INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR"

Transcriptie

1 INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR It Works is een netwerkmarketing onderneming en biedt niet alleen de mogelijkheid om met directe verkoop van producten inkomen te genereren, maar vooral in het opbouwen van een eigen netwerk en het verdienen van commissies en bonussen. Waar moet je mee rekening houden? Mocht je willen inschrijven als It Works distributeur dan dien je rekening te houden met het volgende: Je hebt eenmalige inschrijfkosten van ca. 110 Euro incl. BTW en verzendkosten Bij de te ontvangen starterskit zit al een doosje met 4 Body Wraps inbegrepen (deze 4 wraps kun je zelf testen of verkopen) Alle Distributeurs maken gebruik van dezelfde inkoopprijs (va. 50 incl. BTW per 4 Wraps) Producten worden uit Engeland geleverd, je moet rekening houden met 3 a 5 werkdagen vanuit distributie naar Nederland Verkoopprijs Body Wrap 30 Euro en 110 Euro voor een complete kuur (winst ca. 60 per pakje) Producten verkopen en promoten kan gewoon van uit huis, je eigen onderneming, op lokale beurzen, of via online marketing en social media. Je hoeft dus geen kosten te maken voor huisvesting, inrichting, kantoorkosten, verzekeringen etc. Je hoef niet te investeren in voorraad, toch is het altijd handig om producten direct beschikbaar te hebben en ze te kunnen verkopen. De wraps zijn erg populair en verkopen zichzelf wanneer mensen de resultaten zien. Je ontvangt een gratis It Works webshop en backoffice voor de eerste maand en toegang tot de backoffice, genoemd esuite (mocht je deze willen behouden dan betaal je $20, ca. 16 per maand) Mocht je commissies willen ontvangen dan dien je minimaal 2 pakjes body wraps (of andere producten) per maand af te nemen om jouw wrap business te kunnen promoten. Naast de retail verkoop zijn er nog andere verdienmogelijkheden Creditkaart nodig om in te schrijven of een prepaid Creditkaart

2 Na de inschrijving bij ons begint het trainingsprogramma. We hebben een 30 dagen beginners training (per ) en opnames van onze webtraining (het verdienmodel en hoe de wraps te verkopen in een salon). Verder organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Je kunt zelf bepalen of je aanwezig wilt zijn. Alles is optioneel (wel aan te raden) en gratis. Ook ontvang je direct toegang tot onze dropbox map, hier hebben we alle inschrijfformulieren, brochures en ander marketingmateriaal ter beschikking gesteld. De meeste interactie vindt op Facebook plaats. We hebben een gesloten groep op FB waar distributeurs vragen kunnen stellen en additionele informatie kunnen vinden. Ook acties en evenementen overleggen we op FB. Vervolgens vermelden we je op de website en delen jouw acties op onze Facebook pagina "Body Wraps 12 Provincies". We proberen er dus voor te zorgen dat je direct klanten krijgt. Dit doen we uiteraard in overleg. Je moet eerst weten hoe het werkt en je comfortabel voelen met de verkoop van de wraps. Jij bepaald het tempo. Binnen je eerste 30 dagen als distributeur heb je ook de mogelijkheid je eerste bonus te verdienen. Bij inschrijving van 4 vaste klanten (loyal customers) ontvang je gratis producten naar keuze t.w.v. $120, dat zijn ongeveer 2 pakjes wraps (8 stuks). De winst hiervan kun je gebruiken om terug te investeren in je It Works business door weer nieuwe producten aan te schaffen. Hoe kom je aan deze 4 vaste klanten? De beste manier om binnen je eerste 30 dagen aan vaste klanten te komen is door bijv. een wrap party te organiseren met vrienden, familie, kennissen of klanten. Je lanceert jouw wrap business en tegelijkertijd kun je in een comfortabele sfeer oefenen. Een andere manier is door een inloopdag te organiseren mocht je in een salon werken. Uiteraard staan we klaar om je te helpen. Mocht je meer willen weten dan lichten wij dat je graag toe! Wij maken graag een afspraak met je om je (persoonlijk) e.e.a. uit te leggen en je vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en je helpen aan te melden.

3 De verdienmogelijkheden Met It Works heb je de mogelijkheid om vanuit 3 verschillende bronnen inkomen te genereren: 1. Retail klanten: Dit zijn klanten die direct of online bij je bestellen. Meestal bestellen retail klanten 1 keer een product van je en indien tevreden met het product gaan ze meestal over op het loyal customer programma. Retail klanten kopen de producten voor de volle prijs, dus 30 per wrap of 110 voor een kuur van 4 wraps. 2. Loyal customers: Dit zijn klanten die zich aanmelden via jou als loyal customer. Loyal customers hebben 2 opties: 1. Inschrijven zonder maandelijkse verplichtingen door éénmalig het inschrijfgeld van $50 (ca. 40) + productkosten (inkoopprijs) te voldoen. Hierna heb je de mogelijkheid de producten te blijven gebruiken en te bestellen voor de inkoopprijs. Kosten 4 wraps = (inschrijfkosten) + ca. 10 verzendkosten = ca Inschrijven met een automatische levering gedurende de eerste 3 maanden. Er dient tenminste 1 product per maand besteld te worden in deze periode. Na de eerste 3 maanden kan de automatische levering stopgezet worden. Het inschrijfgeld van $50 vervalt. Kosten 4 wraps = 60 + ca. 10 verzendkosten = ca. 70 per maand Optie 2: Hiermee stemmen ze er op toe dat ze voor de duur van minimaal 3 maanden elke maand tenminste 1 product automatisch bestellen (via Auto- Shipment). Omdat ze zich voor minimaal 3 maanden aan je gaan binden, ontvangen ze de producten voor een gereduceerde prijs. Deze prijs is dezelfde prijs die jij betaald als distributeur. Loyal customers mogen elke maand een ander product kiezen als ze dat wensen. Na deze periode kunnen zij de automatische levering stopzetten, maar ze blijven de mogelijkheid behouden om producten tegen het gereduceerde tarief te kunnen bestellen, in die zin een win-win! Dus ook als ze 1 jaar later weer een keer wat willen bestellen, ze blijven van een gereduceerde tarief profiteren. Jij als distributeur ontvangt dan 15% commissie op de inkopen van je loyal customers, elke maand die hij/zij actief is. 3. Distributeurs: Dit zijn leden binnen jouw opgebouwde team. Denk hierbij aan salons, diëtistes, sportscholen, etc. Maar ook mensen die graag een eigen Body Wrap business willen opbouwen, zij maken deel uit van jouw team. Je ontvangt tot 15% commissie op de inkopen van je distributeurs.

4 Als tegenprestatie help je ze hun business op te zetten en te laten groeien, dit doe je door middel van training, coaching en het verlenen van advies. Als jouw team van distributeurs begint te groeien ga je meer inkomen genereren. Onze trainingen, de facebook groep en het marketingmateriaal zijn ook beschikbaar voor jouw team, hierdoor kun je jezelf concentreren op de verkoop en de opbouw van je netwerk! Succes met It Works Met ons bewezen 3-stappen plan ga je een succesvolle It Works Business opzetten en jouw netwerk laten groeien. Groei betekend meer commissies en extra bonussen! Stap 1: Auto-shipment Activeer Auto-Shipment van tenminste 80BV, dit staat gelijk aan 2 pakjes body wraps (8 stuks) per maand, of Quick Pick 1. Hiermee activeer je de uitbetaling van commissies! Stap 2: Loyal customers Schrijf 4 loyal customers in binnen je eerste 30 dagen en ontvang $120 aan gratis producten (bijv. 2 pakjes body wraps). Ook wanneer je dit niet zou lukken kun je na de 30 dagen wrap rewards verdienen. Wrap rewards verdien je voor elke 2 loyal customers die je inschrijft waardoor je een pakje body wraps (4 stuks) nu voor maar 30 kunt kopen. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor de wrap rewards waardoor je marge nog hoger wordt als je de wraps weer gaat verkopen voor de retail prijs. Stap 3: Distributeur Schrijf 3 distributeurs in binnen je eerste 60 dagen, zorg ervoor dat deze personen stap 1, 2 en 3 uitvoeren in hun eerste 60 dagen en ontvang GEGARANDEERD $500 (ca. 400) commissies! Mocht je dit niet redden binnen de eerste 60 dagen, dan ontvang je nog steeds commissies over je netwerk van distributeurs. Reden te meer om dus continue nieuwe distributeurs toe te voegen aan je netwerk. Om op lange termijn een royaal inkomen te kunnen genereren zorg je er voor dat je op jouw Auto-Shipment blijft en herhaal je stap 2 en 3 continu. Help ook je distributeurs om hetzelfde te doen. Op deze manier neemt de omvang van jouw netwerk drastisch toe en hiermee dus ook jouw inkomsten!

5 Hoe werkt de uitbetaling van commissies? Elk product of pakket dat je bij It Works bestelt heeft een BV waarde (bonus value = punten). Als je producten inkoopt dan worden de punten van je eigen bestellingen opgeteld onder PBV (persoonlijk bonus value/ eigen punten) en GV (groepsvolume/ totaal gegenereerde punten binnen je eigen team). De PBV bestaat niet alleen uit eigen inkopen maar ook van de inkopen van jouw loyal customers. Zodra je PBV boven de 400 punten staat dan ben je gekwalificeerd om commissies te mogen ontvangen. Een andere manier om er zeker van te kunnen zijn dat je commissies uitbetaald krijgt is door je auto-shipment van minimaal 80BV te activeren. Met It Works kun je maandelijkse en wekelijkse commissies verdienen: 1. Maandelijkse commissies van de voorgaande maand wordt uitbetaald rond de 15e. Je ontvangt 10% commissies op jouw 1e en 2e level (loyal customers en distributeurs die onder jou ingeschreven zijn). Als jij de Enroller (diegene die anderen inschrijft) bent en je de loyal customer/distributeur zelf hebt ingeschreven, dan ontvang je 5% extra. Als je commissies wenst te ontvangen op de onderliggende levels (3e, 4e, 5e, etc) dan dien je zelf eerst de zogenaamde "Executive of Ruby" rank (niveau) te behalen om de bonussen te kunnen activeren. 2. Wekelijkse uitbetaling van de fast start bonus. De fast start bonus ontvang je als je jezelf hebt weten te kwalificeren voor "Fast Start" door 2 loyal customers in te schrijven in je eerste 30 dagen als distributeur. Voor elke distributeur die je in jouw team inschrijft ontvang je een $100 bonus. De uitbetaling van de fast start bonus vindt wekelijks op vrijdag plaats. Moet ik een team opbouwen? Nee, dat is optioneel! Als je geen team van distributeurs onder je wilt opbouwen dan zijn tevreden loyal customers net zo belangrijk! Voor elke 2 loyal customers die je inschrijft ontvang je een wrap reward. Wrap reward houdt in dat je de body en/of facial wrap kuur voor omgerekend ca. 35 incl. BTW kunt bestellen i.p.v 60. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor de wrap rewards. De wrap rewards dien je binnen 60 dagen te verzilveren. Zodra je 60 loyal customers hebt ingeschreven en je hebt minimaal $3000 PBV voor de maand, dan ontvang je de "Car bonus" van $600. Iedere maand als deze voorwaarden worden behaald ontvang je de car bonus rond de 15e uitbetaald. Er zijn dus ook zeker voordelen te behalen door loyal customers in te schrijven!

6 Hoe schrijf ik in? Mocht je willen inschrijven als distributeur, dan kan dat online of middels inschrijfformulier. Online inschrijving instructies 1. Ga naar [jouw it works webshop link] 2. Klik op Schrijf u in 3. Klik op Get started today 4. Kies een land en klik op 'proceed to next step' 3. Bedenk een naam voor je It Works webshop (verplicht tijdens inschrijving). Mocht je de webshop niet willen behouden dan kun je deze later weer stopzetten. De eerste maand ontvang je de webshop kosteloos. De verlenging kost ca. 16 per maand excl. BTW. Klik op proceed to next step om verder te gaan.

7 4. Wanneer je inschrijft als particulier, klik op Citizen tax ID. Wanneer je inschrijft als ondernemer met BTW nummer, klik dan op Fiscaal nummer bedrijf. Vul vervolgens jouw contactgegevens in.

8 5. Mocht je gelijk producten of marketingmateriaal erbij willen bestellen, dan kan dat op het volgende scherm "Boost". Klik op een categorie "Boost", "Body", "Skin" of "Marketingmateriaal". Let op: De Mini Booster is alleen tijdens inschrijving beschikbaar Inhoud: 8 body wraps, 4 facial wraps, defining gel, cleanser

9 6. Bevestig de auto-shipment vanaf volgende maand en activeer hiermee de uitbetaling van commissies! Mocht je geen commissies willen ontvangen, dan kun je de auto-shipment bestelling verwijderen. Let op: Je hebt minimaal 80 BV punten die je nodig hebt om gekwalificeerd te zijn voor commissies is 80BV, dat zijn bijv. 2 pakjes body wraps of de wrap packs 2 en 3. Standaard zijn al 2 pakjes body wraps gekozen. We raden je aan om je auto-shipment te activeren zodat je niet alleen je commissies uitbetaald krijgt maar ook omdat je dan elke maand je producten geleverd krijgt die je kunt verkopen. De datum van de levering, de producten en hoeveelheden kun je elke maand wijzigen. De auto-shipment gaat pas vanaf de volgende maand in of vanaf het gekozen datum. De maand van je inschrijving ben je automatisch gekwalificeerd voor commissies. 7. Kies een verzendmethode, vul je betaalinformatie in en accepteer de algemene voorwaarden. Rond vervolgens jouw inschrijving af door op de knop inschrijven te klikken.

10 Inschrijving middels inschrijfformulier Instructies 1. Vul het formulier in (laatste pagina) 2. Mail het inschrijfformulier naar [jouw adres]

11 Naam: Naam onderneming (i.v.t): BTW Nr.: NL Adres: Postcode: Stad: Provincie: Land: Tel nr.: adres: BSN Nr. : Geboortedatum : Gewenste It Works webshop naam:.myitworks.com (eerste maand gratis, daarna ca. 19 per maand) SELECTEER PRODUCTEN $130,68 STARTER S KIT (incl. BTW) esuite + Webshop (1e maand gratis) $ x NEDERLANDSE FLYERS $79,86 1 PAKJE BODY WRAPS (4 stuks) $190,29 MINI BOOSTER PACK 8 body wraps, 4 facial wraps, defining gel en een flesje cleanser $482,79 PARTY PACK 20 body wraps, 4 facial wraps, defining gel, lip & oog creme $130,68 WRAP PACK 2 4 body wraps, defining gel $186,34 WRAP PACK 3 8 body wraps, defining gel VERZENDKOSTEN: Standaard (ca. $15; 5 tot 10 werkdagen) Express (ca. $24; 2 tot 3 werkdagen) Bereken de actuele prijs in op: Creditcard Nr.: / / / Vervaldatum: / Naam: Handtekening: Datum:

12

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW)

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Hoe te beginnen 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Dit dekt de kosten van jouw eigen Jeunesse website voor een heel jaar. Met deze website kan je

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN

NOVAVIE COMPENSATIEPLAN NOVAVIE COMPENSATIEPLAN I. Algemene principes 1. Consulenten krijgen enkel commissie op verkochte goederen. 2. Consulenten krijgen géén commissie op het aanwerven van consulenten. 3. Alle verkoopsprijzen

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Aanmelden als klant bij Young Living

Aanmelden als klant bij Young Living Aanmelden als klant bij Young Living Stap 1: Klik op deze link https://www.youngliving.com/vo/#/signup/start?sponsorid=2179352&enrollerid=2179352 en kies Member. Dit is belangrijk, want dan krijg je automatisch

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document samen met de video s op de website of de video

Nadere informatie

5 Compensatieplan. business manual 2014 beyuna

5 Compensatieplan. business manual 2014 beyuna Compensatieplan business manual 2014 beyuna 1 Compensatieplan Uitleg van het Beyuna compensatieplan Beyuna is van origine een Nederlands bedrijf dat gezondheidsproducten naar de markt brengt en met een

Nadere informatie

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren

Lanceer naar Elite. Het is tijd om jouw doterra business te lanceren Lanceer naar Elite Het is tijd om jouw doterra business te lanceren 1 / 19 Jouw doterra succes wordt gebouwd vanuit het principe van duplicatie. Vandaag behandelen we dit principe en de acties die hier

Nadere informatie

BUSINESS CONCEPT. DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1

BUSINESS CONCEPT. DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1 BUSINESS CONCEPT DRESSPLANER GmbH Business Concept NL/BE V1.1 1 Vijf stappen naar succes 1. Praat met familie, vrienden en bekenden over de Dressplaner Online Shop, de unieke Dressplaner-producten, het

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document is samenhang met de video s op de website of de

Nadere informatie

ASEA. Compensatie Plan. Nederland

ASEA. Compensatie Plan. Nederland ASEA Compensatie Plan Nederland Om commissies te kunnen verdienen (Detailhandel, Voorkeursklant, Fast Start, Teamcommissies & Director bonus) moet u actief zijn door het genereren van 100 PV (persoonlijk

Nadere informatie

Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs

Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs Get 2 It s Paid For You Een snelle handleiding voor distributeurs Get 2 It s Paid For You stelt reguliere klanten in staat om lid te worden als Preferred Customer. Stuur ze naar uw website en laat ze op

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma S werelds eerste social media platform met het RevShare programma Het FutureNetidee 2012 FutureNet s start 2014 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN De markt van online adverteren is ontwikkelt

Nadere informatie

Selss wij gaan voor écht

Selss wij gaan voor écht Selss wij gaan voor écht Verkopers Handleiding Selss www.selss.nl info@selss.nl T. +31 (0)162 223465 Welkom bij Selss als verkoper! Hier leggen jou stap voor stap uit hoe je jouw winkel het beste kan opzetten.

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Social Sponsoring

Handleiding Social Sponsoring Handleiding Social Sponsoring INLEIDING In deze handleiding wordt u stapsgewijs verteld hoe u Social Sponsoring voor uw organisatie kunt aanmaken, instellen en onder leden activeren. Daarna kunnen leden,

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode)

Nadere informatie

Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten

Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten Voorwaarden Om gebruik te kunnen maken van het aanbod van 64,99 EUR/jaar voor Adobe Creative Cloud heeft de Arteveldehogeschool

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Onafhankelijke Marketing Executive Overeenkomst - Nederland

Onafhankelijke Marketing Executive Overeenkomst - Nederland Onafhankelijke Marketing Executive Overeenkomst - Nederland Verstuur de witte kopie naar Melaleuca Aanvrager houdt de gele kopie Werver houdt de roze kopie Melaleuca of Europe (Germany) GmbH Hessenring

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Een product kunnen bekijken Ik genoeg info kan vinden over het product Overzicht pagina -Foto -Naam product -bijschrift -beschrijving -in winkelwagentje -verschillende

Nadere informatie

inrichten van het bestelproces

inrichten van het bestelproces inrichten van het bestelproces Wat leer je in dit hoofdstuk: - Hoe je het bestelproces inricht - Een aantal instellingen in het bestelproces Eindresultaat: je hebt het bestelproces ingesteld in MyShop

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud Handleiding gebruik online webwinkel Inhoud 1. Gebruik webwinkel.2 2. Aanmelden als nieuwe gebruiker.4 3. Welkom in de webwinkel 7 4. Inschrijven activiteit A. Inschrijven gratis activiteit.8 B. Inschrijven

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen

Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen Home Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen We doen het allemaal een goede film aanbevelen bij vrienden en kennissen. Vertellen over dat gezellige restaurant waar je zo heerlijk kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor trainers

Gebruikershandleiding voor trainers Gebruikershandleiding voor trainers Inhoudsopgave INLEIDING... 3 DEEL 1 BASISFUNCTIONALITEIT... 4 HOOFDSTUK 1 AANMELDEN... 4 HOOFDSTUK 2 HET TRAINERSPROFIEL... 4 Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten!...

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013)

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Inschrijven

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM)

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) EMAIL WEBSITE NB. Vergeet niet je betalingsoptie aan

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: Met de makkelijke wizard creëer en manage jij

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres:   Met de makkelijke wizard creëer en manage jij Je eigen Beautyshop Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: http://jenaam.beautyshop.oriflame.nl Met de makkelijke wizard creëer en manage jij je eigen beautyshop. Ontwerp je

Nadere informatie

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur

Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Marketingplan: Uitleg twee-prijzen structuur Er geldt een aparte inkoopkorting voor (nieuwe) distributeurs die nog niet in twee opeenvolgende maanden voor - ten minste - twee Case Credits aan producten

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode) ontvangen

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Toelichting gebruik Webshop voor het bestellen van wijn.

Toelichting gebruik Webshop voor het bestellen van wijn. Toelichting gebruik Webshop voor het bestellen van wijn. Procedure: Ieder KCL lid verspreidt het door de wijncommissie opgestelde bestelformulier aan familie, vrienden en/of relaties, dan wel brengt dit

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

kornuko in en om het huis Partnerprogramma Kornuko B.V. Sleutelbloem 23 5552 GT Valkenswaard info@kornuko.nl www.kornuko.nl Tel: (+31) 40 30 101 26

kornuko in en om het huis Partnerprogramma Kornuko B.V. Sleutelbloem 23 5552 GT Valkenswaard info@kornuko.nl www.kornuko.nl Tel: (+31) 40 30 101 26 Partnerprogramma Kornuko B.V. Sleutelbloem 23 5552 GT Valkenswaard info@.nl www..nl Tel: (+31) 40 30 101 26 INHOUDSOPGAVE 1. Wie/wat is Kornuko? 3 2. Waar staan wij voor? 8 3. Waarom Kiezen voor Kornuko?

Nadere informatie

Tourist Info De Wolden

Tourist Info De Wolden Gratis reclame, aanbevelingen en tips voor jouw bedrijf door bezoekers Het is gratis reclame wanneer mensen op internet zetten dat ze in jouw zaak zijn. Nog mooier is het als ze er ook bijzetten dat ze

Nadere informatie

Zo maak je een Facebook pagina in 15 stappen

Zo maak je een Facebook pagina in 15 stappen Zo maak je een Facebook pagina in 15 stappen Maureen Mulder Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Stap Onderwerp Pagina 1. Tik in je browser: www.facebook.com/pages/create 3 2. Klik op de knop 3 3. Kies de optie

Nadere informatie

1. Inhoud... 1. 2. Maak in enkele stappen je eigen webwinkel... 2. 3. Inloggen... 2. 5. Shopdesign en -structuur optimeren... 3

1. Inhoud... 1. 2. Maak in enkele stappen je eigen webwinkel... 2. 3. Inloggen... 2. 5. Shopdesign en -structuur optimeren... 3 1. Inhoud 1. Inhoud... 1 2. Maak in enkele stappen je eigen webwinkel... 2 3. Inloggen... 2 5. Shopdesign en -structuur optimeren... 3 6. Taal en valuta instellen... 4 7. Verzend- en betaalopties activeren...

Nadere informatie

Handleiding Adobe Creative Cloud

Handleiding Adobe Creative Cloud Handleiding Adobe Creative Cloud Deze stappen kun je alleen volgen nadat je een inwisselingscode ontvangen hebt voor Adobe Creative Cloud. Deze code ziet er als volgt uit: 34XH-RFN4-MI2Y-I7PO-6496-IE7N

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor cliënten

Gebruikershandleiding voor cliënten Gebruikershandleiding voor cliënten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 HOOFDSTUK 1 HET VINDEN VAN EEN TRAINER... 4 Zoeken op postcode, plaats of trainernaam... 4 Zoeken op plaatsnaam, op de kaart of op alfabet...

Nadere informatie

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit

Wat zou je willen? Extra inkomen. Part-time of full-time werken. Meer tijd met vrienden en familie. Werken met producten van topkwaliteit FIRST LOOK Wat zou je willen? Extra inkomen Part-time of full-time werken Meer tijd met vrienden en familie Werken met producten van topkwaliteit Werken in teams met enthousiaste, positieve mensen Reizen

Nadere informatie

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer AANMELDFORMULIER LTC Boost Naam : man vrouw Voorletters en roepnaam : Straat en huisnummer : Geboortedatum : BSN nummer Telefoon privé/mobiel : Telefoon werk : E-mail : Werkgever / bedrijf : Ik ben verzekerd

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA

7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA 7 MANIEREN OM BETAALD TE WORDEN RAIN INTERNATIONAL EUROPA 1 JE WORDT BETAALD OVER ELK PRODUCT DAT JE VERKOOPT (VASTE KLANTEN PROGRAMMA) (PREFERRED CUSTOMER PROGRAM) 22% * PER PRODUCT DAT JE VERKOOPT +

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

DHL KOPPELING INTRODUCTIE. *Bron: Metapack

DHL KOPPELING INTRODUCTIE. *Bron: Metapack DHL KOPPELING INTRODUCTIE DHL biedt WooCommerce webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten.

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Handleiding inschrijven ploegen 2014 regionale Scoutingwedstrijden Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Deze handleiding beschrijft de inschrijfprocedure voor ploegen in Scoutsonline. In Scoutsonline

Nadere informatie

HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL

HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL 2018 HANDLEIDING ANBOS PROMOTIEWINKEL GEN Promotion ANBOS 1-6-2018 Voorwoord Beste schoonheidsspecialist, Met veel trots heten wij je van harte welkom op het online ANBOS-platform. Je vindt hier informatie,

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

ONS COMPENSATIE PLAN VERSIE: 1 maart 2018

ONS COMPENSATIE PLAN VERSIE: 1 maart 2018 ONS COMPENSATIE PLAN VERSIE: 1 maart 2018 WELKOM BIJ EQOLOGY «Our business is to change lives» Relatiemarketing In de huidige markt is een directe benadering of gebruik van social media kanalen de beste

Nadere informatie

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Je webshop inrichten

Je webshop inrichten Je webshop inrichten Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: Je webshop inrichten 1. Producten, categorieën en pagina s aanmaken 2. Webshop vormgeven 3. Verzendkosten, betaaloplossingen

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving deelnemers RSW Let op! Het inschrijven van deelnemers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

VI BIMMER BONUS PROGRAMMA RICHTLIJNEN

VI BIMMER BONUS PROGRAMMA RICHTLIJNEN VI BIMMER BONUS PROGRAMMA RICHTLIJNEN PROGRAMMA OVERZICHT KWALIFICATIE VEREISTEN Het Vi Bimmer Bonus Programma is een beloningsincentive die aan Promoters wordt aangeboden die binnen het Vi Incentive Plan

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie...

Nadere informatie

Handleiding American Express

Handleiding American Express Handleiding American Express door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. American Express... 4 2.1. Verloop van een American Express transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA

Handleiding Koga Signature Fiets Configurator STARTPAGINA Ga naar www.koga-signature.com Handleiding Koga Signature Fiets Configurator Ga naar Bouw uw Koga / Start hier! STARTPAGINA Kies een preset of start met een lege configuratie (ontwerp). Bij een preset

Nadere informatie

Verkopen zonder voorraad

Verkopen zonder voorraad Verkopen zonder voorraad Inhoudsopgave Introductie Over dropshipping De voordelen De valkuilen Het proces Over Volare Cycles Introductie Wat is dropshipping? Is dropshipping een verzendmethode? Ja, maar

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Training aanmaken in SOL

Training aanmaken in SOL Training aanmaken in SOL Inhoudsopgave Training aanmaken in SOL... 3 Vooraf... 4 Aan de slag... 5 Aanmaken training... 5 Doel van deze training... 6 Formulier maken... 7 Restricties aan jouw training...

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? Met de dienst FlexMobile van gntel bel je voordelig naar het buitenland en in het buitenland met je smart Phone. Op welke besturingssystemen

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld.

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld. Wat kan PvN voor jou betekenen? Is administratie niet je sterkste punt? Heb je vooral zin om je op de leuk kanten van het ondernemer te richten? Of wil je gewoon zeker weten dat alles goed geregeld wordt?

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be 1 1. Surf naar http://www.debogaard.be. 2. Vul in het witte vakje onder Wachtwoord de code in die u terugvindt op de flyer in uw seizoensbrochure.

Nadere informatie

Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N

Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N Uitgangspunten van het Life Rewards Plan D E K A N S E N D I E 4 L I F E B I E D T O P T I M A A L B E N U T T E N Het Life Rewards Plan Heeft u gekozen voor een partnerschap met 4Life, dan heeft u gekozen

Nadere informatie

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be 1 1. Surf naar http://www.debogaard.be. 2. Klik bovenaan op Podiumaanbod voor een overzicht van alle voorstellingen of gebruik de zoekmachine. 3. Klik

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Deelnemer. Handleiding BPVnet. Aanmelden en inloggen. Portaal. Versie 3.5 Januari 2013

Deelnemer. Handleiding BPVnet. Aanmelden en inloggen. Portaal. Versie 3.5 Januari 2013 Deelnemer Alles wat nodig is voor de beroepspraktijkvorming is te vinden in. De leermeester, leerling en docent loggen in op dezelfde digitale omgeving, zodat zij voortdurend de competentieontwikkeling

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie