BMW Motorrad Belux. BMW Motorrad Service Card. Echt rijplezier NOOD? Print datum: 10/2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BMW Motorrad Belux. BMW Motorrad Service Card. Echt rijplezier NOOD? Print datum: 10/2006"

Transcriptie

1 BMW Motorrad Belux BMW Motorrad Service Card Echt rijplezier Print datum: 10/2006 NOOD?

2 HULP.

3 De BMW Motorrad Service Card, een echte troefkaart. Wegwijs in deze brochure. Wanneer gebruikt u de BMW Motorrad Service Card? Extra voordelen van de BMW Motorrad Service Card. De BMW Motorrad Service Card. Hoe gebruikt u ze? Uw BMW Motorrad Service Card vergeten mee te nemen? Zekerheid 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Pech in het buitenland. Wat neemt BMW Motorrad voor zijn rekening? Hoe krijgt u uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card? Overzicht BMW Motorrad Service Card.

4 De BMW Motorrad Service Card, een echte troefkaart. De troeven van de BMW Motorrad Service Card : Als u vertrekt met de BMW Motorrad Service Card op zak, bent u zeker dat u aankomt op uw bestemming, waar die zich ook bevindt en wat er ook gebeurt. BMW Motorrad zorgt er namelijk voor dat uw BMW motor weer rijklaar gemaakt wordt en dat u uw reis kan verderzetten. De service die verbonden is aan de BMW Motorrad Service Card geldt immers voor alle BMW motorfietsen ( ingevoerd door BMW Group Belux ), die ingeschreven zijn na 1 januari bijstand bij pech, ongeval of diefstal professionele sleep- en takeldienst indien nodig krijgt u een vervangwagen, terugbetaling van overnachtingskosten bijstand overal in België en Europa bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7 In nood? Bel gratis (In België) (Buitenland) ( Deze telefoonnummers vindt u ook op de achterzijde van uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card )

5 Wanneer gebruikt u de BMW Motorrad Service Card? BINNENLAND Bij pech. Op momenten met motorpech bent u blij dat u kan rekenen op de BMW Motorrad Service Card. Het enige wat u moet doen bij startproblemen, een lekke band of andere problemen, is bellen naar de BMW Mobility-centrale. In een minimum aan tijd komt een bijstandswagen van TOURING u uit de nood helpen. Het personeel is opgeleid om uw BMW motorfiets veilig te takelen en de bijstandswagens zijn hiervoor speciaal uitgerust. Als uw motor niet ter plaatse kan hersteld worden, zorgt de BMW Mobility Centrale ervoor dat uw motor naar de BMW Motorrad verdeler van uw keuze wordt vervoerd. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde. Bij een ongeval. Indien uw motorfiets, ten gevolge van een ongeval, niet meer kan rijden, brengt u de BMW Mobility Centrale op de hoogte. Daar zorgt men voor het ophalen van de motor en brengt men hem naar de BMW Motorrad verdeler van uw keuze. Wanneer u zich in het buitenland bevindt wordt uw motor naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler vervoerd, of de dichtstbijzijnde erkende garage.

6 Bij diefstal. Bij diefstal van uw motor brengt u de BMW Mobility Centrale hiervan op de hoogte. U krijgt dan maximaal drie dagen lang een vervangwagen ter beschikking indien uw motor op meer dan 50 km van uw woonplaats gestolen is. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk aangifte doet bij de politie of de plaatselijke overheid. Hun gegevens (adres, telefoonnummer, nummer van het proces verbaal) moeten door u dan doorgegeven worden aan de BMW Mobility Centrale. Extra voordelen van de BMW Motorrad Service Card. We geven u een vervangwagen. Wanneer u zich op meer dan 50 km van uw woonplaats bevindt en wanneer de reparatie van uw motor niet dezelfde dag kan uitgevoerd worden, kan u gedurende maximaal drie dagen over een vervangwagen beschikken. Uitgezonderd de brandstofkosten, (eventuele) tol, boetes of schade betaalt u voor deze service helemaal niets. Enige voorwaarden voor een vervangwagen: voorleggen van rijbewijs, identiteitskaart en creditkaart. Bij pech. BUITENLAND Indien de motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, een incident of een ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst om de gedekte motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler in een straal van 100 km of bij ontstentenis naar de dichtstbijgelegen garage die de motor kan herstellen. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde.

