ook eigenaars van tweedehands BMW motorfietsen kunnen genieten van de voordelen van een BMW Service Card op basis van jaarlijkse contracten.vraag hierover vrijblijvend informatie aan uw BMW Motorrad verdeler.

11 Overzicht BMW Motorrad Service Card. In geval van biedt BMW Motorrad u tot een maximum van indien immobilisatie door Pech 1. ter plaatse weer 1. wisselstukken en uurloon voor 2. herstelling rijklaar maken door de herstelling zijn ten laste ter plaatse BMW mobility of van begunstigde onmogelijk andere hulpverlener 2. wegtakelen Ongeval 1. wegtakelen 2. handelswaarde van het 2. motor niet 2. kraanwagen beschadigde voertuig bereikbaar voor gewone takelwagen A. België Langer dan vier uur 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor op meer dan 50 km van de woonplaats staat 2. alternatief vervoer, of ,00 2. idem + geen per persoon vervangwagen gewenst 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling B. België Langer dan acht uur en korter dan zeven dagen 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor op meer dan 50 km van de woonplaats 2. alternatief vervoer, of ,00 2. idem + geen per persoon vervangwagen gewenst 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling C. Zeven dagen of langer 1. repatriëring van de 1. handelswaarde motor, of van de motor 2. trein- of vliegtuigticket(s) 2. kosten van ticket(s) (max. 2) naar eindbestemming naar woonplaats en/of woonplaats, of max. 250,00 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling D. Diefstal 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor niet teruggevonden binnen 48 uur 2. trein- of vliegtuigticket(s) 2. kosten van ticket(s) (max. 2) naar eindbestemming en/of naar woonplaats woonplaats max. 250,00 3.ticket naar plaats 3. max. 250,00 3. binnen drie teruggevonden motor maand na diefstal 4. repatriëring van de motor 4. handelswaarde van het 4. binnen drie maand naar België teruggevonden voertuig na diefstal, motor niet rijklaar Ook bepaalde Alle vermelde prijzen Dit schema is administratie-, douane- zijn inclusief BTW louter indicatief en stallingskosten en houdt geen worden terugbetaald enkele contractuele verbintenis in

12 ALGEMENE VOORWAARDEN van de BMW Motorrad SERVICE CARD voor motorfietsen 1. DEFINITIES 1.1. Het voertuig De motorfiets van het merk BMW, ingevoerd door BMW GROUP BELUX N.V., ingeschreven na 1 januari Motorfietsen met handelaars- of transitplaat, korte termijn verhuur motorfietsen evenals motorfietsen die bestemd zijn voor bezoldigd vervoer kunnen niet gedekt worden. De dekking van een eventueel zijspan of aanhangwagen is eveneens uitgesloten De begunstigde Elke eerste eigenaar van een BMW MOTORFIETS, evenals de passagier die wettelijk en gratis vervoerd wordt met de motorfiets, met uitsluiting van lifters Het defect Elk onvoorzien gebrek aan de motorfiets dat het verderzetten van de reis of verplaatsing die met deze motorfiets gepland is onmogelijk maakt en de normale rijomstandigheden of de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt Het incident Elk voorval waarvan de verantwoordelijkheid bij de begunstigde berust ten gevolge van een tekort aan brandstof, een verkeerde keuze van brandstof een batterij probleem of een lekke band Het ongeval Elke aanrijding tussen de gedekte motorfiets en een derde partij, met een stilstaande of bewegende hindernis het ten val komen of brand zodanig dat het verderzetten van de reis of verplaatsing die met de motorfiets gepland is onmogelijk maakt of de normale rijomstandigheden en de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt De diefstal Elke verdwijning van de motorfiets (die werd aangegeven bij de bevoegde autoriteiten), poging tot diefstal of vandalisme die het verderzetten van de reis of verplaatsing die met de motorfiets gepland is onmogelijk maakt en de normale rijomstandigheden of de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt De woonplaats Plaats in België of het Groot Hertogdom Luxemburg waar de begunstigde zijn wettelijke verblijfplaats heeft en waar hij gewoonlijk met zijn gezin verblijft Territoriale begrenzing Onderhavige overeenkomst is van kracht voor : Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Croatië, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk (Europees continent), Finland, Gibraltar, continentaal Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Groot Hertogdom Luxemburg, Macedonië, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, continentaal Portugal, Roemenië, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje (met uitzondering van de Canarische Eilanden), Tsjechië, Zweden, Zwitserland Geldigheidstermijn Ongelimiteerd, zolang dat het gedekte voertuig eigendom blijft en ingeschreven is op de eerste eigenaar. Bij jaarlijkse contracten, tot de vervaldatum vermeld op de Service Card. 2. TOEKENNINGSVOORWAARDEN Elke aanvraag tot tussenkomst moet op het ogenblik van de feiten worden gericht tot de bijstandcentrale. Elke dienstverlening die niet wordt aangevraagd op het ogenblik van de feiten, geweigerd wordt door de begunstigde, niet geregeld of niet toegestaan wordt door de bijstandcentrale, zal geen aanleiding kunnen geven tot tussenkomst of compenserende vergoeding BIJSTAND AAN VOERTUIGEN IN BELGIE EN HET G.H. LUXEMBURG Pechverhelping/Sleping Indien de gedekte motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, incident of ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst voor het vervoer van de motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de begunstigde Terugkeer naar huis Indien de herstelling niet dezelfde dag kan worden uitgevoerd regelt en betaalt de bijstandcentrale het vervoer van de motorfiets naar de in België gevestigde BMW Motorrad verdeler aangeduid door de begunstigde. Indien het voertuig verder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde geïmmobiliseerd staat zal eveneens de repatriëring van de begunstigde en de passagier naar de woonplaats verzorgd worden. Het vervoermiddel naar de woonplaats van de begunstigde en de passagier wordt bepaald door de bijstandcentrale (dienstwagen, taxi, trein, bus). De contactsleutels en de documenten van de te vervoeren motorfiets moeten worden overhandigd aan de bestuurder van de sleepdienst, welke niet aansprakelijk kan worden gesteld voor niet originele vastgehechte toebehoren of voor de inhoud van reiskoffers of -tassen Vervangvoertuig Indien het voertuig verder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde geïmmobiliseerd staat, zal er een vervangvoertuig ter beschikking gesteld worden van de begunstigde in België of in het Groot Hertogdom Luxemburg, onmiddellijk na de diefstal of de immobilisatie van het voertuig en dit gedurende de herstellingsperiode, indien deze niet dezelfde dag kan uitgevoerd worden, met een maximum van 3 opeenvolgende dagen. Het vervangvoertuig zal geleverd en teruggebracht worden in België of het Groot Hertogdom Luxemburg met een volle benzinetank. Het verbruik gedurende de uitleenperiode is volledig ten laste van de begunstigde. Het vervangvoertuig zal niet worden toegekend in de volgende gevallen : De immobilisatie op minder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde zich voordoet indien de motorfiets onbeschikbaar is als gevolg van een herstelling buiten het gedekte defect, van onderhoud, opknapbeurt of herstelling indien de motorfiets zich reeds bij een hersteller bevindt wanneer een beroep gedaan wordt op de bijstandcentrale indien de motorfiets van de begunstigde gebruikt wordt voor motorwedstrijden indien de bestuurder niet in staat is om te rijden, de vereiste handelingen niet kan uitvoeren of zich onder de invloed van drank, drugs of narcotica bevindt BIJSTAND AAN VOERTUIGEN IN HET BUITENLAND Pechverhelping/Sleepdienst Indien de motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, een incident of een ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst om de gedekte motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler in een straal van 100 km of bij ontstentenis naar de dichtstbij gelegen garage die de motorfiets kan herstellen. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de begunstigde Repatriëring Indien de verwachte duur van de herstelling meer dan 5 dagen bedraagt of wanneer de gestolen motorfiets (beschadigd of onbeschadigd) teruggevonden wordt na de terugkeer naar huis van de begunstigde, regelt en betaalt de bijstandcentrale de repatriëring van het gedekte voertuig naar gevestigde BMW Motorrad verdeler aangeduid door de begunstigde, op voorwaarde dat de kostprijs van het vervoer of de repatriëring niet meer bedraagt dan de verkoopwaarde van de gedekte motorfiets, op basis van de EUROTAX tarieven. De begunstigde mag de motorfiets nooit op eigen initiatief repatriëren Stallingskosten De bijstandcentrale betaalt de stallingskosten van de motorfiets vanaf de dag van het verzoek tot op de dag waarop het door de transportfirma, in opdracht van de bijstandcentrale, wordt opgehaald Vergoeding van terugreis Indien de motorfiets moet worden gerepatrieerd of indien de motorfiets is gestolen, regelt en betaalt de bijstandcentrale de terugreis van de begunstigden van de plaats waar de reis werd onderbroken naar de woonplaats of het verderzetten van de reis tot de voorziene plaats van bestemming indien deze kost niet hoger ligt dan deze van de terugreis naar de woonplaats. Deze clausule is eveneens van toepassing in geval van totaal verlies, wanneer de motorfiets niet meer in België wordt heringevoerd. De reis gebeurt per trein in eerste klasse of per lijnvliegtuig in economy class, en wordt gekozen door de bijstandcentrale op grond van de dienstregelingen, de mogelijkheden en de plaats van onderbreking van de reis Hotelkosten of kosten om de reis verder te zetten Wanneer de motorfiets in het buitenland geïmmobiliseerd is ingevolge een defect, incident of ongeval, waarborgt de bijstandcentrale ten belope van max. 500,00 (incl. BTW) hetzij de vervoerkosten (1ste klas treinbiljet of "ecomony" vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) voor de voortzetting van de reis tot op de plaats van bestemming en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motorfiets voor herstelling werd achtergelaten hetzij de vervoerkosten (1ste klas treinbiljet of "ecomony" vliegtuigticket naar keuze van de bijstanscentrale) naar de woning en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motorfiets voor herstelling werd achtergelaten hetzij de hotelkosten (kamer + ontbijt) : max. 62,00 (incl BTW). per nacht en per begunstigde, in afwachting van de herstellingen. (De bewijsstukken moeten worden voorgelegd). 3. AANSPRAKELIJKHEID De bijstandscentrale kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van bijstandverlening of bij vertraging in de uitvoering ervan wanneer deze te wijten zijn aan gevallen van overmacht zoals oorlog, burgeroorlog, staking, oproer, terrorisme, sabotage, staat van beleg, opeising, grondverschuiving, aardbeving, overstroming of elke andere natuurramp. De bijstandcentrale kan in rechten en handelingen treden van de begunstigde voor het bedrag van de door haar betaalde vergoeding tegen iedere verantwoordelijke voor het schadegeval. 4. UITSLUITINGEN Zijn de facto uitgesloten van onderhavige voorwaarden : ongevallen en incidenten die geen immobilisatie van de motorfiets als gevolg hebben aanvragen tot bijstand wanneer de motorfiets zich reeds bij een hersteller bevindt wanneer de bijstandscentrale wordt opgeroepen, ongevallen, defecten en incidenten die het gevolg zijn van het beoefenen van gevaarlijke sporten zoals deelname aan motorwedstrijden, snelheidswedstrijden of soortgelijke aktiviteiten, gevolgen van gebeurtenissen door de begunstigde opzettelijk veroorzaakt of die het gevolg zijn van een vrijwillige veronachtzaming van de wetten en reglementen van de bezochte landen

ASSISTANCE Algemeen. Bereikbaarheid

ASSISTANCE Algemeen. Bereikbaarheid ASSISTANCE Algemeen Teneinde uw rechten inzake dienstverlening en terugbetaling van veroorzaakte kosten te doen gelden tegenover AXUS nv bent u verplicht beroep te doen op DE BIJSTAND. Bereikbaarheid DE

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1

Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1 Infofiche J&T Autolease / Bijstand in het buitenland 1 Territoriale omvang 24 op 24 uur, 7 dagen op 7, geldig in alle Europese landen standaard voorzien op de groene kaart met uitzondering van België en

Nadere informatie

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW i Service Card De houder van een geldige BMW i Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde gebruiker

Nadere informatie

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. 1 Plaatselijke pechverhelping De dienstverlening zal gebeuren, 24u/24u, hetzij langs of op de openbare weg, hetzij op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande prestaties worden gewaarborgd door de Koninklijke Belgische Touring Club vzw (RPR Brussel 0403.471.597), waarvan de zetel gevestigd is in België, Wetstraat 44 te 1040

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service

BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service BMW i MOBILE CARE. DE PAN-EUROPESE MOBILITEITSGARANTIE VAN BMW i. BMW i Service Neem contact op met de BMW i Mobile Care Service via Pechhulp in het idrive-menu 1) of per telefoon op het nr.: België: 2)

Nadere informatie

Privilege Service Plus.

Privilege Service Plus. Privilege Service Plus. U staat er nooit alleen voor. Uw mobiliteitsgarantie, GRATIS verlengd Altijd klaar om uw mobiliteit te beschermen: Privilege Service en Privilege Service Plus. Instappen, starten,

Nadere informatie

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7.

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. BMW Motorrad Service The Ultimate Riding Machine UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. ONGEVAL OF PECH? 5 JAAR (3+2) GRATIS BIJSTAND - 24/7. Met BMW Motorrad Road Assist

Nadere informatie

Pechverhelping Algemene voorwaarden

Pechverhelping Algemene voorwaarden Pechverhelping Algemene voorwaarden DEFINITIE Het voertuig Alle voertuigen ingeschreven in België, die zijn opgenomen in de overeenkomst van Athlon Car Lease Assistance. Aanhangwagens en caravans zijn

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van Productvoorwaarden P-DPH14 Pechhulp Verzekering D-zeker is onderdeel van Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering krijg je hulp bij pech met je auto of motor.

Nadere informatie

SEAT MOBILITEITSSERVICE

SEAT MOBILITEITSSERVICE SEAT SERVICE SEAT MOBILITEITSSERVICE Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800-0242500 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 70 3145375 (gratis) SEAT MOBILITEITS SERVICE WAT IS SEAT MOBILITEITSSERVICE?

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de Bijstand

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de Bijstand Algemene voorwaarden I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten Om gedurende de 2-jarige periode van de constructeursgarantie (conventionele garantie) recht te hebben op bijstand volstaat het om

Nadere informatie

Ford Assistance. Algemene Voorwaarden GELDIGHEID VAN DE DIENSTVERLENING. Rechthebbende voertuigen. Rechthebbende bestuurders:

Ford Assistance. Algemene Voorwaarden GELDIGHEID VAN DE DIENSTVERLENING. Rechthebbende voertuigen. Rechthebbende bestuurders: Ford Assistance Algemene Voorwaarden Hierna vindt u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de dienstverlening in het kader van Ford Assistance die Ford Motor Company (Belgium) N.V. u aanbiedt.

Nadere informatie

Mobiel met Peugeot Benodigde gegevens voor hulpverlening (zie (A), (B) en (E) van uw kentekenbewijs deel 1): (A) Kenteken :

Mobiel met Peugeot Benodigde gegevens voor hulpverlening (zie (A), (B) en (E) van uw kentekenbewijs deel 1): (A) Kenteken : Peugeot ASSISTANCE Mobiel met Peugeot Benodigde gegevens voor hulpverlening (zie (A), (B) en (E) van uw kentekenbewijs deel 1): (A) Kenteken : (B) Datum kenteken deel 1 : (E) Identificatienummer (VIN)

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

Andorra België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland

Andorra België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Peugeot ASSIStANCe MOBIEL MET PEUGEOT Benodigde gegevens voor hulpverlening (zie (A), (B) en (E) van uw kentekenbewijs deel 1): (A) Kenteken : (B) Datum kenteken deel 1 : (E) Identificatienummer (VIN)

Nadere informatie

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer.

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wij houden u mobiel. 30 jaar lang. Met uw Citan, Sprinter of Vito blijft u altijd mobiel dankzij de standaard mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie SUNASSISTANCE Technische Fiche: Jaarpolissen ANNO GOLD ANNO 1. Annulering 2.500,00-2. Niet verbleven dagen 2.500,00 - Geldig in België en buitenland vanaf 1 overnachting 3. Bagage 1. Diefstal of beschadiging

Nadere informatie

Opel Assistance. Een lijst van alle landen en hun noodoproepnummers vindt u achter in deze brochure. Telefoonnummers Opel Assistance Center:

Opel Assistance. Een lijst van alle landen en hun noodoproepnummers vindt u achter in deze brochure. Telefoonnummers Opel Assistance Center: Opel Assistance Door voor een nieuwe Opel te opteren, hebt u een positieve keuze gemaakt. U bezit nu een auto die borg staat voor rijplezier, betrouwbaarheid, comfort en veiligheid. Een belangrijk aspect

Nadere informatie

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu Volvo Assistance WIJ HELPEN U ONDERWEG UIT DE NOOD Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12 Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu JUNI 2013 GRATIS PECHVERHELPING, VERLENGD BIJ

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract

Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract Algemene voorwaarden van het wegbijstandscontract 1 ONDERWERP VAN HET CONTRACT... 3 2 DEFINITIES... 3 2.1 Gedekt voertuig... 3 2.2 Datum van de panne / het ongeval... 3 2.3 Immobilisatie... 3 2.4 Tussenkomst...

