mogelijk is. Voor de weergave van een Blu-ray-disc is een Blu-ray-speler noodzakelijk. Hierop kunnen ook dvd s en cd s worden afgespeeld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mogelijk is. Voor de weergave van een Blu-ray-disc is een Blu-ray-speler noodzakelijk. Hierop kunnen ook dvd s en cd s worden afgespeeld."

Transcriptie

1 Begrippenlijst A AUTOMATISCH UITSCHAKELEN Energiespaarfunctie: wordt gedurende een langere periode geen beeldsignaal verzonden, schakelt het toestel automatisch in de standbymodus. ACTIVE CONTRAST ENHANCEMENT Elektronica ter verbetering van de weergave van donkere beeldpartijen, zonder dat dit ten koste gaat van de details in het beeld. AUDIO (CINCH)-INGANG Ingang voor het geluidssignaal dat via een cinchkabel wordt verzonden. Voor een monosignaal is één kabel, voor stereo zijn twee kabels nodig. AUDIO (CINCH)-UITGANG Uitgang voor het geluidssignaal dat via een cinchkabel wordt verzonden. Op deze wijze kan het geluid van de televisie bijvoorbeeld via de stereoinstallatie worden weergegeven. AUTOMATISCHE FORMAATAANPASSING Automatische herkenning van zwarte balken bij zogenaamde letterbox -uitzendingen en instelling van de optimale zoommodus. AUTOMATISCHE VOLUMEAANPASSING Een systeem dat het volume van de televisie altijd op hetzelfde niveau houdt. Hierdoor is bijvoorbeeld het geluid tijdens een reclameblok niet harder dan tijdens het eigenlijke televisieprogramma. B BASVERSTERKER De diepe tonen (lage frequenties) kunnen apart worden ingesteld. Indien een aparte subwoofer wordt gebruikt, wordt het volume hiervan met de bassversterker geregeld. BLU-RAY De Blu-ray-disc is de opvolger van de dvd en biedt op dit moment de beste beeldkwaliteit. Op een Blu-ray-disc worden films in Full HD (1.080p) opgeslagen, wat op een film-dvd niet

2 mogelijk is. Voor de weergave van een Blu-ray-disc is een Blu-ray-speler noodzakelijk. Hierop kunnen ook dvd s en cd s worden afgespeeld. BLUESCREEN Indien geen beeldsignaal wordt ontvangen, blijft het beeldscherm blauw. C Coaxiale uitgang Een digitale audio-uitgang die met elektriciteit werkt. Een coaxiale digitale audio-uitgang wordt ook wel coaxiaal elektrisch genoemd of in het Engels coaxial. Een digitale audiouitgang heeft u nodig om de DVD-speler aan te sluiten op een apparaat voor digitaal surround geluid. Voorbeelden van apparaten met een digitale ingang zijn versterkers en receivers met een digitale surroundprocessor. Deze apparaten hebben decoders voor Dolby Digital-, DTS- en Mpeg2-geluid. Componentuitgang Een componentuitgang zorgt voor een hoge beeldkwaliteit. Let erop dat alleen de nieuwere televisies zijn uitgerust met een aansluiting hiervoor. Compositie De standaard voor het aansluiten van het beeldsignaal tussen videoapparaten, zoals DVDspelers en tv s. Bij een compositieaansluiting gaat alle beeldinformatie door een enkel draadje. Aansluitingen met compositie zijn scart en tulp. Een compositie tulpaansluiting is meestal geel gekleurd. CHROMA BUG CORRECTION Voorkomt fouten in de kleurweergave, die tijdens het decoderen van kleurinformatie kunnen ontstaan. COMMON INTERFACE (CI) Slot voor kaarten waarmee pay-tv-zenders kunnen worden gedecodeerd. COMMON INTERFACE+ (CI+) Nieuwe versie van de Common Interface om een kaartmodule in de televisie te plaatsen. Met de passende module en de bijbehorende kaart (beide in de vakhandel te verkrijgen) is het mogelijk zonder extra receiver gecodeerde televisiezenders te ontvangen. COMPOSIETVIDEO Standaard videosignaal, dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor het verzenden van beelden van een videorecorder naar de televisie. COMPONENTENINGANG (YUV) Kwalitatief hoogwaardig verzenden van beelden door het splitsen van het videosignaal in de componenten Y (helderheid), U (rood min helderheid) en V (blauw min helderheid). Indien gespecificeerd, kunnen hiermee volle beeld- en HDTV-signalen worden verzonden.

3 CONTRASTVERHOUDING De verhouding tussen de meest heldere witwaarde en de meest donkere zwartwaarde. D DIGITAL NOISE REDUCTION DNR Digitale techniek, die uit inkomende signalen van slechte kwaliteit (antenne of vaak gebruikte videobanden), de storende sneeuw filtert DIGITALE AUDIO-UITGANG Bij DVB kan het geluid ook als digitaal geluid via meerdere kanalen (bijv. Dolby Digital) worden uitgezonden. Via de digitale audio-uitgang wordt dit multikanaal geluid aan een externe surroundversterker verzonden. DIGITALE AUDIO-AANSLUITINGEN COAXIAAL EN OPTISCH Maakt een digitale audioverbinding tussen een dvd-speler/-recorder en een versterker of decoder mogelijk. Audiosignalen worden zonder verlies aan kwaliteit verzonden. DIGITAAL KAMFILTER Een heldere scheiding tussen kleur- en zwartwitsignalen leidt tot een hoge randscherpte van de kleuren bij maximale resolutie. DIGITALE TUNER (DVB -T-TUNER), INGEBOUWD Een in de televisie ingebouwde ontvanger, waarmee digitale uitzendingen (DVB-T) die via antenne worden uitgezonden kunnen worden ontvangen. DIVX Software voor videocompressie. Kwalitatief hoogwaardige video-opnamen kunnen worden gecomprimeerd tot zeer kleine bestanden. DOLBY DIGITAL/AC 3 Meest gebruikte multikanaal geluidsnorm ter wereld voor realistische geluidsbeleving. Weergave geschiedt via 6 gescheiden geluidskanalen (right front, center, left front, right rear en left rear, evenals een apart subwooferkanaal voor de bassweergave). Drie D (3D) geluid Technologie, ontwikkeld door het Zwitserse Sonic Emotion en toegepast in een groot aantal Lenco produkten. Dankzij deze technologie is een 3D-geluidservaring in de hele ruimte mogelijk, zonder dat sprake is van een dode hoek. De techniek is gebaseerd op zogeheten wavefield synthesis, een ruimtelijke audio-renderingtechniek, waarmee virtuele acoustische omgevingen worden gecreëerd. DVB-C Met DVB-C (Digital Video Broadcasting-Cable) worden digitale signalen verzonden. Mogelijk zijn televisiesignalen in SD en HD of digitale radioprogramma s.

4 DVB-S Met DVB-S (Digital Video Broadcasting-Satellite) kunnen digitale satellietprogramma s in SD en HD worden ontvangen. DVB-T DVB-T betekent Digital Video Broadcasting System Terrestrial en is de open standaard voor uitzending van digitale video met behulp van zendmasten. Via een kleine kamerantenne kunnen diverse televisieprogramma s in digitale kwaliteit worden ontvangen. DTS (DIGITAL THEATRE SYSTEM) Een alternatief systeem voor het coderen van digitaal 6-kanaals Surround Sound. Wordt in sommige bioscopen en op enkele dvd s en HDdvd s gebruikt. DVD-R/+R Dvd die 1 keer kan worden beschreven en niet kan worden gewist. DVD-RW/+RW Een dvd die gewist en opnieuw beschreven kan worden, tot wel keer. E ECO-Design Een Eco-Design televisie vermindert het energieverbruik met wel... procent. F FULL HD Televisies met de benaming Full HD kunnen de volledige HD resolutie van x pixels weergeven. G H HDMI High Definition Multimedia Interface HDMI is de digitale interface van hoge kwaliteit voor de weergave van beeld en geluid. De hoge capaciteit maakt ook het uitzenden van hires-beelden mogelijk. Via een feedback kanaal kunnen commando s vanaf een afstandsbediening aan verschillende apparaten worden gegeven. HDTV High Definition Television is het digitale televisiekijken in hoge resolutie van de toekomst. Kenmerkend is de grote scherpte, omdat het HDsignaal 5x zo veel beeldpunten bevat als het normale PAL-signaal.

5 HD READY Keurmerk van de EICTA voor apparaten die aan bepaalde voorwaarden voor HDTV voldoen. HD+ Satellietexploitant SES-Astra maakt gebruik van de standaard HD+ om commerciële zenders in HD-kwaliteit gecodeerd uit te zenden. Om deze te ontvangen zijn een televisie met DVB-S, een CI+-slot, een HD+-CA-module en een HD+- smartcard nodig: HD READY 1080P Nieuwste keurmerk van de EICTA. Hiermee worden toestellen aangeduid die voor het kijken in Full HD (1.920 x pixels) geschikt zijn. I J JPEG-VIEWER Maakt het bekijken van foto s in JPEG-formaat mogelijk. K L LCD LCD (Liquid Crystal Display) is een techniek om beeld weer te geven. Deze bestaat uit honderdduizenden pixels die ieder apart aan te sturen zijn. Vloeibare kristallen reguleren onder spanning de lichtintensiteit van de pixels. LED Led staat voor Light Emitting Diode, in goed Nederlands lichtuitstralende diode. Leds blinken uit door hun kleine bouwwijze en de hoge lichtprestaties bij een gering energieverbruik. LED BACKLIGHT Led backlight zorgt voor een duidelijk hoger contrast. Bovendien hebben leds een gering energieverbruik. M MP3-PLAYBACK Maakt de weergave van MP3-bestanden mogelijk. MPEG NOISE REDUCTION Digitaal beeldfilter.storende fouten worden uit digitale beeldsignalen (bijvoorbeeld van een digitale receiver) gefilterd.

6 N NTSC NTSC is een analoge norm voor kleurentelevisie die met name in de V.S. en Japan wordt gebruikt. O P PAGINEREN De teletekstpagina s worden in een intern geheugen bewaard, zodat deze zonder wachttijd ter beschikking staan. Het aantal duidt aan voor hoeveel pagina s er in het geheugen plaats is. PAL PROGRESSIVE Is een televisie of projector in staat om een volledig (progressief) beeld weer te geven, eist de videobron (bijvoorbeeld dvd) beelduitvoer. Beelduitvoer was vroeger alleen mogelijk bij materiaal in NTSC-formaat. PAL Progressive biedt echter op basis van het grotere aantal rijen waaruit het beeld bestaat (540 t.o.v. 480 bij NTSC) een duidelijk hogere beeldkwaliteit. PC-MODUS Automatische, exacte beeldweergave via de HDMI -interface zonder verlies van beeldinformatie. PROGRAMMAINFO Informeert u na de programmakeuze over de uitgekozen zender en indien beschikbaar over het actueel geselecteerde programma. PROGRESSIVE SCAN Storende horizontale beeldflikkeringen en zichtbare structuren van rijen verdwijnen. Q QUAD-FULL-HD-PANEL Een Quad-Full-HD-display heeft 4 keer zo veel beeldpunten als een normaal Full-HD beeldscherm: 2 maal zoveel rijen en 2 maal zoveel kolommen (3.840 x i.p.v. de gebruikelijke x pixels). R Resolutie Aantal beeldpunten (pixels) waarin een beeldscherm is opgebouwd. Aangegeven worden het aantal pixels per rij en het aantal rijen.

7 RCA AUDIO (CINCH-STECKER) Analoge audio-aansluiting, die normaal gesproken voor de overdracht van audiogegevens naar een hi-fi-systeem of een computer wordt gebruikt. REAL DIGITAL PICTURE Voor de beeldverwerking zijn geen analoog/ digitaal en digitaal/analoog conversies nodig die tot een verslechtering van de kwaliteit zouden kunnen leiden. RGB Een videoingang, die in rood, groen en blauw opgedeelde computersignalen accepteert en daarmee storingen vermindert. S S-VHS (HOSIDEN)-INGANG Via de Hosidenconnector kunnen S-VHS (SVideo) signalen aan de televisie worden doorgegeven. SAT-RECEIVER Met dit apparaat kunnen radio- en televisieprogramma s in SD- en HD-kwaliteit per satelliet worden ontvangen. In vergelijking met andere ontvangstmogelijkheden (bijv. DVB-T of kabel) is het aanbod wezenlijk groter. SCART-INGANG Universelle ingang voor geluids-, video-, SVideo- en RGB-signalen. SLIM-LED Displaytechniek, waarbij het backlight voor een lcd-televisie uit leds in de behuizing bestaat. Niet alleen is het energieverbruik geringer, de lcd-televisies met Slim-led zijn bovendien bijzonder plat. SMARTCARD Een smartcard is een chipkaart die nodig is om radio- en televisieuitzendingen te decoderen (in de regel door de aanbieder ter beschikking gesteld). STILSTAAND BEELD (FREEZE SCREEN) Het actuele beeld kan met een druk op de knop worden bevroren. SUBPAGINAGEHEUGEN Sommige teletekstpagina s hebben meerdere subpagina s, die in een intern geheugen worden opgeslagen en via een apart menu zonder te moeten wachten kunnen worden opgeroepen. SUBWOOFERUITGANG Uitgang (cinch) voor basssignalen. Hier kan een externe, actieve subwoofer ter versterking van de bassweergave worden aangesloten.

8 T TIMER (ON/OFF) De televisie wordt op een door de gebruiker ingesteld moment automatisch aan- of uitgeschakeld. TOP TELETEKST Teletekstdecoder met groepeer- en indexfunctie per thema om snel op pagina s te kunnen kijken. U USB VIDEO RECORDING Bij televisies met een Personal-Video-Recordingfunctie is het mogelijk om een uitzending direct op een via USB aangesloten opslagmedium te bewaren. Net als bij een digitale harddisk recorder kunnen opnames worden geprogrammeerd, het lopende programma kan worden gepauzeerd. V VIDEO (CINCH) UITGANG Uitgang voor FBAS-videosignalen via een cinch kabel. VIDEO (CINCH)-INGANG Ingang voor FBAS-videosignalen via een cinch kabel. Geluid moet tegelijkertijd via de audio (cinch) ingang volgen. VIRTUAL SURROUND SOUND Gesimuleerde Surround Sound via de luidsprekers van de televisie. W WI-FI PROTECTED SETUP (WPS) Netwerkapparaten realiseren automatisch een veilige verbinding via dit codeersysteem. De apparaten bezitten hiervoor een fysiek aanwezige knop (bijv. op de internetrouter), of een menuitem (bijv. televisie). WIRELESS LAN Draadloos netwerk (WiFi) dat apparaten als internetrouter, computers en televisies met elkaar kan verbinden. X

9 Y YOUTUBE YouTube ist het grootste videoportaal ter wereld dat op internet te vinden is. Veel televisies met netwerkmogelijkheden bieden een directe toegang tot YouTube. Z ZENDERLIJST Met één druk op de knop verschijnt een overzicht met alle beschikbare zenders.. ZOOM-MENU Een overzicht waarbij op het beeldscherm alle ter beschikking staande zoom-modi worden getoond. Zo kan elke zoom-modus direct worden gekozen. ZOOM-MODI 4:3: natuurlijke weergave van een televisiebeeld dat in 4:3 wordt uitgezonden. Super Live: het strekken van het 4:3-beeld tot een totale breedte van een 16:9-beeldscherm. 16:9 (bioscoopzoom): weglaten /verminderen op het beeldscherm van zwarte balken onder en boven bij films in breedbeeld. Breedbeeld: anamorfe beelden (bijv. van een dvd), worden op een 16:9-televisie met 576 rijen (maximaal zichtbare aantal rijen en daarmee scherpte) geometrisch correct weergegeven.

Specificaties van de Grundig 22VLE8120WG

Specificaties van de Grundig 22VLE8120WG Specificaties van de Algemene kenmerken Soort schermopbouw Beeldschermgrootte in inch Beeldschermgrootte in inch De grootte van het beeldscherm wordt schuin over het scherm gemeten. Deze diameter wordt

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids DVD Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Hoe kiest u HET juiste DVD-toestel? De dvd heeft de plaats van video ingenomen

Nadere informatie

Heeft u genoeg van al die snoeren?

Heeft u genoeg van al die snoeren? W W W. A U D I O V I D E O S P E C I A L I S T. N L Heeft u genoeg van al die snoeren? Met de EX1 serie van Sony ontvangt u draadloos ongecomprimeerde HD-signalen op uw TV. Ideaal als u de TV aan de muur

Nadere informatie

Innovatie ontmoet Design

Innovatie ontmoet Design Catalogus 010 3 Innovatie ontmoet Design 4 5 HS9000 CICD PVR - Innovatie ontmoet Design De nieuwe Homecast HS9000 CICD PVR biedt de mogelijkheid van gelijktijdige weergave en opname van HD-en SDprogramma

Nadere informatie

LaCinema Black RECORD

LaCinema Black RECORD LaCinema Black RECORD High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s of 250 uur aan opnames Neem uw favoriete tv-programma s op en bekijk ze wanneer u maar wenst

Nadere informatie

Product catalogus Xsarius

Product catalogus Xsarius Product catalogus Xsarius Xsarius i-go CICD edition Xsarius i-go CICD edition De Xsarius i-go HD1 beschikt over een 12 volts aansluiting waardoor deze digitale satelliet ontvanger ideaal is voor gebruik

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002 SALORA UHD 4K 40FSB5002 Artikelcode : SA40FSB5002 Salora 5000 series 40FSB5002. Beeldschermdiagonaal: 0,6 cm (40"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 55UHX ,84. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SA55UHX4500

SALORA UHD 4K 55UHX ,84. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SA55UHX4500 SALORA UHD 4K 55UHX4500 Artikelcode : SA55UHX4500 Salora 55UHX4500. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

Installatie. 2.1 Connectors naar de schotelantenne

Installatie. 2.1 Connectors naar de schotelantenne Installatie Er zijn verschillende manieren om de digitale satellietontvanger aan te sluiten. Sluit de digitale satellietontvanger zodanig aan dat deze het beste past bij uw situatie. Als er zich een probleem

Nadere informatie

Met 68 punten komt deze LCD tv - samen met de Panasonic TX- 32LX700 - tevens als beste uit de test.

Met 68 punten komt deze LCD tv - samen met de Panasonic TX- 32LX700 - tevens als beste uit de test. HD Ready IPS Alpha panel 2x HDMI / PC Input V-Audio Sound Beste Koop! De Consumentenbond heeft in de Consumentengids van november 2007 een test gepubliceerd over LCD tv's. De TX-32LX70 is in het segment

Nadere informatie

SALORA UHD 4K LED 43UHS ,83. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : SA43UHS3500

SALORA UHD 4K LED 43UHS ,83. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : SA43UHS3500 SALORA UHD 4K LED 43UHS3500 Artikelcode : SA43UHS3500 Salora 3500 series 43UHS3500. Beeldschermdiagonaal: 09, cm (43"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: Direct-LED,

Nadere informatie

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films WWW.AUDIOVIDEOSPECIALIST.NL Zichtbare kwaliteit 82 cm 300.- voordeel nu 599.- SAMSUNG LE 32 A 558 Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Nadere informatie

SONY FHD LED KDL32WE610B 399,99. Kenmerken. Artikelcode : SOKDL32WE610B

SONY FHD LED KDL32WE610B 399,99. Kenmerken. Artikelcode : SOKDL32WE610B SONY FHD LED KDL32WE610B Artikelcode : SOKDL32WE610B Sony KDL-32WE610. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat,

Nadere informatie

PHILIPS UHD OLED 55POS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55POS900212

PHILIPS UHD OLED 55POS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55POS900212 PHILIPS UHD OLED 55POS900212 Artikelcode : PQ55POS900212 Philips 9000 series Superslanke 4K UHD OLED Android TV 55POS9002/12. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type:

Nadere informatie

PHILIPS UHD OLED 55POS ,00. Kenmerken ELECTRO DAVID. Artikelcode : PQ55POS900212

PHILIPS UHD OLED 55POS ,00. Kenmerken ELECTRO DAVID. Artikelcode : PQ55POS900212 PHILIPS UHD OLED 55POS900212 Artikelcode : PQ55POS900212 Philips Superslanke 4K UHD OLED Android TV 55POS9002/12. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

LG AI OLED TV THINKQ OLED65B8PLA 2 284,00. Kenmerken. Artikelcode : LQOLED65B8PLA

LG AI OLED TV THINKQ OLED65B8PLA 2 284,00. Kenmerken. Artikelcode : LQOLED65B8PLA LG AI OLED TV THINKQ OLED65B8PLA Artikelcode : LQOLED65B8PLA LG OLED65B8PLA. Beeldschermdiagonaal: 65, cm (65"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm

Nadere informatie

TCL SMART HD DIRECT LED 32DS ,99. Kenmerken. Artikelcode : TC32DS520

TCL SMART HD DIRECT LED 32DS ,99. Kenmerken. Artikelcode : TC32DS520 TCL SMART HD DIRECT LED 3DS50 Artikelcode : TC3DS50 TCL 3DS50. Beeldschermdiagonaal: 8,3 cm (3"), Resolutie: 366 x 768 Pixels, HD type: HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart TV. Motion

Nadere informatie

1499.- * 349.- Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 BESTE BEELD // BESTE GELUID // BESTE SERVICE // BESTE ASSORTIMENT // BESTE ACCESSOIRES

1499.- * 349.- Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 BESTE BEELD // BESTE GELUID // BESTE SERVICE // BESTE ASSORTIMENT // BESTE ACCESSOIRES W W W. A U D I O V I D E O S P E C I A L I S T. N L Beleef het thuis met Samsung! Samsung BDC 6900 Geschikt voor afspelen 3D films BD Live voorbereid Ethernet aansluiting USB-aansluiting 7.1 geluidsweergave

Nadere informatie

SALORA LED 20HLB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA20HLB5000

SALORA LED 20HLB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA20HLB5000 SALORA LED 20HLB5000 Artikelcode : SA20HLB5000 Salora 5000 series 20HLB5000. Beeldschermdiagonaal: 50,8 cm (20"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SALORA LED SMART 48FSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA48FSB5002

SALORA LED SMART 48FSB ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA48FSB5002 SALORA LED SMART 48FSB500 Artikelcode : SA48FSB500 Salora 5000 series 48FSB500. Beeldschermdiagonaal:,9 cm (48"), Resolutie: 90 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

PHILIPS UHD 50PUS6503/12 649,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ50PUS650312

PHILIPS UHD 50PUS6503/12 649,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ50PUS650312 PHILIPS UHD 50PUS6503/12 Artikelcode : PQ50PUS650312 Philips 6500 series Ultraslanke 4K UHD LED Smart TV 50PUS6503/12. Beeldschermdiagonaal: 127 cm (50"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE65NU ,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SGUE65NU8500

SAMSUNG UHD UE65NU ,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SGUE65NU8500 SAMSUNG UHD UE65NU8500 Artikelcode : SGUE65NU8500 Samsung UE65NU8500L. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SALORA LED 32HDB ,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : SA32HDB5005

SALORA LED 32HDB ,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : SA32HDB5005 SALORA LED 32HDB5005 Artikelcode : SA32HDB5005 Salora 5000 series 32HDB5005. Beeldschermdiagonaal: 8,3 cm (32"), Resolutie: 366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE55NU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE55NU7100

SAMSUNG UHD UE55NU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE55NU7100 SAMSUNG UHD UE55NU7100 Artikelcode : SGUE55NU7100 Samsung Series 7 UE55NU7100W. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Progressive scan en HDTV

Progressive scan en HDTV Functies en voordelen van progressive scan en de betekenis van die techniek voor HDTV Datum: mei 2004 Versie 1.0 TB-2005-05- -1029-NL Computers en home entertainment-systemen beginnen elkaar steeds beter

Nadere informatie

Product catalogus VU+ TEL: +31 (0) 50-5793213 EMAIL: INFO@ASTRASAT.NL KOPENHAGENSTRAAT 2 FAX: +31 (0) 50-5793214 WEB: WWW.ASTRASAT.NL 9723BB GRONINGEN

Product catalogus VU+ TEL: +31 (0) 50-5793213 EMAIL: INFO@ASTRASAT.NL KOPENHAGENSTRAAT 2 FAX: +31 (0) 50-5793214 WEB: WWW.ASTRASAT.NL 9723BB GRONINGEN Product catalogus VU+ NIEUW! VU+ Solo SE V2 BESCHIKBAAR IN ZWART EN WIT Hoewel de ontvanger beknopt mag zijn in formaat, beschikt de Solo SE V2 over alle belangrijke hardware en software componenten die

Nadere informatie

LG SMART TV HD 28MT49S 279,99. Kenmerken. Artikelcode : LE28MT49S

LG SMART TV HD 28MT49S 279,99. Kenmerken. Artikelcode : LE28MT49S LG SMART TV HD 28MT49S Artikelcode : LE28MT49S LG 28MT49S-PZ. Beeldschermdiagonaal: 69,8 cm (27.5"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

Workshop Mediaformaten. Inhoudsopgave. 1.0 Introductie. 2.0 Ondersteunde beeldresoluties. 2.1 Algemene HD informatie

Workshop Mediaformaten. Inhoudsopgave. 1.0 Introductie. 2.0 Ondersteunde beeldresoluties. 2.1 Algemene HD informatie 1 Nederlands Workshop Mediaformaten Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 1 2.0 Ondersteunde beeldresoluties... 1 2.1 Algemene HD informatie... 1 2.2 Hoe gaat de hdmedia om met HD?... 2 2.3 Wat nu als ik een

Nadere informatie

PHILIPS UHD 50PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PI50PUS670312

PHILIPS UHD 50PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PI50PUS670312 PHILIPS UHD 50PUS6703 Artikelcode : PI50PUS6703 Philips 6700 series Ultraslanke 4K UHD LED Smart TV 50PUS6703/. Beeldschermdiagonaal: 7 cm (50"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display

Nadere informatie

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Exellent electro Riemst. Artikelcode : SA24HDW5015

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Exellent electro Riemst. Artikelcode : SA24HDW5015 SALORA LED TV/DVD 24HDW5015 Artikelcode : SA24HDW5015 Salora 5000 series 24HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 61 cm (24"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA24HDW5015

SALORA LED TV/DVD 24HDW ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA24HDW5015 SALORA LED TV/DVD 24HDW5015 Artikelcode : SA24HDW5015 Salora 5000 series 24HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 61 cm (24"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : PQ49PUS830312

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : PQ49PUS830312 PHILIPS UHD NANOLED 49PUS8303 Artikelcode : PQ49PUS8303 Philips Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 49PUS8303/. Beeldschermdiagonaal: 4,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display

Nadere informatie

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken PAJOTTENLAND ELECTRO BVBA. Artikelcode : PI43PUS730312

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken PAJOTTENLAND ELECTRO BVBA. Artikelcode : PI43PUS730312 PHILIPS UHD 43PUS7303 Artikelcode : PI43PUS7303 Philips 7300 series Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 43PUS7303/. Beeldschermdiagonaal: 09, cm (43"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD,

Nadere informatie

LG OLED TV OLED55B8PLA 1 749,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : LQOLED55B8PLA

LG OLED TV OLED55B8PLA 1 749,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : LQOLED55B8PLA LG OLED TV OLED55B8PLA Artikelcode : LQOLED55B8PLA LG OLED55B8PLA. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

TCL 40DS500 BLACK 349,99. Kenmerken. Artikelcode : TC40DS500

TCL 40DS500 BLACK 349,99. Kenmerken. Artikelcode : TC40DS500 TCL 40DS500 BLACK Artikelcode : TC40DS500 TCL 40DS500. Beeldschermdiagonaal: 101,6 cm (40"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart TV.

Nadere informatie

SALORA UHD 4K LED 49UHS ,99. Kenmerken. Electro Stylman. Artikelcode : SA49UHS3500

SALORA UHD 4K LED 49UHS ,99. Kenmerken. Electro Stylman. Artikelcode : SA49UHS3500 SALORA UHD 4K LED 49UHS3500 Artikelcode : SA49UHS3500 Salora 3500 series 49UHS3500. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken TEPPERS ELECTRO BVBA. Artikelcode : PI43PUS730312

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken TEPPERS ELECTRO BVBA. Artikelcode : PI43PUS730312 PHILIPS UHD 43PUS7303 Artikelcode : PI43PUS7303 Philips 7300 series Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 43PUS7303/. Beeldschermdiagonaal: 09, cm (43"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD,

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV 1 099,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SCKD55XF9005B

SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV 1 099,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : SCKD55XF9005B SONY UHD LED KD55XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XF9005B Sony KD-55XF9005. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B 49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD49XF9005B Sony KD-49XF9005. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B

49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV 1 399,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD49XF9005B 49XG9005 LED KD49XF9005B ANDROID TV Artikelcode : SCKD49XF9005B Sony KD-49XF9005. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken. Peeters Electro -BVBA. Artikelcode : PQ49PUS830312

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken. Peeters Electro -BVBA. Artikelcode : PQ49PUS830312 PHILIPS UHD NANOLED 49PUS8303 Artikelcode : PQ49PUS8303 Philips Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 49PUS8303/. Beeldschermdiagonaal: 4,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1610 RC. Hiermee kunt u op eenvoudige

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE65NU ,00. Kenmerken DEMESMACRE BVBA. Artikelcode : SGUE65NU7400

SAMSUNG UHD UE65NU ,00. Kenmerken DEMESMACRE BVBA. Artikelcode : SGUE65NU7400 SAMSUNG UHD UE65NU7400 Artikelcode : SGUE65NU7400 Samsung Series 7 UE65NU7400SXXN. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE49MU9000 CURVED 1 399,00. Kenmerken. Electro Van Cuyck. Artikelcode : SQUE49MU9000

SAMSUNG UHD UE49MU9000 CURVED 1 399,00. Kenmerken. Electro Van Cuyck. Artikelcode : SQUE49MU9000 SAMSUNG UHD UE49MU9000 CURVED Artikelcode : SQUE49MU9000 Samsung UE49MU9000. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XF8096B 899,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : SOKD49XF8096B

SONY UHD LED KD49XF8096B 899,00. Kenmerken RTV DEVLIEGHE DANNY. Artikelcode : SOKD49XF8096B SONY UHD LED KD49XF8096B Artikelcode : SOKD49XF8096B Sony KD-49XF8096. Beeldschermdiagonaal: 24,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660 TCL UHD 55DP660 METAL Artikelcode : TC55DP660 TCL 55DP660. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

SAMSUNG QLED QE55Q8C CURVED 2 799,00. Kenmerken ELECTRO DAVID. Artikelcode : SQQE55Q8C

SAMSUNG QLED QE55Q8C CURVED 2 799,00. Kenmerken ELECTRO DAVID. Artikelcode : SQQE55Q8C SAMSUNG QLED QE55Q8C CURVED Artikelcode : SQQE55Q8C Samsung QE55Q8CAML. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: QLED, Beeldscherm

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

LG SMART TV FHD 32LJ590U 349,99. Kenmerken. Artikelcode : LE32LJ590U

LG SMART TV FHD 32LJ590U 349,99. Kenmerken. Artikelcode : LE32LJ590U LG SMART TV FHD 32LJ590U Artikelcode : LE32LJ590U LG 32LJ590U. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Resolutie: 1366 x 768 Pixels, HD type: WXGA, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat, LED backlight-type:

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 974,00

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 974,00 SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV Artikelcode : SCKD75XF8596B Sony KD-75XF8596. Beeldschermdiagonaal: 90,5 cm (75"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

SAMSUNG QLED QE65Q7C CURVED 2 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE65Q7C

SAMSUNG QLED QE65Q7C CURVED 2 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE65Q7C SAMSUNG QLED QE65Q7C CURVED Artikelcode : SQQE65Q7C Samsung QE65Q7CAML. Beeldschermdiagonaal: 65, cm (65"), Resolutie: 380 x 260 Pixels, HD type: K Ultra HD, Display technologie: QLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ49PUS850312

PHILIPS UHD NANOLED 49PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ49PUS850312 PHILIPS UHD NANOLED 49PUS8503 Artikelcode : PQ49PUS8503 Philips 8500 series Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 49PUS8503/. Beeldschermdiagonaal: 4,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

Philips uhd oled 55OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55OLED90312

Philips uhd oled 55OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55OLED90312 Philips uhd oled 55OLED90312 Artikelcode : PQ55OLED90312 Philips OLED+ 4K TV-geluid door Bowers & Wilkins 55OLED903/12. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K

Nadere informatie

SALORA LED 32HDW ,99. Kenmerken LAMBRECHTS ELECTRO. Artikelcode : SA32HDW5015

SALORA LED 32HDW ,99. Kenmerken LAMBRECHTS ELECTRO. Artikelcode : SA32HDW5015 SALORA LED 32HDW5015 Artikelcode : SA32HDW5015 Salora 32HDW5015. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), HD type: HD, Resolutie: 1366 x 768 Pixels. Kleur van het product: Wit, VESA-standaard: 200 x 100 mm.

Nadere informatie

LG AI UHD TV THINKQ 49SK8500PLA 1 299,00. Kenmerken. Artikelcode : LQ49SK8500PLA

LG AI UHD TV THINKQ 49SK8500PLA 1 299,00. Kenmerken. Artikelcode : LQ49SK8500PLA LG AI UHD TV THINKQ 49SK8500PLA Artikelcode : LQ49SK8500PLA LG 49SK8500. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SAMSUNG QLED QE55Q7C CURVED 1 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE55Q7C

SAMSUNG QLED QE55Q7C CURVED 1 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE55Q7C SAMSUNG QLED QE55Q7C CURVED Artikelcode : SQQE55Q7C Samsung QE55Q7CAML. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: QLED, Beeldscherm

Nadere informatie

SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV 934,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55XF8505B

SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV 934,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55XF8505B SONY UHD LED KD55XF8505B ANDROID TV Artikelcode : SCKD55XF8505B Sony KD55XF8505. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS UHD 65PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65PUS780312

PHILIPS UHD 65PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65PUS780312 PHILIPS UHD 65PUS7803 Artikelcode : PQ65PUS7803 Philips 7800 series Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 65PUS7803/. Beeldschermdiagonaal: 65, cm (65"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD,

Nadere informatie

Technische Normen en Richtlijnen voor de Set Top Box Bedoeld voor DVB-T ontvangst

Technische Normen en Richtlijnen voor de Set Top Box Bedoeld voor DVB-T ontvangst Technische Normen en Richtlijnen voor de Set Top Box Bedoeld voor DVB-T ontvangst Focuspunt: Digitale televisie signaalontvangst Procesgebied: Willemstad, Curaçao Versie 1c: September 2011 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

PHILIPS UHD OLED 65OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65OLED87312

PHILIPS UHD OLED 65OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65OLED87312 PHILIPS UHD OLED 65OLED87312 Artikelcode : PQ65OLED87312 Philips Superslanke 4K UHD OLED Android TV 65OLED873/12. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

SONY BRAVIA OLED KD65A1B 3 999,00. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SCKD65A1B

SONY BRAVIA OLED KD65A1B 3 999,00. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : SCKD65A1B SONY BRAVIA OLED KD65A1B Artikelcode : SCKD65A1B Sony KD65A1. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm: Flat.

Nadere informatie

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen.

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. Softwaregeschiedenis OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. In de nieuwste software worden de onderstaande problemen opgelost: Q5521_0.140.46.0

Nadere informatie

Raccordez un cable HDMI. Les cables de raccordements video ne sont pas

Raccordez un cable HDMI. Les cables de raccordements video ne sont pas Raccordez un cable HDMI Les cables de raccordements video ne sont pas DVD-22675HDMI- (el cable no está incluido) DVD-22675HDMI (cabo não fornecido) INSTRUCTIES VOOR EERSTE GEBRUIK DVD-22675HDMI DVD-SPELER

Nadere informatie

SONY UHD OLED TV KD55AF9B 2 519,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55AF9B

SONY UHD OLED TV KD55AF9B 2 519,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD55AF9B SONY UHD OLED TV KD55AF9B Artikelcode : SCKD55AF9B Sony KD-55AF9. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE7000B 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE7000B

SONY UHD LED KD43XE7000B 799,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE7000B SONY UHD LED KD43XE7000B Artikelcode : SOKD43XE7000B Sony KD-43XE7000. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 999,00

SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV 1 999,00 SONY UHD LED TV KD75XF8596B ANDROID TV Artikelcode : SCKD75XF8596B Sony KD-75XF8596. Beeldschermdiagonaal: 90,5 cm (75"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE40MU ,00. Kenmerken TV SNELSERVICE BVBA. Artikelcode : SGUE40MU6470

SAMSUNG UHD UE40MU ,00. Kenmerken TV SNELSERVICE BVBA. Artikelcode : SGUE40MU6470 SAMSUNG UHD UE40MU6470 Artikelcode : SGUE40MU6470 Samsung UE40MU6470. Beeldschermdiagonaal: 101,6 cm (40"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

Toestellen waar gegevens worden opgeslagen (opslagmedia) horen niet echt in dit lijstje thuis.

Toestellen waar gegevens worden opgeslagen (opslagmedia) horen niet echt in dit lijstje thuis. Randapparatuur Om de computer effectief te kunnen gebruiken, hebben we aan aantal randapparaten nodig. Deze worden voornamelijk ingedeeld in in- en uitvoer en een aantal die beide kunnen, invoerapparaten

Nadere informatie

Product catalogus VU+ TEL: +31 (0) 50-5793213 EMAIL: INFO@ASTRASAT.NL KOPENHAGENSTRAAT 2 FAX: +31 (0) 50-5793214 WEB: WWW.ASTRASAT.NL 9723BB GRONINGEN

Product catalogus VU+ TEL: +31 (0) 50-5793213 EMAIL: INFO@ASTRASAT.NL KOPENHAGENSTRAAT 2 FAX: +31 (0) 50-5793214 WEB: WWW.ASTRASAT.NL 9723BB GRONINGEN Product catalogus VU+ NIEUW! VU+ Solo 4K Ontdek de nieuwe wereld van UHDTV. Vu+ introduceert met de Solo Vu+ 4K s Werelds eerste 4K set-top-box.. De uiterst krachtige hybrid ontvanger beschikt over een

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE49MU6200 CURVED 849,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE49MU6200

SAMSUNG UHD UE49MU6200 CURVED 849,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE49MU6200 SAMSUNG UHD UE49MU6200 CURVED Artikelcode : SGUE49MU6200 Samsung UE49MU6200. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

TCL UHD U55P6046 DARK METAL 599,00. Kenmerken. Artikelcode : TCU55P6046

TCL UHD U55P6046 DARK METAL 599,00. Kenmerken. Artikelcode : TCU55P6046 TCL UHD U55P6046 DARK METAL Artikelcode : TCU55P6046 TCL U55P6046. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), HD type: 4K Ultra HD, Resolutie: 3840 x 2160 Pixels. Kleur van het product: Metallic, Paneelmontage-interface:

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE65MU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE65MU6100

SAMSUNG UHD UE65MU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE65MU6100 SAMSUNG UHD UE65MU6100 Artikelcode : SGUE65MU6100 Samsung UE65MU6100. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

Handleiding TV menu April 2011

Handleiding TV menu April 2011 Handleiding TV menu April 2011 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 4 Televisie menu... 7 Radio menu... 9 MiniGids... 11 Talen en Ondertiteling... 14 TV Gids... 15 Programma informatie oproepen...

Nadere informatie

PHILIPS UHD OLED 65OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65OLED97312

PHILIPS UHD OLED 65OLED ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ65OLED97312 PHILIPS UHD OLED 65OLED97312 Artikelcode : PQ65OLED97312 Philips Superslanke 4K UHD OLED Android TV 65OLED973/12. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

PANASONIC OLED TX65EZ950E 2 999,00. Kenmerken. Artikelcode : PVTX65EZ950E

PANASONIC OLED TX65EZ950E 2 999,00. Kenmerken. Artikelcode : PVTX65EZ950E PANASONIC OLED TX65EZ950E Artikelcode : PVTX65EZ950E Panasonic TX-65EZ950E. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), HD type: 4K Ultra HD, Resolutie: 3840 x 2160 Pixels. Kleur van het product: Zwart, Paneelmontage-interface:

Nadere informatie

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PI43PUS670312

PHILIPS UHD 43PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PI43PUS670312 PHILIPS UHD 43PUS6703 Artikelcode : PI43PUS6703 Philips 6700 series Ultraslanke 4K UHD LED Smart TV 43PUS6703/. Beeldschermdiagonaal: 09, cm (43"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE8099B

SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T 899,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD43XE8099B SONY UHD LED KD43XE8099B ANDROID T Artikelcode : SOKD43XE8099B Sony KD43XE8099. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

PHILIPS FHD 32PFS ,99. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : PI32PFS640212

PHILIPS FHD 32PFS ,99. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : PI32PFS640212 PHILIPS FHD 32PFS640212 Artikelcode : PI32PFS640212 Philips 6000 series Ultraslanke FHD-TV met Android 32PFS6402/12. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD,

Nadere informatie

Haal het WK dichter bij met Philips!

Haal het WK dichter bij met Philips! W W W. A U D I O V I D E O S P E C I A L I S T. N L Haal het WK dichter bij met! 42 PFL 9664 geef licht aan afrika Bij aanschaf van een TV geeft u Afrika een lamp op zonne-energie cadeau! (zie pagina 5)

Nadere informatie

PHILIPS UHD 55PUS ,00. Kenmerken. Luc Peetermans bvba. Artikelcode : PQ55PUS750312

PHILIPS UHD 55PUS ,00. Kenmerken. Luc Peetermans bvba. Artikelcode : PQ55PUS750312 PHILIPS UHD 55PUS7503 Artikelcode : PQ55PUS7503 Philips Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 55PUS7503/. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:

Nadere informatie

PHILIPS UHD NANOLED 65PUS ,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : PQ65PUS850312

PHILIPS UHD NANOLED 65PUS ,00. Kenmerken JIM-TV-STORE BVBA. Artikelcode : PQ65PUS850312 PHILIPS UHD NANOLED 65PUS8503 Artikelcode : PQ65PUS8503 Philips 8500 series Ultraslanke 4K UHD LED Android TV 65PUS8503/. Beeldschermdiagonaal: 65, cm (65"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra

Nadere informatie

PHILIPS UHD LED 43PUS ,99. Kenmerken. Artikelcode : PI43PUS650312

PHILIPS UHD LED 43PUS ,99. Kenmerken. Artikelcode : PI43PUS650312 PHILIPS UHD LED 43PUS650312 Artikelcode : PI43PUS650312 Philips 6500 series Ultraslanke 4K UHD LED Smart TV 43PUS6503/12. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

PHILIPS UHD 55PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55PUS750312

PHILIPS UHD 55PUS ,00. Kenmerken. Artikelcode : PQ55PUS750312 PHILIPS UHD 55PUS7503 Artikelcode : PQ55PUS7503 Philips Ultraslanke K UHD LED Android TV 55PUS7503/. Beeldschermdiagonaal: 39,7 cm (55"), Resolutie: 380 x 60 Pixels, HD type: K Ultra HD, Display technologie:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE8005B

SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SOKD49XE8005B SONY UHD LED KD49XE8005B ANDROID TV Artikelcode : SOKD49XE8005B Sony KD49XE8005. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

AVR 1650, AVR 165. Audio/video receiver. Quick Start Gids NEDERLANDS

AVR 1650, AVR 165. Audio/video receiver. Quick Start Gids NEDERLANDS Audio/video receiver Quick Start Gids NEDERLANDS Inleiding, Luidsprekeropstelling en Aansluiten Inleiding Dank u voor het kiezen van een harman kardon product! Deze Quick Start handleiding bevat alle informatie

Nadere informatie

SAMSUNG QLED QE88Q9F ,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE88Q9F

SAMSUNG QLED QE88Q9F ,00. Kenmerken. Artikelcode : SQQE88Q9F SAMSUNG QLED QE88Q9F Artikelcode : SQQE88Q9F Samsung Q9F QE88Q9FAMLXXN. Beeldschermdiagonaal: 2,24 m (88"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: QLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SONY UHD LED KD43XE7096B 899,00. Kenmerken. Megalec. Artikelcode : SOKD43XE7096B

SONY UHD LED KD43XE7096B 899,00. Kenmerken. Megalec. Artikelcode : SOKD43XE7096B SONY UHD LED KD43XE7096B Artikelcode : SOKD43XE7096B Sony KD43XE7096. Beeldschermdiagonaal: 109,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

SAMSUNG QLED QE65Q7F 3 299,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SQQE65Q7F

SAMSUNG QLED QE65Q7F 3 299,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SQQE65Q7F SAMSUNG QLED QE65Q7F Artikelcode : SQQE65Q7F Samsung Q7F QE65Q7FAMLXXN. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: QLED, Beeldscherm

Nadere informatie

Product catalogus Coolstream

Product catalogus Coolstream Product catalogus Coolstream HET MERK COOLSTREAM STAAT BEKEND OM ZIJN HOOGWAARDIGE LINUX GESTUURDE KABEL EN SATELLIET ONTVANGERS. DE MODELLEN ZIJN UITGERUST MET HET ZEER DEUGDELIJKE BESTURINGSSYSTEEM NEUTRINO

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

SAMSUNG UHD UE49MU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE49MU7000

SAMSUNG UHD UE49MU ,00. Kenmerken. Artikelcode : SGUE49MU7000 SAMSUNG UHD UE49MU7000 Artikelcode : SGUE49MU7000 Samsung 7 serie Premium UHD TV UE49MU7000. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:

Nadere informatie

SONY KD65AF9B 3 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65AF9B

SONY KD65AF9B 3 999,00. Kenmerken. Artikelcode : SCKD65AF9B SONY KD65AF9B Artikelcode : SCKD65AF9B Sony KD65AF9BAEP. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SOKD49XE7096B

SONY UHD LED KD49XE7096B 579,00. Kenmerken DUBOIS MARC ELECTRO. Artikelcode : SOKD49XE7096B SONY UHD LED KD49XE7096B Artikelcode : SOKD49XE7096B Sony KD49XE7096BAEP. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Veiligheid. 3 Installatie TRUST TELEVIEWER 1600

1 Inleiding. 2 Veiligheid. 3 Installatie TRUST TELEVIEWER 1600 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1600. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze het monitorbeeld van uw computer omzetten naar TV-beeld. De Televiewer werkt volledig

Nadere informatie

SALORA DVD PLAYER DVD229M 36,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD229M

SALORA DVD PLAYER DVD229M 36,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD229M SALORA DVD PLAYER DVD229M Artikelcode : SADVD229M Salora DVD229M. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL. Signaal/ruis-verhouding: 80 db, Impedantie: 75 Ohm, Dynamisch audiobereik DVD: 85 db. Ondersteunde videoformaten:

Nadere informatie

LG OLED TV OLED65C8PLA 1 999,00. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : LQOLED65C8PLA

LG OLED TV OLED65C8PLA 1 999,00. Kenmerken. Geronika. Artikelcode : LQOLED65C8PLA LG OLED TV OLED65C8PLA Artikelcode : LQOLED65C8PLA LG OLED65C8PLA. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN

AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN AVMOD17 DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER 2.4GHz MET IR ZENDER - 4 KANALEN Figuren en snelle gids Zie figuur 1, originele handleiding. Lay-out van de figuren Zie figuur 2, originele handleiding Legende figuur

Nadere informatie