Krabbel. Nieuws vanuit Stichting Proo. Dag van de leraar Nieuwe Leerlingenraad. Nummer 6, 10 oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krabbel. Nieuws vanuit Stichting Proo. Dag van de leraar 2014. Nieuwe Leerlingenraad. Nummer 6, 10 oktober 2014"

Transcriptie

1 Jarigen Dag van de leraar 2014 Nieuws vanuit Stichting Proo Nieuwe leerlingenraad Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Datum Naam Leeftijd Groep 11 oktober Juf Ginie 51 Leesbeesten Dag van de leraar 2014 Afgelopen zondag was het de Dag van de Leraar! Wat een verwennerij maandagochtend: van alle kinderen een lieve attentie om te laten groeien en bloeien (dankjewel Bouwouders) en van Stichting Proo een heerlijke traktatie bij de koffie. Op een B(l)oeiend Schooljaar; helemaal mee eens! Nieuws vanuit Stichting Proo Voor de Dag van de Leraar hebben alle medewerkers van Stichting Proo een attentie ontvangen in de vorm van een gebakje bij de koffie (of thee) en een kalenderkaart voor Een vorm van waardering voor de inzet en betrokkenheid in het afgelopen jaar en een bron van inspiratie voor dit schooljaar. Op alle scholen van Proo wordt de kaart ook aangeboden aan de ouders van de kinderen. Met de tekst Trots op haar leraren willen we u laten zien dat we trots zijn op wat we doen. De kernwaarden uit het Strategisch Beleidsplan zijn onze bron van inspiratie voor de komende jaren: Betrokken, Vernieuwend en Professioneel. Samen maken wij onderwijs de moeite waard! U ontvangt de kalenderkaart tijdens de gespreksmomenten in november. Nieuwe Leerlingenraad Op woensdag 1 oktober zijn de verkiezingen geweest voor de nieuwe leerlingenraad. Er waren maar liefst 9 kandidaten! Ze hebben allemaal om de beurt een gesprekje gehad met de sollicitatiecommissie bestaande uit de huidige leden: Nicole Heres, Thirsa Dalhuisen, Sanne Riphagen en juf Wies als afgevaardigde van de MR.

2 Unaniem is besloten dat Pieter Fens, Fleur Peppelman, Thomas Wientjes, allen leerlingen uit groep 7, zullen toetreden tot de leerlingenraad. Tom Stoffels kwam in het gesprek ook sterk naar voren. Aangezien hij al in groep 8 zit (maar dit jaar voor het eerst bij ons op school) hebben we besloten om hem ook voor 1 jaar te laten toetreden. Sinds 3 jaar werken we op onze school met een leerlingenraad. Het doel van de leerlingenraad is de betrokkenheid van de leerlingen bij de school te bevorderen. De leerlingen nemen verantwoordelijkheid voor zaken die het algemeen belang raken. De afgelopen jaren hebben we dankzij de leerlingenraad een aantal verbeterpunten gezien, waaronder het scheiden van afval (met name plastic), het aanleggen van WIFI, het mee denken over het nieuwe schoolplein, het organiseren van een Warme Truiendag, het instellen van een ideeënbus, hekken rond het voetbalveld etc. De leerlingenraad vergadert ongeveer 1 keer in de 3 weken, daarnaast 4 à 5 keer per jaar met juf Wies. Op 13 november zal de nieuwe leerlingenraad zich voorstellen aan de voltallige MR. We wensen jullie ook dit jaar veel succes! TV Opname Komende woensdagmorgen komt er een tvploeg van TV-Gelderland opnames maken de muzikale capaciteiten van de Kameleons en de Paradijsvogels onder begeleiding van onze vakleerkracht Marten van de Worp. Dit is één onderdeel van een serie opnames die de kwaliteiten van Marten van de Worp belicht. Zo tegen 11.45u vliegt de crew binnen om de opnames te maken en zo tegen 12.15u vliegen zij ook weer uit. Er is aan de leerlingen gevraagd wie mee wil doen en ook op TV wil verschijnen. Wat een enthousiasme hebben we woensdag tijden de muziekles al gezien. De kinderen die niet meedoen en de andere schoolkinderen zijn het publiek tijdens deze speciale muziekviering. Wilt u in dit half uurtje de hal niet binnenkomen? Dit zou de opnames kunnen verstoren. Heeft u er bezwaar tegen dat uw zoon of dochter op TV komt? Laat het dat dan even weten aan de betreffende groepsleerkracht. Nieuws uit de bouwen De Moffeltjes: *Vorige week vrijdag hadden wij een mooi trouwfeest. In de portfolio s zijn de foto s daarvan te zien. *Wij werken nu toe aan het presenteren van onszelf voor de viering van volgende week vrijdag. *Groep 2 leert in de kleine kring de beginselen van leren lezen (beginnende geletterdheid)/ fonemisch bewustzijn. In groep 1 wordt daar uiteraard al mee gestart. Groep 2 heeft de klankgebaren i k b e - n geleerd. Met deze letters ontdekken de kleuters dat ze nu al woorden kunnen lezen als: ik, ben, nek, ken, bik, kin. Ook leren ze het verschil tussen een letter, woord en een zin; en dat lezen van links naar rechts moet. *Na de herfstvakantie start ons thema Het jaar rond - de seizoenen. Daarin spelen de herfst en daarna winter de hoofdrol. Weblog