7 Repatriëring. Indien de verwachte duur van de herstelling meer dan 5 dagen bedraagt of wanneer de gestolen motor (al dan niet beschadigd) teruggevonden wordt na de terugkeer naar huis van de verzekerde, regelt en betaalt de bijstandcentrale de repatriëring van het gedekte voertuig naar de BMW Motorrad verdeler aangeduid door de verzekerde, op voorwaarde dat de kostprijs van het vervoer of de repatriëring niet meer bedraagt dan de verkoopwaarde van de gedekte motorfiets, op basis van de Eurotax tarieven. De verzekerde mag de motorfiets nooit op eigen initiatief repatriëren. Stallingskosten. De bijstandcentrale betaalt de stallingskosten van de motor vanaf de dag van het verzoek tot op de dag waarop het door de transportfirma, in opdracht van de bijstandcentrale, wordt opgehaald. Vergoeding van de terugreis. Indien de motorfiets moet worden gerepatrieerd of indien de motorfiets is gestolen, regelt en betaalt de bijstandcentrale de terugreis van de verzekerde(n) naar de woonplaats van de plaats waar de reis werd onderbroken. Ook als u de reis wenst verder te zetten betaalt de bijstandcentrale u deze kosten terug indien deze niet hoger liggen dan deze van de terugreis naar de woonplaats. Deze clausule is eveneens van toepassing in geval van totaal verlies, wanneer de motor niet meer in België wordt heringevoerd. De reis gebeurt per trein in eerste klasse of per lijnvliegtuig in economy class, en wordt gekozen door de bijstandcentrale op grond van de dienstregelingen, de mogelijkheden en de plaats van onderbreking van de reis.

8 Hotelkosten of kosten om de reis verder te zetten. Wanneer de motor in het buitenland geïmmobiliseerd is ten gevolge van een defect, incident of ongeval, waarborgt de bijstandcentrale tot een bedrag van max. 500,00 (incl. BTW): hetzij de vervoerkosten (eerste klas treinbiljet of ecomony vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) voor de voortzetting van de reis tot op de plaats van bestemming en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motor voor herstelling werd achtergelaten. hetzij de vervoerkosten (eerste klas treinbiljet of ecomony vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) naar de woning en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motor voor herstelling werd achtergelaten. hetzij de hotelkosten (kamer+ontbijt): max. 62,00 (incl. BTW) per nacht en per begunstigde, in afwachting van de herstellingen. (De bewijsstukken moeten worden voorgelegd). De BMW Motorrad Service Card. Hoe gebruikt u ze? Het gebruik van de BMW Motorrad Service Card is even simpel als gemakkelijk. Bij pech, ongeval of diefstal vormt u het telefoonnummer van de BMW Mobility-Centrale dat u op de kaart terugvindt. Gewoon uw kaartnummer en nummerplaat doorgeven, en wij doen de rest. Vergeet niet dat de BMW Motorrad Service Card strikt persoonlijk en niet overdraagbaar is. Onderteken ze dan ook onmiddellijk na ontvangst. Indien u de kaart verliest of ze wordt gestolen, belt u zo snel mogelijk naar de BMW Mobility-Centrale: (in België) of (buitenland). Hou deze kaart steeds bij in uw portefeuille. De telefoonnummers van de BMW Mobility-Centrale staan op de achterkant. Uw BMW Motorrad Service Card vergeten mee te nemen? Wanneer u met pech langs de weg staat en de pech hebt dat uw BMW Motorrad Service Card zoek is, hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Onder uw zadel, op een witte sticker, vindt u het telefoonnummer van de BMW Mobility-Centrale terug. U geeft gewoon uw naam en nummerplaat door, en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

