Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint-Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 23 maart e uitvoering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint-Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 23 maart 2013. 1954-2013 60e uitvoering"

Transcriptie

1 Matthäus - Passion Johann Sebastian Bach zaterdag 23 maart 2013 Sint-Baafskerk te Aardenburg e uitvoering

2 Impressie van het concert op 31 maart. Met dank aan alle vrijwilligers die voor de organisatie van onschatbare waarde zijn. Met dank aan Dirk Coppens (foto s)

3 Seizoen In deze brochure vindt u alle informatie over de uitvoering en de kaartverkoop van de 60ste Matthäus-Passion in de Sint-Baafskerk te Aardenburg op 23 maart Voor veel Zeeuwen is de Aardenburgse Matthäus-Passion een vast verankerde traditie. Ruim een derde van onze bezoekers komt van uit de overige provincies van Nederland. Ook zien we de belangstelling vanuit België groeien en mogen we jaarlijks tientallen Duitse liefhebbers verwelkomen. Foto: Dirk Coppens. Een van de hartelijke reacties, die we naar aanleiding van de 59ste uitvoering via onze website mochten ontvangen, vatte effect en dynamiek bondig samen: De witte kerkmuren, het lichtspel van de voorjaarszon door de ramen en de steeds weer verrassende interpretatie van Jos van Veldhoven maakten de uitvoering transparant en van een bijzondere lading. Als organisator van de Aardenburgse Matthäus-Passion verheugt het ons dat we, in overleg met de veilgheidsautoriteiten, nu ook de noordelijke zijbeuk van de Sint-Baafskerk kunnen benutten. Hierdoor realiseren we 130 extra plaatsen. De akoestiek in de zijbeuken is zeer goed, maar het zicht op de uitvoerenden is beperkt door pilaren. Ter compensatie plaatsen wij in beide zijbeuken een groot scherm, dat videobeelden van de uitvoerenden vanuit verschillende posities in detail weergeeft. In de aanloop naar ons diamanten jubileum, pakken we op zaterdagavond 9 juni 2012 uit met een authentiek cantateconcert van het Belgische ensemble BachPlus. Wij zijn, als Bach-Comité Aardenburg, zeer verheugd om u deze Nederlandse primeur in de Sint-Baafskerk te kunnen aanbieden. Meer hierover vindt u in deze brochure en op onze website Mede namens het bestuur hoop ik u bij een van onze concerten te mogen begroeten. Arno Rootsaert, Voorzitter Bach-Comité Aardenburg.

4 MATTHÄUS-PASSION 2013 Op zaterdag 23 maart 2013 zal de 60e uitvoering van de Matthäus-Passion in Aardenburg in de Sint-Baafskerk plaatsvinden. Aanvang uur. Deuren open om uur. Plaats innemen vóór uur, deuren sluiten uur. Pauze omstreeks uur (duur ca. 30 minuten). Einde Matthäus-Passion omstreeks uur. Johan Sebastiaan Bach ( ) Matthäus-Passion, BWV 244 Uitvoerenden: De Nederlandse Bachvereniging orkest en ripiënisten, Peter Dijkstra dirigent, Marcel Beekman tenor (Evangelist), Miriam Allan sopraan, Maarten Engeltjes alt, Robert Getchell tenor, Andreas Wolf bas (Christus), Heleen Koele sopraan, Alex Potter alt, Mikael Stenbaek tenor, Jelle Draijer bas, met medewerking van Kampen Boys Choir. LEZING Voorafgaand aan de uitvoering is er in de ochtend een lezing over de Matthäus-Passion waar wordt ingegaan op de compositiestijl, de rolverdeling van de solisten, de taakstelling van de koren, diverse uitvoeringspraktijken een en ander toegelicht met muziekfragmenten. Meer informatie hierover vindt u op onze website Voor opgave zie het bestelformulier. Stadswandeling van Bavo tot Bach De geschiedenis van Aardenburg laat zich op verschillende manieren begrenzen. In jaartallen bijvoorbeeld. Of via aanduiding van locaties: van Castellum tot Coensdike. Speciaal voor de uitvoering van de Matthäus-Passion organiseert de Stichting Bach-Comité Aardenburg samen met het Gidsenteam Aardenburg een unieke rondleiding. Ook hierover vindt u meer informatie op onze website

5 Zeeuws Tijdschrift In 2011 heeft het Zeeuws Tijdschrift een schitterend themanummer uitgebracht over de Matthäus-Passion traditie in Aardenburg. In deze speciale editie wordt uitvoerig ingegaan op de uitvoering van de Matthäus-Passion in Aardenburg als een parel in de glinsterende drukbezette kroon van de Zeeuwse muziekagenda. U kunt het themanummer bestellen via onze website Archiebach De werkgroep Archiebach onderzoekt, documenteert en archiveert informatie rondom de Aardenburgse Matthäus-Passion. Hebt u wetenswaardigheden, memoires, foto s of andere stukken die u met ons wenst te delen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Dat kan via onze website Klantenservice Als u een vraag hebt betreffende een van onze concert uitvoeringen, uw bestelling of andere zaken kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar via het contact formulier op de website Ook kunt u een bericht inspreken via ons telefonisch antwoordnummer: ; vanuit België: Donatie of gift Regelmatig wordt de vraag gesteld op welke manier het Bach-Comité ondersteund kan worden. Wij hebben daar verschillende mogelijkheden voor. - De eerste mogelijkheid is om steunfondslid te worden of, als u een bedrijf hebt advertentieruimte te reserveren. - De tweede mogelijkheid is om een donatie of gift op de rekening van onze Stichting Bach-Comité Aardenburg over te maken. De gift is voor u aftrekbaar omdat Stichting Bach-Comité Aardenburg een door de Belastingdienst erkende Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) is. Dit jaar bieden wij u op het bestelformulier de mogelijkheid om een eventuele gift of donatie te doen. We zullen dan de incasso van de gift los van de overige bestelling met u verrekenen, zodat u voor uw administratie een betalingsbewijs hebt. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

6 BESTELLING EN TOEWIJZING KAARTEN Er kan uitsluitend schriftelijk worden besteld met het volledig ingevulde en getekende bestelformulier, ingesloten bij deze folder. Op het bestelformulier aankruisen of u wel of niet akkoord gaat met toewijzing van plaatsen in volgende rangen als de gewenste rang vol is. Het is mogelijk dat u in rang III terecht komt. Als u hebt aangegeven geen plaatsen in een andere rang te wensen, dan vervalt uw bestelling. De toewijzing van de plaatsen geschiedt op volgorde van ontvangst van de bestelformulieren. Voor rang I geldt als maximum twee toegangskaarten per adres. Dit geldt niet voor de andere rangen. Per bestelling wordt 4,- euro administratiekosten berekend. Rang II+ Met ingang van 2010 bieden wij u de mogelijkheid om voor drie opeenvolgende jaren een plaats te reserveren vooraan in rang twee. De kosten hiervoor bedragen 250,- euro. U kunt hiervoor intekenen op het bestelformulier. BETALING TOEGANGSKAARTEN Houders van een bankrekening bij een bank in Nederland machtigen de Stichting Bach-Comité Aardenburg éénmalig het verschuldigde bedrag van hun rekening af te schrijven door ondertekening van het bestelformulier. De afschrijving van uw bankrekening via éénmalige machtiging geldt als bevestiging van uw bestelling. Als u het niet eens bent met de afschrijving hebt u een maand de tijd om uw bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken. In het buitenland woonachtigen die geen rekening hebben bij een bank in Nederland, ontvangen zo spoedig mogelijk be richt van toewijzing met een verzoek tot betaling. Aankoop van kaarten tegen contante betaling in euro s is alleen mogelijk aan de kassa in de kerk op de dag van de uitvoering. TOEZENDING KAARTEN In oktober 2012 worden alle betaalde toegangskaarten per post aan uw adres verzonden. Betaalde kaarten worden eventueel teruggenomen, mits doorverkoop door Bach-Comité Aardenburg mogelijk is. In dat geval wordt 5,00 administratiekosten per kaart berekend. Toezending brochure en bestelformulier Ieder jaar ontvangt u van ons een brochure met een bestelformulier. Slechts 25% van alle geadresseerden maakt elk jaar gebruik van dit bestelformulier voor de Matthäus-Passion in Aardenburg. Dat betekent dat een groot aantal van u geen kaarten bestelt of dat u dit gezamenlijk doet. Om de hoge drukkosten te vermin-

7 PODIUM deren, zullen wij de komende jaren gaan registreren wie er kaarten bestelt. Indien er drie jaar achter elkaar geen kaarten besteld worden vanaf het bij ons bekende adres, zullen wij de toezending van de brochure en het bestelformulier automatisch staken. Als u deze desondanks wilt blijven ontvangen, verzoeken wij u ons hierover te informeren. De brochure en het bestelformulier zijn overigens ook te downloaden via onze website onder het tabblad Matthäus-Passion CONTACT Volg ons via de sociale media: RANG III even RANG I oneven RANG III INGANG RANG I EN III RANG II+ INGANG RANG II RANG II PLATTEGROND ST BAAFSKERK PLAATSINDELING KERKGEBOUW Rang I bevindt zich in de middenbeuk en loopt van het podium tot het midden van de kerk. Rang II wordt gevormd door een licht verhoogde vloer in de voorkerk. Rang III bevindt zich zowel links als rechts naast rang I. De geluidskwaliteit in rang III is zeer goed, maar helaas kan uw zicht op het podium hier beperkt worden door pilaren. Als compensatie plaatsen wij in beide zijbeuken een groot scherm. Een professionele cameraman zorgt voor beelden van het podium op de schermen, zodat u ook visueel optimaal van de uitvoering kunt genieten. Wij adviseren mensen met gehoorklachten om direct een kaartje in rang III te kopen. Alle plaatsen, dus ook rolstoelplaatsen, zijn genummerd. In rang I en II zijn geen rolstoelplaatsen mogelijk. Om op tijd te kunnen beginnen vragen wij de bezoekers zich tijdig bij de ingangen te melden (kerk open vanaf uur). De kerk wordt verwarmd. Direct naast de kerk, aan de noordzijde, vindt u een aangenaam verwarmde tent, waar u in de pauze terecht kunt voor een kopje koffie of thee en verse broodjes. U kunt hier overigens ook vóór de uitvoering (tussen en uur) al terecht voor onder andere soep en broodjes. Wij verzoeken u om vooraf munten te kopen voor uw consumpties. U wordt dan snel bediend en het voorkomt lange rijen. Er is 30 minuten pauze, het einde van de pauze wordt aangekondigd door klokgelui.

8 Cantateconcert zaterdagavond 9 juni 2012 Sint-Baafskerk Aardenburg BachPlus brengt een uitvoering van topkwaliteit, een primeur voor Nederland die u niet mag missen! Bezield door de pracht en de ongeëvenaarde schoonheid van barokmuziek voert BachPlus op zaterdagavond 9 juni 2012 een authentiek cantateconcert uit in de Sint-Baafskerk te Aardenburg. Anno 2010 werd ter gelegenheid van het opstarten van dit cantateproject een gloednieuw ensemble opgericht, BachPlus (tevens ook de benaming van het hele project). In tegenstelling tot de gangbare uitvoeringswijzes, brengen zij, gebaseerd op historisch bronnenonderzoek, de Bach-cantates solistisch. Dit impliceert dat elke instrumentale en vocale partij uitsluitend solistisch uitgevoerd wordt. BachPlus kiest voor een uitvoering op historisch instrumentarium en probeert zo dicht mogelijk bij de meest historisch verantwoorde praxis aan te sluiten. De geëngageerde musici zijn stuk voor stuk professionals, die hun strepen reeds rijkelijk verdiend hebben bij diverse topensembles in binnen- en buitenland. We willen de uitvoering van deze muziek zoveel mogelijk laten aansluiten bij de toenmalige manier van musiceren. Naast een solistische aanpak, spelen de instrumentalisten op een historisch instrumentarium en besteden we ook de nodige aandacht aan de opstelling en de uitbouw van de continuo-groep. Daardoor wordt de muzikale beleving van de muziek van Bach en zijn tijdgenoten een vernieuwende ervaring. Online kaartverkoop via onze website

9 Programma Ouverture nr. 3 in D (BWV 1068) Wir danken dir, Gott, wir danken dir (BWV 29) Pauze Obligate vioolsonate Preise, Jerusalem, den Herrn Receptie Casting Amaryllis Dieltiens, sopraan Gunther Vandeven, altus Govaart Haché, tenor Philippe Souvagie, bariton Concertmeester, Annelies Decock Het geheel staat onder leiding van Bart Naessens Locatie, prijs en aanvang Sint-Baafskerk Aardenburg Voorverkoop 15 euro, verkoop aan de deur 18 euro Zaterdagavond 9 juni aanvang 20:15uur

10

11 DE zestigste UITVOERING VAN DE MATTHÄUS-PASSION IS MEDE MOGELIJK DANKZIJ DE FINANCIËLE STEUN VAN: PROVINCIE ZEELAND GEMEENTE SLUIS VAN DEN BERG & MERTENS NOTARISSEN Rabobank AirPlus International Brugse vaart golfclub

12 Kostuum 2-delig vanaf e 290,= Maison Distinguée herenmode Idee en ICT Alles groeit zolang het niet geremd wordt. Ontdek het enorme potentieel aan ideeën in uw bedrijf. Hoe? Wij leggen het desgewenst telefonisch uit. kaai CL Sluis Tel vanuit België: HV-Advies Kaai AE Aardenburg

13 bij Joop & Kitty Ho t e l-ca f é-re s t a u r a n t s Lands Welvaren Diverse lunch- en dinermogelijkheden Hotelkamers voor twee personen vanaf l 75,- Kaa i AD Aa r d e n b u r g t e l. +31 (0) w w w.hc r s l a n d s w e l v a r e n.nl j o o p t u e l a n d n e t.nl Café-restaurant Zuiderbruggeweg KH HEILLE Tel (0)117)

14 Weststraat BR Aardenburg Tel: +31 (0) Web: Hotel Bistro Tearoom Markt CM Aardenburg tel. 0031(0)

15 Restaurant De Vijverhoeve Greveningseweg JK St. Anna ter Muiden/Sluis Tel (0) vijverhoeve@zeelandnet.nl Gesloten op woensdag en donderdag

16 Fieret Dagelijkse aanvoer van vele verse soorten vis Oesters, creuses, mosselen Garnalen, scampi s, gamba s, langoustines Kreukels, wulken, escargots Gerookte producten uit eigen rokerij Soepen en salades uit eigen keuken En nog veel meer; kom kijken! Kaai 18-20, Sluis Tel. (0031) (0) Openingstijden: uur Gesloten op zondag Restaurant de Kaaipoort Kaai AE Aardenburg Tel (0) Mossel en Palinghuis Lekens Markt CN Aardenburg Telefoon: vanuit België: website: Koffie en gebak tijdens de pauze van de Matthäus-Passion OPEL DEALER GARAGE DE BLIEK OOSTBURG Tijdens de middag kunnen wij u een kleine kaart aanbieden. Graag telefonisch reserveren. Openingstijden Onze keuken is de hele week geopend van tot en van tot uur Sluitingsdagen zijn woensdag en donderdag.

17 t Zonnetje voor mediterrane gerechten, verse pizza s, volle pasta, heerlijke grillgerechten, lekker visje, maar natuurlijk ook vegetariërs zijn welkom. Laat uw zintuigen verwennen en bekijk ons menu op Het goede adres voor een fris zomers drankje, feestjes en overnachting (6 kamers) Kaai 31, 4527 AE, Aardenburg, bel gerust uw gastvrouw Leila op Ciao en tot ziens, team t Zonnetje! Weststraat BS Aardenburg T F E info@durenkamp.nl W RESTAURANT EN FEESTZAAL IN DEN WIJNGAARD Voor al uw feesten en partijen Mooie weekmenu s en een heerlijke luxe grill Matthäus-Passion menu Zie onze website de tweede week van maart 2013 of contact ons. Maandag en dinsdag gesloten. INFO@INDENWIJNGAARD.EU Telefoon

18

19 EETWINKELVALK Versmaaltijden/Traiteur v e r h u i z i n g e n - t r a n s p o r t e n Sophiaweg NH Oostburg Tel: Fax: info@aarnoutseverhuizingen.nl C h i n e e s -In d i s c h Re s t a u r a n t Roos Garden Stichting Bach-Comité Aardenburg Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief via onze website voor informatie en aanvullende activiteiten Weststraat BS Aardenburg Tel. (0117) België: Dagelijks geopend van tot uur Maandag gesloten (uitgezonderd feestdagen)

20 Stichting Bach-Comité Aardenburg

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint-Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 12 april 2014. 1954-2014 61e uitvoering

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint-Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 12 april 2014. 1954-2014 61e uitvoering Matthäus - Passion Johann Sebastian Bach zaterdag 12 april 2014 Sint-Baafskerk te Aardenburg 1954-2014 61e uitvoering 60e Matthäus- Passion uitvoering Sint-Baafskerk Aardenburg. Met dank aan alle vrijwilligers

Nadere informatie

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 16 april e uitvoering

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 16 april e uitvoering Matthäus - Passion Johann Sebastian Bach zaterdag 16 april 2011 Sint Baafskerk te Aardenburg 1954-2011 58e uitvoering Monument Traditie van het oor Door duizend koren gehandhaafd Een uitdijend heelal van

Nadere informatie

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 27 maart e uitvoering

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 27 maart e uitvoering Matthäus - Passion Johann Sebastian Bach zaterdag 27 maart 2010 Sint Baafskerk te Aardenburg 1954-2010 57e uitvoering foto: Studio 72 Het Bach-Comité Aardenburg, v.l.n.r.: Eduard Corveleijn, Mias Krul,

Nadere informatie

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 31 maart e uitvoering

Matthäus - Passion. Johann Sebastian Bach. Sint Baafskerk te Aardenburg. zaterdag 31 maart e uitvoering Matthäus - Passion Johann Sebastian Bach zaterdag 31 maart 2012 Sint Baafskerk te Aardenburg 1954-2012 59e uitvoering Seizoen 2011-2012 Met genoegen presenteren wij u onze jaarlijkse brochure. U treft

Nadere informatie

Restaurant De Vijverhoeve

Restaurant De Vijverhoeve BACHSTAD AARDENBURG SEIZOEN 2015-2016 Stichting Bach-Comité Aardenburg Postbus 26, 4527ZG Aardenburg 0177-491014 uit buitenland +31117491014 www.bachcomite.nl klantenservice@bachcomite.nl www.twitter.com/bachcomite

Nadere informatie

Restaurant De Vijverhoeve

Restaurant De Vijverhoeve Bachstad Aardenburg Agenda 2014-2015 Stichting Bach-Comité Aardenburg Postbus 26, 4527ZG Aardenburg 0177-491014 uit buitenland +31117491014 www.bachcomite.nl klantenservice@bachcomite.nl www.twitter.com/bachcomite

Nadere informatie

Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin

Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin MuziekgebouwEindhoven.nl Zing mee met het Requiem van Mozart o.l.v. Martin van der Brugge Z0 10 SEP 2017 zing mee! Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en de Eindhovense Koren

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann

Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann Hartelijk Welkom in Trittenheim aan de Moezel bij Ingrid-Elisa Ballmann op het wijngoed met tapperij en terras met uitzicht over de rivier en de wijnbergen aan een van de mooiste bochten van de Moezel....

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 I N F O & M E N U K A A R T 2 0 1 4 1 Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 Welkom Het St. Jansgebouw Is een gezellige en zeer gunstig gelegen horecagelegenheid in hartje Wierden.

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond.

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond. Het kleine café Dok 13 is niet alleen een gezellig café waar u voor een drankje of een borrel terecht kunt, maar bied ook gelegenheid voor een besloten feestje. Naast alle feestjes en bijeenkomsten bent

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 11 september Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september OPEN MONUMENTENDAG Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september 10.35 uur - De Vrouwenschola

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2018 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2018 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag

Welke concerten kan ik bezoeken? Met een volle spaarkaart kun je naar stadionconcerten van 100%NL SPEELT LIVE in Heerenveen, Kerkrade en Den Haag Veelgestelde vragen bij de Concertactie Wat is de Concertactie van Albert Heijn? De Concertactie is een actie die wordt georganiseerd door Albert Heijn en 100% NL. Hiermee spaar je voor een gratis 2e kaartje

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

feestfolder Zolder Tel: Beringen Tel:

feestfolder  Zolder Tel: Beringen Tel: feestfolder www.vandermaesen.be Zolder Tel: 013 53 05 75 Beringen Tel: 011 21 09 66 2014 Aperitiefhapjes Glaasje met gebakken scampi en tartaarsaus Glaasje met tonijntartaar en mosterddressing Glaasje

Nadere informatie

Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert. View this in your browser. belangstellende,

Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert. View this  in your browser. belangstellende, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert View this email in your browser Beste belangstellende, Het evenementenseizoen is weer begonnen! Vorige week hebben we een groep enthousiaste deelnemers

Nadere informatie

Datum Witte Donderdag 21 april 2011, aanvang uur

Datum Witte Donderdag 21 april 2011, aanvang uur Johannes Passion, BWV 245 Johann Sebastian Bach (1685 1750) Uitvoerenden Diane Verdoodt sopraan Liesbeth van der Loop alt Bart de Kegel tenor (aria s) Hans de Vries bas (aria s) Jeroen de Vaal tenor (Evangelist)

Nadere informatie

Operakaarten voor het seizoen

Operakaarten voor het seizoen Operakaarten voor het seizoen 2017-2018 NIJMEGEN Beste operaliefhebber, Graag brengen wij u op de hoogte van een prachtig, nieuw operaseizoen vanuit The Metropolitan Opera New York! Zoals u van ons gewend

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Tocat jubileert in spiegeltent

Tocat jubileert in spiegeltent Tocat jubileert in spiegeltent Tocat Catering & Events bestaat dit jaar 15 jaar en dat moet gevierd worden. In een authentieke spiegeltent zal Tocat, dit jubileum op een bijzonder manier vieren. Donderdag

Nadere informatie

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur

SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur SEIZOEN 2016-2017 7 Concerten op de zondagmiddag Dorpskerk, Abcoude, aanvang 15:00 uur 25 sep - 23 okt - 20 nov - 18 dec 15 jan GHC 12 feb - 12 mrt www.abcoudeconcerten.nl 25 september 2016 - Domenica

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt,

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief rozentea en concert View this email in your browser Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Op 7 juni was er een drukbezochte lezingenavond rond

Nadere informatie

Collectebonnen. Evangelische Broedergemeente Rotterdam-Centrum

Collectebonnen. Evangelische Broedergemeente Rotterdam-Centrum Collectebonnen Wat zijn collectebonnen? Collecte bonnen zijn kleine kaartjes die voor onze gemeente geld vertegenwoordigen. Deze bonnen koopt u vooraf door contante betaling of storting op de bankrekening

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier 2010 2011 concertgebouw kleine zaal hoofdsponsor sponsor otto vowinkel Luthier Roland Dyens zaterdag 18 september 2010 20.15 uur Roland Dyens Het vrije concert Het vrije concert Losse kaarten 35,00 Met

Nadere informatie

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Na de oprichting in november 2014 was 2015 het eerste jaar waarin we activiteiten georganiseerd hebben voor onze vrienden.

Nadere informatie

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 10 januari 2016

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 10 januari 2016 Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 10 januari 2016 Ingekomen van en activiteit: Afgevaardigde: Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind.

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind. Kerst in de Sniep Kerstavond donderdag 24 december 2015 Donderdag 24 december zijn wij gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstdagen. Kerstbrunch vrijdag 25 december U wordt vanaf 11.00 uur ontvangen

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Handleiding internet betalingen.

Handleiding internet betalingen. Onderstaand een beknopte uitleg, stap voor stap, hoe u kunt bestellen en betalen via de website www.creamies.nl U ontvangt na iedere bestelling altijd een bevestiging en een betaalbewijs voor uw eigen

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG 2017-2018 Theaterkassa en informatiebalie De kassa en informatiebalie van Kielzog zijn op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een theatervoorstelling.

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag #1 3e jaargang Atelier Lia de Craen Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

MuziekgebouwEindhoven.nl. Zing mee met Fauré Requiem Cantique de Jean Racine

MuziekgebouwEindhoven.nl. Zing mee met Fauré Requiem Cantique de Jean Racine MuziekgebouwEindhoven.nl Zing mee met Fauré Requiem Cantique de Jean Racine ZA 4 JUNI 2016 zing mee! Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en de Eindhovense Koren Federatie ook

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

Twee aspecten hiervan worden op 10 en 11 november 2015 op een bijzondere manier in de kijker geplaatst.

Twee aspecten hiervan worden op 10 en 11 november 2015 op een bijzondere manier in de kijker geplaatst. Het hospitaal van Onze-Lieve-Vrouw ter Potterie is sinds de 13de eeuw tot op heden een plaats waar aan ziekenzorg en bejaardenzorg wordt gedaan. Daarnaast is het een bekend bedevaartsoord. Twee aspecten

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 4, oktober 2015 Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen

Nadere informatie

Achterstallige sociale zekerheid

Achterstallige sociale zekerheid Tussenstap Achterstallige sociale zekerheid tips en tricks 4 exclusieve avondseminaries Brugge 10 juni 2014 Mechelen 12 juni 2014 Gent 16 juni 2014 Hasselt 18 juni 2014 Seminaries voor professionele ondernemersadviseurs

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Operakaarten voor het seizoen 2016-2017

Operakaarten voor het seizoen 2016-2017 Operakaarten voor het seizoen 2016-2017 UTRECHT Beste operaliefhebber, Graag brengen wij u op de hoogte van een mooi nieuw operaseizoen vanuit The Metropolitan Opera New York! Met het bijgevoegde formulier

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be Wij wensen u alvast proficiat met uw degustatiebox van de Parkgroep. Met onze degustatiebonnen kunt u terecht in één van onze horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, of u kunt de bonnen gebruiken

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Tafeltje dek. uw maaltijd aan huis bezorgd. Tafeltje-dek-je

Tafeltje dek. uw maaltijd aan huis bezorgd. Tafeltje-dek-je Tafeltje dek uw maaltijd aan huis bezorgd je 1 Heeft u moeite met het maken van uw warme maaltijd? Bijvoorbeeld door ziekte of invaliditeit, na een operatie of omdat u een lastig dieet moet volgen. Dan

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen. Beleidsplan

Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen. Beleidsplan Stichting Internationale Orgelweek Vlaardingen Beleidsplan 2012-2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Historie 3 Doelstelling 3 Te organiseren activiteiten in de komende periode Internationale Orgelweek 2013

Nadere informatie

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën LARIS OVER HUREN Wanneer u een woning betrekt van Laris zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Om u daarbij vooraf al van dienst te zijn, staat in deze folder beschreven wat er gebeurt als

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso

Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso Aanmeldingsformulier 2015 automatische incasso verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2099,- Startdatum././

Nadere informatie

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis!

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Warme maaltijden Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Restaurants t Torentje St. Barbara van 12.00 tot

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug Nieuwsbrief t Bruggetje digitaal ontvangen? Dit kan vanaf heden ook! Stuurt u ons dan een e-mail met uw naam en ook uw adres, u ontvangt t Bruggetje dan niet meer in uw brievenbus, maar om de maand als

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF JULI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF JULI 2017 Club Agenda Za01 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u/13.00u Zo02 Clubkampioenschappen Matchplay 2 rondes 09.00u Di04 Dames Eclectic 3 09.00u Di04 Herenmiddag 4 15.00u Do06

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang V Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang 13 2018 Informatie 40 ste W4D 2018 Data 41 ste W4D 2019 zijn vastgesteld Informatie voor-inschrijving Bestelling medailles Informatie scholen Inschrijfgeld Vrijwilligers welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie