heuvelacker 2b bakel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "heuvelacker 2b bakel"

Transcriptie

1 heuvelacker 2b bakel

2 Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Bas Teeuwen Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Met vriendelijke groet, Op een prachtige locatie in het plan Hoekendaal is deze schitterende woonboerderij gelegen. U zult op deze locatie absoluut genieten van o.a. de bosrijke omgeving en het uitzicht over de landerijen. Bouwjaar 2009 / 2010 Inhoud maar liefst ca m 3! Woonoppervlakte ca. 224 m ² Bas Teeuwen, makelaar Perceel m 2 Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg

3 ALGEMEEN omschrijving Het riante perceel van m2 is gelegen aan de rand van het buitengebied en u woont op korte afstand van het centrum van Helmond, Deurne en Gemert. Daarnaast zijn Eindhoven, Uden en Veghel goed en snel bereikbaar. De begane grond biedt u diverse vertrekken, waaronder een entree, aparte ontvangshal, riante woonkamer met eetkamer luxe open leefkeuken en een wasruimte. Tevens zijn op de begane grond een slaapkamer, dressing en een badkamer aanwezig. Vanuit de eetkamer heeft u via een riante glazen pui met openslaande deuren een prachtig uitzicht over uw tuin en het landelijk gebied. De woonboerderij is gebouwd omstreeks 2010 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met kwalitatief hoogwaardig hollands riet gedekt en is onderschoten met geïsoleerde dakplaten. De begane grondvloer en de overige verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. De woonboerderij is geheel voorzien van HR++ beglazing, gedeeltelijk in hardhouten kozijnen en gedeeltelijk in aluminium kozijnen. Een geweldige eikenhouten constructie zorgt voor een geweldige sfeer in de woning. Daarnaast beschikt het woonhuis over Velux-dakramen en een optimaal isolatiepakket. De Velux-dakramen zijn van regensensoren voorzien waardoor zij automatisch sluiten bij regenval. De complete binnenafwerking is in 2012/2013 uitgevoerd. Op de begane grond is tevens een compleet ingerichte praktijkruimte (kapsalon) aanwezig. Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over drie royale slaapkamers en een tweede complete badkamer met o.a. ligbad en inloopdouche. Vanaf de vide kijkt u uit over de woonkamer, de leefkeuken en de ontvangsthal. Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping waar een zolderruimte is gerealiseerd. Op het perceel heeft u tevens de mogelijkheid om een bijgebouw te realiseren met een oppervlakte van maximaal 50 m2. Kortom een perfect afgewerkte woonboerderij met mogelijkheid tot praktijk aan huis gelegen op een sublieme locatie.

4 indeling U betreedt het huis via de entree. Deze entree biedt toegang tot een ruime slaapkamer/praktijkruimte. De slaapkamer/ praktijkruimte heeft een oppervlakte van ca. 17 m2. Deze ruimte is momenteel compleet ingericht als kapsalon. Aangelegen is de traphal. In de traphal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en vanuit de traphal heeft u toegang tot diverse vertrekken, waaronder: werkkamer (ca. 9 m2); bijkeuken (ca. 9 m2); dressing (ca. 11 m2); riante woonkamer met eetkamer en schouw (ca. 65 m2). In de traphal zijn een verdelingskast, een inbouwkast en een garderobe gerealiseerd. De dressing biedt toegang tot de slaapkamer (ca. 15 m2) en de badkamer op de begane grond(ca. 10 m2). De dressing is geheel voorzien van vaste kasten. De luxe uitgevoerde badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche, wandcloset en twee wastafels. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Een tweede (hoofd)ontvangsthal (circa 8 m2) is aan de rechterzijde van de woning gesitueerd. Hier bevinden zich de meterkast en een toiletruimte. De ontvangsthal beschikt over dubbele openslaande deuren. De toiletruimte is afgewerkt met een tegelvloer, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Er is een fonteintje en wandcloset aanwezig. Vanuit de traphal heeft u toegang tot een kantoorruimte. De kantoor ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond met inbouwspots. De bijkeuken is praktisch ingedeeld en voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, keukenblad met spoelbak, grote kastenwand en een zijdeur richting de tuin. De riante woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, schuurwerk wanden en eikenhouten blaken plafond. Door middel van een glazen pui heeft u vanuit de eetkamer uitzicht over het bosrijke gebied. Door middel van dubbele openslaande deuren kunt u de achtertuin bereiken. De eetkamer staat in open verbinding met de ruime keuken. De keuken heeft een oppervlakte van circa 19 m2 en is ingericht met een keuken inrichting in U-opstelling met eiland voorzien van composiet werk blad, 5-pits gasfornuis, oven, afzuigschouw, RVS spoelbak, vaatwasser combi-magnetron, koelkast en vriezer.

5 1 E verdieping Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich: slaapkamer 1 (ca. 18 m2); slaapkamer 2 (ca. 18 m2); slaapkamer 3 (ca. 12 m2); De slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van Velux-dakramen met regensensoren. Hierdoor sluiten de dakramen automatisch bij regenval. Via de overloop heeft u door middel van een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Tevens kunt u via de overloop de prachtige vide bereiken. De vide biedt uitzicht over de woonkamer, leefkeuken en de hal. De badkamer is voorzien van een tegelvloer, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond met inbouwspots. Een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en wandcloset zijn aanwezig. De badkamer is voorzien van vloerverwarming De drie slaapkamers zijn royaal van formaat en zijn afgewerkt met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafonds. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en bergruimte onder de kapschuinte. Bijgebouwen garage/carport 2 E verdieping Op het perceel heeft u de mogelijkheid tot het bouwen van een bijgebouw met een maximale oppervlakte van 50 m2. De tweede verdieping kunt u bereiken via een vaste trap. Hier bevinden zich een voorzolder en een ruime bergzolder/installatieruimte (circa 11 m2). De afwerking bestaat uit een betonvloer en geïsoleerde dakplaten. Burgemeester en Wethouders kunnen hiervoor vrijstelling verlenen. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de CV-combi ketel (merk Nefit, Topline).

6 Overige bijzonderheden bestemmingsplan De woning is gesitueerd aan de rand van het buitengebied van Bakel en aan de rand van Helmond. De woonboerderij is gelegen in een bosrijke omgeving, waarbij u kunt genieten van optimale privacy en het prachtige uitzicht over de landerijen. Uitvalswegen richting Eindhoven, Deurne en Helmond zijn goed en snel bereikbaar. Het object is gelegen in het bestemmingsplan Bakel, Milheeze en De Rips Woonbos Hoekendaal van de gemeente Gemert - Bakel en heeft daarin de bestemming Woonbos. Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 29 maart 2007 en goedgekeurd door de Gedeputeerde Staten op 11 juli kadastrale gegevens Bron: Gemeente Gemert-Bakel. Gemeente Bakel en Milheeze sectie N nummer 2283 groot m2 Gemeente Bakel en Milheeze sectie N nummer 2284 groot 157 m2 Totaal groot: m2 Bron: Kadaster.

7

8

9

10 materialen & kleuren Plint buiten stucwerk grijs naturel Gevels bakstenen waalformaat Roodbruin Houten gevels zweeds rabat, eiken Naturel Voegwerk voegmortel platvol Grijs Waterslagen hardsteen blauwgrijs Dakbedekking riet naturel Overstekken hout gebroken wit Kozijnen hout gebroken wit Kozijnen achtergevel aluminium zwart Raamkozijnen in houten gevel Eiken naturel Ramen hout gebroken wit Ramen in houten gevel eiken naturel Deuren in dichte uitvoering Hout antraciet grijs Deuren met glas aluminium zwart Muurafdekking hardsteen blauwgrijs

11 INDELING begane grond INDELING 1 E verdieping

12 INDELING 2 E verdieping

13 achtergevel voorgevel

14 Bijzonderheden Aanvaarding in overleg. Het perceel wordt geheel omheind met hekwerk. Het woonobject is aan de buitenzijde voorzien van luiken. Mogelijkheid voor de bouw van een garage/carport met een oppervlakte tot 50 m2. Praktijk aan huis mogelijk. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel:

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout) Hoofdstraat 165 Helmond (Mierlo-HOut) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 15 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Julianalaan 15 aarle-rixtel

Julianalaan 15 aarle-rixtel Julianalaan 15 aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522 suezlaan 8 deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

veerstraat 17 Erp (boerdonk) veerstraat 17 Erp (boerdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond. eindje 4 lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859 de waag 21 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Laar 82 NueNeN (GerweN) Laar 82 Nuenen (Gerwen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Oude LIesselseweg 45 Deurne Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

troelstrastraat 67 helmond

troelstrastraat 67 helmond troelstrastraat 67 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

middellaan 45 Helmond (brandevoort) middellaan 45 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

jan de withof 110 helmond (rijpelberg) jan de withof 110 helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Kaldersedijk 21 helmond

Kaldersedijk 21 helmond Kaldersedijk 21 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter Heuvel 26 Gemert Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

korteweg 18a someren

korteweg 18a someren korteweg 18a someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Rodegraafweg 26. Liessel

Rodegraafweg 26. Liessel Rodegraafweg 26 Liessel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

achterbosch 13 lieshout

achterbosch 13 lieshout achterbosch 13 lieshout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

dagpauwoog 24 mierlo

dagpauwoog 24 mierlo dagpauwoog 24 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Willem schorerstraat 3 eindhoven

Willem schorerstraat 3 eindhoven 040-782 08 49 Willem schorerstraat 3 eindhoven Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Mierloseweg 207 Helmond

Mierloseweg 207 Helmond Mierloseweg 207 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond Duizeldonksestraat 1 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Sint Oedenrodeseweg 22

Sint Oedenrodeseweg 22 Sint Oedenrodeseweg 22 Best Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a. fazantlaan 5 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

De elzas 404 helmond (centrum)

De elzas 404 helmond (centrum) De elzas 404 helmond (centrum) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal Ham 3 Veghel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas)

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas) Patersstraat 32 Evertsoord (horst a/d maas) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Somerenseweg 11 Lierop

Somerenseweg 11 Lierop Somerenseweg 11 Lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

margrietlaan 43 helmond

margrietlaan 43 helmond margrietlaan 43 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Hortsedijk 25 Helmond

Hortsedijk 25 Helmond Hortsedijk 25 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

bakelsedijk 292 helmond

bakelsedijk 292 helmond bakelsedijk 292 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Welpenheuvel 3, De Mortel

Welpenheuvel 3, De Mortel Welpenheuvel 3, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

pijlkruidweg 12 neerkant

pijlkruidweg 12 neerkant pijlkruidweg 12 neerkant Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

parallelweg 22 someren

parallelweg 22 someren parallelweg 22 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Bakelsedijk 160 Helmond

Bakelsedijk 160 Helmond Bakelsedijk 160 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

deurneseweg 120 ysselsteyn

deurneseweg 120 ysselsteyn deurneseweg 120 ysselsteyn te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het door u opgevraagde object waar u interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort)

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort) oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s,

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

te koop unieke, vrij gelegen woonboerderij in het buitengebied van boekel Bouwjaar 1925-1930 Perceel circa 00,81.50 ha. Vraagprijs 395.000,= k.k.

te koop unieke, vrij gelegen woonboerderij in het buitengebied van boekel Bouwjaar 1925-1930 Perceel circa 00,81.50 ha. Vraagprijs 395.000,= k.k. De beemd 2 boekel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k.

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. TE KOOP Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. Omschrijving PELGRIMSWEG 41 HANDEL. Dit royaal vrijstaande woonhuis met garage is gelegen op een prachtig perceel in een bosrijke omgeving

Nadere informatie

Julianastraat 30 5751 JX Deurne

Julianastraat 30 5751 JX Deurne Julianastraat 30 5751 JX Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort) Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Meidoorn 10 helmond (Stiphout) Meidoorn 10 helmond (Stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst 60 m2.

Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst 60 m2. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout) Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort) Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Ter Craene 18 someren

Ter Craene 18 someren Ter Craene 18 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk) coendersberglaan 40 helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

bovenstehuis 34 boekel

bovenstehuis 34 boekel bovenstehuis 34 boekel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

te koop Nodigt u uit leuke vrijstaande woning met achteraanbouw/serre, tuinkas, Rustig gelegen op een gewilde locatie nabij voorzieningen.

te koop Nodigt u uit leuke vrijstaande woning met achteraanbouw/serre, tuinkas, Rustig gelegen op een gewilde locatie nabij voorzieningen. roessel 13 bakel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk) rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

De Geelgors 3 Mariahout

De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors 3 Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Hoevenstraat 12 someren

Hoevenstraat 12 someren Hoevenstraat 12 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel venloseweg 10 ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Laan ten Boomen 17 lierop

Laan ten Boomen 17 lierop Laan ten Boomen 17 lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

bos en broek 2 koningsbosch

bos en broek 2 koningsbosch bos en broek 2 koningsbosch te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE bestaande uit: > loods I beg. gr. 112 m 2 vvo 1 e verd. 65 m 2 vvo > loods II 133 m 2 vvo > bedrijfswoning 375 m 3 > perceelsgrootte 1.066 m 2

Nadere informatie

te koop op prima locatie gelegen vrijstaand landhuis met diverse bijgebouwen ideaal object voor een agrarisch aanverwant bedrijf

te koop op prima locatie gelegen vrijstaand landhuis met diverse bijgebouwen ideaal object voor een agrarisch aanverwant bedrijf hoeksehei 10 erp te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

te koop Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, diverse opstallen, ondergrond, erf, tuin en cultuurgrond.

te koop Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, diverse opstallen, ondergrond, erf, tuin en cultuurgrond. veenweg 5 america te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenstraat SC DE RIPS Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Korhoenstraat SC DE RIPS Vraagprijs: k.k. TE KOOP Korhoenstraat 25 5764 SC DE RIPS Vraagprijs: 359.000 k.k. Omschrijving KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt terras is gelegen in een

Nadere informatie

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: 550.000 k.k. Eykereind 24 Karakteristiek en zeer verrassend uitgebouwd vrijstaand herenhuis met een multifunctioneel bijgebouw van ca. 170 m2 dat via de achtergelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs: TE KOOP Oudestraat 73.. 5421 WC GEMERT Prijs: 359.000 Omschrijving OUDESTRAAT 73 GEMERT. Deze karakteristieke royaal uitgebouwde twee onder-een kapwoning is gelegen op een riant perceel in een gewilde

Nadere informatie

WEERT - St. Odastraat 21

WEERT - St. Odastraat 21 VRAAGPRIJS 359.000,- k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met kantoor aan huis. Gelegen in de kern van Boshoven met uitzicht over een breed, lommerrijk plantsoen. De woning is geheel gemoderniseerd,

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie