een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën."

Transcriptie

1

2 WIE IS CCN? Carbon Central Network s hoofdkwartier is gevestigd in Adelaide Australia. CCN is opgericht om mensen te informeren over de klimaatverandering en het belang van de regenwouden in deze wereld. CCN is vastbesloten het respect terug te brengen voor het behoud van Moeder Natuur en onze Planeet Aarde.

3 Wat doet CCN? CCN is een full service bedrijf die de verkoop van carbon credits biedt, met een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën. Wij verzorgen en beheren de screening en doorlichting van groene projecten en wij helpen u met marketing zodanig dat u kunt profiteren van deze projecten. Wij bieden u een eigen marketing website aan met webwinkel. Wij zorgen voor een 24h en 7 dagen op 7 veilingsplatform waar u kunt kopen en verkopen en klanten kunt naar doorverwijzen. Wij bieden een linking en tracking systeem om u zo de commissies te kunnen uitbetalen. U kunt het verschil maken door ons te helpen met het redden van onze regenwouden, en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

4 Initiatieven van CNN: Ralph Ralph gebruiken om de mensen regenwouden te leren beschermen. CCN Blog CCN Sociaal netwerk CCN CCTV via YouTube CCN Groene Debet Mastercard Een % van alle vergoedingen gaat naar het behoud van tropische bossen Meerdere valuta rekening Wereldwijd groen loyaliteitsprogramma gestart in Mei 2011.

5 Oprichters van CCN CAMPBELL SCOTT Campbell Scott Mede oprichter en CEO Campbell Scott begon zijn leven als een ondernemer en was in het bezit van een succesvolle bedrijf op de leeftijd van 24, vervolgens verkocht hij zijn bedrijf om fulltime aan networkmarketing te kunnen doen. Campbell gelooft er sterk in dat met kennis, passie en technology iedereen kan profiteren van de wereldwijde markt en zo een mooie toekomst kan opbouwen voor zijn gezin en familie. Een lonende en zinvol leven voor zichzelf en hun dierbaren. Erminio Kotlar Mede oprichter, President en Chairman Erminio is geboren in Kroatie en spreekt meerdere talen zoals Engels, Kroaties en Italiaans. Hij kwam het eerst in aanraking met network marketing toen hij 25 was en zijn eigen restaurant runde. Hij is ervan overtuigd dat we allemaal een weloverwogen beslissing moeten nemen om onze eigen ecologische voetafdruk te verminderen door meer verantwoord gebruik van energie, land en water. ERMINIO KOTLAR

6 Waarom CCN doet een oproep tot ACTIE? Eind de jaren 90 hebben wetenschappers ontdekt dat de opwarming van de aarde een belangrijke reden is tot bezorgdheid. Vele wetenschappers (en mensen) zijn van mening dat de opwarming van de aarde de grootste bedreiging is voor het milieu in de 21ste eeuw Globale opwarming resulteert direct in een wereldwijd veranderend klimaat. 9 van de laatste 10 jaren waren de warmste in de geschiedenis. Met de accumulatie van broeikasgassen in de atmosfeer, is meer zonnestraling gebruikt. Waardoor de opwarming van oppervlakte temperaturen. Warme oceanen nemen minder CO2. Door hogere niveaus condensatie ontstaan massale overstromingen en zware sneeuwstormen als nooit tevoren.

7 29 miljard ton kooldioxide worden jaarlijks uitgestoten door menselijke activiteiten op basis van fossiele brandstoffen en het verbranden van bossen wereldwijd. Honderden wetenschappers en beleidsmakers vormen een commissie over het klimaat voor de Verenigde Naties, zij hebben met zekerheid bewezen dat negentig procent van de menselijke activiteiten klimaatverandering veroorzaken, maar zelfs met deze bestanddelen van het bewijs, zijn sommige mensen nog steeds sceptisch.

8 Australië. Opwarming van de aarde is niet langer een toekomstige gebeurtenis waar we ons zorgen hoeven over te maken de komende decennia. Het gebeurt nu op dit moment! We zijn momenteel getuige van veranderingen in de extreme weersomstandigheden, die massale overstromingen, bosbranden, bossen, grote droogte en bleken van koraalriffen veroorzaken.

9 Volgens een artikel in The New York Times, een groeiend aantal politici begon de opwarming van de aarde en klimaatverandering als niets minder dan een bedreiging voor de wereldwijde veiligheid te overwegen.

10 GLOBAL WARMING CONCERNS tekst Stijging van de zeespiegel - slechte oogsten - gebrek aan voedsel en water - een dramatische verandering van ecosystemen.

11 Waarom zijn regenwouden zo belangrijk? Tropische bossen worden "de longen van de wereld genoemd. " Als we de strijd om de regenwouden over heel de wereld te redden verliezen dan zullen we de strijd tegen de klimaatverandering verliezen. Zij bieden de voordelen van het ecosysteem, van vitaal belang voor de wereld: ze slaan water op, ze controleren de neerslag en ze zijn een thuis voor meer dan de helft van de planeet biodiversiteit. Maar wat belangrijker is, zij spelen een cruciale rol in de klimaatverandering. Miljarden dollars per jaar worden nu toegewijd aan het helpen van ontwikkelingslanden om de vernietiging van bossen te stoppen, om schone energie te verwerven en aan te passen aan de klimaatverandering.

12 REDD: een nieuwe strategie die voorgesteld is door de: UNFCCC (UNFCCC :United Nations Framework Convention on Climate Change) REDD Verwijst naar Carbon Credits gemaakt van Vermindering van Emissies, Ontbossing en Aantasting '. REDD is een nieuw proces dat ontworpen is om de wereldwijde regenwouden te helpen beschermen en behouden. REDD impliceert een intieme betrokkenheid van alle belanghebbenden, waaronder overheden, inheemse volkeren en andere bossen afhankelijke gemeenschappen, in een nationale en internationale programma ondersteund door de United Nations Framework Convention on Climate Change. REDD-programma is ontworpen om een waarde te bieden op de credits gegenereerd door het stoppen van de vernietiging van tropische bossen die bijna een kwart vormen van broeikasgasemissies en koolstof in de atmosfeer gebracht. Dat is de manier voor de mensheid om het voortbestaan van de tropische bossen te verzekeren ten voordele van de toekomstige generaties. REDD is de meest gewilde en erkende carbon credit in de komende jaren. De Naties, de consumenten en bedrijven zullen REDD als voorkeursmiddel kiezen om hun koolstofemissies te compenseren.

13 CCN PARTNERS SGG Carbon Credited Farming (SGG) een bedrijf UK PLC: The CEO for SGG is Mr Greg Fryett is de pionier van de installatie van het nieuwe programma en hij heeft banbrekend werk verricht door de setup van het nieuwe Clobal Conservation Standard. - SGG werkt volledig in milieuhygiënisch verantwoorde markten de 'groene', de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen, veiligstellen van regenwouden voor REDD, en de uitvoering van agribusiness en duurzame landbouw in de ontwikkelende economieën. De Leveringsovereenkomst tussen CCN en SGG is voor 10 miljoen carbon credits met geprojecteerde IMO een omzet van 100 miljoen. (de lid-pakket verkopen niet inbegrepen).

14 SGG geassocieerde deelnemers Dr Michael Dutschke Dr Michael Dutschke is een sociaal-econoom met een extra wetenschappen. Michael is een beleidsadviseur op het ontwerp en de implementatie van flexibele mechanismen naleving in het internationale klimaatbeleid sinds 1997, waarbij waarnemer aan alle relevante vergaderingen van het Klimaatverdrag. Sinds de opkomst van het debat in 2002, heeft hij zich gespecialiseerd in het Verminderen van Emissies van Ontbossing en Bosdegradatie (REDD). Michael's focus ligt op beleidsontwikkeling, capaciteitsopbouw en institutionele versterking en project consultancy voor klimaat en ontwikkeling in het landgebruik en biomassa-energie. Agus Pratama Sari: CEO of Sustainable Conservation Agus Sari behaalde een graad van het Energy and Resources Group aan de Universiteit van Californië. Agus is CEO van duurzame instandhouding en Non-Executive Director van de organisatie Peace. Voorafgaand aan deze benoeming was hij zowel de Country Director van Indonesië, en het strategisch beleid directeur van Zuidoost-Azië voor EcoSecurities, een van 's werelds grootste carbon actief ontwikkelaars. CCN is er trots op om samen te werken met zulke invloedrijke leden van de milieu-gemeenschap.

15 RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT Het Rimba Megah Lestari behoud project is het grootste behoud project in Indonesïe tot nu toe. Het totale project gebied is hectare, met een bosgebied van ha, waarvan meer dan hectare is gemarkeerd als Conservation Area. CCN heeft een overeenkomst getekend voor de aankoop van 10 miljoen carbon credits afkomstig van de bescherming van het regenwoud door ontbossing. Virtuele kaart van Rimba Megah Lestari Dit is één van de grootste ondertekende overeenkomsten door een organisatie in de wereld.

16 RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT Het Rimba project omvat het vinden van duurzame manieren om het voortbestaan van de lokale inheemse bevolking te waarborgen in het gebied dat bestaat uit meer dan 800 mensen. Wanneer u carbon credits koopt van CCN, worden deze middelen rechtstreeks gegeven aan de project finaciering voor de activiteiten van het behoud en dienen voor de lokale gemeenschap te ondersteunen, met de creatie van nieuwe infrastructuur en de uitvoeringspraktijk van de duurzame landbouw, passend voor dit gebied.

17 Carbon Markt Potentieel "Carbon zal de grootste commodity markt in de wereld, en het zou 's werelds grootste markt als geheel geworden. - London s Financial World De carbon industrie markt zal enorme nieuwe mogelijkheden bieden voor mensen die een extra inkomen willen genereren. In tegenstelling tot andere bedrijven zal de carbon Market meer zijn dan zomaar een product, maar eerder een noodzaak naar carbon als overheden beperkingen beginnen op te leggen. Naarmate meer en meer overheden gaan beginnen met het reguleren van het verminderen van de uitstoot van bedrijven, hetzij vrijwillig, hetzij door wettelijke verplichting, zal de vraag naar beschikbare carbon credits stijgen - en dus de prijs! Gewoon verwijzen naar de wet van vraag en aanbod om te zien dat deze industrie op het punt staat van een grote explosie.

18 Hoe kan u hierbij betrokken worden! 1) Verminder uw ecologische voetafdruk persoonlijk of zakelijk: recycleren, hergebruiken, te verminderen. 2) Ondersteuning en kopen van bedrijven die klimaneutraal zijn. 3) Neem een standpunt op Ecologisch vlak en op vlak van Behoud. 4) Compenseer uw kooldioxide-uitstoot met REDD. 5) Investeren in nieuwe groene technologieën en andere milieu-projecten. Nu: als er een bedrijf je niet alleen kan helpen deze doelen te bereiken maar je ook beloond voor inspanningen?

19 Carbon Central Network biedt mensen de mogelijkheid om onafhankelijke carbon handelaar te worden en van thuis uit part-time of full-time te werken. We betalen commissies 2 wekelijks op alle verkopen. Wij bieden zelfs andere grote prikkels voor goed presterende Carbon Traders zoals auto leasen of huren, eco woningverbetering, eco-vakantie bonussen en nog veel meer.

20 CC Compensatie Plan 5 manieren om te verdienen Plus Auto, Woning en Reis beloningen

21 WINST DISCLAIMER Elke inspanning is geleverd om nauwkeurig dit product te vertegenwoordigen en zijn potentieel, er is geen garantie dat u al het geld kan innen met behulp van de technieken en ideeën of software op deze site. Het niveau van uw succes in het bereiken van de resultaten beweerde op deze pagina is afhankelijk van de tijd die u te besteden aan de ideeën en technieken genoemd, uw financiën, kennis en verschillende vaardigheden. aangezien deze factoren verschillen naar gelang van indivduals, kunnen wij niet garanderen uw succes of inkomen. Noch zijn wij verantwoordelijk voor geen van uw acties. materialen in deze presentatie kunnen informatie bevatten die naar voren omvat-looking statements die onze verwachtingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen te geven. U kunt deze verklaringen van het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten Ze gebruiken woorden zoals anticiperen, schatting, verwachten, project, van plan, geloven en andere woorden en termen van gelijke strekking in verband met een beschrijving van mogelijke inkomsten of financiële prestaties. alle formard looking statements hier of op een van onze sales materiaal zijn bedoeld om onze mening van de winst kan benutten. Veel factoren zullen van belang zijn bij het bepalen van uw werkelijke resultaten en zijn geen garanties zijn gemaakt dat u de resultaten vergelijkbaar met die van ons te bereiken of anyboy anders, in feite geen garanties zijn gemaakt dat u alle resultaten van onze ideeën en technieken ons materiaal te bereiken.

22 Het is gratis om lid te worden. Step 1. Zijn doorverwezen door iemand van CCN & online registreren met uw gegevens. Step 2. Ontvang uw persoonlijk gerepliceerde site zodat u ook anderen kan verwijzen naar CCN. Step 3. Bouw uw online netwerk. Het moment dat u zich online registreerd zal u een positie worden toegwezen in de CCN multi-match network. U kunt punten beginnen verzamelen vanaf dag 1, op alle verkopen die gebeurd zijn in uw netwerk. U krijgt 21 dagen om te upgraden en voor uw lidmaatschap te betalen door de aankoop van een affiliate, ambassadeur of Carbon Trader pakket. Als je dat niet doet, is uw eerste positie in de CCN Multi-Match netwerk uitgeschakeld, maar je kunt toch weer op elk moment een upgrade doen en dan krijgt u een andere positie.

23 Eerst gratis registreren en dan kan je één van de CCN paketten kiezen. Packages:

24 Leden paketten De CCN Online Business System omvat: Gerepliceerde marketing websites Online Business Back Office Live veiling toegang ECO Credits Bonus program Webinar MLM Training Program Sales & Marketing Tools Carbon Trader Trainings Programma

25 De betaalbare CCN Home Business Uw opstart kost Status niveau Uni-Level 10% levels 1 and 2 Multi-Match Inkomen Matching 120 Affiliate 6 Ton Co2-e JA Max 100 per dag 1,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus 240 Ambassador 12 Ton Co2-e JA Max 200 per dag 2,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus 400 Carbon Trader 25 Ton Co2-e JA Verdien van 2,000 tot 45,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus Als een Carbon Trader komt u in aanmerking om door de vooruitgang naar het volgende niveau van CCN Status Trainee Carbon Trader en vervolgens helemaal door naar VIP Carbon Trader. Onze volgende dia toont u alle CCN Status niveaus en verdiencapaciteit.

26 TRAINEE Sponser 2 Carbon Traders Dagelijks Max 300, 2 Wekelijks Max 3,000 QUALIFIED Daily Maximum of 400, fortnightly 4000Daily Maximum of 400, fortnightly 4000 Sponser 4 Carbon Traders Dagelijks Max 400, 2 Wekelijks Max 4,000 ASSOCIATE 6CTs Dagelijks Max 600, 2 Wekelijks 6, bonus in uw ECO portefieulle PREMIUM 8CTs Dagelijks Max 800, 2 Wekelijks 8, THC bonus, 600 per maand auto, Extra Positie PREMIER 10CTs Dagelijks Max 1000, 2 Wekelijks 10,000 10,000 THC bonus, 900 per maand auto, Extra Positie V.I.P. 10CTs Dagelijks Max 1500, 2 Wekelijks 15,000 10,000 THC bonus, 1,200 per maand auto Bonus

27 Compensatie Plan 1 2 Uni-Level Bonus: Betaald op persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief) Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Product verkoop 3 Matching Bonus: Betaald in verhouding tot wat je team persoonlijk verdiend. 4 ECO Bonus: Bonussen worden dagelijks betaald op basis van bedrijfomzet en andere zakelijke activiteiten. 5 Live Veilingen: Kopen en verkopen van carbon credits.

28 Berekening van de commissies in werkelijkheid Verzoeken tot uitbetaling commissie worden verwerkt op de 5e en 20e van elke maand. CCN zal deze cimmissies betalen d.m.v op storting op bankrekening, PayPal, AlertPay of uw CCN Debit MasterCard. Alle leden krijgen een setup voor een multicurrency CCN Ezybond Account.

29 Compensatie Plan 1 Uni-Level Bonus: Betaald op persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief) U wordt 10% uitbetaald op alle CCN Carbon Pack Sales op uw 1ste en 2de niveau van uw persoonlijk gesponsorde personen : Product Verkoop Affiliate Verkopen: 120 x 10% = 12 bonus Ambassador Verkopen. 240 x 10%= 24 bonus Carbon Trader Verkopen. 400 x 10% = 40 bonus 10% - Niveau 1 - Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort 10% - Niveau Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort

30 Compensatie Plan Product Verkoop 2 Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team 250 /500 = match = 50 Two personal Sales to Qualify for Multi Match income Pts 500 Pts

31 Compensatie Plan Product Verkoop 2 Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team 250 /500 = match = 50 Wat je minimum moet hebben Maximum 14 Dagen Inkomen 2 Affiliate Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop 10,000

32 Compensatie Plan 3 Matching Bonus: Betaald in verhouding tot wat je team persoonlijk verdiend. 1 CT Verkoop 3 CT Verkoop 5 CT Verkoop 7 CT Verkoop 10 CT Verkoop Product Verkoop 10% Niveau 1 10% 5% Niveau 2 15% 5% Niveau % 5% 5% Niveau 3 Niveaus worden gecomprimeerd, zodat u altijd betaald op Active niveaus 20% 5% 5% 5% Niveau 4

33 Compensatie Plan 4 Passief: Betaald per dag in vergelijking met de aankoop van carbon credits. Product Verkoop ECO bonussen worden dagelijks gegenereerd uit de verkoopspot van de bedrijven en van alle business sales activiteiten, handel en overnames van carbon credits. Ook alle winstgevend inkomen dat wordt 4 gegenereerd uit andere corporate sales en dochterondernemingen van gevestigde bedrijven wordt gelegd naar ECO bonusbetalingen.

34 Compensatie Plan 4 ECO Bonus: Bonussen worden dagelijks betaald op basis van bedrijfomzet en andere zakelijke activiteiten. Voor geregistreerde en gekwalificeerde die IMO Carbon Credits aankopen. leden Product Verkoop Een lid kan IMO carbon credits (Not from packs) inruilen voor ECO Credits Carbon Credits = 1000 of ECO Credits Leden moeten er zich van bewust zijn dat, zodra de carbon credits werden omgezet 4 naar ECO-Credits, ze onherroepelijk zijn verbonden aan diverse lopende projecten en de basiswaarde van de euro rekening kan nooit worden ingestrokken. Commissie betalingen aan leden die deelnemen aan het ECO-programma zijn continu en eindigen nooit.

35 Compensatie Plan 4 ECO Bonus: ECO premies elke dag betaald door uw aankoop van koolstofkredieten. Product Verkoop 4

36 Compensatie Plan Product Verkoop 5 Live Veilingen: Kopen en verkopen van carbon credits. Live carbon veilingen zullen open zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij het opstarten. Ieder lid zal de mogelijkheid hebben om carbon credits aan te kopen die carbon liden verkopen. Fase 1. IMO: Initial Member Offer. 10 miljoen Carbon Credits, meer dan tien kavels te koop vanaf 6 tot 15 tot ze zijn uitverkocht. Fase 2. Veiling wordt geopend en leden kunnen hun te verkopen Credits op de lijst zetten via het veiling systeem. *70/30 winst regel Koop Carbon Credits voor 6 tot 15 en verkoop ze voor 20.

37 70/30 regel: 30% van alle inkomsten behalve van persoonlijke rechtstreekse verkoop gaat naar de persoonlijke account om zo meer credits te kunnen aankopen op de veilingen. Voorbeeld: Als je 1000 verdient, zal er 700 beschikbaar zijn in u cash account en 300 zal beschikbaar zijn in uw verplichte aankoop account. 50% kan worden gebruikt voor maandelijks onderhoud. Totdat de veiling begint, wordt het geld verzamelen in de aanloop naar de eerste veildag. * Het verplichte Auto kopen systeem opent bieden op 20 tot en met de eerste verplichte fondsen is in alle rekeningen zijn uitgeput.

38 IMO. Initial Member Offer Discounted Carbon Credits Meer dan 10 kavels verkocht. (Veilingen wordt geopend wanneer alle kavels zijn uitverkocht)

39 Carbon Veilingen Koop 499 of minder en krijg 1 punt per CC Koop 500+ en krijg 2-4 punten per CC Multi Matchpunten betaald op persoonlijke en corporate aankopen.

40 Betaalbare minimale maandelijkse uitgaven: punten Dit is gelijk aan de aankoop van 2 ton carbon credits per maand om te helpen compenseren uw eigen carbon footprint of uw familie. Het is eenvoudig en betaalbaar. Het handhaven van de minimale maandelijkse kosten voor je status niveau, zult u in staat zijn om alle premies te winnen van CCN. Let op, alsjeblieft, dat wanneer je vorderingen maakt in het CCN level status, mogen wij u vragen om meer te wijten aan het feit dat je meer kan verdienen.

41 3 Extra Bonussen AUTO Auto s betaald door de firma 3 Maanden 6 Maanden 12 Maanden WONING Carbon neutrale Woning. Verlichting Solar warm water Solar Stroom Wind Energie Energy Efficiente apparaten Verminder gasrekeningen Verminder Electriciteitsfactuur Verminder Waterfactuur REIZEN

42 Wees de eerste MLM Carbon Millionaire ter wereld Persoonlijke CT Verkopen ,000 minimum over 14 dagen periode, voor 6 opeenvolgende 14 Dagen periodes.

43

Impact en engagement. Thema s en onze impact. Impact in 't kort. Milieujaarverslag. Sociaal jaarverslag. GRI overzicht. Stakeholderdialoog.

Impact en engagement. Thema s en onze impact. Impact in 't kort. Milieujaarverslag. Sociaal jaarverslag. GRI overzicht. Stakeholderdialoog. Impact en engagement Triodos Bank is in het leven geroepen om ten goede te komen aan mensen, milieu en cultuur. Ontdek wat we in 2012 hebben bereikt. Hoe we onze medewerkersgroep hebben ontwikkeld, vooruitgang

Nadere informatie

Maatschappelijk jaarverslag 2010

Maatschappelijk jaarverslag 2010 Maatschappelijk jaarverslag 200 0.000 Aantal ING medewerkers wereldwijd 4,9% van onze ING Management Council bestaat uit vrouwen 72/00 ING heeft een score van 72 in de Dow Jones Sustainability Index +40

Nadere informatie

SRI Nieuws. SRI: duurzaamheid in actie. Inhoud. 2 Bijdragen aan de langetermijnperformance opkomende markten door rekening te houden met ESG-risico s

SRI Nieuws. SRI: duurzaamheid in actie. Inhoud. 2 Bijdragen aan de langetermijnperformance opkomende markten door rekening te houden met ESG-risico s Voor professionele beleggers - Zomer 2011 SRI Nieuws Inhoud 2 Bijdragen aan de langetermijnperformance van de opkomende markten door rekening te houden met ESG-risico s 5 Rondetafelgesprek: de visie van

Nadere informatie

CHEQ. Responsible Investing

CHEQ. Responsible Investing CHEQ Kwartaaluitgave 24 Mei 2007 Responsible Investing = De koers van het klimaat = Stuwende kracht achter duurzaamheid in de financiële wereld = People, planet, profit prikkels = Hoe kun je klimaatverandering

Nadere informatie

Register. Affakkelen 12, 33 Afrika, bijdrage in 28 Alaska 19 Algemene Beleidsuitgangspunten van Shell 20,30 Alternatieve energie 15

Register. Affakkelen 12, 33 Afrika, bijdrage in 28 Alaska 19 Algemene Beleidsuitgangspunten van Shell 20,30 Alternatieve energie 15 De energie-uitdaging aangaan Shell Duurzaamheidsverslag 2006 In dit verslag Register K SHELL EN DE ENERGIE-UITDAGING 2 7 ENERGIEZEKERHEID 8 9 VERANTWOORD OMGAAN MET ENERGIE 10 31 WERKEN IN LASTIGE LOCATIES

Nadere informatie

WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG!

WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG! WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG! 2014 ACN Europe B.V. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie en alle handelsmerken, handelsnamen en logo s die hierin worden gebruikt,

Nadere informatie

Online betalen 2011. Een markt volop in beweging

Online betalen 2011. Een markt volop in beweging Online betalen 2011 Een markt volop in beweging 1 De e-commercemarkt is continu in beweging met tal van nieuwe ontwikkelingen en initiatieven in online betalen. Online betalen 2011 is een compleet vernieuwd

Nadere informatie

Nederland en energie efficiëntie Zal Nederland in 2020 de Europese norm van 20% efficiënter energieverbruik behalen?

Nederland en energie efficiëntie Zal Nederland in 2020 de Europese norm van 20% efficiënter energieverbruik behalen? Nederland en energie efficiëntie Zal Nederland in 2020 de Europese norm van 20% efficiënter energieverbruik behalen? Frank Menger en Pepijn Wolterinck Young European Specialists 2012 1 Inhoudsopgave Het

Nadere informatie

laatste gaat mijn dank uit naar de bij het onderzoek betrokken gemeenten. Zonder hun medewerking zou mijn onderzoek nooit een succes zijn geworden..

laatste gaat mijn dank uit naar de bij het onderzoek betrokken gemeenten. Zonder hun medewerking zou mijn onderzoek nooit een succes zijn geworden.. Voorwoord Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de betrokkenheid van burgerlijke gemeenten bij internationaal klimaatbeleid. Het is uitgevoerd als afstudeeropdracht in het kader van mijn

Nadere informatie

Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO) 1. Advies 2 over de flexibiliteitsmechanismen van het Protocol van Kyoto

Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO) 1. Advies 2 over de flexibiliteitsmechanismen van het Protocol van Kyoto Advies over de flexibiliteitsmechanismen van het Protocol van Kyoto Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO) 1 Advies 2 over de flexibiliteitsmechanismen van het Protocol van Kyoto Advies op eigen

Nadere informatie

TlB Jaarverslag 2009

TlB Jaarverslag 2009 TlB Jaarverslag 2009 Kerncijfers bedragen in miljoenen euro s 2009 2008 2007 2006 2005 Financieel Eigen vermogen 314 204 200 124 120 Aantal certificaathouders 14.778 11.797 12.084 9.039 9.271 Toevertrouwde

Nadere informatie

ondernemen in smallingerland Duurzaam

ondernemen in smallingerland Duurzaam duurzaam ondernemen in smallingerland Planet Enthousiasme Innovatie Inzicht Minder afval Toekomstbestendig Duurzaam Mobiliteit Ervaringen delen Energiebesparing Verantwoord Kostenbesparing Profit Transparantie

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

Informatiebrochure World Wide Views 26 september 2009

Informatiebrochure World Wide Views 26 september 2009 Informatiebrochure World Wide Views 26 september 2009 World Wide Views Brochure 1 Publicatie: Deze informatiebrochure is speciaal gemaakt voor de deelnemers aan World Wide Views 2009. De publicatie is

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Maatschappelijk verantwoord ondernemen VERSLAG OVER 2013 Colofon & contactgegevens Dit is het MVO-verslag 2013 van E.ON Benelux. Informatie die ontbreekt in dit verslag is terug te vinden in het E.ON Sustainability

Nadere informatie

Company review 2013. Progressing together. See what counts.

Company review 2013. Progressing together. See what counts. Progressing together See what counts. Zien wat er echt toe doet In 2014 hebben we onze merknaam veranderd van De Lage Landen naar DLL. Een belangrijke stap op onze weg naar wereldwijd succes. We zijn uitgegroeid

Nadere informatie

Timmer aan minder klimaatverandering:

Timmer aan minder klimaatverandering: Timmer aan minder klimaatverandering: Gebruik hout! Medewerkers Gunilla Beyer Scandinavische Raad voor Bos Swedish Forest Industries Federation Manu Defays Belgian Woodforum Martin Fischer Holzabsatzfonds

Nadere informatie

T B. Jaarverslag 2014

T B. Jaarverslag 2014 arverslag T B Jaarverslag 2014 Het jaarverslag van Triodos Bank is ook online beschikbaar. Bekijk het online jaarverslag 2014 op www.triodos.nl/jaarverslag. Hier staat meer gedetailleerde informatie,

Nadere informatie

T B. Jaarverslag 2014

T B. Jaarverslag 2014 arverslag T B Jaarverslag 2014 Het jaarverslag van Triodos Bank is ook online beschikbaar. Bekijk het online jaarverslag 2014 op www.triodos.nl/jaarverslag. Hier staat meer gedetailleerde informatie,

Nadere informatie

INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE

INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE W E V R O E G E N U I T 2 0 L A N D E N H O E Z E D E N K E N IN EEN ONDERZOEK UITGEVOERD DOOR CICERO BLACKROCK INVESTOR PULSE NEDERLAND DERDE EDITIE WAT HOUDT NEDERLANDERS

Nadere informatie

THE HYIP RATER INVESTORS BIBLE

THE HYIP RATER INVESTORS BIBLE PRESENTS THE HYIP RATER INVESTORS BIBLE HYIP RATER.NET DISCLAIMER: We are in no way affiliated with any of the investment programs. The information presented on our website is based on statistics and personal

Nadere informatie

TLB Jaarverslag 2011

TLB Jaarverslag 2011 TLB Jaarverslag 2011 Het jaarverslag van Triodos Bank is ook online beschikbaar. Bezoek het Online Jaarverslag 2011 voor meer gedetailleerde informatie, inclusief interviews, samenvattingen van onze activiteiten

Nadere informatie

5TIPS GROEN ZAKENDOEN

5TIPS GROEN ZAKENDOEN EEN COMMERCIËLE BIJLAGE VAN MEDIAPLANET, GEDISTRIBUEERD DOOR HET FINANCIEELE DAGBLAD. Leasemaatschappij en Een groener wagenpark in Nederland Herman Wij ffels: Een duurzaam beleid hoeft niet duur te zij n

Nadere informatie

BELEID EN PROCEDURES NETHERLANDS BELEID EN PROCEDURES

BELEID EN PROCEDURES NETHERLANDS BELEID EN PROCEDURES NETHERLANDS BELEID EN PROCEDURES BELEID EN PROCEDURES ETHISCHE CODE VOOR PROMOTERS Als een onafhankelijke Vi Promoter (VIP) verplicht ik mij om de integriteit van Vi te waarborgen. Ik zal als onafhankelijke

Nadere informatie

OP WEG NAAR EEN DUURZAME

OP WEG NAAR EEN DUURZAME OP WEG NAAR EEN DUURZAME RETAILSECTOR EEN ONDERZOEK NAAR DE AFSTEMMING VAN DE BELANGEN OP HET GEBIED VAN DUURZAAMHEID TUSSEN DE AANBIEDERS EN GEBRUIKERS VAN RETAILVASTGOED Erik van Gelder MRE 2008-2010

Nadere informatie

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN Don Failla 1 VOORWOORD De '45 Seconden" Presentatie is alles wat men hoeft te weten om een grote organisatie op te bouwen. En als iemand deze presentatie

Nadere informatie

De wereld die we willen

De wereld die we willen De wereld die we willen Een toekomst voor iedereen Movimiento Mundial por la Infancia de Latinoamérica y El Caribe De wereld die we willen Een toekomst voor iedereen Een uitgave van Child Friendly Agencies

Nadere informatie

Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan!

Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan! Zorg ervoor dat Europese bedrijven online gaan! Een praktische gids voor werkervaring Ian Lynch Ondersteund door het Lifelong Learning Project van de Europese Unie Ian Lynch 2012 Dit project werd gefinancierd

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE NIVEAU 1 DE BESTE START NIVEAU 2 NAAST KANSEN OOK VERANTWOORDELIJKHEID NIVEAU 3 EEN SOCIALE PROPOSITIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE

INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE NIVEAU 1 DE BESTE START NIVEAU 2 NAAST KANSEN OOK VERANTWOORDELIJKHEID NIVEAU 3 EEN SOCIALE PROPOSITIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE Hoe leest u ICCOnomics het beste? 3 7 NIVEAU 1 DE BESTE START Het eerste niveau van ICCOnomics samengevat 9 19 NIVEAU 2 NAAST KANSEN OOK VERANTWOORDELIJKHEID Het tweede niveau

Nadere informatie

Handleiding over coöperaties. 14/02/2014 (V6.2) NettoWatt. Permalink: http://www.restor- hydro.eu/documents/2012/09/coopguidelines.

Handleiding over coöperaties. 14/02/2014 (V6.2) NettoWatt. Permalink: http://www.restor- hydro.eu/documents/2012/09/coopguidelines. Handleiding over coöperaties Permalink: http:///documents/2012/09/coopguidelines.pdf 14/02/2014 (V6.2) NettoWatt De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze publicatie ligt volledig bij de auteurs.

Nadere informatie