9 Zekerheid 24 op 24, 7 dagen op 7. Op elk moment van de dag staat de BMW Mobility-Centrale voor u klaar. Eén telefoontje naar onze centrale en wij sturen onmiddellijk een pechverhelper. Pech in het buitenland. Wanneer u met pech wordt geconfronteerd in het buitenland, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de BMW Mobility-Centrale op het nummer wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de verzekerde. Wanneer uw BMW geïmobiliseerd is na een ongeval of pech, komt BMW Motorrad volledig tussen voor de takelkosten voor zover deze de actuele waarde van de beschadigde motor niet overschrijden. Kosten die u gemaakt heeft na goedkeuring van het BMW Mobility- Center (zoals de rekening van een taxirit) worden door BMW Motorrad terugbetaald. Stuur de originele facturen naar ons op, samen met de volgende gegevens : naam, voornaam, adres plaats en datum waarop u voor de eerste keer contact opnam met onze diensten BMW Motorrad Service Card nummer dossiernummer dat u van de BMW mobility-centrale heeft gekregen uw bankrekeningnummer Ons adres : BMW Mobility - Wetstraat Brussel Wat neemt BMW Motorrad voor zijn rekening? De sleepdienst voor het vervoer van de motor naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler is volledig gratis. Enkel het uurloon en de Sommige administratiekosten die u in het buitenland heeft gemaakt worden door BMW Motorrad terugbetaald: de kosten voor het achterlaten van uw motor douanekosten bij repatriëring van uw motor, indien deze de actuele waarde van het voertuig niet overschrijden stallingskosten bij transport of repatriëring van uw motor, vanaf de dag van uw oproep tot het moment waarop uw BMW wordt afgehaald

10 Hoe krijgt u uw persoonlijke BMW Motorrad Service Card? Uw BMW Motorrad verdeler zal u bij aankoop van een nieuwe BMW motor de mogelijkheid bieden om van de diensten van de BMW Motorrad Service Card te genieten. U vult gewoon het aanvraagformulier bij de dealer in en wij sturen na 4 à 6 weken uw BMW Motorrad Service Card naar u thuis op. Zolang de motor in uw bezit is, blijft de kaart geldig. N.B.: ook eigenaars van tweedehands BMW motorfietsen kunnen genieten van de voordelen van een BMW Service Card op basis van jaarlijkse contracten.vraag hierover vrijblijvend informatie aan uw BMW Motorrad verdeler.

11 Overzicht BMW Motorrad Service Card. In geval van biedt BMW Motorrad u tot een maximum van indien immobilisatie door Pech 1. ter plaatse weer 1. wisselstukken en uurloon voor 2. herstelling rijklaar maken door de herstelling zijn ten laste ter plaatse BMW mobility of van begunstigde onmogelijk andere hulpverlener 2. wegtakelen Ongeval 1. wegtakelen 2. handelswaarde van het 2. motor niet 2. kraanwagen beschadigde voertuig bereikbaar voor gewone takelwagen A. België Langer dan vier uur 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor op meer dan 50 km van de woonplaats staat 2. alternatief vervoer, of ,00 2. idem + geen per persoon vervangwagen gewenst 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling B. België Langer dan acht uur en korter dan zeven dagen 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor op meer dan 50 km van de woonplaats 2. alternatief vervoer, of ,00 2. idem + geen per persoon vervangwagen gewenst 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling C. Zeven dagen of langer 1. repatriëring van de 1. handelswaarde motor, of van de motor 2. trein- of vliegtuigticket(s) 2. kosten van ticket(s) (max. 2) naar eindbestemming naar woonplaats en/of woonplaats, of max. 250,00 3. hotelovernachtingen + 3. twee personen, 3. motor op meer vervoer naar hotel vier nachten: dan 50 km van de 62,00 woonplaats en per persoon en per afwachten op plaats overnachting van de herstelling D. Diefstal 1. vervangwagen, of 1. drie dagen 1. motor niet teruggevonden binnen 48 uur 2. trein- of vliegtuigticket(s) 2. kosten van ticket(s) (max. 2) naar eindbestemming en/of naar woonplaats woonplaats max. 250,00 3.ticket naar plaats 3. max. 250,00 3. binnen drie teruggevonden motor maand na diefstal 4. repatriëring van de motor 4. handelswaarde van het 4. binnen drie maand naar België teruggevonden voertuig na diefstal, motor niet rijklaar Ook bepaalde Alle vermelde prijzen Dit schema is administratie-, douane- zijn inclusief BTW louter indicatief en stallingskosten en houdt geen worden terugbetaald enkele contractuele verbintenis in