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH17. Pechhulp Verzekering. Reisopzeker. Reisopzeker sluit je af bij. powered by Allianz Global Assistance

Productvoorwaarden P-DPH17. Pechhulp Verzekering. Reisopzeker. Reisopzeker sluit je af bij. powered by Allianz Global Assistance Productvoorwaarden P-DPH17 Pechhulp Verzekering Reisopzeker powered by Allianz Global Assistance Reisopzeker sluit je af bij Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering

Nadere informatie

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Motorrad Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Motorrad Service Card De houder van een geldige BMW Motorrad Service Card, hierna

Nadere informatie

Euro assistance 24-uurs pechhulp. Gratis pechhulp in vrijwel heel Europa

Euro assistance 24-uurs pechhulp. Gratis pechhulp in vrijwel heel Europa Euro assistance 24-uurs pechhulp VOORWAARDEN Gratis pechhulp in vrijwel heel Europa Euro Assistance pechhulp voorwaarden Hoe komt u in contact met Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp wanneer u problemen

Nadere informatie

Euro assistance 24-uurs pechhulp. Gratis PEChhULP IN VRIjwel heel EUROPA

Euro assistance 24-uurs pechhulp. Gratis PEChhULP IN VRIjwel heel EUROPA Euro assistance 24-uurs pechhulp VoorWAARDEN Gratis PEChhULP IN VRIjwel heel EUROPA 2 LEXUS EURO Assistance pechhulp VOORwaarden Hoe komt u in contact met Lexus Euro Assistance 24-uurs pechhulp wanneer

Nadere informatie

Opel Assistance. Een lijst van alle landen en hun noodoproepnummers vindt u achter in deze brochure. Telefoonnummers Opel Assistance Center:

Opel Assistance. Een lijst van alle landen en hun noodoproepnummers vindt u achter in deze brochure. Telefoonnummers Opel Assistance Center: Opel Assistance Pech in Nederland: bel onderstaand gratis 0800-nummer, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar (ook te bereiken via de gele praatpalen) = 0800-1410 (gratis nummer in Nederland) Bel

Nadere informatie

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Hyundai Verlengde Garantie Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Onbezorgd op weg in binnen- en buitenland Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor

Nadere informatie

Hulpverlener Uitvoerder van de SUBARU ASSISTANCE en SUBARU ASSISTANCE Lifetime is Allianz Global Assistance,

Hulpverlener Uitvoerder van de SUBARU ASSISTANCE en SUBARU ASSISTANCE Lifetime is Allianz Global Assistance, VOORWAARDEN SUBARU ASSISTANCE BEGRIPPEN Subaru Assistance (SUBARU ASSISTANCE en SUBARU ASSISTANCE Lifetime) De voorwaarden van de pechhulp van Subaru, waarop de rechthebbende kan rekenen indien het voertuig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand

Algemene voorwaarden. I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten. II. Bepalingen en modaliteiten van de bijstand Algemene voorwaarden I. Voorwaarden voor de toekenning van de rechten Om te kunnen genieten van het recht op bijstand volstaat het dat uw SKODA volgens de voorschriften van de constructeur onderhouden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE

Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE Algemene Voorwaarden Wecare ASSISTANCE OPERATIONS/ASS/CONTRACTS/EMU 01-12-16 1 Inhoud 2 DOEL VAN HET CONTRACT... 2 3 DEFINITIES... 2 3.1 GEDEKT VOERTUIG... 2 3.2 DATUM VAN DE PANNE/HET ONGEVAL... 2 3.3

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

Toyota Pechhulp voorwaarden 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland

Toyota Pechhulp voorwaarden 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland Toyota Pechhulp voorwaarden 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland Hoe komt u in contact met Toyota Pechhulp wanneer u problemen heeft met uw Toyota? U bent in Nederland, bel het gratis nummer: 0800-22

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service (ANWB)

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service (ANWB) Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service (ANWB) Artikel 1. Definities a. Mitsubishi dealer Een dealer die lid is van het Mitsubishi dealer netwerk. b. Voertuig De Mitsubishi personenauto respectievelijk

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Service Card De houder van een geldige BMW Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Hyundai Mobiliteits Garantie. Vakkundige hulp bij pech onderweg

Hyundai Mobiliteits Garantie. Vakkundige hulp bij pech onderweg Hyundai Mobiliteits Garantie Vakkundige hulp bij pech onderweg De voordelen van Hyundai Mobiliteits Garantie Uw mobiliteit gegarandeerd: Hulp in binnen- én buitenland en ook op uw huisadres Altijd bereikbaar,

Nadere informatie

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND?

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND? Gerust op reis Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, AXA Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg, onze medewerkers zorgen snel

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

Gratis Honda Assistance

Gratis Honda Assistance NIEUW Gratis Honda Assistance Levenslang Gratis Honda Assistance voor alle Honda s ongeacht leeftijd na een onderhoudsbeurt en reparatie via de officieel erkende dealer Gratis Honda Assistance is er voor

Nadere informatie

Toyota Eurocare Voorwaarden. 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland

Toyota Eurocare Voorwaarden. 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland Toyota Eurocare Voorwaarden 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland Hoe komt u in contact met Toyota Eurocare wanneer u problemen heeft met uw Toyota? U bent in Nederland, bel het gratis nummer:

Nadere informatie

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart.

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart. Reisdocumenten Wilt u een nieuw paspoort of Nederlandse identiteitskaart aanvragen, uw kinderen laten bijschrijven in uw paspoort, of bent u uw reisdocument kwijtgeraakt? In deze folder leest u alles over

Nadere informatie

De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem.

De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem. BOSCH MOBILITY PROGRAMME ALGEMENE VOORWAARDEN De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem. Artikel 1: BEGRIPPEN Rechthebbend voertuig Elk

Nadere informatie

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2)

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS modulariteit NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS BENELUX VEHICLE u Auto, moto, Van (max. 5.5T, max. 6,5 m lengte en/of 3 m hoog) u Technische bijstand, sleping, terug-naar-huis service u Benelux + 50 km

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND?

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND? Gerust op reis Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, AXA Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg, onze medewerkers zorgen snel

Nadere informatie

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE GRATIS SERVICE ALGEMENE VOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 9 1. ALGEMEEN Dit document geeft een beschrijving

Nadere informatie

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN

RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE & RENAULT ROUTE SERVICE+ ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN RENAULT ROUTE SERVICE GRATIS SERVICE ALGEMENE VOORWAARDEN PAGINA 1 VAN 9 1. ALGEMEEN Dit document geeft een beschrijving

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Augustus 2015 Page 1 of 6

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Augustus 2015 Page 1 of 6 Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Augustus 2015 Page 1 of 6 Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Suzuki Mobiliteitsservice Pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed uw motorfiets ook is onderhouden

Nadere informatie

UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL.

UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL. UW MOBILITEITSGARANTIE. ALTIJD EN OVERAL. BMW ROAD ASSIST 24/7. BMW Service 5 JAAR GRATIS BIJSTAND VOOR ALLE BMW RIJDERS 24/7. Met BMW Road Assist 24/7 hebt u als BMW Rijder op elk moment automatisch recht

Nadere informatie

2 - GEOGRAFISCHE DEKKING Deze garantie is van toepassing op iedere nieuwe auto die geregistreerd wordt in één van de volgende Europese landen:

2 - GEOGRAFISCHE DEKKING Deze garantie is van toepassing op iedere nieuwe auto die geregistreerd wordt in één van de volgende Europese landen: DE DACIA GARANTIE 1 - INGANG EN DUUR VAN DE DACIA GARANTIE Naast de wettelijke garantie op de auto die geldt in het land waar deze verkocht is, worden DACIA auto's die nieuw afgeleverd zijn vanaf 1 september

Nadere informatie

Voorwaarden Bedrijfswagenverzekering Rubriek 7a Pechhulp Europa VWE

Voorwaarden Bedrijfswagenverzekering Rubriek 7a Pechhulp Europa VWE Voorwaarden Bedrijfswagenverzekering ec eure Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijving Artikel 2 Verzekeringsgebied Artikel 3 Wat is verzekerd Artikel 4 Recht op pechhulpverlening en/of vergoeding van

Nadere informatie

Pechhulp Verzekering. Productvoorwaarden P-PHV14. Inhoudsopgave

Pechhulp Verzekering. Productvoorwaarden P-PHV14. Inhoudsopgave Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering Productvoorwaarden Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Ver zekering. Met deze verzekering krijg je hulp bij pech met jouw auto of motor. Wij

Nadere informatie

Uw garantie voor zorgeloos rijgenot. 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 12:20

Uw garantie voor zorgeloos rijgenot. 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 12:20 RENAULT Cares Uw garantie voor zorgeloos rijgenot 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 12:20 Renault is veel meer dan een autoconstructeur. We willen u altijd en overal van dienst zijn, in alle omstandigheden.

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

autopech of ongeval we blijven relax

autopech of ongeval we blijven relax uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent u bent in het buitenland wegenhulp Aarzel niet om een beroep te doen op uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent voor meer informatie. Hij staat voor u klaar

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Voorwaarden Bosch Car Service Assistance

Voorwaarden Bosch Car Service Assistance Voorwaarden Bosch Car Service Assistance Wij doen alles voor uw auto BOSCH CAR SERVICE ASSISTANCE Optie 1 Optie 2 Optie 3 Optie 4 Optie 5 Optie 6 Optie 7 Optie 8 voertuig < 9 jaar enkel binnenland zonder

Nadere informatie

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 U heeft recht op hulp bij pech als u voor deze verzekering heeft gekozen en deze dekking op uw polisblad staat. Deze voorwaarden vormen samen met de voorwaarden

Nadere informatie

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Toyota Pechhulp voorwaarden voor service pakketten Uitgebreid en Compleet. 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland

Toyota Pechhulp voorwaarden voor service pakketten Uitgebreid en Compleet. 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland Toyota Pechhulp voorwaarden voor service pakketten Uitgebreid en Compleet 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland Hoe komt u in contact met Toyota Pechhulp wanneer u problemen heeft met uw Toyota? U

Nadere informatie

Hulpverlener Uitvoerder van de Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) is Allianz Global Assistance, Postbus 9444, 1006 AK Amsterdam.

Hulpverlener Uitvoerder van de Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) is Allianz Global Assistance, Postbus 9444, 1006 AK Amsterdam. VOORWAARDEN SUBARU MOBILITEITS SERVICE, pag. 1/5 BEGRIPPEN Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) De voorwaarden van de pechhulp van Subaru, waarop de rechthebbende kan rekenen indien het motorvoertuig

Nadere informatie

Nederlandse. Website: I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via:

Nederlandse. Website:  I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via: Paspoort Nederlandse I d e n t i t e i t s k a a r t Website: www.bunschoten.nl volg ons via: Spoedprocedure Als u met spoed een reisdocument nodig heeft, zijn hier extra kosten aan verbonden. Aanvragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service 2017

Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service 2017 Algemene Voorwaarden Mitsubishi Mobiliteits Service 2017 Artikel 1. Definities a. Dealer Een Mitsubishi Erkend Service Centrum. b. Voertuig De Mitsubishi personenauto respectievelijk bedrijfswagen, occasions

Nadere informatie

Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl

Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl Europa Pechhulp CP-PECH 3.0 CamperVerzekering.nl INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1 ARTIKEL 2 VERZEKERINGSDUUR 1 ARTIKEL 3 DEKKINGSGEBIED 1 ARTIKEL 4 INHOUD HULPVERLENING 1 ARTIKEL 5 OPHALEN VAN HET

Nadere informatie

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Februari 2013 Page 1 of 6

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Februari 2013 Page 1 of 6 Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Februari 2013 Page 1 of 6 Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice Suzuki Mobiliteitsservice Pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed uw motorfiets ook is onderhouden

Nadere informatie

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V.

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Kilometrage De tarieven zijn inclusief het aantal aangegeven vrije kilometers en eventueel geoffreerde extra kilometers. Huur vanaf 1 maand (30 huurdagen).

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

7,50 9,50 16,00 11,50 16,00 22,00 26,78 59,50 77,35

7,50 9,50 16,00 11,50 16,00 22,00 26,78 59,50 77,35 Posttarieven 2012 Post versturen binnen Nederland of naar het buitenland? Voor al uw postzaken hebben wij een passende oplossing. In deze folder vindt u de tarieven van onze meest gebruikte producten.

Nadere informatie

Bosch Car Service Assistance Handleiding

Bosch Car Service Assistance Handleiding Bosch Car Service Assistance Handleiding Compleet, goed, betaalbaar Altijd en overal pechhulp met Assistance van Bosch Car Service - 2 - Assistance Alarmnummer Vanuit België 02-74 70 777 Vanuit het buitenland

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon biedt Internetten, Bellen en SMS- en exclusief voor klanten. Met Solcon Mobiel betaalt u alleen naar uw werkelijk verbruik. Bovendien heeft u uw mobiele kosten

Nadere informatie

mijn gegevens Belangrijke telefoonnummers Model Kenteken VIN Datum eerste tenaamstelling Dealer en stempel Hulp in Nederland (088) 006 5 900

mijn gegevens Belangrijke telefoonnummers Model Kenteken VIN Datum eerste tenaamstelling Dealer en stempel Hulp in Nederland (088) 006 5 900 M{zd{ euro service mijn gegevens Model Kenteken VIN Datum eerste tenaamstelling Dealer en stempel Belangrijke telefoonnummers Hulp in Nederland (088) 006 5 900 Hulp in het buitenland +31 (0)88 006 5 900

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering

Nadere informatie

Pech onderweg? Gratis 24/7 Mobiliteitsservice

Pech onderweg? Gratis 24/7 Mobiliteitsservice Pech onderweg? Gratis 24/7 Mobiliteitsservice Voorwaarden per 12-2014 Algemene voorwaarden Marc Huisman Mobiliteitsservice in samenwerking met AA-team Artikel 1. Definities A) Voertuig Het voertuig met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F.

Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Opdrachten (algemeen) Vrachtbrieven: Voor iedere opdracht binnen Nederland wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. KNMV Motorpechservice aanvullende modules. Algemeen. KNMV Motorpechservice motor Europa

Algemene Voorwaarden. KNMV Motorpechservice aanvullende modules. Algemeen. KNMV Motorpechservice motor Europa Algemene Voorwaarden KNMV Motorpechservice aanvullende modules Algemeen KNMV Motorpechservice motor Europa KNMV Motorpechservice vervangende motor Europa KNMV Motorpechservice auto Nederland KNMV Motorpechservice

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving?

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? I Geldigheid kinderbijschrijving Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? Om naar het buitenland te reizen hebben kinderen vanaf 26 juni 2012 een eigen paspoort of Nederlandse

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen 1. Vodafone BloX Postpaid zijn een voorraad (bundel) van specifieke diensten of een recht op gereduceerde tarieven die afgesloten

Nadere informatie

Zorgeloos rijden + 31 (0) 888 542 542 + 31 (0) 888 KIA KIA

Zorgeloos rijden + 31 (0) 888 542 542 + 31 (0) 888 KIA KIA Kia Internationale Wegenhulpgarantie Algemene Voorwaarden Geldig vanaf 1 december 2011 Zorgeloos rijden Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Mocht u (of de door u daartoe gemachtigde berijder

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

Autodiefstal Diefstal uit auto Diefstal van motor Fietsendiefstal Inbraak

Autodiefstal Diefstal uit auto Diefstal van motor Fietsendiefstal Inbraak Bijlage 4 621 Tabellen bij hoofdstuk 9 Tabel 9.1 Aantal ondervonden misdrijven per land en naar type delict (per 100 respondenten) Autodiefstal Diefstal uit auto Diefstal van motor Fietsendiefstal Inbraak

Nadere informatie

Hulpverlener Uitvoerder van de Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) is Allianz Global Assistance, Postbus 9444, 1006 AK Amsterdam.

Hulpverlener Uitvoerder van de Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) is Allianz Global Assistance, Postbus 9444, 1006 AK Amsterdam. VOORWAARDEN SUBARU MOBILITEITS SERVICE C5297, pag. 1/6 BEGRIPPEN Subaru Mobiliteits Service (SMS en SMS Lifetime) De voorwaarden van de pechhulp van Subaru, waarop de rechthebbende kan rekenen indien het

Nadere informatie

Onderzoek gunstige prijsligging.

Onderzoek gunstige prijsligging. Onderzoek gunstige prijsligging. BMW 3 Serie Model 320D. 22 Eu-Lidstaten. Jordy Reijers Marketing/Onderzoek P van. Prijs 1 Inhoud Opgave Onderzoek informatie over Eu landen Welke landen hanteren de euro?

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

Nederland 0,10 0,10. Internationaal 0,10 0,10. Alarmnummer 112 Gratis Gratis

Nederland 0,10 0,10. Internationaal 0,10 0,10. Alarmnummer 112 Gratis Gratis Tarievenkaart Starttarieven Doel Incl. btw Mobiel Nederland 0,10 0,10 Internationaal 0,10 0,10 Tarieven bellen binnen Nederland tarieven in euro/ minuut (doorberekend per hele minuut) Bestemming Incl.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda SIMPLY CLEVER Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda Hulpverlening in Nederland Met Škoda kiest u voor betrouwbaarheid onderweg. Om er zeker van te zijn dat u in beweging blijft, is er

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

Werknemers. Top. Vervangingsinkomsten. Ink. 2012 - AJ 2013 Ink. 2011 AJ 2012 43.620,00

Werknemers. Top. Vervangingsinkomsten. Ink. 2012 - AJ 2013 Ink. 2011 AJ 2012 43.620,00 Beroepsinkomsten - Werknemers - Vervangingsinkomsten - Sociale en culturele vrijstellingen - Kosten eigen aan de werkgever/vennootschap - Aanvullende pensioenen - Bewijs van kosten voor verplaatsing tussen

Nadere informatie

Uw garantie voor zorgeloos rijgenot. 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 10:00

Uw garantie voor zorgeloos rijgenot. 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 10:00 RENAULT Cares Uw garantie voor zorgeloos rijgenot 11REN2396_MC_NL_12.indd 1 19/04/12 10:00 Renault is veel meer dan een autoconstructeur. We willen u altijd en overal van dienst zijn, in alle omstandigheden.

Nadere informatie

Inhoud. rubriek E-3. Begripsomschrijvingen

Inhoud. rubriek E-3. Begripsomschrijvingen rubriek E-3 BIJZONDERE VOORWAARDEN hulpverlening vervoer Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 Wat bedoelen wij met hulpverlening 2 1.2 Wat bedoelen wij met motorrijtuig 2 1.3 Wat bedoelen wij met

Nadere informatie