Kiezelhof : 7 APPARTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KANTOOR- OF HANDELSRUIMTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kiezelhof : 7 APPARTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KANTOOR- OF HANDELSRUIMTEN"

Transcriptie

1 Kiezelhof : 7 PPRTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KNTOOR- OF HNDELSRUIMTEN

2

3 algemene bepalingen 2 PROJECT : BOUWHEER : BOUWEN VN 7 PPRTEMENTEN, 5 WONINGEN EN 2 KNTOOR- OF HNDELSRUIMTEN MERTENS BOUWONDERNEMING I.S.M. VN DEN BOER CONCEPT HOOFDNNEMER : RCHITECT : VEILIGHEIDSCOÖRDINTIE - EPB : INFO EN VERKOOP : MERTENS BOUWONDERNEMING RCHITECTENBUREU D& RCO VN DEN BOER CONCEPT De bouwheer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan de voorziene materialen voor zover deze materialen geen minwaarde hebben, of veranderingen aan te brengen om esthetische redenen. Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat met minwaarde bedoeld wordt dat er bij de afrekening van de diverse gewijzigde materialen in het gebouw er uiteindelijk geen globale minwaarde mag zijn. De secties van de kolommen en balken worden vastgesteld na de studie van de stabiliteit, opgemaakt door een erkend ingenieur. Zichtbare balken en kolommen zullen als normaal beschouwd worden, evenals sommige leidingen al of niet vermeld op de plannen. De werken worden uitgevoerd volgens de plannen met dien verstande dat de juiste afmetingen deze zijn welke na uitvoering vastgesteld worden. Voor akkoord gelezen en goedgekeurd (dit verkoopslastenboek telt 36 pagina's) de koper datum Bouwbedrijf Mertens

4 algemene bepalingen 3 PLNNEN De plannen van het gebouw die aan de kopers overhandigd worden, dienen als basis voor het opstellen van het verkoopcontract. Zij werden ter goeder trouw opgemaakt door de architect. De verschillen die eventueel voorkomen, hetzij in meer, hetzij in min, zullen beschouwd worden als aanvaardbare afwijkingen die in geen geval de eis tot schadevergoeding door één der partijen rechtvaardigen. De koper kan, voor zover de veiligheid het toelaat, na afspraak met de architect of bouwheer de werken in uitvoeringsfase bezoeken. Hij stelt zich akkoord met de uitgevoerde bouwmaten. De globale oppervlaktes per eenheid, aangegeven op de plannen, zijn gemeten met inbegrip van de wanden eigen aan de wooneenheid zelf, dus zonder dikte spouwisolatie en buitenmuurblad, dit wil zeggen de berekeningswijze zoals toegepast door de administratie der belasting op de toegevoegde waarde ter bepaling van het verlaagde btw tarief (intussen afgeschaft). Per lokaal worden tevens de individuele nettomaten opgegeven. De verhouding tussen de privatieve delen onderling, zowel in grondwaarde en bouwwaarde wordt vastgelegd in de quotiteiten der basisakte, opgesteld door notaris Jean Flemings te Lommel. Deze verhoudingen (tienduizendsten) zijn opgenomen in deze brochure, net voor de plannen. Privatieve terrassen en autostandplaatsen zijn gevisualiseerd op de plannen.

5 verkoop 4 HET LSTENBOEK De verkoper behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan het lastenboek welke door de architect nodig worden geacht. ERELOON RCHITECT Het ereloon van de architect is inbegrepen in de verkoopprijs, met uitzondering van decoratiewerken en gevraagde wijzigingen aan de oorspronkelijke plannen. ERELOON NOTRIS Het ereloon van de notaris, zowel voor wat betreft de verkoopkosten als voor de opstelling der basisakten is niet begrepen in de overeengekomen verkoopprijs en wordt op maat van de koper berekend. BTW De verkoop geschiedt onder het geldend stelsel van de belasting over de toegevoegde waarde en de btw is NIET inbegrepen in de overeengekomen verkoopprijzen. REGISTRTIERECHTEN De verkoop van het grondaandeel is onderworpen aan de geldende registratierechten (thans 10%) en deze zijn NIET inbegrepen in de overeengekomen verkoopprijzen. Kortingen op registratiekosten zijn mogelijk afhankelijk van de situatie van de koper en wordt achteraf door de instrumenterende notaris individueel verrekend. NSLUITKOSTEN De kosten voor aansluiting van water, gas, elektriciteit en telekabel zijn NIET inbegrepen in de verkoopprijzen. Telefonie wordt binnen het gebouw gebracht. De individuele aansluitkost is niet inbegrepen aangezien niet iedere koper een telefoonaansluiting wenst. De kosten voor het openzetten ter tellers alsook de keuringskosten zijn ook individueel te verrekenen. De aansluitkosten (gas, water, elektriciteit, tv,...) worden geraamd op +/-1750 euro (excl. BTW).

6 lastenboek 5. RUWBOUW 1. Structuur Het gebouw is volledig gebouwd op een kelder in gewapend beton. De ondergrondse parkeergarage wordt eveneens volledig in gewapend beton uitgevoerd. De bovengrondse constructie is opgetrokken in dragend metselwerk. De tussenvloeren bestaan uit betonnen welfsels en/of predallen in gewapend beton. De afwerkvloeren zijn zwevend voor de demping van de contactgeluiden. 2. Buitenmuren Het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in een combinatie van handvormgevelsteen in een smaakvol kleurencombinatiepalet in combinatie met een houten gevelbekleding. Raam- en deurdorpels zijn voorzien in blauwe hardsteen en lokaal in gemoffeld aluminium. Vrijstaande buitenmuren worden afgedekt met een metalen kap of afdeksteen in sierbeton, al dan niet in combinatie met de voorziene leuningen. 3. Binnenmuren De metselwerken worden uitgevoerd in kalkzandsteen/cellenbetonblokken/snelbouwsteen met grote draagkracht en thermisch en akoestisch isolerend vermogen. De tussenmuren van de kelders worden opgetrokken in betonblokken in zichtbaar werk. 4. Daken Op de platte daken is een bitumineuze dakbedekking voorzien met onderliggende isolatie. De terrassen op platte daken worden voorzien van een houten bevloering in duurzaam gedrenkte grenen beplanking en/of geprefabriceerd beton. Dakoversteken worden afgewerkt met aluminium beplating in kleur bepaald door het ontwerpteam. 5. Buitenschrijnwerk Het buitenschrijnwerk is uitgevoerd in een geanodiseerd thermisch onderbroken aluminiumprofiel van eerste kwaliteit (kleur te bepalen door bouwheer). De beglazing is van het hoog-isolerende type (dubbel glas). De gemeenschappelijke inkomdeuren worden voorzien van veiligheidsglas en inscriptie met de naam van de residentie. De isolerende beglazing heeft een K-waarde van 1,1 W/m2K. De ramen zijn voorzien van zelfregelende ventilatieroosters type invisivent of gelijkwaardig welke op de raamkaders worden voorzien. De ventilatiewaarden zijn aangegeven op de plannen.

7 lastenboek 6

8 lastenboek 7 6. Isolatie -vochtkering De nodige voorzorgen tegen vochtigheid en water worden genomen. De balken en lateien boven vensters en deuren in de gevels worden afgewerkt met pe-folie. Opstanden aan terrassen en funderingsmetselwerk worden dichtgebrand met roofing. -thermische isolatie De isolatie van de buitenmuren gebeurt met hoogwaardige PUR-platen (gedeclareerde warmtegeleidingscoëfficiënt D = 0,023 W/mK), geplaatst in de spouw. De hellende daken worden geîsoleerd dmv prefab geïsoleerde dragende panelen. De isolatie op de platte daken bestaat uit een plaat gecacheerd polyurethaan. De vloeren boven de kelder worden voorzien van gespoten PUR. -akoestische isolatie De dubbelwandige scheidingsmuren tussen de entiteiten zijn voorzien van een akoestische isolerende mineraalwol. Voor de akoestische isolatie van de vloeren tussen de appartementen onderling wordt een contactgeluidsisolatie voorzien in rubbergranulaat van minstens 2cm dik of gelijkwaardig, met dien verstande dat de verlaging van 27 db (EN-ISO 717) wordt gerealiseerd (klasse 1a - ruwe vloer) en de totale vloeropbouw ook conform is met de geldende EPB-regelgeving. B. FWERKING 1. Kalkbepleistering Bepleistering wordt aangebracht op alle muren welke niet betegeld of in gevelsteen zijn uitgevoerd. Plafonds worden afgewerkt met een filmende gipslaag of met een fijne structuurpleister naargelang de gemaakte keuze. 2. Binnenschrijnwerk lle binnendeuren zijn te schilderen voorgeplamuurde deuren met honinggraatvulling (schilderwerken uit te voeren door de koper). De ingangsdeuren van de appartementen zijn voorzien in massieve tubespaandeuren met bekleding in edelfineer, eik, esdoorn of een gelijkwaardige houtsoort naar keuze van de architect. Ze zijn voorzien van een spionlens, een binnen- en buitenkruk en een draaiknopcilinder in inox, welke wordt geïntegreerd in het sleutelsysteem. Ze hebben bovendien een brandweerstand van 30 minuten. De inkomdeuren zijn volledig gevernist.

9 lastenboek 8 3. Bevloeringen De trappen in de gemeenschappelijke hal worden uitgevoerd in beton waarop, naargelang de eindkeuze van de architect, natuurstenen treden voorzien worden. In de gemeenschappelijke inkomruimte is een harde bevloering voorzien in natuursteen, aangepast aan de trapbekleding. In de appartementen zijn woonkamers, keukens, badkamers, inkomhallen, bergplaatsen en toiletten voorzien van tegelvloeren met (behalve indien de muren getegeld zijn) bijhorende plinten. Slaapkamers worden op chape opgeleverd zodat de kopers hier volgens eigen keuze parket, laminaat of tapijt kunnen aanbrengen. Handelswaarde : 25,00 /m2 voor de vloer en 6,00 /m voor de plinten (getekende prijs in bouwhandel, exclusief btw). De verkoper bepaalt de tegelleverancier. Plinten op chape zijn eveneens lastens de koper gezien zij afgestemd dienen te zijn op het te plaatsen bevloeringstype. In de verkoopprijs is rekening gehouden met een standaard plaatsing van wand- en vloertegels, d.w.z. rechte plaatsing, normaal formaat, niet gerectifieerd,... Raamtabletten worden voorzien in natuursteen (arduin of gelijkwaardig in handelswaarde), soort aangepast aan de rest van de afwerkingsproducten, dikte 20mm, 25mm uit muurvlak. Bijkomende vloerwerken : plaatsing vloertegel aan 20,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw. Bijkomende plintwerken : plaatsing vloertegel aan 6,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw.

10 lastenboek 9 4. Wandbekledingen In de badkamers worden muurvlakken, badwanden en douches tot plafondhoogte betegeld (handelswaarde 25,00 /m2 getekende prijs in bouwhandel, exclusief btw). Tegelwerken tussen keukenkasten zijn inbegrepen (handelswaarde 30,00 /m2). De inbouwframes van de ophangtoiletten worden afgekast en ook betegeld. Bijkomende tegelwerken aan 25,00 /m2 + handelswaarde tegels + btw). 5. Metaalwerk Leuningen en balustrades cfr. plannen worden uitgevoerd in gemetalliseerd stalen kader met gelaagd glas en afgewerkt in kleur naar keuze van de architect en de bouwheer.

11 lastenboek Elektrische installaties De juiste plaats van de lichtpunten en stopcontacten is gevisualiseerd op de technische plannen. Deze bevinden zich in de verkoopsbundel. lle apparaten en leidingen, evenals de installatie beantwoorden aan de norm voorgeschreven door de "Technische Reglementen der Elektriciteitsbedrijven in België". Een volledige elektrische installatie met inbegrip van verlichtingstoestellen van het gemeenschappelijk deel, binnen en buiten, wordt voorzien. Verlichting van de gemeenschappelijke ruimten, zowel binnen als buiten, worden geplaatst op de gemeenschappelijke meter. De kosten voor gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik worden verdeeld volgens bepalingen in de basisakte. Iedere woongelegenheid is voorzien van een aparte teller. Er zijn geen verlichtingsarmaturen voorzien in de woongelegenheden. De voorinvoer telefonie en teledistributie wordt voorzien. De individuele aansluitkosten voor telefonie en teledistributie worden door de koper met de nutsmaatschappij afgerekend. 7. Sanitaire voorzieningen De koud- en warmwaterleidingen worden uitgevoerd in gegalvaniseerde buis en/of kunststofbuis VPE of met kunststof beklede koperbuis. De afvoeren worden uitgevoerd in dikwandige PVC of polyethyleen. Ieder appartement beschikt over een apart afvoersysteem en een primaire verluchting. De voorgestelde toestellen worden geleverd in een witte kleur. De kranen zullen verchroomde zijn en de warmwaterkranen bovendien van het type "ééngreepsmengkraan". Er worden porseleinen wastafels, geïntegreerd in een meubel, voorzien in de badkamer, een bad in acrylaatkunststof, allen met keramische ééngreepsmengkranen en automatische lediging. Douches worden uitgevoerd met acrylaat bak, thermostatische douchemengkraan en bijhorende omkasting/deuren in gematteerde transparante uitvoering (profielen in wit gemoffeld alu). Toiletten zijn steeds van het ophangtype met ingebouwde waterreservoirs. In de toiletruimte wordt een porseleinen handenwasser en een koudwaterkraan voorzien. Er worden geen badkamer- of toiletaccessoires voorzien omdat deze te smaakafhankelijk zijn. Indien de koper dit wenst zullen ze in afzonderlijke offerte en volgens zijn keuze worden aangeboden. In de wordt een dubbeldienstkraan voorzien met afvoer voor het aansluiten van een wasmachine. In de keuken is een ééngreepsmengkraan voorzien en een aansluiting koudwater voor de vaatwasser. Er is een individuele waterteller voorzien voor elke woonentiteit. In de tabel op pagina 12 wordt de bruto waarde voor de voorziene sanitaire toestellen (excl.btw) opgegeven. De koper kan voor deze waarde zijn keuze bepalen in de door de verkoper vastgelegde sanitaire toonzaal.

12 lastenboek Verwarming De appartementen worden verwarmd met een modulerende en condenserende gaswandketel op aardgas, plaatstalen en en een dag-week thermostaat in de woonkamers. In de badkamers is steeds een thermostatische kraan voorzien. Het leidingnet tussen gaswandketel en en bestaat uit koperen WICU buis in een kunststof mantel of uit een VPE/zuurstofdichte buis in een kunststof ribmantel. De gaswandgenerator is steeds KVBG-gekeurd en van het gesloten type (HR TOP hoogrendementsketel). Hij neemt geen zuurstof op uit de binnenruimte. De aard en het vermogen van deze toestellen worden na studie definitief bepaald volgens genormaliseerde transmissieberekeningen. De plaats van de en is vastgesteld op de technische plannen. Deze plannen worden ter inzage van de koper gesteld. lle en worden uit de wand gevoed en er is een individuele gasaansluiting voorzien voor elke wooneenheid. 9. Schilderwerken lle gemeenschappelijke delen worden afgewerkt of onderhoudsvrij geconstrueerd. De individuele residenties worden door zorgen van de kopers gedecoreerd. De plafonds en trappen in de traphal zijn uitgevoerd in natuurbeton of worden wit geschilderd. De gemetselde keldermuren worden niet geschilderd.

13 lastenboek Keuken Ieder appartement is voorzien van een keuken in kunststofplaat, type te bepalen in overleg met de architect, afgewerkt met 2mm kantenband in aangepaste kleur en met een krasvrij en sigaretproof werktablet in watervaste multiplex met laminaat. Er zijn onder-, bovenkasten en toestellen voorzien cfr. plannen. Mits rechtstreekse afhandelingen van prijstoeslagen of verminderingen kunnen kopers wijzigingen laten aanbrengen, evenwel vooraleer met de productie begonnen is. Voor de appartementen zijn een spoeltafel in inox, een elektrisch fornuis type keramische plaat met 4 kookzones en tiptoetsen, een dampkap, een vaatwasser energieklasse ///, een inbouwkoelkast energieklasse en een combi-microgolfoven standaard voorzien. Voor de keukeninvulling en toestellen wordt een bedrag voorzien van euro, excl. btw. (zie tabel hierboven) 11. Parkeergarage De parkeergarage is onder het gebouw gelegen en met de auto bereikbaar via de Molsekiezel. De poort is automatisch. Per autostandplaats wordt 1 handzender geleverd. Via de lift/trap kan men, zonder zich buiten te moeten begeven, tot bij de autostandplaatsen komen. De vloer van de parkeergarage is in grijs, direct na het storten, in de buitenlucht gepolierd beton. De parkeergarage is permanent verlicht. Er worden onderhoudsstopcontacten voorzien, aangesloten op de gemeenschappelijke teller. De kopers kunnen volgens beschikbaarheid en prijs hun individuele autostandplaats kiezen.

14 lastenboek Kelders Ieder appartement beschikt over een individuele bergruimte in de kelder die bereikbaar is met de trap en lift vanuit de gemeenschappelijke hal. In iedere berging is een lichtpunt en een stopcontact voorzien, aangesloten op de individuele elektriciteitsmeters. De vloer van de kelders is eveneens uitgevoerd in een in de buitenlucht, na het storten gepolierde beton. Vloeren van kelder en parkeergarage dienen beschouwd als constructief element en kunnen esthetische onvolkomenheden vertonen. 13. Buitenaanleg Gelijkvloerse terrassen, paden en parkeerplaatsen naar de toegangsdeuren worden verhard met sierbetonklinkers, overige verhardingen in dolomiet. Privatieve tuinen worden genivelleerd en zuiver opgeleverd. Eventuele beplantingswerken zijn hier niet inbegrepen. De algemene delen worden wel beplant. Het bijgevoegde plan is richtinggevend. De architect houdt zich het recht voor het ontwerp van de tuin te wijzigen.

15

16 verdeelsleutel 15

17 Rf 1/2h Z oliedorpel H: 20cm lucht+reuk dicht deksel RW PVC ø125 Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z kelder / parkeergarage 16 garage woning 02 33,52 m2 Rf 1/2h Z inkom woning 02 1,74 m2 Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z inkom woning 04 1,74 m2 garage woning 01 23,44 m2 inkom woning 01 2,95 m2 Rf 1/2h Z inkom woning 03 1,95 m2 inkom/berging woning 05 29,96 m2 garage woning 03 26,84 m2 garage woning 04 33,52 m2 dubbele carport woning 03 31,91 m2 dubbele carport woning 04 31,76 m2 niet-toegankelijk voor LPG lift Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z berging 14,18 m2 machinekamer berging handel 02 27,20 m2 machinekamer Rf 1/2h Z Rf 1/2h Z oliedorpel H: 20cm STNPLTS H 19,05 m2 Rf 1/2h Z poetsberging lift brandhaspel 20m ondergrondse parking gemeenschappelijke delen 479,131 m2 STNPLTS I 16,50 m2 (woning 05) Rf 1/2h Z brandhaspel 20m fietsenstalling STNPLTS 20,13 m2 STNPLTS B 15,20 m2 STNPLTS C 14,99 m2 STNPLTS D 14,99 m2 STNPLTS E 14,99 m2 STNPLTS F 16,06 m2 STNPLTS G 21,51 m2 Rf 1/2h Z berging app01 berging app02 berging app03 berging app04 3,33m2 3,33m2 3,30m2 3,52m2 berging handel 01 36,81 m2 meterlokaal berging app05 4,03m2 berging app06 3,09m2 meterlokaal meterlokaal

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 toilet 1,24 m2 Rf 1/2h toilet 1,22 m2 nachthal 1,02 m2 RW ø110 verdieping ,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 8,81 m2 velux velux nachthal 8,72m2 velux computerhoek 2,92 m2 computerhoek 2,92 m2 velux nachthal 8,72m2 nachthal berging/ computerhoek 8,83m2 berging/ 2,92 m2 computerhoek nachthal 2,92 m2 8,88m2 3,88m2 3,88m2 computerhoek 2,92 m2 velux velux velux velux velux velux nachthal 8,72m2 berging/ 3,88m2 berging/ 3,88m2 berging/ 3,88m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 12,46 m2 badkamer 6,41 m2 velux badkamer 6,87 m2 12,48 m2 toilet 1,37 m2 terras lift inkom 10,44 m2 berging/ 2,88m2 app. 04 Rf 1/2h lift inkom 7,56 m2 8,67 m2 inkom 3,75 m2 keuken 8,65 m2 berging/ 3,10m2 zitruimte 18,67 m2 Rf 1/2h zitruimte 13,39 m2 inkom 2,54 m2 Rf 1/2h keuken 6,32 m2 app. 03 eetruimte 16,62 m2 app. 01 app. 02 eetruimte 9,70 m2 eetruimte 13,36 m2 badkamer 4,96 m2 terras 9,18 m2 berging 3,17m2 eetruimte 19,43 m2 zitruimte 16,33 m2 terras 9,18 m2 zitruimte 15,97 m2 11,47 m2 werkhoek 8,06 m2 keuken 7,67 m2 keuken 12,05 m2 terras 9,18 m2 terras 4,97 m2

28 app 1 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71 berging/ 2,88m2 GWK ventilatie 66 zitruimte 13,39 m2 eetruimte 19,43 m2 30 app. 01 VIDEOFOON THERMOSTT toilet 1,24 m2 Rf 1/2h inkom 2,54 m2 VW keuken 7,67 m2 R DK FORN R lift berging 4,04m2 nachthal 3,62 m2 GWK RM ,88 m2 badkamer/ 8,31 m2 68 WM DR ventilatie 14,91 m2 lift terras 9,18 m2 MG-KK 0 1 2m

29 app 2 87m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71B verdieping 1 28 badkamer 6,87 m2 12,48 m berging/ 2,88m2 GWK toilet 1,24 m2 lift 8,67 m2 inkom 2,54 m2 Rf 1/2h WM DR ventilatie RM 34 inkom 7,56 m2 32 Rf 1/2h keuken 6,32 m app. 02 eetruimte 9,70 m2 33 VW R keuken 7,67 m2 zitruimte 16,33 m2 32 terras 9,18 m2 DK FORN R 0 1 2m MG-KK 31

30 app 3 78m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 75 verdieping 1 29 Rf 1/2h keuken 8,65 m2 berging/ 3,10m2 DR WM GWK Rf 1/2h 45 inkom 3,75 m2 45 ventilatie app. 03 toilet 1,22 m2 eetruimte 13,36 m2 nachthal 1,02 m2 badkamer 4,96 m2 46 RM terras 9,18 m2 46 zitruimte 15,97 m2 11,47 m m

31 app 4 verdieping m2 (bruto) + 28m2 terras Molsekiezel 75B toilet 1,37 m2 54 terras inkom 10,44 m2 app RW ø berging/ 3,10m2 DR WM GWK toilet 1,22 m2 nachthal 1,02 m2 badkamer 4,96 m2 Rf 1/2h badkamer 9,83 m2 77 WM 3,18m2 DR zitruimte 18,67 m ventilatie ventilatie 8,98 m2 eetruimte 16,62 m RM ventilatie berging 3,17m2 GWK nachthal 5,88 m2 13,23 m ,47 m2 werkhoek 8,06 m2 77 terras 13,80 m terras 4,97 m2 keuken 12,05 m m

32 toilet 1,24 m2 Rf 1/2h nachthal 2,07 m2 toilet 1,36 m2 verdieping 2 31 zitruimte 14,20 m2 eetruimte 10,19 m2 lift terras 9,18 m2 keuken 12,30 m2 app. 05 inkom 4,86 m2 Rf 1/2h lift keuken 9,94 m2 bureau 5,30 m2 berging 4,04m2 nachthal 3,62 m2 badkamer/ 8,31 m2 Rf 1/2h inkom 4,84 m2 berging 2,55m2 terras 9,18 m2 app. 06 eetruimte 11,29 m2 berging/ 3,23m2 badkamer 9,83 m2 3,18m2 8,98 m2 zitruimte 11,68 m2 badkamer 7,42 m2 8,88 m2 8,67 m2 14,91 m2 12,52m2 nachthal 5,88 m2 13,23 m2 badkamer/ 5,94 m2 11,64 m2 9,28 m2 terras 13,80 m2

33 app 5 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 71C 79 zitruimte 14,20 m2 eetruimte 10,19 m2 70 terras 9,18 m2 app lift keuken 9,94 m badkamer/ 8,31 m2 WM DR ventilatie Rf 1/2h inkom 4,84 m2 toilet 1,24 m2 GWK berging 2,55m2 WM DR ventilatie RM 8,67 m ,91 m2 12,52m m 68 badkamer/ 5,94 m2 81

34 app 6 verdieping m2 (bruto) + 9m2 terras Molsekiezel 75C 78 lift keuken 12,30 m2 inkom 4,86 m2 Rf 1/2h Rf 1/2h bureau 5,30 m2 71 terras 9,18 m2 71 app. 06 eetruimte 11,29 m2 GWK DR WM berging/ 3,23m2 ventilatie zitruimte 11,68 m2 badkamer 7,42 m2 nachthal 2,07 m2 toilet 1,36 m2 RM m 72 11,64 m2 9,28 m2 73

35

36 linker en rechter zijgevel 35

37 binnengevels + snedes 36

1. VOORBEREIDENDE WERKEN

1. VOORBEREIDENDE WERKEN 1. VOORBEREIDENDE WERKEN a. AFBRAAK De kosten voor de sloop zijn inbegrepen in de koopprijs. b. BEMALING In functie van de heersende grondwaterstand worden de eventueel nodige bemalingswerken uitgevoerd

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv VERKOOPLASTENBOEK T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend

Nadere informatie

PULDERHOF LASTENBOEK AFGEWERKT VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE

PULDERHOF LASTENBOEK AFGEWERKT VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE LASTENBOEK AFGEWERKT PULDERHOF VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN C. AFWERKING DER PRIVATE WOONGELEGENHEDEN D. ALGEMENE

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK APPARTEMENTEN. Terheugenstraat 22 1670 Bogaarden Tel. 02/356.38.99

VERKOOPLASTENBOEK APPARTEMENTEN. Terheugenstraat 22 1670 Bogaarden Tel. 02/356.38.99 VERKOOPLASTENBOEK APPARTEMENTEN Bouwheer : Sbouw bvba Terheugenstraat 22 1670 Bogaarden Tel. 02/356.38.99 1. ALGEMEEN VERKOOPLASTENBOEK Deze omschrijving omvat de opsomming van: - de te gebruiken materialen

Nadere informatie

Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw

Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw 1 Residentie Parkzicht II Appartementsgebouw Luxe appartementen aan de Broekstraat in hartje Tervuren BEKNOPTE TECHNISCHE BESCHRIJVING 2 KOPER: Naam:... Adres:...... Tel: l:... appartement: : verdieping..nr

Nadere informatie

Woonproject t Jaagpad T JAAGPAD. Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne. Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne

Woonproject t Jaagpad T JAAGPAD. Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne. Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne WOONPROJECT T JAAGPAD Spreeuwenbergstraat 14/15/16/17 te Veurne BOUWHEER : ARCHITECT : Mavam nv Dode Mannenstraat 26 8630 Veurne Vanhoutte Beyl ir.architecten bvba Duinkerkestraat 20 8630 Veurne 1 VERKOOPSLASTENBOEK

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE STATIO Wolvertem

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE STATIO Wolvertem VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE STATIO Wolvertem 30/10/2013 Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Gvv 1 Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies...

Nadere informatie

PRUYTENSHOF. Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP. Tel. 09 233 15 30 Tel. 09 325 73 50 URL: www.urbis.be URL: www.mevaco.

PRUYTENSHOF. Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP. Tel. 09 233 15 30 Tel. 09 325 73 50 URL: www.urbis.be URL: www.mevaco. RESIDENTIE PRUYTENSHOF Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP LASTENBOEK INLICHTINGEN EN VERKOOP URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103, 9000 GENT AANNEMER PROMOTOR MEVACO BOUWBEDRIJF nv Durmelaan

Nadere informatie

Residentie Oud Ghent LASTENBOEK. Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL: www.mevaco.be

Residentie Oud Ghent LASTENBOEK. Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL: www.mevaco.be Burgstraat - Perkamentstraat, GENT LASTENBOEK INLICHTINGEN EN VERKOOP MEVACO Bouwbedrijf nv AANNEMER - PROMOTOR MEVACO Bouwbedrijf nv Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL:

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 1. K a r a k t e r i s t i e k e n v a n h e t gebouw 1.1 ALGEMENE VOORZIENINGEN EN AFWERKINGEN VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN De afwerkingsmaterialen voor

Nadere informatie

Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse

Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse Residentie «Forum Ambrosius II» Meergezinswoning Ronse LASTENBOEK Bouwheer : Architect : Icarus Build nv Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke T : 0479/407.009. F : 056/20.66.96. e-mail : info@icarus.be Debonte

Nadere informatie

Verkoopslastenboek woningen

Verkoopslastenboek woningen Verkoopslastenboek woningen v. 12/03/2015 Vg / Wg / Gdv / Gvkr /Vv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies... 4 4) Nutsvoorzieningen...

Nadere informatie

RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK

RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK IMMO-TOP Witte TORENWAL 8 3960 BREE tel 089462525 www.immo-top.be info@immo-top.be RESIDENTIE VISTO BESTAANDE UIT 15 BETAALBARE LUXE APPARTEMENTEN MET 2-3 SLAAPKAMERS IN HARTJE CENTRUM MAASEIK Trendy wonen

Nadere informatie

Residentie De Toren Te 3960 Bree, Grauwe Torenwal

Residentie De Toren Te 3960 Bree, Grauwe Torenwal Residentie De Toren Te 3960 Bree, Grauwe Torenwal VERKOOPLASTENBOEK 1. OMSCHRIJVING VAN DE RUWBOUW: 1.1 Grondwerken: Voor het maken van de funderingen en de parkeerkelder worden de nodige ontgravingen

Nadere informatie

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline PROJECT BARA B8 Lastenboek Appartementen Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne Cityline Antoon Van Osslaan 1 bus 2-1120 Brussel Tel 02-749 95 46 - Fax 02-749 95 25 www.immobam.be Inhoudsopgave 1 Algemeen...4

Nadere informatie

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop:

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop: Koperslastenboek Bouwplaats: Bouwheer: Ontwerp: Klantencoördinatie: Verkoop: Lambert Invest bvba GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke BVBA Vlato, Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt VLAEMYNCK

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 VERKOOPSLASTENBOEK Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 INHOUDSTAFEL 1 RUWBOUW EN OMGEVINGSWERKEN... 2 1.1 Grondwerken... 2 1.2 Funderingen... 2 1.3 Riolering... 2 1.4 Ondergrondse

Nadere informatie

Residentie Les Mouettes

Residentie Les Mouettes Residentie Les Mouettes Zeedijk 379 - Koksijde 1 "Residentie Les Mouettes" TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN LIGGING : Zeedijk 379 8670 KOKSIJDE BOUWHEER / PROMOTIE bvba HOCON Doorniksesteenweg 81A

Nadere informatie

Project CA NAL VIEW BRUSSELS 1000 - BRUSSEL

Project CA NAL VIEW BRUSSELS 1000 - BRUSSEL Project CA NAL VIEW BRUSSELS 1000 - BRUSSEL Nieuwpoortlaan 19 APPARTEMENTEN CANAL VIEW BRUSSELS DEFINITIEF LASTENBOEK ANTONISSEN Projectontwikkeling bvba 1. VOORAFGAANDE OPMERKINGEN 1.1 Werkwijze Tabakvest

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57

Verkooplastenboek. Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57 Verkooplastenboek Antwerpen Frankrijklei 136/Tabaksvest 57 INHOUD 0. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TECHNISCHE BESCHRIJVING RUWBOUW 1.1 Ondergrondse verdieping (parking, fietsenstalling, technische lokalen) 1.2.

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper:

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper: Verkooplastenboek Residentie Terra Verde Winksele Projectontwikkelaar-verkoper: www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina 1 www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina

Nadere informatie

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be RESIDENTIE LARGO OTEGEMVELDE Project: Bouwheer: Projectcoördinatie: Architect: Ingenieursburo: Veiligheidscoördinatie: Basisakte: Verkoop: Residentie Largo Kouterstraat 56-58-60 9240 Zele Berg Real Estate

Nadere informatie

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ Lagesteenweg 24, 1850 Grimbergen Verkoop: Prinsenstraat 24 te 1850 Grimbergen Tel 02/270.90.75 Email: immotoye@era.be Website : www.era.be/immotoye 1/20 HET PROJECT Lagesteenweg

Nadere informatie

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK RESIDENTIE De Biezen - BESTEK HOOFDSTUK 1 ONDERGRONDSE RUWBOUWWERKEN 1. Grond- en funderingswerken : De grondwerken worden volgens de gewenste afmetingen uitgevoerd ten einde de funderingswerken, kanalisatie-

Nadere informatie

VERKOOPSBESTEK R E S I D E N T I E H O F T E R E E C K E N APPARTEMENT 1. B & P FINANCE bvba Gasthuisstraat 2 bus 1 B-2400 M O L

VERKOOPSBESTEK R E S I D E N T I E H O F T E R E E C K E N APPARTEMENT 1. B & P FINANCE bvba Gasthuisstraat 2 bus 1 B-2400 M O L VERKOOPSBESTEK LA Pagina 1 R E S I D E N T I E H O F T E R E E C K E N APPARTEMENT 1 VERKOOPSBESTEK B & P FINANCE bvba Gasthuisstraat 2 bus 1 B-2400 M O L VERKOOPSBESTEK LA Pagina 2 INHOUD van dit verkoopsbestek

Nadere informatie

Residentie Les Belles Fleurs

Residentie Les Belles Fleurs Residentie Les Belles Fleurs Verkoopslastenboek Korte technische omschrijving Bouwheer: Serge Vanhee 1 Algemeen Residentie Les Belles Fleurs is een totaal project gelegen langs de Marktstraat 6 in De Haan.

Nadere informatie

RESIDENTIE MEERHOF. Meerstraat 77-79, 1852 Beigem

RESIDENTIE MEERHOF. Meerstraat 77-79, 1852 Beigem RESIDENTIE MEERHOF Meerstraat 77-79, 1852 Beigem 1. VOORSTELLING PROJECT Het project wordt gekenmerkt door een hedendaagse architectuur met veel aandacht voor licht en ruimte. Het gebouw bevat 2 appartementen

Nadere informatie

PROJECT GEBOUW B PARK 51

PROJECT GEBOUW B PARK 51 Project Park 51 Gebouw B Persilstraat 52 - Herent Commercieel lastenboek appartement: versie 20/06/2012 Bijlage 4a COMMERCIEEL LASTENBOEK Appartement voor de koper PROJECT GEBOUW B PARK 51 Persilstraat

Nadere informatie

SAMENVATTEND LASTENBOEK. De Bouwheer: De Ontwerper: Inlichtingen en verkoop: Provincie Limburg. Gemeente Hoeselt

SAMENVATTEND LASTENBOEK. De Bouwheer: De Ontwerper: Inlichtingen en verkoop: Provincie Limburg. Gemeente Hoeselt Provincie Limburg Gemeente Hoeselt SAMENVATTEND LASTENBOEK 5 Nieuwbouwwoningen in half-open of gesloten bebouwing Gelegen : Hoeselt - Tongersesteenweg 53 De Bouwheer: Bouwpromotie Jorissen nv Hasseltse

Nadere informatie

Residentie Siepel Immerzeeldreef 1 te 9300 Aalst

Residentie Siepel Immerzeeldreef 1 te 9300 Aalst Siepel Immerzeeldreef 1 te COMMERCIEEL LASTENBOEK BOUWHEER : NV Hyboma Wilgenlaan 39-8610 Kortemark tel : 051/56.74.01 info@hyboma.be ARCHITECT : Architectenburo Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter Tel

Nadere informatie