12 ALGEMENE VOORWAARDEN van de BMW Motorrad SERVICE CARD voor motorfietsen 1. DEFINITIES 1.1. Het voertuig De motorfiets van het merk BMW, ingevoerd door BMW GROUP BELUX N.V., ingeschreven na 1 januari Motorfietsen met handelaars- of transitplaat, korte termijn verhuur motorfietsen evenals motorfietsen die bestemd zijn voor bezoldigd vervoer kunnen niet gedekt worden. De dekking van een eventueel zijspan of aanhangwagen is eveneens uitgesloten De begunstigde Elke eerste eigenaar van een BMW MOTORFIETS, evenals de passagier die wettelijk en gratis vervoerd wordt met de motorfiets, met uitsluiting van lifters Het defect Elk onvoorzien gebrek aan de motorfiets dat het verderzetten van de reis of verplaatsing die met deze motorfiets gepland is onmogelijk maakt en de normale rijomstandigheden of de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt Het incident Elk voorval waarvan de verantwoordelijkheid bij de begunstigde berust ten gevolge van een tekort aan brandstof, een verkeerde keuze van brandstof een batterij probleem of een lekke band Het ongeval Elke aanrijding tussen de gedekte motorfiets en een derde partij, met een stilstaande of bewegende hindernis het ten val komen of brand zodanig dat het verderzetten van de reis of verplaatsing die met de motorfiets gepland is onmogelijk maakt of de normale rijomstandigheden en de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt De diefstal Elke verdwijning van de motorfiets (die werd aangegeven bij de bevoegde autoriteiten), poging tot diefstal of vandalisme die het verderzetten van de reis of verplaatsing die met de motorfiets gepland is onmogelijk maakt en de normale rijomstandigheden of de veiligheid van de opzittenden in het gedrang brengt De woonplaats Plaats in België of het Groot Hertogdom Luxemburg waar de begunstigde zijn wettelijke verblijfplaats heeft en waar hij gewoonlijk met zijn gezin verblijft Territoriale begrenzing Onderhavige overeenkomst is van kracht voor : Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Croatië, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk (Europees continent), Finland, Gibraltar, continentaal Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Groot Hertogdom Luxemburg, Macedonië, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, continentaal Portugal, Roemenië, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje (met uitzondering van de Canarische Eilanden), Tsjechië, Zweden, Zwitserland Geldigheidstermijn Ongelimiteerd, zolang dat het gedekte voertuig eigendom blijft en ingeschreven is op de eerste eigenaar. Bij jaarlijkse contracten, tot de vervaldatum vermeld op de Service Card. 2. TOEKENNINGSVOORWAARDEN Elke aanvraag tot tussenkomst moet op het ogenblik van de feiten worden gericht tot de bijstandcentrale. Elke dienstverlening die niet wordt aangevraagd op het ogenblik van de feiten, geweigerd wordt door de begunstigde, niet geregeld of niet toegestaan wordt door de bijstandcentrale, zal geen aanleiding kunnen geven tot tussenkomst of compenserende vergoeding BIJSTAND AAN VOERTUIGEN IN BELGIE EN HET G.H. LUXEMBURG Pechverhelping/Sleping Indien de gedekte motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, incident of ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst voor het vervoer van de motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de begunstigde Terugkeer naar huis Indien de herstelling niet dezelfde dag kan worden uitgevoerd regelt en betaalt de bijstandcentrale het vervoer van de motorfiets naar de in België gevestigde BMW Motorrad verdeler aangeduid door de begunstigde. Indien het voertuig verder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde geïmmobiliseerd staat zal eveneens de repatriëring van de begunstigde en de passagier naar de woonplaats verzorgd worden. Het vervoermiddel naar de woonplaats van de begunstigde en de passagier wordt bepaald door de bijstandcentrale (dienstwagen, taxi, trein, bus). De contactsleutels en de documenten van de te vervoeren motorfiets moeten worden overhandigd aan de bestuurder van de sleepdienst, welke niet aansprakelijk kan worden gesteld voor niet originele vastgehechte toebehoren of voor de inhoud van reiskoffers of -tassen Vervangvoertuig Indien het voertuig verder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde geïmmobiliseerd staat, zal er een vervangvoertuig ter beschikking gesteld worden van de begunstigde in België of in het Groot Hertogdom Luxemburg, onmiddellijk na de diefstal of de immobilisatie van het voertuig en dit gedurende de herstellingsperiode, indien deze niet dezelfde dag kan uitgevoerd worden, met een maximum van 3 opeenvolgende dagen. Het vervangvoertuig zal geleverd en teruggebracht worden in België of het Groot Hertogdom Luxemburg met een volle benzinetank. Het verbruik gedurende de uitleenperiode is volledig ten laste van de begunstigde. Het vervangvoertuig zal niet worden toegekend in de volgende gevallen : De immobilisatie op minder dan 50 KM van de woonplaats van de begunstigde zich voordoet indien de motorfiets onbeschikbaar is als gevolg van een herstelling buiten het gedekte defect, van onderhoud, opknapbeurt of herstelling indien de motorfiets zich reeds bij een hersteller bevindt wanneer een beroep gedaan wordt op de bijstandcentrale indien de motorfiets van de begunstigde gebruikt wordt voor motorwedstrijden indien de bestuurder niet in staat is om te rijden, de vereiste handelingen niet kan uitvoeren of zich onder de invloed van drank, drugs of narcotica bevindt BIJSTAND AAN VOERTUIGEN IN HET BUITENLAND Pechverhelping/Sleepdienst Indien de motorfiets geïmmobiliseerd is op de openbare weg ten gevolge van een defect, een incident of een ongeval, regelt en betaalt de bijstandcentrale de komst van een pechverhelper en eventueel van een sleepdienst om de gedekte motorfiets naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad verdeler in een straal van 100 km of bij ontstentenis naar de dichtstbij gelegen garage die de motorfiets kan herstellen. Het uurloon en de wisselstukken voor de herstelling zijn ten laste van de begunstigde Repatriëring Indien de verwachte duur van de herstelling meer dan 5 dagen bedraagt of wanneer de gestolen motorfiets (beschadigd of onbeschadigd) teruggevonden wordt na de terugkeer naar huis van de begunstigde, regelt en betaalt de bijstandcentrale de repatriëring van het gedekte voertuig naar gevestigde BMW Motorrad verdeler aangeduid door de begunstigde, op voorwaarde dat de kostprijs van het vervoer of de repatriëring niet meer bedraagt dan de verkoopwaarde van de gedekte motorfiets, op basis van de EUROTAX tarieven. De begunstigde mag de motorfiets nooit op eigen initiatief repatriëren Stallingskosten De bijstandcentrale betaalt de stallingskosten van de motorfiets vanaf de dag van het verzoek tot op de dag waarop het door de transportfirma, in opdracht van de bijstandcentrale, wordt opgehaald Vergoeding van terugreis Indien de motorfiets moet worden gerepatrieerd of indien de motorfiets is gestolen, regelt en betaalt de bijstandcentrale de terugreis van de begunstigden van de plaats waar de reis werd onderbroken naar de woonplaats of het verderzetten van de reis tot de voorziene plaats van bestemming indien deze kost niet hoger ligt dan deze van de terugreis naar de woonplaats. Deze clausule is eveneens van toepassing in geval van totaal verlies, wanneer de motorfiets niet meer in België wordt heringevoerd. De reis gebeurt per trein in eerste klasse of per lijnvliegtuig in economy class, en wordt gekozen door de bijstandcentrale op grond van de dienstregelingen, de mogelijkheden en de plaats van onderbreking van de reis Hotelkosten of kosten om de reis verder te zetten Wanneer de motorfiets in het buitenland geïmmobiliseerd is ingevolge een defect, incident of ongeval, waarborgt de bijstandcentrale ten belope van max. 500,00 (incl. BTW) hetzij de vervoerkosten (1ste klas treinbiljet of "ecomony" vliegtuigticket naar keuze van de bijstandcentrale) voor de voortzetting van de reis tot op de plaats van bestemming en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motorfiets voor herstelling werd achtergelaten hetzij de vervoerkosten (1ste klas treinbiljet of "ecomony" vliegtuigticket naar keuze van de bijstanscentrale) naar de woning en de terugreis van één van de begunstigden naar de BMW Motorrad verdeler of garage waar de motorfiets voor herstelling werd achtergelaten hetzij de hotelkosten (kamer + ontbijt) : max. 62,00 (incl BTW). per nacht en per begunstigde, in afwachting van de herstellingen. (De bewijsstukken moeten worden voorgelegd). 3. AANSPRAKELIJKHEID De bijstandscentrale kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van bijstandverlening of bij vertraging in de uitvoering ervan wanneer deze te wijten zijn aan gevallen van overmacht zoals oorlog, burgeroorlog, staking, oproer, terrorisme, sabotage, staat van beleg, opeising, grondverschuiving, aardbeving, overstroming of elke andere natuurramp. De bijstandcentrale kan in rechten en handelingen treden van de begunstigde voor het bedrag van de door haar betaalde vergoeding tegen iedere verantwoordelijke voor het schadegeval. 4. UITSLUITINGEN Zijn de facto uitgesloten van onderhavige voorwaarden : ongevallen en incidenten die geen immobilisatie van de motorfiets als gevolg hebben aanvragen tot bijstand wanneer de motorfiets zich reeds bij een hersteller bevindt wanneer de bijstandscentrale wordt opgeroepen, ongevallen, defecten en incidenten die het gevolg zijn van het beoefenen van gevaarlijke sporten zoals deelname aan motorwedstrijden, snelheidswedstrijden of soortgelijke aktiviteiten, gevolgen van gebeurtenissen door de begunstigde opzettelijk veroorzaakt of die het gevolg zijn van een vrijwillige veronachtzaming van de wetten en reglementen van de bezochte landen

De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem.

De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem. BOSCH MOBILITY PROGRAMME ALGEMENE VOORWAARDEN De dienstverlening wordt geleverd door Europ Assistance (Nederland) B.V., gevestigd Kroonpark 14 te Arnhem. Artikel 1: BEGRIPPEN Rechthebbend voertuig Elk

Nadere informatie

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu

Volvo Assistance. Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12. Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu Volvo Assistance WIJ HELPEN U ONDERWEG UIT DE NOOD Bel gewoon naar 0800 /15 475 of +32 2/773 61 12 Volvo Car Corporation www.volvocars.be www.volvocars.lu JUNI 2013 GRATIS PECHVERHELPING, VERLENGD BIJ

Nadere informatie

Tel vanuit België: 070 344 666 of vanuit het buitenland: +32 3 253 65 65. Fax: +32 3 252 69 58

Tel vanuit België: 070 344 666 of vanuit het buitenland: +32 3 253 65 65. Fax: +32 3 252 69 58 VAB-BIJSTAND: ALGEMENE VOORWAARDEN De VAB-Alarmcentrale is dag en nacht, 7 dagen op 7 bereikbaar voor alle problemen die u onderweg kunt tegenkomen. Vergeet niet het telefoonnummer door te geven waar wij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen

ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen Referte: REI.002 201503 REI.002-V1 OPTIMCO N.V. - Boomsesteenweg 75-2610 Wilrijk (Antwerpen) Tel 03.297.51.20 - Fax 03.295.96.33 - info@optimco.be

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van Productvoorwaarden P-DPH14 Pechhulp Verzekering D-zeker is onderdeel van Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering krijg je hulp bij pech met je auto of motor.

Nadere informatie

ALGEMEEN AANGIFTEFORMULIER

ALGEMEEN AANGIFTEFORMULIER ALGEMEEN AANGIFTEFORMULIER VAB-Bijstand polisnummer: 1222222222223 NAAM EN VOORNAAM VERZEKERDE: 12222222222222222222223 STRAAT: 122222222222223 NR: 123 POSTNR: 1223 WOONPLAATS: 122222222222222223 TELEFOONNR:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (ref. 590 1105 N)

ALGEMENE VOORWAARDEN (ref. 590 1105 N) Uw contract bestaat uit twee delen: de Algemene Voorwaarden beschrijven de werking van uw contract en de wederzijdse verbintenissen. Ze geven de inhoud van de waarborgen en de uitsluitingen weer. de Bijzondere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJSTAND ENECO COMFORT BONUS

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJSTAND ENECO COMFORT BONUS ALGEMENE VOORWAARDEN BIJSTAND ENECO COMFORT BONUS 1. Begripsomschrijvingen Dit contract verstaat onder: DEEL I GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN 1.1. De bijstandsverlener: AGA International S.A. Belgian branch

Nadere informatie

Polissen verzekeringen MasterCard Platinum

Polissen verzekeringen MasterCard Platinum Polissen verzekeringen MasterCard Platinum Dexia Bank NV Pachecolaan 44-1000 Brussel Tel. 02 222 11 11 - www.dexia.be RPR Brussel BTW BE 0403.201.185 Algemene voorwaarden Assistance MasterCard Platinum

Nadere informatie

2. Bijkomende waarborgen OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205. Begrippen. 1. Omschrijving van de verzekering. 3.

2. Bijkomende waarborgen OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205. Begrippen. 1. Omschrijving van de verzekering. 3. OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205 Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: de verzekeringnemer met hoofdverblijf of exploitatiezetel in België en alle bij hem inwonende personen. Wij:

Nadere informatie

Verzekering. Onze verzekering bestaat altijd uit: polisblad; algemene voorwaarden; productvoorwaarden of bijzondere voorwaarden.

Verzekering. Onze verzekering bestaat altijd uit: polisblad; algemene voorwaarden; productvoorwaarden of bijzondere voorwaarden. Allianz Global Assistance Wegwijzer Dit is de wegwijzer bij de afgesloten verzekering. De verzekering bestaat naast het polisblad ook uit voorwaarden. In de voorwaar den staan alle rechten en plichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONDIAL ASSISTANCE PECHHULP

ALGEMENE VOORWAARDEN MONDIAL ASSISTANCE PECHHULP ALGEMENE VOORWAARDEN MONDIAL ASSISTANCE PECHHULP MAPH09 INHOUD 1. Definities... 1 Artikel 1.1. Verzekeraar 1 Artikel 1.2. Alarmcentrale 1 Artikel 1.3. Professionele hulpdienst 1 Artikel 1.4. Verzekeringnemer

Nadere informatie

12222223 TELEFOONNR:.../ 123... BANK-/POSTREK.NR: - -

12222223 TELEFOONNR:.../ 123... BANK-/POSTREK.NR: - - 05044 POLIS Reisbijstand NLv1 11-03-2005 14:27 Pagina 1 VAB-REISBIJSTAND ALGEMEEN AANGIFTEFORMULIER VAB-Reisbijstand polisnummer: 1222222222223 NAAM EN VOORNAAM VERZEKERDE:... 122222222222222222223 STRAAT:...NR:

Nadere informatie

Ingangsdatum De ingangsdatum is de dag volgend op de datum de aanvraag door uw FGA-Servicepunt in het systeem wordt ingevoerd.

Ingangsdatum De ingangsdatum is de dag volgend op de datum de aanvraag door uw FGA-Servicepunt in het systeem wordt ingevoerd. Algemene voorwaarden FGA ServicePlus Pas Algemeen De ServicePlus Pas kunt u aanvragen als u eigenaar bent van een in Nederland geregistreerde voertuig dat behoort tot de FGA-merken, Fiat, Alfa Romeo, Lancia,

Nadere informatie

Dé autoverzekering Bij Vrieling

Dé autoverzekering Bij Vrieling Dé autoverzekering Bij Vrieling Polisvoorwaarden Dé Autoverzekering Inhoudsopgave Pagina 3 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8 Pagina 9 Pagina 10 Pagina 11 Pagina 12 Pagina 13 Pagina 14 Begrippenlijst

Nadere informatie

Voorwaarden iq Pechhulp Verzekering. iq Assuradeuren; Allianz Benelux N.V., hodn London Verzekeringen. Inhoud

Voorwaarden iq Pechhulp Verzekering. iq Assuradeuren; Allianz Benelux N.V., hodn London Verzekeringen. Inhoud T 03.5.01-1111 Voorwaarden iq Pechhulp Verzekering iq Assuradeuren; Allianz Benelux N.V., hodn London Verzekeringen Model iq PH 1.0-A (13-07) Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel

Nadere informatie

FULL OMNIUM ALGEMENE POLISVOORWAARDEN

FULL OMNIUM ALGEMENE POLISVOORWAARDEN FULL OMNIUM ALGEMENE POLISVOORWAARDEN Uitgave J INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden, die primeren op de Algemene Voorwaarden in de mate dat zij ermee strijdig

Nadere informatie

Speciale hulpverleningstelefoonnummers alleen voor leden van ANWB voor Bedrijven

Speciale hulpverleningstelefoonnummers alleen voor leden van ANWB voor Bedrijven Algemene Voorwaarden 2012 Adresgegevens Geef iedere (kenteken)wijziging altijd zo spoedig mogelijk door aan onze afdeling Customer Services via Mijn ANWB voor Bedrijven, e-mail, fax of post. Telefoon:

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Route Mobiel Pechhulp Services RM.PH 15.03

Polisvoorwaarden Route Mobiel Pechhulp Services RM.PH 15.03 Polisvoorwaarden Route Mobiel Pechhulp Services RM.PH 15.03 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 1. Algemeen 4 1.1 Wat bedoelen wij met... 4 1.2 Wat mag je van ons verwachten? 5 1.3 Wat verwachten wij van

Nadere informatie

1.9. Repatriëring: De terugkeer naar uw woonplaats.

1.9. Repatriëring: De terugkeer naar uw woonplaats. ALGEMENE VOORWAARDEN : jaarcontract [World Gold Protection - World Full Protection - Europe Comfort Protection - Classic Protection - Auto Europe Protection] DEEL I GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN 1. Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

DEEL I GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN

DEEL I GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN : jaarcontract World Gold Protection - World Full Protection - Europe Comfort Protection - Classic Protection - Auto Europe Protection DEEL I GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN 1. Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN : jaarcontract

ALGEMENE VOORWAARDEN : jaarcontract écht op reis! ALGEMENE VOORWAARDEN : jaarcontract AANPASSING ONDERSTAANDE VOORWAARDEN: Koning Aap Jaarverzekering: De artikels met betrekking tot de World Gold Protection zijn van toepassing; De waarborg

Nadere informatie

- 1 - GO SAFE - JAARPOLIS

- 1 - GO SAFE - JAARPOLIS - 1 - GO SAFE - JAARPOLIS VERZEKERINGSVOORWAARDEN (REF 0420-GSNL-010405) GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN De bepalingen die volgen zijn van toepassing op het gehele verzekeringscontract. 1. DEFINITIES - Verzekeringsnemer:

Nadere informatie

GOLDEN TRAVEL INSURANCE TIJDELIJKE REISVERZEKERING. Algemene voorwaarden. Geldig vanaf 01.10.2010 ALS GEEN ANDER THUIS IN REISVERZEKERINGEN

GOLDEN TRAVEL INSURANCE TIJDELIJKE REISVERZEKERING. Algemene voorwaarden. Geldig vanaf 01.10.2010 ALS GEEN ANDER THUIS IN REISVERZEKERINGEN GOLDEN TRAVEL INSURANCE TIJDELIJKE REISVERZEKERING Algemene voorwaarden Geldig vanaf 01.10.2010 ALS GEEN ANDER THUIS IN REISVERZEKERINGEN GOLDEN TRAVEL INSURANCE INHOUDSTABEL GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN...

Nadere informatie

OMNIUM REISVERZEKERING EN BIJSTAND

OMNIUM REISVERZEKERING EN BIJSTAND OMNIUM REISVERZEKERING EN BIJSTAND REISVERZEKERINGEN VERZEKERINGSVOORWAARDEN (REF 0420 - SELN - 010707) GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN De bepalingen die volgen zijn van toepassing op het gehele verzekeringscontract.

Nadere informatie

Golden Travel Insurance - Tijdelijke reisverzekering

Golden Travel Insurance - Tijdelijke reisverzekering EUROPESE GOEDEREN EN REISBAGAGE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ N.V TWEEKERKENSTRAAT 14, B-1000 BRUSSEL Tel. 02/220 34 11 Fax. 02/ 218.77.62 Email. travel@europese.be Onderneming toegelaten onder code 0420 EUROPESE

Nadere informatie

Golden Travel Insurance Tijdelijke reisverzekering

Golden Travel Insurance Tijdelijke reisverzekering EUROPESE GOEDEREN EN REISBAGAGE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ N.V TWEEKERKENSTRAAT 14, B-1000 BRUSSEL Tel. 02/220 34 11 Fax. 02/ 218.77.62 Email. travel@europese.be Onderneming toegelaten onder code 0420 EUROPESE

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ALGEMENE VOORWAARDEN

AUTOVERZEKERING ALGEMENE VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoud Onze Service Citroën Verzekering 5 1. INFO LINE - TEL. 078 16 03 41 5 2. EERSTE HULP 5 1. In België Tel. 078 16 03 41 6 2. In het buitenland Tel. 0032 78 16

Nadere informatie

Golden Travel Insurance Tijdelijke reisverzekering

Golden Travel Insurance Tijdelijke reisverzekering EUROPESE GOEDEREN EN REISBAGAGE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ N.V TWEEKERKENSTRAAT 14, B-1000 BRUSSEL Tel. 02/220 34 11 Fax. 02/ 218.77.62 Email. travel@europese.be Onderneming toegelaten onder code 0420 EUROPESE

Nadere informatie

VERZEKERINGSVOORWAARDEN BAS 21213 Assistance Plus

VERZEKERINGSVOORWAARDEN BAS 21213 Assistance Plus BAS 21213 Bijstand nodig? +32 (0)3 253.64.15 Tweekerkenstraat 14 1000 Brussel Tel. 02/220 34 11 - Fax 02/218 77 62 (onderneming toegelaten onder code 0420) VERZEKERINGSVOORWAARDEN BAS 21213 Assistance

Nadere informatie