3 De Leesbeesten: Volgende week krijgen de kinderen een brief mee naar huis waarop de inlogcodes voor Ambrasoft (groep 3 en 4) en Rekentuin (groep 4) staan. Daarbij tevens uitleg hoe het werkt zodat uw kind thuis op de computer verder kan oefenen. U zult zich wel afvragen wat de houten blokjes die bij ieder kind op tafel liggen betekenen: als het blokje op rood staat geeft het kind aan niet gestoord te willen worden. Staat het op groen dan mogen andere kinderen, indien nodig, om hulp vragen. Staat het blokje op de vraagteken, dan ziet de juf die rondloopt dat het kind een vraag wil stellen. Zo hoef je niet steeds met je vinger in de lucht af te wachten tot juf komt! Inmiddels zijn we al goed aan het knutselen met de pocketboekjes, het wordt letterlijk en figuurlijk een leesbeest. Niet alle boeken waren nodig, wilt u uw exemplaar terug dan kunt u ze maandag of dinsdag ophalen; anders zullen ze bij het oud papier gaan. A.s. maandag en dinsdag staat juf Wies voor de Leesbeesten en juf Ginie de rest van de week. Waaronder eerst woensdag haar verjaardagsfeest! Weblog De Kameleons: Je zult maar jarig zijn en zo n groot feest mogen vieren! En wat een prachtige viering en cadeaus. Die Kameleons en hun juf Lisa zijn toch echte kanjers. De mooie herfststukken staan prachtig op de instructietafel; ook dank aan de bouwouders. Ook op de dag van de leraar hebben ze ons al zo verwend met een b(l)oeiende attentie. Woensdag is ook de groepsfoto opnieuw gemaakt. Het rekendoel voor de komende week zijn weer de Tafels ; heel handig als je ze goed kent! Voor Topos staat Nederland de basiskaart (45 namen) op het programma. Door de hoeveelheid houd ik dezelfde nummers aan. Ze hebben de kaart al meegekregen en deze hebben ze ook nodig voor de repetitie! Dus toch de grote map maandag weer mee. De boekbesprekingen zijn deze week gestart en aankomende week gaan ook de spreekbeurten van start. Kijk op de lijsten achter onze deur op het prikbord. Vul deze in als het boek of het onderwerp bekend is! Weblog: De Paradijsvogels: Verduisteringsgordijnen: Er zijn verduisteringsgordijnen opgehangen in onze klas we moeten nog wel even wennen aan het systeem want rollen wij de gordijnen naar beneden lijkt het of ze een eigen leven leiden. Wanneer we denken dat het gordijn op de goede hoogte hangt en wij verder met de les willen gaan, rolt het gordijn zich van zelf weer op! Zouden er puber gordijnen bestaan? De gordijnen vervangen een beetje de zonneschermen. Deze schermen kunnen alleen uitgedraaid worden als het windstil weer anders vangen ze te veel wind. Verder is het opdraaisysteem erg kwetsbaar geworden. En het is super zwaar om het op te rollen.

