Next generation Project Industry Software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Next generation Project Industry Software"

Transcriptie

1 Next generation Project Industry Software

2 Trimergo T2 Enterprise Pure focus op de projectindustrie Trimergo T2 Enterprise is het integrale web-based besturingssysteem voor de projectgestuurde industrie. Trimergo T2 Enterprise organiseert de materiaal, engineering- en capaciteitplanning voor elk project, gecoördineerd door de overkoepelende masterplanning. Zeer eenvoudig in gebruik en extreem flexibel zodat acceptatie binnen de veeleisende en dynamische gebruikersgroep probleemloos verloopt. Het resultaat: een korte doorlooptijd, betere projectmarges, een hoge bezettingsgraad én rust! Trimergo wordt toegepast bij vele projectgestuurde bedrijven, van MKB tot multinationals. Kortom: De perfecte software voor projectgestuurde organisaties. Geschikte software voor de projectgestuurde industrie Projectgestuurd produceren op klantspecificatie is één van de meest complexe productieprocessen binnen de industrie. De continue afstemming tussen projectplanning, inkoop, ontwerp en capaciteitsbronnen is een zware uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Door wijzigingen in specificaties en planning is het noodzaak volledig overzicht te hebben om snel en adequaat te reageren. Integrale aansturing van bedrijfsprocessen heeft daarom een positief effect op leverbetrouwbaarheid, projectmarges, bezettingsgraden en projectbureaucratie. Toch werkt op dit moment nog steeds 80% van de projectgestuurde industrie met niet geïntegreerde combinaties van maatwerk, spreadsheets, planningsprogramma s, financiële software en papier. Ook conventionele ERP-systemen, zelfs tot het uiterste opgerekt, zijn onvoldoende. Het concept van materiaalgestuurde standaardproductie botst namelijk met de projectgestuurde praktijk. Het is daarom hoog tijd voor een compromisloos systeem dat volledig aansluit bij de unieke besturing van projectmatige bedrijven: Trimergo T2 Enterprise, pure Project Industry Software.

3 Trimergo T2: Compleet en bruikbaar De functionaliteit van Trimergo T2 Enterprise is volledig afgestemd op projectgestuurde productiebedrijven. Dat wil zeggen: flexibiliteit, gebruiksgemak, en projectfocus. Trimergo T2 Enterprise ondersteunt de volgende functies: Bedrijfs- en Projectplanning Interactieve grafische planning per project of bedrijf inclusief offertes. Materiaalleveringen zijn gekoppeld aan het project en direct zichtbaar in de planning. Capaciteitsplanning T2 bevat een grafische grofplanning op afdelingsniveau. Vanuit de grofplanning worden de uren via drag & drop toegekend aan mensen en machines. Stuklijstbeheer T2 ondersteunt dynamische multi-level stuklijsten. De invoer kan rechtstreeks of via een CAD/PDM-integratie. De stuklijst wordt gekoppeld aan de planning. Voor en nacalculatie Real time inzicht in de voor-, prognose- en nacalculatie inclusief de projectmarges. Uitgebreide drill down mogelijkheden naar materiaal- en urenniveau. Accounting T2 kan stand alone opereren, of via een T2-module met een sluitende tweeweg-integratie op het niveau van journaalposten naar toonaangevende financiële systemen. CRM Ondersteuning van de projectacquisitie door middel van relatiebeheer, contactmanagement en offertebeheer. Voorraadbeheer T2 beheert algemene en projectvoorraden. Het ondersteunt meerdere magazijnen, besteladviezen en magazijnverkeer. Uitbesteding T2 regelt de uitbesteding van activiteiten of halffabricaten. Deze zijn gekoppeld aan de planning met bewaking. Workflow De projectdynamiek vereist dat betrokkenen proactief taken en alarmmeldingen ontvangen bij verstoring van het proces. Facturering T2 ondersteunt complexe termijn- en regiefacturering. Factuurtermijnen worden aan de planning gekoppeld. Tijdregistratie T2 biedt uitgebreide tijdregistratie voor directe en indirecte uren, inclusief het goedkeuringstraject. Invoer is mogelijk via formulieren, electronisch of via barcodeondersteuning. Project dashboard T2 kent configureerbare grafische prestatie-indicatoren met drill-down functionaliteit voor gedetailleerde analyse. Inkoop Trimergo T2 kent vergaande inkoopmogelijkheden, zelfs over projecten heen en met staffellijsten. Inkooptaken zijn direct gekoppeld aan de projectstructuur Productiemanagement Goede ondersteuning wordt geboden voor (anonieme) productieorders inclusief bewerkingsstaten. Productieorders zijn te koppelen aan de projectstructuur. Documentbeheer Documenten worden opgeslagen per project, bestelling, tekening enz., inclusief versiebeheer en autorisaties. Servicebeheer T2 ondersteunt preventief en correctief onderhoud op afgeronde projecten. Preventief middels onderhoudscontracten met servicebeurten, correctief middels servicemeldingen en serviceorders.

