een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën."

Transcriptie

1

2 WIE IS CCN? Carbon Central Network s hoofdkwartier is gevestigd in Adelaide Australia. CCN is opgericht om mensen te informeren over de klimaatverandering en het belang van de regenwouden in deze wereld. CCN is vastbesloten het respect terug te brengen voor het behoud van Moeder Natuur en onze Planeet Aarde.

3 Wat doet CCN? CCN is een full service bedrijf die de verkoop van carbon credits biedt, met een veilingsplatform en het belang te investeren in alle opkomende groene technologieën. Wij verzorgen en beheren de screening en doorlichting van groene projecten en wij helpen u met marketing zodanig dat u kunt profiteren van deze projecten. Wij bieden u een eigen marketing website aan met webwinkel. Wij zorgen voor een 24h en 7 dagen op 7 veilingsplatform waar u kunt kopen en verkopen en klanten kunt naar doorverwijzen. Wij bieden een linking en tracking systeem om u zo de commissies te kunnen uitbetalen. U kunt het verschil maken door ons te helpen met het redden van onze regenwouden, en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

4 Initiatieven van CNN: Ralph Ralph gebruiken om de mensen regenwouden te leren beschermen. CCN Blog CCN Sociaal netwerk CCN CCTV via YouTube CCN Groene Debet Mastercard Een % van alle vergoedingen gaat naar het behoud van tropische bossen Meerdere valuta rekening Wereldwijd groen loyaliteitsprogramma gestart in Mei 2011.

5 Oprichters van CCN CAMPBELL SCOTT Campbell Scott Mede oprichter en CEO Campbell Scott begon zijn leven als een ondernemer en was in het bezit van een succesvolle bedrijf op de leeftijd van 24, vervolgens verkocht hij zijn bedrijf om fulltime aan networkmarketing te kunnen doen. Campbell gelooft er sterk in dat met kennis, passie en technology iedereen kan profiteren van de wereldwijde markt en zo een mooie toekomst kan opbouwen voor zijn gezin en familie. Een lonende en zinvol leven voor zichzelf en hun dierbaren. Erminio Kotlar Mede oprichter, President en Chairman Erminio is geboren in Kroatie en spreekt meerdere talen zoals Engels, Kroaties en Italiaans. Hij kwam het eerst in aanraking met network marketing toen hij 25 was en zijn eigen restaurant runde. Hij is ervan overtuigd dat we allemaal een weloverwogen beslissing moeten nemen om onze eigen ecologische voetafdruk te verminderen door meer verantwoord gebruik van energie, land en water. ERMINIO KOTLAR

6 Waarom CCN doet een oproep tot ACTIE? Eind de jaren 90 hebben wetenschappers ontdekt dat de opwarming van de aarde een belangrijke reden is tot bezorgdheid. Vele wetenschappers (en mensen) zijn van mening dat de opwarming van de aarde de grootste bedreiging is voor het milieu in de 21ste eeuw Globale opwarming resulteert direct in een wereldwijd veranderend klimaat. 9 van de laatste 10 jaren waren de warmste in de geschiedenis. Met de accumulatie van broeikasgassen in de atmosfeer, is meer zonnestraling gebruikt. Waardoor de opwarming van oppervlakte temperaturen. Warme oceanen nemen minder CO2. Door hogere niveaus condensatie ontstaan massale overstromingen en zware sneeuwstormen als nooit tevoren.

7 29 miljard ton kooldioxide worden jaarlijks uitgestoten door menselijke activiteiten op basis van fossiele brandstoffen en het verbranden van bossen wereldwijd. Honderden wetenschappers en beleidsmakers vormen een commissie over het klimaat voor de Verenigde Naties, zij hebben met zekerheid bewezen dat negentig procent van de menselijke activiteiten klimaatverandering veroorzaken, maar zelfs met deze bestanddelen van het bewijs, zijn sommige mensen nog steeds sceptisch.

8 Australië. Opwarming van de aarde is niet langer een toekomstige gebeurtenis waar we ons zorgen hoeven over te maken de komende decennia. Het gebeurt nu op dit moment! We zijn momenteel getuige van veranderingen in de extreme weersomstandigheden, die massale overstromingen, bosbranden, bossen, grote droogte en bleken van koraalriffen veroorzaken.

9 Volgens een artikel in The New York Times, een groeiend aantal politici begon de opwarming van de aarde en klimaatverandering als niets minder dan een bedreiging voor de wereldwijde veiligheid te overwegen.

10 GLOBAL WARMING CONCERNS tekst Stijging van de zeespiegel - slechte oogsten - gebrek aan voedsel en water - een dramatische verandering van ecosystemen.

11 Waarom zijn regenwouden zo belangrijk? Tropische bossen worden "de longen van de wereld genoemd. " Als we de strijd om de regenwouden over heel de wereld te redden verliezen dan zullen we de strijd tegen de klimaatverandering verliezen. Zij bieden de voordelen van het ecosysteem, van vitaal belang voor de wereld: ze slaan water op, ze controleren de neerslag en ze zijn een thuis voor meer dan de helft van de planeet biodiversiteit. Maar wat belangrijker is, zij spelen een cruciale rol in de klimaatverandering. Miljarden dollars per jaar worden nu toegewijd aan het helpen van ontwikkelingslanden om de vernietiging van bossen te stoppen, om schone energie te verwerven en aan te passen aan de klimaatverandering.

12 REDD: een nieuwe strategie die voorgesteld is door de: UNFCCC (UNFCCC :United Nations Framework Convention on Climate Change) REDD Verwijst naar Carbon Credits gemaakt van Vermindering van Emissies, Ontbossing en Aantasting '. REDD is een nieuw proces dat ontworpen is om de wereldwijde regenwouden te helpen beschermen en behouden. REDD impliceert een intieme betrokkenheid van alle belanghebbenden, waaronder overheden, inheemse volkeren en andere bossen afhankelijke gemeenschappen, in een nationale en internationale programma ondersteund door de United Nations Framework Convention on Climate Change. REDD-programma is ontworpen om een waarde te bieden op de credits gegenereerd door het stoppen van de vernietiging van tropische bossen die bijna een kwart vormen van broeikasgasemissies en koolstof in de atmosfeer gebracht. Dat is de manier voor de mensheid om het voortbestaan van de tropische bossen te verzekeren ten voordele van de toekomstige generaties. REDD is de meest gewilde en erkende carbon credit in de komende jaren. De Naties, de consumenten en bedrijven zullen REDD als voorkeursmiddel kiezen om hun koolstofemissies te compenseren.

13 CCN PARTNERS SGG Carbon Credited Farming (SGG) een bedrijf UK PLC: The CEO for SGG is Mr Greg Fryett is de pionier van de installatie van het nieuwe programma en hij heeft banbrekend werk verricht door de setup van het nieuwe Clobal Conservation Standard. - SGG werkt volledig in milieuhygiënisch verantwoorde markten de 'groene', de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen, veiligstellen van regenwouden voor REDD, en de uitvoering van agribusiness en duurzame landbouw in de ontwikkelende economieën. De Leveringsovereenkomst tussen CCN en SGG is voor 10 miljoen carbon credits met geprojecteerde IMO een omzet van 100 miljoen. (de lid-pakket verkopen niet inbegrepen).

14 SGG geassocieerde deelnemers Dr Michael Dutschke Dr Michael Dutschke is een sociaal-econoom met een extra wetenschappen. Michael is een beleidsadviseur op het ontwerp en de implementatie van flexibele mechanismen naleving in het internationale klimaatbeleid sinds 1997, waarbij waarnemer aan alle relevante vergaderingen van het Klimaatverdrag. Sinds de opkomst van het debat in 2002, heeft hij zich gespecialiseerd in het Verminderen van Emissies van Ontbossing en Bosdegradatie (REDD). Michael's focus ligt op beleidsontwikkeling, capaciteitsopbouw en institutionele versterking en project consultancy voor klimaat en ontwikkeling in het landgebruik en biomassa-energie. Agus Pratama Sari: CEO of Sustainable Conservation Agus Sari behaalde een graad van het Energy and Resources Group aan de Universiteit van Californië. Agus is CEO van duurzame instandhouding en Non-Executive Director van de organisatie Peace. Voorafgaand aan deze benoeming was hij zowel de Country Director van Indonesië, en het strategisch beleid directeur van Zuidoost-Azië voor EcoSecurities, een van 's werelds grootste carbon actief ontwikkelaars. CCN is er trots op om samen te werken met zulke invloedrijke leden van de milieu-gemeenschap.

15 RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT Het Rimba Megah Lestari behoud project is het grootste behoud project in Indonesïe tot nu toe. Het totale project gebied is hectare, met een bosgebied van ha, waarvan meer dan hectare is gemarkeerd als Conservation Area. CCN heeft een overeenkomst getekend voor de aankoop van 10 miljoen carbon credits afkomstig van de bescherming van het regenwoud door ontbossing. Virtuele kaart van Rimba Megah Lestari Dit is één van de grootste ondertekende overeenkomsten door een organisatie in de wereld.

16 RIMBA MEGAH LESTARI BEHOUD PROJECT Het Rimba project omvat het vinden van duurzame manieren om het voortbestaan van de lokale inheemse bevolking te waarborgen in het gebied dat bestaat uit meer dan 800 mensen. Wanneer u carbon credits koopt van CCN, worden deze middelen rechtstreeks gegeven aan de project finaciering voor de activiteiten van het behoud en dienen voor de lokale gemeenschap te ondersteunen, met de creatie van nieuwe infrastructuur en de uitvoeringspraktijk van de duurzame landbouw, passend voor dit gebied.

17 Carbon Markt Potentieel "Carbon zal de grootste commodity markt in de wereld, en het zou 's werelds grootste markt als geheel geworden. - London s Financial World De carbon industrie markt zal enorme nieuwe mogelijkheden bieden voor mensen die een extra inkomen willen genereren. In tegenstelling tot andere bedrijven zal de carbon Market meer zijn dan zomaar een product, maar eerder een noodzaak naar carbon als overheden beperkingen beginnen op te leggen. Naarmate meer en meer overheden gaan beginnen met het reguleren van het verminderen van de uitstoot van bedrijven, hetzij vrijwillig, hetzij door wettelijke verplichting, zal de vraag naar beschikbare carbon credits stijgen - en dus de prijs! Gewoon verwijzen naar de wet van vraag en aanbod om te zien dat deze industrie op het punt staat van een grote explosie.

18 Hoe kan u hierbij betrokken worden! 1) Verminder uw ecologische voetafdruk persoonlijk of zakelijk: recycleren, hergebruiken, te verminderen. 2) Ondersteuning en kopen van bedrijven die klimaneutraal zijn. 3) Neem een standpunt op Ecologisch vlak en op vlak van Behoud. 4) Compenseer uw kooldioxide-uitstoot met REDD. 5) Investeren in nieuwe groene technologieën en andere milieu-projecten. Nu: als er een bedrijf je niet alleen kan helpen deze doelen te bereiken maar je ook beloond voor inspanningen?

19 Carbon Central Network biedt mensen de mogelijkheid om onafhankelijke carbon handelaar te worden en van thuis uit part-time of full-time te werken. We betalen commissies 2 wekelijks op alle verkopen. Wij bieden zelfs andere grote prikkels voor goed presterende Carbon Traders zoals auto leasen of huren, eco woningverbetering, eco-vakantie bonussen en nog veel meer.

20 CC Compensatie Plan 5 manieren om te verdienen Plus Auto, Woning en Reis beloningen

21 WINST DISCLAIMER Elke inspanning is geleverd om nauwkeurig dit product te vertegenwoordigen en zijn potentieel, er is geen garantie dat u al het geld kan innen met behulp van de technieken en ideeën of software op deze site. Het niveau van uw succes in het bereiken van de resultaten beweerde op deze pagina is afhankelijk van de tijd die u te besteden aan de ideeën en technieken genoemd, uw financiën, kennis en verschillende vaardigheden. aangezien deze factoren verschillen naar gelang van indivduals, kunnen wij niet garanderen uw succes of inkomen. Noch zijn wij verantwoordelijk voor geen van uw acties. materialen in deze presentatie kunnen informatie bevatten die naar voren omvat-looking statements die onze verwachtingen of voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen te geven. U kunt deze verklaringen van het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten Ze gebruiken woorden zoals anticiperen, schatting, verwachten, project, van plan, geloven en andere woorden en termen van gelijke strekking in verband met een beschrijving van mogelijke inkomsten of financiële prestaties. alle formard looking statements hier of op een van onze sales materiaal zijn bedoeld om onze mening van de winst kan benutten. Veel factoren zullen van belang zijn bij het bepalen van uw werkelijke resultaten en zijn geen garanties zijn gemaakt dat u de resultaten vergelijkbaar met die van ons te bereiken of anyboy anders, in feite geen garanties zijn gemaakt dat u alle resultaten van onze ideeën en technieken ons materiaal te bereiken.

22 Het is gratis om lid te worden. Step 1. Zijn doorverwezen door iemand van CCN & online registreren met uw gegevens. Step 2. Ontvang uw persoonlijk gerepliceerde site zodat u ook anderen kan verwijzen naar CCN. Step 3. Bouw uw online netwerk. Het moment dat u zich online registreerd zal u een positie worden toegwezen in de CCN multi-match network. U kunt punten beginnen verzamelen vanaf dag 1, op alle verkopen die gebeurd zijn in uw netwerk. U krijgt 21 dagen om te upgraden en voor uw lidmaatschap te betalen door de aankoop van een affiliate, ambassadeur of Carbon Trader pakket. Als je dat niet doet, is uw eerste positie in de CCN Multi-Match netwerk uitgeschakeld, maar je kunt toch weer op elk moment een upgrade doen en dan krijgt u een andere positie.

23 Eerst gratis registreren en dan kan je één van de CCN paketten kiezen. Packages:

24 Leden paketten De CCN Online Business System omvat: Gerepliceerde marketing websites Online Business Back Office Live veiling toegang ECO Credits Bonus program Webinar MLM Training Program Sales & Marketing Tools Carbon Trader Trainings Programma

25 De betaalbare CCN Home Business Uw opstart kost Status niveau Uni-Level 10% levels 1 and 2 Multi-Match Inkomen Matching 120 Affiliate 6 Ton Co2-e JA Max 100 per dag 1,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus 240 Ambassador 12 Ton Co2-e JA Max 200 per dag 2,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus 400 Carbon Trader 25 Ton Co2-e JA Verdien van 2,000 tot 45,000 per 2 weken Ja tot 4 Niveaus Als een Carbon Trader komt u in aanmerking om door de vooruitgang naar het volgende niveau van CCN Status Trainee Carbon Trader en vervolgens helemaal door naar VIP Carbon Trader. Onze volgende dia toont u alle CCN Status niveaus en verdiencapaciteit.

26 TRAINEE Sponser 2 Carbon Traders Dagelijks Max 300, 2 Wekelijks Max 3,000 QUALIFIED Daily Maximum of 400, fortnightly 4000Daily Maximum of 400, fortnightly 4000 Sponser 4 Carbon Traders Dagelijks Max 400, 2 Wekelijks Max 4,000 ASSOCIATE 6CTs Dagelijks Max 600, 2 Wekelijks 6, bonus in uw ECO portefieulle PREMIUM 8CTs Dagelijks Max 800, 2 Wekelijks 8, THC bonus, 600 per maand auto, Extra Positie PREMIER 10CTs Dagelijks Max 1000, 2 Wekelijks 10,000 10,000 THC bonus, 900 per maand auto, Extra Positie V.I.P. 10CTs Dagelijks Max 1500, 2 Wekelijks 15,000 10,000 THC bonus, 1,200 per maand auto Bonus

27 Compensatie Plan 1 2 Uni-Level Bonus: Betaald op persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief) Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Product verkoop 3 Matching Bonus: Betaald in verhouding tot wat je team persoonlijk verdiend. 4 ECO Bonus: Bonussen worden dagelijks betaald op basis van bedrijfomzet en andere zakelijke activiteiten. 5 Live Veilingen: Kopen en verkopen van carbon credits.

28 Berekening van de commissies in werkelijkheid Verzoeken tot uitbetaling commissie worden verwerkt op de 5e en 20e van elke maand. CCN zal deze cimmissies betalen d.m.v op storting op bankrekening, PayPal, AlertPay of uw CCN Debit MasterCard. Alle leden krijgen een setup voor een multicurrency CCN Ezybond Account.

29 Compensatie Plan 1 Uni-Level Bonus: Betaald op persoonlijke rechtstreekse verkoop van pakketten. (IMO exclusief) U wordt 10% uitbetaald op alle CCN Carbon Pack Sales op uw 1ste en 2de niveau van uw persoonlijk gesponsorde personen : Product Verkoop Affiliate Verkopen: 120 x 10% = 12 bonus Ambassador Verkopen. 240 x 10%= 24 bonus Carbon Trader Verkopen. 400 x 10% = 40 bonus 10% - Niveau 1 - Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort 10% - Niveau Verdien 10% op alle verkopen van mensen die je persoonlijk sponsort

30 Compensatie Plan Product Verkoop 2 Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team 250 /500 = match = 50 Two personal Sales to Qualify for Multi Match income Pts 500 Pts

31 Compensatie Plan Product Verkoop 2 Team Verkoop: Betaald op de totale verkoop van het team tot in het oneindige. Multi Match Inkomen Verkoop Punten Match Links Team of Rechts Team 250 /500 = match = 50 Wat je minimum moet hebben Maximum 14 Dagen Inkomen 2 Affiliate Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop CT Verkoop 10,000

32 Compensatie Plan 3 Matching Bonus: Betaald in verhouding tot wat je team persoonlijk verdiend. 1 CT Verkoop 3 CT Verkoop 5 CT Verkoop 7 CT Verkoop 10 CT Verkoop Product Verkoop 10% Niveau 1 10% 5% Niveau 2 15% 5% Niveau % 5% 5% Niveau 3 Niveaus worden gecomprimeerd, zodat u altijd betaald op Active niveaus 20% 5% 5% 5% Niveau 4

33 Compensatie Plan 4 Passief: Betaald per dag in vergelijking met de aankoop van carbon credits. Product Verkoop ECO bonussen worden dagelijks gegenereerd uit de verkoopspot van de bedrijven en van alle business sales activiteiten, handel en overnames van carbon credits. Ook alle winstgevend inkomen dat wordt 4 gegenereerd uit andere corporate sales en dochterondernemingen van gevestigde bedrijven wordt gelegd naar ECO bonusbetalingen.

34 Compensatie Plan 4 ECO Bonus: Bonussen worden dagelijks betaald op basis van bedrijfomzet en andere zakelijke activiteiten. Voor geregistreerde en gekwalificeerde die IMO Carbon Credits aankopen. leden Product Verkoop Een lid kan IMO carbon credits (Not from packs) inruilen voor ECO Credits Carbon Credits = 1000 of ECO Credits Leden moeten er zich van bewust zijn dat, zodra de carbon credits werden omgezet 4 naar ECO-Credits, ze onherroepelijk zijn verbonden aan diverse lopende projecten en de basiswaarde van de euro rekening kan nooit worden ingestrokken. Commissie betalingen aan leden die deelnemen aan het ECO-programma zijn continu en eindigen nooit.

35 Compensatie Plan 4 ECO Bonus: ECO premies elke dag betaald door uw aankoop van koolstofkredieten. Product Verkoop 4

36 Compensatie Plan Product Verkoop 5 Live Veilingen: Kopen en verkopen van carbon credits. Live carbon veilingen zullen open zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij het opstarten. Ieder lid zal de mogelijkheid hebben om carbon credits aan te kopen die carbon liden verkopen. Fase 1. IMO: Initial Member Offer. 10 miljoen Carbon Credits, meer dan tien kavels te koop vanaf 6 tot 15 tot ze zijn uitverkocht. Fase 2. Veiling wordt geopend en leden kunnen hun te verkopen Credits op de lijst zetten via het veiling systeem. *70/30 winst regel Koop Carbon Credits voor 6 tot 15 en verkoop ze voor 20.

37 70/30 regel: 30% van alle inkomsten behalve van persoonlijke rechtstreekse verkoop gaat naar de persoonlijke account om zo meer credits te kunnen aankopen op de veilingen. Voorbeeld: Als je 1000 verdient, zal er 700 beschikbaar zijn in u cash account en 300 zal beschikbaar zijn in uw verplichte aankoop account. 50% kan worden gebruikt voor maandelijks onderhoud. Totdat de veiling begint, wordt het geld verzamelen in de aanloop naar de eerste veildag. * Het verplichte Auto kopen systeem opent bieden op 20 tot en met de eerste verplichte fondsen is in alle rekeningen zijn uitgeput.

38 IMO. Initial Member Offer Discounted Carbon Credits Meer dan 10 kavels verkocht. (Veilingen wordt geopend wanneer alle kavels zijn uitverkocht)

39 Carbon Veilingen Koop 499 of minder en krijg 1 punt per CC Koop 500+ en krijg 2-4 punten per CC Multi Matchpunten betaald op persoonlijke en corporate aankopen.

40 Betaalbare minimale maandelijkse uitgaven: punten Dit is gelijk aan de aankoop van 2 ton carbon credits per maand om te helpen compenseren uw eigen carbon footprint of uw familie. Het is eenvoudig en betaalbaar. Het handhaven van de minimale maandelijkse kosten voor je status niveau, zult u in staat zijn om alle premies te winnen van CCN. Let op, alsjeblieft, dat wanneer je vorderingen maakt in het CCN level status, mogen wij u vragen om meer te wijten aan het feit dat je meer kan verdienen.

41 3 Extra Bonussen AUTO Auto s betaald door de firma 3 Maanden 6 Maanden 12 Maanden WONING Carbon neutrale Woning. Verlichting Solar warm water Solar Stroom Wind Energie Energy Efficiente apparaten Verminder gasrekeningen Verminder Electriciteitsfactuur Verminder Waterfactuur REIZEN

42 Wees de eerste MLM Carbon Millionaire ter wereld Persoonlijke CT Verkopen ,000 minimum over 14 dagen periode, voor 6 opeenvolgende 14 Dagen periodes.

43

economische mogelijkheden sociale omgeving ecologisch kapitaal verborgen kansen

economische mogelijkheden sociale omgeving ecologisch kapitaal verborgen kansen economische mogelijkheden sociale omgeving ecologisch kapitaal verborgen kansen REDD+ een campagne voor bewustwording van suriname over haar grootste kapitaal Wat is duurzaam gebruik van het bos: Duurzaam

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Gelijke toegang tot snel financieel succes Deze opportuniteit is een strategisch VEILINGPLATFORM in een spel van vaardigheden. Juubeo

Nadere informatie

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma.

s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. s Werelds eerste social media platform met een RevShare programma. Het FutureNet idee FutureNet s start Nieuw design 2012 2014 2015 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN - POTENTIEEL Online adverteer

Nadere informatie

DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard

DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard DISCLAIMER: Deze illustratie is slechts voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als inkomensgarantie. Succes in deze bedrijfstak vereist hard werken, toewijding en goede verkoopvaardigheden. De gemiddelde

Nadere informatie

Noordlease. Opgemaakt door Danielle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december 2014. 1 van 9

Noordlease. Opgemaakt door Danielle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december 2014. 1 van 9 1 van 9 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Danielle de Bruin Noordlease Periode: 1 januari t/m 31 december 014 Datum: 7 maart 015 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht T. 030-36175

Nadere informatie

Bos en klimaatverandering

Bos en klimaatverandering Bos en klimaatverandering 19/08/2009 De mondiale trend van klimaatverandering brengt vele klimaateffecten met zich mee. Temperatuurstijging, de verandering van regenvalpatronen, hiervan kunnen we in Suriname

Nadere informatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie Welkom bij de LikesXL Presentatie Mike Deese - CEO Een presentatie van één van de grootste business modellen op internet / in de wereld in dit decennium... Inhoud Online adverteren Advertentie potentieel

Nadere informatie

Achtergrondinformatie toelichtingen bij ppt1

Achtergrondinformatie toelichtingen bij ppt1 Achtergrondinformatie toelichtingen bij ppt1 Dia 1 Klimaatverandering Onomstotelijk wetenschappelijk bewijs Deze presentatie geeft een inleiding op het thema klimaatverandering en een (kort) overzicht

Nadere informatie

Total Zero Antwoorden op uw vragen

Total Zero Antwoorden op uw vragen Wat is Total Zero? DPD Pakketservice heeft toegezegd om vanaf juli 2012 in zijn zes belangrijkste markten volledig CO 2 -neutraal te werken: dit nieuwe initiatief draagt de naam Total Zero. Als eerste

Nadere informatie

Business Opportunity GLOCAL INCOME

Business Opportunity GLOCAL INCOME Business Opportunity GLOCAL INCOME Wat is een glocal markt? Creëer een nieuwe levensstrategie een 2-5 jarenplan versus een 40-50 jarenplan Introductie Bedrijfsinformatie Online Clubshop Mall Offline ClubShop

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u

United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u Welkom United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde expansie Een bedrijf van u en voor u Visie en Missie Visie United Wealth gelooft dat er genoeg

Nadere informatie

Wat zijn de belangrijkste doelen en resultaten van de Readiness fase voor REDD+?

Wat zijn de belangrijkste doelen en resultaten van de Readiness fase voor REDD+? 7 december 2016 ACHTERGROND INFORMATIE REDD+ Suriname behoort tot een heel kleine groep van landen, die zich kenmerken vanwege hun hoge bosbedekking, lage ontbossingsgraad (High Forest Cover, Low Deforestation

Nadere informatie

The Day After tomorrow... Waarom wachten

The Day After tomorrow... Waarom wachten The Day After tomorrow... Waarom wachten als we vandaag kunnen reageren? The Day After Tomorrow, de film van Roland Emmerich (Godzilla en Independence Day), verschijnt op 26 mei 2004 op het witte doek.

Nadere informatie

MARKETING PLAN. powered by. www.i-butler.eu

MARKETING PLAN. powered by. www.i-butler.eu MARKETING PLAN powered by www.ibutler.eu Welkom bij het marketingplan van ibutler. Een enkeling is tot veel in staat, maar samen tillen we de wereld op (of: uit zijn hengsels) MARKETING PLAN Wij zijn slechts

Nadere informatie

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN NOVAVIE COMPENSATIEPLAN I. Algemene principes 1. Consulenten krijgen enkel commissie op verkochte goederen. 2. Consulenten krijgen géén commissie op het aanwerven van consulenten. 3. Alle verkoopsprijzen

Nadere informatie

ASEA. Compensatie Plan. Nederland

ASEA. Compensatie Plan. Nederland ASEA Compensatie Plan Nederland Om commissies te kunnen verdienen (Detailhandel, Voorkeursklant, Fast Start, Teamcommissies & Director bonus) moet u actief zijn door het genereren van 100 PV (persoonlijk

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE DE LEERLINGENHANDLEIDING HAVO/VWO Naam: Klas: Datum: Pagina 2 INLEIDING De mens maakt op grote schaal gebruik van fossiele brandstoffen. Dit zijn bijvoorbeeld aardolie, aardgas en steenkool. Fossiele brandstoffen

Nadere informatie

Groeien. en Verdienen FOCUS ON. GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13

Groeien. en Verdienen FOCUS ON. GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13 Groeien en Verdienen FOCUS ON GROWTH Europees Growth Incentive Programma 2012/13 Performancejaar 2012/13: het jaar van groei! Focus on...growth is UW doel voor het nieuwe Performancejaar. Als Amway Business

Nadere informatie

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN

HET VEMMA COMPENSATIEPLAN COMPENSATIEPLAN 1 HET VEMMA COMPENSATIEPLAN Ons businessmodel is ontworpen om degenen die de Vemma-producten promoten te belonen. Dit is mogelijk doordat we bijna ons volledige marketingbudget aan het

Nadere informatie

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer Natuurlijk en duurzaam verpakken Consumenten vinden dat bedrijven een belangrijke rol spelen als het gaat om maatschappelijke

Nadere informatie

CO2-voetafdruk van beleggingen

CO2-voetafdruk van beleggingen CO2-voetafdruk van beleggingen Waarom meet ACTIAM de CO 2 -voetafdruk van haar beleggingen? Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van de komende decennia. Daarom steunt ACTIAM het klimaatakkoord

Nadere informatie

SHOP OWNER & SHOPRENEUR

SHOP OWNER & SHOPRENEUR SHOP OWNER & SHOPRENEUR MARKETING & COMPENSATIE PLAN BUEZEE Over BUEZEE Opgericht in Delaware, USA in Juni 2014. Geregistreerd trademark voor alle Eurozone landen in Juni 2015. 100% schuldenvrij zonder

Nadere informatie

01 Inleiding Global Profit Share Program. Benelux werkboek; uw gids naar succes

01 Inleiding Global Profit Share Program. Benelux werkboek; uw gids naar succes 01 Inleiding Global Profit Share Program Benelux werkboek; uw gids naar succes 01 Inleiding Global Profit Sharing Program Dit werkboek is uw gids naar succes met het unieke Profit Sharing programma van

Nadere informatie

Kleine inzichten leiden tot grote opbrengsten

Kleine inzichten leiden tot grote opbrengsten Kleine inzichten leiden tot grote opbrengsten Kleine inzichten leiden vaak tot grote veranderingen. Dat geldt zeker wanneer u besluit klimaatneutraal te gaan ondernemen. Kleine inzichten over reductie

Nadere informatie

> Inzet: CO 2 reductie en eerlijke carbonhandel

> Inzet: CO 2 reductie en eerlijke carbonhandel > Ketenaanpak en -verantwoordelijkheid > Inzet: CO 2 reductie en eerlijke carbonhandel > Doel: boeren ondersteunen bij de impact van klimaatverandering en ontbossing tegen te gaan. Ons klimaat verandert

Nadere informatie

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. 1 van 9 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Marieke Megens Legrand Nederland B.V. Periode: 1 januari t/m 31 december 014 Datum: 11 februari 015 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit Business Overview Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit FIRST LOOK Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen Reizen

Nadere informatie

Groene Suriname Strategie

Groene Suriname Strategie Groene Suriname Strategie Economische ontwikkeling die de natuurlijke rijkdommen benut, met behoud van Suriname s status als het groenste land ter wereld Er is een vreemde paradox in de internationale

Nadere informatie

Erdi Holding B.V. Opgemaakt door Frank van der Tang. Periode: 1 januari t/m 30 juni 2015. 1 van 10. Datum: 2 december 2015

Erdi Holding B.V. Opgemaakt door Frank van der Tang. Periode: 1 januari t/m 30 juni 2015. 1 van 10. Datum: 2 december 2015 1 van 10 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Frank van der Tang Erdi Holding B.V. Periode: 1 januari t/m 30 juni 015 Datum: december 015 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht T.

Nadere informatie

De toekomst van energie

De toekomst van energie De toekomst van energie Duurzame Energie door Redactie ElectricityMatters 15-08-2017 Dat ons wereldwijde energiesysteem niet duurzaam is, blijkt duidelijk uit onze steeds schaarsere hulpbronnen, de regelmatig

Nadere informatie

ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA

ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA ORGANO GOLD KONINGS COMPENSATIE PROGRAMMA Het is Makkelijk, Het is Simpel, Het is Koffie. Netherlands Met ingang van 1 September INHOUD Overzicht... 1 Compensatieprogramma... 2 Definities... 3 7 Manieren

Nadere informatie

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE DE LEERLINGENWERKBOEK DE EINDOPDRACHT Team: Klas: Datum: Pagina 2 INLEIDING De mens maakt op grote schaal gebruik van fossiele brandstoffen. Dit zijn bijvoorbeeld aardolie, aardgas en steenkool. Fossiele

Nadere informatie

Moving into new directions with REDD+

Moving into new directions with REDD+ Moving into new directions with REDD+ Bossen overleg 5 juni 2013 Amsterdam Jan Willem den Besten Achtergrond 1.1 Miljard ton koolstof Drivers Locaal: scala aan actoren Internationaal: private sector Structureel:

Nadere informatie

Factsheet klimaatverandering

Factsheet klimaatverandering Factsheet klimaatverandering 1. Klimaatverandering - wereldwijd De aarde is sinds het eind van de negentiende eeuw opgewarmd met gemiddeld 0,9 graden (PBL, KNMI). Oorzaken van klimaatverandering - Het

Nadere informatie

klimaatcasino Stellingenspel

klimaatcasino Stellingenspel Stelling 1 Dat een klein land als België z n CO 2 -uitstoot terugdringt, helpt niks. De grote landen moeten het doen. Stelling 2 Acties rond de opwarming van het klimaat zijn niet meer nodig omdat iedereen

Nadere informatie

De kustpolders: Hoe behoud een essentiële stap is richting duurzame ontwikkeling

De kustpolders: Hoe behoud een essentiële stap is richting duurzame ontwikkeling De kustpolders: Hoe behoud een essentiële stap is richting duurzame ontwikkeling Prof. dr. Patrick Meire Universiteit Antwerpen Ecosystem management research group De polders, tussen de kust en zandig/zandlemig

Nadere informatie

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten.

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten. Ecofys Perskit Ecofys Experts in Energy Inleiding Ecofys is al meer dan 25 jaar een toonaangevend internationaal consultancybedrijf in energie en klimaatbeleid. De visie van Ecofys is "sustainable energy

Nadere informatie

CO2-voetafdruk van beleggingen

CO2-voetafdruk van beleggingen CO2-voetafdruk van beleggingen Beleggen en de uitstoot van broeikasgassen 1 WAAROM MEET ACTIAM DE CO 2 -UITSTOOT VAN HAAR BELEGGINGEN? Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van de komende

Nadere informatie

Gevolgen van klimaatverandering voor Nederland

Gevolgen van klimaatverandering voor Nederland Gastcollege door Sander Brinkman Haagse Hogeschool Climate & Environment 4 september 2008 Introductie Studie Bodem, Water en Atmosfeer, Wageningen Universiteit Beroepsvoorbereidendblok UNFCCC CoP 6, Den

Nadere informatie

Bedreigingen. Broeikaseffect

Bedreigingen. Broeikaseffect Bedreigingen Vroeger gebeurde het nogal eens dat de zee een gat in de duinen sloeg en het land overspoelde. Tegenwoordig gebeurt dat niet meer. De mensen hebben de duinen met behulp van helm goed vastgelegd

Nadere informatie

et broeikaseffect een nuttig maar door de mens ontregeld natuurlijk proces

et broeikaseffect een nuttig maar door de mens ontregeld natuurlijk proces H 2 et broeikaseffect een nuttig maar door de mens ontregeld natuurlijk proces Bij het ontstaan van de aarde, 4,6 miljard jaren geleden, was er geen atmosfeer. Enkele miljoenen jaren waren nodig voor de

Nadere informatie

NNV-bestuursstandpunt over de samenhang tussen klimaatverandering en energiegebruik

NNV-bestuursstandpunt over de samenhang tussen klimaatverandering en energiegebruik NNV-bestuursstandpunt over de samenhang tussen klimaatverandering en energiegebruik Het klimaat is een complex systeem waarin fysische, chemische en biologische processen op elkaar inwerken. Die complexiteit

Nadere informatie

Hesselink Koffie. Opgemaakt door Daniëlle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december 2014. 1 van 10. Datum: 15 december 2014

Hesselink Koffie. Opgemaakt door Daniëlle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december 2014. 1 van 10. Datum: 15 december 2014 1 van 10 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Daniëlle de Bruin Hesselink Koffie Periode: 1 januari t/m 31 december 014 Datum: 15 december 014 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht

Nadere informatie

Climate Neutral Group t/m

Climate Neutral Group t/m Rapportage CO2-voetafdruk 01-01-2015 t/m 31-12-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 2. Rapportageperiode 2015... 3 2.1. Directe en indirecte emissies... 3 2.2. Historische vergelijking...

Nadere informatie

Erdi Holding B.V t/m

Erdi Holding B.V t/m Rapportage CO2-voetafdruk 01-01-2015 t/m 31-12-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 2. Rapportageperiode 2015... 3 2.1. Directe en indirecte emissies... 4 2.2. Historische vergelijking...

Nadere informatie

C 2 RE. CO 2 Reductie Initiatief

C 2 RE. CO 2 Reductie Initiatief C 2 RE CO 2 Reductie Initiatief 1 De opwarming van de aarde De opwarming van de aarde is waarschijnlijk de grootste uitdaging voor onze planeet en vormt een bedreiging voor onze maatschappij en de toekomstige

Nadere informatie

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. 1 van 10 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Marieke Megens Legrand Nederland B.V. Periode: 1 januari t/m 31 december 013 Datum: 14 maart 014 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht

Nadere informatie

WAAROM ONDERNEMERSCHAP?

WAAROM ONDERNEMERSCHAP? STRATEGIE OVERZICHT WAAROM ONDERNEMERSCHAP? 3 OPTIONS 1. Controle over je tijd 2. Eigen baas zijn 3. Geen glazen plafond 4. Maximaliseer je vaardigheden 5. Persoonlijke vrijheid 6. Volg je passie Start

Nadere informatie

SHOP OWNER & SHOPRENEUR

SHOP OWNER & SHOPRENEUR SHOP OWNER & SHOPRENEUR MARKETING & BELONINGSPROGRAMMA RPS 3.0 NL 2017 BUEZEE Over BUEZEE Opgericht in Delaware, USA in Juni 2014. Geregistreerd trademark voor alle Eurozone landen in Juni 2015. 100% schuldenvrij

Nadere informatie

Erdi Holding B.V t/m

Erdi Holding B.V t/m Rapportage CO2-voetafdruk 01-01-2015 t/m 31-12-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 2. Rapportageperiode 2015... 3 2.1. Directe en indirecte emissies... 4 2.2. Historische vergelijking...

Nadere informatie

VOOR EEN BETER EN EERLIJKER KLIMAAT

VOOR EEN BETER EN EERLIJKER KLIMAAT VOOR EEN BETER EN EERLIJKER KLIMAAT EEN BETER EN EERLIJKER KLIMAAT Het klimaatprobleem treft ons allemaal. Maar huishoudens en kleine boeren in ontwikkelingslanden hebben meer last van klimaatverandering

Nadere informatie

CO2-voetafdruk van beleggingen

CO2-voetafdruk van beleggingen CO2-voetafdruk van beleggingen Beleggen en de uitstoot van broeikasgassen 1 WAAROM MEET ACTIAM DE CO 2 -UITSTOOT VAN HAAR BELEGGINGEN? Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van de komende

Nadere informatie

Klimaatneutrale bedrijfsvoering

Klimaatneutrale bedrijfsvoering ... September 2015 Klimaatneutrale bedrijfsvoering een trede verder met duurzaambeleid? Jan-Willem Beukers Eneco Energy Trade Opsomming Duurzaambeleid... Duurzame strategie sinds 2007 Transformatie van

Nadere informatie

Nieuwe strategieën voor mondiale biodiversiteit. Prof. dr. Maarten Hajer

Nieuwe strategieën voor mondiale biodiversiteit. Prof. dr. Maarten Hajer Nieuwe strategieën voor mondiale biodiversiteit Prof. dr. Maarten Hajer Waarom deze studie? 2 Convention on Biological Diversity (CBD) Rio de Janeiro 1992 193 landen, 3 doelen 18-29 oktober 2010: COP10

Nadere informatie

United Wealth International Inc. & United Wealth Association

United Wealth International Inc. & United Wealth Association Welkom United Wealth International Inc. & United Wealth Association United Wealth Int. United Wealth Association United Wealth International Inc. Gevestigd in Belize, midden Amerika Opgericht in 2015 Wereldwijde

Nadere informatie

[Plaats], [Datum] Aan het College van B & W en de Gemeenteraad van de Gemeente [.] Betreft: Afstoten financiële belangen in de fossiele industrie

[Plaats], [Datum] Aan het College van B & W en de Gemeenteraad van de Gemeente [.] Betreft: Afstoten financiële belangen in de fossiele industrie [Plaats], [Datum] Aan het College van B & W en de Gemeenteraad van de Gemeente [.] Betreft: Afstoten financiële belangen in de fossiele industrie Geachte leden van het College van B & W en de Gemeenteraad,

Nadere informatie

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE

DE ENERGIE[R]EVOLUTIE DE LEERLINGENHANDLEIDING VMBO Naam: Klas: Datum: Pagina 2 INLEIDING Mensen maken op grote schaal gebruik van fossiele brandstoffen: aardolie, aardgas en steenkool. Fossiele brandstoffen ontstaan uit resten

Nadere informatie

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U WORKSHOP Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER 2017 10.00U 18.00U GEBOUW OVVICE MARTEN MEESWEG 8 3068 AV ROTTERDAM ALEXANDER WWW.BRIGHTIDEAS.INFO/EVENEMENTEN Het internet is uitgegroeid tot de nummer

Nadere informatie

COMPENSEER HIER JE CO 2 -UITSTOOT, HELP MENSEN DAAR AAN EEN COOKSTOVE

COMPENSEER HIER JE CO 2 -UITSTOOT, HELP MENSEN DAAR AAN EEN COOKSTOVE COMPENSEER HIER JE -UITSTOOT, HELP MENSEN DAAR AAN EEN COOKSTOVE COMPENSEER DE -UITSTOOT VAN JE ORGANISATIE, VERBETER HET KLIMAAT EN STEUN CLEAN COOKSTOVES 2 3 COOX4CLIMATE STAAT VOOR EEN KLIMAATNEUTRALE

Nadere informatie

Klimaatverandering, kansen voor agrarische ondernemers

Klimaatverandering, kansen voor agrarische ondernemers Klimaatverandering, kansen voor agrarische ondernemers Nationale Najaarsconferentie POP 3 Workshop Klimaatverandering en Landbouw Utrecht, 17 Nov. 2016 door Pier Vellinga Wetenschappelijk directeur Kennis

Nadere informatie

Steun met uw investeringsgift Be Bio Base v.z.w. geïnspireerd door de natuur

Steun met uw investeringsgift Be Bio Base v.z.w. geïnspireerd door de natuur Steun met uw investeringsgift Be Bio Base v.z.w. geïnspireerd door de natuur Wil je bijdragen aan een betere sociale en ecologische wereld? Wil je ook weten waar je steun naar toe gaat? Waarvoor die gebruikt

Nadere informatie

De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie

De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie Feike Sijbesma, CEO Royal DSM In de loop der tijd is het effect van bedrijven op de maatschappij enorm veranderd. Vijftig tot honderd

Nadere informatie

Koffie en Carbon in Mexico

Koffie en Carbon in Mexico Koffie en Carbon in Mexico Project voorstel van Solidaridad Oktober 2016 Uit de studie die Hesselink heeft laten uitvoeren door Ecofys, blijkt dat de CO2-voetafdruk van koffie voor 14% bij de plantage

Nadere informatie

HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer Natuurlijk en duurzaam ontwerpen Gebouwen kunnen profiteren van de bijzondere eigenschappen, structuur en het ecologische voordeel

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

WAAROM ONDERNEMERSCHAP?

WAAROM ONDERNEMERSCHAP? STRATEGIE OVERZICHT WAAROM ONDERNEMERSCHAP? 3 OPTIONS 1. Controle over je tijd 2. Eigen baas zijn 3. Geen glazen plafond 4. Maximaliseer je vaardigheden 5. Persoonlijke vrijheid 6. Volg je passie Start

Nadere informatie

Wat is CO 2? Waarom CO 2? Waarom Milieubarometer i.p.v. CO 2? Waarom CO 2 -footprint? Inhoud. Cursus CO 2 -footprint

Wat is CO 2? Waarom CO 2? Waarom Milieubarometer i.p.v. CO 2? Waarom CO 2 -footprint? Inhoud. Cursus CO 2 -footprint Inhoud Cursus CO 2 -footprint Hoe maak je de footprint en wat heb je eraan? 27 mei 2013 Voor de Werkgroep Monitoren van MPZ Wat is CO 2 en waarom hebben we het daar over? CO 2 -footprint t.o.v. Milieubarometer

Nadere informatie

Sustainable Tourism Duurzaam Toerisme. dr. Anja de Groene lector duurzaamheid en water Hogeschool Zeeland

Sustainable Tourism Duurzaam Toerisme. dr. Anja de Groene lector duurzaamheid en water Hogeschool Zeeland Sustainable Tourism Duurzaam Toerisme dr. Anja de Groene lector duurzaamheid en water Hogeschool Zeeland Programma 15.15 uur: Inleiding duurzaam toerisme door Dr. Anja de Groene 15.35 uur: Cradle to Cradle

Nadere informatie

Noordlease. Opgemaakt door Daniëlle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december van 10. Datum: 3 april 2014

Noordlease. Opgemaakt door Daniëlle de Bruin. Periode: 1 januari t/m 31 december van 10. Datum: 3 april 2014 1 van 10 Rapportage CO -voetafdruk Opgemaakt door Daniëlle de Bruin Noordlease Periode: 1 januari t/m 31 december 013 Datum: 3 april 014 Climate Neutral Group BV Donkerstraat 19a 3511 KB Utrecht T. 030-36175

Nadere informatie

Help het. FiKSen! Campagne op komst: Fairtrade in Koffie & Schone Lucht - FiKS. Fairtrade 2013

Help het. FiKSen! Campagne op komst: Fairtrade in Koffie & Schone Lucht - FiKS. Fairtrade 2013 Help het FiKSen! Campagne op komst: Fairtrade in Koffie & Schone Lucht - FiKS De klimaattop in Parijs nadert Fairtrade is: niet afwachten, zelf vast aan de slag gaan. Fairtrade Climate Neutral Coffee Chain

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Klimaatverandering. Urgentie in Slow Motion. Bart Verheggen ECN

Klimaatverandering. Urgentie in Slow Motion. Bart Verheggen ECN Klimaatverandering Urgentie in Slow Motion Bart Verheggen ECN http://klimaatverandering.wordpress.com/ @Bverheggen http://ourchangingclimate.wordpress.com/ De wetenschappelijke positie is nauwelijks veranderd

Nadere informatie

Plus groen beton. Groen, groener, groenst

Plus groen beton. Groen, groener, groenst Plus groen beton Groen, groener, groenst De plussen van groen beton Een breed pakket secundaire grondstoffen PLUS groen beton is op basis van recyclingmaterialen als gewassen gerecyclede spoorwegballast

Nadere informatie

De estafette: Klimaatverandering

De estafette: Klimaatverandering De estafette: Klimaatverandering door Sander Voerman WP nr. 4/2011 Afgelopen jaar is in Nederland de aandacht voor het probleem van de klimaatverandering volstrekt verstomd. Internationaal vormt ons land

Nadere informatie

SETIS VOOR EEN KOOLSTOFARME TOEKOMST

SETIS VOOR EEN KOOLSTOFARME TOEKOMST E u r o p e s e Commissie INFORMATIESYSTEEM VOOR STRATEGISCHE ENERGIETECHNOLOGIEËN SETIS VOOR EEN KOOLSTOFARME TOEKOMST http://setis.ec.europa.eu Europese Commissie Informatiesysteem voor strategische

Nadere informatie

Klimaatverandering en Ontwikkeling

Klimaatverandering en Ontwikkeling Climate Klimaatverandering en Ontwikkeling BTC Infocyclus, 4 dec 2016 Julie Vandenberghe WWF Michel Roggo / WWF-Canon Index 1. Back to the basics: de wetenschap 2. Impact op het Zuiden 3. Internationale

Nadere informatie

Behoud van natuurlijk kapitaal en ervaringen rond studie Chemiecluster Eemsdelta

Behoud van natuurlijk kapitaal en ervaringen rond studie Chemiecluster Eemsdelta Behoud van natuurlijk kapitaal en ervaringen rond studie Chemiecluster Eemsdelta Rotterdam Energy Port 2015 R.Willems 1 Definitie Natuurlijk Kapitaal The world s stocks of natural assets which include

Nadere informatie

Klimaatcompensatie investeren in een schone toekomst

Klimaatcompensatie investeren in een schone toekomst Klimaatcompensatie investeren in een schone toekomst Van warme douche, autorit en vliegvakantie tot het verwarmen van ons huis: alles wat we in ons dagelijks leven doen, leidt tot uitstoot van broeikasgassen.

Nadere informatie

Latijns-Amerika aarzelt over hernieuwbare energie zaterdag, 15 augustus 2015 12:30

Latijns-Amerika aarzelt over hernieuwbare energie zaterdag, 15 augustus 2015 12:30 Waterkrachtcentrale's vormen een belangrijke energiebron in Zuid-Amerka, zoals hier bij de Itaipudam, een Braziliaans-Paraguyaanse stuwdam in de rivier de Paraná op de grens van de Braziliaanse staat Paraná

Nadere informatie

pad naar En verder Het Compensatieplan uitgelegd Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo

pad naar En verder Het Compensatieplan uitgelegd Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo Compensatieplan uitgelegd pad naar Het En verder Een pad naar het creëren van uw succes met het compensatieplan van XanGo Zoals het leven zou moeten zijn. COMPENSATIEPLAN VAN XANGO Het automatische leveringsprogramma

Nadere informatie

Vragen voor burgers die deelnemen aan WWViews

Vragen voor burgers die deelnemen aan WWViews Vragen voor burgers die deelnemen aan WWViews WWViews C/o The Danish Board of Technology Antonigade 4 DK-1106 Copenhagen K Denemarken Tel +45 3332 0503 Fax +45 3391 0509 wwviews@wwviews.org www.wwviews.org

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

CaseQuest 2: Kunnen de VS en China zich onttrekken aan een mondiaal klimaatbeleid?

CaseQuest 2: Kunnen de VS en China zich onttrekken aan een mondiaal klimaatbeleid? CaseQuest 2: Kunnen de VS en China zich onttrekken aan een mondiaal klimaatbeleid? Door Rik Lo & Lisa Gerrits 15-03-13 Inhoud: Inleiding Deelvraag 1 Deelvraag 2 Deelvraag 3 Deelvraag 4 Hoofdvraag & Conclusie

Nadere informatie

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Open Wereldwijd! Support in het Frans, Engels, Spaans, Duits en Nederlands. Waar u ook bent, geniet van deze uitzonderlijke kans! copyright Support Venture

Nadere informatie

Aan elke zakelijke besteding is een bepaalde CO2 uitstoot gekoppeld. De Visa Greencard Corporate berekent en compenseert deze uitstoot volledig.

Aan elke zakelijke besteding is een bepaalde CO2 uitstoot gekoppeld. De Visa Greencard Corporate berekent en compenseert deze uitstoot volledig. Visa Greencard Corporate De zakelijke creditcard die alle gemakken van een Visa creditcard combineert met het duurzame effect van een automatische CO2 compensatie bij elke uitgave. Aan elke zakelijke besteding

Nadere informatie

Cleantech Markt Nederland 2008

Cleantech Markt Nederland 2008 Cleantech Markt Nederland 2008 Baken Adviesgroep November 2008 Laurens van Graafeiland 06 285 65 175 1 Definitie en drivers van cleantech 1.1. Inleiding Cleantech is een nieuwe markt. Sinds 2000 heeft

Nadere informatie

Stellingen over de uitdagingen voor de boeren in de Cordillera

Stellingen over de uitdagingen voor de boeren in de Cordillera Stellingen over de uitdagingen voor de boeren in de Cordillera MIJNBOUW AKKOORD OF NIET AKKOORD? STELLING 1 Bodemrijkdommen moeten ingezet worden voor de ontwikkeling van het land De overheid in de Cordillera:

Nadere informatie

Gedragscode. SCA Gedragscode

Gedragscode. SCA Gedragscode SCA Gedragscode 1 Gedragscode SCA Gedragscode SCA wil op sociaal- en milieutechnisch verantwoorde wijze omgaan met haar belanghebbenden en op basis van respect, verantwoordelijkheid en uitmuntendheid een

Nadere informatie

Total Zero - Antwoorden op uw vragen

Total Zero - Antwoorden op uw vragen Total Zero - Antwoorden op uw vragen Wat is Total Zero? Total Zero, het CO 2-neutrale engagement van DPD, is een voorbeeld van de voortdurende inspanningen die het bedrijf levert om haar impact op milieu

Nadere informatie

LES 2: Klimaatverandering

LES 2: Klimaatverandering LES 2: Klimaatverandering 1 Les 2: Klimaatverandering Vakken PAV, aardrijkskunde Eindtermen Sociale vaardigheden, burgerzin, ICT, vakoverschrijdend, samenwerken, kritisch denken Materiaal Computer met

Nadere informatie

Rain International, LLC Compensatieplan

Rain International, LLC Compensatieplan Rain International, LLC Compensatieplan Het Compensatieplan van Rain International is ontworpen met één simpel doel voor ogen: jou te belonen voor het ontwikkelen van een klantenbasis voor de ongelooflijke

Nadere informatie

WAAR WIJ VOOR STAAN. Socialisten & Democraten in het Europees Parlement. Fractie van de Progressieve Alliantie van

WAAR WIJ VOOR STAAN. Socialisten & Democraten in het Europees Parlement. Fractie van de Progressieve Alliantie van WAAR WIJ VOOR STAAN. Fractie van de Progressieve Alliantie van Socialisten & Democraten in het Europees Parlement Strijden voor sociale rechtvaardigheid, het stimuleren van werkgelegenheid en groei, hervorming

Nadere informatie

VERANDEREN VAN KLIMAAT?

VERANDEREN VAN KLIMAAT? VERANDEREN VAN KLIMAAT? Tropisch klimaat, gematigd klimaat, klimaatopwarming, klimaatfactoren...misschien heb je al gehoord van deze uitdrukkingen. Maar weet je wat ze echt betekenen? Nova, wat bedoelen

Nadere informatie

Van: Gemeente Maastricht

Van: Gemeente Maastricht Impact rapport VCS Standard Wind India 2016 Van: Gemeente Maastricht Voorwoord Het impact rapport 2016 van het VCS Standard project Wind India is opgemaakt om u te informeren over de compensatie van uw

Nadere informatie

Caro De Brouwer 27/11/2013

Caro De Brouwer 27/11/2013 Caro De Brouwer 27/11/2013 Caro De Brouwer 2e Master Irw Energie, KUL Erasmus Imperial College London Thesis: Solvent storage for postcombustion CCS in coal fired plants Voorzitter YERA Young Energy Reviewers

Nadere informatie