Voor meer informatie 0496/ Voor al uw vragen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen"

Transcriptie

1 Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, Westouter-Heuvelland Voor meer informatie 0496/ Voor al uw vragen WEGWIJS OP DE RODEBERG- SEPTEMBER 2013 TERUG NAAR DE RUITERSCHOOL Beste kandidaat ruiter, Zopas heb je kennis gemaakt met onze ruiterclub met een sportkamp. Wij hopen dat je ervan genoten hebt? Nu heb je er een idee van of paardrijden wel je ding is. Indien je van paardrijden je sport wil maken, dan zit je hier goed. De jeugd komt hier ruim aan bod, met twee wekelijkse topdagen voor de jeugd nl. op woensdag- en op zaterdagnamiddag en met tal van initiatieven door ons dynamisch jeugdbestuur. Alle niveaus komen aan bod. Naast het paardrijden proberen we iedereen te laten bewegen door een voltigemoment in te lassen. Je kunt ook de paarden van en naar de weide brengen, verzorgen, enz. Er wordt een jeugddag georganiseerd voor allen, eerste graadsbrevetjes, jeugdwandelingen, demonstraties tijdens open deur, winterwedstrijden voor gevorderden, busrit naar Jumping Mechelen, volledige brevettenwerking BLOSO tot trainer B, enz. Naast de initiatielessen voor beginners hebben we ook heel wat te bieden voor meer gevorderde ruiters. De voorbereiding op het A en B brevet van BLOSO voor jeugd en volwassenen staat deze winter prioritair. Wandelingen voor ruiters met een brevet zijn in deze prachtige streek een aangename verpozing. Ook in de winter gaan er wekelijks wandelingen door. Springinitiatie staat wekelijks geprogrammeerd, doch vooraleer te springen moet je eerst wekelijks een uur dressuur rijden. Meer uitleg vind je in deze folder. WOENSDAG 11 SEPTEMBER: ga in ruiterkledij naar school voor de week van de sportclub maak promotie voor je sport!!!!!!!

2 Wij hopen dat je KIEST VOOR PAARDRIJDEN ALS HOBBY en hopen je te kunnen begroeten als lid van onze club die nu reeds meer dan 400 leden telt. We gaan dit jaar opnieuw voor 500 leden Sportieve groetjes Rik Annie Christof en het ganse lesgeversteam. VERZEKERING VERPLICHT (promotie) Vanaf je eerste rijles moet je een verzekering hebben bij de sportfederatie VLP Deze kost per persoon 10 tot eind dec of 30 tot eind dec LIDGELD 2013 sept-dec VOORDEELTARIEF!!! Het is mogelijk om vanaf 1 september lidgeld Rodeberg te betalen en dit tot 31 dec 2013 Instaplidgeld kost: 1 e persoon: (of 75 tot eind 2014) 2 e persoon: (of 65 tot eind 2014) 3 e persoon: (of 55 tot eind 2014) 4 e en volg: 15,00 (of 45 tot eind 2014) In deze tarieven is de verzekering niet inbegrepen! Verzekering voor leden kost 8 tot eind december, of 23 tot eind 2014 dit is dan al het eerst voordeel ( 7) CLUBVOORDELEN in centen De tarieven zijn als volgt: lid geen lid voordeel Rijles 12,50 14,00 1,50 Wandeling1/12u of springles 20, ,00 Abonnement 10u ,00 Wie lid is kan deelnemen aan de springlessen en de clubactiviteiten. Betaal je lidgeld van de Rodeberg, dan ben je automatisch lid van de WVUR West Vlaamse Unie voor Ruiters en eveneens van de VLP=Vlaamse Liga Paardensport nieuw KIDSCLUB=kabouterlidgeld voor alle leden van 4 tot 8 jaar, die wensen deel uit te maken van de kidsclub is het instaplidgeld vanaf sept tot dec 2013: 20. Vanaf januari is het lidgeld gelijk aan dit van de andere leden, maar komen ze automatisch in de KIDSCLUB!!!!!

3 ANDERE CLUBVOORDELEN In de eerst plaats, bovenstaande verminderingen op de lessen, wandelingen en abonnementen. Deelname aan allerlei clubactiviteiten, clubwedstrijden, wedstrijden op verplaatsing, jeugdactiviteiten. Enkel leden kunnen deelnemen aan de springlessen met een manegepaard. Vermindering van 5 op een sportkamp. Goedkopere VLP jaarverzekering - 5 Leden worden uitgenodigd op nieuwjaarsreceptie, Sint-Hubertusreceptie enz. Jongeren kunnen op woensdag, zaterdag en zondag / helpen paarden uit de weide te halen en verzorgen / deelnemen aan voltigeoefeningen aan 1 Leden zijn lid van de WVUR. De West-Vlaamse Ruitersportfederatie houdt zich bezig met organisatie van regionale wedstrijden dressuur en springen Leden zijn lid van de VLP. Deze Vlaamse ruitersportfederatie is de organisator van de sportkampen internaat, de brevettenwerking, de Nationale wedstrijden en van alles wat reilt en zeilt binnen de Vlaamse ruitersport. koop hier je rijuitrusting (bottines chaps,rijbroek zweepje sporen regenkledij ) Kortingen in de maand september ter gelegenheid van de herstart. GROTE SOLDEN VAN 15 AUGUSTUS TOT EIND SEPTEMBER enkel op rijkledij wegens einde verkoop broeken en jassen vrije ingang (ook voor niet leden) data naderende clubactiviteiten: 15 september : open deurdag ZOT van VOLTIGE Sept-okt : start GA VOOR GALOP 5 okt : examen toelatingsproef initiator. herfstvakantie: sportkamp intern extern en ½ dagen 2 november: examen ruiterbrevetten BLOSO 3 november: Sint Hubertuswandelingen en zegening van de paarden. 9 november: Sint Maarten komt snoep uitdelen in de namiddag: voor alle kindjes van de leden. volledige kalender zie achteraan!!!

4 Zondag 15 september Ter gelegenheid van de open deurdag WORKSHOPS om uur thema 1: basisverzorging voor het paard Hier kun je terecht met al je vragen over het verzorgen van paarden met praktische uitwerking en demonstraties. thema 2: paard toiletteren voor stijlrijden Voor ruiters of ouders die hun paard wensen te verzorgen voor de wedstrijd. thema 3: help mijn kind rijdt paard (Voor ouders met kinderen die wensen paard te rijden) vooraf inschrijven, plaatsen beperkt ook voor niet Rodebergruiters, iedereen welkom!!

5 Verdere programma Zondag 15 september Over de middag is er BBQ liefst vooraf inschrijven 15 kind 12 GRATIS INITIATIE paardrijden, voltige Kabouterritjes vanaf 4jaar Van u tot 12 u en van u. tot u. Met voorstel winterprogramma voor alle leeftijden en alle niveaus Van u tot 12 u en van u tot 16 u is er mogelijkheid tot het nemen van een initiatieles pony of paardrijden. Zowel volwassenen als kinderen en jeugd komen aan hun trekken. Ons lesgeversteam staat klaar om U te laten genieten van een eerste kennismaking met het paardrijden. Vooraf inschrijven een mail of een telefoontje volstaat. Thema: ZOT VAN VOLTIGE Om u gevolgd door demonstatie VOLTIGE door team Rodeberg DEMONSTRATIES DOOR DE LEDEN nadien huldiging van de West-Vlaamse kampioenen jeugd WVUR Victor Remaut-Arnaud Verhack Gaëlle Vandermeersch-Emiel Vermaut door de schepen van SPORT van de gemeente Heuvelland trekking van de gratis rijlessen onder diegene die in de namiddag deelgenomen hebben aan de initiatie trekking van de gratis private rijlessen voor de deelnemers aan de demonstraties spectaculaire springproef SPIEGELRIJDEN uur.

6 HERFSTVAKANTIE op de manege In de herfstvakantie gaat er een sportkamp door voor internen, maar ook voor externen van 8.30 uur tot uur. In de namiddag zijn er halve dagen van uur tot uur. Inschrijven en inlichtingen via de website. Er gaan ook lessen door in voorbereiding van de wedstrijden stijlrijden en dit van 18 uur tot uur iedere avond. Er is intern, extern en ½ dagen kamp. PRIVATE RIJLESSEN VOOR KLEINE GROEP Alle niveaus! Eens je een bepaald niveau behaalt is het interessant om in kleinere groepen te oefenen. Je kunt afspreken met een vast aantal personen om op een bepaalde dag en een vast uur een private les te krijgen met een private leraar. Zo maak je best kans op vorderingen en blijft de groep klein. Wie nu reserveert voor de winter kan het uurtje voor de ganse winter vastleggen. Er komt dan niemand anders in de plaats. Wie niet reserveert kan ook wekelijks navragen of de piste vrij is met het risico dat dit niet zo is. Wat kost een private groepsles?? Eerst en vooral betaal je de normale tarief: 1ticketje voor de manegepaarden, het gewone tarief voor de eigenaarspaarden + 25 beginnersniveau + 25 tot voorbereiding B brevet + 30 voorbereiding initiator + 35 trainer B en wedstrijdruiters te delen onder het aantal ruiters in de les Kies je eigen uurtje en spreek af met enkele vrienden ruiters!!! RECREATIEF RIJDEN voor volwassenen Iedere avond is er gewone rijles aangepast aan het niveau van de ruiters. Vooraf inschrijven is een must. Er kan evengoed eens dressuur gereden worden als carrouseloefeningen, als behendigheid, als springinitiatie en dit in afspraak met de deelnemers. Ervaren lesgevers geven de lessen. Meestal is er keuze tussen 7.30 u en 8.30 u. Het vermoedelijke weekprogramma achteraan de folder. Er kunnen zich lichte wijzigingen voordoen.

7 BEGINNERS OP DE RODEBERG 1-De allerkleinsten INSTAPLESJES=KABOUTERLESJES De kinderen willen steeds op vroegere leeftijd beginnen ponyrijden. Het is dan ook niet gemakkelijk om ze te laten starten in de gewone beginnerslessen. Deze duren vooreerst een uur en dat is al lang om je te concentreren als je pas jaar bent. Daarom organiseren we instaplesjes en we noemen ze de kabouterlesjes. Vooraleer in de gewone les te komen raden wij aan om de kleintjes deze lesjes te doen volgen. Zo kunnen ze gemakkelijk overstappen naar de gewone les. Ze gaan over naar een tweede niveau als ze wat beter = kabouter+ Er wordt ½ uur les gegeven en ½ uur voltige gedaan(of verzorging) Instaplessen of kabouterlessen: vooraf inschrijven Iedere zaterdag van uur tot uur start: heden iedere woensdag van uur tot uur start: 4 sept. iedere zondag van uur tot uur start op 22 sept. Kabouterplus lesjes = rijlesjes voor ruitertjes met iets meer ervaring. Zelfde uren als anderen, enkel op zaterdag voorlopig. Er is eveneens een half uur gewenning en een half uur voltige of verzorging. Nadien is er overschakeling naar de gewone rijles van een uur. Het is verplicht een clubverzekering te nemen: prijs tot eind dec.2013 Prijs: per les voor de leeftijd vanaf 4 tot en met 8jaar. Abonnement 10 uren 130,00 KABOUTERCLUB: Lidgeld: 20 sept. tot eind dec of 60 tot eind 2014 Prijs leden : 12,50 per les of 115,00 abonnement 10 uren De Sint komt op 9 november voor alle leden van de KIDSCLUB!!!! Er is telkens VOLTIGE ( 1) voorzien op alle lesdagen door aspirant-initiators.

8 Ouders kunnen zich aanbieden als vrijwilliger. 2- kinderen en volwassenen BEGINNERSLESSEN kinderen en volwassenen De beginnersles gaat door op voltige = 1!!! ieder -woensdag om 14 u (15 u voltige) -zaterdag om u (15 u voltige) -zondag om 10 u en 16 u (15,30 voltige) -maandag om 19,30 u Je belt en je komt op de dag wanneer je verkiest. De lessen worden aangepast aan de deelnemers. Zowel voor kinderen als voor volwassenen en dit het ganse jaar door 3- volwassenen en jongeren STARTERSCURSUS GA VOOR GALOP voor jongeren(+12) en volwassenen maandag sept oktober om 20,00 uur een uur initiatie en een halfuurtje omgang zondag sept, okt om 15,30 uur een uur initiatie met een halfuurtje omgang met paarden. voor kinderen -jongeren en volwassenen= ideaal voor families!!!!!!!!! woensdag okt en 6november om uur ½ uurtje omgang en uurtje initiatie Het is verplicht een verzekering te nemen via de club (VLP) GA VOOR GALOP STARTERS PROMOTIE: 5 lessen voor de prijs van 70 voor 5x anderhalf uur les i.p.v. 1uur les (½ uur omgang gratis+ een voltigemoment= aanleren galop) Aanleren van de basisprincipes van het paardrijden. De bedoeling is om na 5 lessen toch al eens gegaloppeerd te hebben. Er wordt veel aandacht gegeven aan de voorbereiding van het gaan wandelen. De omgang met het paard wordt eveneens aangeleerd. De cursus richt zich tot volwassenen op de avonduren en tot families op zondag. Na deze cursussen organiseren we regelmatig ga voor galop -cursussen bekijk onze website. Vooraf inschrijven via tel 0496/ of info@ruiterschoolrodebeg;be

9 BREVETTEN OP DE RODEBERG 1- EERSTE GRAAD VRAAG het WAT KAN IK AL BOEKJE en verzamel stempels Voor de jeugd en jongeren die starten met rijden en al de galop onder de knie hebben is er al een eerste brevetje, waar ze de basisprincipes van het rijden en ook enkele omgangsregels moeten onder de knie hebben. De lesgever en de aspirant delen stempels uit in het boekje: ALLE STEMPELS verzameld= eerstegraadsbrevet= PROFICIAT!!! Deze mogelijkheid bestaat op woensdag 15 u en zaterdag u. 2- BEKWAAMHEIDSATTEST =A brevet zonder theorie Voor wie nog geen 11 jaar is en toch al verder op wil is er springinitiatie en voorbereiding zoals voor een A brevet. Enkel de theorie wordt afgelegd de dag dat je de gepaste leeftijd haalt. Zelfde oefenmomenten als voor A brevetvoorbereiding.

10 3- A-BREVET BINNEN IEDERS BEREIK Zowel voor jongeren als voor volwassenen Voor jeugd en volwassenen organiseren we het hele jaar door lessen op niveau voorbereiding A brevet. De lesgever laat je weten wanneer je klaar bent voor het examen. De trainingen houden telkens een uur dressuur in met inbegrip van enkele springoefeningen aan het einde van de les. Uitgezonderd op zaterdagnamiddag is het springen een uur na de dressuur. Al wie geïnteresseerd is om hieraan deel te nemen, gelieve dit te laten weten via mail aan info@ruiterschoolrodeberg.be, zodat we een geschikt paard kunnen uitkiezen. De trainingsmomenten zijn vrij te kiezen. Je kan bvb iedere dinsdag of iedere zaterdag komen, maar je kunt ook kiezen om meerdere keren in de week te komen al naar gelang de tijd dat je er in wilt steken. Theorieboeken zijn te koop aan 15, bestel dit tijdig zodat je er regelmatig eens in kunt bladeren. Trainingsmomenten: Maandag uur dressuur en springgedeelte A brevet voor volwassenen met aansluitend half uur theorie. Woensdag u, zaterdag 14 u dressuur en 15 u springen Zondag 17 u anderhalf uur. Prijzen lessen: gewone tarief Alle trainers zijn op elkaar afgestemd voor de voorbereidingen en de vorderingen. We willen toch een 15-tal eigen ruiters klaarstomen voor het examen!!!!! Datum examen in de herfst- of de kerstvakantie in samenspraak met alle deelnemers 4- NIVEAU VOORBEREIDING B-BREVET We doen een inspanning voor de ruiters met een A-brevet om ze voor te bereiden op een B-brevet. Er zijn veel oefenmomenten in de week en het is ook aan te raden om meerdere uren per week te trainen om het juiste niveau te halen. De dressuurproef wordt apart gereden, dus is het aan te raden enkele keren private les te volgen in voorbereiding. Deelnemen aan de clubwedstrijden is zeker een goede voorbereiding. Examen: 2 nov, krokus, Pasen 2014 Trainingsmomenten: dinsdag om u dressuurtraining en om u springen, woensdag om 16 u dressuur en om 17 u springinitiatie donderdag uur dressuur zaterdag 14 uur dressuur 15 uur springinitiatie. VRAGEN OVER DE BREVETTEN? Aarzel niet ze te stellen!!!

11 5- ASPIRANT INITIATOR (ook voor ruiters die nog geen rijniveau initiator hebben!) Voor ruiters die de leeftijd van 16 jaar bereikt hebben (hopelijk 15jaar tegen 2014) en volwassenen die zich geroepen voelen om met kinderen om te gaan en niet goed genoeg kunnen paardrijden om al de toelatingsproef initiator te volgen, is dit de ideale bezighouding tijdens de grote vakantie en de weekends. De cursus gaat door in de krokusvakantie 2014 en de 2de week van de Paasvakantie. Kan eventueel gecombineerd worden met een gewoon kamp of een kamp ter voorbereiding van de toelatingsproef initiator. Kan voor het eerst ook afzonderlijk gevolgd worden zonder kamp en loopt van 13 u tot u van maandag tot en met vrijdag. De aparte cursus kost TOELATINGSPROEVEN INITIATOR ZAT 5 OKT 2013 Wie 14 jaar is, in het bezit van een B brevet en graag later zou les geven, kan deelnemen aan de toelatingsproeven voor initiator. Ook volwassenen met ambitie kunnen hieraan deelnemen. Profiteer ervan terwijl het op de Rodeberg doorgaat. Na de open deurdag kunnen de trainingen van start gaan. Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen voor meer info bij Annie. Stel dit niet uit zodat we kunnen uitkijken naar een geschikt paard en gepaste data om te trainen = privelessen!!!deze proeven voor dressuur en springen zijn terug te vinden op de site van de VLP. Wie al beslist heeft mee te doen moet zich dringend inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. 6- CURSUS INITIATOR In de krokusvakantie 2015 hebben we opnieuw een cursus initiator toegezegd gekregen van BLOSO. Iedereen die slaagde in de toelatingsproeven en in het jaar dat hij of zij 17 wordt of ouder, kan deelnemen aan de cursus. Opgelet: inschrijven bij de Vlaamse Trainersschool Brussel!!! Hiervoor is het wel nog iets te vroeg maar best wel in het oog houden want de plaatsen zijn beperkt en vroeg volzet!! Wie slaagt in de cursus kan les geven in de kampen of in het jaar aan de gewone lessen. Let op: volwassenen komen ook in aanmerking om hieraan deel te nemen! Velen in de club hebben dit als volwassene met succes gevolgd. 7 NIVEAU INSTRUCTEUR B

12 Dit is het nieuwe niveau tussen initiator en trainer b. Ruiters die denken het niveau te halen voor springen kunnen zich ook inschrijven voor het afleggen van deze proef op 5 oktober. Oefenen kan met privelessen. Alle inlichtingen over deze opleiding bij Annie!!! WANDELRUITERS OP DE RODEBERG In de winterperiode gaan er wekelijks wandelingen door op volgende dagen: Zaterdag om 14 u en zondag om 9.30 u (meestal grotere wandeling van 2 uur ). Tijdig inschrijven want de wandelpaarden zitten normaal in de weide. Wie op een andere dag wil gaan wandelen kan dit aanvragen bvb een vakantiedag tussenin of een gewone weekdag. Wij proberen daaraan tegemoet te komen! Daarnaast hebben we ook enkele grotere wandelingen 8 september Westouter wandeling voor eigenaarspaarden maar ook voor ruiters met wandelervaring met manegepaarden. Inschrijven voor 3 september om ook het etentje te kunnen vastleggen! Andere grote wandelingen kunnen in de winterperiode georganiseerd worden. Ook bvb. op zondagnamiddag. JEUGDWANDELINGEN Na het succes van de voorgaande edities, en op algemene aanvraag van onze jeugd organiseren we opnieuw jeugdwandelingen op diverse momenten. Noteer alvast in je GSM en nodig je vrienden uit voor deze toffe wandelingen duur 2 uren. Tijdig inschrijven!!! Woensdag 18 september om 17 uur vrijdag 27 september om uur woensdag 9 oktober om 17 uur zondag 20 oktober om 16 uur vrijdag 25 oktober om uur zondag 3 november 11 uur (St-Hubertusfeest) SPRINGLESSEN

13 Zonder dressuur; geen springen! Dat is onze leuze. Dit geldt zowel voor de lessen als voor de wedstrijden. Dit komt steeds ten goede want voor een examen B brevet en initiator moet je ook een dressuur proef rijden en dan kost het heel veel moeite om zover te geraken. Initiatie springen gebeurt in de voorbereidende lessen A en B brevet. Eens in het bezit van deze brevetten kan men meedoen met de springlessen mits ook dressuur te rijden! Men kan ook deelnemen aan de clubjumpings op laag niveau om te starten. We leren je er een parkoers te rijden ter voorbereiding van een B brevet of ter voorbereiding van een wedstrijd. Vraag onze brochure clubwinterwedstrijden!!! DATA CLUBJUMPINGS WINTER Het jeugdbestuur heeft geprobeerd om nu al de data vast te leggen voor de winterclub-jumpings. Wie denkt mee te zullen doen houdt al best volgende data vrij! Zondag 27 oktober: clubjumping zondag 24 november clubdressuur zondag 22 december clubjumping zondag 9 februari clubdressuur zondag 16 maart clubjumping Paasmaandag 21 april FINALE CLUBDRESSUUR EN SPRINGEN (laatste maandag Paasvakantie) Wil je helpen bij de organisatie geef dan een seintje. Wie kan meedoen? Alle leden met een bekwaamheidsattest of een A brevet met een manegepaard of een eigen paard! We starten vanaf 60 cm en we leren je een parkoers te springen; je moet het nog niet kunnen, je moet wel springlessen volgen! Woe-vrijd-zat. Voor de ruiters die rijden op zondag: er is geen les op die data!!!!!!!!!!!! Vervanglessen bvb op vrijdag om u donderdag u, zaterdag 10 u, 14 of 15 u Oei, Oei, Oei het zal weer een drukke winter worden!!!!!! STIJLRIJDEN Op 14 september starten de wedstrijden stijlrijden weer.

14 De eerste gaat door in Moorsele. Ruiters die hiervoor wensen in te schrijven doen dit best tijdig want de plaatsen zijn beperkt. Vanaf heden proberen wij de deelnemers te begeleiden naar deze wedstrijden toe en dit op woensdag 18 uur, vrijdag 19,30 u en 20,30 u en zaterdag om 17 u. Er wordt met raad en daad geholpen voor het toiletteren en het in orde zetten van het materiaal. Er zijn echter essentiële veranderingen in het ganse systeem sedert Selectiewedstrijden: (van de VLP-site) - Elke deelnemer kan in elke selectiewedstrijd maximaal 2 rijdieren aan de start brengen. D.w.z dat men zich kan inschrijven met 1 pony en 1 paard per selectiewedstrijd, 2 pony s per selectiewedstrijd of 2 paarden per selectiewedstrijd. Een rijdier mag per selectiewedstrijd maar 1x gestart worden. - De deelnemers mogen aan alle selecties deelnemen. De 2 beste resultaten tellen voor de selectie. - Elke deelnemer kan max. 2 selecties behalen. Met deze 2 selecties mag ook de halve finale gereden worden, maar NIET de finale. In de finale moet 1 paard of pony gekozen worden. Indien het rijdier van een geselecteerde deelnemer niet meer beschikbaar is voor de halve finale kan men niet deelnemen, de deelnemer kan evenwel opnieuw een selectie afdwingen met een ander rijdier. (Het is dus zo dat, indien een geselecteerde ruiter toch opnieuw met 2 rijdieren inschrijft, men ervanuit gaat dat het geselecteerde dier niet meer beschikbaar is. De eerdere selectie zal dan geschrapt worden.) -Een hogere proef starten is toegelaten, eens er verhoogd wordt van klasse verliest men de selectiepunten in de lagere klasse. -Een lagere proef starten is toegelaten, indien er nog geen selectiepunten zijn Inschrijven met metingsattest voor de ponys en chipnummer!!! Metingsattesten kunnen door de eigen dierenarts gegeven worden! Bodyprotector verplicht to 16 jaar bij de ponys Sporen max 1,50 cm bij de ponys succes aan alle deelnemers!!!!!!! WEDSTRIJDEN De 2 beste selecties tellen mee, wij kiezen er voorlopig 3 nl Moorsele zat 14/09 Hulsterlo woensd 25/09 Waregem zat 02/11 Andere data: woensd 09/10 Lier, woensd 16/10 Bilzen, woensd 23/10 St Lenaerts, donderd 31/10 Zoutleeuw,woensd 06/11 Kuringen 1/2finale 23 nov pony s Moerzeke en 30 nov paarden Opglabeek Finale donderdag 26 dec Mechelen- we gaan met de bus!!! Lessen en kamp ter voorbereiding in de HERFSTVAKANTIE

15 In de herfstvakantie organiseren wij voor onze eigen ruiters lessen ter voorbereiding van het stijlrijden. Deze zullen doorgaan, iedere avond van 18 tot uur. De plaatsen zijn beperkt, wees er dus tijdig bij om in te schrijven. We opteren voor 2 verschillende niveaus. Er is ook een sportkamp ter voorbereiding. DAMESUURTJES Er is opnieuw damesuurtje. Aarzel niet en join the club! Afspraak op woensdag 9 uur en vrijdagvoormiddag om 9.30 uur voor de rijles en op donderdag u voor de wandeling. HULP GEZOCHT We zoeken enthousiastelingen om op woensdag en zondagnamiddag de kaboutertjes te begeleiden om verzorging en omgang van de pony s aan te leren. Wie zich geroepen voelt kan zijn of haar naam opgeven bij Annie. Dit duurt een half uurtje, de persoon in kwestie moet 1 Dol op kinderen zijn 2 Dol op paarden zijn 3 in het bezit zijn van een A-brevet minimum en +16jaar zijn en liefst aspirant initiator zijn. Er is een vrijwilligersvergoeding voorzien! HUUR EEN PAARD IN HALF PENSION We hadden gedacht om enkele paarden en ponys te verkopen na de zomer. We willen er ook enkele verhuren op half pension. Prijs per maand: 150 Paard naar keuze. Prijs lessen = prijs eigenaars.kan starten op gelijk welk moment en voor gelijk welke duur. Wie een paard huurt heeft altijd hetzelfde paard om mee te rijden. Soms een voordeel!!!! Soms een luxe!!! Vraag ernaar. LESPROGRAMMA vanaf SEPTEMBER

16 Na de opendeurdag is dit het te volgen schema, het kan lichtjes aangepast worden in functie van de deelnemers. Vraag de lessen waar je kunt aan deelnemen. De lessen worden lichtjes aangepast aan het niveau van de ruiters. Vraag bij je eerste inschrijving aan welke lessen je kunt deelnemen. Maandag 19.30uur piste 1 voorbereiding A brevet uur piste 2 GA VOOR GALOP vanaf 23 sept. Dinsdag uur piste 1 recreatief rijden volwassenen met A brevet Piste 2 voorbereiding B-brevet dressuur uur piste 1 initiatie springen niveau voorbereiding B brevet Woensdag 9 uur piste 1 damesuurtje Jeugdnamiddag 14 uur piste 1 initiatie voor beginners of herbeginners (15 u voltige) voorbereiding eerste graadsbrevet u piste 2 kabouterlesje 1/2u voltige verzorging/1/2uur rijles u piste 1 voorbereiding Bekw att en A brevet 16 uur piste 2 dressuur voorbereiding B brevet 17 uur piste 1 gevorderden dressuur met B brevet piste 2 springinitiatie voorbereiding B brevet 18 uur piste 1 wedstrijdruiters springen jeugd piste 2 stijlrijden voor gevorderde wedstrijdruiters uur piste 1 voor ruiters met een A of een B brevet piste 2 GA VOOR GALOP cursus voor beginners 5delig 9okt uur piste 1 voorbereiding A brevet piste 2 recreatief rijden voor volwassenen Donderdag uur piste 1 voorbereiding B brevet jeugd en volwassenen piste 2 beginners en lichtgevorderden uur piste 1 voor ruiters met een A brevet Vrijdag 9uur damesuurtje uur piste 1 voorbereiding B brevet uur piste 1 enkel in bezit B brevet piste 2 wedstrijdruiters uur piste 1 stijlrijden

17 piste 2 springen wedstrijdruiters of in bezit B brevet uur piste 1 stijlrijden piste 2 springen wedstrijdruiters of in bezit B brevet Zaterdag uur piste 1 gevorderden piste 2 lichtgevorderden uur piste 1 kabouterlesje 1/2uur van 4tot 8jaar piste 2 kabouterpluslesje uur piste 1 voorbereiding A en B-brevet uur WANDELING uur piste 2 voorbereiding eerste graadsbrevet uur piste 1 springinitiatie voorbereiding A en B-brevet uur piste 2 beginners of herbeginners uur piste 1 enkel in bezit B brevet piste 2 enkel wedstrijdruiters uur piste 1 springvervolmaking enkel voor wedstrijdruiters B brevet piste 2 springvervolmaking enkel voor ruiters met B brevet 18,00 uur piste 1 volwassenen zondag Vroeg uit de veren om aan sport te doen met de kinderen. Op verschillende niveaus kun je op zondag voor- en namiddag pony en paardrijden. Let op er is regelmatig iets te doen waardoor de lessen niet kunnen doorgaan. Vraag het tijdig of bekijk de website. Tijdig afspreken is hier dus zeker de boodschap, zodat er voor een vervangles kan gezorgd worden uur WANDELING uur beginners en lichtgevorderden uur gevorderden uur kabouterlesje (vanaf 22 september ) uur GA VOOR GALOP vanaf 22 september uur voorbereiding A brevet uur gevorderden namiddag enkel de dagen dat er geen clubwedstrijd is!!! opgelet steeds tijdig vooraf inschrijven!!!!!!!

18 OVERZICHT SEPTEMBER zond 8 sept Westouterwandeling Te Rikke en Ju dinsdag 10 sept tot zond 15 sept WEEK van de SPORTCLUB woensd 11 sept GA IN JE SPORTKLEDIJ NAAR SCHOOL start kabouterlessen op woensdag zaterd 14 sept stijlrijden Moorsele zond 15 sept OPEN DEURDAG thema: ZOT VAN VOLTIGE woensd 18 sept jeugdwandeling om 17 u zond 22 sept GA VOOR GALOP les 1 start kabouterlesjes op zondag maand 23 sept GA VOOR GALOP les 1 woensd 25 sept stijlrijden Hulsterlo vrijd 27 sept jeugdwandeling 17,30 u OKTOBER zat 5 okt TOELATINGSPROEVEN initiator, instructeur B trainer B woensdag 9 oktober GA VOOR GALOP les 1 woensd 16 okt stijlrijden Bilzen woensd 17 jeugdwandeling zond 20 jeugdwandeling woensd 23 okt stijlrijden St Leenaerts vrijd 25 okt jeugdwandeling zond 27 CLUBJUMPING zondag 27 start herfstkamp intern extern ½ dagen en stijlrijden woensd 31 okt stijlrijden Zoutleeuw avondcursus stijlrijden leden NOVEMBER zaterd 2 examen brevettten zaterd 2 nov stijlrijden Waregem zond 3 NOV ST HUBERTUSFEEST woensd 6 stijlrijden Kuringen zaterd 9 nov St Maarten komt met snoep voor de kinderen zond 24 CLUBDRESSUUR woensd 21 jeugdwandeling zaterd 23 ½ finale stijlrijden pony s Moerzeke zaterd 30 1/2finale stijlrijden Opglabeek DECEMBER HERNIEUWEN LIDGELD EN VERZEKERING zond 22 dec CLUBJUMPING dond 26 dec finale stijlrijden Mechelen februari clubdressuur 2 maart clubjumping 21 april FINALE CLUBDRESSUUR en CLUBJUMPING = Paasmaandag

19 RUITERSPORTARTIKELEN Ideeën VOOR DE BEGINNENDE RUITER EEN RIJPET(vanaf 50) EEN RIJBROEK( vanaf 35) LANGE KOUSEN( vanaf 6) WARME WINTERKOUSEN ook te gebruiken om te skiën(vanaf 14) BODYPROTECTOR( vanaf 60) HANDSCHOENEN vanaf 3,50 WARME WINTERHANDSCHOENEN 15 KORTE BOTJES(vanaf 35) SHAPS(vanaf 20) ZWEEPJES(vanaf 6) POETSBOX(vanaf 17) BORSTELS (vanaf [0,50) ALLERLEI VERZORGINGSPRODUKTEN VRAAG ONZE CATALOGUS kijk er gerust in Maak nadien je bestellingwe hebben een groot deel binnen maar natuurlijk niet alles! Je kan sommige artikelen binnen de week krijgen, andere duren wat langer Vind je juist maat niet in onze voorraad? We helpen U zoeken! ideeën VOOR DE EIGENAAR ALLES VAN SCAPA PRODUKTEN, LONGE (vanaf 15) LONGEZWEEP ( vanaf 12,50) NIEUW HOOFDSTEL HALSTER en, TOUW BITTEN SPOREN MARTINGAAL BORSTRIEMEN GOGUE LONGEERSET MUTSJES SINGEL MET SPRINGLAP SINGELOVERTREK synthetisch of in schapenvacht verschillende lengtes. SCHOKBREKER voor onder zadel STIJGBEUGELS met VEILIGHEID GETTEN allerlei kleuren in Cob en Full STALBANDAGES ONDERBANDAGES Zelfklevende bandages STAARTBESCHERMERS voor op de camion SPRINGSCHOENEN TRANSPORTBESCHERMING allerlei DEKENS regen-stal -buiten zweet-zomer-nier met bedrukking een of twee zijden ALLERLEI ONDERHOUDSPRODUCTEN voor paard en voor materiaal ZADELDRAGER en HOOFDSTELHOUDER ETENSBAK voor op wedstrijd HOOIZAK ideeën VOOR DE WANDELRUITER DOEKJE MET ZAKKEN (vanaf 24,50) HOOFDSTEL om te veranderen in een halster onderweg HALSTERS met touw HALSTER in koord REGENKLEDIJ zowel vest als BROEK die je gemakkelijk met rits aan de zijkant kunt open doen onderweg REGENHOED

20 RIJPET KARWATS (vanaf 6) SHAPS(vanaf 20) LEDEREN BOTTEN EIGEN ZADEL onze keuze prijs kwaliteit goed alles in 1000 WANDELDEKENS voor op de nieren van het paard bij slecht weer ideeën VOOR IEDEREEN WARME WINTERJASSENvan MOUNTAIN-HORSEideaal voor koude dagen ideeën VOOR DE GEVORDERDE RUITER DRESSUURKARWATS vanaf 10 SPOREN vanaf 22 DOEKJES met geborduurde naam RUIME KEUZE EIGEN ZADEL onze keuze prijs kwaliteit goed alles in 1000 PRIVATE RIJLES ideeën VOOR DE WEDSTRIJDRUITER DAMESDAS enherendas BODYPROTECTOR DASSPELS WITTE HANDSCHOENEN WEDSTRIJDJAS zwart of grijs en dames of heren DRESSUURZWEEP SPRINGKARWATS SPECIALE RIJPETTEN( 80tot 165) LAARZENKNECHT HALSTERS EN TOUWEN ( nieuwe collectie) KORTE BOTTEN en BIJHORENDE SHAPS in mooie kwaliteit LEDEREN BOTTEN ALLERLEI POETSGERIEF BESTELLEN We hebben regelmatig nieuwe collecties binnen. Zoek je een geschikt geschenk, We helpen je graag bij jouw keuze! Stuur gerust opa of oma, met je verlanglijstje ideeën VOOR IEDEREEN RODEBERGJAS KINGSLAND RODEBERGJAS kinderen en jeugd pull polo en t-shirt superprijzen tot eind september enkel voor rijkledij SOLDEN!!!!!!!!!!

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

Nadere informatie

INFORMATIE OVER BREVETTEN

INFORMATIE OVER BREVETTEN INFORMATIE OVER BREVETTEN Ruiterclub Rodeberg is gespecialiseerd in opleiding naar brevetten toe. De paarden zijn aangepast aan het niveau van het examen. KAMPBREVET: Wie een initiatie of vervolmaking

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN

HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN

Nadere informatie

www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be:

www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: WEGWIJS IN 2016/ tarieven RUITERCLUB RODEBERG

Nadere informatie

nieuwjaarsreceptie voor alle clubleden

nieuwjaarsreceptie voor alle clubleden Clubkrantje december: Vanaf 1 dec.: LIDGELD EN VERZEKERING in orde brengen voor 2019!!! 1: clubjumping, geen lessen in de namiddag 4: start lessen A-brevet 20 u tot 21,30 u iedere dinsdag 22: clubjumping:

Nadere informatie

KOOP HIER UW RUITERKLEDIJ regelmatig promotie voor clubleden nu eind augustus begin september opruimaktie

KOOP HIER UW RUITERKLEDIJ regelmatig promotie voor clubleden nu eind augustus begin september opruimaktie Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen WEGWIJS OP DE RODEBERG-SEPTEMBER

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. Dit kamp is externaat en loopt van /2015

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Tijdig inschrijven met een mail, via sms of op het blad in de bar

Tijdig inschrijven met een mail, via sms of op het blad in de bar Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen nieuwsbrief okt nov 2014

Nadere informatie

De verzekering is in orde wanneer de kamper lid is bij VLP of LEWB. Indien geen lid:

De verzekering is in orde wanneer de kamper lid is bij VLP of LEWB. Indien geen lid: ² BETREFT : RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op de RUITERSCHOOL RODEBERG. Dit kamp is externaat en loopt

Nadere informatie

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden,

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Torhout,24 september 2015 Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Met de jaarlijkse 2-daagse jumping begin september valt traditioneel het doek definitief over het zomerprogramma. Met grote tevredenheid

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw

RUITERCLUB RODEBERG vzw beeld op de piste op donderdag OLH-Hemelvaart: grote WVUR jumping FOLDER JULI-AUGUSTUS 2016 RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2019 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2017 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2017 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren maar liefst zes kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Bloso sportlessen najaar 2015. BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem. Sportlessen september - december 2015

Bloso sportlessen najaar 2015. BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem. Sportlessen september - december 2015 SPORTLESSEN BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem Sportlessen september - december 2015 De inschrijvingen starten pas op dinsdag 25 augustus 2015 rond 11h00. Schrijf je online in via www.bloso.be rubriek

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Planning zomer 2017 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 Funkamp 4 Funkamp

Nadere informatie

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2018 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Externe Fun kamp

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2016 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2016 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. Dit jaar hebben we echter een aantal wijzigingen doorgevoerd. We organiseren deze keer geen twee,

Nadere informatie

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure.

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure. ZOMERKAMPEN 2018 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2018 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren dit jaar vier kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september WINTER TENNISSCHOOL 2019-2020 20 Weken - Start in de week van 16 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Fax: 057/44.74.57 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Lesgeven aan kinderen

Lesgeven aan kinderen Lesgeven aan kinderen Lesopbouw en les voorbereiding improvisatie voorbereiding Een goede planning is het halve werk!!!!! Omdat: Planning over langere termijn ( FNRS ruiterplan) Doelgericht te werk gaan

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2013

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 NIEUWSBRIEF JUNI 2013 Ruiterclub Genk vzw Kattevennen 12, 3600 Genk secretariaat@ruiterclubgenk.be www.ruiterclubgenk.be Beste clubleden Veel plezier met het doornemen van onze nieuwsbrief voor de maand

Nadere informatie

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten FNRS proeven \ Diplomarijden Algemeen Diplomarijden is speciaal door de FNRS ontwikkeld om ook ruiters zonder eigen paard of pony proeven te laten rijden. De proeven mogen dus op verschillende paarden

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014

Juniorgolfschool. Actviteiten 2014 Juniorgolfschool Actviteiten 2014 Golf Puyenbroeck is een publieke, openbare golfbaan met als doel zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de golfsport. De grootste aandacht wordt besteed aan de beginnende

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN 2016. Ruiterclub Rodeberg

JEUGDBELEIDSPLAN 2016. Ruiterclub Rodeberg JEUGDBELEIDSPLAN 2016 Ruiterclub Rodeberg Jeugdsportopleiding en begeleiding is terug te vinden in de opbouw van de lessen gedurende de week. Op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag zijn

Nadere informatie

Richtlijnenbundel voor organisatoren

Richtlijnenbundel voor organisatoren Richtlijnenbundel voor organisatoren Inhoud Waarom een ruiterbrevet organiseren?... 3 Voorwaarden om een examen te organiseren... 3 Open Examen... 3 Gesloten of gemengd examen... 3 Organisatie van het

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Niveau s van de sportlessen

Niveau s van de sportlessen Niveau s van de sportlessen De indeling van de sportlessen gebeurt op de volgende manier. Op het einde van het seizoen komt er dan een beoordeling van de lesgevers om te zien naar welk niveau je kan overgaan.

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

D-proeven rijden. Beoordeling

D-proeven rijden. Beoordeling D-proeven rijden Tijdens het leren paardrijden gaat het voornamelijk om het plezier en het onder de knie krijgen van de rijvaardigheid. Als je de basis geleerd hebt, is het leuk om te laten zien wat je

Nadere informatie

Voor meer informatie 0496/

Voor meer informatie 0496/ Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: WORDT LID IN 2017 tarieven RUITERCLUB RODEBERG

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

WEGWIJS IN 2018 sept./ tarieven

WEGWIJS IN 2018 sept./ tarieven 0496/793440info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be WEGWIJS IN 2018 sept./ tarieven RUITERCLUB RODEBERG VZW LIDGELDEN en voordelen VERZEKERINGEN LICENTIES RUITERSCHOOL RODEBERG tarieven

Nadere informatie

Paardrijkampen 2017 De Laerehoeve, Buntelarestraat Knesselare Beste ouders en kinderen,

Paardrijkampen 2017 De Laerehoeve, Buntelarestraat Knesselare Beste ouders en kinderen, Paardrijkampen 2017 De Laerehoeve, Buntelarestraat 36 9910 Knesselare Beste ouders en kinderen, Omdat de paardrijkampen opnieuw toffe ervaringen waren, kijken we al uit naar de kampjes voor volgend jaar!

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij:

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Hoofdcoördinator: Robby Stoffels 0495 24 64 50 Kidstenniscoördinator: Rudy Bruggen 0474 58 21 73 Start 2 Tennis coördinator: Christian Van Garsse 0475

Nadere informatie

Karper praat November/December 2016

Karper praat November/December 2016 Karper praat November/December 2016 Welkomstwoord! Welkom winter! Pietengym! In de laatste week dat de sint in ons land was, is er weer heel fanatiek meegedaan door de kinderen met de pietengym. Het waren

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

Niveau s van de sportlessen

Niveau s van de sportlessen Niveau s van de sportlessen De indeling van de sportlessen gebeurt op de volgende manier. Op het einde van het seizoen komt er dan een beoordeling van de lesgevers om te zien naar welk niveau je kan overgaan.

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2011

Lidmaatschap VLP-club 2011 Lidmaatschap VLP-club 2011 = aanduiden wat past Volledige naam club:. Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) Straat en nr.:. Postcode:. Telefoon: Fax:. Website:

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden

Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden Inhoud Inleiding... 3 Organisatie van de opleiding... 4 Wie kan een opleiding organiseren?... 4 Wie kan deelnemen aan de opleiding aspirant-initiator

Nadere informatie

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

CLUBJUMPINGS WINTERWERKING Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie: 0496/793440 Met al uw vragen: info@ruiterschoolrodeberg.be CLUBJUMPINGS WINTERWERKING

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes April 2018 Jaargang 2, nummer 7 Inhoud: Stal Agnes weer getraind in BHV Eind maart hebben Agnes en Annika weer hun BHV training gehad! Ze zijn dus weer op alle situaties voorbereid.

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken Start na paasvakantie LENTE TENNISSCHOOL 2019 10 Weken Start na paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen P.6 TENNIS

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. U wordt verwacht op zondagavond tussen 18u

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve 1) Wie zijn we? Wat doen we? De Bosakkerhoeve is een pensionstalling dat opgestart is in 2011 door Kris D heer. Doordat hij de paardenkriebel van kleins af aan

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Horsemanship en Rijkunst

Horsemanship en Rijkunst Horsemanship en Rijkunst Janet Bos Monique de Rijk Een solide basis voor u en uw paard begint bij een goed contact, plus de juiste fysieke ontwikkeling van uw paard. En dát leert u allemaal tijdens de

Nadere informatie

RUITERKAMP MEERDAALHOF

RUITERKAMP MEERDAALHOF RUITERKAMP MEERDAALHOF Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN, in Meerdaalhof te Oud-Heverlee. Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Open dag

Nieuwsbrief Open dag Like, & Deel de manege waarland facebookpagina. https://www.facebook.com/manege.waarland? Nieuwboerweg 10, 1738 BB Waarland Tel (0226) 422 590 E-mail info@manegewaarland.com www.manegewaarland.com Nieuwsbrief

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Afname ruiterbrevetten Informatie voor deelnemers

Afname ruiterbrevetten Informatie voor deelnemers Afname ruiterbrevetten 2017 - Informatie voor deelnemers Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Waarvoor schrijf ik me in?... 4 2.1 Overzicht van de mogelijke brevetten of licenties... 4 2.2 Overzicht van de proeven

Nadere informatie

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s),

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s), RUITERKAMP Rodeberg Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen, georganiseerd door de Vlaamse Liga Paardensport vzw, ingericht door

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019 ZS WINTER TOUR OKTOBER 2018 - MAART 2019 ZS Winter Tour 2018-2019 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 25 B-8560 Moorsele Tel. +2/476 52 6 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03.

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen 2009. Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Indien geen lid in 2008 geldt altijd de tariefvermindering.

Nadere informatie

INFOBUNDEL Aspirant-Initiator Paardrijden

INFOBUNDEL Aspirant-Initiator Paardrijden Aspirant-Initiator Paardrijden 1 INFOBUNDEL Aspirant-Initiator Paardrijden 15-07-09 Aspirant-Initiator Paardrijden 2 Waarom een Aspirant-Initiator? Noodzaak aan helpers op het werkveld Soms is instapdrempel

Nadere informatie

INVULFORMULIER WERKINGSTOELAGE

INVULFORMULIER WERKINGSTOELAGE INVULFORMULIER WERKINGSTOELAGE Indienen vóór 15 augustus 2018 Sportvereniging Naam: Feitelijke vereniging: VZW: Subsidiëringsvoorwaarden (alle voorwaarden moeten voldaan zijn!) De sportvereniging is aangesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 2016 Dressuur wedstrijden Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16 Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 7-8-2016 Dressuurwedstrijden 1. Inleiding Op de manege

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden,

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Torhout,27 september 2018 Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Met de jaarlijkse 2-daagse jumping begin september valt traditioneel het doek definitief over het zomerprogramma. Met grote tevredenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel. RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be

Nadere informatie

Paardrijles. Inleiding. Inhoud. Spullen die je nodig hebt

Paardrijles. Inleiding. Inhoud. Spullen die je nodig hebt Paardrijles Inleiding Ik doe mijn spreekbeurt over paard rijlessen, omdat ik zelf op paardrijden zit. Ik wil hier graag iets over vertellen, omdat paardrijden erg leuk is. Ik leer erg veel over paarden

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Proefgericht rijden. Thema November 2018

Proefgericht rijden. Thema November 2018 Proefgericht rijden Thema November 2018 Proeven rijden Als het paardrijden tijdens de lessen goed gaat en je wilt meer uitdaging in het rijden, kan je beginnen met het rijden van proeven. Met een eigen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement FNRS-ruiteropleidingen

Wedstrijdreglement FNRS-ruiteropleidingen Wedstrijdreglement FNRS-ruiteropleidingen Algemeen Tijdens een F-proeven wedstrijd kun je laten zien wat je hebt geleerd tijdens je paardrijlessen. De proeven worden beoordeeld door juryleden die door

Nadere informatie

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet!

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! In samenwerking met : Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! Van harte welkom op onze VLP ruiterkampen internaat voor deelnemers vanaf 6 jaar tot 18 jaar! Data 08/04/2013 tot en met 12/04/2013

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

PERIODE 26 MEI 2014 29 AUG 2014

PERIODE 26 MEI 2014 29 AUG 2014 LESSENREEKSOVERZICHT PILATELS BRUGGE ZOMER 2014!!!Alle sessies moeten op het gereserveerde uur/groep én per periode opgebruikt worden!!! PERIODE 26 MEI 2014 29 AUG 2014 /donderdag = 10sessies = 120,-/mat

Nadere informatie

Reglementering manegelessen en wandelingen

Reglementering manegelessen en wandelingen Reglementering manegelessen en wandelingen Inschrijven voor een les of wandeling Ik wil voor het eerst in Manege Sint-Jorishoeve komen paardrijden (of het is lang geleden) Heb je interesse om bij ons te

Nadere informatie

Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen.

Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen. Ponykamp Hallo lieve ruitertjes, Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen. Het kamp is van maandag tot vrijdag en begint elke

Nadere informatie

REPORTAGE. De vernieuwde opleiding Initiator Paardrijden, hoe zit dat nu?

REPORTAGE. De vernieuwde opleiding Initiator Paardrijden, hoe zit dat nu? REPORTAGE De vernieuwde opleiding Initiator Paardrijden, hoe zit dat nu? In een eerdere uitgave van Hippo Revue kon u al lezen dat Donaat Brondeel benoemd werd tot Directeur Sportkaderopleiding. Hij kan

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN INSCHRIJFGELD

INSCHRIJVEN INSCHRIJFGELD INSCHRIJVEN 1. Het is belangrijk om niet in een te moeilijke proef te starten! Eerst overleg je in de les met je instructeur in welke klasse je mag starten en welke pony s/paarden je eventueel als voorkeur

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. U wordt verwacht op zondagavond tussen 18u

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Augustus 2019

Nieuwsbrief: Augustus 2019 Nieuwsbrief: Augustus 2019 Evenementen in Augustus Vereniging nieuws Bakbezetting *Deze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie