Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie):"

Transcriptie

1 Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie): Ga naar de website en klik op Intranet. Log in met de eerder door jezelf aangemaakte gebruikersnaam en het wachtwoord Je krijgt dan het volgende scherm te zien en door Urenregistratie aan te klikken kan je verder gaan met het invoeren van je uren.

2 Op het scherm dat verschijnt vul je bij Gebruikersnaam je eigen gebruikersnaam in. Dit is de eerste letter van je voornaam met daarachter (voluit) je achternaam, zonder eventueel tussenvoegsel. De gebruikersnaam mag zowel in hoofdletters als in kleine letters (bijv. Jaap de Vries = jvries of JVRIES). Bij wachtwoord vul je het wachtwoord in. Je wachtwoord bestaat uit de laatste 6 cijfers van je BSN (BurgerServiceNummer) nummer. Is het eerste cijfer van deze 6 cijfers een nul dan zijn het de laatste 5 cijfers (bijv. BSN-nummer = , wachtwoord = ). Daarna klik je op OK, waarna het volgende scherm verschijnt. Gebruikersnaam : Wachtwoord:..

3 Dit is het hoofdmenu. Het uren boeken Klik in het hoofdmenu op het icoontje Je komt in het volgende scherm. of de tekst Uren boeken. Je personeelsnummer en naam staan reeds vermeld. Hieraan kun je niets veranderen. Boekjaar: er wordt een jaar voorgesteld, het jaartal kun je zelf aanpassen. Periode: er wordt een week voorgesteld, dit weeknummer kun je zelf aanpassen, mits de week nog niet is verwerkt door de administratie. Klik op het icoontje waarna het volgende scherm verschijnt.

4 Op dit scherm is een voorbeeld uitgewerkt. Deze persoon heeft - 24 uur daguren - 8 uur ROC (verdeeld over 2 dagen) - 8 uur POC (verdeeld over 2 dagen) - Hij heeft niet overgewerkt Bij daguren gewerkt of uren gewerkt dag vul je per dag het juiste aantal gewerkte uren in. Als je, zoals in dit voorbeeld, hebt overgewerkt, vul je per dag het aantal overuren in. Let op, er is een onderscheid tussen de eerste 2 overuren en de daarop volgende overuren. Dit heeft te maken met het overwerkpercentage. Zaterdaguren vul je in bij zaterdaguren onder kolom zaterdag. Ben je ziek geweest in een week dan wordt dit automatisch vermeld. Ook vooraf gemeld verlof of dokter/tandartsbezoek (Dit moet je altijd vooraf melden, zie introductieboekje). Aan deze uren kun je niets veranderen. Je kunt op 1 dag maximaal 8 uren invullen + overwerk, dus niet 8 uur praktijk en 8 uur gewerkt en 8 uur school.

5 Mocht je iets fout hebben ingevuld, dan kun je op de knop Annuleren klikken, links onderin het scherm. Als alles juist is ingevuld, klik je op Voltooien, rechts onderin. Is de week door ons verwerkt, dan kun je hier niets meer in veranderen, maar nog wel bekijken. Blijkt er achteraf nog iets gewijzigd te moeten worden, meld dit dan per of telefonisch. Zoals je ziet kun je vanuit dit scherm rechtstreeks naar je verlofsaldo, knop Verlofsaldo. Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite.

6 Het kan zijn dat onderstaand scherm verschijnt: Kies Leave this page als je Uren boeken wilt verlaten, kies Stay on this page als je verder wilt gaan met het boeken van uren.

7 Verlof aanvragen Klik in het hoofdmenu op het icoontje Je komt in het volgende scherm. of tekst Verlof aanvragen. Hier kun je een verlofaanvraag invullen. Wil je een paar uur vrij dan moet je niet vergeten om een vinkje te zetten bij Afwijkende tijden vastleggen. Let op, de tijden zijn in minuten. Wil je bijvoorbeeld 1,5 uur vrij dan zet je eerst een vinkje bij Afwijkende tijden vastleggen, daarna vul je de begindatum in bijvoorbeeld /einddatum Bij Type verlof klik je op het icoontje Het volgende keuzemenu verschijnt. Dit veld is een verplicht veld, dus moet altijd worden ingevuld! Reden verlof niet vergeten in te vullen!! Onbetaald verlof en doorbetaald verzuim mag je niet invullen, dit moet altijd vooraf telefonisch bij Metalent aangevraagd/besproken worden.!!!!!!!

8 Er zijn verschillende redenen op te voeren en als je op Volgende klikt, volgen er nog meer. Klik rechts onderin op Aanmaken. Je verlofaanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen bij Metalent. Er zal een bericht worden teruggestuurd met goedkeuring of afkeuring. Dit bericht lees je bij Taken in het hoofdmenu, zie onderstaand. Als je verlof wordt afgekeurd zal Metalent daar altijd een reden bij zetten en advies. Het afgekeurde verlof moet je altijd zelf verwijderen met er rode kruisje dat verschijnt als je de betreffende regel aanklikt. Wil je het verlofsaldo checken ga dan weer naar verlofaanvraag. Daar zie je het volgende icoontje en door daar op te klikken zie je wat je nog hebt aan vakantie- en ATV-dagen. Houdt er rekening mee dat je saldo per salarisperiode wordt berekend. Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite.

9 Verlof intrekken Klik in het hoofdmenu op het icoontje Je komt in het volgende scherm. of tekst Verlof intrekken. Klik op de desbetreffende dag, waarna het volgende scherm verschijnt. Selecteerlinks bij Acties, Verlof intrekken. Je kunt alleen dagen intrekken die in de toekomst liggen. Ook de verlofintrekking wordt in behandeling genomen bij Metalent en er zal een bericht worden teruggestuurd met goedkeuring of afkeuring. Ook dit bericht lees je bij Taken in het hoofdmenu. Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite.

10 Belangrijke regels en aanwijzingen bij het invullen van je verlofaanvraag!! - De werktijden die je moet invullen zijn altijd de tijden die Metalent hanteert dus niet de tijden die je bij het bedrijf bent. - Onze tijden zijn: van 8.00 uur tot uur met de pauze van uur tot uur. Je werkt dus altijd 8 uur per dag en 1 uur pauze, ook al zijn de pauzetijden bij het bedrijf anders. Voorbeeld: Je wilt s morgens de eerste 3 uur vrij dan vul je in: van 8.00 tot uur (en niet bijv tot uur) Je gaat s middags de laatste 2 uur naar de dokter dan vul je in: van tot uur. - Bij sommige bedrijven zijn de werktijden maar 38 uur per week en wordt er op vrijdag minder gewerkt; aangezien je bij Metalent voor 40 uur per week betaald wordt, kom je dan uren tekort. Aan het eind van de week als je je uren invult, dan schrijf je bij de vrijdag minder uren gewerkt en de uren die ontbreken vraag je aan bij verlof als ATV-uren. - Dokter, tandarts, specialist: Houdt bij het afspreken van het bezoek aan de dokter e.d. er rekening mee dat je dit zoveel mogelijk aan het begin of eind van de dag afspreekt en bij voorkeur NIET op een ROC- of POC dag. Onder dokters- en tandartsbezoek vallen ook bloedprikken, fysiotherapie, mondhygiënist, orthodontist enz., specialisten bezoek geldt uiteraard alle specialisten en ook voor onderzoek in het ziekenhuis. Voor dokters- en tandarts bezoek krijg je maximaal 2 uur verlof per keer (met een maximum van 8 uur per jaar), uiteraard als het bezoek korter is dan geen 2 uur schrijven maar de tijd dat je werkelijk weg bent geweest. Heb je meer tijd nodig gehad dan schrijf je dat bij verlof als vakantie-uren. Specialistbezoek kan maximaal 4 uur duren, ook hier geldt het zelfde als bij het doktersbezoek als je korter weg bent geweest. Bij uitzondering kan je meer uren vrij krijgen voor de specialist maar dit moet altijd van te voren bij telefonisch Metalent aangevraagd worden. Regels voor het invullen van vakantie- en snipperuren: Snipperuren zijn vakantie uren, mag ook ATV uren zijn (zie voorbeeld hieronder) Vul voor type verlof V (vakantie) of A (ATV) Altijd ook reden verlof invullen Vak (vakantie) of ATV (ATV) Aaneengesloten vakantie hoef je niet per dag aan te vragen maar kan ook aaneensluitend (zelfs met weekenden e.d. er tussen, deze worden niet van je vakantiesaldo afgehouden). Regels voor invullen CAO-uren Cao dagen alleen invullen na overleg met Metalent. Zij kunnen je precies zeggen of je een CAO dag aan kan vragen. Vaak gelden voor CAO dagen alleen gebeurtenissen in de naaste familie. Hiervoor geldt hetzelfde als bij het invullen van vakantie: altijd type en reden verlof invullen

11 Loonstrook Klik in het hoofdmenu op het icoontje Je komt in het volgende scherm. of tekst Loonstrook. Wil je een loonstrook nogmaals bekijken of printen dan klik je op de desbetreffende loonstrook waarna deze zal worden getoond in een apart scherm. Dit PDF-bestand kun je vervolgens uitprinten. Vanuit dit scherm kun je ook rechtstreeks naar je jaaropgave. Kies daartoe rechts Direct naar, Jaaropgave Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite.

12 Jaaropgave Klik in het hoofdmenu op het icoontje Je komt in het volgende scherm. of tekst Jaaropgave. Wil je een jaaropgave nogmaals bekijken of printen, dan klik je op de desbetreffende jaaropgave waarna deze zal worden getoond in een apart scherm. Dit PDF-bestand kun je vervolgens uitprinten. Vanuit dit scherm kun je ook rechtstreeks naar je loonstroken. Kies daartoe rechts Direct naar, Mijn loonstroken Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite.

13 Mijn gegevens Klik in het hoofdmenu op het icoontje of tekst Mijn gegevens. Je komt in een scherm waarin je persoonlijke gegevens staan. Dit zijn jouw gegevens zoals bij de administratie bekend. Hierin kun je niets veranderen. Wil je bijvoorbeeld een banknummer of telefoonnummer wijzigen dan moet je daarvoor contact opnemen met het kantoor van Metalent. Om terug te gaan naar het hoofdmenu klik je links bovenin op Metalent InSite of in het midden op de oranje tab, Mijn insite. Uitloggen Achter Welkom in het hoofdmenu staat je naam. Klik je op het kleine pijltje naast je naam hier uitloggen. Ook hier kun je direct naar Mijn gegevens gaan. dan kun je

14

De gebruikersnaam en het wachtwoord kan je ook vinden op het formulier met wachtwoorden.

De gebruikersnaam en het wachtwoord kan je ook vinden op het formulier met wachtwoorden. Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie): Ga naar de website www.metalent.nl en klik op Intranet. Je krijgt nu het volgende scherm te zien: Op het scherm dat verschijnt vul je bij Gebruikersnaam

Nadere informatie

De gebruikersnaam en het wachtwoord kan je ook vinden op het formulier met wachtwoorden.

De gebruikersnaam en het wachtwoord kan je ook vinden op het formulier met wachtwoorden. Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie): Ga naar de website www.metalent.nl en klik op Intranet. Je krijgt nu het volgende scherm te zien: Op het scherm dat verschijnt vul je bij Gebruikersnaam

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER - Inloggen Via de per e-mail ontvangen inloggegevens kun je hier inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/ Djopzz. Door op de meegestuurde link te

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie intern digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie intern digitaal invoeren Beste collega, In deze handleiding wordt beschreven hoe je jouw maandstaat met overheaduren (zoals (kort) verlof, ziekte en bijzonder verlofuren) digitaal kunt inleveren bij je manager. Eén keer per maand,

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

GOA Leidingtechniek. Weburen. gebruikershandleiding. A. Mahespalsingh / 20151109 - Gebruikershandleiding weburen

GOA Leidingtechniek. Weburen. gebruikershandleiding. A. Mahespalsingh / 20151109 - Gebruikershandleiding weburen GOA Leidingtechniek Weburen gebruikershandleiding A. Mahespalsingh / 20151109 - Gebruikershandleiding weburen Inhoud 1. Inleiding.... 2 Schematisch... 3 2. Inloggen.... 4 3. Invoeren uren.... 5 3.1 Overuren...

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Harmony GB: Webaccess

Harmony GB: Webaccess Harmony GB: Webaccess Doel Handleiding Harmony Webaccess Toepassingsgebied St. Elisabeth Ziekenhuis Bevoegdheden en verantwoordelijkheden De medewerker is zelf verantwoordelijk voor controle op een correcte

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding e-uur voor de flexkracht

Handleiding e-uur voor de flexkracht Handleiding e-uur voor de flexkracht Hoe log je in? Ga naar de website https://allright.flexportal.eu/ en vul hier je inloggegevens in. De inloggegevens zijn bij indiensttreding middels een automatische

Nadere informatie

Verlofaanvragen Insite

Verlofaanvragen Insite voor bibliotheken HANDLEIDING Verlofaanvragen Insite 12-01-2015 versie 0.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanvragen verlof... 4 2.1 Waar vraag ik verlof aan?... 4 2.2 Verplichte velden... 5 2.3 Extra

Nadere informatie

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite Handleiding Insite 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Startpagina Insite 3 2. Mijn insite 4 2.1 Wijzigen 4 2.2 Bekijken 5 2.2.1 Mijn digitale dossier 5 2.2.2 Alles over mijzelf 7 2.2.3. Wie is wie 7 3.

Nadere informatie

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a Handleiding ProNet 1 P a g i n a ni- (standaard) Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. ProNet opstarten... 3 2. Homepage... 4 3. Algemene informatie... 5 4. ProNetEE Vandaag... 5 5. Acties... 6 5.1. Wachtwoord

Nadere informatie

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv Digitale URenverwerking Volkerrail Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv A. Klik op Login B. Vul je personeelsnummer in. Let op deze moet uit 7 posities

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Nederlands - Inloggen Op Niveau

Nederlands - Inloggen Op Niveau Nederlands - Inloggen Op Niveau Inloggen bij Op Niveau van ThiemeMeulenhoff gaat als volgt: 1. Kies de juiste leerweg 2. Alleen de eerste keer: account aanmaken bij Entree 3. Inloggen bij Entree 4. Alleen

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning 1 Inhoud Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning... 1 Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Menu Personeelsplanning... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Werken bij Djopzz. Handleiding Digitale Urenregistratie WERKNEMER

Werken bij Djopzz. Handleiding Digitale Urenregistratie WERKNEMER Werken bij Djopzz Handleiding Digitale Urenregistratie WERKNEMER 1. Inloggen Per mail heb je inloggegevens ontvangen, hiermee kun je inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/Djopzz. Door op de

Nadere informatie

Aanmaken administratie

Aanmaken administratie Hoe maakt u een nieuwe administratie aan? Met CASHWeb maakt u eenvoudig zoveel administraties* aan als u wenst. CASH helpt u door al zoveel mogelijk voor u in te vullen. Ook onder Support wordt bij Aanmaken

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda...

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda... Assen, augustus 2013 Handleiding Magister voor personeel 2 Inhoud Inloggen in Magister... 3 Leerlingen... 5 Cijfers... 8 Aanwezigheid... 11 Personeel... 12 Agenda... 12 Beheer... 12 Handleiding Magister

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

JAARURENKAART Harmony WebAccess. Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade

JAARURENKAART Harmony WebAccess. Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade JAARURENKAART Harmony WebAccess Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade 1 Jaarurenkaart Harmony WebAccess toegang (inkijk+wens+realisatie) Inhoud Inleiding...3 1. Hoe log ik in?...3 1.1 Het

Nadere informatie

1e Verkorte Handleiding Portal

1e Verkorte Handleiding Portal 1e Verkorte Handleiding Portal Dit document is bedoeld voor: Opdrachtgevers Die de uren van de gedetacheerde medewerker van Extra Talent moeten goedkeuren en/of facturen van Extra Talent willen bekijken.

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

HANDLEIDING PRESENTATIE BESTUUR & COMMISSIES

HANDLEIDING PRESENTATIE BESTUUR & COMMISSIES Presentatie van bestuur en commissies komt op meerdere plaatsen op de website voor; bij Organisatie wordt het bestuur voorgesteld bij Commissies alle afzonderlijke commissies bij Training worden alle trainers

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

Handleiding Primetime voor medewerkers

Handleiding Primetime voor medewerkers Handleiding Primetime voor medewerkers Inhoudstafel 1. Aanmelden. p 2 2. Opbouw homescherm p 3 3. Aanvragen versturen... p 4 Aanvraag vakantie, credit, klein verlet p 5 Aanvraag persoonlijke roosterwissel.

Nadere informatie

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Handleiding Opstarten InSite Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Auteur: Wouter van der Vegte Datum: 10-05-2016 Inhoud 1. Eerste keer inloggen

Nadere informatie

Soweco uren registratie. Titel. Document : Handleiding Weburen Release : 27-3-2013. : Soweco uren registratie

Soweco uren registratie. Titel. Document : Handleiding Weburen Release : 27-3-2013. : Soweco uren registratie Soweco uren registratie 1 Wijzigingsblad Wijzigingsblad handleiding Datum Gewijzigd onderdeel Omschrijving 27-3-13 Aanmaken en goedkeuren, pag 6 Met een druk op de knop kunt u nu alle sheets voor een bepaalde

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz

Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz Dit document geeft een beschrijving van je als bedrijf jezelf kunt presenteren op MindYourBizniz Presenteer je bedrijf op MindYourBizniz Handleiding voor bedrijven U-Approach v1 november 2014 Inhoud Aanmelden...

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017 Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas Geldig vanaf: 20 december 2017 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Wachtwoord vergeten... 3 3. Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u:

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u: Snel aan de slag met RADAR Lite Dit stappenplan helpt u om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk aan de slag te gaan met RADAR Lite. De hieronder beschreven stappen zijn de minimale instellingen

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster)

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Inleiding Kantoormedewerkers (medewerkers met een vast rooster) kunnen in Aysist zelf hun werk, verlof- en ziekteuren registreren.

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker Deze instructie geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen. Indien u één of meerdere handelingen niet kunt verrichten, maar deze

Nadere informatie

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal Medewerkershandleiding Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal infacilities 13 maart 2012 medewerkershandleiding urenregistratieportaal / DM / AV / JK / MM INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 AFSPRAKEN... 3

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZWIP

Gebruikershandleiding ZWIP Gebruikershandleiding ZWIP het Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Uitleg ZWIP... 3 1.1 Opstarten ZWIP... 3 1.2 Aanmeldscherm... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord... 5 1.4 Startscherm...

Nadere informatie

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven:

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven: Gebruikershandleiding Vrijedagen.nl Inloggen in Vrijedagen.nl Via e-mail heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen in Vrijedagen.nl. Door middel van de link in deze e-mail

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding Tropaz zelfcontrole

Handleiding Tropaz zelfcontrole Handleiding Tropaz zelfcontrole Met deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Verkorte handleiding uitstelregeling

Verkorte handleiding uitstelregeling Verkorte handleiding uitstelregeling Log in op Accept SBR en kies voor SBR Dossier Het SBR dossier programma wordt nu gestart. Het dossier dient als opslag voor uw SBR documenten. Druk hiervoor op de knop

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS Open de Internet browser en ga naar het volgende adres: http://www.metzocollege.nl/ Klik op het volgende logo: Bij de eerste keer inloggen word je gevraagd om een Silverlight

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Inhoudsopgave. R:\ALGEMEEN\DSS\Instructies\INSTRUCTIE LEERLINGEN.docx

Inhoudsopgave. R:\ALGEMEEN\DSS\Instructies\INSTRUCTIE LEERLINGEN.docx Inhoudsopgave 1. Introductie Leerlingen... 2 1.1. Wat is Delta Selfservice... 2 1.2. Wat betekent dit voor jullie... 2 1.3. Wanneer gaat het in... 2 1.4. Handleiding invoeren weekrapporten algemeen...

Nadere informatie

Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb

Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb WAAR? Je vindt testweb op de volgende website: testweb.bsl.nl kies aan de rechterkant (in het groene kader) voor: Direct inloggen Testweb Vroegsignalering INLOGGEN

Nadere informatie

Magister 6 voor ouders en leerlingen

Magister 6 voor ouders en leerlingen Magister 6 voor ouders en leerlingen Introductie Ouders en leerlingen kunnen gebruik maken van de nieuwe Magister 6. Deze versie van Magister is platform onafhankelijk en kan dus gebruikt worden op alle

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie