De Peutersoos Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Peutersoos Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) Rekeningnummer: NL 61 RABO e jaargang nr. 6 juni 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten van De Peutersoos. Kijk op de website voor meer informatie en foto s. VAN DE JUFFIES Beste Ouders, De zon blijft schijnen bij de Peutersoos, buiten én binnen. De kinderen knutselen namelijk verder aan prachtige zonnetjes, die binnen de huiskamer opfleuren. Sarah voert voor haar stageopdracht activiteiten uit rond het thema Zomerzon. Zo gaan we buiten in de zon lekker spelen met water, een mini-moestuintje maken, en zingen we liedjes over de zon. Sarah leest ook nog voor uit het boek: Finn en de zon. Op dinsdag 22 mei kwam de voorleesconsulente langs, en heeft voorgelezen uit het boek Gek hondje!. Dit verhaal gaat over een meisje Lara, dat een wel heel gek hondje in haar tuin vindt. Dat hondje is wel erg groot, en lijkt ook wel veel op een beer! Mag Lara het gekke hondje houden van haar mama? Zaterdag 30 juni 2018 hebben wij ons Zomerfeest. In de gang van de Peutersoos hangt hiervoor inmiddels de intekenlijst, waar op ingetekend kan worden. Wij hopen dat jullie ons willen helpen het feest, ook dit jaar, weer tot een groot succes te maken. Dus wacht niet, en teken in! Lucas wordt deze maand vier, en gaat naar de basisschool. Veel plezier Lucas, we gaan je missen! Alle leiding van de Peutersoos.

2 VAN HET BESTUUR Controle Kinderopvangtoelage Van de Belastingdienst ontving ik het volgende bericht: Wij verzenden in de week van 25 mei aan ca ouders een verzoek om de kinderopvanggegevens over 2017 op te sturen. Zoals ieder jaar controleren wij voordat de ouder de definitieve berekening ontvangt, eerst of het aantal opvanguren dat de ouder heeft opgegeven in de aanvraag overeenkomt met de werkelijke situatie. Als eerste verwerken wij de gegevens die wij ontvingen van de kinderopvangorganisatie. In al deze gevallen sturen wij de ouders een brief met het verzoek om ons te laten weten hoeveel uren er zijn afgenomen, van welke opvangsoort en bij welke opvangorganisatie. En we vragen om een kopie van de jaaropgave(n). Mocht de Belastingdienst uw Kinderopvangtoelage controleren dan is dat geen enkel probleem. De Jaaropgave 2017 heeft u begin dit jaar al via de mail van et Nabuut ontvangen. Vraagt de Belastingdienst om facturen, dan kunt u die ook in uw mailaccount terugvinden. Privacywetgeving Vrijdag 25 mei is de nieuwe wetgeving rond de privacy ingegaan. Het privacyreglement van Stichting et Nabuut, waar De Peutersoos een onderdeel van is, kunt u downloaden op de website van De Peutersoos. Hoewel wij in feite alleen een noodzakelijke uitwisseling met de Gemeente Zaanstad en De Belastingdienst hebben, heeft deze wetgeving toch meer consequenties dan wij dachten. Bijvoorbeeld voor De Nieuwsbrief van De Peutersoos. U zult geen lijstje met namen van peuters en hun geboortedatum meer terugvinden. Voor gepubliceerde foto s zullen we in de toekomst voor elke foto toestemming aan de ouders moeten vragen als hun kind herkenbaar op de foto staat. En het versturen van de Nieuwsbrief kan niet meer door ouders gedaan worden, maar gebeurt nu vanuit de stichting et Nabuut. Wij mogen immers niet meer alle adressen van de ouders delen met anderen. Het zal nog wel even wennen zijn, maar de regels zijn te overzien. Eric Hoorn Voorzitter et Nabuut / De Peutersoos voorzitter@etnabuut.nl BEPPIE MET PENSIOEN Met ingang van de zomervakantie gaat Beppie met pensioen. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar dat de volgende activiteiten georganiseerd worden: Theatervoorstelling voor alle peuters woensdagochtend 11 juli Beppie biedt peuters van De Peutersoos een voorstelling aan in het speellokaal van et Buut. Alle peuters ontvangen via hun ouders een uitnodiging. Afscheidsreceptie vrijdag 13 juli van tot in de hal van et Buut Niet alleen alle ouders van De Peutersoos zijn die middag van harte welkom. Iedereen, die ooit met Beppie te maken heeft gehad, kan op deze middag afscheid van haar nemen.

3 De feestcommissie zorgt voor een fantastische ambiance met hapjes, drankjes en muziek, om Beppie een onvergetelijk afscheid te bezorgen. VAN DE OUDERRAAD Beste ouders/verzorgers, Als u dit stukje leest, heeft de laatste vergadering van de ouderraad alweer plaatsgevonden. We kunnen u vertellen dat we dit jaar de samenwerking met de ouderraad van Et Nabuut als positief hebben ervaren. Er is achter de schermen hard gewerkt om de huishoudelijke reglementen naast elkaar te leggen en hier en daar aan te passen. Tijdens deze laatste vergadering hebben we Rob, Mariette en Marieke bedankt voor hun inzet tijdens hun deelname aan de ouderraad. Zij gaan de ouderraad verlaten. Het is fijn dat we voor de komende periode drie nieuwe leden hebben. Dat zijn Dennis van Prooijen, Jasmijn Ruiter en Kirsten van Dee. Voor u als ouder/verzorger is het wellicht belangrijk om te weten dat er veel informatie over het reilen en zeilen in de kinderopvang te vinden is op de site van BoinK, een belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. In verband met de nieuwe privacy wetgeving hebben we bij de Peutersoos ook een privacy reglement. U kunt deze vinden op de site van de Peutersoos onder het kopje Informatie downloaden. Scroll op deze pagina naar beneden, dan ziet u het staan. Michel Sterenborg VAN DE ACTIVITEITENCOMMISSIE Beste Ouders, Ook dit jaar organiseren wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest! En wel op zaterdag 30 juni a.s. van 10:00 uur tot 13:00 uur. We hebben dan een gezellige dag voor de peuters en hun familie, met spelletjes, lekker eten en drinken enz. Uiteraard hebben wij hier, om er een geslaagde dag van te maken, ook hulp van jullie als ouders voor nodig. Wij zoeken nog ouders die willen helpen opbouwen en/of afbreken, gedurende het feest bij de spelletjes willen staan en taarten willen bakken voor de verkoop. De juffen zullen hiervoor intekenlijsten ophangen in het halletje van de Peutersoos. We hopen op jullie inzet om er een leuke, gezellige en geslaagde dag van te maken voor de peuters! Alvast onze dank. Met vriendelijke groet, De activiteitencommissie

4 VAN DE REDACTIE Beste ouders en verzorgers, Elke maand versturen wij een leuke, informatieve nieuwsbrief boordevol gezellige peuteractiviteiten en grappige opmerkingen van onze kleintjes. Daar hebben wij ook jullie hulp bij nodig. Maakt jouw peuter een grappige opmerking, weet jij een leuke activiteit in de omgeving, is er nieuwtje die je wilt delen of heb je een leuke foto die je met ons wilt delen, mail dit dan voor de volgende nieuwsbrief naar Cleo Alvast bedankt! We zijn blij te vermelden dat we voor de komende tijd nieuwe redactieleden hebben! In één van de komende nieuwsbrieven zullen zij zich voorstellen. Mocht je het ook leuk vinden om aan de redactie van de nieuwsbrief deel te nemen, laat het ons of de juffen weten! Groetjes, Mariette, Cleo en Tinka. VAKANTIES EN VRIJE DAGEN 2018 Zomervakantie 21 juli 2018 t/m 2 september 2018 (week 30 t/m 35) PEUTERPRAATJES Op een ochtend lopen Floor en haar moeder het schoolplein op. Opeens zegt Floor: hier wonen de juffies, mama! Tijdens een gesprek in de kring over de zon, en wat de zon doet, zegt Jax tegen juf Sarah: Je wordt er een beetje roze van! Aruna komt kijken bij het schilderen van de zonnetjes, maar wil zelf niet mee doen. Ze zegt wel: Ik kom alleen maar even spiekelen. JARIGEN IN JUNI Vier jarige jongens deze maand: Lucas, Wim, Sam en Ethan. Van harte gefeliciteerd, en een hele zonnige verjaardag gewenst!

5 LIEDJE VAN DE MAAND (op de melodie van Lammetje lammetje..) Zonnetje, zonnetje, zonnetje Kom jij eens op mijn balkonnetje Zonnetje warm, zonnetje fijn Wil jij wel mijn vriendje zijn? LEUKE ACTIVITEITEN IN JUNI Deze maand ook een aantal tips voor uitjes en activiteiten in de regio. In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn kun je van 8 maart tot 2 september genieten van een heerlijke tentoonstelling '40 jaar Dikkie Dik'. Voor meer informatie, zie /nieuws/tentoonstelling_40_jaar_dikkie_dik_van_start.html Het Toverbos in recreatiegebied Spaarnwoude (bij Boerderij Zorgvrij) Voor de allerkleinsten is er de nieuwe tentoonstelling Toverbos". Met een toverstokje kun je de dieren uit het bos laten praten. Of kom de koeien en varkens verwennen met een heerlijk bakje bix. Voor alle activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Meer info: Op 24 juni vindt De Zaanse kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans plaats: een evenement vol gezelligheid met méér dan alleen kinderboeken. De Zaanse Schans wordt dit jaar omgetoverd tot een groot laboratorium. Beleef, proef, experimenteer, ontplof, ruik... alle zintuigen komen aan bod. De toegang... is helemaal gratis!!

6 FOTO S Elke woensdagochtend meedoen aan Peuterdansen in Monkey Town Purmerend! Lekker dansen met de enthousiaste Monkey Town dansjuf. Natuurlijk mogen mama's (en papa's) ook gezellig meedansen, dat is alleen maar extra leuk.

7

8

9 HET PEUTERSOOSLIED (Op de wijs van klein, klein kleutertje) Klein rood autootje, Waar breng je ons naar toe? Ik breng je naar de Peutersoos, Daar worden wij niet moe. Daar gaan we dan spelen En ons niet vervelen. Dan komen onze papa s en mama s weer. Dag juffies, tot de volgende keer.

10 ALGEMENE INFORMATIE NAAM ADRES LEIDSTERS Beppie Wijdogen Parkstraat 56 Sandra de Boer Tuinstraat 30 Jamila Amallah Amber Paans Sarah Hoorn (leidster in opleiding) DAGELIJKS BESTUUR Eric Hoorn Voorzitter Lennart Hoorn Coördinator Willy Henrotte Secretaris Lineke Kat ACTIVITEITENCOMMISSIE Kirsten de Boer Bianca de Boer Lieneke Bramer Soumia Bos Vitrine Permata Devi Schimdt OUDERCOMMISSIE Michel Sterenborg Marieke ten Cate Mariette van den Bogaard-Braaf Rob van den Bogaard-Braaf Jasmijn de Ruiter Dennis van Prooyen REDACTIE NIEUWSBRIEF Cleo Brink-de Vries Tinka Ladan-Dekker Mariette van den Bogaard-Braaf WEBSITE Eric Hoorn

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. 8 September 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. Januari 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. Februari 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. 10 November 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 18 66 31 72 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 10 e jaargang nr. 3 April 2019 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. 3 Maart 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 10 e jaargang nr. 2 Maart 2019 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: 06-18 66 31 72 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. 9 Oktober 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 9 Oktober 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 10 November 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 6 juni 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 9 e jaargang nr. 4 April 2018 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 1 Januari 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 12 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 10 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 7 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 3 maart 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 4 April 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 2 Februari 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 6 Juni 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 7 e jaargang nr. 5 Mei 2016 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 6 Juni 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 4 april 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 11 December 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 5 Mei 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 8 e jaargang nr. 7 juli 2017 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 7 September 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 4 April 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 9 November 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 5 e jaargang nr. 7 Maart 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

De Peutersoos Nieuwsbrief

De Peutersoos Nieuwsbrief De Peutersoos Parkstraat 72 (Et Nabuut) 1506 WE Zaandam Tel: (06) 34 03 85 66 Rekeningnummer: NL 61 RABO 0136 7705 09 www.depeutersoos.nl 6 e jaargang nr. 1 Januari 2015 De Peutersoos Nieuwsbrief Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Inhoudsopgave. INFORMATIEBOEKJE DE PEUTERSOOS bladzijde 2

Inhoudsopgave. INFORMATIEBOEKJE DE PEUTERSOOS bladzijde 2 INFORMATIEBOEKJE Inhoudsopgave Voorwoord... 3 De Peutersoos... 4 De leidsters... 5 Het bestuur... 5 Huisregels... 7 De tijden.... 7 Ziekte/afwezigheid.... 7 Opzegtermijn..... 7 Eten & kleding... 8 Nieuwsbrief...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 18 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers U heeft een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 www.kdv-lesenfants.nl Nieuwsbrief februari 2014 Zo aan het einde van de maand februari hebben we stiekem al een heel klein voorproefje gehad van de lente. Wat een heerlijk weer, en wat is het fijn om met

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Ouder spreekmiddagen Nieuwsbrief Inmiddels staan de uitnodigen voor de ouderspreekmiddag open. U kunt via schoolpraat zich inschrijven voor een gesprek met de leerkracht. Deze gesprekken zijn facultatief.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel Beste ouders en verzorgers Voor u ligt het informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel te Beesd. In dit boekje vindt u allerhande nuttige informatie

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i 2 0 1 3 De Nieuwsbrief verschijnt in principe elke donderdag. Voor bijdragen (tekst alleen als Wordbestand, foto s alleen als JPG-bestand!)

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015 Belangrijke data: April / mei: VVE thema De Vleer: Hoera een baby VVE thema Hasselbraam: Dit ben ik 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie