Detachering B.V. Informatie WERKEN BIJ COROOS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Detachering B.V. Informatie WERKEN BIJ COROOS WWW.COROOS.NL"

Transcriptie

1 Informatie Detachering B.V. COROOS Productie B.V. WERKEN BIJ COROOS

2 Informatie Detachering B.V. COROOS PROduCtIe B.V. WERKEN BIJ COROOS Wat is Coroos Detachering B.V.? Coroos Detachering B.V. houdt zich bezig met werving, selectie en detachering van werknemers bij COROOS Productie B.V. Verder genoemd onder de naam COROOS. Wie is COROOS Productie B.V.? COROOS neemt binnen en buiten Nederland een belangrijke plaats in bij de productie, verkoop en distributie van conserven. Onder de merknaam Coroos worden o.a. producten als appelmoes, doperwten, witte-, bruine- en sperziebonen verkocht via grootwinkelbedrijven en plaatselijke detaillisten. Daarnaast worden vele van deze producten geproduceerd voor supermarkten, die deze artikelen onder hun eigen merk verkopen. In de maanden juni tot en met december worden de dagverse groenteen fruitoogsten verwerkt, zoals de doperwten, wortelen en sperziebonen. tijdens de oogstmaanden heeft COROOS op diverse bedrijfsafdelingen, voor kortere en voor langere perioden, behoefte aan extra personeel. er is in hoofdzaak personeel nodig op de productieafdelingen en etiketteerafdelingen. Wat is detacheren? detacheren is een moderne vorm van uitzenden. Het grote voordeel voor de medewerker is dat er meer rechtszekerheid is omdat er wordt gewerkt met contracten. In de praktijk houdt dit in dat de medewerker een detacheringcontract voor bepaalde tijd krijgt van Coroos detachering B.V.

3 Wat zijn de werkzaamheden? En waar moet ik aan voldoen? Er zijn medewerkers nodig voor de vervulling van diverse functies, te weten: Sorteerders houden zich bezig met het sorteren van diverse soorten groente en fruit. Dit wil zeggen, dat zaken zoals takjes en stenen van de lopende band gehaald moeten worden. Op deze lopende band worden de groente en het fruit getransporteerd. Voor deze functie zijn geen specifieke eisen. Machinebedienden zijn verantwoordelijk voor de bediening van één bepaalde productiemachine. Hierbij kunt u denken aan groenteafvul- en sluitmachines en aan etiketteer- en verpakkingsmachines. Voor deze functie is enige productie- ervaring vereist. Kwaliteitscontroleurs controleren aan de hand van bedrijfsvoorschriften en wettelijke regelgeving de kwaliteit van de grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten. Tijdens het productieproces moeten er diverse metingen worden verricht. Aan het eind van de dag moet een standaard verslag gemaakt worden waarin de bevindingen worden genoteerd. Voorkeur voor personen met Mbo-opleiding of enige ervaring. Heftruckchauffeurs rijden met (gas)lepelheftrucks, of met een (gas) heftruck voorzien van een kantelaar. Ze laden en lossen de vrachtwagens, bevoorraden productielijnen en rijden de eindproducten naar de juiste plaats in het magazijn. De werkzaamheden zijn zowel binnen als buiten. Heftruckchauffeurs dienen te beschikken over ruime ervaring. Vakantiewerkers kunnen op alle afdelingen worden ingezet, in welke functie is afhankelijk van de beschikbare periode. Voor alle functies geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Hoe meldt u zich aan? Door het inschrijfformulier ingevuld aan ons terug te sturen komt u in aanmerking om via Coroos Detachering B.V. te gaan werken bij COROOS. Het is niet noodzakelijk dat u de gehele periode beschikbaar bent.

4 Wanneer kunt u opgeroepen worden? Afhankelijk van de weersomstandigheden begint de zomerproductie in juni. Vanaf die datum kunt u een oproep verwachten om te komen werken bij COROOS. dit zal veelal telefonisch geschieden, kort voor aanvang van de werkzaamheden. Inschrijving betekent niet automatisch dat u in de door u opgegeven periode bij COROOS kunt werken. dit is afhankelijk van personeelsplanning, de aanvoer van grondstoffen en de weersgesteldheid. Legitimatie? Indien u bij COROOS gaat werken bent u verplicht om u te legitimeren, met andere woorden, u moet aantonen dat u de persoon bent voor wie u zich uitgeeft. een geldig legitimatiebewijs is o.a. een paspoort, gemeentelijk identiteitsbewijs of wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft een vreemdelingendocument met daarop de aantekening dat u in Nederland mag werken zonder tewerkstellingsvergunning. Op uw eerste werkdag moet u een geldig legitimatiebewijs meenemen. Zonder geldig legitimatiebewijs mag u niet werken. Bank- Giropas? uw salaris wordt gestort op een bank of giro rekening. Het is alleen mogelijk om uw salaris te storten op een rekening die op uw naam staat. Op uw eerste werkdag moet u een bank of giropas meenemen. Zonder een rekening welke op uw naam staat kan er geen salaris betaald worden. Wat zijn de werktijden? Normaal werkt u in een wekelijks wisselende 2-ploegendienst. Per dienst heeft u 2 maal een half uur pauze. Het is niet mogelijk alleen in de dagof alleen in de nachtdienst te werken. de begin- en eindtijden van de ploegendiensten zijn in de regel als volgt: Werktijden 2 ploegendienst productieafdeling Dienst Dagdienst Nachtdienst Vrijdag Doperwten campagne uur uur Sperziebonen campagnie uur uur uur de etiketteer- en verpakkingsafdeling begint en eindigt circa één uur na de productieafdeling.

5 Omdat de producten die worden verwerkt beperkt houdbaar zijn is het zaak dat de verwerking zorgvuldig en snel plaatsvindt. Het komt dan ook regelmatig voor dat er in de dag- of nachtdienst langer moet worden gewerkt, zonder dat dit van tevoren bekend is. Het is daarom verstandig uw huisgenoten hierover nu reeds in te lichten. de mogelijkheid bestaat dat, bij meer of minder aanvoer van grondstoffen, er wordt omgeschakeld van een 2-ploegendienst naar een 3-ploegendienst of naar een dagdienstrooster. De verdiensten Voor een overzicht van de verdiensten, verwijzen wij u naar de bijlage. Wat zijn de toeslagen? Onregelmatige werktijden toeslag: u ontvangt voor de uren die u werkzaam bent tussen 18:00 en 24:00 een toeslag van 25%. u ontvangt voor de uren die u werkzaam bent tussen 24:00 en 07:00 en voor de uren die u werkzaam bent op zaterdag en/of zondag een toeslag van 50%. de ploegentoeslag geldt niet voor overuren. Overwerktoeslag: Normaal wordt er dagelijks langer gewerkt dan 8 uur. Voor overwerk ontvangt u een uurloon van 125%. Moet u werken op zaterdag? In de periode juni tot en met augustus is het mogelijk dat er ook op een aantal zaterdagen gewerkt moet worden. u hoort dit een dag van tevoren van ons. u ontvangt hiervoor, net zoals bij nachturen, uw uren tegen 150%. uiteraard worden ook dan uw reiskosten vergoed. Krijgt u reiskosten? u ontvangt voor elke gewerkte dag een reiskostenvergoeding. Reiskostenvergoeding enkele reis woon-werk 0 t/m 10 km 10 t/m 15 km 15 t/m 20 km 20 km of meer Geen vergoeding 2,99 euro netto 4,18 euro netto 6,00 euro netto

6 Hoe zit het met vakantiegeld / vakantiedagen / feestdagen / kort verzuim en buitengewoon verlof / pensioen? Vakantietoeslag: over elk gewerkt basisuur bouwt u 8% vakantietoeslag op. de opgebouwde vakantietoeslag worden na het einde van het dienstverband uitbetaald. Vakantiedagen: u bouwt over elk gewerkt basisuur vakantierechten op. Op jaarbasis bouwt u 24 vakantiedagen op, dit staat gelijk aan 192 vakantieuren. Feestdagen: algemene feestdagen, conform artikel 38 van de ABu cao, worden doorbetaald indien vanwege die feestdag niet gewerkt wordt. Pensioen: u bouwt, na 26 weken, vanaf uw 21e jaar, pensioen op volgens de Plusregeling, zie Let wel, tijdens de drukste periode van het jaar kunnen er in principe geen vakantie- en/of snipperdagen worden opgenomen. Routebeschrijving Met openbaar vervoer: u stapt uit op station Geldermalsen, loopt over de stalen loopbrug naar de achterzijde van het station, u gaat links de Burg. R. vd Venlaan in, na ca. 300 meter is aan uw rechterkant de hoofdingang van Coroos Productie B.V. Met de auto: Komend vanuit de richting Rotterdam - Gorinchem. u volgt de A15, bij knooppunt deil gaat u richting utrecht de A2 op. u verlaat de snelweg bij de afrit Geldermalsen en gaat vervolgens rechts de Procincialeweg Oost op. Na ca. 3 Km gaat u bij de tweede rotonde ¾ rond, vervolgens direct rechts en bij de eerste straat links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw linkerkant de hoofdingang van Coroos Productie B.V. Komend vanuit de richting Utrecht en s Hertogenbosch. u volgt de A2 en verlaat de snelweg bij de afrit Geldermalsen vervolgens gaat u rechts de Procincialeweg Oost op. Na ca. 3 Km gaat u bij de tweede rotonde ¾ rond, vervolgens direct rechts en bij de eerste straat links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw linkerkant de hoofdingang van Coroos Productie B.V. Komend vanuit de richting Arnhem - Tiel. u volgt de A15, bij de afrit Geldermalsen verlaat u de snelweg, u gaat rechts en bij de tweede rotonde ¾ rond vervolgens gaat u bij de 3de rotonde ¼ rond vervolgens direct rechts en bij de eerste straat links. Na ca. 200 meter ziet u aan uw linkerkant de hoofdingang van Coroos Productie B.V.

7 Enthousiast? Vul dan bijgaand inschrijfformulier in en stuur deze retour aan: Coroos Detachering B.V. T.a.v. Personeelszaken Postbus CA Geldermalsen Of u kunt het formulier invullen op onze website Na ontvangst nemen wij uw gegevens op in onze administratie als werkzoekende voor dit seizoen. u dient zelf telefonisch contact op te nemen in de maand juni of een aantal weken voordat u zelf beschikbaar bent met nummer u blijft zo op de hoogte van de planning in die periode en of / wanneer wij u kunnen inroosteren.

8 Detachering B.V. Informatie COROOS PROduCtIe B.V. WERKEN BIJ COROOS Coroos Detachering B.V. T.a.v. Personeelszaken Postbus 15, 4190 CA Geldermalsen

Informatie. Detachering B.V. COROOS CONSERVEN B.V.

Informatie. Detachering B.V. COROOS CONSERVEN B.V. Informatie Detachering B.V. COROOS CONSERVEN B.V. Informatie Detachering B.V. COROOS CONSERVEN B.V. Wat is Coroos Detachering B.V.? Coroos Detachering B.V. houdt zich bezig met werving, selectie en detachering

Nadere informatie

Detachering B.V. Informatie COROOS CONSERVEN B.V. WERKEN BIJ COROOS

Detachering B.V. Informatie COROOS CONSERVEN B.V. WERKEN BIJ COROOS Informatie Detachering B.V. CONSERVEN B.V. WWW..NL Informatie Detachering B.V. CONSERVEN B.V. Wat is Coroos Detachering B.V.? Coroos Detachering B.V. houdt zich bezig met werving, selectie en detachering

Nadere informatie

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7 www.accord.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Welkom bij Accord Payroll Services 3 Inschrijfprocedure 3 Goed voorbereid aan het werk 4 Uitleg fasensysteem 4 De ABU CAO 5 Urendeclaraties

Nadere informatie

Personeelshandboek. el&p Payrolling

Personeelshandboek. el&p Payrolling Personeelshandboek el&p Payrolling Maart 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemene Beschrijving Organisatie... 3 3. Indiensttreding:... 3 4. Salaris:... 3 1. Salaris:... 3 2. Onkostenvergoeding:... 3 3.

Nadere informatie

Informatie voor Medewerkers

Informatie voor Medewerkers Informatie voor Medewerkers Wanneer u deze informatie ontvangt, gaat u een contract sluiten met P-services en werken voor één van onze opdrachtgevers. Zodra u de formulieren die u heeft ingevuld en getekend

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid.

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid. Werken bij Ziezzo Inhoudsopgave Werken bij Ziezzo Inschrijving Fasensysteem Loonbetaling en Reserveringen 1.1 Wie zijn wij? 2.1 Op te leveren stukken 3.1 Fase A 4.1 Loon 1.2 De payroll-constructie 2.2

Nadere informatie

Uitzendwerk, detachering en payrolling

Uitzendwerk, detachering en payrolling » WERKEN IN DE BOUW Uitzendwerk, detachering en payrolling De cao-regels in het kort CAO voor de Bouwnijverheid Werktijden en werktijdtoeslagen Inkomen Andere vergoedingen Vrije dagen Veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

Dit boekje is opgebouwd aan de hand van de volgende onderwerpen:

Dit boekje is opgebouwd aan de hand van de volgende onderwerpen: 1 Inleiding U ontvangt dit boekje 'Werken bij Vandaag Personeelsdiensten' omdat u voor ons aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. In dit boekje treft u informatie aan over de manier waarop een

Nadere informatie

Informatie afkomstig van www.abu.nl

Informatie afkomstig van www.abu.nl Als je gaat werken voor een uitzendonderneming zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en wat je zou moeten weten, zoals bijvoorbeeld: Wat neem je mee naar de inschrijving? Welke wet-

Nadere informatie

Werktijden 2 Vaststelling van werkroosters geschiedt voor voltijders met inachtneming van de volgende voorwaarden:

Werktijden 2 Vaststelling van werkroosters geschiedt voor voltijders met inachtneming van de volgende voorwaarden: HOOFDSTUK 3 ARBEIDSDUUR EN ARBEIDSTIJDEN ARTIKEL 8 ARBEIDSDUUR, WERKTIJDEN EN COMPENSATIE-UREN Arbeidsduur 1 Op kalenderjaarbasis bedraagt de arbeidsduur van een voltijdwerknemer gemiddeld 36 uur per week.

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord. Ondernemend in personeel Werkwijzer voor Branch personeelsmedewerkers uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Welkom bij Accord

Nadere informatie

Q2 1. Bent u een man of vrouw?

Q2 1. Bent u een man of vrouw? Q2 1. Bent u een man of vrouw? man vrouw man vrouw 69,71% 267 30,29% 116 Q3 2. Wat is uw leeftijd? 15-24 25-34 35-45 45-54 55-65 ouder dan 65 15-24 25-34 35-45 45-54 55-65 ouder dan 65 1,31% 5 11,49% 44

Nadere informatie

Werken bij Vandaag Personeelsdiensten

Werken bij Vandaag Personeelsdiensten Werken bij Vandaag Personeelsdiensten 1 Inleiding U ontvangt dit boekje 'Werken bij Vandaag Personeelsdiensten' omdat u voor ons aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. In dit boekje treft u

Nadere informatie

Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014

Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014 Werkwijzer Versiedatum: 23-07-2014 Welkom! Onlangs heeft u zich als werknemer bij ons (Interaction Payroll Solutions B.V., verder te noemen: Interaction) ingeschreven. Wij heten u daarom van harte welkom

Nadere informatie

HCFlex Stageboekje (Reglement)

HCFlex Stageboekje (Reglement) HC Flex HCFlex Stageboekje (Reglement) Inhoud 1. Met wie heb je te maken tijdens jouw opleiding?... 3 Het leerbedrijf... 3 Regionaal opleidingscentrum... 3 HCFlex (Human Capital Flex)... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld Een nieuwe baan Uw toekomst uitgestippeld Inhoud Uw nieuwe baan en StiPP 2 Verandert er iets aan mijn pensioen? 4 Niet elke pensioenregeling is hetzelfde 6 StiPP is er voor u! 8 Uw nieuwe baan en StiPP

Nadere informatie

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast.

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. versie 2019 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Vul alleen in wat er is gewijzigd. Zodra

Nadere informatie

Werkwijzer. Werkwijzer

Werkwijzer. Werkwijzer 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Accord 2 2. Persoonlijke gegevens 2 3. De sollicitatieprocedure 2. Urendeclaraties & uitbetaling 3. Vakantiegeld & doorbetaling bij vakantie/kort verzuim 3. Doorbetaling op

Nadere informatie

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS PERSONEELSGIDS 1. INTRODUCTIE Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Attract Uitzendbureau! Werken als uitzendkracht heeft zo zijn voordelen. Je kunt ervaring op doen bij verschillende bedrijven, bijverdienen

Nadere informatie

n nee n ja Dan plaatst de budgethouder voor akkoord voor deze machtiging zijn/haar handtekening in het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2.

n nee n ja Dan plaatst de budgethouder voor akkoord voor deze machtiging zijn/haar handtekening in het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB arbeidsovereenkomst Dit is een zorgovereenkomst die u samen met uw zorgverlener invult. U kunt bij het invullen de brochure Uw Persoonsgebonden budget en de Sociale

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie november 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Gebruik per zorgovereenkomst een

Nadere informatie

Werkwijzer. STC Groep BV

Werkwijzer. STC Groep BV Werkwijzer STC Groep BV Inhoudsopgave 1. Welkom bij STC Groep BV 2. Persoonlijke gegevens 3. De sollicitatieprocedure 4. Urendeclaraties & uitbetaling 5. Vakantiegeld & doorbetalingen bij vakantie / kort

Nadere informatie

Algemene informatie voor gedetacheerden

Algemene informatie voor gedetacheerden Algemene informatie voor gedetacheerden Deze brochure bevat algemene informatie die van belang is tijdens uw contractperiode met FlexPay. Neem deze informatie goed door en bewaar het tijdens de gehele

Nadere informatie

Onderwerp Wat wil FNV Wat wil DSV Opmerking

Onderwerp Wat wil FNV Wat wil DSV Opmerking Onderwerp Wat wil FNV Wat wil DSV Opmerking Over onzeker werk onderzoek noodzaak onzeker werk Definitie werknemer Onafhankelijk onderzoek om te bepalen hoeveel flexkrachten bij DSV in vaste dienst kunnen

Nadere informatie

Aanleveren werknemer gegevens

Aanleveren werknemer gegevens Aanleveren werknemer gegevens Inhoud Toelichting op het invullen van het blad... 3 Toelichting per component... 4 Personeelsnummer... 4 Achternaam (geboortenaam)... 4 Voorletters... 4 Adres (buitenlands)...

Nadere informatie

INSTRUCTIE UREN DIRECTE MEDEWERKERS

INSTRUCTIE UREN DIRECTE MEDEWERKERS INSTRUCTIE UREN DIRECTE MEDEWERKERS Uren In je weekstaat verwerk je altijd je werkelijk gewerkte uren (Dag) Dienst Wat moet je invullen: - Taakcode (een taakcode is een verplicht veld) - Bij directe uren

Nadere informatie

Stap1 blad 1-2 Inschrijfformulier bedrijf Naam bedrijf :... Adres :... Postcode/plaats :... Telefoonnr :... Telefoonnr mobiel :... Fax nummer :... E-mailadres :... Kvk-nummer :... Btw nummer :... Bank-

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie februari 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Bijvoorbeeld als het aantal uren

Nadere informatie

Een nieuwe baan. Je toekomst uitgestippeld

Een nieuwe baan. Je toekomst uitgestippeld Een nieuwe baan Je toekomst uitgestippeld Colofon Redactie: Syntrus Achmea Tekst: Syntrus Achmea Vormgeving: Vormplan Design bno, Amsterdam 1e druk januari 2008 Deze brochure is met zorg samengesteld.

Nadere informatie

Vereenvoudiging Bijzondere Beloningen (hoofdstuk 5 cao)

Vereenvoudiging Bijzondere Beloningen (hoofdstuk 5 cao) Vereenvoudiging Bijzondere Beloningen (hoofdstuk 5 cao) 12 april 2017 1. De invoeringsdatum van de nieuwe set bijzondere beloningen is 1 januari 2018. 2. De salarissen en salarisschalen van de groepen

Nadere informatie

Opmerkingen over de situatie van Lennie zijn in blauwe vlakken tussen de tekst geplaatst. het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2.

Opmerkingen over de situatie van Lennie zijn in blauwe vlakken tussen de tekst geplaatst. het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2. Zorgovereenkomst arbeidsovereenkomst Dit is een zorgovereenkomst die u samen met uw zorgverlener invult. U kunt bij het invullen de brochure Uw Persoonsgebonden budget en de Sociale Verzekeringsbank als

Nadere informatie

AANGEPASTE CAO TEKST Op de volgende pagina s staat de vanaf 1 januari 2017 geldende cao artikelen in dit verband.

AANGEPASTE CAO TEKST Op de volgende pagina s staat de vanaf 1 januari 2017 geldende cao artikelen in dit verband. AANGEPASTE CAO TEKST Op de volgende pagina s staat de vanaf 1 januari 2017 geldende cao artikelen in dit verband. Artikel 3.3 Binnendienst Tot de categorie Binnendienst behoren de werknemers die uitsluitend

Nadere informatie

Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau

Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau Flexibele oplossingen voor al uw personeel. Handboek voor nieuwe medewerkers bij Select Uitzendbureau Welkom! Dit Handboek heeft u ontvangen omdat u zich bij ons (Select Uitzendbureau., verder te noemen:

Nadere informatie

W E R K W I J Z E R. Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying

W E R K W I J Z E R. Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying W E R K W I J Z E R Van harte welkom als nieuwe medewerker bij The Flying Dutchman @Work Het is belangrijk dat je als medewerker van TFD@WORK goed wordt geïnformeerd hoe zaken zijn geregeld. Voordat je

Nadere informatie

CP14. gesprek over arbeidsvoorwaarden

CP14. gesprek over arbeidsvoorwaarden CP4 gesprek over arbeidsvoorwaarden In Nederland maakt de werkgever met de werknemer afspraken over het werk. Afspraken over bijvoorbeeld kinderopvang, reiskostenvergoeding en vakantiedagen. Die afspraken

Nadere informatie

Personeelsoverleg Beate Uhse 29 april 2015

Personeelsoverleg Beate Uhse 29 april 2015 Personeelsoverleg Beate Uhse 29 april 2015 Agenda Flexibilisering secundaire arbeidsvoorwaarden Waarom? Inhoudelijke toelichting Afronding en samenvatting Flexibilisering secundaire arbeidsvoorwaarden

Nadere informatie

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Het wettelijk minimum loon of wettelijk minimum jeugdloon is het loon of het salaris dat je minimaal uitbetaald hoort te krijgen. Werknemers

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Een nieuwe baan. Je toekomst uitgestippeld

Een nieuwe baan. Je toekomst uitgestippeld Een nieuwe baan Je toekomst uitgestippeld Inhoud Je nieuwe baan en StiPP 2 Verandert er iets aan mijn pensioen? 4 Niet elke pensioenregeling is hetzelfde 5 Waardeoverdracht naar StiPP 7 Je nieuwe baan

Nadere informatie

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs FAQ S ZORGVERVOER Chauffeurs VEELGESTELDE VRAGEN Hier kun je terecht voor al je vragen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën: Opleiding Aan het werk Uitbetaling Het kan natuurlijk

Nadere informatie

CAO. Arbeidstijden. 18 jaar en ouder. Jonger dan 18 jaar

CAO. Arbeidstijden. 18 jaar en ouder. Jonger dan 18 jaar CAO Wat is een CAO? De afkorting CAO staat voor collectieve arbeidsovereenkomst. De CAO komt tot stand door overleg tussen vakbonden en werkgeversorganisaties. Alle genomen besluiten, met betrekking tot

Nadere informatie

techniek logistiek productie Informatie

techniek logistiek productie Informatie techniek logistiek productie Informatie www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt op de technische

Nadere informatie

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select

Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Werkwijzer voor medewerkers Payroll Select Welkom! Deze werkwijzer ontvangt u omdat u zich bij ons (Payroll Select Diensten B.V., Payroll Select CC Diensten B.V., Payroll Select Technical Services of Payroll

Nadere informatie

In onderstaande tabel is de jaarlijkse arbeidsduur van een reeks jaren weergegeven:

In onderstaande tabel is de jaarlijkse arbeidsduur van een reeks jaren weergegeven: BIJLAGE IX VORMGEVING 36-URIGE WERKWEEK 1 Inleiding: In artikel 8 is de arbeidstijd gedefinieerd. Per week werkt een werknemer met een fulltime contract gemiddeld 36 uur. Er zijn diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3

Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3 Werkwijzer voor uitzendkrachten DjopzZ v2.3 DEZE WERKWIJZER IS BEDOELD VOOR MEDEWERKERS VAN DJOPZZ. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de ABU CAO voor Uitzendkrachten

Nadere informatie

COLLECTIEVE REGELING AANVULLENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

COLLECTIEVE REGELING AANVULLENDE ARBEIDSVOORWAARDEN COLLECTIEVE REGELING AANVULLENDE ARBEIDSVOORWAARDEN De naamloze vennootschap Centraal Bureau Slachtverzekeringen; De besloten vennootschap Centraal Bureau Slachtveediensten; De besloten vennootschap Controle

Nadere informatie

Ouder worden, minder werken. Extra verlof voor werknemers vanaf 55 jaar in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf

Ouder worden, minder werken. Extra verlof voor werknemers vanaf 55 jaar in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf Ouder worden, minder werken Extra verlof voor werknemers vanaf 55 jaar in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf 1 Inhoud Extra verlofdagen...3 Hoeveel dagen krijgt u?...3 Waar hebt u recht op als

Nadere informatie

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl Werken in de horeca 12 meest gestelde vragen door werknemers INTRODUCTIE Een (bij)baan in de horeca. Sinds april 2014 is er geen horeca CAO, maar wat betekent dat voor jou als werknemer? Je wilt natuurlijk

Nadere informatie

CAO UITVAARTBRANCHE Aangepaste cao tekst inzake werkdruk, roosters en beschikbaarheid geldend vanaf 1 januari 2017

CAO UITVAARTBRANCHE Aangepaste cao tekst inzake werkdruk, roosters en beschikbaarheid geldend vanaf 1 januari 2017 CAO UITVAARTBRANCHE Aangepaste cao tekst inzake werkdruk, roosters en beschikbaarheid geldend vanaf 1 januari 2017 INLEIDING De bonden ontvangen vanuit hun achterban signalen over werkdruk in relatie tot

Nadere informatie

Trefwoordenregister cao graanbe- en verwerkende bedrijven 2014-2015

Trefwoordenregister cao graanbe- en verwerkende bedrijven 2014-2015 Trefwoordenregister cao graanbe- en verwerkende bedrijven 2014-2015 Onderwerp 2-ploegendienst 13 Instroombevordering Wajongeren 17 3-ploegendienst 13 Aanloopschaal 17 Adoptieverlof, pensioenopbouw 40 Afbouwtoeslag,

Nadere informatie

Handboek voor nieuwe medewerkers bij

Handboek voor nieuwe medewerkers bij Handboek voor nieuwe medewerkers bij 1 Dit handboek heeft u ontvangen omdat u zich bij ons (Impact Sourcing uitzendbureau, nader te noemen: Impact Sourcing) heeft ingeschreven als medewerker. In dit handboek

Nadere informatie

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq.

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Werkwijzer Innotiq VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de bevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van

Nadere informatie

Start nieuwe contractenreeks Tussenliggende periode van opvolgende contracten voor bepalen van de reeks jaren: 3 maanden en 1 dag

Start nieuwe contractenreeks Tussenliggende periode van opvolgende contracten voor bepalen van de reeks jaren: 3 maanden en 1 dag Horeca Gilde (NHG) Bepaalde tijd contracten keten van 4 jaar/6 contracten bij bijzondere functies (o.a. invalkrachten) opvolgend werkgeverschap tijdelijk uitgesloten, dus wisselen tussen werkgevers is

Nadere informatie

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ

1 Werkwijzer voor medewerkers DjopzZ 1 VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van DjopzZ. Deze werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de uitzendbevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van onze samenwerking.

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN/FAQ s GENERATIEPACT METAAL EN TECHNIEK

VEEL GESTELDE VRAGEN/FAQ s GENERATIEPACT METAAL EN TECHNIEK VEEL GESTELDE VRAGEN/FAQ s GENERATIEPACT METAAL EN TECHNIEK 1. ALGEMEEN 01. WAT IS HET GENERATIEPACT? Het Generatiepact Metaal en Techniek zorgt ervoor dat ouderen in de Metaal en Techniek de gelegenheid

Nadere informatie

Werkwijzer. Oosta voor personeel dat werkt!! Oosta voor personeel dat werkt! /versie 2 1/7

Werkwijzer. Oosta voor personeel dat werkt!! Oosta voor personeel dat werkt! /versie 2 1/7 Werkwijzer! 1/7 Inhoudsopgave Voordat je aan het werk gaat 3 Aanvang van het werk 4 Registratie van de werkervaring 4 Uitleen kleding 4 Legitimatie op de werkvloer 4 Autogebruik Het werkbriefje 4 Tijden

Nadere informatie

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden Doelgroep: medewerkers werkzaam onder CAO VVT Duur regeling: onbepaalde tijd Ingangsdatum

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq.

VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. Werkwijzer Innotiq VOORWOORD Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de bevestiging en de CAO voor Uitzendkrachten de basis van onze

Nadere informatie

7 : Datum: datum waarop door Van Spronsen & Partners de loonverwerking voor die maand heeft plaatsgevonden.

7 : Datum: datum waarop door Van Spronsen & Partners de loonverwerking voor die maand heeft plaatsgevonden. Wij verzorgen de salarisadministratie van uw werkgever, vragen over uw salarisslip dient u aan de verantwoordelijke persoon voor de salarissen van uw eigen bedrijf te vragen. Hieronder een gedetailleerde

Nadere informatie

Burgerlijk Wetboek (BW) Arbeidsvoorwaardenreglement

Burgerlijk Wetboek (BW) Arbeidsvoorwaardenreglement Bepaalde tijd contracten Burgerlijk Wetboek (BW) 3 contracten in 2 jaar 3 contracten in 2 jaar 3 contracten in 3 jaar Start nieuwe contractenreeks Uitzondering in cao mogelijk voorwaarden benoemde functies

Nadere informatie

tot 1-1-2015 vanaf 1-1-2015 Bepaalde tijd contracten 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar

tot 1-1-2015 vanaf 1-1-2015 Bepaalde tijd contracten 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar Bepaalde tijd contracten 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 2 jaren 3 contracten in 3 jaar 3 contracten in 2 jaren Start nieuwe contractenreeks 6 maanden

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 - VAKANTIE

HOOFDSTUK 5 - VAKANTIE HOOFDSTUK 5 - VAKANTIE Artikel 5.1 Omschrijving 1. Algemene bepalingen 1. Als vakantie worden beschouwd de dagen, welke door de werkgever als zodanig met inachtneming van artikel 5.7 zijn vastgesteld.

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld Een nieuwe baan Uw toekomst uitgestippeld Inhoud Uw nieuwe baan en StiPP 2 Verandert er iets aan mijn pensioen? 4 Niet elke pensioenregeling is hetzelfde 6 StiPP is er voor u! 8 Uw nieuwe baan en StiPP

Nadere informatie

Cao Tentoonstellingsbedrijven: van oude naar nieuwe nummering

Cao Tentoonstellingsbedrijven: van oude naar nieuwe nummering Cao Tentoonstellingsbedrijven: van oude naar nieuwe nummering cao 2018- titel cao-bepaling herschrijving 2019 1 pag 3 Preambule 9.1.1; 9.1.2 pag 3 Algemeen 9.1.3; 9.1.4 1 Definities 9.2 2 Werkingssfeer

Nadere informatie

Urenboekje. voor het registreren van de gewerkte uren door leerlingen en werkgevers in de beroeps - begeleidende leerweg in de horeca

Urenboekje. voor het registreren van de gewerkte uren door leerlingen en werkgevers in de beroeps - begeleidende leerweg in de horeca Urenboekje voor het registreren van de gewerkte door leerlingen en werkgevers in de beroeps - begeleidende leerweg in de horeca Leerlingen in de Horeca Leerlingen in de Horeca stelt elk schooljaar een

Nadere informatie

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur.

Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur. Informatiefolder MARNIC UITZENDBUREAU Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m 17.30 uur www.marnic-uitzendbureau.nl 1 Beste uitzendkracht, Langs deze weg heten we je van harte welkom als uitzendkracht

Nadere informatie

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld

Een nieuwe baan. Uw toekomst uitgestippeld Een nieuwe baan Uw toekomst uitgestippeld Inhoud Uw nieuwe baan en StiPP 2 Verandert er iets aan mijn pensioen? 4 Niet elke pensioenregeling is hetzelfde 6 StiPP is er voor u! 8 Uw nieuwe baan en StiPP

Nadere informatie

Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE. Versie: 2011-06 Datum: 28-05-2011. FORM 4. Personeelsreglement Pagina 1

Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE. Versie: 2011-06 Datum: 28-05-2011. FORM 4. Personeelsreglement Pagina 1 Personeelsreglement UITZENDEN DETACHERING PAYROLLING WERVING & SELECTIE Pagina 1 PERSONEELSREGLEMENT CO-SELECT PERSONEELSERVICES B.V. A. INLEIDING B. ALGEMENE INFORMATIE EN BEDRIJFSREGELS 1. Dienstverband

Nadere informatie

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst:

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst: INSCHRIJFSET. BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. Allereerst feliciteren wij u met uw nieuwe baan. Om u als medewerker te kunnen inschrijven verzoeken wij u de bijgesloten inschrijfset in te vullen.

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over het Generatiepact Metalektro

Vragen en antwoorden over het Generatiepact Metalektro 1. ALGEMEEN 1.1 Wat is het Generatiepact? Cao-partijen hebben voor de looptijd van de cao een pilot Generatiepact afgesproken. Dit Generatiepact zorgt ervoor dat werknemers vanaf een bepaalde leeftijd

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Salaris en uitleg salarisstrook

Salaris en uitleg salarisstrook Salaris en uitleg salarisstrook Je salaris wordt maandelijks uitbetaald en op de 26ste aan je overgemaakt. Valt de 26ste op een zaterdag of zondag? Dan wordt het salaris de vrijdag ervoor overgemaakt.

Nadere informatie

StiPP Basisregeling: uw pensioen in vogelvlucht

StiPP Basisregeling: uw pensioen in vogelvlucht StiPP Basisregeling: uw pensioen in vogelvlucht Uw toekomst uitgestippeld 1 Inhoud StiPP Basisregeling, wat houdt het in? 3 Hoeveel pensioen bouwt u op? 4 Met pensioen 8 StiPP is er voor u! 9 Als u stopt

Nadere informatie

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorginstelling schriftelijk vast.

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorginstelling schriftelijk vast. versie 2019 Wijziging zorgovereenkomst met een Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een schriftelijk vast. Vul alleen in wat er is gewijzigd. Zodra wij een wijziging hebben ontvangen,

Nadere informatie

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST CAO-I AKZONOBEL NEDERLAND

COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST CAO-I AKZONOBEL NEDERLAND COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST CAO-I AKZONOBEL NEDERLAND (versie juli 2013) De werkingssfeer van de CAO-I AkzoNobel Nederland omvat: (stand per 1 januari 2013) - Akzo Nobel Nederland B.V. De ondergetekenden:

Nadere informatie

CAO. Arbeidstijden. 18 jaar en ouder

CAO. Arbeidstijden. 18 jaar en ouder CAO Wat is een CAO? De afkorting CAO staat voor collectieve arbeidsovereenkomst. De CAO komt tot stand door overleg tussen vakbonden en werkgeversorganisaties. Partijen proberen overeenstemming te krijgen

Nadere informatie

Werken bij Innotiq. Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS

Werken bij Innotiq. Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS Werken bij Innotiq Werkwijzer medewerkers Innotiq ONDERWIJS Voorwoord Voorwoord Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Innotiq Onderwijs. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst,

Nadere informatie

Uursoorten in UBplus

Uursoorten in UBplus in UBplus Versie: 1.3 Versiedatum: 27-02-2018 Auteur: wk 010014 Elke uursoort in UBplus heeft een bepaalde uurcode, waaraan een berekeningsmethode is gekoppeld die vast ligt in UBplus. Aan deze uurcode

Nadere informatie

Transponeringstabellen Cao-artikelen tot maart 2015 Cao-artikelen vanaf maart 2015

Transponeringstabellen Cao-artikelen tot maart 2015 Cao-artikelen vanaf maart 2015 Transponeringstabellen 2012-2017 Cao-artikelen tot maart 2015 Cao-artikelen vanaf maart 2015 Transponeringstabel CAO voor Uitzendkrachten 2012-2017, versie juli 2014 (oud) met CAO voor Uitzendkrachten

Nadere informatie

Bruto minimum(jeugd)loon per 1 januari 2008

Bruto minimum(jeugd)loon per 1 januari 2008 Bruto minimum(jeugd)loon per 1 januari 2008 Voor een werknemer van 23 tot 65 jaar is het bruto minimumloon bij een volledig dienstverband per 1 januari 2008: per maand 1.335,00 per week 308,10 per dag

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64 Toelichting In deze toelichting wordt aan de hand van voorbeelden uitleg gegeven over de loonberekening volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer over de Weg en de Verhuur van Mobiele Kranen. Het gaat om de

Nadere informatie

AANVULLENDE MAATREGELEN ARBEIDSVOORWAARDEN SCHOONMAKERS FACILITAIR BUREAU GEMEENTE AMSTERDAM

AANVULLENDE MAATREGELEN ARBEIDSVOORWAARDEN SCHOONMAKERS FACILITAIR BUREAU GEMEENTE AMSTERDAM Foto: Ed Blaas AANVULLENDE MAATREGELEN ARBEIDSVOORWAARDEN SCHOONMAKERS FACILITAIR BUREAU GEMEENTE AMSTERDAM 1 Inleiding... 3 2 Algemene bepalingen... 4 2.1 Werkingssfeer... 4 2.2 Voorwaarden aanbieding...

Nadere informatie

18 Beloning overwerk/feestdagen

18 Beloning overwerk/feestdagen 18 Beloning overwerk/feestdagen DE ARBEIDSREGELING 2000 Niet-Schemawerk(er) v/s Schemawerk(er) De Arbeidsregeling 2000 geeft voorschriften met betrekking tot ondermeer: de arbeidsduur, pauze, rusttijden,

Nadere informatie

Bijlage I. als genoemd in artikel 4.2 onder a. van het Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Haarlem 2013. Benoemde voorzieningen:

Bijlage I. als genoemd in artikel 4.2 onder a. van het Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Haarlem 2013. Benoemde voorzieningen: Bijlage I als genoemd in artikel 4.2 onder a. van het Besluit maatschappelijke ondersteuning gemeente Haarlem 2013 Benoemde voorzieningen: douchezitje wegnemen van binnendrempels bediening van raamsluitingen

Nadere informatie

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Contact gegevens Amsterdam Accountemps 020-420 32 30 OfficeTeam 020-346 34 82 Accountemps / OfficeTeam Antwoordnummer 46729 1060 VL Amsterdam Rotterdam

Nadere informatie

Zorgovereenkomst: Arbeidsovereenkomst netto

Zorgovereenkomst: Arbeidsovereenkomst netto Zorgovereenkomst: Arbeidsovereenkomst netto 1. De Budgethouder Lennie Stappers 03-11-1981 Vrouw Straatstraat 12 1234 AA Hilversum BSN: 123456789 Telefoon: 035-1234567 SMS: 06-12345678 lenniestappersatgmail.com

Nadere informatie

Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de EU

Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de EU Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de EU Op 18 juni 2016 is de Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de Europese Unie (WagwEU) ingegaan. Kort gezegd houdt deze wet in dat een

Nadere informatie

Krijgt u wat u verdient?

Krijgt u wat u verdient? Nederlands/Dutch U werkt tijdelijk in de Nederlandse bouw Krijgt u wat u verdient? Informatie voor buitenlandse werknemers en uitzendkrachten Deze informatie wordt u aangeboden door de organisaties van

Nadere informatie

Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening?

Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening? Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening? Dit zijn de belangrijkste punten Bestemd voor werknemers die vallen onder de CAO sociale werkvoorziening Inhoudsopgave Het hoe en waarom van deze folder

Nadere informatie

Voorvoegsel onderneming:.. Naam onderneming:.. Plaats: Postcode:. Straat:. Nummer:..

Voorvoegsel onderneming:.. Naam onderneming:.. Plaats: Postcode:. Straat:. Nummer:.. CHECKLIST ARBEIDSOVEREENKOMST Aan te leveren bescheiden (indien op u van toepassing) BIJ VOORKEUR KOPIEËN INLEVEREN A.U.B. Voorvoegsel onderneming:.. Naam onderneming:.. Plaats: Postcode:. Straat: Nummer:..

Nadere informatie

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS

Werken bij Djopzz. Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS Werken bij Djopzz Werkwijzer medewerkers Djopzz ONDERWIJS Voorwoord Voorwoord Deze werkwijzer is bedoeld voor medewerkers van Djopzz Onderwijs. De werkwijzer vormt samen met de arbeidsovereenkomst, de

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

Gegevens van u (en uw partner)

Gegevens van u (en uw partner) Gegevens van u (en uw partner) 1. Uw gegevens op 1 september 2014 Voorletters en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) 2. Gegevens

Nadere informatie

Regeling vergoeding consignatiediensten en telefonische bereikbaarheid

Regeling vergoeding consignatiediensten en telefonische bereikbaarheid Regeling vergoeding consignatiediensten en telefonische Nummer: 10.0003457 Versie: 1.0 Vastgesteld door het AB d.d. 7 april 2011 Instemming GO d.d. 7 april 2011 Deze regeling treedt in werking op 1 mei

Nadere informatie

In deze brochure vindt u een uitleg van de belangrijkste bepalingen van de cao Groothandel in Bloemen en Planten.

In deze brochure vindt u een uitleg van de belangrijkste bepalingen van de cao Groothandel in Bloemen en Planten. MIJN CAO In deze brochure vindt u een uitleg van de belangrijkste bepalingen van de cao Groothandel in Bloemen en Planten. In dit hoofdstuk Mijn Cao wordt uitgelegd wanneer de cao van toepassing is en

Nadere informatie