INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR"

Transcriptie

1 INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR It Works is een netwerkmarketing onderneming en biedt niet alleen de mogelijkheid om met directe verkoop van producten inkomen te genereren, maar vooral in het opbouwen van een eigen netwerk en het verdienen van commissies en bonussen. Waar moet je mee rekening houden? Mocht je willen inschrijven als It Works distributeur dan dien je rekening te houden met het volgende: Je hebt eenmalige inschrijfkosten van ca. 110 Euro incl. BTW en verzendkosten Bij de te ontvangen starterskit zit al een doosje met 4 Body Wraps inbegrepen (deze 4 wraps kun je zelf testen of verkopen) Alle Distributeurs maken gebruik van dezelfde inkoopprijs (va. 50 incl. BTW per 4 Wraps) Producten worden uit Engeland geleverd, je moet rekening houden met 3 a 5 werkdagen vanuit distributie naar Nederland Verkoopprijs Body Wrap 30 Euro en 110 Euro voor een complete kuur (winst ca. 60 per pakje) Producten verkopen en promoten kan gewoon van uit huis, je eigen onderneming, op lokale beurzen, of via online marketing en social media. Je hoeft dus geen kosten te maken voor huisvesting, inrichting, kantoorkosten, verzekeringen etc. Je hoef niet te investeren in voorraad, toch is het altijd handig om producten direct beschikbaar te hebben en ze te kunnen verkopen. De wraps zijn erg populair en verkopen zichzelf wanneer mensen de resultaten zien. Je ontvangt een gratis It Works webshop en backoffice voor de eerste maand en toegang tot de backoffice, genoemd esuite (mocht je deze willen behouden dan betaal je $20, ca. 16 per maand) Mocht je commissies willen ontvangen dan dien je minimaal 2 pakjes body wraps (of andere producten) per maand af te nemen om jouw wrap business te kunnen promoten. Naast de retail verkoop zijn er nog andere verdienmogelijkheden Creditkaart nodig om in te schrijven of een prepaid Creditkaart

2 Na de inschrijving bij ons begint het trainingsprogramma. We hebben een 30 dagen beginners training (per ) en opnames van onze webtraining (het verdienmodel en hoe de wraps te verkopen in een salon). Verder organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Je kunt zelf bepalen of je aanwezig wilt zijn. Alles is optioneel (wel aan te raden) en gratis. Ook ontvang je direct toegang tot onze dropbox map, hier hebben we alle inschrijfformulieren, brochures en ander marketingmateriaal ter beschikking gesteld. De meeste interactie vindt op Facebook plaats. We hebben een gesloten groep op FB waar distributeurs vragen kunnen stellen en additionele informatie kunnen vinden. Ook acties en evenementen overleggen we op FB. Vervolgens vermelden we je op de website en delen jouw acties op onze Facebook pagina "Body Wraps 12 Provincies". We proberen er dus voor te zorgen dat je direct klanten krijgt. Dit doen we uiteraard in overleg. Je moet eerst weten hoe het werkt en je comfortabel voelen met de verkoop van de wraps. Jij bepaald het tempo. Binnen je eerste 30 dagen als distributeur heb je ook de mogelijkheid je eerste bonus te verdienen. Bij inschrijving van 4 vaste klanten (loyal customers) ontvang je gratis producten naar keuze t.w.v. $120, dat zijn ongeveer 2 pakjes wraps (8 stuks). De winst hiervan kun je gebruiken om terug te investeren in je It Works business door weer nieuwe producten aan te schaffen. Hoe kom je aan deze 4 vaste klanten? De beste manier om binnen je eerste 30 dagen aan vaste klanten te komen is door bijv. een wrap party te organiseren met vrienden, familie, kennissen of klanten. Je lanceert jouw wrap business en tegelijkertijd kun je in een comfortabele sfeer oefenen. Een andere manier is door een inloopdag te organiseren mocht je in een salon werken. Uiteraard staan we klaar om je te helpen. Mocht je meer willen weten dan lichten wij dat je graag toe! Wij maken graag een afspraak met je om je (persoonlijk) e.e.a. uit te leggen en je vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en je helpen aan te melden.

3 De verdienmogelijkheden Met It Works heb je de mogelijkheid om vanuit 3 verschillende bronnen inkomen te genereren: 1. Retail klanten: Dit zijn klanten die direct of online bij je bestellen. Meestal bestellen retail klanten 1 keer een product van je en indien tevreden met het product gaan ze meestal over op het loyal customer programma. Retail klanten kopen de producten voor de volle prijs, dus 30 per wrap of 110 voor een kuur van 4 wraps. 2. Loyal customers: Dit zijn klanten die zich aanmelden via jou als loyal customer. Loyal customers hebben 2 opties: 1. Inschrijven zonder maandelijkse verplichtingen door éénmalig het inschrijfgeld van $50 (ca. 40) + productkosten (inkoopprijs) te voldoen. Hierna heb je de mogelijkheid de producten te blijven gebruiken en te bestellen voor de inkoopprijs. Kosten 4 wraps = (inschrijfkosten) + ca. 10 verzendkosten = ca Inschrijven met een automatische levering gedurende de eerste 3 maanden. Er dient tenminste 1 product per maand besteld te worden in deze periode. Na de eerste 3 maanden kan de automatische levering stopgezet worden. Het inschrijfgeld van $50 vervalt. Kosten 4 wraps = 60 + ca. 10 verzendkosten = ca. 70 per maand Optie 2: Hiermee stemmen ze er op toe dat ze voor de duur van minimaal 3 maanden elke maand tenminste 1 product automatisch bestellen (via Auto- Shipment). Omdat ze zich voor minimaal 3 maanden aan je gaan binden, ontvangen ze de producten voor een gereduceerde prijs. Deze prijs is dezelfde prijs die jij betaald als distributeur. Loyal customers mogen elke maand een ander product kiezen als ze dat wensen. Na deze periode kunnen zij de automatische levering stopzetten, maar ze blijven de mogelijkheid behouden om producten tegen het gereduceerde tarief te kunnen bestellen, in die zin een win-win! Dus ook als ze 1 jaar later weer een keer wat willen bestellen, ze blijven van een gereduceerde tarief profiteren. Jij als distributeur ontvangt dan 15% commissie op de inkopen van je loyal customers, elke maand die hij/zij actief is. 3. Distributeurs: Dit zijn leden binnen jouw opgebouwde team. Denk hierbij aan salons, diëtistes, sportscholen, etc. Maar ook mensen die graag een eigen Body Wrap business willen opbouwen, zij maken deel uit van jouw team. Je ontvangt tot 15% commissie op de inkopen van je distributeurs.

4 Als tegenprestatie help je ze hun business op te zetten en te laten groeien, dit doe je door middel van training, coaching en het verlenen van advies. Als jouw team van distributeurs begint te groeien ga je meer inkomen genereren. Onze trainingen, de facebook groep en het marketingmateriaal zijn ook beschikbaar voor jouw team, hierdoor kun je jezelf concentreren op de verkoop en de opbouw van je netwerk! Succes met It Works Met ons bewezen 3-stappen plan ga je een succesvolle It Works Business opzetten en jouw netwerk laten groeien. Groei betekend meer commissies en extra bonussen! Stap 1: Auto-shipment Activeer Auto-Shipment van tenminste 80BV, dit staat gelijk aan 2 pakjes body wraps (8 stuks) per maand, of Quick Pick 1. Hiermee activeer je de uitbetaling van commissies! Stap 2: Loyal customers Schrijf 4 loyal customers in binnen je eerste 30 dagen en ontvang $120 aan gratis producten (bijv. 2 pakjes body wraps). Ook wanneer je dit niet zou lukken kun je na de 30 dagen wrap rewards verdienen. Wrap rewards verdien je voor elke 2 loyal customers die je inschrijft waardoor je een pakje body wraps (4 stuks) nu voor maar 30 kunt kopen. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor de wrap rewards waardoor je marge nog hoger wordt als je de wraps weer gaat verkopen voor de retail prijs. Stap 3: Distributeur Schrijf 3 distributeurs in binnen je eerste 60 dagen, zorg ervoor dat deze personen stap 1, 2 en 3 uitvoeren in hun eerste 60 dagen en ontvang GEGARANDEERD $500 (ca. 400) commissies! Mocht je dit niet redden binnen de eerste 60 dagen, dan ontvang je nog steeds commissies over je netwerk van distributeurs. Reden te meer om dus continue nieuwe distributeurs toe te voegen aan je netwerk. Om op lange termijn een royaal inkomen te kunnen genereren zorg je er voor dat je op jouw Auto-Shipment blijft en herhaal je stap 2 en 3 continu. Help ook je distributeurs om hetzelfde te doen. Op deze manier neemt de omvang van jouw netwerk drastisch toe en hiermee dus ook jouw inkomsten!

5 Hoe werkt de uitbetaling van commissies? Elk product of pakket dat je bij It Works bestelt heeft een BV waarde (bonus value = punten). Als je producten inkoopt dan worden de punten van je eigen bestellingen opgeteld onder PBV (persoonlijk bonus value/ eigen punten) en GV (groepsvolume/ totaal gegenereerde punten binnen je eigen team). De PBV bestaat niet alleen uit eigen inkopen maar ook van de inkopen van jouw loyal customers. Zodra je PBV boven de 400 punten staat dan ben je gekwalificeerd om commissies te mogen ontvangen. Een andere manier om er zeker van te kunnen zijn dat je commissies uitbetaald krijgt is door je auto-shipment van minimaal 80BV te activeren. Met It Works kun je maandelijkse en wekelijkse commissies verdienen: 1. Maandelijkse commissies van de voorgaande maand wordt uitbetaald rond de 15e. Je ontvangt 10% commissies op jouw 1e en 2e level (loyal customers en distributeurs die onder jou ingeschreven zijn). Als jij de Enroller (diegene die anderen inschrijft) bent en je de loyal customer/distributeur zelf hebt ingeschreven, dan ontvang je 5% extra. Als je commissies wenst te ontvangen op de onderliggende levels (3e, 4e, 5e, etc) dan dien je zelf eerst de zogenaamde "Executive of Ruby" rank (niveau) te behalen om de bonussen te kunnen activeren. 2. Wekelijkse uitbetaling van de fast start bonus. De fast start bonus ontvang je als je jezelf hebt weten te kwalificeren voor "Fast Start" door 2 loyal customers in te schrijven in je eerste 30 dagen als distributeur. Voor elke distributeur die je in jouw team inschrijft ontvang je een $100 bonus. De uitbetaling van de fast start bonus vindt wekelijks op vrijdag plaats. Moet ik een team opbouwen? Nee, dat is optioneel! Als je geen team van distributeurs onder je wilt opbouwen dan zijn tevreden loyal customers net zo belangrijk! Voor elke 2 loyal customers die je inschrijft ontvang je een wrap reward. Wrap reward houdt in dat je de body en/of facial wrap kuur voor omgerekend ca. 35 incl. BTW kunt bestellen i.p.v 60. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor de wrap rewards. De wrap rewards dien je binnen 60 dagen te verzilveren. Zodra je 60 loyal customers hebt ingeschreven en je hebt minimaal $3000 PBV voor de maand, dan ontvang je de "Car bonus" van $600. Iedere maand als deze voorwaarden worden behaald ontvang je de car bonus rond de 15e uitbetaald. Er zijn dus ook zeker voordelen te behalen door loyal customers in te schrijven!

6 Hoe schrijf ik in? Mocht je willen inschrijven als distributeur, dan kan dat online of middels inschrijfformulier. Online inschrijving instructies 1. Ga naar [jouw it works webshop link] 2. Klik op Schrijf u in 3. Klik op Get started today 4. Kies een land en klik op 'proceed to next step' 3. Bedenk een naam voor je It Works webshop (verplicht tijdens inschrijving). Mocht je de webshop niet willen behouden dan kun je deze later weer stopzetten. De eerste maand ontvang je de webshop kosteloos. De verlenging kost ca. 16 per maand excl. BTW. Klik op proceed to next step om verder te gaan.

7 4. Wanneer je inschrijft als particulier, klik op Citizen tax ID. Wanneer je inschrijft als ondernemer met BTW nummer, klik dan op Fiscaal nummer bedrijf. Vul vervolgens jouw contactgegevens in.

8 5. Mocht je gelijk producten of marketingmateriaal erbij willen bestellen, dan kan dat op het volgende scherm "Boost". Klik op een categorie "Boost", "Body", "Skin" of "Marketingmateriaal". Let op: De Mini Booster is alleen tijdens inschrijving beschikbaar Inhoud: 8 body wraps, 4 facial wraps, defining gel, cleanser

9 6. Bevestig de auto-shipment vanaf volgende maand en activeer hiermee de uitbetaling van commissies! Mocht je geen commissies willen ontvangen, dan kun je de auto-shipment bestelling verwijderen. Let op: Je hebt minimaal 80 BV punten die je nodig hebt om gekwalificeerd te zijn voor commissies is 80BV, dat zijn bijv. 2 pakjes body wraps of de wrap packs 2 en 3. Standaard zijn al 2 pakjes body wraps gekozen. We raden je aan om je auto-shipment te activeren zodat je niet alleen je commissies uitbetaald krijgt maar ook omdat je dan elke maand je producten geleverd krijgt die je kunt verkopen. De datum van de levering, de producten en hoeveelheden kun je elke maand wijzigen. De auto-shipment gaat pas vanaf de volgende maand in of vanaf het gekozen datum. De maand van je inschrijving ben je automatisch gekwalificeerd voor commissies. 7. Kies een verzendmethode, vul je betaalinformatie in en accepteer de algemene voorwaarden. Rond vervolgens jouw inschrijving af door op de knop inschrijven te klikken.

10 Inschrijving middels inschrijfformulier Instructies 1. Vul het formulier in (laatste pagina) 2. Mail het inschrijfformulier naar [jouw adres]

11 Naam: Naam onderneming (i.v.t): BTW Nr.: NL Adres: Postcode: Stad: Provincie: Land: Tel nr.: adres: BSN Nr. : Geboortedatum : Gewenste It Works webshop naam:.myitworks.com (eerste maand gratis, daarna ca. 19 per maand) SELECTEER PRODUCTEN $130,68 STARTER S KIT (incl. BTW) esuite + Webshop (1e maand gratis) $ x NEDERLANDSE FLYERS $79,86 1 PAKJE BODY WRAPS (4 stuks) $190,29 MINI BOOSTER PACK 8 body wraps, 4 facial wraps, defining gel en een flesje cleanser $482,79 PARTY PACK 20 body wraps, 4 facial wraps, defining gel, lip & oog creme $130,68 WRAP PACK 2 4 body wraps, defining gel $186,34 WRAP PACK 3 8 body wraps, defining gel VERZENDKOSTEN: Standaard (ca. $15; 5 tot 10 werkdagen) Express (ca. $24; 2 tot 3 werkdagen) Bereken de actuele prijs in op: Creditcard Nr.: / / / Vervaldatum: / Naam: Handtekening: Datum:

12

STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF

STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF STARTBIZZ ACTIEBOEKJE ALLES OM TE SLAGEN IN HET PROEFBEDRIJF Welkom bij Startbizz, hier zal je leren hoe je zelfstandige kan worden en hoe je als zelfstandig ondernemer je bedrijf nog meer kan promoten

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009 Handleiding Welkom bij deze korte introductie in DiscoManager. Met deze handleiding zullen we je de dingen leren die nodig zijn om je discotheek op de rails te krijgen en deze te onderhouden. Inhoudsopgave

Nadere informatie

WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG!

WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG! WELKOM BIJ ACN... UW NIEUWE LEVEN BEGINT VANDAAG! 2014 ACN Europe B.V. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie en alle handelsmerken, handelsnamen en logo s die hierin worden gebruikt,

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Banners Broker (inleiding) v1.6

Banners Broker (inleiding) v1.6 Banners Broker (inleiding) v1.6 Deze documentatie staat nergens op een website of op het internet. Hou deze documentatie persoonlijk op uw computer of iphone, print het eventueel af en gebruik het steeds

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0 Verkopen via bol.com Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers Versie 3.0 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereik je op een eenvoudige wijze miljoenen

Nadere informatie

Handleiding bol.com Partnerprogramma

Handleiding bol.com Partnerprogramma Handleiding bol.com Partnerprogramma Versie: 1.09 Datum: 28-05-2013 1 Inhoudsopgave Inleiding... 4 Wijzigingen handleiding... 4 Homepage... 5 Homepage rapportage... 5 Openstaand saldo... 6 Laatste betaling...

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Wij hebben de belangrijkste zaken van deze AV even overzichtelijk voor je samengevat:

Algemene Voorwaarden. Wij hebben de belangrijkste zaken van deze AV even overzichtelijk voor je samengevat: Algemene Voorwaarden Welkom bij Fabletics.nl! Fabletics is een online platform waar je active-, sportswear en sportaccessoires kunt vinden. Onze Fabletics producten worden ofwel aangeboden in als afzonderlijke

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence Handleiding LinkedIn Interim Intelligence Inhoud 1. Wat is LinkedIn? 2 2. Profiel 3 Registreren 3 Profiel aanmaken 3 Settings 5 Personaliseren en optimaliseren 5 3. Netwerk bouwen 7 Adresboek koppelen

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf Een programma speciaal voor: (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers, etc. die graag als zelfstandig virtueel assistent aan de slag willen! Binnen

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Handleiding. versie 20 24 april 2013

Handleiding. versie 20 24 april 2013 Handleiding versie 20 24 april 2013 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW WEBSHOP EN PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN... 5 1.2.1 Afbeeldingen toevoegen... 6 1.2.2 Gerelateerde producten...

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Hoe maak je een affiliateprogramma succesvol?

Hoe maak je een affiliateprogramma succesvol? Hoe maak je een affiliateprogramma succesvol? 10 + 1 lessen voor een topcampagne! Door: Rick de Vlieger Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van affiliate marketing. Het affiliatenetwerk Daisycon

Nadere informatie

Het maken van back-ups voor het MKB

Het maken van back-ups voor het MKB Het maken van back-ups voor het MKB Recent heb ik op mijn blog (http://blog.zandstra.it) al een stuk hierover gewijd. Aangezien dit wellicht toch meer uitweiding verdiend, maar dit niet afdoende in een

Nadere informatie

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen.

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen. D.O.E.N. Oefening D.O.E.N. is de afkorting voor Doelen Opstellen en Effectief bereiken via je Netwerk. Met deze oefening ga je het fundament leggen van je LinkedIn strategieën. Ze vraagt maar 10 minuten

Nadere informatie

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt All-in pakket Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623

Nadere informatie

PostNL Checkout BiedMeer handleiding

PostNL Checkout BiedMeer handleiding PostNL Checkout BiedMeer handleiding PostNL Checkout BiedMeer handleiding Datum Versie 08 januari 2013 v2.0 Inhoudsopgave 1 PostNL Checkout 3 1.1 PostNL Checkout en MijnPakket.nl 3 1.2 BiedMeer en PostNL

Nadere informatie

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Inhoudsopgave 1. Buurtmobiliteit 2. Delen via MyWheels: hoe het werkt 3. Lid worden 4. Je dashboard 5. Huur een auto 6. Verhuur je auto 7. De MyWheels app 1. Buurtmobiliteit

Nadere informatie

perfect LinkedIn profiel

perfect LinkedIn profiel f 20 geheimen voor een perfect LinkedIn profiel Maaike Gulden Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wat kun je met LinkedIn? 4 Voordeel van een goed LinkedIn profiel 5 Een 100% LinkedIn profiel 5 20 Tips voor een

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen!

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! De 10 gouden regels Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! Copyright 2004-2013 Antagonist B.V. 1 Inhoudsopgave Benodigdheden voor

Nadere informatie