Red jezelf en help je vriendje Verplaatsen en overleven wanneer je in het water valt met je kleding.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Red jezelf en help je vriendje Verplaatsen en overleven wanneer je in het water valt met je kleding."

Transcriptie

1 Kalender van deze maand Oudergesprekken deze week Zwemmen groepen Studiedag, leerlingen vrij Start voorjaarsvakantie t/m 24 februari Weer naar school na vakantie Zwemmen groepen Luizencontrole Schoolkrant Wij willen u laten weten dat na evaluatie en overleg is besloten dat wij gaan stoppen met de schoolkrant. Wij danken de sponsoren die het de afgelopen jaren mede mogelijk hebben gemaakt om de schoolkrant te maken. De interesse in en behoefte aan de schoolkrant wegen niet meer op tegen de kosten en de tijd die erin gaan zitten om de schoolkrant te maken. Er zullen vaker stukjes vanuit de groepen in de nieuwsbrief geplaatst worden. Gekleed zwemmen Tijdens de schoolzwemlessen wordt er aandacht besteed aan zwemmend redden. Onderdelen van dat zwemmend redden zijn: Red jezelf en help je vriendje Verplaatsen en overleven wanneer je in het water valt met je kleding. Het gekleed zwemmen vindt de eerstvolgende les, op maandag 11 februari, plaats. Wilt u uw kind de volgende kleding meegeven: Badkleding T-shirt, trui of blouse met lange mouwen Lange broek Een plastic tas om de natte kleding in op te bergen. Schoenen of laarzen zijn niet nodig.

2 Thema uitvinden groep 1/2 Dinsdag 15 januari kregen wij bezoek van een echte professor. Het was professor Wirwar, de uitvinder van de klopt-ie-masjien. Deze machine controleert of woordjes goed aan elkaar geplakt worden. Professor Wirwar zei bijvoorbeeld m-aa-n. Als wij dan maan riepen in de toeter van de machine, dan kleurde het lampje groen! Dit was de start van ons thema uitvinden. We zijn ondertussen druk aan het uitvinden. Van nieuwe kleuren uitvinden met verf, tot de meest prachtige apparaten van kosteloos materiaal. Ook de robot bleek een interessant onderwerp voor de kinderen van groep 1/2. Onze klas hangt ondertussen vol met tekeningen, schilderijen, en knutsels van een robot. In de week voor de voorjaarsvakantie zullen wij alle uitvindingen tentoonstellen, zodat alle ouders deze kunnen komen bekijken. Hierover ontvangt u te zijner tijd nog een uitnodiging. Groep 3/4 Zoals u wellicht gelezen heeft bij het stukje van groep 1/2, zijn wij ook in volle gang met het thema uitvinden. Speciale wasmachines of hijskranen worden gebouwd, apparaten gesloopt om te zien hoe die van binnen eruit zien en welke uitvindingen mensen hebben bedacht door goed naar dieren te kijken. Groep 3 is begonnen aan kern 6 met leren lezen. Hierin worden de letters uu, g, ui, au, f en ei geleerd. Als deze kern uit is, hebben de kinderen van groep 3 alle letters leren lezen. Wat een toppers! Groep 4 leert steeds meer hoofdletters te schrijven en zij weten nu ook wanneer je die moet gebruiken. Ook de tafel van 1, 2 en 5 kennen zij al. Moeilijkere sommen worden daardoor sneller uitgerekend. Wat een slimmeriken zijn het! Heerlijk dat we met de hele klas weer sneeuwballen hebben kunnen gooien. Hopelijk komt er nog meer sneeuwplezier aan!

3 Zonsopgang (gr. 5/6) Heerlijk om te ervaren hoe de kinderen van groep 5 en 6 kunnen genieten van de natuurverschijnselen. Niks beeldscherm, gewoon de natuur! In januari was het vaak prachtig om te zien hoe de zon rond kwart voor 9 opkwam. Ze kwamen dan ook regelmatig mijn telefoon halen om dit vast te leggen. Hierbij een paar van deze prachtige plaatjes. Groep 8 naar de Koggeflora Elk jaar doen we met groep 8 mee aan de Koggeflora in de Goorn. Hier laten alle tulpenkwekers uit de gemeente Koggenland hun mooiste exemplaren zien. Na de kerstvakantie hebben alle kinderen uit groep 8 een potje met tulpenbollen mee naar huis gekregen. Dit jaar werden onze bollen gesponsord door familie Braas uit Avenhorn. Alle kinderen hebben thuis de bollen zo mooi mogelijk gekweekt. Leuk om te zien hoe betrokken en enthousiast de kinderen hun bol verzorgd hebben. Vrijdag 25 januari was het zover, met elkaar naar de Flora. De zaal was mooi ingericht als circustent en alle scholen uit Koggenland zaten vol spanning te wachten op de prijsuitreiking. De winnaars van onze school waren Arwen, Viggo en Kacper, zij gingen met een mooie beker naar huis.

4 Staking U hebt ongetwijfeld via de media vernomen dat het onderwijs opnieuw wil gaan staken. De bestuurders van alle stichtingen in onze regio hebben hierover de komende tijd overleg om te komen tot een gezamenlijk standpunt. We weten op dit moment nog niet of dat inderdaad een staking wordt of niet. We houden u op de hoogte. Vanuit de OVL We zijn alweer een maand onderweg in het nieuwe jaar maar goede wensen komen nooit te laat; De OVL wenst iedereen het allerbeste voor We gaan voor een goed, leerzaam én sfeervol 2019! De kerstborrel was een groot succes. Er was een grote opkomst, met elkaar hebben we genoten van de heerlijke soepen en de optredens van alle kinderen. Oud Papier Vanaf 2019 wordt het oud papier binnen Ursem op de dinsdagavond opgehaald. De OVL is de laatste periode van 2018 druk geweest met het verspreiden van deze informatie door middel van flyers, advertenties en social media. Een ieder bedankt voor de medewerking daaraan; het oud papier is immers ontzettend belangrijk voor de inkomsten van school! Ophalen oud papier Op dinsdagavond 26 februari (vanaf 18:30 uur) is obs de Langereis aan de beurt om oud papier op te halen. Vergeet u dus niet uw oud papier die dag buiten te zetten. De opbrengst komt ten goede van onze school.

5 Vanuit de ideeënbus: In november 2018 is het volgende punt aan de orde gekomen: De Bavoschool maakt gebruik van het programma Klasbord, is dit ook iets voor de Langereis? Het team heeft aangegeven dat het voor hen, in verband met de AVG en alle regels die daaraan verbonden zijn, niet haalbaar is om actief met een programma als Klasbord te werken. De Langereis gaat dus geen gebruik maken van een programma als Klasbord. De Langereis maakt wel gebruik van het ParnasSys Ouderportaal. In dit portaal staat informatie over schoolprestaties. En geeft daarnaast belangrijke (medische) informatie over het kind in kwestie. Ouders krijgen van school inloggegevens voor dit portaal. In de meeste klassen bestaat een ouder-app. Er zou voor gekozen kunnen worden om foto s te delen met elkaar in deze app. Dat is dan een keuze die de ouders met elkaar maken. School heeft wat betreft fotomateriaal te maken met de AVG. De Ouderbijdrage Helaas hebben veel ouders de ouderbijdrage nog niet betaald. De ouderbijdrage is heel belangrijk voor de uitjes van de klassen en de extra s die per klas kunnen worden aangeschaft. We hopen dat degene die de bijdrage -zonder afbericht- nog niet voldaan hebben, dit alsnog over willen maken. We willen de ouders die wél al betaald hebben, namens school en de kinderen heel erg bedanken! Nog even de belangrijke gegevens op een rijtje: Ouderbijdrage 2018/ ,- per kind Rekeningnummer oudervereniging Langereisschool NL89RABO Graag o.v.v. de naam van uw kind(eren) Wat zit er in de pijpleiding: Dit jaar is er voor de eerste keer geen Lentefeest. Maar om nu helemaal niets te gaan doen is ook zo wat. Dus zijn we druk aan het brainstormen over een leuke activiteit. Hoe het er precies uit komt te zien is nog even een geheimpje. Zet de datum in ieder geval vast in de agenda: 18 april! Wordt vervolgd!

6 De Vakantiespelen komen er weer aan. Elk jaar een feest voor alle kinderen uit West-Friesland en omstreken. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag mogen ze met de bus naar het bos om daar te spelen. Er worden hutten gebouwd van zelf gesprokkeld hout, stokbroden gebakken boven een echt vuur, er wordt gezwommen in het IJsselmeer en heel veel andere spellen gespeeld in het bos. Dit alles mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Aanmelden voor de Vakantiespelen gaat eenvoudig via Wanneer zijn de Vakantiespelen? De Vakantiespelen worden dit jaar gehouden in de volgende weken: Week 30: 22 t/m 26 juli Week 31: 29 juli t/m 2 augustus Week 32: 5 t/m 9 augustus Week 33: 12 t/m 16 augustus De deelnameplaatsen zijn over deze vier weken verdeeld. Kinderen die bij elkaar in de klas zitten komen daardoor bij ons ook in dezelfde groep terecht, samen met andere leeftijdsgenootjes. Het is ook mogelijk zelf een week te kiezen, vriendjes en vriendinnetjes maken ze altijd in het bos! meer informatie en aanmelden

7 Runnerworld-Polderloop Op zondag 3 maart organiseert atletiekvereniging ARO'88 in Obdam het loopevenement Runnerworld-Polderloop. Het is goed voor kinderen om (buiten) sportief in beweging zijn. Met name voor kinderen van de basisschoolleeftijd zijn er wedstrijden van 1 en 3 km; afstanden die ook minder ervaren lopers aan kunnen. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 2 euro voor kinderen; de start is om 10.00u. Voor de snelsten per leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen. Alle verdere informatie is te vinden op onze site onder Polderloop Voorinschrijving is mogelijk via Volgende nieuwsbrief Deze verschijnt maandag 4 maart.

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Informatiebrief 9. Schooljaar

Informatiebrief 9. Schooljaar Informatiebrief 9 Schooljaar 2016-2017 3-2-2017 Data om te onthouden: 10 februari Boekenmarkt: boeken voor de markt zijn ZEER welkom! 15 februari MR vergadering 16 februari Podiummoment groep 5 16 februari

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-12 datum: 6 febr 2017 februari 6 Bulletin 12 7 8 Aanschuiftafel pesten is niet cool Locatie Jozefschool 9 10 13 10 minutenlijsten hangen in de aula 14 Ondersteuningsteam

Nadere informatie

Maria-Bernadette school

Maria-Bernadette school Maria-Bernadette school 10 februari 2017 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 1/2B toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Enkhuizen, 16 februari 2017

Enkhuizen, 16 februari 2017 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 16 februari 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Nog 1 dag en de eerste schoolperiode van het jaar 2017 is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Wist je dat? Week

Wist je dat? Week Week 21 24-05-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 12 van rekenen en dit het laatste blok is! - We de aankomende weken druk bezig zullen zijn met de CITO toetsen. Graag geen afspraken plannen!

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 21-2017-2018 AGENDA 21 juli 2 sept. Zomervakantie 3 sept. Eerste schooldag 7 sept. Schoolbbq Georganiseerd

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 29 21-04-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Telefoons Na de meivakantie zullen er op onze school telefoons worden vervangen. Het zou kunnen zijn dat we op 10 mei telefonisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 20 maart 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Februari 2018 Voor op de kalender Gezocht Babynieuws Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen Rapporten Carnaval Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Vanuit de OV Pagina 1 Lentekriebels Pagina 1 Luizenpluizen Pagina

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender:

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender: E-mail: piusx@delinge.nl Website: www.piusx-bemmel.nl NIEUWSBRIEF PIUS X Maart 2014 Kalender: Maandag 10 Studiedag, alle kinderen zijn vrij Dinsdag 11 Vergadering OR Woensdag 12 Boomplantdag groep 8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Ma Tuindag Deze jaarlijkse zaterdag waarop de schooltuin wordt opgeknapt wordt op 11, 18 of 25 maart gepland. U hoort nog van ons!

Ma Tuindag Deze jaarlijkse zaterdag waarop de schooltuin wordt opgeknapt wordt op 11, 18 of 25 maart gepland. U hoort nog van ons! Samen leren maakt sterk BoniNieuws nr. 12, 9 februari 2017 A g e n d a Ma. 6-2 Toets 10-daagse Di. 7-2 Open middag, inschrijven leerlingen Wo. 8-2 Open ochtend, inschrijven leerlingen Do. 9-2 B e s t e

Nadere informatie

Februari 2019, Nieuwsbrief 6

Februari 2019, Nieuwsbrief 6 Februari 2019, Nieuwsbrief 6 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Het jaar is nog maar net begonnen en er is alweer heel veel gaande in de school. Kinderen hard aan het werken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017 NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december 2016 DAG MEESTER KEES belangrijke data 26 december 6 januari Kerstvakantie 9 januari Eerste schooldag in 2017 11 januari Luizencontrole 19 januari Informatieavond voor

Nadere informatie

-Vanuit het team - Schoolproject - Ouderportaal parnassys - Vanuit de groepen - Activiteitenkalender. Nr. 8 13 februari 2015.

-Vanuit het team - Schoolproject - Ouderportaal parnassys - Vanuit de groepen - Activiteitenkalender. Nr. 8 13 februari 2015. -Vanuit het team - Schoolproject - Ouderportaal parnassys - Vanuit de groepen - Activiteitenkalender Nr. 8 13 februari 2015 Vanuit het team Pechvogel Frederique uit 1/2a is vorige week donderdag van het

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent Vrijdag 11 december 2015, 1 ste jaargang Nummer 16, week 50 Jarigen t/m 18 december 12 dec Yasmine 13 dec Luciano 17 dec Damian Agenda 15 dec Leestalent 17 dec Kerstviering: Kinderen bestek mee geven 18

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst Nieuwsbrief 16 Maandag 19 vrijdag 23 december Voor de ouders, Zoals u al waarschijnlijk heeft kunnen merken, is juf Margien weer voorzichtig begonnen haar werkzaamheden op te pakken. In ieder geval zal

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Kalender van deze maand. Onze school is een bijzondere school. Wie kan er rijden?

Kalender van deze maand. Onze school is een bijzondere school. Wie kan er rijden? Kalender van deze maand 04-03 Reminder: groep 8 inschrijven VO school tussen 19:00-20:30 uur 05-03 Reminder: groep 8 inschrijven VO school tussen 19:00-20:30 uur 11-03 Zwemmen groepen 4-5-6 19-03 MR vergadering

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl

Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl DATUM: 18 maart 2016 NAAM: Het onderwijscafé Vorige week dinsdagavond hebben er zo n 30 ouders kennis gemaakt

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie