Sponsorverslag aankoop Toyota Liteace t.b.v. Macheo Children's Home

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorverslag aankoop Toyota Liteace t.b.v. Macheo Children's Home"

Transcriptie

1 Sponsorverslag aankoop Toyota Liteace t.b.v. Macheo Children's Home Voor een betere toekomst voor weeskinderen in Kenia

2 Sponsorverslag aankoop Toyota Liteace t.b.v. Macheo Children s Home November 2005 Inleiding Dit sponsorverslag is geschreven door Marnix Huis in t Veld en Maureen Kromowirjo, de directors van Macheo Children s Home in Kenia. Het verslag is geschreven voor stichting Tumaini, de financier van de aankoop. Zowel stichting Tumaini als Macheo Children's Home streven naar volledige duidelijkheid en transparantie. Dit verslag poogt deze volledige duidelijkheid te geven. Dit verslag is als volgt opgebouwd: 1. Algemene beschrijving Macheo Children's Home 2. Noodzaak van het hebben van een eigen auto 3. Beschrijving van proces keuze auto 4. Beschrijving van de auto 5. Overzicht van gemaakte kosten 6. Dankwoord Bij dit verslag zijn de volgende bijlagen gevoegd: Bijlage 1 Koopovereenkomst met verkoper Bijlage 2 Vaststelling te betalen invoerbelasting Bijlage 3 Betalingsbewijs invoerbelasting Bijlage 4 Betalingsbewijs overige belastingen Bijlage 5 Betalingsbewijs fee clearing agent Met dit verslag is getracht complete inzage te geven in het project. Mochten er naar aanleiding van dit verslag desalniettemin nog vragen bestaan, dan zijn wij uiteraard altijd beschikbaar voor verdere verduidelijking of uitleg. U kunt ons bereiken via info@macheo.org. 1. Algemene beschrijving Macheo Children's Home Macheo Children's Home bestaat sinds september Het is gevestigd in Thika, Kenia. Thika ligt ongeveer 50 kilometer ten noorden van Nairobi. Momenteel is het kindertehuis gevestigd in een huurhuis. In 2006 zal de uiteindelijke huisvesting gereed zijn. Hiervoor is er een stuk land gekocht. Op dit stuk land zullen de slaapzalen, de keuken, de woonkamer, personeelswoningen, etc. gebouwd worden. Andere delen van dit land is gereserveerd voor het verbouwen van voedsel of speelterrein voor de kinderen. Per 1 november zijn de eerste personeelsleden gestart. Momenteel zijn dit een social worker en een groundsman (die het land alvast bewerkt en bewaakt). Per 1 december zullen de eerste kinderen een nieuw thuis kunnen vinden in Macheo Children's Home. Uiteindelijke doel is om 50 kinderen op te kunnen nemen. Deze kinderen zullen veelal weeskinderen of vondelingen zijn. Ook kunnen het kinderen zijn die door de kinderbescherming bij hun ouders weggehaald zijn. Uitgebreide informatie over Macheo Children's Home kunt u vinden op:

3 Bovenstaand figuur is een grafische weergave van de bouwplannen voor Macheo Children's Home. Deze weergave omvat twee slaapzalen, de woonkamer en de keuken. 2. Noodzaak van het hebben van een eigen auto Er zijn een aantal redenen waarom het hebben van een eigen auto noodzakelijk is: 1. Beschikbaarheid. Met vijftig kinderen is het onvermijdelijk dat er noodgevallen op zullen treden, waarin een kind of een personeelslid met spoed naar het ziekenhuis gebracht zal moeten worden. In Kenia is het 's nachts niet mogelijk een taxi of openbaar vervoer te organiseren. 2. Veiligheid. Helaas worden in Kenia de matatu's (taxi-busjes) regelmatig overvallen. Eigen vervoer vergroot de veiligheid voor de inzittenden en hun bezittingen aanzienlijk. 3. Efficiëntie. Met een gezin van vijftig mensen en alle bouwactiviteiten moeten er veel boodschappen gedaan worden! Eigen vervoer voorkomt dat we voor iedere grote lading een auto moeten huren. Eén van de eisen aan de auto was dan ook de laadcapaciteit. 4. Betrouwbaarheid. Het openbaar vervoer in Kenia is niet alleen onveilig, het is ook onbetrouwbaar. Met name aan het einde van de dag is het niet altijd zeker of de matatu's wel tot jouw eindbestemming rijden. Vanwege bovenstaande redenen zijn wij ervan overtuigd dat eigen vervoer noodzakelijk is voor een kindertehuis van deze omvang. De auto zal dan ook voor zeer diverse zaken gebruikt worden, dit gaat van boodschappen tot het bezoeken van kinderen (die vaak in zeer afgelegen en ontoegankelijke gebieden leven).

4 3. Beschrijving van het proces van de keuze van de auto Aangezien het kopen van een auto een grote investering behelst en het een erg belangrijke keuze is, is er veel tijd geïnvesteerd in het bekijken van veel verschillende auto's. Door het bekijken van zoveel aanbod, kregen we zelf ook een steeds beter beeld van wat een goede keuze zou zijn, wat gangbare prijzen zijn en welke problemen veel voorkomen. Lokale hulp is hierbij onontbeerlijk en we zijn dan ook erg blij dat we veel hulp hebben gekregen van degene die ons eerst de huurauto had geleverd. Hij heeft vrijwillig ons helemaal begeleid en uiteindelijk ook deze Toyota Liteace voor ons gevonden. Zonder hem was dit allemaal niet mogelijk geweest en we zijn hem (Peterson Ndegwa) dan ook nog steeds zeer dankbaar. Vanwege de veiligheid was betrouwbaarheid een absolute eis, om deze reden had dan ook een Toyota van het begin af aan onze grote voorkeur. Toyota geldt in Afrika als verreweg het meest betrouwbare merk. Aan het begin van het proces dachten we meer aan een 4x4, maar tijdens dit proces verschoof dat steeds meer richting een minibusje. Grote voordeel hiervan is uiteraard de capaciteit zowel voor personenvervoer, als voor boodschappen of bouwmaterialen. Nadeel is de geschiktheid voor onverharde wegen, met name gedurende het regenseizoen. Aangezien het land aan een goede verharde weg ligt hebben we besloten de laadcapaciteit zwaarder te laten wegen dan de off-road geschiktheid. Uiteindelijk hebben we deze Toyota Liteace gevonden, die verkocht werd door een Amerikaan die bij de Amerikaanse Ambassade werkte. Hij (Van Sherwood) had de auto zelf uit Japan geïmporteerd en was dus de enige eigenaar in Kenia geweest. Hij moest echter snel terug naar de Verenigde Staten en daarom wilde hij de auto verkopen. Aangezien de auto geregistreerd stond als ambassade-auto (met CD nummerborden) was de auto vrijgesteld van invoerbelasting. Die moest dus door de nieuwe eigenaar nog betaald worden. Gezien de noodzaak voor een snel vertrek was de prijs erg aantrekkelijk. Tijdens de onderhandelingen bleek de verkoper ook gecharmeerd van het idee dat de auto bij een kindertehuis gebruikt zou worden, het geen ook een positieve invloed op de prijs heeft gehad. 4. Beschrijving van de auto De auto is een Toyota Liteace uit bouwjaar 1996, bij aankoop had de auto kilometer gereden. De verkoper heeft hem altijd in onderhoud gehad bij gerenomeerde garages, zodat ook alle onderhoudsbonnen en -bewijzen aanwezig zijn. Dit is behoorlijk uniek voor een tweedehands auto in Kenia. In de auto bevinden zich 8 zitplaatsen, waarvan twee stoelen vast zijn (de bestuurdersen de bijrijdersstoel). Alle overige zitplaatsen kunnen verwijderd worden, waardoor er dan een zeer grote laadruimte ontstaat. Het diesel-verbruik is acceptabel, ongeveer 1 op 14.

5 5. Overzicht van gemaakte kosten De uiteindelijk gemaakte kosten bestaan uit vier verschillende kostenplaatsen: Aankoopprijs De uiteindelijke aankoopprijs is vastgesteld op Ksh ,=. Later hebben we van verschillende bronnen bevestigd gekregen dat deze prijs niet marktconform is, maar eigenlijk laag. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de haast van de eigenaar om te verkopen, gezien zijn onverwachte vertrek naar de Verenigde Staten. Bewijs van de vaststelling en betaling van dit bedrag vindt u in bijlage 1. Importbelasting De importbelasting moest eerst door een aparte instantie vastgesteld worden, en daarna betaald aan de belastingdienst (The Kenya Revenue Authority). Dit vaststellen was nog een heel proces. Dit soort betalingen aan de overheid gaan in Kenia over zeer veel schijven, dit allemaal om de corruptie te bestrijden. Nadeel hiervan is dat het proces erg ondoorzichtig en tijdrovend wordt. In bijlage 2 vindt u het document waarop de importbelasting is vastgesteld (geen erg duidelijk document; u vindt het bedrag links onderaan boven de vette streep), in bijlage 3 vindt u het bewijs van betaling van de importbelasting. Overige belastingen Dit omvat diverse zaken: de aanschaf van de nummerborden (Ksh 2000), de overdrachtsbelasting (second hand purchase tax) van Ksh 3.845, de registratiepapieren (Ksh 5.100) en de road licence (Ksh 7.400). Betalingsbewijs hiervan vindt u in bijlage 4. Loon voor de clearing agent Gezien de ondoorzichtigheid van het proces hebben we ervoor gekozen een clearing agent in te schakelen. Hem hebben we Ksh 4.500,= voor zijn diensten betaald. Scan van deze bon vindt u in bijlage 5. Samenvattend heeft de totale aankoop van de auto het volgende gekost: Kostenplaats Prijs in Keniaanse Prijs in Euro* Shillings Aankoopprijs Ksh ,= 4470,59 Importbelasting Ksh ,= 1231,44 Overige belastingen Ksh ,= 215,82 Loon clearing agent Ksh 4.500,= 52,94 Totale kosten Ksh ,= 5970,79 De omrekening van Keniaanse Shilling naar Euro's is gebaseerd op de wisselkoers zoals die gold op moment van aankoop, zijnde 85 Ksh = 1 Euro. 6. Dankwoord Onze grote dank gaat uit naar stichting Tumaini en naar haar sponsors. Dankzij uw gulle giften is Macheo Children's Home voortvarend gestart. Namens alle personeelsleden en (toekomstige) kinderen danken we u dan ook heel hartelijk, niet alleen voor uw financïele giften, maar ook voor alle steun en interesse die we ontvangen! Asanta Sana! (Heel erg bedankt in het Kiswahili) Marnix Huis in 't Veld & Maureen Kromowirjo (oprichters en directors van Macheo Children's Home)

6 Bijlage 1 Koopovereenkomst met verkoper

7 Bijlage 2 Vaststelling te betalen invoerbelasting

8 Bijlage 3 Betalingsbewijs invoerbelasting

9 Bijlage 4 Betalingsbewijs overige belastingen

10 Bijlage 5 Betalingsbewijs fee clearing agent

Sponsorverslag bouw veiligheidsmuur rondom Macheo Children's Home

Sponsorverslag bouw veiligheidsmuur rondom Macheo Children's Home Sponsorverslag bouw veiligheidsmuur rondom Macheo Children's Home Sponsorverslag bouw veiligheidsmuur rondom Macheo Children's Home Juni 2006 door: Marnix Huis in 't Veld (manager) Inleiding Dit sponsorverslag

Nadere informatie

12-BBB Algemene gegevens: Overzicht: Rapport:

12-BBB Algemene gegevens: Overzicht: Rapport: Rapport: 12-BBB-3 1.0 Algemene gegevens: Kenteken Merk Type Brandstof Kleur Bouwjaar Datum Eerste Toelating Nederland Datum laatste tennaamstelling Verval datum APK Voertuig Classificatie Betreft een 12-BBB-3

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n over houden van huisdieren Over het kopen en verkopen van dieren leven vele vragen. Die

Nadere informatie

Kindsponsoring programma

Kindsponsoring programma Kindsponsoring programma Inhoudsopgave Voorwoord pagina 2 Kind sponsoring pagina 2 Wat is het kind sponsor programma? Wat kan een sponsor verwachten? Meest gestelde vragen Financiële vragen pagina 3 Wat

Nadere informatie

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage 2 Autokoper 2008 Onderzoek AutoTrack.nl & Newcom onder n = 1.000 Consumenten hebben vertrouwen in de markt Internet en merkdealers

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet!

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet! 0 NUMMER 37 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Belangrijke data Pagina 2: Waar we vandaan komen Pagina 3: Waar we vandaan komen Pagina 4: Waar we vandaan komen Pagina 5: Waar we

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack. DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.nl T: 020-5175175 Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Discussie

Nadere informatie

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k.

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Heerenweg 8 IJhorst Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Op een historische plek in IJhorst is deze monumentale boerderij gelegen op een kavel van circa 13000 m2. Oorspronkelijk is de boerderij gebouwd in 1888.

Nadere informatie

Heerenweg 57 te IJhorst

Heerenweg 57 te IJhorst Heerenweg 57 te IJhorst Fraaie karakteristieke boerderij gelegen in het Reestdal. Deze boerderij is in 1921 gebouwd en gedurende de tijd zeer goed onderhouden. Tot op heden is hier een melkveehouderij

Nadere informatie

Kindsponsoring programma

Kindsponsoring programma Kindsponsoring programma Inhoudsopgave Voorwoord pagina 2 Kind sponsoring pagina 2 Wat is het kind sponsor programma? Wat kan een sponsor verwachten? Meest gestelde vragen Financiële vragen pagina 3 Wat

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!!

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! Werkstuk door een scholier 2095 woorden 18 december 2002 7,3 109 keer beoordeeld Vak Economie HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! 1. Inleiding. Het onderwerp makelaardij

Nadere informatie

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N.

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. NOVA VESTA makelaars - Egginklaan 2-4 - 7971 CA Havelte Object : Schoolstraat 37 A 7975 AB Uffelte Type woning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Thuiszorg voor kinderen in Kenia 2016

Thuiszorg voor kinderen in Kenia 2016 Thuiszorg voor kinderen in Kenia 2016 KidsCare opereert in plattelandsdorpen in de sub county Lunga Lunga in Kenia KidsCare werkt met een professioneel team en meer dan 100 vrijwilligers! En met gespecialiseerde

Nadere informatie

Vaartweg 150 Hoogersmilde. Vraagprijs: op aanvraag

Vaartweg 150 Hoogersmilde. Vraagprijs: op aanvraag Vaartweg 150 Hoogersmilde Vraagprijs: op aanvraag In de nabijheid van Hoogersmilde gelegen deze melkgeitenhouderij bedrijf met ruim 14 hectare cultuurgrond, welke door de jaren heen is verbouwd en uitgebreid.

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Gelegen aan een verharde weg in het agrarische buitengebied van Etten-Leur Bankenstraat 17 te Etten-Leur Totale perceelopp.: Vraagprijs: Aanvaarding: 18 ha 04

Nadere informatie

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering)

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4 Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Adresgegevens / Beschrijving / Locatie

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper

Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Molenweg 50, 7971 BJ Havelte Vraagprijs: 179.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

Kleine Kreek 54 Vraagprijs: 192.000 Woonbron Makelaars

Kleine Kreek 54 Vraagprijs: 192.000 Woonbron Makelaars Kleine Kreek 54 079 CG Rotterdam woonoppervlakte 125 m2 perceeloppervlakte 158 m2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 192.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-0 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

AMSTERDAM Transvaalkade 101

AMSTERDAM Transvaalkade 101 AMSTERDAM Transvaalkade 101 VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRAAGPRIJS 170.000,= K.K. AMSTERDAM OOST TRANSVAALKADE 100 Op loopafstand van zowel het Oosterpark als Park Frankendael bieden wij een licht 2- kamer

Nadere informatie

100ste kind! Nyamira, september 2013. Jambo nieuwsbrieflezers! ( Hallo in het Kiswahili) Habari? (Hoe gaat het?) Nzuri Sana (Het gaat goed)

100ste kind! Nyamira, september 2013. Jambo nieuwsbrieflezers! ( Hallo in het Kiswahili) Habari? (Hoe gaat het?) Nzuri Sana (Het gaat goed) Nyamira, september 2013 Jambo nieuwsbrieflezers! ( Hallo in het Kiswahili) Habari? (Hoe gaat het?) Nzuri Sana (Het gaat goed) Vandaag wil ik u graag een nieuwsbrief schrijven over Nyamira. Iets vertellen

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Stichting Wanawa Noordkade 64 2741 EZ Waddinxveen M 06-20006535 E info@wanawa.nl KVK 24 37 96 28 Rabobank 11.04.55.657 Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Organisatie

Nadere informatie

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Nabij Gerkesklooster gelegen woonhuis (type woonboerderij) met eigen (jacht)haven (200m2) en open verbinding via de Stroobosser Trekvaart naar het

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Vraagprijs 420.000,-- k.k. Een statige villa aanpassen naar uw eigen wensen, kom kijken en geniet van de enorme ruimte in om huis! Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte Aantal kamers

Nadere informatie

Dr. de Visserstraat 2 Nijmegen

Dr. de Visserstraat 2 Nijmegen Dr. de Visserstraat 2 Nijmegen Ideale starterswoning (hoek) in een gezellige woonomgeving in Hatert. De woning heeft een woonoppervlakte van 85 m2, een inhoud van circa 260 m3 en is gebouwd op een perceel

Nadere informatie

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36 W108 S250 1967 Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug 2018 18:36 Hallo, Ik heb toch maar besloten de S250 te verkopen en er niet mee te gaan rijden. De auto is nieuw gekocht door de vader van mijn zwager

Nadere informatie

Resultaten. LimeSurvey Eenvoudige statistieken Vragenlijst 36685 'Enquête elektrische auto' Vragenlijst 36685

Resultaten. LimeSurvey Eenvoudige statistieken Vragenlijst 36685 'Enquête elektrische auto' Vragenlijst 36685 Resultaten Vragenlijst 36685 Aantal responses in deze vragenlijst: Totaal aantal responses in deze vragenlijst: Percentage van het totaal: 929 929 1.% page 1 / 65 page 2 / 65 Samenvatting voor Rijbewijs

Nadere informatie

Méér makelaar. Amsterdam: Buikslotermeerplein 168. Huurprijsindicatie: E 75.000,- per jaar excl. BTW

Méér makelaar. Amsterdam: Buikslotermeerplein 168. Huurprijsindicatie: E 75.000,- per jaar excl. BTW Méér makelaar. Amsterdam: Buikslotermeerplein 168 Huurprijsindicatie: E 75.000,- per jaar excl. BTW Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Adresgegevens / Beschrijving / Locatie Adresgegevens

Nadere informatie

Speciale editie aardbeving

Speciale editie aardbeving Speciale editie aardbeving MEI 2015 Introductie Donaties Op 25 april en 12 mei hebben er zoals u weet twee zware aardbevingen van 7.8 en 7.4 op de schaal van Richter in Nepal plaatsgevonden. De eerste

Nadere informatie

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars Ruijsdaelstraat 31-A-0 3043 PL Rotterdam woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 125 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Mathenesserdijk 89-A. 3027 BE Rotterdam. Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop

Mathenesserdijk 89-A. 3027 BE Rotterdam. Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop Mathenesserdijk 89-A 3027 BE Rotterdam woonoppervlakte 45 m2 1 slaapkamers te koop Vraagprijs: 69.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Een enkele activiteit wordt toegelicht

Een enkele activiteit wordt toegelicht Hope Home Hope Home is een weeshuis op het platteland bij het provincieplaatsje Kitale. Vanuit geloof, bewogenheid, genade en liefde om verweesde kinderen op te vangen, zijn we vanaf 2005 begonnen met

Nadere informatie

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars Weerdesteynstraat 63 3077 DD Rotterdam woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 106 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Lever ook het kladpapier na afloop van het examen in bij de toezichthouder. Dit wordt vernietigd en niet meegenomen in de beoordeling.

Lever ook het kladpapier na afloop van het examen in bij de toezichthouder. Dit wordt vernietigd en niet meegenomen in de beoordeling. SPD Bedrijfsadministratie Examenopgave INLEIDING RECHT DONDERDAG 6 OKTOBER 2016 9.00-11.00 UUR Belangrijke informatie Deze examenopgave bestaat uit 7 pagina s, inclusief het voorblad. Controleer of alle

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

De Weidenweg 17A - Ruinerwold

De Weidenweg 17A - Ruinerwold De Weidenweg 17A - Ruinerwold Vraagprijs: op aanvraag Gelegen in het buitengebied van Ruinerwold, op een steenworp afstand van het dorp Berghuizen, ligt dit voormalige melkveehouderijbedrijf. Betreft een

Nadere informatie

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT

PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n PRAKTISCH CONSUMENTENRECHT over houden van huisdieren Over het kopen en verkopen van dieren leven vele vragen. Die

Nadere informatie

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME Uniek wonen op een knooperf in ontwikkeling! Op historische grond in Borne, aan de rand van het schitterende landschap van Weleveld en Hertme staat

Nadere informatie

Fazantstraat 145 B, 3083 ZJ Rotterdam

Fazantstraat 145 B, 3083 ZJ Rotterdam Fazantstraat 145 B, 3083 ZJ Rotterdam Vraagprijs 125.000,00 kosten koper Zuidstad Makelaars Strevelsweg 639 3083 LR, ROTTERDAM Tel: 010-2404142 / WhatsApp 06-10018436 E-mail: info@zuidstad.nl Omschrijving

Nadere informatie

Is Koopgarant iets voor u? Kopen zonder zorgen. voorbeeld 3: een rekenvoorbeeld met verbouwing. Een voorbeeld. De voordelen op een rijtje

Is Koopgarant iets voor u? Kopen zonder zorgen. voorbeeld 3: een rekenvoorbeeld met verbouwing. Een voorbeeld. De voordelen op een rijtje U woont zelf in de woning. In sommige gevallen maken wij een uitzondering, als u hiervoor toestemming vraagt. Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland verblijft. Kopen zonder zorgen Kopen met Koopgarant

Nadere informatie

Consumentenrecht. Het dier als ding. U beslist zelf wat u koopt. Garantie na aankoop van een dier

Consumentenrecht. Het dier als ding. U beslist zelf wat u koopt. Garantie na aankoop van een dier Consumentenrecht Over het kopen en verkopen van dieren leven vele vragen. Die vragen komen vaak voort uit een situatie waarin het dier te kampen blijkt te hebben met een afwijking of gebrek waarop de nieuwe

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Financieel verslag 2015 en begroting 2016

Financieel verslag 2015 en begroting 2016 Financieel verslag 2015 en begroting 2016 Stichting Shide Children Home Dharan werd opgericht te Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 34 10 83 66. De Stichting heeft AMBI-status.

Nadere informatie

Secteur10 Jaarverslag 2016

Secteur10 Jaarverslag 2016 Delden, maart 2017 Secteur10 Jaarverslag 2016 Via dit jaarverslag legt de Stichting Secteur10 verantwoording af over de door haar uitgevoerde activiteiten in Burkina Faso en Kenia in het jaar 2016. Verder

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

URENSTAAT WBSO. Totaal aantal S&O uren Dag. De urenstaat dient dagelijks per persoon, per project te worden bijgehouden. Maand: januari 2015

URENSTAAT WBSO. Totaal aantal S&O uren Dag. De urenstaat dient dagelijks per persoon, per project te worden bijgehouden. Maand: januari 2015 Maand: januari 215 Maand: februari 215 Maand: maart 215 Maand: april 215 een controle doorrvo.nl of de Belastingdienst ter inzage liggen. Maand: mei 215 Maand: juni 215 Maand: juli 215 Maand: augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 41 September 2018

Nieuwsbrief nr. 41 September 2018 Karibuni sana Nieuws uit Kenia Ons bestuurslid Natasja Maas is in augustus een week in Kenia bij Upendo geweest. Hierbij een verslag van haar over hoe het was op Upendo: Autie Natasjaaaaa Karibu!!! Op

Nadere informatie

Daarmee was de schriftelijke behandeling van de klacht gereed.

Daarmee was de schriftelijke behandeling van de klacht gereed. 13-16 RvT Amsterdam Informatie aan niet-opdrachtgever. Oppervlakte woning. Klager heeft in 2006 een woning gekocht. Klager verwijt de makelaar van de verkoper dat hij in de verkoopbrochure heeft vermeld

Nadere informatie

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Vraagprijs 169.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt Spelregels voorafgaand aan de markt: Alle producten dienen schoon en in goede staat ingeleverd te worden Je bepaalt zelf de prijs van jouw product (advies daarin is mogelijk) Tip: prijs je product niet

Nadere informatie

Een koerswending in de geschiedenis van Blessed Generation

Een koerswending in de geschiedenis van Blessed Generation Een koerswending in de geschiedenis van Blessed Generation Ruiru, 25 oktober 2014 Jambo nieuwsbrieflezers ( Hallo in Swahili) Habari? ( Hoe gaat het? ) Mzuri sana ( Het gaat goed ) In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België)

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Teuven,

Nadere informatie

Vragenlijst voor de aangifte inkomstenbelasting 2015

Vragenlijst voor de aangifte inkomstenbelasting 2015 Beste Lezer, Voor het invullen van uw aangifte hebben wij veel gegevens nodig. D.m.v. deze vragenlijst stellen wij u in staat om deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren. Wij verzoeken u

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Zwarte Ring 102 te Assendelft Vraagprijs 155.000,-- k.k.

Zwarte Ring 102 te Assendelft Vraagprijs 155.000,-- k.k. Zwarte Ring 102 te Assendelft Vraagprijs 155.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u nadere informatie

Nadere informatie

Zwolle. Beethovenlaan 468. altijd open op woonaccent.nl

Zwolle. Beethovenlaan 468. altijd open op woonaccent.nl Zwolle Beethovenlaan 468 altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Van Dorsten Woonaccent Makelaars Van Dorsten Alles over de woning aan de Beethovenlaan 468 Deze woning komt in aanmerking voor

Nadere informatie

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Vraagprijs 71.000,= k.k. In de geliefde wijk Paauwenburg gelegen appartement op de derde verdieping met een mooi uitzicht. Dingemanse Makelaars Seisdam 8-10 4331

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Woning kopen van Kennemer Wonen

Woning kopen van Kennemer Wonen Woning kopen van Kennemer Wonen Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag die serieuze aandacht verdient. Kopen heeft voordelen, maar ook nadelen. En dat geldt natuurlijk ook voor huren. In deze

Nadere informatie

Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant!

Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant! Inleiding Een woning kopen met korting én minder risico? Kies voor koopgarant! Na jaren van stijgende prijzen, zijn de huizenprijzen de afgelopen jaren flink gedaald. Best spannend om nu een woning te

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 150.000,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 20 Westzaan

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 150.000,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 20 Westzaan Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 150.000,- kosten koper TE KOOP De Peereboomstraat 20 Westzaan Deze tussenwoning met vrijstaande stenen berging is gelegen aan een rustige auto vrij hofje in het gewilde

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later Inhoud Uw koopwoning dichterbij 3 Betaalbaar en minder risico 4 U bent eigenaar 7 Kiezen voor een eigen huis 8 Waar kunt u op rekenen? 11 2 Uw koopwoning

Nadere informatie

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k.

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. In het centrum van Aalsmeer bieden wij u aan op de 1e verdieping een mooi starters appartement. Het 2 kamerappartement is netjes afgewerkt en bijgehouden.

Nadere informatie

VAN STOLBERGLAAN 3 3708BG ZEIST

VAN STOLBERGLAAN 3 3708BG ZEIST VAN STOLBERGLAAN 3 3708BG ZEIST Dolderseweg 138c, Den Dolder Telefoon: 030-2283530 Email: welkom@parkland.nl Website: http://www.parkland.nl In de lommerrijke villawijk "Hoge Dennen" ligt een unieke combinatie

Nadere informatie

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Valkreek 19 3079 AM Rotterdam woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 INFORMATIEBROCHURE 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

Méér makelaar. Amsterdam: Wilgenweg 2-4 Boomerang Casa. Te huur. Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23

Méér makelaar. Amsterdam: Wilgenweg 2-4 Boomerang Casa. Te huur. Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Scan voor de prijs en meer info de QR code Méér makelaar. Amsterdam: Wilgenweg 2-4 Boomerang Casa Te huur Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Adresgegevens / Locatie / Beschrijving

Nadere informatie

Inzamelingen in de maand juli Moldavië. 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding.

Inzamelingen in de maand juli Moldavië. 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding. Inzamelingen in de maand juli 2016. Datum 1e inzameling 3 Jeugdwerk Prot. Kerk, JOP. Vaders en Geloofsopvoeding. De collecte van vandaag is bestemd voor JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk.

Nadere informatie

Kamer zonder wachtlijst

Kamer zonder wachtlijst Kamer zonder wachtlijst Uw kinderen zijn toch al druk genoeg? Onze kinderen hebben meer tijd voor hun studie Kees-Jan & Anneke Schultens uit Enschede Stichting Kamer zonder Wachtlijst (SKZW) Volkerakstraat

Nadere informatie

Arnhemsestraatweg A, 6991 AL Rheden. assinkmakelaars.nl

Arnhemsestraatweg A, 6991 AL Rheden. assinkmakelaars.nl Arnhemsestraatweg 135-135A, 6991 AL Rheden assinkmakelaars.nl Arnhemsestraatweg 135-135A, 6991 AL Rheden ALGEMENE GEGEVENS OP SCHITTERENDE LOCATIE AAN DE VOET VAN DE POSBANK WONEN EN WERKEN? Op een perceel

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan

Stichting mosterdzaadje Jaarplan Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2014-2016 December 2015 Inhoud Voorwoord 3 mosterdzaadje 4 Projectreis 2014 5 Werkzaamheden 2015 6 Projectreis 2016 7 Bestuur stichting mosterdzaadje 8 Beloningsbeleid

Nadere informatie

Handel in gebruikte goederen

Handel in gebruikte goederen Handel in gebruikte goederen Wanneer u (mede) handelt in gebruikte goederen kunt u voor de BTW de margeregeling toepassen. U betaalt dan BTW over de winstmarge en niet over de omzet. De margeregeling geldt

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1 Nieuwsbrief zomer 2015 Beste geïnteresseerde, De maanden vliegen voorbij en zo is het alweer de zomer van 2015! Hier genieten we van het zomerse weer en in Uganda genieten ze van het regenseizoen. Terwijl

Nadere informatie

Houtrib 20 te Huizen

Houtrib 20 te Huizen Houtrib 20 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject MIDDENWONING met DIEPE TUIN Deze woning

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36 INFORMATIEBROCHURE Drouwen, Gasselterstraat 7-36 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 6 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Assink ERA Makelaars. makelaars taxateurs hypotheken. Aalscholversingel 406 te Velp

Assink ERA Makelaars. makelaars taxateurs hypotheken.  Aalscholversingel 406 te Velp makelaars taxateurs hypotheken Aalscholversingel 406 te Velp www.assinkera.nl Algemene gegevens Fraai op 1e verdieping gelegen en zo te betrekken gerenoveerd appartement van 58 m2 met een balkon van 7

Nadere informatie

Wat kun je met overwaarde?

Wat kun je met overwaarde? Freek Hypotheek Bodegraven Julianastraat 50, 2411 CV 03 Wat kun je met overwaarde? Freek Hypotheek geeft tips! Koop een woning onder voorbehoud van financiering Dit deed de woningmarkt in 2018 Een verbouwing

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten Financieren. Leasen. Verzekeren. ENJOYNEERING DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie