Kiezelhof : 7 APPARTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KANTOOR- OF HANDELSRUIMTEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kiezelhof : 7 APPARTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KANTOOR- OF HANDELSRUIMTEN"

Transcriptie

1 Kiezelhof : 7 PPRTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KNTOOR- OF HNDELSRUIMTEN

2

3 algemene bepalingen 2 PROJECT : BOUWHEER : BOUWEN VN 7 PPRTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KNTOOR- OF HNDELSRUIMTEN MERTENS BOUWONDERNEMING I.S.M. VN DEN BOER CONCEPT HOOFDNNEMER : RCHITECT : VEILIGHEIDSCOÖRDINTIE - EPB : INFO EN VERKOOP : MERTENS BOUWONDERNEMING RCHITECTENBUREU D& RCO VN DEN BOER CONCEPT De bouwheer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan de voorziene materialen voor zover deze materialen geen minwaarde hebben, of veranderingen aan te brengen om esthetische redenen. Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat met minwaarde bedoeld wordt dat er bij de afrekening van de diverse gewijzigde materialen in het gebouw er uiteindelijk geen globale minwaarde mag zijn. De secties van de kolommen en balken worden vastgesteld na de studie van de stabiliteit, opgemaakt door een erkend ingenieur. Zichtbare balken en kolommen zullen als normaal beschouwd worden, evenals sommige leidingen al of niet vermeld op de plannen. De werken worden uitgevoerd volgens de plannen met dien verstande dat de juiste afmetingen deze zijn welke na uitvoering vastgesteld worden. Voor akkoord gelezen en goedgekeurd (dit verkoopslastenboek telt 36 pagina's) de koper datum Bouwbedrijf Mertens

4 algemene bepalingen 3 PLNNEN De plannen van het gebouw die aan de kopers overhandigd worden, dienen als basis voor het opstellen van het verkoopcontract. Zij werden ter goeder trouw opgemaakt door de architect. De verschillen die eventueel voorkomen, hetzij in meer, hetzij in min, zullen beschouwd worden als aanvaardbare afwijkingen die in geen geval de eis tot schadevergoeding door één der partijen rechtvaardigen. De koper kan, voor zover de veiligheid het toelaat, na afspraak met de architect of bouwheer de werken in uitvoeringsfase bezoeken. Hij stelt zich akkoord met de uitgevoerde bouwmaten. De globale oppervlaktes per eenheid, aangegeven op de plannen, zijn gemeten met inbegrip van de wanden eigen aan de wooneenheid zelf, dus zonder dikte spouwisolatie en buitenmuurblad, dit wil zeggen de berekeningswijze zoals toegepast door de administratie der belasting op de toegevoegde waarde ter bepaling van het verlaagde btw tarief (intussen afgeschaft). Per lokaal worden tevens de individuele nettomaten opgegeven. De verhouding tussen de privatieve delen onderling, zowel in grondwaarde en bouwwaarde wordt vastgelegd in de quotiteiten der basisakte, opgesteld door notaris Jean Flemings te Lommel. Deze verhoudingen (tienduizendsten) zijn opgenomen in deze brochure, net voor de plannen. Privatieve terrassen en autostandplaatsen zijn gevisualiseerd op de plannen.

5 verkoop 4 HET LSTENBOEK De verkoper behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan het lastenboek welke door de architect nodig worden geacht. ERELOON RCHITECT Het ereloon van de architect is inbegrepen in de verkoopprijs, met uitzondering van decoratiewerken en gevraagde wijzigingen aan de oorspronkelijke plannen. ERELOON NOTRIS Het ereloon van de notaris, zowel voor wat betreft de verkoopkosten als voor de opstelling der basisakten is niet begrepen in de overeengekomen verkoopprijs en wordt op maat van de koper berekend. BTW De verkoop geschiedt onder het geldend stelsel van de belasting over de toegevoegde waarde en de btw is NIET inbegrepen in de overeengekomen verkoopprijzen. REGISTRTIERECHTEN De verkoop van het grondaandeel is onderworpen aan de geldende registratierechten (thans 10%) en deze zijn NIET inbegrepen in de overeengekomen verkoopprijzen. Kortingen op registratiekosten zijn mogelijk afhankelijk van de situatie van de koper en wordt achteraf door de instrumenterende notaris individueel verrekend. NSLUITKOSTEN De kosten voor aansluiting van water, gas, elektriciteit en telekabel zijn NIET inbegrepen in de verkoopprijzen. Telefonie wordt binnen het gebouw gebracht. De individuele aansluitkost is niet inbegrepen aangezien niet iedere koper een telefoonaansluiting wenst. De kosten voor het openzetten ter tellers alsook de keuringskosten zijn ook individueel te verrekenen. De aansluitkosten (gas, water, elektriciteit, tv,...) worden geraamd op +/-1750 euro (excl. BTW).

6 lastenboek 5. RUWBOUW 1. Structuur Het gebouw is volledig gebouwd op een kelder in gewapend beton. De ondergrondse parkeergarage wordt eveneens volledig in gewapend beton uitgevoerd. De bovengrondse constructie is opgetrokken in dragend metselwerk. De tussenvloeren bestaan uit betonnen welfsels en/of predallen in gewapend beton. De afwerkvloeren zijn zwevend voor de demping van de contactgeluiden. 2. Buitenmuren Het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in een combinatie van handvormgevelsteen in een smaakvol kleurencombinatiepalet in combinatie met een houten gevelbekleding. Raam- en deurdorpels zijn voorzien in blauwe hardsteen en lokaal in gemoffeld aluminium. Vrijstaande buitenmuren worden afgedekt met een metalen kap of afdeksteen in sierbeton, al dan niet in combinatie met de voorziene leuningen. 3. Binnenmuren De metselwerken worden uitgevoerd in kalkzandsteen/cellenbetonblokken/snelbouwsteen met grote draagkracht en thermisch en akoestisch isolerend vermogen. De tussenmuren van de kelders worden opgetrokken in betonblokken in zichtbaar werk. 4. Daken Op de platte daken is een bitumineuze dakbedekking voorzien met onderliggende isolatie. De terrassen op platte daken worden voorzien van een houten bevloering in duurzaam gedrenkte grenen beplanking en/of geprefabriceerd beton. Dakoversteken worden afgewerkt met aluminium beplating in kleur bepaald door het ontwerpteam. 5. Buitenschrijnwerk Het buitenschrijnwerk is uitgevoerd in een geanodiseerd thermisch onderbroken aluminiumprofiel van eerste kwaliteit (kleur te bepalen door bouwheer). De beglazing is van het hoog-isolerende type (dubbel glas). De gemeenschappelijke inkomdeuren worden voorzien van veiligheidsglas en inscriptie met de naam van de residentie. De isolerende beglazing heeft een K-waarde van 1,1 W/m2K. De ramen zijn voorzien van zelfregelende ventilatieroosters type invisivent of gelijkwaardig welke op de raamkaders worden voorzien. De ventilatiewaarden zijn aangegeven op de plannen.

7 lastenboek 6

8 lastenboek 7 6. Isolatie -vochtkering De nodige voorzorgen tegen vochtigheid en water worden genomen. De balken en lateien boven vensters en deuren in de gevels worden afgewerkt met pe-folie. Opstanden aan terrassen en funderingsmetselwerk worden dichtgebrand met roofing. -thermische isolatie De isolatie van de buitenmuren gebeurt met hoogwaardige PUR-platen (gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt D = 0,023 W/mK), geplaatst in de spouw. De hellende daken worden geîsoleerd dmv prefab geïsoleerde dragende panelen. De isolatie op de platte daken bestaat uit een plaat gecacheerd polyurethaan. De vloeren boven de kelder worden voorzien van gespoten PUR. -akoestische isolatie De dubbelwandige scheidingsmuren tussen de entiteiten zijn voorzien van een akoestische isolerende mineraalwol. Voor de akoestische isolatie van de vloeren tussen de appartementen onderling wordt een contactgeluidsisolatie voorzien in rubbergranulaat van minstens 2cm dik of gelijkwaardig, met dien verstande dat de verlaging van 27 db (EN-ISO 717) wordt gerealiseerd (klasse 1a - ruwe vloer) en de totale vloeropbouw ook conform is met de geldende EPB-regelgeving. B. FWERKING 1. Kalkbepleistering Bepleistering wordt aangebracht op alle muren welke niet betegeld of in gevelsteen zijn uitgevoerd. Plafonds worden afgewerkt met een filmende gipslaag of met een fijne structuurpleister naargelang de gemaakte keuze. 2. Binnenschrijnwerk lle binnendeuren zijn te schilderen voorgeplamuurde deuren met honinggraatvulling (schilderwerken uit te voeren door de koper). De ingangsdeuren van de appartementen zijn voorzien in massieve tubespaandeuren met bekleding in edelfineer, eik, esdoorn of een gelijkwaardige houtsoort naar keuze van de architect. Ze zijn voorzien van een spionlens, een binnen- en buitenkruk en een draaiknopcilinder in inox, welke wordt geïntegreerd in het sleutelsysteem. Ze hebben bovendien een brandweerstand van 30 minuten. De inkomdeuren zijn volledig gevernist.

9 lastenboek 8 3. Bevloeringen De trappen in de gemeenschappelijke hal worden uitgevoerd in beton waarop, naargelang de eindkeuze van de architect, natuurstenen treden voorzien worden. In de gemeenschappelijke inkomruimte is een harde bevloering voorzien in natuursteen, aangepast aan de trapbekleding. In de appartementen zijn woonkamers, keukens, badkamers, inkomhallen, bergplaatsen en toiletten voorzien van tegelvloeren met (behalve indien de muren getegeld zijn) bijhorende plinten. Slaapkamers worden op chape opgeleverd zodat de kopers hier volgens eigen keuze parket, laminaat of tapijt kunnen aanbrengen. Handelswaarde : 25,00 /m2 voor de vloer en 6,00 /m voor de plinten (getekende prijs in bouwhandel, exclusief btw). De verkoper bepaalt de tegelleverancier. Plinten op chape zijn eveneens lastens de koper gezien zij afgestemd dienen te zijn op het te plaatsen bevloeringstype. In de verkoopprijs is rekening gehouden met een standaard plaatsing van wand- en vloertegels, d.w.z. rechte plaatsing, normaal formaat, niet gerectifieerd,... Raamtabletten worden voorzien in natuursteen (arduin of gelijkwaardig in handelswaarde), soort aangepast aan de rest van de afwerkingsproducten, dikte 20mm, 25mm uit muurvlak. Bijkomende vloerwerken : plaatsing vloertegel aan 20,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw. Bijkomende plintwerken : plaatsing vloertegel aan 6,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw.

10 lastenboek 9 4. Wandbekledingen In de badkamers worden muurvlakken, badwanden en douches tot plafondhoogte betegeld (handelswaarde 25,00 /m2 getekende prijs in bouwhandel, exclusief btw). Tegelwerken tussen keukenkasten zijn inbegrepen (handelswaarde 30,00 /m2). De inbouwframes van de ophangtoiletten worden afgekast en ook betegeld. Bijkomende tegelwerken aan 25,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw). 5. Metaalwerk Leuningen en balustrades cfr. plannen worden uitgevoerd in gemetalliseerd stalen kader met gelaagd glas en afgewerkt in kleur naar keuze van de architect en de bouwheer.

11 lastenboek Elektrische installaties De juiste plaats van de lichtpunten en stopcontacten is gevisualiseerd op de technische plannen. Deze bevinden zich in de verkoopsbundel. lle apparaten en leidingen, evenals de installatie beantwoorden aan de norm voorgeschreven door de "Technische Reglementen der Elektriciteitsbedrijven in België". Een volledige elektrische installatie met inbegrip van verlichtingstoestellen van het gemeenschappelijk deel, binnen en buiten, wordt voorzien. Verlichting van de gemeenschappelijke ruimten, zowel binnen als buiten, worden geplaatst op de gemeenschappelijke meter. De kosten voor gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik worden verdeeld volgens bepalingen in de basisakte. Iedere woongelegenheid is voorzien van een aparte teller. Er zijn geen verlichtingsarmaturen voorzien in de woongelegenheden. De voorinvoer telefonie en teledistributie wordt voorzien. De individuele aansluitkosten voor telefonie en teledistributie worden door de koper met de nutsmaatschappij afgerekend. 7. Sanitaire voorzieningen De koud- en warmwaterleidingen worden uitgevoerd in gegalvaniseerde buis en/of kunststofbuis VPE of met kunststof beklede koperbuis. De afvoeren worden uitgevoerd in dikwandige PVC of polyethyleen. Ieder appartement beschikt over een apart afvoersysteem en een primaire verluchting. De voorgestelde toestellen worden geleverd in een witte kleur. De kranen zullen verchroomde zijn en de warmwaterkranen bovendien van het type "ééngreepsmengkraan". Er worden porseleinen wastafels, geïntegreerd in een meubel, voorzien in de badkamer, een bad in acrylaatkunststof, allen met keramische ééngreepsmengkranen en automatische lediging. Douches worden uitgevoerd met acrylaat bak, thermostatische douchemengkraan en bijhorende omkasting/deuren in gematteerde transparante uitvoering (profielen in wit gemoffeld alu). Toiletten zijn steeds van het ophangtype met ingebouwde waterreservoirs. In de toiletruimte wordt een porseleinen handenwasser en een koudwaterkraan voorzien. Er worden geen badkamer- of toiletaccessoires voorzien omdat deze te smaakafhankelijk zijn. Indien de koper dit wenst zullen ze in afzonderlijke offerte en volgens zijn keuze worden aangeboden. In de wordt een dubbeldienstkraan voorzien met afvoer voor het aansluiten van een wasmachine. In de keuken is een ééngreepsmengkraan voorzien en een aansluiting koudwater voor de vaatwasser. Er is een individuele waterteller voorzien voor elke woonentiteit. In de tabel op pagina 12 wordt de bruto waarde voor de voorziene sanitaire toestellen (excl.btw) opgegeven. De koper kan voor deze waarde zijn keuze bepalen in de door de verkoper vastgelegde sanitaire toonzaal.

12 lastenboek Verwarming De appartementen worden verwarmd met een modulerende en condenserende gaswandketel op aardgas, plaatstalen en en een dag-week thermostaat in de woonkamers. In de badkamers is steeds een thermostatische kraan voorzien. Het leidingnet tussen gaswandketel en en bestaat uit koperen WICU buis in een kunststof mantel of uit een VPE/zuurstofdichte buis in een kunststof ribmantel. De gaswandgenerator is steeds KVBG-gekeurd en van het gesloten type (HR TOP hoogrendementsketel). Hij neemt geen zuurstof op uit de binnenruimte. De aard en het vermogen van deze toestellen worden na studie definitief bepaald volgens genormaliseerde transmissieberekeningen. De plaats van de en is vastgesteld op de technische plannen. Deze plannen worden ter inzage van de koper gesteld. lle en worden uit de wand gevoed en er is een individuele gasaansluiting voorzien voor elke wooneenheid. 9. Schilderwerken lle gemeenschappelijke delen worden afgewerkt of onderhoudsvrij geconstrueerd. De individuele residenties worden door zorgen van de kopers gedecoreerd. De plafonds en trappen in de traphal zijn uitgevoerd in natuurbeton of worden wit geschilderd. De gemetselde keldermuren worden niet geschilderd.

13 lastenboek Keuken Ieder appartement is voorzien van een keuken in kunststofplaat, type te bepalen in overleg met de architect, afgewerkt met 2mm kantenband in aangepaste kleur en met een krasvrij en sigaretproof werktablet in watervaste multiplex met laminaat. Er zijn onder-, bovenkasten en toestellen voorzien cfr. plannen. Mits rechtstreekse afhandelingen van prijstoeslagen of verminderingen kunnen kopers wijzigingen laten aanbrengen, evenwel vooraleer met de productie begonnen is. Voor de appartementen zijn een spoeltafel in inox, een elektrisch fornuis type keramische plaat met 4 kookzones en tiptoetsen, een dampkap, een vaatwasser energieklasse ///, een inbouwkoelkast energieklasse en een combi-microgolfoven standaard voorzien. Voor de keukeninvulling en toestellen wordt een bedrag voorzien van euro, excl. btw. (zie tabel hierboven) 11. Parkeergarage De parkeergarage is onder het gebouw gelegen en met de auto bereikbaar via de Molsekiezel. De poort is automatisch. Per autostandplaats wordt 1 handzender geleverd. Via de lift/trap kan men, zonder zich buiten te moeten begeven, tot bij de autostandplaatsen komen. De vloer van de parkeergarage is in grijs, direct na het storten, in de buitenlucht gepolierd beton. De parkeergarage is permanent verlicht. Er worden onderhoudsstopcontacten voorzien, aangesloten op de gemeenschappelijke teller. De kopers kunnen volgens beschikbaarheid en prijs hun individuele autostandplaats kiezen.

14 lastenboek Kelders Ieder appartement beschikt over een individuele bergruimte in de kelder die bereikbaar is met de trap en lift vanuit de gemeenschappelijke hal. In iedere berging is een lichtpunt en een stopcontact voorzien, aangesloten op de individuele elektriciteitsmeters. De vloer van de kelders is eveneens uitgevoerd in een in de buitenlucht, na het storten gepolierde beton. Vloeren van kelder en parkeergarage dienen beschouwd als constructief element en kunnen esthetische onvolkomenheden vertonen. 13. Buitenaanleg Gelijkvloerse terrassen, paden en parkeerplaatsen naar de toegangsdeuren worden verhard met sierbetonklinkers, overige verhardingen in dolomiet. Privatieve tuinen worden genivelleerd en zuiver opgeleverd. Eventuele beplantingswerken zijn hier niet inbegrepen. De algemene delen worden wel beplant. Het bijgevoegde plan is richtinggevend. De architect houdt zich het recht voor het ontwerp van de tuin te wijzigen.

15

16 verdeelsleutel 15

17 Rf 1/2h Z oliedorpel H: 20cm lucht+reuk dicht deksel RW PVC ø125 Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z kelder / parkeergarage 16 garage woning 02 33,52 m2 Rf 1/2h Z inkom woning 02 1,74 m2 Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z inkom woning 04 1,74 m2 garage woning 01 23,44 m2 inkom woning 01 2,95 m2 Rf 1/2h Z inkom woning 03 1,95 m2 inkom/berging woning 05 29,96 m2 garage woning 03 26,84 m2 garage woning 04 33,52 m2 dubbele carport woning 03 31,91 m2 dubbele carport woning 04 31,76 m2 niet-toegankelijk voor LPG lift Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z berging 14,18 m2 machinekamer berging handel 02 27,20 m2 machinekamer Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z oliedorpel H: 20cm STNPLTS H 19,05 m2 Rf 1/2h Z poetsberging lift brandhaspel 20m ondergrondse parking gemeenschappelijke delen 479,131 m2 STNPLTS I 16,50 m2 (woning 05) Rf 1/2h Z brandhaspel 20m fietsenstalling STNPLTS 20,13 m2 STNPLTS B 15,20 m2 STNPLTS C 14,99 m2 STNPLTS D 14,99 m2 STNPLTS E 14,99 m2 STNPLTS F 16,06 m2 STNPLTS G 21,51 m2 Rf 1/2h Z berging app01 berging app02 berging app03 berging app04 3,33m2 3,33m2 3,30m2 3,52m2 berging handel 01 36,81 m2 meterlokaal berging app05 4,03m2 berging app06 3,09m2 meterlokaal meterlokaal

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 toilet 1,24 m2 Rf 1/2h toilet 1,22 m2 nachthal 1,02 m2 RW ø110 verdieping ,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 velux velux nachthal 8,72m2 velux computerhoek 2,92 m2 computerhoek 2,92 m2 velux nachthal 8,72m2 nachthal berging/ computerhoek 8,83m2 berging/ 2,92 m2 computerhoek nachthal 2,92 m2 8,88m2 3,88m2 3,88m2 computerhoek 2,92 m2 velux velux velux velux velux velux nachthal 8,72m2 berging/ 3,88m2 berging/ 3,88m2 berging/ 3,88m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 velux badkamer 6,87 m2 12,48 m2 toilet 1,37 m2 terras lift inkom 10,44 m2 berging/ 2,88m2 app. 04 Rf 1/2h lift inkom 7,56 m2 8,67 m2 inkom 3,75 m2 keuken 8,65 m2 berging/ 3,10m2 zitruimte 18,67 m2 Rf 1/2h zitruimte 13,39 m2 inkom 2,54 m2 Rf 1/2h keuken 6,32 m2 app. 03 eetruimte 16,62 m2 app. 01 app. 02 eetruimte 9,70 m2 eetruimte 13,36 m2 badkamer 4,96 m2 terras 9,18 m2 berging 3,17m2 eetruimte 19,43 m2 zitruimte 16,33 m2 terras 9,18 m2 zitruimte 15,97 m2 11,47 m2 werkhoek 8,06 m2 keuken 7,67 m2 keuken 12,05 m2 terras 9,18 m2 terras 4,97 m2

28 app 1 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71 berging/ 2,88m2 GWK ventilatie 66 zitruimte 13,39 m2 eetruimte 19,43 m2 30 app. 01 VIDEOFOON THERMOSTT toilet 1,24 m2 Rf 1/2h inkom 2,54 m2 VW keuken 7,67 m2 R DK FORN R lift berging 4,04m2 nachthal 3,62 m2 GWK RM ,88 m2 badkamer/ 8,31 m2 68 WM DR ventilatie 14,91 m2 lift terras 9,18 m2 MG-KK 0 1 2m

29 app 2 87m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71B verdieping 1 28 badkamer 6,87 m2 12,48 m berging/ 2,88m2 GWK toilet 1,24 m2 lift 8,67 m2 inkom 2,54 m2 Rf 1/2h WM DR ventilatie RM 34 inkom 7,56 m2 32 Rf 1/2h keuken 6,32 m app. 02 eetruimte 9,70 m2 33 VW R keuken 7,67 m2 zitruimte 16,33 m2 32 terras 9,18 m2 DK FORN R 0 1 2m MG-KK 31

30 app 3 78m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 75 verdieping 1 29 Rf 1/2h keuken 8,65 m2 berging/ 3,10m2 DR WM GWK Rf 1/2h 45 inkom 3,75 m2 45 ventilatie app. 03 toilet 1,22 m2 eetruimte 13,36 m2 nachthal 1,02 m2 badkamer 4,96 m2 46 RM terras 9,18 m2 46 zitruimte 15,97 m2 11,47 m m

31 app 4 verdieping m2 (bruto) + 28m2 terras Molsekiezel 75B toilet 1,37 m2 54 terras inkom 10,44 m2 app RW ø berging/ 3,10m2 DR WM GWK toilet 1,22 m2 nachthal 1,02 m2 badkamer 4,96 m2 Rf 1/2h badkamer 9,83 m2 77 WM 3,18m2 DR zitruimte 18,67 m ventilatie ventilatie 8,98 m2 eetruimte 16,62 m RM ventilatie berging 3,17m2 GWK nachthal 5,88 m2 13,23 m ,47 m2 werkhoek 8,06 m2 77 terras 13,80 m terras 4,97 m2 keuken 12,05 m m

32 toilet 1,24 m2 Rf 1/2h nachthal 2,07 m2 toilet 1,36 m2 verdieping 2 31 zitruimte 14,20 m2 eetruimte 10,19 m2 lift terras 9,18 m2 keuken 12,30 m2 app. 05 inkom 4,86 m2 Rf 1/2h lift keuken 9,94 m2 bureau 5,30 m2 berging 4,04m2 nachthal 3,62 m2 badkamer/ 8,31 m2 Rf 1/2h inkom 4,84 m2 berging 2,55m2 terras 9,18 m2 app. 06 eetruimte 11,29 m2 berging/ 3,23m2 badkamer 9,83 m2 3,18m2 8,98 m2 zitruimte 11,68 m2 badkamer 7,42 m2 8,88 m2 8,67 m2 14,91 m2 12,52m2 nachthal 5,88 m2 13,23 m2 badkamer/ 5,94 m2 11,64 m2 9,28 m2 terras 13,80 m2

33 app 5 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71C 79 zitruimte 14,20 m2 eetruimte 10,19 m2 70 terras 9,18 m2 app lift keuken 9,94 m badkamer/ 8,31 m2 WM DR ventilatie Rf 1/2h inkom 4,84 m2 toilet 1,24 m2 GWK berging 2,55m2 WM DR ventilatie RM 8,67 m ,91 m2 12,52m m 68 badkamer/ 5,94 m2 81

34 app 6 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 75C 78 lift keuken 12,30 m2 inkom 4,86 m2 Rf 1/2h Rf 1/2h bureau 5,30 m2 71 terras 9,18 m2 71 app. 06 eetruimte 11,29 m2 GWK DR WM berging/ 3,23m2 ventilatie zitruimte 11,68 m2 badkamer 7,42 m2 nachthal 2,07 m2 toilet 1,36 m2 RM m 72 11,64 m2 9,28 m2 73

35

36 linker en rechter zijgevel 35

37 binnengevels + snedes 36

De algemene bepalingen van het verkoopslastenboek van bouwproject De Kering van Loomess bvba te Lommel.

De algemene bepalingen van het verkoopslastenboek van bouwproject De Kering van Loomess bvba te Lommel. De algemene bepalingen van het verkoopslastenboek van bouwproject De Kering van Loomess bvba te Lommel. Ligging Bouwproject 'De Kering' is een luxueus bouwproject in het centrum van Lommel, op de hoek

Nadere informatie

RESIDENTIE COSIJNSTRAAT. 4 luxe stadswoningen OPDRACHTGEVER:

RESIDENTIE COSIJNSTRAAT. 4 luxe stadswoningen OPDRACHTGEVER: RESIDENTIE COSIJNSTRAAT 4 luxe stadswoningen OPDRACHTGEVER: BVBA Koppie Balendijk 250 3920 Lommel Tel. nr. : 0474-854002 Fax nr.: 011-553484 E.mail: info@tielemansvastgoed.be ONTWERP EN COÖRDINATIE : Architectenbureau

Nadere informatie

APPARTEMENTEN GROOTSTRAAT 3570 ALKEN VERKOOPSLASTENBOEK

APPARTEMENTEN GROOTSTRAAT 3570 ALKEN VERKOOPSLASTENBOEK APPARTEMENTEN GROOTSTRAAT 3570 ALKEN VERKOOPSLASTENBOEK VERKOOPSLASTENBOEK APPARTEMENTEN INHOUD LIGGING... 3 TEAM... 3 ALGEMENE BEPALINGEN... 3 PLANNEN... 3 VERKOOP... 4 LASTENBOEK... 5 A. RUWBOUW... 5

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

PROJECT FRANS VAN HAMSTRAAT :

PROJECT FRANS VAN HAMSTRAAT : PROJECT FRANS VAN HAMSTRAAT : 7 unieke energiezuinige appartementen in het centrum van LOMMEL! VERKOOP & INFORMATIE: Bouwheer : ERA CARL TOURNIER 011/550.440 X-ECO bvba CARLTOURNIER@ERA.BE Leonard Meesstraat

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

Inhoud. 00. Inleiding

Inhoud. 00. Inleiding Inhoud 00. Inleiding 01. Onderbouw /fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen 00. Inleiding Het project wordt gerealiseerd

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD

> p.01 LASTENBOEK > INHOUD > INHOUD 00. Inleiding 01. Onderbouw/fundering 02. Bovenbouw 03. Gevelsluitingen 04. Dakwerken 05. Binnenafwerking 06. Technische installaties 07. Lift 08. Gemene delen > 00.INLEIDING Het project wordt

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

RESIDENTIE t Soete Park

RESIDENTIE t Soete Park ZUTENDAAL RESIDENTIE t Soete Park Nog slechts 1 woning te koop! DAALSTRAAT ZUTENDAAL Slechts 4 woningen in privaat park Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van Zutendaal, dat

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp 1. WIND- EN WATERDICHTE UITVOERING APPARTEMENTSGEBOUW: Radier-funderingsplaat onafhankelijk van bestaande muurfundering Binnenmuren en binnendeel der buitenmuren in

Nadere informatie

RESIDENTIE "WONEN AAN DE DOMMEL" - 19 APPARTEMENTEN

RESIDENTIE WONEN AAN DE DOMMEL - 19 APPARTEMENTEN RESIDENTIE "WONEN AAN DE MMEL" - 19 APPARTEMENTEN 2009.053 RESIDENTIE WONEN AAN DE MMEL NOVA-ZEMBLA LIGGING Residentie WONEN AAN DE MMEL is een middelgroot luueus bouwproject welk zich in de dorpskern

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek Dit project omvat de realisatie van een vrijstaande bebouwing gelegen Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek, volgens

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

BOUWMAATSCHAPPIJ DE NOORDERKEMPEN

BOUWMAATSCHAPPIJ DE NOORDERKEMPEN VERKOOPT 6 NIEUWBOUW Appartementen Minderhoutdorp 52, 2322 Minderhout BOUWMAATSCHAPPIJ DE NOORDERKEMPEN Kweekstraat 4 B 2330 Merksplas T 014 63 95 95 1 INHOUD Voorstelling woning ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL

DE ARK VERKOOPT. Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL DE ARK VERKOOPT Project Wezelhof Hoeveloopweg 58 2400 MOL LIGGING In Wezel is de wederverkoop gepland van een woning in de Hoeveloopweg. Het huis is zeer rustig gelegen, niet veraf van natuurreservaat

Nadere informatie

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen VerkoopsLastenboek Kraaibergstraat te Lummen 1 Algemene werken Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur.

Nadere informatie

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen afvoeren worden door vals plafond onderstorten tot op bestaande fundering Bestaande kelder dubbele wandwapening 150/150/8/8 Muur waterdicht cementeren Bestaande kelder H = 212 wachtbuis diam.110-5 van

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer.

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer. De ruwbouw is het geheel van funderingen, muren, balken, welfsels en dak. Een aannemer in bouwwerken voert de ruwbouw uit. Hij heeft gekwalificeerde vaklui als metselaars, betonbekisters en ijzervlechters

Nadere informatie

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47

Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: Huidige staat

Nadere informatie

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen 1 Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen Nieuwbouwproject Mol Sluis Tekening is een indicatie van uitzicht en niet bindend. Locatie project : Schoor 38 2490 Balen 2 ruime luxe appartementen

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen VERSLAG DOORREKENING EPB dd.15.05.11 In het kader van de geplande werken zijn de volgende eisen betreffende de EPB-wetgeving van toepassing : Aard van

Nadere informatie

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: afwerking CASCO

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

VOORSTELLING Residentie Astrid

VOORSTELLING Residentie Astrid VOORSTELLING Antwerpsesteenweg 59/61 3970 Leopoldsburg Inhoudsopgave 1. Voorstelling 1.1. Algemeen 1.2. Indeling 1.3. Nummering 2. Gebruikte materialen 2.1. Ruwbouw 2.2. Daken, goten en afvoeren 2.3. Buitenschrijnwerk

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN. Asterstraat 42-48 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Plannen 4. Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Woonklaar

Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Woonklaar Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen en dit overeenkomstig de bepalingen van de bouwvergunning en/of bepaald

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning

Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Schoten August Jonckersstraat 70 Eéngezinswoning Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Dorpstraat 9 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920 Kalmthout 2900 Schoten

Nadere informatie

Hemiksem, Kleidaallaan 13

Hemiksem, Kleidaallaan 13 Hemiksem, Kleidaallaan 13 Ruime nieuwbouw woning met grote tuin. Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Kloosterstraat 72 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920

Nadere informatie

OMSCHRIJVING MATERIALEN

OMSCHRIJVING MATERIALEN OMSCHRIJVING MATERIALEN APPARTEMENT- LOFT DUPLEX KANTOOR RESIDENTIELE APPARTEMENTEN MET HOTEL SERVICE Voor materialen en constructies zijn de Belgische kwaliteitsnormen NBN gehanteerd. De vloerconstructie

Nadere informatie

BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING 23 APPARTEMENTEN INLICHTINGEN & VERKOOP. Verzekeringen en vastgoed

BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING 23 APPARTEMENTEN INLICHTINGEN & VERKOOP. Verzekeringen en vastgoed BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING 23 APPARTEMENTEN INLICHTINGEN & VERKOOP Verzekeringen en vastgoed www.palmers.be vastgoed@palmers.be Dorpsstraat 34, 3590 Diepenbeek, 011 60 16 60 BOUWHEER projectontwikkeling

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING

LASTENBOEK Casco Plus. Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING LASTENBOEK Casco Plus Half-open woning Kraaistraat AARD DER ONDERNEMING Het project omvat alle onmisbare werken van het gebouw tot de volledige afwerking, verf- of behangklaar met uitzondering van de werken

Nadere informatie

Verkoopslastenboek. Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd.

Verkoopslastenboek. Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd. Verkoopslastenboek Materialen Ruwbouw Voormaterialenenconstructieszijnde Belgischekwaliteitsnormen NBN gehanteerd. De vloerconstructieisvollediginbetonuitgevoerd.scheidingsmuur endraagmuren zijn in cellenbetonblokkenuitgevoerd.

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

Van gewapend beton met kolommen en constructievloer. Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen waarop gipsplaten worden bevestigd.

Van gewapend beton met kolommen en constructievloer. Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen waarop gipsplaten worden bevestigd. 0 / 5 Bestaande uit een funderingsplaat van gewapend beton Van gewapend beton met kolommen en constructievloer Opgebouwd uit 11cm dikke holle bouwstenen Constructie van gegalvaniseerde metalen profielen

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

11 koopappartementen. Bouwproject AALST. Heilig Hartlaan - Verbrandhofstraat

11 koopappartementen. Bouwproject AALST. Heilig Hartlaan - Verbrandhofstraat 11 koopappartementen Bouwproject Heilig Hartlaan - Verbrandhofstraat 2 Bouwproject 3 Bouwheer Architect Stabiliteit Technieken EPB Veiligheidscoördinatie Verkoop Sociale Huisvestingsmaatschappij DENDERSTREEK

Nadere informatie

Residentie. Christina Kapel

Residentie. Christina Kapel Residentie Christina Kapel Bouwheer: Asgard woonprojecten bvba Nijverheidslaan 1508 3660 Opglabbeek Tel. 089 65 99 03 Fax 089 65 99 05 E-mail info@asgardwp.be Ontwerper: Paul Vanhees Koerselsesteenweg

Nadere informatie

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 DRAAIBOEK TECHNISCHE INFORMATIE Project: Malpertuus blok 1 te Gent Dossiernummer: 4150/2000/0517/01 Specificatie: 40 appartementen: Isegrimstraat (=Is)

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 4 NIEUWBOUWWONINGEN Asterstraat 42-48 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Beukenlaan 2. Overzicht verkoopsprijzen 3. Verkoopsvoorwaarden 4. Plannen

Nadere informatie

MARKANT PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN. aanvang der werken maart 2009

MARKANT PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN. aanvang der werken maart 2009 MARKANT + VENNOOTSCHAP VOOR STUDIE EN ONTWIKKELING VAN MARKANTE WOON & LEEFKERNEN PROJECT TE HEVER - RIJKENHOEKSTRAAT BOUWEN VAN VIER GEKOPPELDE EENGEZINSWONINGEN aanvang der werken maart 2009 1. ALGEMEENHEDEN

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark dirk martensstraat Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge / ligging / ligging / ligging / voorstelling project nieuwbouw magazijnen (14 units) te

Nadere informatie