4 Trimergo T2 Enterprise... Bedrijfs- en projectplanning De volledige bedrijfsplanning staat in beeld inclusief offertes. Ook is de materiaalplanning zichtbaar met lever- en bestelmomenten. Onderin is de grofplanning per afdeling zichtbaar met de beschikbare capaciteiten. Er kan direct worden doorgeklikt naar de projectkaarten en bestellingen. Alle planborden zijn multi-project, multi-resource en multiuser. Projectcalculatie In dit scherm kunnen eenvoudig de benodigde materialen en uren worden toegekend aan de projectstructuur. T2 ondersteunt stuklijsten met meerdere niveaus met kleurindicatoren die de logistieke status weergeven. De bestelinformatie loopt onderin mee voor direct inzicht. Via een bibliotheek kan snel een project worden opgebouwd uit model- en historische projectdelen. Projectbewaking Dit scherm toont een up-to-date overzicht van de voorprognose- en nacalculatie inclusief de lopende inkoopverplichtingen. Dit alles met een drill-down mogelijkheid naar onderliggende projectniveaus en de uren- en bestelkaarten. Bovenin is de ontwikkeling van de projectmarge zichtbaar.

5 ... in de praktijk Relatie- en offertebeheer Per relatie kan een heel scala aan contactpersonen, documenten, adressen en dossiers worden opgeslagen. Ook kan worden doorgeklikt naar lopende en historische projecten, offertes, facturen, bestellingen en dergelijke. In de offerte kunnen meerdere calculatieversies worden aangemaakt, met een calculator om via opslagmodellen naar de juiste verkoopprijs te komen. Taken- en alarmen bewaken tijdige opvolging. Afdelingsplanning Vanuit de projectplanning komen vrijgegeven werkorders terecht in het afdelingsplan. Het afdelingshoofd of planner kan via drag & drop de werkorders alloceren naar de beschikbare medewerkers in het onderste deel van het scherm. Reeds geplande werkorders kunnen eenvoudig worden verplaatst. Ook verlof en wederkerende taken kunnen worden ingepland. Servicebeheer In beeld is de serviceorder die is ontstaan vanuit een melding. Daarnaast is het onderhoudsschema zichtbaar met preventieve onderhoudsbeurten die zijn te combineren met lopende serviceorders. Onderaan het afdelingsplan van de serviceafdeling voor inplanning van preventieve en correctieve serviceorders. Facturering van onderhoudscontracten en serviceorders vindt plaats op basis van de geldende onderhoudsovereenkomst.

6 Eén integrale informatiestroom Wat levert het op? Integratie met engineeringsystemen en de financiële administratie betekent naast een enorme efficiëntiewinst ook versnelling in het werkproces, minder fouten en vroegtijdig inzicht. CAD integratie Voor bedrijven die de stuklijst binnen het CAD-systeem creëren, biedt Trimergo de mogelijkheid om stuklijsten in T2 Enterprise te importeren. Dit natuurlijk met behoud van de belangrijkste informatie zoals positienummering en de stuklijsthiërarchie. Trimergo T2 Enterprise sluit naadloos aan op de processen bij projectgestuurde productiebedrijven. Daardoor kan een snelle terugverdientijd worden bereikt. Verbetering van de projectmarge De voorcalculatie wordt nauwkeuriger door inzicht in de bezettingsgraad en historische verbruikscijfers. De marge verbetert door een betere inkoopprestatie, efficiëntere inzet van manuren en grip op meerwerk. Tenslotte ontstaat inzicht in de verwachte projectmarge bij oplevering zodat tijdige bijsturing mogelijk wordt. PDM integratie Voor bedrijven met complexe productstructuren en frequent hergebruik van tekeningen is de keus voor een PDMsysteem niet meer dan logisch. PDM leidt tot een gecentraliseerd en geavanceerd stuklijstbeheer. Dit betekent de best mogelijke integratie van engineering in de logistieke projectketen. Elke goedgekeurde verandering in de stuklijst door engineers zal rechtstreeks naar de inkooplijsten in T2 Enterprise worden overgebracht. Vice versa, elke verandering in de logistieke status van het gevraagde onderdeel (besteld, geleverd) wordt zichtbaar in het PDM-systeem. Accounting integratie Trimergo T2 Enterprise kan worden voorzien met een integratie met leidende boekhoudpakketten. Trimergo waarborgt een 100% aansluiting tussen de onderhandenwerkregistratie van de projectboekhouding in Trimergo en het grootboek in het accountingsysteem. Efficiëntie in de bedrijfsvoering De bezettingsgraad wordt sterk verbeterd door beter inzicht in de capaciteiten van alle betrokken afdelingen. Minder uitbesteding en inhuur is hiervan het directe gevolg. Meer voordelen worden geboekt in het stroomlijnen van de projectadministratie door het verdwijnen van dubbele invoer, minder fouten, minder zoekwerk en het verkorten van de inkoop- en factureerprocedure. Klanttevredenheid Deadlines worden betrouwbaar omdat de processen via integrale projectplanning worden bewaakt. Vooral het beruchte dominosteeneffect tussen projecten onderling wordt snel getraceerd en onschadelijk gemaakt. Trimergo T2 Enterprise Accounting CAD & PDM

7 Snel en succesvol implementeren Implementaties van bedrijfssoftware bij projectgestuurde bedrijven kennen een historie van mislukkingen. De combinatie van hectische projectbedrijven met standaard ERP-software bleek vaak een fatale combinatie. De praktijk met Trimergo is gelukkig geheel anders: Pure focus zonder maatwerk Trimergo T2 Enterprise is enkel ontworpen voor de projectmatige industrie. Dit betekent geen overbodige functionaliteit met een minimum aan systeeminstellingen. Het beslissen over onderling samenhangende systeeminstellingen kost veel overlegtijd. Tevens kan Trimergo T2 Enterprise hierdoor zonder maatwerk worden geïmplementeerd. Maatwerk is dé hoofdreden van budget- en tijdsoverschrijdingen bij vele ERPimplementaties, zeker in de projectindustrie. Gebruiksgemak cruciaal voor de acceptatie Trimergo doet er alles aan om het systeem zo simpel en voorspelbaar mogelijk te houden. Dit levert twee voordelen op. Ten eerste is de werking snel te begrijpen en zijn de handelingen snel aan te leren. Dus hoeven medewerkers amper cursus te volgen. Dit bespaart tijd en geld. Ten tweede: gebruikersacceptatie. Gebruikers in een dynamische projectomgeving verwerpen software die snel en adequaat handelen tegenwerkt. Daarom is dit een topprioriteit voor Trimergo en een belangrijke succesfactor. Gefaseerd implementeren Trimergo ondersteunt een gefaseerde implementatie om de invoering beheerst te laten verlopen, dit biedt snel resultaat en het houdt de belasting voor de implementatiemedewerkers zo laag mogelijk. Trimergo ondersteunt een aantal faseringen afhankelijk van prioriteiten en afhankelijkheden. Een populaire fasering is: Fase 1 Projectadministratie, logistiek, tijdregistratie Fase 2 Multiproject- en afdelingsplanning, CAD/PDMintegratie Fase 3 Verkoop en Service Management Architectuur Trimergo T2 Enterprise is een tweede generatie web-applicatie, die de voordelen van onbegrensde webtoegang combineert met een geavanceerde client GUI. De grafische gebruikersinterface van T2 Enterprise zorgt ervoor dat gebruikers en bedrijven zelf heel gemakkelijk schermen kunnen aanpassen, zonder risico's of kosten. De schaalbaarheid is ook verbeterd door middel van een doordachte spreiding van systeembelasting tussen de server en de client. Dit maakt dat T2 Enterprise grote hoeveelheden data kan verwerken zonder performanceverlies. Architectuur Intelligente JAVA TM cliënt-applicatie, HTTP voor de cliënt/server communicatie en JAVA TM voor de server-applicatie. Er wordt gebruik gemaakt van XML voor de integratie met externe applicaties. Cliënt eisen Ieder besturingsplatform dat JAVA TM 6 of hoger ondersteunt (MS Windows 2000/XP/Vista, Linux, Apple OS). Server eisen Database server met MS SQL Server 2000 of hoger. Taal support Nederlands, Engels en Duits.

8 Over Trimergo Trimergo ontwikkelt innovatieve oplossingen voor projectgestuurde bedrijven van elke grootte. Trimergo software zorgt voor de projectmatige afstemming tussen materiaal, capaciteit en engineering binnen budget en levertijd. De turn-key oplossing Trimergo T2 Enterprise is web-based. Sinds de start in 2001 hebben meer dan tweehonderd bedrijven in Europa en Noord-Amerika gekozen voor Trimergosoftware. Deze bedrijven bevinden zich in diverse branches, waaronder scheepsbouw, staalconstructie, apparaten- en machinebouw, engineering en interieurbouw Trimergo BV, Trimergo, the Trimergo logo and other Trimergo products and services mentioned herein are trademarks or registered trademarks of Trimergo International BV in the Netherlands and in several other countries. Trimergo International Amersfoortseweg 15C 7313 AB Apeldoorn Nederland T +31 (0) E info@trimergo.com Trimergo Americas 2002 Summit Bvld., Suite 300 Atlanta, Georgia USA T E info.usa@trimergo.com

Trimergo B2. software voor de projectmatige industrie met SAP Business One

Trimergo B2. software voor de projectmatige industrie met SAP Business One Trimergo B2 software voor de projectmatige industrie met SAP Business One 1 Trimergo B2 : De SAP Business One editie voor projectgestuurde bedrijven Trimergo B2 maakt van SAP Business One het ideale besturingssysteem

Nadere informatie

Welkom namens Trimergo

Welkom namens Trimergo Welkom namens Trimergo Win opdrachten bij projectmatig werkende productie bedrijven! Maarten Weggemans - Sales Manager Bas van der Horst Partner Manager TRIMERGO INTERNATIONAAL KENNIS & ERVARING BETROKKEN

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PROJECT SAP Business One voor Projectindustrie Projectmatig (of grotendeels projectmatig) werken vraagt om ERP software met specifieke functionaliteiten.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

White Paper Projectgestuurd ERP

White Paper Projectgestuurd ERP ERP voor de projectindustrie White Paper Projectgestuurd ERP Inleiding Deze White Paper heeft tot doel de lezer inzicht te verschaffen in de visie van Trimergo op ERP-software voor de projectgestuurde

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

het MKB software pakket voor handel, productie- en dienstverlende bedrijven

het MKB software pakket voor handel, productie- en dienstverlende bedrijven Ascensio Handel het MKB software pakket voor handel, productie- en dienstverlende bedrijven In een wereld waarin de marges steeds meer onder druk staan, maakt een efficiënte en effectieve interne organisatie

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes.

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Een onmisbaar instrument bij het inspelen op marktontwikkelingen. Een garantie voor een optimale en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Met Ridder

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo)

Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo) Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem Demonstratie (Demo) Februari 2016 Colofon Uitgave Datum Februari 2016 Versie definitief Aanbesteding Inkoop Ondersteunend Systeem en Inhuursysteem

Nadere informatie

MICROSOFT DYNAMICS AX PYLADES EXTENSION: PROJECT STUDIO

MICROSOFT DYNAMICS AX PYLADES EXTENSION: PROJECT STUDIO Project Studio Project gestuurde en dienstverlenende organisaties stellen specifieke eisen aan hun automatiserings oplossingen. Een groot aantal functionele deelgebieden die in deze branche aan de orde

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Limis, aangenaam. Opgericht in 1993, gesprekspartner, kennisleverancier Limis ontwikkelt en implementeert:

Limis, aangenaam. Opgericht in 1993, gesprekspartner, kennisleverancier Limis ontwikkelt en implementeert: Limis, aangenaam Opgericht in 1993, gesprekspartner, kennisleverancier Limis ontwikkelt en implementeert: Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven Limis Planner berekent en visualiseert

Nadere informatie

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven www.kerridgecs.nl InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven Specialistische software voor installatiebedrijven Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen

Nadere informatie

Visual Link Software: MES Integration

Visual Link Software: MES Integration Visual Link Software: MES Integration Maakt uw productieproces flexibeler, efficiënter en inzichtelijker VISUAL LINK SOFTWARE Visual Link Software: MES Integration by Hellebrekers Maakt uw productieproces

Nadere informatie

Containermanagement. Fotobijschrift Schematisch overzicht WinConsyst WMSbeheersoftware. Pagina 28 van 39

Containermanagement. Fotobijschrift Schematisch overzicht WinConsyst WMSbeheersoftware. Pagina 28 van 39 Containermanagement Met de functionele WinConsyst WMS-beheersoftware verkrijgt u een multifunctioneel platform dat schaalbaar is u een groeimodel biedt voor de toekomst. U gebruikt alleen die functionaliteit

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken 2thePoint software 2thePoint Software heeft een geheel nieuw

Nadere informatie

PREACTOR UITMUNTEND IN SCHEDULING Denk je aan scheduling... dan denk je aan Preactor

PREACTOR UITMUNTEND IN SCHEDULING Denk je aan scheduling... dan denk je aan Preactor PREACTOR UITMUNTEND IN SCHEDULING Denk je aan scheduling... dan denk je aan Preactor Wanneer u de productieplanning wilt optimaliseren, de voorraad wilt verlagen en de Customer Service wilt verbeteren,

Nadere informatie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie Historie Royal Sens, opgericht in 1896, is werkzaam in de verpakking producerende sector en richt zich met name op de productie van papier- en kunststof etiketten, gesneden, gestanst én van de rol. De

Nadere informatie

Unit4 Multivers Service Manager

Unit4 Multivers Service Manager Unit4 Multivers Service Manager In business for people. Unit4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk, want anders komt

Nadere informatie

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS)

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) - Versie 24 maart 2014 WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) MET HET CONTAINERBEHEERSYSTEEM WOORDEN MELDINGEN EN KOSTEN VAN EEN AFVALINZAMELSYSTEEM INZICHTELIJK

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING

GEEF OOK UW ONDERNEMING part of Optimize Group GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG stukproductie :: serieproductie :: projectmatige productie TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK VOOR UW PRODUCTIEBEDRIJF MSOFT SOFTWARE & SERVICE M-SOFT-ERP

Nadere informatie

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving

Onderwerpen: Algemeen Projecten. Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web. Procesbeschrijving Onderwerpen: Algemeen Projecten Budgetten Rollen en rechten Uren/kosten Facturen CRM HRM Output/Custom fields Web Procesbeschrijving Algemeen PMO Pro is een systeem om al uw projectgerelateerde informatie

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Met de PSA Suite verhoogt u uw prestaties en heeft u inzicht in alle belangrijke KPI s van uw bedrijf. De bezetting, productiviteit, efficiency

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid

Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid Professionals binnen de sociale zekerheid werken vaak met meerdere systemen. Deze zijn statisch, communiceren niet met elkaar en geven geen inzicht in het

Nadere informatie

myprequest The new generation Workplace Management Solution

myprequest The new generation Workplace Management Solution myprequest The new generation Workplace Management Solution inhoud De basis voor regievoering 4 SLA s en KPI s Functionaliteiten 5 Haal meer uit uw CAD-tekening of Revit model Gemak dient de mens! 6 Hoe

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise CRM & BPM Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Kennis sessie automatisering. Gorinchem 6 september 2017

Kennis sessie automatisering. Gorinchem 6 september 2017 Kennis sessie automatisering Gorinchem 6 september 2017 Programma Kennis sessie Automatisering Carrosserie.nl 6 september 2017 - Gorinchem 10:30 Inloop met koffie 11:00 Aftrap programma, rondje langs deelnemers

Nadere informatie

Centix4 Modules Workflow Management

Centix4 Modules Workflow Management 1 Gestructureerd beheer van uw werkprocessen Efficiënter inzetten van operationele medewerkers Voert uw organisatie activiteiten uit waarvoor u mensen moet inplannen, zoals het afhandelen van klachten

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen.

Q3 Concept BV Trainingen Maintenance Software - Asset Management - Vastgoed beheer. Q3 Concept BV. De trainingen. Trainingen Algemeen Q3 Concept heeft een bewezen softwareconcept ontwikkeld op het gebied van onderhoudsbeheer voor een onbeperkt aantal gebruikers. Q3 is het onderhoudsbeheersysteem waarmee oa. zowel

Nadere informatie

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten)

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) Handleiding iria ipower iprofit MKB iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) iprofit (Financieel + Facturering + Relaties) iprofit (Financieel) iprofit ASP Inleiding Inventive wil haar

Nadere informatie

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module Software voor projectmatig produceren Verkooporder en Facturatie Module 2thePointProject Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Verkooporder en FacturatieModule 2THE POINT SOFTWARE 2

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

W H I T E P A P E R P R O J E C T G E S T U U R D E R P. Anders dan traditioneel ERP?

W H I T E P A P E R P R O J E C T G E S T U U R D E R P. Anders dan traditioneel ERP? W H I T E P A P E R P R O J E C T G E S T U U R D E R P Anders dan traditioneel ERP? I N L E I D I N G Deze White Paper heeft tot doel de lezer inzicht te verschaffen in de visie van Trimergo op ERP-software

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software

Nadere informatie

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PRODUCTIE Oplossingen gebaseerd op SAP Business One SAP Business One voor Productie Voor discrete en repetitieve productie zijn specifieke ERP functionaliteiten nodig. Een standaard ERP pakket

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Service- en Onderhoudsmodule 2THE

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard

Het managementsysteem voor intelligente veiligheid. FlexES Guard Het managementsysteem voor intelligente veiligheid naast overzicht ook inzicht De overvloed aan informatie die we Het modulaire beschikt tegenwoordig moeten verwerken, is over de volgende functionaliteiten:

Nadere informatie

Financiële Administratie Het kloppend hart

Financiële Administratie Het kloppend hart Financiële Administratie Het kloppend hart KRAAN Financieel bevat zowel uw grootboek als uw administratie van debiteuren en crediteuren. Doelstelling van KRAAN Financieel is doelmatigheid in: Beheer van

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

QIP4-Service Management. Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners

QIP4-Service Management. Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners QIP4-Service Management Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners 2 QIP4-Service Management Service innovatie start met intelligente software ondersteuning voor kantoor & buitendienst.

Nadere informatie

Voorstellen. Bauke Dijkstra. Business Consultant

Voorstellen. Bauke Dijkstra. Business Consultant Voorstellen Bauke Dijkstra Business Consultant Voorstellen Gerard Klokgieters Sales Agenda Orbis TaskCentre Orbis Software Orbis TaskCentre Taken en Tools Waarom Orbis TaskCentre? Soorten taken Integraties

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Het juiste moment, de juiste mensen,

Het juiste moment, de juiste mensen, planning.nl Het juiste moment, de juiste mensen, de juiste plek Plannen is aan alles denken. Of het nu gaat om een onderwijsrooster, een bouwplanning, een planning voor uw bedrijfsprocessen of een planning

Nadere informatie

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering OpenERP Inhoud Ervaringen vanuit de gebruiker DEMO Open source filosofie OpenERP Voor welke bedrijven

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

BIJLAGE behorende bij ISO/IEC 27002: 2013 Grafimedia

BIJLAGE behorende bij ISO/IEC 27002: 2013 Grafimedia BIJLAGE behorende bij ISO/IEC 27002: 2013 Grafimedia Onderdeel van de Certificatienorm Informatiebeveiliging Uitgave van de Stichting Certificatie Creatieve Industrie (SCCI) Noodzaak Bijlagen behorende

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Service & Onderhoud. Een USP

Service & Onderhoud. Een USP Service & Onderhoud Een USP Waar gaat het om? Service en onderhoud is een unique selling point, dat is maar al te waar. Het is een toegevoegde waarde die vaak bepalend is voor keuzes die worden gemaakt

Nadere informatie

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity.

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity. Portability, Interoperability of toch 1 Even Voorstellen Diploma s: 1980 Bachelor of Science Civil Engineering (Cairo, Egypte) 1986 Doctoraal in Geodesie (TU Delft, Nederland) Enige Automatiseringservaring:

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

Presentation. Simple solutions for complex requirements

Presentation. Simple solutions for complex requirements Presentation Simple solutions for complex requirements Company plus 1994: Oprichting als Intersoft GmbH 2000: Omzetting naar FAUSER AG Vestingingen: Gilching (München), Erkrath (Düsseldorf) Hamburg Budapest

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook

Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Factsheet Reservations Add-in for Microsoft Outlook Facility Management via Microsoft Outlook Gebruik van Outlook voor afspraken en e-mail is binnen veel organisaties de standaard. Om deze intuïtieve en

Nadere informatie