4 Nu onze klas niet meer overvol is met leerlingen, kunnen we het digibord in de klas hebben, maar door de lichtinval zijn de afbeeldingen op het scherm moeilijk te zien. Kortom: de verduisteringsgordijnen komen heel goed van pas! Dank je wel Jeroen Bosch voor het ophangen van de 6 gordijnen!! Werkstuk: Deze week is opdracht voor het maken van een werkstuk uitgedeeld. De leerlingen hebben een A4tje meekregen met daarop de voorwaarden waar het werkstuk aan moet voldoen en een aantal tips om tot een goede inhoud te komen. Voor 21 november moet het werkstuk ingeleverd worden, immers daarna staat de volgende opdracht al weer te wachten: een Sinterklaas surprise! De komende periode zullen we in de groep, tijdens de kring, aandacht besteden aan de voortgang van het werkstuk. Een leuke bijkomstigheid is dat de leerlingen elkaar tips kunnen geven, maar ook dat wij van elkaar kunnen leren. Voortgezet Onderwijs Naast het huiswerkblokje zal onderaan onze info een overzicht zijn van de open dagen en lessen van het Voortgezet Onderwijs. De komende periode zullen de folders en uitnodigingen binnenkomen. Er zal weer een informatiehoekje ingericht worden. En ouders van kinderen van de 7 de groep: ook voor u zijn deze uitnodigingen! Ga rustig kijken op de verschillende scholen, stel uw vragen, proef de sfeer op de school, zodat u al een indruk hebt opgedaan van het VO. Dit maakt dat u volgend jaar een meer gemotiveerde keuze kunt maken. Terugkommiddag: Na de herfstvakantie zal op donderdagmiddag, na schooltijd, de traditionele terugkomdag van de oud Paradijsvogels zijn. De huidige groep 8 is daar natuurlijk bij aanwezig om nog één keer in de oude setting bij elkaar te zijn. Tijdens het theekransje worden er veel wetenswaardigheden uitgewisseld over de startperiode in het VO. De groep 8ers van nu kunnen al veel vragen beantwoord krijgen over het reilen en zeilen in de brugklas. De officiële datum en de tijden krijgt u zo spoedig mogelijk te horen. Postvakjes: Kijkt u af en toe ook even in het postvakje van uw kind? Wij weten dat uw kind er voor verantwoordelijk is om de post mee te nemen naar huis.maar Weektaak: Boven de nakijktafel hebben we weer een weektaakoverzicht opgehangen. Op dit overzicht houden de groepsleerkrachten bij wat er die week gedaan moet worden en wat al af is. Op één A3tje is te zien wat nog gedaan moet worden en wat al af is. Loop gerust even binnen om te kijken wat uw kind in een week moet. Woensdag 15 oktober: Deze woensdag staat juf Miriam voor de groep. Huiswerk volgende week: Groep 8: Maandag: w.i.d.z.: les 3 leren, les 4 maken Dinsdag: topografie: de Wereld A+B+ de vragen Groep7: Dinsdag: topografie: Europa alleen A

5 Informatie over het Voortgezet Onderwijs: woensdag 29 oktober 19:00 uur voorlichtingsavond Plusprofielen in de brugklas donderdag 20 november 19:30 uur voorlichtingsavond Atheneum-plus met Cambridge English Behalve Cambridge Engels houdt de plus nog meer interessante vakken in, waaraan nu o.a. psychologie en drama zijn toegevoegd. woensdag 14 januari 19:00 uur Open Avond Weblog: Agenda 14 oktober 17 oktober oktober 27 oktober 30 oktober Let op: in tegenstelling tot de kalender is deze datum veranderd!! Ouderinformatieavond Viering Moffeltjes Herfstvakantie Studiedag Team ALLE KINDEREN VRIJ = verlenging van de vakantie!! Koffie-uurtje met de locatieleider

6

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Krabbel. Stamgroepavond. Ouderbetrokkenheid. Nummer 3, 19 september 2014. Typecursus voor groep 6 van start. Ouderinformatieavond

Krabbel. Stamgroepavond. Ouderbetrokkenheid. Nummer 3, 19 september 2014. Typecursus voor groep 6 van start. Ouderinformatieavond Jarigen Ouderbetrokkenheid Stamgroepavond Typecursus voor groep 6 van start Start van de keuzevakken Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Datum Naam Leeftijd Groep 20 september Cato 4 Moffeltjes 25 september

Nadere informatie

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015 Jarigen Winterschoonmaak Suggestie Goed Doel? Nieuws uit de MR Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 21 januari Annabell 4 Moffeltjes 22 januari Annemijn 13 Paradijsvogels

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Geslaagden type diploma. Datum Naam Leeftijd Groep. Artikel Veluweland. Nummer 22, 20 februari 2015. En het Goede Doel is.

Krabbel. Jarigen. Geslaagden type diploma. Datum Naam Leeftijd Groep. Artikel Veluweland. Nummer 22, 20 februari 2015. En het Goede Doel is. Jarigen Artikel VeluweLand Geslaagden Type diploma En het Goede Doel is. Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Geslaagden type diploma Hiep hiep hoera voor Datum Naam Leeftijd Groep 24 februari Pieter

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuws vanuit de HVO les

Nieuws vanuit de HVO les Jarigen Oud Papier Gezocht: Schoolcontactpersoon Met juf Wies naar een concert? Wist u dat? Nieuws vanuit de HVO les Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Datum Naam Leeftijd Groep 23 november Maureen 4

Nadere informatie

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Krabbel. Inspectiebezoek. Gespreksmomenten. Nummer 37, 03 juli 2014. Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren. 100 e leerling(en) Wenmomenten Inspectiebezoek Keuzevakken Gespreksmomenten Nieuws uit de bouwen Theateravond Agenda Krabbel Er zijn deze week geen jarigen in school! Maar we kunnen wel iets anders vieren.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Krabbel. Wijziging + aanvulling op de. Foto s van de Jaaropening. Sportief nieuws van meester. Nummer 4, 26 september 2014

Krabbel. Wijziging + aanvulling op de. Foto s van de Jaaropening. Sportief nieuws van meester. Nummer 4, 26 september 2014 Jarigen Wijziging + aanvulling op de Jaarkalender Sportief nieuws van Meester Dennis Foto s Jaaropening Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Datum Naam Leeftijd Groep 30 september Marianne 60 Paradijsvogels

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Komende week zijn er geen jarigen in school! Kerstviering. Fietsenkeuring Nummer 10, 14 november Skeeleren op school

Krabbel. Jarigen. Komende week zijn er geen jarigen in school! Kerstviering. Fietsenkeuring Nummer 10, 14 november Skeeleren op school Jarigen Kerstviering Fietsenkeuring 2014 Vraag vanuit de bouwouders Skeeleren op school Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Dit met elkaar wordt de Kerstviering 2014. Het thema is : Licht. De voorstelling

Nadere informatie

Krabbel. Nummer 9, 30 oktober 2015. Nieuws uit de werkgroep Verkeer. Jarigen. Een nieuw emailadres. Ziek en/ of afwezigheid melden

Krabbel. Nummer 9, 30 oktober 2015. Nieuws uit de werkgroep Verkeer. Jarigen. Een nieuw emailadres. Ziek en/ of afwezigheid melden Jarigen Een nieuw emailadres Ziek en/ of afwezigheid melden Nieuws uit de werkgroep Verkeer Nieuws uit de bouwen Wist u dat? Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 03 november Myrthe W. 6 Leesbeesten

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling

Krabbel. Verkiezingen MR. Er zijn komende week geen jarigen. Welkom familie Hakkenberg. Informatie over de musical. Oudertevredenheidspeiling Jarigen Welkom familie Hakkenberg Informatie over de musical Verkiezingen MR Oudertevredenheidspeiling Barbecue te leen? Leerplicht handhaving Wist u dat. Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Er zijn komende

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

Krabbel. Ouderinformatieavond. IB taak van Gertine naar Miriam. Nummer 5, 03 oktober 2014. Het weekend van de Wetenschap

Krabbel. Ouderinformatieavond. IB taak van Gertine naar Miriam. Nummer 5, 03 oktober 2014. Het weekend van de Wetenschap Jarigen IB taak van Gertine naar Miriam Ouderinformatieavond Groepsfoto s worden opnieuw gemaakt Het weekend van de Wetenschap Nieuws uit de werkgroep Verkeer Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Door de

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

HUISWERKBELEID Waarom geven wij op school huiswerk? Hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat uw kind optimaal leert?

HUISWERKBELEID Waarom geven wij op school huiswerk? Hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat uw kind optimaal leert? HUISWERKBELEID Op de Hobbitstee wordt in diverse groepen huiswerk gegeven. Onder huiswerk verstaan we werk dat vanuit de school meegegeven wordt en waarvan verwacht wordt dat het door uw kind thuis gemaakt

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Keuchenius: School met Talent. Groep 4 Schooljaar 2015-2016

Keuchenius: School met Talent. Groep 4 Schooljaar 2015-2016 Keuchenius: School met Talent Groep 4 Schooljaar 2015-2016 Groepssamenstelling Groep 4 17 leerlingen 7 meisjes 10 jongens Leerkrachten Juf Annelies Griepink-Roodenburg (maandag, dinsdag, en de woensdag

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Krabbel. Een nieuw schooljaar. Schoolfotograaf. Nummer 1, 5 september Jaarkalender en invulbrieven

Krabbel. Een nieuw schooljaar. Schoolfotograaf. Nummer 1, 5 september Jaarkalender en invulbrieven Jarigen Een nieuw schooljaar Jaarkalender en invulbrieven Stamgroepavond Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Aankomende week zijn er geen jarigen. koers uit ons nieuwe Jaarplan. We hopen dat we aan het

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Huiswerkbeleid CBS De Wijngaard

Huiswerkbeleid CBS De Wijngaard Huiswerkbeleid CBS De Wijngaard Oktober 2013 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Huiswerkbeleid CBS De Wijngaard 3 2. Waarom geven wij op school 3 huiswerk? 3. In welke groepen krijgen de kinderen 3 huiswerk?

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Krabbel. Nieuws van de Intern Begeleider. Feestelijke opening van de BSO. Open gymlessen voor ouders. Nummer 8, 31 oktober 2014

Krabbel. Nieuws van de Intern Begeleider. Feestelijke opening van de BSO. Open gymlessen voor ouders. Nummer 8, 31 oktober 2014 Jarigen Feestelijke opening van de BSO Open gymlessen voor ouders Nieuws van de Intern Begeleider Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel aan de kleuter- en onderbouwouders (=groep 1 t/m 4). Kom gezellig langs

Nadere informatie

Krabbel. Kinderboekenweek. Dag van de Leraar. Nummer 7, 9 oktober 2015. Hét Grote Gymfeest. Sgoolfotografie.nl

Krabbel. Kinderboekenweek. Dag van de Leraar. Nummer 7, 9 oktober 2015. Hét Grote Gymfeest. Sgoolfotografie.nl Jarigen Dag van de Leraar Kinderboekenweek Sgoolfotografie.nl Hét Grote Gymfeest Wist u dat? Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel JARIG Datum Naam Leeftijd Groep 11 oktober Juf Ginie 52 Leesbeesten Dag

Nadere informatie

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Groepsbrief Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 In deze groepsbrief brengen we enkele punten onder uw aandacht, die nodig zijn voor het goed functioneren van de groep. Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Terugblik Avond4daagse 2014. Een schoolbreed dansproject. Nummer 32, 16 mei 2014. Nieuwsbulletin Kleur!

Krabbel. Jarigen. Terugblik Avond4daagse 2014. Een schoolbreed dansproject. Nummer 32, 16 mei 2014. Nieuwsbulletin Kleur! Jarigen Terugblik Avond4daagse 2014 Dansvoorstelling Vakantierooster 2014-2015 Nieuwsbulletin Kleur! Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 20 mei Jelle 13 Paradijsvogels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Huiswerkbeleid Daltonschool Meander

Huiswerkbeleid Daltonschool Meander Huiswerkbeleid Daltonschool Meander Inhoud : 1. Waarom geven wij op school huiswerk? 2. In welke groepen krijgen de kinderen huiswerk en waar bestaat het uit? 3. Wat kunnen de ouders van de school verwachten?

Nadere informatie

Werkzaamheden in Hoorn!! Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 10, 03 november De Moffeltjes

Werkzaamheden in Hoorn!! Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 10, 03 november De Moffeltjes Klusweekend theater Werkzaamheden in Hoorn!! Nieuws uit de stamgroepen Agenda Datum Naam Leeftijd Groep Vandaag Myrthe 8 Kameleons 04 november Thijmen G 10 Paradijsvogels 07 november Pien 11 Paradijsvogels

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen Jarigen Dank-je-wel Welkom terug, Nicole Heres Afscheid groep 8 Geslaagden typediploma Sportief nieuws Fijne vakantie!! Nieuws uit de MR Nieuws uit de Verkeerscommissie Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel

Nadere informatie

Informatieboekje. Groep 8. Obs de Toermalijn

Informatieboekje. Groep 8. Obs de Toermalijn Informatieboekje Groep 8 Obs de Toermalijn 2014 2015 De leerstof in groep 8 Nederlandse taal : Begrijpend lezen Voor het vak begrijpend lezen hanteren we de methode Nieuwsbegrip. Deze methode legt de nadruk

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie.

Elke ochtend van uur starten we met lezen. De kinderen krijgen dan op hun eigen niveau een korte leesinstructie. Aan de ouders van groep 4,5 en 6 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 Kerstvakantie 7 8 9 10 11 12 13 Eerste schooldag 2019! 08.45-09.45 Koffie-uurtje 12.30-14.00 spelletjes middag 14.00-14.30 starthandeling

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014 Jarigen Musical 2014 Terugkoppeling studiedag Het belang van de tafels leren Avond4daagse 2014 Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 12 mei Inez 6 Leesbeesten Terugkoppeling studiedag 6 mei

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 1 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15-01-2016

Nieuwsbrief 15-01-2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 15-01-2016 Schoolplein Ons schoolplein is in de vakantie aangepakt door Arjan van Steenis. Wij zijn als school

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet. Waar werkt? Wat leert u in

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt.

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-9 Trektocht groep 7 Do 15-9 Trektocht groep 7 Vr 16-9 Trektocht groep 7 Ma 19-9 Studiedag; alle kinderen hebben vrij Di Wo 21-9 Do 22-9 Vr 23-9 Ma 26-9 20-9 19.00 uur

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie