Next generation Project Industry Software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Next generation Project Industry Software"

Transcriptie

1 Next generation Project Industry Software

2 Trimergo T2 Enterprise Pure focus op de projectindustrie Trimergo T2 Enterprise is het integrale web-based besturingssysteem voor de projectgestuurde industrie. Trimergo T2 Enterprise organiseert de materiaal, engineering- en capaciteitplanning voor elk project, gecoördineerd door de overkoepelende masterplanning. Zeer eenvoudig in gebruik en extreem flexibel zodat acceptatie binnen de veeleisende en dynamische gebruikersgroep probleemloos verloopt. Het resultaat: een korte doorlooptijd, betere projectmarges, een hoge bezettingsgraad én rust! Trimergo wordt toegepast bij vele projectgestuurde bedrijven, van MKB tot multinationals. Kortom: De perfecte software voor projectgestuurde organisaties. Geschikte software voor de projectgestuurde industrie Projectgestuurd produceren op klantspecificatie is één van de meest complexe productieprocessen binnen de industrie. De continue afstemming tussen projectplanning, inkoop, ontwerp en capaciteitsbronnen is een zware uitdaging voor elk projectgestuurd bedrijf. Door wijzigingen in specificaties en planning is het noodzaak volledig overzicht te hebben om snel en adequaat te reageren. Integrale aansturing van bedrijfsprocessen heeft daarom een positief effect op leverbetrouwbaarheid, projectmarges, bezettingsgraden en projectbureaucratie. Toch werkt op dit moment nog steeds 80% van de projectgestuurde industrie met niet geïntegreerde combinaties van maatwerk, spreadsheets, planningsprogramma s, financiële software en papier. Ook conventionele ERP-systemen, zelfs tot het uiterste opgerekt, zijn onvoldoende. Het concept van materiaalgestuurde standaardproductie botst namelijk met de projectgestuurde praktijk. Het is daarom hoog tijd voor een compromisloos systeem dat volledig aansluit bij de unieke besturing van projectmatige bedrijven: Trimergo T2 Enterprise, pure Project Industry Software.

3 Trimergo T2: Compleet en bruikbaar De functionaliteit van Trimergo T2 Enterprise is volledig afgestemd op projectgestuurde productiebedrijven. Dat wil zeggen: flexibiliteit, gebruiksgemak, en projectfocus. Trimergo T2 Enterprise ondersteunt de volgende functies: Bedrijfs- en Projectplanning Interactieve grafische planning per project of bedrijf inclusief offertes. Materiaalleveringen zijn gekoppeld aan het project en direct zichtbaar in de planning. Capaciteitsplanning T2 bevat een grafische grofplanning op afdelingsniveau. Vanuit de grofplanning worden de uren via drag & drop toegekend aan mensen en machines. Stuklijstbeheer T2 ondersteunt dynamische multi-level stuklijsten. De invoer kan rechtstreeks of via een CAD/PDM-integratie. De stuklijst wordt gekoppeld aan de planning. Voor en nacalculatie Real time inzicht in de voor-, prognose- en nacalculatie inclusief de projectmarges. Uitgebreide drill down mogelijkheden naar materiaal- en urenniveau. Accounting T2 kan stand alone opereren, of via een T2-module met een sluitende tweeweg-integratie op het niveau van journaalposten naar toonaangevende financiële systemen. CRM Ondersteuning van de projectacquisitie door middel van relatiebeheer, contactmanagement en offertebeheer. Voorraadbeheer T2 beheert algemene en projectvoorraden. Het ondersteunt meerdere magazijnen, besteladviezen en magazijnverkeer. Uitbesteding T2 regelt de uitbesteding van activiteiten of halffabricaten. Deze zijn gekoppeld aan de planning met bewaking. Workflow De projectdynamiek vereist dat betrokkenen proactief taken en alarmmeldingen ontvangen bij verstoring van het proces. Facturering T2 ondersteunt complexe termijn- en regiefacturering. Factuurtermijnen worden aan de planning gekoppeld. Tijdregistratie T2 biedt uitgebreide tijdregistratie voor directe en indirecte uren, inclusief het goedkeuringstraject. Invoer is mogelijk via formulieren, electronisch of via barcodeondersteuning. Project dashboard T2 kent configureerbare grafische prestatie-indicatoren met drill-down functionaliteit voor gedetailleerde analyse. Inkoop Trimergo T2 kent vergaande inkoopmogelijkheden, zelfs over projecten heen en met staffellijsten. Inkooptaken zijn direct gekoppeld aan de projectstructuur Productiemanagement Goede ondersteuning wordt geboden voor (anonieme) productieorders inclusief bewerkingsstaten. Productieorders zijn te koppelen aan de projectstructuur. Documentbeheer Documenten worden opgeslagen per project, bestelling, tekening enz., inclusief versiebeheer en autorisaties. Servicebeheer T2 ondersteunt preventief en correctief onderhoud op afgeronde projecten. Preventief middels onderhoudscontracten met servicebeurten, correctief middels servicemeldingen en serviceorders.

4 Trimergo T2 Enterprise... Bedrijfs- en projectplanning De volledige bedrijfsplanning staat in beeld inclusief offertes. Ook is de materiaalplanning zichtbaar met lever- en bestelmomenten. Onderin is de grofplanning per afdeling zichtbaar met de beschikbare capaciteiten. Er kan direct worden doorgeklikt naar de projectkaarten en bestellingen. Alle planborden zijn multi-project, multi-resource en multiuser. Projectcalculatie In dit scherm kunnen eenvoudig de benodigde materialen en uren worden toegekend aan de projectstructuur. T2 ondersteunt stuklijsten met meerdere niveaus met kleurindicatoren die de logistieke status weergeven. De bestelinformatie loopt onderin mee voor direct inzicht. Via een bibliotheek kan snel een project worden opgebouwd uit model- en historische projectdelen. Projectbewaking Dit scherm toont een up-to-date overzicht van de voorprognose- en nacalculatie inclusief de lopende inkoopverplichtingen. Dit alles met een drill-down mogelijkheid naar onderliggende projectniveaus en de uren- en bestelkaarten. Bovenin is de ontwikkeling van de projectmarge zichtbaar.

5 ... in de praktijk Relatie- en offertebeheer Per relatie kan een heel scala aan contactpersonen, documenten, adressen en dossiers worden opgeslagen. Ook kan worden doorgeklikt naar lopende en historische projecten, offertes, facturen, bestellingen en dergelijke. In de offerte kunnen meerdere calculatieversies worden aangemaakt, met een calculator om via opslagmodellen naar de juiste verkoopprijs te komen. Taken- en alarmen bewaken tijdige opvolging. Afdelingsplanning Vanuit de projectplanning komen vrijgegeven werkorders terecht in het afdelingsplan. Het afdelingshoofd of planner kan via drag & drop de werkorders alloceren naar de beschikbare medewerkers in het onderste deel van het scherm. Reeds geplande werkorders kunnen eenvoudig worden verplaatst. Ook verlof en wederkerende taken kunnen worden ingepland. Servicebeheer In beeld is de serviceorder die is ontstaan vanuit een melding. Daarnaast is het onderhoudsschema zichtbaar met preventieve onderhoudsbeurten die zijn te combineren met lopende serviceorders. Onderaan het afdelingsplan van de serviceafdeling voor inplanning van preventieve en correctieve serviceorders. Facturering van onderhoudscontracten en serviceorders vindt plaats op basis van de geldende onderhoudsovereenkomst.

6 Eén integrale informatiestroom Wat levert het op? Integratie met engineeringsystemen en de financiële administratie betekent naast een enorme efficiëntiewinst ook versnelling in het werkproces, minder fouten en vroegtijdig inzicht. CAD integratie Voor bedrijven die de stuklijst binnen het CAD-systeem creëren, biedt Trimergo de mogelijkheid om stuklijsten in T2 Enterprise te importeren. Dit natuurlijk met behoud van de belangrijkste informatie zoals positienummering en de stuklijsthiërarchie. Trimergo T2 Enterprise sluit naadloos aan op de processen bij projectgestuurde productiebedrijven. Daardoor kan een snelle terugverdientijd worden bereikt. Verbetering van de projectmarge De voorcalculatie wordt nauwkeuriger door inzicht in de bezettingsgraad en historische verbruikscijfers. De marge verbetert door een betere inkoopprestatie, efficiëntere inzet van manuren en grip op meerwerk. Tenslotte ontstaat inzicht in de verwachte projectmarge bij oplevering zodat tijdige bijsturing mogelijk wordt. PDM integratie Voor bedrijven met complexe productstructuren en frequent hergebruik van tekeningen is de keus voor een PDMsysteem niet meer dan logisch. PDM leidt tot een gecentraliseerd en geavanceerd stuklijstbeheer. Dit betekent de best mogelijke integratie van engineering in de logistieke projectketen. Elke goedgekeurde verandering in de stuklijst door engineers zal rechtstreeks naar de inkooplijsten in T2 Enterprise worden overgebracht. Vice versa, elke verandering in de logistieke status van het gevraagde onderdeel (besteld, geleverd) wordt zichtbaar in het PDM-systeem. Accounting integratie Trimergo T2 Enterprise kan worden voorzien met een integratie met leidende boekhoudpakketten. Trimergo waarborgt een 100% aansluiting tussen de onderhandenwerkregistratie van de projectboekhouding in Trimergo en het grootboek in het accountingsysteem. Efficiëntie in de bedrijfsvoering De bezettingsgraad wordt sterk verbeterd door beter inzicht in de capaciteiten van alle betrokken afdelingen. Minder uitbesteding en inhuur is hiervan het directe gevolg. Meer voordelen worden geboekt in het stroomlijnen van de projectadministratie door het verdwijnen van dubbele invoer, minder fouten, minder zoekwerk en het verkorten van de inkoop- en factureerprocedure. Klanttevredenheid Deadlines worden betrouwbaar omdat de processen via integrale projectplanning worden bewaakt. Vooral het beruchte dominosteeneffect tussen projecten onderling wordt snel getraceerd en onschadelijk gemaakt. Trimergo T2 Enterprise Accounting CAD & PDM

7 Snel en succesvol implementeren Implementaties van bedrijfssoftware bij projectgestuurde bedrijven kennen een historie van mislukkingen. De combinatie van hectische projectbedrijven met standaard ERP-software bleek vaak een fatale combinatie. De praktijk met Trimergo is gelukkig geheel anders: Pure focus zonder maatwerk Trimergo T2 Enterprise is enkel ontworpen voor de projectmatige industrie. Dit betekent geen overbodige functionaliteit met een minimum aan systeeminstellingen. Het beslissen over onderling samenhangende systeeminstellingen kost veel overlegtijd. Tevens kan Trimergo T2 Enterprise hierdoor zonder maatwerk worden geïmplementeerd. Maatwerk is dé hoofdreden van budget- en tijdsoverschrijdingen bij vele ERPimplementaties, zeker in de projectindustrie. Gebruiksgemak cruciaal voor de acceptatie Trimergo doet er alles aan om het systeem zo simpel en voorspelbaar mogelijk te houden. Dit levert twee voordelen op. Ten eerste is de werking snel te begrijpen en zijn de handelingen snel aan te leren. Dus hoeven medewerkers amper cursus te volgen. Dit bespaart tijd en geld. Ten tweede: gebruikersacceptatie. Gebruikers in een dynamische projectomgeving verwerpen software die snel en adequaat handelen tegenwerkt. Daarom is dit een topprioriteit voor Trimergo en een belangrijke succesfactor. Gefaseerd implementeren Trimergo ondersteunt een gefaseerde implementatie om de invoering beheerst te laten verlopen, dit biedt snel resultaat en het houdt de belasting voor de implementatiemedewerkers zo laag mogelijk. Trimergo ondersteunt een aantal faseringen afhankelijk van prioriteiten en afhankelijkheden. Een populaire fasering is: Fase 1 Projectadministratie, logistiek, tijdregistratie Fase 2 Multiproject- en afdelingsplanning, CAD/PDMintegratie Fase 3 Verkoop en Service Management Architectuur Trimergo T2 Enterprise is een tweede generatie web-applicatie, die de voordelen van onbegrensde webtoegang combineert met een geavanceerde client GUI. De grafische gebruikersinterface van T2 Enterprise zorgt ervoor dat gebruikers en bedrijven zelf heel gemakkelijk schermen kunnen aanpassen, zonder risico's of kosten. De schaalbaarheid is ook verbeterd door middel van een doordachte spreiding van systeembelasting tussen de server en de client. Dit maakt dat T2 Enterprise grote hoeveelheden data kan verwerken zonder performanceverlies. Architectuur Intelligente JAVA TM cliënt-applicatie, HTTP voor de cliënt/server communicatie en JAVA TM voor de server-applicatie. Er wordt gebruik gemaakt van XML voor de integratie met externe applicaties. Cliënt eisen Ieder besturingsplatform dat JAVA TM 6 of hoger ondersteunt (MS Windows 2000/XP/Vista, Linux, Apple OS). Server eisen Database server met MS SQL Server 2000 of hoger. Taal support Nederlands, Engels en Duits.

8 Over Trimergo Trimergo ontwikkelt innovatieve oplossingen voor projectgestuurde bedrijven van elke grootte. Trimergo software zorgt voor de projectmatige afstemming tussen materiaal, capaciteit en engineering binnen budget en levertijd. De turn-key oplossing Trimergo T2 Enterprise is web-based. Sinds de start in 2001 hebben meer dan tweehonderd bedrijven in Europa en Noord-Amerika gekozen voor Trimergosoftware. Deze bedrijven bevinden zich in diverse branches, waaronder scheepsbouw, staalconstructie, apparaten- en machinebouw, engineering en interieurbouw Trimergo BV, Trimergo, the Trimergo logo and other Trimergo products and services mentioned herein are trademarks or registered trademarks of Trimergo International BV in the Netherlands and in several other countries. Trimergo International Amersfoortseweg 15C 7313 AB Apeldoorn Nederland T +31 (0) E Trimergo Americas 2002 Summit Bvld., Suite 300 Atlanta, Georgia USA T E

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB Groothandel & retail Service & onderhoud Productie & assemblage Prodin Business Solutions B.V. Tel 088 808 11 00 sales@prodin.nl WWW.PRODIN.NL Inhoudsopgave

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

De ERP-software voor de projectindustrie. » offshore & maritiem» klimaattechniek» machinebouw

De ERP-software voor de projectindustrie. » offshore & maritiem» klimaattechniek» machinebouw De ERP-software voor de projectindustrie» offshore & maritiem» klimaattechniek» machinebouw Kansen zien en verzilveren In de wereld van discrete productiebedrijven draait het vaak om een matrix van productvarianten,

Nadere informatie

glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming

glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming Extended ERP glovia G2 Veel bedrijven zijn al ver gevorderd in hun automatisering. Deze

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen.

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. LOGICWORKS CRM Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang

Nadere informatie

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 Microsoft Dynamics ERP is er ook voor u. Samen met onze gekwalificeerde partners bieden we de juiste oplossing voor uw branche. VOORWOORD De ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

ERP software van MKG De ruggengraat van uw bedrijf

ERP software van MKG De ruggengraat van uw bedrijf ERP software van MKG Inhoudsopgave 1. Wat is MKG ERP? 2. Overzicht functionaliteit. Relatiebeheer / CRM Verkoop Calculatie Productie Planning Inkoop Urenregistratie / Shopfloor control Voorraad / expeditie

Nadere informatie

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP INHOUD Kostenbesparing door efficiënt Facility Management 3 Facility Management als spil binnen de organisatie 4 Haal meer uit SAP met FM Insight 5

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB Unit 4 Multivers Productoverzicht Unit 4 Multivers Producten en diensten voor het MKB 2 UNIT 4 AGRESSO: PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET MKB INLEIDING Unit 4 Agresso ontwikkelt praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud De oplossing voor technische dienstverleners» engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud Kansen zien en verzilveren De toenemende complexiteit van installaties, nieuwe wet- en regelgeving

Nadere informatie

achieve ambitions HSO the results company Op basis van www.hso.com

achieve ambitions HSO the results company Op basis van www.hso.com achieve ambitions Op basis van HSO the results company www.hso.com ambities waarmaken Een bedrijf succesvol runnen is topsport. Het betekent hard werken, volgens een strategisch plan. Met teams die een

Nadere informatie

Oculus voor de servicemarkt

Oculus voor de servicemarkt Oculus voor de servicemarkt Oog voor uw bedrijfsprocessen Inhoud 1 Oculus voor de servicemarkt. 5 2 Uitdagingen en oplossingen voor de servicemarkt. 6.. 3 Oculus Suite voor servicemarkt. 9 3.1 Oculus

Nadere informatie

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor projecten en diensten

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor projecten en diensten HandSoft Pro Bedrijfsomvattend systeem op maat HandSoft Pro is speciaal bestemd voor de automatisering van projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. HandSoft Pro integreert al uw bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PROJECT SAP Business One voor Projectindustrie Projectmatig (of grotendeels projectmatig) werken vraagt om ERP software met specifieke functionaliteiten.

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer,

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer, Voorwoord Geachte lezer, Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van SalesManager Software B.V. Wij stellen uw belangstelling zeer op prijs. Dit document laat u op een duidelijke en beknopte wijze

Nadere informatie

De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat.

De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat. De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat. Inleiding SAP helpt ondernemingen van elke omvang en uit elke sector, om een Best-Run Business te worden. Van

Nadere informatie

Maintenance Management

Maintenance Management Maintenance Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

Maintenance Management Software

Maintenance Management Software B rochure Maintenance Management Software Inhoud blz. 3 blz. 4 blz. 8 blz. 9 Ultimo Maintenance Management in schema Ultimo Maintenance Management Ultimo Business Reporting Ultimo opties blz. 10 Ultimo

Nadere informatie

Operational BI made easy for SAP

Operational BI made easy for SAP Operational BI made easy for SAP De standaard software voor het bewaken en optimaliseren van uw operationele processen. Snel, flexibel en actiegericht. Koninklijke Gazelle De vraag Koninklijke Gazelle

Nadere informatie

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management Ultimo Managemen Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

De juiste vragen stellen... Simbiont

De juiste vragen stellen... Simbiont De juiste vragen stellen... Simbiont Op weg naar de beste oplossing Redline richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige en geautomatiseerde IT-oplossingen voor ondernemingen en instellingen in binnen-

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productie. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Productie. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productie Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productie UNIT4 Multivers Productie: Thuis in uw bedrijf UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal

Nadere informatie