Nieuwsbrief nr september Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr 1 2015-2016. 18 september 2015. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr september 2015 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen op onze daltonschool. Maar liefst 293 nieuwe brugklasleerlingen hebben de weg naar onze school gevonden. Hiermee komt het totaal aantal leerlingen dat het Stedelijk Dalton College Alkmaar bezoekt op Gelukkig kunnen we al deze leerlingen nog goed onderbrengen in onze vier afdelingen: vmbo onderbouw (Dalton Skills), vmbo bovenbouw, vwo/havo onderbouw (Dalton Original, Dalton On Stage en Dalton Tech) en vwo/havo bovenbouw. Om wat meer ruimte en ontspanning te bieden is ons schoolplein en de fietsenstalling opgeknapt en door onze eigen leerlingen met graffity in vrolijke kleuren gepimpt. Als het weer het toelaat zijn met name onze brugklassers daar tijdens de pauzes te vinden. We zijn in gesprek met onze leerlingen die het (nog) niet kunnen laten om in de pauze een sigaret op te steken. In overleg met de werkgroep Goed Gedrag en met onze conciërges bespreken we oplossingen zodat onze jonge leerlingen niet tussen de rokers hoeven te lopen. En anno 2015 zijn we natuurlijk wel van plan om uiteindelijk een rookvrije school te worden. Maar bij alles wat we doen geldt: niet opleggen van bovenaf maar bespreken met de leerlingen zelf. Want ons doel is om hen te leren in en rondom de school hun verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig verantwoorde keuzes te maken. Er is veel aandacht voor toezicht tijdens de pauzes: we vinden het heel belangrijk dat ieder kind zich veilig en gekend voelt. Inmiddels is er al een aantal momenten geweest dat ouders kennis hebben kunnen maken met de mentoren. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van de contactmomenten die gepland staan voor dit schooljaar. Noteert u het vast in uw agenda! We kunnen terugkijken op een geslaagde introductieweek voor onze brugklassers, een supergezellige kennismakingsdag voor onze tweede klassers vmbo en een fantastische excursieweek voor de vierde klassers. Maar na al die mooie startactiviteiten is het nu tijd voor het gewone schoolritme met de eerste toetsen en cijfers.

2 Tijdens de zomervakantie is het gehele schoolgebouw voorzien van nieuwe bekabeling zodat de randvoorwaarden aanwezig zijn om ook op ict-gebied de noodzakelijke voorzieningen te kunnen bieden. Kortom: wij zijn er klaar voor om er een succesvol en ook gezellig schooljaar van te maken. We verwachten dat u als ouder er thuis kunt zijn om uw kind daar bij te ondersteunen én dat u als dat nodig is de weg naar school weet te vinden. Wij zullen u graag ontmoeten. Anna-Paulien Smits, rector Personeel In juli is mevrouw Conny van Zanen, na een dienstverband als docente beeldende vorming van bijna 40 jaar, met pensioen gegaan. Zij is jarenlang mentor geweest in de bovenbouw vmbo en heeft heel veel leerlingen met haar creativiteit en inzet begeleid. Wij wensen haar alle goeds in de volgende levensfase. Mevrouw Ämel Garali, lerares wiskunde, heeft een zoontje gekregen, maar helaas zijn er nogal wat complicaties. Zij zal dus voor langere tijd vervangen moeten worden. Wij wensen Ämel en haar gezin heel veel sterkte in deze spannende en zorgelijke periode. Met een school die groeit waren er ook veel vacatures: gelukkig hebben we die allemaal kunnen vervullen. Een flink aantal collega s hebben we dit jaar mogen verwelkomen op onze school. Vanzelfsprekend besteden we veel aandacht aan de begeleiding van onze nieuwe collega s zodat zij snel vertrouwd zijn met de school en de daltonprincipes. Introductieweek Tijdens de introductieweek hebben de nieuwe brugklassers elkaar, de school en hun mentor leren kennen tijdens allerlei activiteiten binnen en buiten de school. We wensen onze nieuwe leerlingen een fijne en leerzame tijd op onze school toe.

3 Excursieweek De leerlingen van de vierde klassen hebben genoten van een fantastische excursieweek. Zij reisden af naar Londen, Barcelona, Berlijn of Oostenrijk. Voor de thuisblijvers was er een creatief en cultureel programma met als opbrengst een prachtige wandversiering voor onze tweede verdieping. Daarnaast is een groep leerlingen uit de bovenbouw vwo en havo op talenreis naar Nice geweest.

4 Algemene Ouderavond Aan het begin van ieder schooljaar organiseert de ouderraad haar algemene ouderavond voor de ouders/verzorgers van alle leerlingen van onze school. Elk jaar proberen wij hierbij aandacht te besteden aan actuele thema s die ons en onze kinderen bezig houden. Namens de ouderraad nodig ik u uit voor de ouderavond op dinsdag 29 september a.s. met als thema: In gesprek met mijn kind! We hebben er dit jaar voor gekozen om u door middel van een verrassend en professioneel programma te informeren en inspireren over dit thema. Pubers lijken in de ban van sociale contacten op internet, vrienden, liefde en uitgaan. Een wereld die voor jou als ouder meestal verboden terrein is. Hoe ga je om met de belevingswereld van je zoon of dochter en maak je lastige thema s als internet, seksualiteit en alcohol bespreekbaar? Tijdens de ouderavond In Gesprek, met medewerking van theatergroep Play Back, staat communiceren met pubers centraal over thema s die in het leven van jongeren een belangrijke rol spelen. Vergeet u niet om u z.s.m. aan te melden via ouderraad@daltonalkmaar.nl? Nieuws uit de Ouderraad: U kunt het jaarverslag vinden op onze website. Ook wordt hier na iedere vergadering een kort verslag gepubliceerd van de laatste vergadering. Onze ouderraad bestaat uit 12 leden. Er is op dit moment plaats voor enkele nieuwe leden. Heeft u belangstelling om plaats te nemen in de ouderraad, dan kunt u zich tot uiterlijk 26 september aanmelden via onze ouderraad@daltonalkmaar.nl of natuurlijk via de Facebookpagina van de ouderraad! Medezeggenschapsraad Ook de medezeggenschapsraad is op zoek naar een actieve en betrokken ouder. Heeft u belangstelling, mailt u dan even naar de voorzitter pngvanderhoorn@daltonalkmaar.nl Rapporten en mentorgesprekken/lerarenspreekuur In het kader van het daltononderwijs is dit jaar het uitgeven van rapporten gewijzigd. Er is besloten dat het eerste rapport (november) komt te vervallen voor alle leerlingen van de school. De reden voor deze keuze is dat wij er van overtuigd zijn dat leerlingen tijd nodig hebben aan het begin van het schooljaar om aan de veranderingen te wennen. De eerste toetsen die afgenomen worden zijn daardoor niet altijd representatief voor wat leerlingen in hun mars hebben. Door nog geen rapport mee te geven hopen wij leerlingen te motiveren en ze de kans te geven om het cijfermatige oordeel van het rapport uit te stellen tot na de tweede periode. Dit heeft als gevolg dat ook de leerlingbesprekingen en oudergesprekken van periode 1 een iets andere inhoud zullen hebben. Er zal niet alleen naar de cijfers gekeken worden maar naar het kind als totaal (cijfers, daltonvaardigheden, ontwikkeling). Natuurlijk zijn de cijfers die uw zoon/dochter heeft gehaald vanaf half oktober wel zichtbaar op Magister en bent u in staat de vorderingen van uw zoon/dochter te volgen.

5 Hieronder een kort overzicht op welke momenten u informatie kunt uitwisselen met de mentor of de vakdocent van uw kind: vanaf 1 oktober cijfers zichtbaar in Magister 26 t/m 30 oktober mentorgesprekken klas 1, 2 en 3 19 november lerarenspreekuur alle leerjaren 10 februari uitdelen rapport 15 t/m 17 februari mentorgesprekken alle leerjaren 11 mei uitdelen rapport 12 mei lerarenspreekuur alle leerjaren 8 juli uitreiken eindrapport Dalton Lab wordt Dalton Tech Het is de ouders van de leerlingen in klas 1 en 2 die Dalton Lab hebben gekozen vast al opgevallen: Dalton Lab wordt Dalton Tech! Het Stedelijk Dalton College Alkmaar maakt samen met een groep scholen in Noord-Holland deel uit van een netwerk om samen te werken aan de ontwikkeling van een Technasium-afdeling op onze school. Dit betekent dat de leerlingen die het vak O&O volgen in klas 3 maar straks ook in de bovenbouw kunnen gaan kiezen voor de Technasium-afdeling. Dankzij dit netwerk kunnen wij veel kennis en expertise uitwikkelen met andere scholen en de docenten worden geschoold om het vak Onderzoeken en Ontwerpen nog beter te kunnen vormgeven. Voor leerlingen die hun schoolloopbaan in vmbo tl gaan vervolgen is er ook goed nieuws: in de bovenbouw vmbo kunnen zij de richting M-Tech kiezen waar het vak Onderzoeken, Ontwerpen en Ondernemen wordt gegeven. Wij houden u op de hoogte! Vakantieregeling Herfstvakantie: 19 t/m 23 oktober 2015 Kerstvakantie: 21 december 2015 t/m 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie: 29 februari t/m 4 maart 2016 Paasvakantie: 25 t/m 28 maart 2016 Meivakantie: 25 april t/m 6 mei 2016 Pinksteren: 16 mei 2015 Zomervakantie: 18 juli t/m 26 augustus 2016 Houdt u er rekening mee dat het slechts bij uitzondering mogelijk is om verlof te krijgen voor uw kind? Zie voor meer informatie hierover de verlofregeling op onze website.

6 Hoofdluis Na de zomervakantie is in een aantal klassen hoofdluis geconstateerd. De ouders van de leerlingen in deze klassen zijn inmiddels geïnformeerd. Wij vragen u uw zoon of dochter regelmatig op hoofdluis te controleren. Wilt u het de mentor laten weten als uw zoon of dochter drager is van hoofdluis zodat wij de ouders van de leerlingen uit de klas kunnen informeren? Informatie over hoofdluis en wat je er tegen kunt doen vindt u op deze website van de GGD. Foto s of film van uw kind Wij gebruiken regelmatig foto s van de leerlingen in presentaties van onze school, bijvoorbeeld in de schoolgids, in de brugklasflyer, in advertorials in de krant of in de presentatie voor nieuwe ouders of basisscholen. Wij laten dan graag zoveel mogelijk van onze school zien en natuurlijk staan er dan allerlei leerlingen op deze foto s. Wanneer u bezwaar heeft tegen het gebruik van foto s of film waarop uw kind staat, wilt u dat dan kenbaar maken via ons mailadres info@daltonalkmaar.nl. A G E N D A Di29 september Algemene ouderavond, aanvang uur, inloop uur Wo 7 oktober vrij9 oktober Voorstelling Hot Spot voor leerlingen tweede klas Do 8 oktober De leerlingen hebben vrij, de medewerkers hebben een studiedag. Vrij 9 oktober Onderbouwfeest Ma 12 t/m wo 14 oktober Leerlingbesprekingen klas 1, 2 en 3 45-minuten rooster Di 13 oktober Voorlichtingsavond ouders alle examenklassen en 4 vwo en havo Wo 14 oktober Vergadering medezeggenschapsraad Do 15 en vrij 16 oktober Bezoek inspectie Ma 19 t/m vrij 23 oktober Herfstvakantie Ma 26 /tm vrij 30 oktober 1 e tentamenweek 4 vmbo tl, 5 havo, 6 atheneum 26 t/m 30 oktober Mentorgesprekken klas 1,2 en 3 Di 27 t/m do 29 oktober Fietsverlichtingsactie ANWB Wo 28 oktober Skills-markt Ma 2 november Start periode 2: nieuw lesrooster! Di 3 november Excursie naar TATA Steel leerlingen klas 3 vmbo tl Di 3 november Vergadering ouderraad Di 10 november Leerlingbesprekingen klas 4 en hoger Do 19 november Lerarenspreekuur en informatiemarkt voor ouders Ma 23 november en Voorstelling Like Me voor leerlingen brugklassen donderdag 25 november Vrij 27 november Taaldorp voor alle 3 e klassen Vrij 4 december Sinterklaasviering 5 e en 6 e uur Vrij 11 december Kerstgala Zie voor actuele informatie m.b.t. de jaaragenda onze website! Vrijdag 4 december 2015 verschijnt de nieuwsbrief nr. 2 op de website.

Nieuwsbrief nr september Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief nr september Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Nieuwsbrief nr 1 2016-2017 30 september 2016 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen op onze daltonschool. 253 nieuwe brugklasleerlingen hebben de weg naar onze school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr september Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief nr september Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Nieuwsbrief nr 1 2017-2018 29 september 2017 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen op onze daltonschool. 273 nieuwe brugklasleerlingen hebben de weg naar onze school

Nadere informatie

jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar versie:

jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar versie: jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar 2016-2017 versie: 11-10-2016 OKTOBER za 01 zo 02 di 04 20.00 uur algemene ouderavond ouderraad wo 05 11.50-12. lichtbrigade ANWB voor onderbouwklassen do 06

Nadere informatie

jaaragenda voor ouders Stedelijk Dalton College Alkmaar 2015-2016

jaaragenda voor ouders Stedelijk Dalton College Alkmaar 2015-2016 jaaragenda voor ouders Stedelijk Dalton College Alkmaar 2015-2016 December ma 07 v.a. 18.30 uur Regionale voorlichtingsavond voor 4havo & 5vwo, lokatie InHolland di 08 v.a. 18.30 uur Regionale voorlichtingsavond

Nadere informatie

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie:

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie: STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA 2018-2019 versie: 19-10-2018 OKTOBER 40 ma 01 s avonds voorlichtingsavond ouders klas 2 V/H/TL di 02 19.00 u ouderavond klas 3 en Playback "Onder invloed" vr

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie:

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie: STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA 2017-2018 versie: 19-9-2017 september vr 01 za 02 zo 03 ma 04 start schooljaar 2017-2018 14.00 uur kennismaking en ontvangst alle nieuwe leerlingen klas 2 en

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 augustus ma 17-08-15 Opmaat medewerkers Inloop 08.30u -start 09.00u di 18-08-15 Schoolopening

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2016-2017 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 19 juni Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 22 juni) Taaldorp Duits voor alle derde klassen (lln uit 5A helpen hierbij) Di

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

Er is bovendien een enthousiaste en betrokken ouderraad die goed met ons meedenkt.

Er is bovendien een enthousiaste en betrokken ouderraad die goed met ons meedenkt. Nieuwsbrief nr 2 2014-2015 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Kerst viel vroeg dit jaar op het Dalton! Op de stormachtige vrijdag 12 december hadden wij ons traditionele kerstgala. Gelukkig ging de wind

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

augustus - september 2014 september - oktober 2014

augustus - september 2014 september - oktober 2014 augustus - september 2014 september - oktober 2014 25 31 augustus (week 35) do 28 vr 29 1 7 september (week 36) ma 1 di 2 vr 5 8 14 september (week 37) Afhalen boeken Start schooljaar Studiedag personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, In deze oudernieuwsbrief staat de jaarvergadering van de ouderraad op maandag 17 november om 19.30 uur het meest centraal. Tijdens deze jaarvergadering wordt met de ouders/

Nadere informatie

Jaaroverzicht

Jaaroverzicht wk Datum Algemeen Informatie Vergaderingen Excursies / Sport Examens en toetsing 34 ma 22-8 zomervakantie di 23-8 zomervakantie wo 24-8 zomervakantie do 25-8 zomervakantie 10.30-13.30 uur MT, blauwe (+

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 50 wk 2 50 ma 8-dec rapportage 1 2 50 ma 8-dec spreekavond Farel Lyceum vakdocenten 2 50 ma 8-dec 18:00-21:00 ouderavond voor ouders van leerlingen Lyceo 2 50 ma 8-dec 19:30-20:45 informatieavond ouders

Nadere informatie

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2 augustus september september Datum 35/01 di 27 wo 28 do 29 vr 30 36/02 ma 2 JAARAGENDA schooljaar 2019-2020 Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek in deze week 08.30 lokaal 17 zij-instroom klas 2 kennismaking

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 4 2014-2015

Nieuwsbrief nr 4 2014-2015 Nieuwsbrief nr 4 2014-2015 Belangrijk : informatie afronding schooljaar 2014-2015 Alle informatie over de laatste schoolweken staat vermeld in de bijlage afronding schooljaar 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus weeknummer 32 33 34 35 schoolweek 0 1 2 Zomervakantie SCHOOL OPEN maandag 3 10 24 12.00 uur Lunch OOP alle vestigingen 17 Centrale opening op HAVO/VWO vanaf 08.45 uur /

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019

Betreft: CONCEPT-PLANNING PER 16 JULI 2019 Betreft: CONCEPT-PLANNING 2019-2020 PER 16 JULI 2019 week 35 ma 26-08 t/m vr 30-08 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 26-08 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

Bonnefanten College jaarkalender

Bonnefanten College jaarkalender Bonnefanten College jaarkalender 2007-2008 Jaarplanning onder voorbehoud. Wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. week 34 1 20-aug-07 ma 8.30 Opening schooljaar personeel, mentorenoverleg start

Nadere informatie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie JAARAGENDA de Passie 2017-2018 - ouders DATUM WEEK 33 vrijdag 18 augustus 2017 zondag 20 augustus 2017 BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie

REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN. Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar 2015-2016

REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN. Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar 2015-2016 REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar 2015-2016 Vastgesteld door de medezeggenschapsraad d.d. 27 mei 2015 ALGEMEEN In gevallen waarin deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 2 wk 2 2 ma 5-jan 13:00 I.v.m. studieochtend vervallen alle lessen van het 1e t/m 5e uur. Alle 6e lesuren beginnen om 13:00 uur. 2 2 do 8-jan 12:30-16:15 skills masters in Ahoy vmbo basis 3, vmbo kader

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN. Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar

REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN. Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar REGELING CIJFERGEVING/BEOORDELING EN BEVORDERINGSNORMEN Stedelijk Dalton College Alkmaar schooljaar 2016-2017 Vastgesteld door de medezeggenschapsraad d.d. 1 juni 2016 ALGEMEEN In gevallen waarin deze

Nadere informatie

jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012

jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012 1 2 rgl sem wk lswk mnd-dg activiteit (eerste semester) jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

VMBO Maasland OOG VOOR JOU

VMBO Maasland OOG VOOR JOU KALENDER SCHOOLJAAR 16/ 17 VMBO Maasland OOG VOOR JOU SEPTEMBER WEEK 35 DO 1 VR 2 ZA 3 ZO 4 WEEK 36 MA 5 DI 6 WO 7 DO 8 VR 9 ZA 10 ZO 11 WEEK 37 MA 12 DI 13 WO 14 Kennismakings- ouderavond (klas 1) DO

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR

JAARAGENDA SCHOOLJAAR JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: 26 maart 2019 Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN LOCATIE KRUISWEG SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie 27 augustus 2015 ouders en leerlingen versie Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 VMBO/MAVO (Kruisweg) wk Datum Dag 35

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2018-2019 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 17 juni Normale lesdag volgens rooster Start Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 20 juni) Di 18 juni Normale lesdag volgens

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg) Deze week starten directie

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO klas 1 2College Cobbenhagenlyceum 2013 SCHOOLJAAR 2014 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO VWO TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit datum dag leerlingen bijzonderheden 34 22 aug ma start OOP 23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging soneel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit 24 aug wo 25 aug do bijeenkomst

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Teamleiders... 1 3. Roosterwijzigingen en nieuwe collega s... 2 4. Ondernemersweek en kerstmarkt... 2 5. Het tweede halfjaar... 4 6. 10-minutenavond...

Nadere informatie

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug

Schoolinformatie VSO De Hoge Brug Kalender - 1 Schoolinformatie VSO De Hoge Brug VSO de Hoge Brug is de voortgezette afdeling van de A. Willeboerschool, een openbare school voor zeer moeilijk lerende leerlingen te Rotterdam. Van de SO-

Nadere informatie

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van PENTA college CSG Hoogvliet 2015-. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

Jaarrooster 2015-2016 LEERLINGEN - OUDERS augustus

Jaarrooster 2015-2016 LEERLINGEN - OUDERS augustus augustus 31 za 1 ZOMERVAKANTIE zo 2 t/m 23 augustus 32 ma 3 di 4 wo 5 do 6 vr 7 za 8 zo 9 33 ma 10 di 11 wo 12 do 13 vr 14 za 15 zo 16 34 ma 17 di 18 wo 19 do 20 vr 21 za 22 zo 23 35 1 ma 24 start personeel

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q De leraren kunnen goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer. Informatieavond 2 ICT 2

Nieuwsbrief nr In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer. Informatieavond 2 ICT 2 Nieuwsbrief nr. 1 2016 2017 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Informatieavond 2 ICT 2 Nieuws uit de brugklas! 2 Brugklaskamp 2016: zon, hitte & plezier! 3 Pauze 3

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 Locatie Joure De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN LOCATIE KRUISWEG SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie 11 december 2015 ouders en leerlingen versie Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 VMBO/MAVO (Kruisweg) wk Datum Dag 23-10-15

Nadere informatie

week dag datum JAARPLANNER tijd

week dag datum JAARPLANNER tijd week dag datum JAARPLANNER 2017-2018 tijd 34 ma 21-8-2017 zomervakantie di 22-8-2017 zomervakantie do 24-8-2017 zomervakantie vr 25-8-2017 boeken ophalen/laptops leerjaar 1 za 26-8-2017 zo 27-8-2007 35

Nadere informatie

Jaarplanner Oktober 2016 Za 1 *Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven Zo 2 Week 40 Ma 3 Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Week 41 Ma 10 Di 11

Jaarplanner Oktober 2016 Za 1 *Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven Zo 2 Week 40 Ma 3 Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Week 41 Ma 10 Di 11 In de jaarplanner ontbreken helaas nog enkele zaken. Deze worden z.s.m. toegevoegd. Het gaat om: - Examens D&P leerjaar 4 - Ouderraadvergaderingen September 2016 Do 1 Vr 2 Za 3 Zo 4 Week 36 Ma 5 *Leerjaar

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 1 week 38 In dit nummer Van de directeur 1 Ziekmelden 2 Ouderraad 2 Vakantieregeling 2015-2016 3 Vakantierooster en vrij vragen 4 Introductieprogramma klas G3A 5 Wat staat er op het

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

AGENDA CURSUS 2015 2016

AGENDA CURSUS 2015 2016 AGENDA CURSUS 2015 2016 Wijzigingen voorbehouden. Voor de meest actuele agenda verwijzen we u naar www.wimgertenbachcollege.nl AUGUSTUS 2015 dinsdag 18 augustus 2015 start cursus, kennismaking, ophalen

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2017 2018 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2017 40 maandag 2 oktober 19.30 uur: Ouderraad dinsdag 3 oktober woensdag 4 oktober donderdag

Nadere informatie

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 wknr dag datum Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 8.30-18.00 uur Introductiedag nieuwe brugklassers met de mentor

Nadere informatie

DATUMLIJST ouders 2014/2015 LOCATIE RAC

DATUMLIJST ouders 2014/2015 LOCATIE RAC DATUMLIJST ouders 2014/2015 LOCATIE RAC augustus wk 34 ma 18 di 19 wo 20 do 21 vr 22 augustus wk 35 1 e schoolweek ma 25 Plenaire vergadering 8.30-9.30; 9.30-1300 jaaropening klas + mentor; 10.30-15.30

Nadere informatie

Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning. College de OpMaat. Op maat voor jou!

Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning. College de OpMaat. Op maat voor jou! Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning College de OpMaat Op maat voor jou! 2015-2016 College de OpMaat: Op maat voor jou! Leuke activiteiten Ik kan me niet zo goed concentreren in een grote

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 mavo mbo-2 kbl bbl Clauslaan 4 2713 VN Zoetermeer Jaarplanning 2014-2015 jaarplanning 2014-2015 clauslaan Pagina 1 Jaarplanning ONC Clauslaan 2014-2015 augustus 2014 wk dag tijd activiteit plaats 35 ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN LOCATIE KRUISWEG SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie 1 februari 2016 ouders en leerlingen versie Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 VMBO/MAVO (Kruisweg) wk Datum Dag 23-10-15

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBULLETIN

OUDERINFORMATIEBULLETIN OUDERINFORMATIEBULLETIN Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege juli 2017 Voorwoord Allereerst een hartelijk welkom aan de ouders van de nieuwe leerlingen. Wij hopen dat uw zoon of dochter zich snel thuis zal

Nadere informatie

JAARAGENDA wk periode dag datum kader mavo havo/vwo onderbouw havo/vwo bovenbouw

JAARAGENDA wk periode dag datum kader mavo havo/vwo onderbouw havo/vwo bovenbouw JAARAGENDA 2019-2020 wk periode dag datum kader mavo havo/vwo onderbouw havo/vwo bovenbouw 35 0 30-aug za 31-aug zo 1-sep 36 1-1 ma 2-sep 1 13.45: brugklas kader haalt Chromebook 13.45: brugklas mavo haalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 1. Constante evaluatie van de leerlingen Gedurende het schooljaar vindt een constante evaluatie van de leerlingen plaats. We monitoren door middel van (formatieve) toetsen, praktische opdrachten en presentaties.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASHV. November 2018 AGENDA. Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief ASHV. November 2018 AGENDA. Beste ouders / verzorgers, November 2018 Nieuwsbrief ASHV AGENDA 27 november 19.00 u Informatieavond over TTO voor ouders van leerlingen groep 8 29 november 18.30 u Jaarvergadering oudercommissie (zie uitnodiging) 5 december Sinterklaasviering

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo

voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo Frits! voor brugklassers facebook.com/ fritsphilipslyceummavo twitter.com/hetfritsphilips www.fritsphilips.eu Frits Junior groep 8 start op woensdagmiddag na de herfstvakantie. Inschrijven via de website

Nadere informatie

28-6-2013 2013-2014. wk. dag datum JAARPLANNING OUDERS ma 12-8-2013 ZOMERVAKANTIE

28-6-2013 2013-2014. wk. dag datum JAARPLANNING OUDERS ma 12-8-2013 ZOMERVAKANTIE 28-6-2013 2013-2014 wk. dag datum JAARPLANNING OUDERS ma 12-8-2013 ZOMERVAKANTIE 33 di 13-8-2013 ZOMERVAKANTIE wo 14-8-2013 ZOMERVAKANTIE do 15-8-2013 ZOMERVAKANTIE vr 16-8-2013 boeken ophalen za 17-8-2013

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING HAVO. Contact. Agenda. Welkom in het nieuwe schooljaar! Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING HAVO. Contact. Agenda. Welkom in het nieuwe schooljaar! Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING HAVO Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Welkom in het nieuwe schooljaar! Heeft uw kind groep 8 verlaten voor de brugklas? Of maakt hij/zij juist de stap naar een volgend jaar? Het is allemaal

Nadere informatie

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig)

JAARAGENDA CAPELLENBORG augustus eerste schooldag voor leerlingen leerjaar 1 (schoolfotograaf aanwezig) JAARAGENDA CAPELLENBORG 2016 2017 Er kunnen nog wijzigingen/toevoegingen plaatsvinden, er kunnen aan dit overzicht geen rechten ontleend worden. augustus maandag 29 augustus eerste schooldag voor leerlingen

Nadere informatie

College voor. beroepsonderwijs. vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen. algemeen toegankelijk

College voor. beroepsonderwijs. vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen. algemeen toegankelijk College voor vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen algemeen toegankelijk beroepsonderwijs College voor Beroepsonderwijs Wie zijn we? Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6 Beste ouders/verzorgers, De maand januari stond in het teken van de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen. Onze school is zeer druk bezocht. Het is nu afwachten welke leerlingen zich uiteindelijk gaan

Nadere informatie

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit

23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging personeel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit datum dag leerlingen bijzonderheden 34 22 aug ma start OOP 23 aug di uitnodigingen 1e jaars uit uitnodiging soneel start schooljaar uit uitnodiging 2e jaars en hoger uit 24 aug wo 25 aug do bijeenkomst

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

Jaaragenda minuten rooster (lessen stoppen om uur)

Jaaragenda minuten rooster (lessen stoppen om uur) Jaaragenda 2016-2017 22-8-2016 ma Opening nieuwe schooljaar/ team/ vakgroep 23-8-2016 di introductiedag klas 1 t/m 4 24-8-2016 wo 25-8-2016 do 26-8-2016 vr 27-8-2016 za 28-8-2016 zo 29-8-2016 ma 30-8-2016

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie